Seattle Kraken – joukkueen rakentuminen kaudelle 2021–2022

  • 257 712
  • 849

Knap

Jäsen
Vieläkö niitä vetoja saa lyödä? Olisi luullut, että kohteet menevät kiinni samalla minuutilla, kun Seattlen deadline ilmoittaa pelaajat umpeutui. Kun tuli näitä vuotoja samalla lailla Vegasin kohdalla.
Kyllä vain. Itsellä tuolla jo:
Dunn, Tanev, Cholowoski, Bastian, Lauzon, DeMelo, Gaudette, Fleury, Bean, Jarnkrok, Driedger

Äsken poimin muutaman ja suurin osa muista eilen, ja nyt heillä kertoimet laskeneet aivan pirusti. Kyllä tästä varmaan voitolle jäädään.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Ihan vitun hyvä idea kyllä NHL:ltä pyytää lista aamulla ja sitten 10h julkistukseen ja kaikki ehditään vuotamaan tässä välissä. Hyvin vedetty.


Mahtoikohan yksi syy TSN:ltä lähtöön olla nimenomaan ettei saanut tehdä omilla ehdoillaan niin paljon kuin halusi?

On kyllä hyvä insideri, ja nyt kun on "yrittäjä" niin pystyy hyvin juttelemaan sekä SN:n ja TSN:n väen kanssa, se on kiva kun noiden talojen väki ei vissiin keskenään voi jääkiekkoon liittyen virallisesti puhua, kilpailijoita kun ovat.
Mikään ei pakota lukemaan SoMekirjoituksia ja spoilaantumaan niiden avulla. Ne on ihan omia valintoja.
 

Bianconeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Juventus
Tovi sitten tuli pohdittua että oisko sitä niin hurja että heräisi yöllä kattomaan julkistuslähetystä livenä. Ei taida enää tarvita, jollei "insidereitä" ole palkattu Seattlen toimesta harhaanjohtamaan väkeä (joo tuskin on näin tehty)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös