Seattle Kraken 2021–2022 – release the Kraken!

  • 69 103
  • 243

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Tänään on sitten ensimmäinen kotipeli. Mielenkiintosta nähdä mikä on meininki sitten hallilla. Varmasti pojilla on todella kova halu voittaa matsi, mutta kyllä tämösissä peleissä on vaarana että menee sitten pasmat sekaisin jännityksestä. Varmaan Canucks tekee kaikkensa pilatkaseen kemut ja koittaa ottaa sen ensimmäisen voiton paikallisvastustajasta.
 
Tänään on sitten ensimmäinen kotipeli. Mielenkiintosta nähdä mikä on meininki sitten hallilla. Varmasti pojilla on todella kova halu voittaa matsi, mutta kyllä tämösissä peleissä on vaarana että menee sitten pasmat sekaisin jännityksestä. Varmaan Canucks tekee kaikkensa pilatkaseen kemut ja koittaa ottaa sen ensimmäisen voiton paikallisvastustajasta.

Noinhan siinä saattaa käydä. Toisaalta koko alkukausi on mennyt hermoillessa ja helppoja virheitä on nähty joka pelissä. Ehkäpä nuo hermoilut olisi nyt hermoiltu ja kotiavauksessa nähtäisiin mikä on Krakenin todellinen iskukyky.

Hienoa, että kotona avataan juuri Canucksia vastaan. Aika vähän tunteita tuo Vancouverin joukkue on herättänyt, mutta ehkä tästä saadaan hyvä rivalry kasaan, jos ei heti niin vuosien mittaan. Vai mitä @nuck ja @Mr. Smith
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Utica Comets, Ilves
Hienoa, että kotona avataan juuri Canucksia vastaan. Aika vähän tunteita tuo Vancouverin joukkue on herättänyt, mutta ehkä tästä saadaan hyvä rivalry kasaan, jos ei heti niin vuosien mittaan. Vai mitä @nuck ja @Mr. Smith
Varmasti saadaan. Seattlen mukaantulo NHL-kartalle oli minun mielestä parasta mitä osasin toivoa ja toivon, että tuo paikallinen kilpailuasetelma auttaa kumpaakin joukkuetta ajan kanssa. Vielä nykyisin esimerkiksi tuolla HFBoardsilla on Canucks-faneina joitakin Seattlessa asuvia faneja, mutta nuokin varmaan ajan kanssa alkavat kannustaa oman kaupungin seuraa. Todella hienoa, että ensi yöstä alkaa näiden kahden välinen tarina ja toivottavasti nähdään myös hyvä peli.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Jossain muistaisin lukeneeni, että In Bloom,
Oli toi Lithium.


Tossa kun Nirvanan tuotantuoa mietti, niin kai toi kertsi osuus on paras mahdollinen valinta maalibiisiin. Eli sikäli osu ja uppos mielestäni tää valinta.

Käkättimeen sitten tuli itse pelissä. Vähän arvelinkin että jännitys tekee tepposet ja sieltä tulee tappio. Noh, ajatellaan posin kautta että saatiin hyvä alku Vancouver rivalrylle kun kävivät pilaamassa bileet ja syöttämässä heti katkeraa kalkkia.

Hallissa näytti olevan ihan hyvä meninki. Toki, tässä on kuherruskuukausia edessä kun kaikki on uutta ja jännää. Uskon kyllä että tulevaisuudessa siellä on myös hyvä tunnelma. NFL:ässä Seattle Seahawksin fanit on kai sieltä parhaasta päästä ja voi olla että samaa porukkaa sitten käy NHL matseissa tai ainakin vaikutteita otetaan sieltä.

Onnittelut kaikille niille palstatovereille jotka on henkeen ja vereen Kraken faneja, sillä kunniaksesi on nyt jäädytetty pelinumero 32 ja paita roikkuu hallin katossa. Tässä asiassa varmaan oltiin otettu mallia Seattle Seahawksista joka on jäädytänyt numeron 12 faniensa kunniaksi.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Co.

