Ilmoitukset

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bunghole on laitettu kahden viikon jäähylle jatkuvan itsemoderoinnin ja henkilökohtaisuuksien vuoksi.

Sulje ilmoitus

SaPKon vieraspelimatkat 2009–2010

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Makopide, 16.11.2009 klo 23.37.

 1. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Päätin avata tämän ketjun koska kannattajahomma vieraspelimatkoineen alkaa heräillä myös Savonlinnassa. SaPKo järjesti siis lauantaina vieraspelimatkan Mikkeliin ja reissu oli aivan upea.

  Tästä innostuneena on SaPKo päättänyt järjestää vielä kolme vierasottelureissua lisää ja ne ovat seuraavat:

  16.01. Jukurit - SaPKo , Mikkeli
  13.02. Jokipojat - SaPKo, Joensuu
  20.02. HeKi - SaPKo, Heinola


  Hienosta uutisesta voi lukea lisää SaPKon kotisivulta eli täältä
   
 2. Nyrpa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pässilauma!
  Lainaus:
  Kauden ensimmäinen fanimatka oli todellakin täydellinen menestys. Bussi oli täynnä, tunnelma oli aivan loistava ja meteli katsomossa oli aivan uskomatonta. Palaute reissusta oli huikee niin matkalaisilta kuin myös Jukureiden järjestysmiehien suunnalta. Myös SaPKon joukkueen ja valemennusjohdon palaute oli luokkaa "ainutlaatuista"

  Juurikin nämä asiat oli ne seikat jonka takia päätettiin että suotta sitä kahta matkaa järjestämään vaan käydään samantein kaikki lähialueen lauantaipelit läpi.

  Tämän metelin kun sais aikaiseksi jotenkin myös kotipeleissä. Miksi tämä porukka ei voisi kokoontua myös kotiotteluissa ja kannattaa SaPKoa samalla tavalla?
   
 3. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Lainaus:
  Tämän reissun suhteen kannattaa olla ajoissa hereillä, sillä kyseinen ottelu lienee karnevaaliottelu Joensuussa, ainakin näin olen antanut itseni ymmärtää. Eli vastaanottavan seuran järjestelyjen kannalta kannattaa olla yhteyksissä ajoissa.