Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

SaPKon vieraspelimatkat 2009–2010

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Makopide, 16.11.2009 klo 23.37.

 1. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Päätin avata tämän ketjun koska kannattajahomma vieraspelimatkoineen alkaa heräillä myös Savonlinnassa. SaPKo järjesti siis lauantaina vieraspelimatkan Mikkeliin ja reissu oli aivan upea.

  Tästä innostuneena on SaPKo päättänyt järjestää vielä kolme vierasottelureissua lisää ja ne ovat seuraavat:

  16.01. Jukurit - SaPKo , Mikkeli
  13.02. Jokipojat - SaPKo, Joensuu
  20.02. HeKi - SaPKo, Heinola


  Hienosta uutisesta voi lukea lisää SaPKon kotisivulta eli täältä
   
 2. Nyrpa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pässilauma!
  Lainaus:
  Kauden ensimmäinen fanimatka oli todellakin täydellinen menestys. Bussi oli täynnä, tunnelma oli aivan loistava ja meteli katsomossa oli aivan uskomatonta. Palaute reissusta oli huikee niin matkalaisilta kuin myös Jukureiden järjestysmiehien suunnalta. Myös SaPKon joukkueen ja valemennusjohdon palaute oli luokkaa "ainutlaatuista"

  Juurikin nämä asiat oli ne seikat jonka takia päätettiin että suotta sitä kahta matkaa järjestämään vaan käydään samantein kaikki lähialueen lauantaipelit läpi.

  Tämän metelin kun sais aikaiseksi jotenkin myös kotipeleissä. Miksi tämä porukka ei voisi kokoontua myös kotiotteluissa ja kannattaa SaPKoa samalla tavalla?
   
 3. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Lainaus:
  Tämän reissun suhteen kannattaa olla ajoissa hereillä, sillä kyseinen ottelu lienee karnevaaliottelu Joensuussa, ainakin näin olen antanut itseni ymmärtää. Eli vastaanottavan seuran järjestelyjen kannalta kannattaa olla yhteyksissä ajoissa.