FiveHole

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Kraken, Giants
No olipas se kotiavaus. Ensin läpiajo ensisekunneilla, mutta ei maalia. Sen jälkeen pyörittiinkin koko ensimmäinen erä omissa ilman hallittuja hyökkäyksiä, ja sitten erän lopussa YV:ltä saatu hyvä draivi jatkui ja pukukoppimaalilla Dunn historiankirjoihin. Donskoi ollut muuten kakkossyöttäjänä sekä Krakenin ensimmäisessä vierasmaalissa (eli ensimmäisessä runkosarjamaalissa) että ensimmäisessä kotirunkosarjamaalissa. Pistäkää muistiin pubivisoja varten.

Toinen erä taas oli vahvaa pyöritystä Krakenilta ja siinä taisi kulua 16 minuuttia yhteensä ilman Vancouverin vetoa maalia kohti. Ja sitten vähän helponnäköisesti längistä sisään kylmälle Grubauerille ja peli tasoihin. Vancouverin voittomaalikin menee osittain maalivahdin piikkiin, joten tänään(kin) maalivahtien taisto kääntyi vastustajalle.

Paikkoja oli Krakenilla ensimmäisen erän selviytymistaistelun jälkeen ihan riittävästi ratkoa peli, mutta mistä lie syystä noista ei ole koko kaudella saatu kiekkoa maaliin oikeastaan lainkaan. Jos päästäisiin edes sellaiseen 50% viimeistelyyn noista "avopaikoista" niin noita pelejä voisi voittaakin. Saattaa se tiukkaa tehdä taistelu viimeisestä playoff-paikasta (jonka itse asetin tavoitteeksi tälle kaudelle, ja käsittääkseni joukkueenkin tavoite olisi se playoff-paikka), kun koko Pacific ylisuorittaa ennakkoasetelmiin nähden Vegasia lukuunottamatta, ja Vegasinkin nousu tuolta kärkikahinoihin on vain ajan kysymys (ellei siellä ole maalivahtiongelma, en ole seurannut tarkemmin). Tankkaamaan tuskin alkavat ensimmäisellä kaudellaan vaikka siellä olisi kova drafti tulossa, mutta jos tästä nyt hyvä peli-ilme saadaan läpi kauden pidettyä ja sitten jäädään ulos pleijareista, niin voihan sieltä arpaonni potkia balsamiksi haavoille. Toivon vaan ettei mene ihan perseilyksi tai vielä sekavammaksi tuo peli, että noita jaksaisi jatkossakin katsoa enemmänkin kuin pelkät koosteet.

Silmätestissä tykkäsin Dunnin, Giordanon ja Oleksiakin pelistä, mutta tilastoissa kaikilla on -1, kun taas sitten Larsson oli puolustajista ainoana plussalla. Go figure. Hyökkäyksen energiapörräyksestä en nyt poseja anna, tai no Donskoi teki AV:llä kyllä miehen työn. Mutta mikäs mies tämä Sheahan on, miten voi olla aloitusvoittoprosentti 6%? Jos kymmenestä aloituksesta voittaisi yhden niin olisi jo 10%, tuohon 6%:iin pitää kauhoa jo 16 aloitusta joista yksi voitto. Aloitukset hävittiin 61%-39% tässä matsissa, selittyy jo oikeastaan tämän yhden sankarin huonolla illalla. No, pistetään vielä jännityksen piikkiin, uratilastot kuitenkin kertoisi miehen olevan ns. "normaali" aloittaja.

Halli vaikutti hienolta ja vaikka TV-kuviin tosi huonosti yleisön pauhu välittyikin omasta mielestäni, niin jos selostajiin oli uskominen niin möykkää riitti. Ja on nuo kotipaidat vielä naksun verran hienommat kuin vieraspaidat, enpä minä tuolta shown puolelta hienompia tähän hätään ainakaan mieleen saa.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Viimeksi muokattu:

Em. jutussa perattu vähän Krakenin alkukautta.

Tiivistettynä:
- selkeä pelitapa
- keskinkertaiset johtavat pelaajat

Tulokset ovat toistaiseksi laihoja ja kuten em. artikkelissakin todetaan, niin välttämättä lupausta roimasta parannuksesta ei ole tulossa. Maalinteko on pirun vaikeaa eikä pelitapa ole pystynyt tuottamaan riittävästi laadukkaita maalipaikkoja. Otteluohjelma on ollut melko helppo tosin vieraspelejä yhtä vaille kaikki. Silti kolme pistettä viidestä pelistä on heikko saldo ja kurssin on käännyttävä lähiaikoina tai pudotuspeliviiva karkaa jo ennen joulua liian kauas. Mikään pakkomielle pudotuspeleihin pääsy ei tietenkään voi olla, mutta kilpaurheilussa lähtökohtaisesti lähdetään kuitenkin aina voittamaan. Ja innokas tuore NHL-kotiyleisö Seattlessa kaipaa voittoja. Nyt tarvitaan johtajuutta ja onnistumisia laajalla rintamalla.
 

Co.

Jäsen
Yöllä tuli sitten vähän enemmänkin maaleja, Montreal kaatui kotona 5–1. Montreal ei mikään kummoinen mittari kylläkään ole tällä hetkellä, mutta varmasti tekee joukkuehengelle ja itseluottamukselle hyvää kun saadaan maalihanat paremmin auki. Peli näytti muutenkin aikalailla paremmalta kuin aiemmissa otteluissa.

Taneville 2+0, Oleksiakille 0+2 ja Gourdelle 1+1.
 

FiveHole

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Kraken, Giants
Viime yönä peli näytti kauttaaltaan paremmalta, hyökkäyksiin päästiin lähtemään nopeasti keskialue ylittämällä suorilla hyökkäyksillä, ja lisäksi myös pidemmillä kulmapyörityksillä. Toista aaltoa päästiin käyttämään aiempia pelejä enemmän, joten joko nyt ajoitukset alkaa pikkuhiljaa osua ja pelaajien ajatukset olla samalla aaltopituudella, tai sitten vastus oli vaan heikompi kuin kertaakaan aiemmin. Myös puolustuspäässä peli oli paremmin hallinnassa, mutta taaskaan ei pysty sanomaan johtuiko se Montrealin huonoudesta vai oliko peli kehittynyt.

Posi-nostoksi on kyllä valittava Tanev, vaikka tiesinkin odottaa energiapörrääjää ja ihmiskuulaa, niin en silti osannut odottaa että mies olisi myös noin hyvä viimeistelijä. Mutta kokonaisuudessaan ei silmiin pistänyt tällä kertaa ketään negatiivisena, eli joukkueena selvästi ehjin peli, oli sitten vastustajan ansiota tai ei.

Appleton loukkaantui Nikun käsittelyssä, en ainakaan huomannut että olisi palannut peliin enää myöhemmin. Niku kaatui jalan päälle, joten jotain sieltä saattoi rikki mennä, mutta rehellisesti sanottuna en ole vielä vakuuttunut Appletonin upsidestä, joten eiköhän joukkue tuon poissaolon kestä, jos ei ala loukkaantumiset vaan kasautumaan.
 

Co.

Jäsen
Ja toinen voitto sitten heti perään, tällä kertaa kärsijänä Minnesota. 4-1 loppulukemat, kaksi viimeistä tyhjiin, joten tasaisemmissa merkeissä mentiin kuin mitä lopputulos antaa ymmärtää. Fleury tasoitti ensin 1-1 komealla laukauksella ja toisessa erässä vei Krakenin 2-1 johtoon hienolla vanhanaikaisella oman reboundin jälkeen. Donskoille myös ykkössyöttö ensimmäiseen maaliin.

Ihan hyvää peliä kokonaisuutena taas, ei ihan niin näyttävää kuin Montrealia vastaan, mutta olihan vastustajakin parempi.
 

Co.

Jäsen
Hyvän hetken jälkeen pari ottelua kuokkaan. Ensin Rangersilta 3-1 ja nyt Oilersilta 5-2. Nämä tuli katsottua hieman sivusilmällä, mutta hyökkäyspäässä peli näyttää mielestäni ihan hyvältä. Hieman paremmalla tuurilla olisi ainakin Oilersia vastaan ollut nätimmät lukemat. Isommat ongelmat ovat mielestäni puolustuspäässä tällä hetkellä, ei ehkä niinkään yksilötasolla, vaan organisoinnissa. Daccordilta ei myöskään ihan parhaita otteluita.
 

FiveHole

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Kraken, Giants
No niin, taisi olla ensimmäinen kotipeli mitä en katsonut aamulla livenä tai katkot skippaillen, ja heti sieltä pärähtää historian ensimmäinen hattutemppu Eberlen toimesta. Koostetta katsoessa alkoi jo vähän kismittämään kaikki nuo läpiajot mistä ei maalia saatu, mutta onneksi loppu hyvin, kaikki hyvin.

Buffalokaan ei nyt paras mittari ole, joten alkukauden voi tiivistetysti koostaa siten, että ihan kärkijoukkueita vastaan ei vaan maalintekovoima / viimeistelyn huolellisuus riitä, ja samalla pääosin tiivis puolustuspeli revitään sitten vastustajan toimesta vähintään sen muutaman kerran pelissä rikki niin, että heti helähtää. Laukaisumäärät on ihan ensimmäisistä peleistä nousseet aika hyviksi, ja mutuna sanoisin, että pääosin Kraken on laukaukset tainnut voittaa viime peleissä. Sitten taas noita heikompia vastaan pystytään välillä aika dominoivaankin esitykseen (paitsi maalit meinaa edelleen olla aika tiukassa). Eli olisikohan tulkittavissa, että ollaan otettu oma paikkamme liigan keskikastissa?

Suomi-katsauksessa Donskoin apina vaan kasvaa selässä, mutta kyllä mies paikoille pääsee ja muutenkin on hyvin pelissä sisällä, mutta tuntuu, että slotista kun pääsee välillä ranteella laukomaan, niin se kiekko on aina maalivahdin logossa. Uskon kuitenkin, että miehellä on mahdollisuus ketsuppipulloefektiin, sitten kun kuparisen saa rikki, on kuitenkin ollut omaan silmään hyökkäyksen parhaimmistoa alkukaudella.
 

Co.

Jäsen
No niin, taisi olla ensimmäinen kotipeli mitä en katsonut aamulla livenä tai katkot skippaillen, ja heti sieltä pärähtää historian ensimmäinen hattutemppu Eberlen toimesta.

Täysin samaa kirosin äsken. Kaikki pelit on tullut katsottua tähän mennessä kokonaan, mutta tämä nyt jäi välistä. Hienoa että Eberle sai maalihanat lopullisesti auki.

Suomi-katsauksessa Donskoin apina vaan kasvaa selässä, mutta kyllä mies paikoille pääsee ja muutenkin on hyvin pelissä sisällä, mutta tuntuu, että slotista kun pääsee välillä ranteella laukomaan, niin se kiekko on aina maalivahdin logossa. Uskon kuitenkin, että miehellä on mahdollisuus ketsuppipulloefektiin, sitten kun kuparisen saa rikki, on kuitenkin ollut omaan silmään hyökkäyksen parhaimmistoa alkukaudella.

Donskoi on ollut vähän sellainen "näkymätön mutta tärkeä" toistaiseksi. Taas teki hyvää maskia ainakin Geekien maalissa ja tekee muutenkin hyvää työtä kiekottomana. Toki tehoja olisi kiva saada enemmän alle. Pelkän koosteen perusteella en ihan hirveästi saanut kiinni, että millaisilla ketjuilla siellä tänään mentiin, mutta todennäköisesti edelleen on pientä hakua koostumuksissa ja hyvien kemioiden löytymisessä.
 

SSAA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Sen sijaan meidän maalivahti ongelmasta olisi syytä olla huolissaan. Hyökkäys on alkanut tuottamaan, mutta omapää vuotaa kuin seula. Valtavasti menee maaleja, joista pitäisi enemmän saada pelastettua Grubauerin johdolla.

Ikävää, että se ennakkoon ”parhaimman” oloinen ominaisuus joukkueessa tuntuukin olevan se heikoin. Jotain tartteis tehdä.
 
Sen sijaan meidän maalivahti ongelmasta olisi syytä olla huolissaan. Hyökkäys on alkanut tuottamaan, mutta omapää vuotaa kuin seula. Valtavasti menee maaleja, joista pitäisi enemmän saada pelastettua Grubauerin johdolla.

Ikävää, että se ennakkoon ”parhaimman” oloinen ominaisuus joukkueessa tuntuukin olevan se heikoin. Jotain tartteis tehdä.

Varmasti on puolustuspelin ongelmilla iso vaikutus maalivahtipelaamiseen ja myös maalivahdin tilastoihin, mutta onhan nuo tilastot karua luettavaa. Grubauer on päästänyt kymmenessä pelaamassaan ottelussa yhteensä 28 maalia, mikä on 8 maalia enemmän kuin ennuste (xG), Moneypuckin tilaston perusteella. Tuo on siis 0,87 maalia per 60 min enemmän omiin kuin ennustetaan. Siis melkein maali per peli. Vertailuna liigan paras lukema Bobrovskilla +2,2 estettyä maalia per 60 min. Onhan siinä ero oletko kaksi maalia ennustetta parempi keskimäärin joka pelissä vai noin maalin huonompi. Muilla Kraken-molareilla luvut eivät ole sen parempia, mutta otoskoko toki olematon.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: SSAA

FiveHole

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Kraken, Giants
Sen sijaan meidän maalivahti ongelmasta olisi syytä olla huolissaan. Hyökkäys on alkanut tuottamaan, mutta omapää vuotaa kuin seula. Valtavasti menee maaleja, joista pitäisi enemmän saada pelastettua Grubauerin johdolla.

Ikävää, että se ennakkoon ”parhaimman” oloinen ominaisuus joukkueessa tuntuukin olevan se heikoin. Jotain tartteis tehdä.
Viime yön peliä en ole vielä nähnyt, enkä koostettakaan, mutta aiempiin peleihin pohjautuen olen osittain samaa mieltä, mutta en ole kyllä aivan tyytyväinen puolustusalueen puolustuspeliinkään. Pakka hajoaa liian usein ihan täysin, ja gamesavereita vaadittaisiin jo sitten liian monta että olisi realistista olettaa maalivahdin ottavan ne kaikki. Toisaalta vastustaja on mielestäni päässyt keskialueen yli kiekollisena vähän liian helposti koko alkukauden. Tämä ei onneksi ole taantunut hyökkäystehojen lisääntyessä, eli hyökkäys alkaa vaan toimia vähän paremmin, ilman että pelaajat alkaa varastamaan puolustusvelvotteista, vaan ne puolustusvelvoitteet ei ole ainakaan kaikilla nyt ihan hanskassa.

Toisaalta, edelleen on nähtävissä että ihan täysin terävänä ei olla niissä "avopaikoissakaan", vaan niitä tuhritaan vieläkin liikaa. Varmaan jostain statsi-sivustoilta joku tämänkin ketjun lukija osaisi hakea esim. vaaralliset maalipaikat, silmätestillä Krakenille siunautuu niitä ihan yhtä paljon kuin vastustajallekin, sillä erolla että vastustaja rokottaa niistä "aina", ja Kraken taas tarvitsee sen viisi avopaikkaa, että saa kiekon verkon perukoille. Eli edelleen olen sitä mieltä, että meillä on koko joukkueen ongelma.

Maalivahtikaksikko on muuten kohtuullisen kallis, 9,4M, sillä voisi olettaa kyllä saavansa vähän enemmän laatua maalinsuulle, mutta "jotain tartteis tehdä" onkin sitten vähän haastavaa, ei sinne uuttakaan miestä voi lähteä roudaamaan, vaan tämän kaksikon kanssa ollaan naimisissa vielä jonkin aikaa.

Edit: Mängimies ehtikin väliin jo kommentoimaan, sen verran lisäystä, että ikävä kyllä itselläni on aivan nollaluotto Driedgeriin tällä hetkellä, ja miehen ongelmat varmaan johtaa myös Grubauerin lievään ylipeluutukseen jos valmennus näkee asian samoin.

Edit2: No pakkohan se oli käydä katsomassa extended kooste pelistä. Olihan noista maaleista yksi Grubin piikkiin ja se Anaheimin toinenkin olisi ehkä ollut otettavissa, mutta aika hyvistä asemista pääsi siinä laukomaan pakin tarjotessa näköestettä. Ja koosteen perusteella aika monta gamesaveria joutui tekemään ylivoimahyökkäyksistä, joten pitäydyn toistaiseksi kannassani, että ykkösmoken suhteen meillä ei ole muuta ongelmaa kuin kuormitus, vaan ongelma on laajempi ja koskee koko joukkuetta.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Colorado, Toronto, sympatiat Krakenille
Kraken päästää laukauksia suhteellisen vähän, mutta silti vaarallisia paikkoja tulee omaan päähän roppakaupalla. Grubauer on sen verran hyvä maalivahti, että kun aluepuolustus saadaan reilaan, niin koppikin tarttuu varmasti varmemmin. Tällä hetkellä vähän samanlaisessa tilanteessa kuin Andersen oli Torontossa. Ja siis Gruballa on ehdottomasti ollut heikot hetkensä vaikealla alkukaudella, mutta ei ole ollut läheskään niin huono, kuin pelkällä tilastoskouttauksella voisi olettaa.
 

SSAA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
On se sitten puollustuksellinen ongelma, maalivahtien alisuorittamista tai näiden molempien kombo, niin kyllä neljällä tehdyllä maalilla pitäisi aina tapella voitosta, eikä edes jatkoajasta.

Olikohan se Jalosen Jukka aikanaan kun sanoi jossain, että tehdään yksi maali tasakentin, toinen maali ylivoimalla ja kolmas tyhjiin, niin me voitetaan peli. Odotin hieman tämän tyyppistä suorittamista jo ennen kauden ensimmäistäkään ottelua, kun katseli joukkueen nimilistaa. Asioita ei myöskään auta se, että lännessä on vähän yllättäen esimerkiksi juuri Anaheim ja jopa San Jose piristyneet. Odotin heistä pisteautomaatteja meille :)
 

FiveHole

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Kraken, Giants
Ihan samaa mieltä edellisten kirjoittajien kanssa. Ensinnäkin, 4 maalilla tulee voittaa isolla prosentilla pelejä, ainoastaan Edmontonia vastaan se ei riitä koska ne päästää aina sen 4kpl ja sit McDavid+Drai tekee sen 5. Ja lännessä on todellakin eriskummallinen tilanne, kun kaikki (paitsi Kraken ja Vegas) ylisuorittaa ennakko-odotuksiin nähden. Toisekseen, uskon käyrän olevan nouseva, jos valmennus vaan on pätevä hommaansa ja saadaan treeneillä tuota joukkuepeliä paremmaksi. Valitettavasti itsellä alkaa hieman usko hiipua sen viimeisen pudotuspelipaikan suhteen, mutta kiekkobuumin takia toivon että saadaan kuitenkin etenkin kotipeleissä tarjottua kansalle kiekkoviihdettä, ettei mennä ihan Buffalon viime kausien tarjoamaan apatiaan.

Ensi kesän drafti on toki tasoltaan hyvä ja näkisin mielellään Kemellin jatkossa Kraken paidassa, mutta kiellän vielä itseäni edes alitajuisesti toivomasta, että jäätäisiin Pacificin jumboksi. Ensimmäinen kausi on kuitenkin se mikä muistetaan pitkään, ja olisi kiva jos pystyttäisiin näyttämään että ollaan ihan "oikea" jääkiekkojoukkue. Vaikka itse odottelenkin menestystä vasta muutaman vuoden päästä, kun ollaan vähän rakennettu omilla prospecteilla runkoa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: SSAA

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Vaikka ei pidä olla huolissaan Donskoista ja on joku ketsuppipullomies, niin kyllä mä tässä toivon että se vois niitä maaleja pikkuhiljaa tekemään. Tällä menolla se on varmaan Joakim Kemell joka tekee sen ekan suomalaisen Kraken maalin...
 
Suosikkijoukkue
Colorado, Toronto, sympatiat Krakenille
Tuli mieleen tänään aamulla koostetta katsellessa, mitä puhuttiin viime viikolla täällä @FiveHole ja @SSAA kanssa. Oli kyllä perinteisen seattlemaisen turhauttava peli. Vastustaja pidetään taas alle 20 laukauksessa ja silti sieltä tulee kolme maalia omiin + lopussa yksi tyhjiin. Yksi puolustuksen totaalinukahdus, yksi läpiajo ja yksi kaks-ykkönen. Taas kävi Grubaueria sääliksi, kun tilastot synkkenevät entisestään.
 

FiveHole

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Kraken, Giants
Tuli mieleen tänään aamulla koostetta katsellessa, mitä puhuttiin viime viikolla täällä @FiveHole ja @SSAA kanssa. Oli kyllä perinteisen seattlemaisen turhauttava peli. Vastustaja pidetään taas alle 20 laukauksessa ja silti sieltä tulee kolme maalia omiin + lopussa yksi tyhjiin. Yksi puolustuksen totaalinukahdus, yksi läpiajo ja yksi kaks-ykkönen. Taas kävi Grubaueria sääliksi, kun tilastot synkkenevät entisestään.
Joo, mulla jäi itse asiassa isänpäivänä postaus tänne kesken, kun olin avautumassa vähän samasta asiasta. Tänä aamuna vitutus (tai ehkä turhautuminen, onko niillä eroa?) kasvoi pelin edetessä, ja lopulta telkkari kiinni ja töihin, kun ei kestänyt enempää. Alan olla itse siinä pisteessä, että pelin seuraamisesta ei varsinaisesti enää nauti, joten ehkä siirryn vähäksi aikaa Seattlenkin osalta extended koosteisiin ja toivon että peli aukeaa jossain vaiheessa.

Toivotaan muuten, että Grubauerille ei käy samoin kuin Bobrovskille, että menee motivaatio ja tule useamman kauden slumppi peliotteisiin. Vaihtaisin itse asiassa tässä vaiheessa maalivahtien peluutusta tasaisemmaksi, ei tässä enää mitään hävittävää ole, ja on mahdollisuus saada Driedgeristä enemmän irti jatkossa kun saa lisää pelejä alle, olkoonkin sitten tappiopelejä. Vieläkin olen sillä kannalla, että meillä on hyvä maalivahtikaksikko ja yksi venäläinen taustalla kasvamassa ja ehkä valmis Grubin kakkoseksi, kun Driedgerin sopimus loppuu.

Posina täytyy puolitosissaan ajatella, että mahdollisuudet Kemelliin kasvaa koko ajan. Enpä olisi uskonut, että marraskuussa pitää jo katseet kääntää draft lotteryyn. Tältäkö Buffalo-faneista on viime kaudet tuntunut?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös