Savonlinnan Pallokerho 2011–2012

  • 85 452
  • 124

Paul Kemp

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Beatles 1965-1970
Vaikka pudotuspelit ovatkin SaPKo:n osalta yhä käynnissä, niin voi sitä pikkuhiljaa alkaa miettimään myös tulevan kauden kuvioita. Kauden 10-11 runkosarja oli pässeiltä vähintäänkin hyvä suoritus ja sen luulisi nostavan seuran (sekä etenkin Tirkkosen Pekan) profiilia pelaajahankintoja tehdessä. Vaikka nyt pleijareissa onkin ollut takkuista ja exit melkein häämöttää(lupaan korjata tämän kohdan, jos paremmin käy..), niin ehkä sen voi laittaa suurelta osin kokemattomuuden piikkiin. Joka tapauksessa SaPKo:n vetovoiman luulisi olevan nyt huomattavasti parempi, kuin mitä se oli esimerkiksi Jori Kokkosen ja katastrofikauden jälkeen.

Pelaajistosta sopimus taitaa olla valmiina toistaiseksi vasta Kalle Konstilla(2012), joten töitä toimistolla tulee taas riittämään. Jatkosopimuksia tietysti toivoisi ainakin J-M Järviselle, Essenille ja Piitulaiselle, mutta kysyntää ja uusia haasteita lienee tarjolla paljon muuallakin, joten pahoin pelkään näiden syömähampaiden poistuvan vahvuudesta kauden jälkeen.

Mielenkiintoinen kesä tulossa ja toivottavasti hyvässä mielessä.
 

Paul Kemp

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Beatles 1965-1970
Hiljaista taitaa vielä olla Talvisalon suunnalla, mutta nyt Mestiksen finaalien vihdoin päätyttyä luulisi pelaajamarkkinoillakin edes vähän alkavan vilkastua. Onkos kellään Savonlinnassa asuvalla mitään inside-tietoa Pallokerhon mahdollisista jatkosopimuksista tai peräti uusista värväyksistä?
 

Paul Kemp

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Beatles 1965-1970
Mestiksen pistepörssin voittaja Jan-Mikael Järvinen sitten sai odotetusti sopimuksen liigaan ja nähdään ensi kaudella Tapparan paidassa. Hieno juttu, että siirtyi suht symppikseen joukkueeseen ja saanee myös peliaikaa, koska tamperelaisten rosteri ei liene mikään timanttisen kova tulevalla kaudellakaan.

SaPKo:n toimistolla iso homma paikata tämän miehen jättämä aukko, mutta toivottavasti ei kuitenkaan liian iso..
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Järvisen poistuminen SM-liigaan oli melkeimpä selviö kauden perusteella. Tosin pienen kysymysmerkin heitti 4 playoff- ottelua ja tehot 0+1.

Ensi kauden joukkueen rakennuksessa tulisi mahdollisimman pitkälle tehdä tämän kauden runkoa hyväksikäyttäen vahvistaen sitä muutamalla hankinnalla ja myös täyttäen Järvisen kokoinen aukko.

Maalivahtiosastolle tarvitaan yksi selkeä vahvistus. "Oinonen" oli juuri ottamassa harppausta voittavaksi ykköseksi ennenkuin ikävä loukkaantuminen pilasi loppukauden. Yksi paluumuuttaja on henkilökohtaisissa toiveissa.

Puolustukseen tarvitaan hieman enemmän kiekollista taitoa kuin mitä nyt on tarjolla. "Virkki" on jo väläytellyt mahdollisuudesta nousta ykkösliideriksi, (mitä olikin puolustuksen osalta playoffeissa) kunhan saa pelattua vihdoin ehjän kauden siis jos jatkaa. "Antti Nyrhisen" kotiutus on myös fanin villiä hekumointia näin kevään kynnyksellä. Mitähän "Matti Tiihonen" ja "Jussi Laine" meinaavat tehdä Italian visiitin jälkeen

Hyökkäykseen paikattavaksi jää Järvisen kokoinen aukko taidollisesti ja nopeudellisesti. Fyysisesti tuon aukon täyttäisi mainiosti paluumuuttaja Joensuusta, jolloin olisi mahdollisuus saada kasaan kaudella 2009-2010 tuhoa syksyllä kylvänyt "Essen" - "Eskelinen" - Konsti.
Itse näen, että "Tero Koponen" ykkössentterinä olisi liian riskialtis johtuen tämän kauden pilanneesta nivusvammasta, joten kakkossentterin roolia hänelle. Hyökkäys muutenkin voisi jatkaa samanlaisena ja Ketterästä voisi liittyä joukkoon yhden ottelun SaPKo:n paidassa kaudella 2010-2011 pelannut "Antti Hujala".

Lainausmerkeissä olevat pelaajat ovat ihan omaa fantasiointia rosteriin enkä mitään huhuja heistä ole kuullut suuntaan tai toiseen. Ainoa minkä ensi kaudesta tiedän, että Kalle Konstilla on sopimus ja Pekka Tirkkonen valmentaa.
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Jan-Mikael Järvinen tosiaan sitten Tapparaan. Hyvä tilaisuus hänelle ja toivon että tekee läpimurron Tapparassa ja liigassa. Kiitos J-M hienoista hetkistä SaPKossa.

Toivotaan että jossain vaiheessa Järvinen vielä pässipaidan päälle pukee. SaPKolle kuitenkin erittäin kova menetys ja toimistolla on nyt kova homma saada paikkaaja. Luotan kuitenkin Tirkkosen ja SaPKon vetovoimaan sillä Pekan opissa pojista tulee miehiä, se on nyt nähty.
 

Paul Kemp

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Beatles 1965-1970
Puolustuspäähänkin syntyi sitten aukko paikattavaksi, kun menneellä kaudella hyvin pelaillut Anssi Virkki muuttaa Kouvolan suuntaan. Kiitoksia Anssille hyvistä otteista pässipaidassa ja menestystä uudessa joukkueessa! Tsemppiä myös SaPKon toimistoon, että saisivat tilalle jonkun vähintään yhtä hyvän vahvistuksen tulevalle kaudelle..
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Jesper Piitulainen lähti "kehittymään" Mikkelin Jukureihin. Kiva!

Jesperin ollessa SaPKokasvatti tämä siirto yököttää ja saa vannoutuneen SaPKofanin voimaan pahoin. Edessä varmastikin raskasta jäätä ja ahdasta kulmausta. Ota nyt vielä Jukuritatuointi hernehauikseen niin kyllä on hyvä mieli.

Edit: Eli jatketaan...Nyt on SaPKolla sitten kova paikka täyttää Järvisen, Piitulaisen ja Virkin paikat. Virkki lienee korvattavissa, Piitulainenkin kyllä mutta Järvisen tasoisia pelimiehiä on vaikea Mestikseen löytää. Suoraan sanottuna alkaa näyttää aika pahalta. Budjettia nostettiin hieman luulisi siis saatavan tasokkaampi porukka kuin viime kaudella mutta mitä tää sit tarkottaa että kaikki lähtee muihin maisemiin. On taas Tirkkosella hommaa, ei käy kateeksi.
 
Viimeksi muokattu:

Paul Kemp

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Beatles 1965-1970
Hirveää paskaa toi Piitulaisen siirtyminen johonkin Jukureihin, toivottavasti edessä on vaikea kausi. Ei mitään sääliä ja myötätuntoja tuon siirron jälkeen enää, olkoon oma kasvatti tai ei. Sinänsä ei toki ole yllätys, että SaPKo ryöstökalastetaan tyhjiin yhdenkin vähän paremman kauden jälkeen. Jos Essen vielä lähtee ja "vahvistukset" ovat jotain suomisarjan "kuumia nimiä", niin voi huoletta todeta tulevan kauden olevan pleijareiden osalta ohi jo ennen edes sen ensimmäisiä pelejä.
 
Viimeksi muokattu:

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
SaPKo julkaisi* tänään 11 pelaajasopimusta.

Uusina tulijoina SaPKo:on liittyvät puolustajat Henri Tissari Kuopiosta ja Lasse Lappalainen Kajaanista sekä hyökkääjä Joonas Toivanen Kuopiosta. Tissari pelasi jo viime kaudella neljä otttelua SaPKo:ssa tehoin 0+1 ja oli oikein hyvä pelaamissaan otteluissa ottaen huomioon ikä. Lappalainen tullee korvaamaan Virkkiä ja toivottavasti onnistuu siinä paremmin kuin Virkki itse olisi onnistunut. Toivasesta ei ole mitään hajua, joten Kuopiosta joku tulkoot kertomaan miehestä.

Jatkosopimukset ovat tehneet maalivahdit Juuso Oinonen ja Antti Leskinen, puolustajat Petri ja Iiro Anttonen sekä hyökkääjät Niko Laakkonen, Pekka Niemimaa, Joonas Hyttinen ja Eero Räisänen.

Uutisessa annetaan toivoa, että seuraavista sopimuksista pyritään tiedoittamaan 29.4 mennessä eli ennen vappua olisi todennäköisesti kasassa 15-17 sopimusta. Toiveissa olisi, että seuraavassa paketissa olisi kaksi ykkösketjun hyökkääjää ja vähintään kaksi puolustajaa.

*= Linkki johtaa paikallislehti Itä-Savon kiekkosivustolle ja uutiseen uusista pelaajasopimuksista.
 

Paul Kemp

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Beatles 1965-1970
No, toivottavasti sitä terävempää kärkeä olisi tosiaan vielä tulossa, vaikka onhan tuossa ihan hyvää runkoa noin SaPKon mittapuussa. Positiivista on myös se, että ovat toimistolla näinkin aikaisin liikkeellä.

Niko Laakkosen jatko on erinomainen asia ja samoin Lasse Lappalainen saattaa osoittautua oikein hyväksi hauksi, jos junnusarjojen tehoilut vaikka alkaisivat näkyä myös miesten peleissä. Joonas Toivasen sijalla Kuopio-apuina olisin toivonut näkeväni ennemmin koodinimet "Rasin" tai "Nuutisen", mutta ehkäpä taas jossain vaiheessa kautta(toki toivon pojille myös liigassa breikkaamista, ei sillä).
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
olisin toivonut näkeväni ennemmin koodinimet "Rasin"

Tämän
* uutisen mukaan Rasi on lopettanut jääkiekkoilun kokonaan ja keskittyy opiskeluihin. Aika erikoinen ratkaisu, koska potentiaalia kaverilla oli, mutta toivotan hyvää jatkoa opiskeluihin.

Samaisesta uutisesta selviää, että maalivahtiosastolle etsitään vahvistusta ja kahteen ensimmäiseen ketjuun on haussa pelaajia. Myös muutamille viimekaudenpelaajille on tarjottu jatkosopimusta.


*= Linkki johtaa paikallislehti Itä-Savon kiekkosivustolle ja uutiseen, jossa Pekka Tirkkonen kertoo haussa olevista pelaajista.
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
SaPKokin ilmoitti siis ensimmäiset sopparinsa tulevalle kaudelle ja ainakin sieltä pisti heti nimi Lasse Lappalainen silmään. Vahvistaa varmasti SaPKon puolustusta.

Laakkosen, Niemimaan ja Oinosen jatkot sekä Tissarin ja Toivasen tulo KalPan A-junnuista miellyttää myös. Kovimmat nimet vielä lienee hakusessa mutta 29.4. on SaPKolla tarkoitus ilmoitella lisää. Toivottavasti mukavia uutisia.

Edit: Unohtui vielä tuo Petteri Rasin uutinen. Pelimiehen ainesta hänessä kyllä oli joten uutinen yllätti kovasti. Kiitos hienoista peleistä SaPKopaidassa Rasille ja miksei tässä samalla tietysti Nuutisen Mikollekin. Nuutinen voisi kyllä jatkaa vielä täällä ensi kaudellakin, kuuluisi sarjaan "mukavat uutiset".
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Jos Lappalaisen kehitys ei pysähdy, niin on parin vuoden sisällä Mestiksen terävintä eliittiä pakeissa. Iso ulottuva kaveri joka suojaa kiekkoa hyvin ja tekee kiekollisena paljon omia ratkaisuja jotka äärimmäisen harvoin päättyvät kiekonmenetykseen. Oli Hokin paras pakki menneellä ja kaudella ja yksi toivotuimmista jatkajista olisi ollut kyllä täällä. Hyvän pakin saitte!
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Jos Lappalaisen kehitys ei pysähdy, niin on parin vuoden sisällä Mestiksen terävintä eliittiä pakeissa. Iso ulottuva kaveri joka suojaa kiekkoa hyvin ja tekee kiekollisena paljon omia ratkaisuja jotka äärimmäisen harvoin päättyvät kiekonmenetykseen. Oli Hokin paras pakki menneellä ja kaudella ja yksi toivotuimmista jatkajista olisi ollut kyllä täällä. Hyvän pakin saitte!
Samaa ajattelin minäkin, tulihan se revanssiviikonloppuna käytyä silloin Kajaanissa ja pistin kyllä jo silloin Lappalaisen hienon pelin merkille. Tsemiä Hokille pelaajien hankintaan ja lämpöstä kesää faneille joiden kanssa tuli sillon viikonlopuna aikana pari päivää peleissä hilluttua.
 
Samaa ajattelin minäkin, tulihan se revanssiviikonloppuna käytyä silloin Kajaanissa ja pistin kyllä jo silloin Lappalaisen hienon pelin merkille. Tsemiä Hokille pelaajien hankintaan ja lämpöstä kesää faneille joiden kanssa tuli sillon viikonlopuna aikana pari päivää peleissä hilluttua.

Korjaan vielä sen verran, että mielestäni Lappalainen pelasi tuolloin yhden kauden huonoimmista peleistään ja joutui lauantain pelissä istumaan katsomossa. Mutta jokatapauksessa harmittaa aivan saamarin paljon Lappalaisen lähtö. Runkosarjassa onnistumisia ei meinannut tulla, mutta karsintasarjassa mies näytti parasta osaamistaan (tehoilla 3+2). Olisin ehdottomasti halunnut pitää miehen Kajaanissa.

Jospa Hokilta olisi tulossa jonkinlaista pääsiäisyllätystä pelaajahankinnoissa :)
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
SaPKo on tehnyt sopimukset puolustaja Iiro Vehmasen sekä hyökkääjien Mikko Nuutinen(KalPa) ja Toni Hyvärinen(KalPa) kanssa. Tero Koponen harkitsee jatkoa.

Samalla tiedotettiin että Matti Hana, Oskar Essen, Marko Mäenpää ja Pekka Lahikainen eivät jatka joukkueessa. Asiasta kertoi Itä-Savon Kiekkosaitti.
 

Paul Kemp

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Beatles 1965-1970
Kaikki kolme hankintaa ovat ihan positiivisia, mutta edelleenkin toivoisi joukkueeseen jotain todellisia syömähampaita. Toki Nuutinen ja Hyvärinen voivat parhaimmillaan olla todella hyviäkin, mutta pistenikkareiksi tyyliin "EskelinenEssenKonstiJärvinen" heistä tuskin kuitenkaan on. Lämpimästi tervetuloa kuitenkin!

Vähän harmillista, etteivät Essen, Hana ja Lahikainen ole jatkamassa. No, ainakaan toimiston ukoilla ei hommat lopu kesällä kesken..
 

minarc

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Boston Bruins
Tiedotustilaisuudessa oli tarkoitus julkaista vielä yksi sopimus, mutta pelaaja ei agenttiaan saanut kiinni, joten julkaisulupaa ei ollut. Ensi viikolla sentteri uutisia tulossa?

Uskoisin että Tero Koposelle jäi sen verran hampaankoloon viime kaudesta, että toivottavasti viimeistään keväällä palaa rinkiin.

Tosiaan harmi ettei meidän kaikkien suosikkipelaaja Oskar Essén jatka meillä. Tirkkonen ihan hyvässä mielessä kertoi ettei Oskar ihan sarjan paras koppipelaaja ollut. "Riidan olisi saanut aikaiseksi vaikka ensimmäisellä viikolla." Siinä on jollekkin joukkueelle mielenkiintoinen hankinta, jossa on riskit asteen kovemmat.
Kiitos Essén kahdesta kaudesta. Varsinkin 09-10 kentän ylivoimaisesti näkyvin hahmo ja meininki oli välillä, kun lämäri elokuvaa katsoisi.

Hyvältä näyttää tässä vaiheessa, useita todella potentiaalisia nimiä. Ulkomaalaista pelaajaa ei ole tulossa, mutta Lappalainen ajaa melkein sitä virkaa.
Markus Tuomaalan ja Antti Uusitalon kanssa neuvottelut on käynnissä. Kim Virtanen ei ilmeisesti ole jatkamassa. Maasalosta ei ollut puhetta, voisi olla ihan pätevä nimi kanssa.
 
Viimeksi muokattu:

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Katselkaahan nyt, mitä saatte Hyvärisestä. Ehkä ei kannata tuomita liian aikaisin. Pelannut kuitenkin SM-Liigan play-offeja ja tehnyt sielläkin maalin. KalPassa laituriosasto on ollut pitkään kova ja Hyvärinen on omilla otteillaan sielläkin päässyt pelaamaan Play-offeja myöten. SaPKo saa Hyvärisestä helvetin hyvän hyökkääjän Mestis-tasolle. Olen aika varma siitä, että SaPKo tai SaPKon fanit ei tule pettymään Hyväriseen.
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Katselkaahan nyt, mitä saatte Hyvärisestä. Ehkä ei kannata tuomita liian aikaisin. Pelannut kuitenkin SM-Liigan play-offeja ja tehnyt sielläkin maalin. KalPassa laituriosasto on ollut pitkään kova ja Hyvärinen on omilla otteillaan sielläkin päässyt pelaamaan Play-offeja myöten. SaPKo saa Hyvärisestä helvetin hyvän hyökkääjän Mestis-tasolle. Olen aika varma siitä, että SaPKo tai SaPKon fanit ei tule pettymään Hyväriseen.
Kyllä minä uskon Hyväriseen ja Nuutiseen vankalta pohjalta. Nuutinen pelasi meillä jo viime kaudella suorastaan erinomaisesti ja Hyvärinen on ihan liigatason pelaaja. Kummallakin pelaajalla on saumat iskeä hyvät tehot ja siitä lähdetään että iskevätkin. Kumpikin latoo vähintään 15 maalia, siihen luotan.
 

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, KalPa
Katselkaahan nyt, mitä saatte Hyvärisestä. Ehkä ei kannata tuomita liian aikaisin. Pelannut kuitenkin SM-Liigan play-offeja ja tehnyt sielläkin maalin. KalPassa laituriosasto on ollut pitkään kova ja Hyvärinen on omilla otteillaan sielläkin päässyt pelaamaan Play-offeja myöten. SaPKo saa Hyvärisestä helvetin hyvän hyökkääjän Mestis-tasolle. Olen aika varma siitä, että SaPKo tai SaPKon fanit ei tule pettymään Hyväriseen.

Itse ainaki olin todella yllättynyt, että ton tason pelaaja, kuin Hyvärinen tulee mestikseen! Mutta näin SaPKo lasien läpi nii hemmetin kova juttu!! Hemmetin hyvä pelaaja mestikseen niinkuin sanoit jo. Ois varmasti Hyvärisellä ollu käyttöä jossain huonommassa liigajoukkueessa. Mutta SaPKon kannalta kyllä tosi hieno homma! Muista sopimuksista olen myös iloinen. Nuutinen oli viimekaudella jo hemmetin hyvä ja enskaudella niinkuin joku jo sanoi, niin merkitys joukkueelle on hänellä vielä suurempi, kun saa koko kauden keskittyy peleihin. Vehmanen on myös ihan hyvä jatkaja. Todellinen joukkuepelaaja. Vehmasen osuus onkin enemmä siellä henkiselllä puolella. Taitoa ja varmuutta, kun saisi lisää, niin hänestä tulee hyvä pakki tulevaisuudessa.

Joo eli nyt ois jo 4-5 kovaa hyökkäääjää, nyt vaan Järvisen tiallle se sentteri, niin hyvältä näyttää. Maasalolle itse toivoisin jatkosopparia. Hyvä 3-4 kentän sentteri.
 

sapko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Eskelisen Ville palaa pässipaitaan, tietää kertoa Itä-Savon kiekkosivusto. Loistavaa!! Ensi kaudella SaPKolla tulee taas olemaan yksi sarjan kovimmista ykkösketjuista: Konsti-Eskelinen-Hyvärinen.
Myös Teemu Suhonen palaa Hokki-vuoden jälkeen SaPKoon. Toivottavasti tällä kertaa natsaa Teemulla.
SaPKolla jo 17 sopimusta, joten hyvältä näyttää tässä vaiheessa.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
SaPKo julkaisi kahden paluumuuttajan sopimukset*, kun Ville Eskelinen** ja Teemu Suhonen** pukevat ensikaudella SaPKo:n edustusasun päälle. Eskelisen paluuta on huhuiltu pitkin talvea ja nyt ne huhut realisoitui. SaPKo saa jälleen kasaan huikean ykkösketjun, kun toissa kaudella tuhoa kylväneeseen ketjuun Essenin tilalle sijoitetaan Toni Hyvärinen.
Hyvärinen - Eskelinen - Konsti kestää vertailun mille tahansa Mestisporukan ykköselle. 2/3 tästä hyökkäysketjusta on osoittanut jo toimivuutensa ja vahva usko on siihen, että Hyvärinen ei ainakaan huononna kaksikkoa.

Toinen paluumuuttaja Teemu Suhonen tullee taistelemaan peliajasta alemmissa kentissä ja uskon 10 maalia olevan miehen saldo runkosarjan jälkeen, jos saa pelata terveenä ja vakiinnuttaa paikkansa kokoonpanossa. Lisäksi SaPKo etsii vielä yhtä laatusentteriä ja laatupakkia.

* = Linkki vie Savonlinnan paikallislehti Itä-Savon kiekkosaitille ja uutiseen kahden pelaajan paluusta SaPKo:on.
** = Linkit vievät eliteprospectsin sivuille ja kyseisten pelaajien pelaajakortteihin.
 

Paul Kemp

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Beatles 1965-1970
Eskelisen paluu on loistava asia! Suhonen menee siinä sivussa, mutta saman kaliiberin pelaajista olisin mieluummin kuullut Maasalon jatkosopimuksesta. Joka tapauksessa Pallokerhon tämänhetkinen sopimustilanne on vähintäänkin todella hyvä ja varmasti jotain lisähankintoja tultaneen vielä näkemään kesällä. Rosteri huutaa omasta mielestäni vielä Oinosen ohelle toista hyvää maalivahtia ja yhtä hyvää kiekollista pakkia.

Hyvältä näyttää!
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Itä-Savon Kiekkosaitti kertoo että SaPKo on tehnyt ensi kautta koskevan sopimuksen hyökkääjä Antti Tenkasen kanssa.

Tenkanen on 21-vuotias rightin puolen hyökkääjä. Pelannut koko ikänsä Ässissä ja Lukossa. Viime kaudella Lukon A:n paras pistemies tehoin 12+36 ja sillä sijottui koko nuorten SM-liigan pistepörssissä sijalle kuusi.

SaPKo jatkaa hienoa pelaajapolitiikkaansa. Nuorta ja nälkäistä kaveria lappaa pässipaitaan. Hyvä niin sillä sitä kovavauhtista taitavaa peliä on katsojan mukava katsella.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs Jukurit
  • 2.20
  • 3.80
  • 2.92
Pelicans vs HIFK
  • 1.86
  • 3.80
  • 3.80
Tappara vs TPS
  • 1.76
  • 4.10
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös