SaPKon runkosarjaottelut 2018–2019

  • 60 627
  • 193

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, KalPa
Kaksi ekaa erää ihan ookoo. KOlmas oli aika karmeeta. Ihme että ei peliitat tasottanu.. Siellä on ihan ookoo aihioita hyökkäyksessä. Mutta miun mielestä välillä haetaan liian hienoa ja suoraviivaisuus puuttuu.. Ei tosiaan eilisestä pelistä voi pelaajien päätä silitellä.
 

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, KalPa
No nyt oli sitä SaPKoa mitä olen odottanut. Oli kyllä hyvä ja viihdyttävä peli. Lopussa meinas mennä vähän likaseks, mutta onneks säästyttiin pahemmalta. Harmillinen se Hermes pelaajan loukaantuminen. Huonoa tuuria, kun jalka? tais osua tolppaan tai jtn. Hyvä tästä jatkaa Keuruulle!
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Maalinteon, ylivoiman ja vieraspelaamisen kanssa tuskastelu sai ainakin hetkittäistä helpotusta, kun tänään kauden avauspisteet ja voitto haettiin vieraista. Maalit menivät eri pelaajille mikä on hyvä asia. Ylivoimaa olen haukkunut, mutta tänään siinä oli rittävää uhkaa maalille kokoajan eikä vain siirrelty kiekkoa perse laidassa kiinni seisovilta jaloilta seisoville jaloille. Kaksi kertaa kiekon kanssa seikkailtiin ja kaksi kertaa kiekko löytyi omista, mutta pääosin ehjähkö suoritus. Alussa puolentoista minuutin mankeli, mikä kestettiin ja toisen erän alku vielä jätti parannettavaa. 2-7 maalin jälkeen peli meni pelailuksi ja sen jälkeen ei montaa vaihtoa pelattu 5-5 peliä.

Harmillinen se Hermes pelaajan loukaantuminen. Huonoa tuuria, kun jalka? tais osua tolppaan tai jtn.
Koukun jälkeen huonossa tasapainossa ja jarruttaessa kaatuminen, jonka seurauksena jalka osui tolppaan ja polvi taisi sanoa riks raks poks. Toivottavasti ei pahempaa käynyt, mutta siltä tilanne näytti. että kaikki alle loppukauden huili on plussaa.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Ei ollut enää Keuruulla ihan yhtä helppoa tehdä maalia kuin eilen Kokkolassa.
SaPKo pelasi kuitenkin ihan hyvän pelin ja noilla maalipaikoilla piti se 3-5 maalia saada aikaan.
KeuPan toinen maali jäi näkemättä, ensimmäisessä paketti levisi aika lahjakkaasti. Tehty maali oli komea mutta ei tuo pinnoja.
Lahtela takasin ja äkkiä, peli on hienokseltaan paranemaan ja kun Lahtela astuu askiin alkaa marssi voitosta voittoon.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
SaPKo pelasi kuitenkin ihan hyvän pelin ja noilla maalipaikoilla piti se 3-5 maalia saada aikaan.
Omasta mielestä peli ei ollut ihan ok tai ainakaan aloitus. Parani pelin loppua kohden, mutta ilmeisesti eilinen painoi jossain, kun huolimattomuusvirheitä nähtiin ihan liikaa. Pitää huomenna hieman peliä tarkemmin kommentoida, kun NHL-pelit puskee päälle.

Lahtela takasin ja äkkiä, peli on hienokseltaan paranemaan ja kun Lahtela astuu askiin alkaa marssi voitosta voittoon.
SaPKon sentteriosasto kestää Lahtelan poissaolon ja ihmettelen suuresti, miksi tänään Lämsä pelasi laidassa ja Koivunen keskellä. Lahtela palaa, kun on täysin terve eikä nyt riskillä oteta mukaan ettei vamma pahene ja vaaranneta koko loppukautta. Jos tilanne olisi se, että oltaisiin tuolla viivoen välissä niin voisi pelata ennen maajoukkuetaukoa, mutta aikataulussa ollaan playoff junan suhteen niin minun puolestani ennemmin täysin kuntoon kuin 95% kunnossa kentille. Ennen taukoa on vain neljä peliä ja niistä se 8< pistettä ilman Lahtelaa kairataan.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Joo, pelin alku oli huonoa ja siitä kommentoin otteluseurantaan. Oliko väsyä? Ehkä oli mutta kokemukseen perustaen väitän tuollaista huolimattomuutta huonoksi henkiseksi valmistautumiseksi.
Loppua kohti peli parani ja se oli pelin viimeinen kymppi missä eilinen pahiten näkyi.
Silti maalipaikkoja pelattiin paljon ja peliä pidettiin isoja pätkiä omissa näpeissä kun kiekko saatiin irti ja omille vimeistään punaviivan jälkeen.

Ja en tietenkään tarkoittanut että Lahtelaa pitäisi keskenkuntoisena peluuttaa. Lähin se oli toive. Pelillistä laatua on senttereissä riittävästi mutta Lahtelan katsomoon asti huokuva voitontahto puuttuu monelta.
 

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, KalPa
Huhu onpas siipirikkoinen jengi tänään SaPKolla kasassa. Sieltä puuttuu ihna kovia pelaajia Mestis tasolla.. Lahtela, Vihavainen, Keskilohko, Piitulainen..
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Olipahan peli. Välillä joukkue oli aika tukalassa tilassa mutta malttoi hyvin puolustaa ne etenkin toisen erän vaikeat minuutit.
Sanosin että todella kova voitto tolla porukalla ja vielä vieraissa.
Kyl tänään oli tuo hyvä puolustaminen pisteitten takeena vaikka enempi tais kotijoukkueen veskarille tulla vetoja

On muuten laatua tuossa Kiekko-Vantaan Monton ketjussa. Huh huh.

Ja ai että Karppinen, muistaakohan vielä saunaillassa minkä paikan sutas ohi, tai paremmin yli. Hah, ei varmaan erityisen usein toistu.
 

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, KalPa
Kieltämättä paikanpäällä olleena muutama kirosana pääs siinä Karppisen hudin jälkeen. Lapulla oli SaPKolle väh. 2 maalin voitto, niin tuo ois antanut masit siihen. Peli oli kyllä viihdyttävää. Välillä oltiin joo tosi mankelissa, mutta hyvin kyll onneksi puolustus kesti vaikka oli porukka ihan hapoilla. Sitten sen yhden Kivan about 3min pyörityksen päätteeksi Lainio pääsee täräyttää hurjalla ranteellaan ylämummoon ja 2-1 SaPKolle niin oli kyll kova kuittaus. Hyvin oli myös tunnetta pelissä. Marva ja Saarelainen ottivat jo pientä kontaktia, samoin Fobballa meni hermot oman maalin takana johonki Kiekko-vantaan pelaajaan, joka tökki mailalla kovaotteisesti SaPKon pelaajaa, joka makas jäässä kiekon päällä. Ei siin Foballe siit 2min estämisestä, joka nyt oli ihan oikeutettu kyllä.

Tänään sitten joutuis Elisa viihteen pariin. Harmi jos Nickersson loukkaantu eilen, koska SaPKon ja Tuton pelit on totutusti olleet melko kuumatunteisia lähivuosina, niin Nickersson siel kentällä ois tuonu pikku lisämausteen. Nyt kun Keinänen ja Luceniuskaan ei ole enää kiukkuilemassa ja kuumentumassa kentällä niin saa nähä ketkä ottaa sen roolin sitten Tuton puolelta. innolla odotellaan illan matsia!
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Olipa ällöttävän paska jääkiekkopeli tänään. Huonot tuomarit ja kun tuomarit on huonot niin molemmissa joukkueissa alko armoton kalastelu ja makaroonimaiset kaatuilut. Parasta/paskinta että pelin voittomaali tehtiin tuollaisen umpisurkean vihellyksen jälkeisellä ylivoimalla.
Kuronen lahjoitti TUTOlle ekan ja Tiitinen toisen, kolmannesta kumarrus täysi paskalle tuomariparille. Noin ikäänkuin muuten sanoisin, että SaPKo pelasi aikalailla niin hyvin kuin tuolla rosterilla voi. Eli varsinaisesti en pitänyt joukkueen suoritusta täysin huonona.

Milloinhan on viimeksi pelattu Mestispeli jossa molemmilta joukkueilta on noin paljon hyviä pelaajia telakalla.Jos nyt ynnäilee molempien lasarettiosastot yhteen niin saisi varsin kelvollisen Mestisjoukkueen rungon kasaan.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
SaPKo pelasi aikalailla niin hyvin kuin tuolla rosterilla voi. Eli varsinaisesti en pitänyt joukkueen suoritusta täysin huonona.

Nyt on myönnettävä, että olen ilmiselvästi katsonut jonkun muun pelin, kun minun ruudulla sinisissä pelaava joukkue näytti haluttomalta ja munattomalta lammaslaumalta, mikä nyt oli vain tullut jäälle, kun niin oli kalenteriin merkattu. Kotona vain ei saa pelata niin, että valmennuksen ja kapteeniston pitää jälkikäteen pyydellä anteeksi. Suuri onni oli, että en enää Savonlinnassa asu sillä summerin jälkeen olisi voinut jäälle lentää kausikortti muutaman saatesanan kera.

En nyt ihan varma kuulemastani ole, kun en niin tarkkaan ennakkohaastatteluja kuunnellut, mutta yksi kohta Koposen suusta särähti korvaan pahasti, jos siis kuulin ja ymmärsin oikein. Vantaalla peli oli päättynyt 21.15 ja bussi suuntasi Savonlinnaan klo 22.00. Minusta vain 45 minuuttia pelin jälkeiselle huollolle syömisineen, suihkuineen ja loppuverryttelyineen kuulostaa aivan liian pieneltä ajalta. ilmankos jalka ei niin raikkaasti liiku, jos on loppuverryttelyt vedetty hieman puolivaloilla ja bussissa jalat tukkoon.

No tänään on uusi päivä ja peli edessä. Lahtelakin tekee paluun kokoonpanoon.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Nyt on myönnettävä, että olen ilmiselvästi katsonut jonkun muun pelin, kun minun ruudulla sinisissä pelaava joukkue näytti haluttomalta ja munattomalta lammaslaumalta, mikä nyt oli vain tullut jäälle, kun niin oli kalenteriin merkattu.

Olet melkovarmasti oikeammassa kuin minä. Viittasin vähän epäsuorasti että en pitänyt tuota lauantaina pelannutta SaPKon joukkuetta kovinkaan kummoisena porukkana.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Juupa juu. Vihavainen kokoonpanossa mutta nyt sitten puuttuu Kuronen ja Andersson. Hellurei ja hallelujaa mikä tuuri.
Vastassa eilen pelannu ja murskavoiton ottanut KeuPa. Eilistä peliä katselin jonkun verran ja tekisi mieli sanoa että ei erityisen hyvä KeuPakaan ollut.
Tänään on voitettava. Ei ole ihan pakkovoiton paikka mutta ei juuri muutakaan. Marraskuulta on saatava kerättyä yli 2 pinnaa ottelua kohti tai uhkaa tulla tuskainen kevätpuolisko. Tuo sarja on niin tasainen, että pakko on alkaa voittamaan kovempiakin pelejä että olisi edes saumat kotietuun.
Kaksi peliä on tietty vähemmän pelattukin kuin monella joukkueella, mutta pisteitä ja sijoitusta enempi huolettaakin joukkueen peli-ilme ja suoritustaso. Tänään on taas paikka korjata molempia.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Paskaa olen lapannut joukkueen niskaan ehkä liikaa, mutta aina yritän mennä positiivisen kautta. Tänään joukkue ansaitsee kiitoksen, kun tappioasemasta nousivat voittoon. Lisäksi maalit menivät oikeille pelaajille. Etenkin Lantan VOITTOmaali lämmitti, kun keskiviikkona enemmän ja vähemmän piste karkasi hänen henkilökohtaisiin suorituksiin.

Tuolla kokoonpanolla taisteltiin, kun aiempien loukkien lisäksi otetaan pois pari kärkipakkia niin kolme pistettä on todella kova suoritus. Onhan tämä kausi ollut aikamoista via dolorosaa, mutta kyllä siellä valonpilkahduksia on näkynyt. Ihan sama vaikka KeuPalla painoi eilinen peli ja avaus erän jälkeen hieman puhalsivat ulos johtossa. Peliä kukaan ei muista keväällä vaan pisteet ainoastaan ynnätään.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Aavistuksen erikoinen peli tänään, ensimmäinen erä aikalailla kuraa, joskin esimerkiksi juuri ennen 0-2 maalia oli hienosti pelattu paikka pistää peli 1-1. Siitä ei uponnut ja vastaan sitten 0-2.
Toinen erä oli täysin suvereeni suoritus, mutta sitten kolmas taas ei ollut. Jotenkin sen kolmannen erän pelaamisesta paistoi läpi että häviäminen pelotti enemmän kuin oli palo voittaa.
Tosin lopun ipapaniikissa joukkue puolusti omaa maalia erinomaisella tarmolla ja tosissaan vääntäen. Urpolahti otti siinä muutaman aika hyvän torjunnan ja miehet kentällä kovia blokkeja. Oli ihan hienoa että se palkittiin voitolla.

SaPKon neloskenttä oli illan pelissä ihan mainitsemisen arvoinen. Vaikka eivät lopulta saaneet kertaakaan mustaa verkkoon, niin pelasivat varmasti tasaviisikoin eniten maalipaikkoja. Aksila oli erittäin hyvä ja vähän masentavasti tuli tärinää niissä paikoissa kun oli paikka laittaa limppu pussiin. Jos jatkossa pelaavat yhtä hyvin niin varmasti saavat värkättyä maaleja.
 

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, KalPa
Aavistuksen erikoinen peli tänään, ensimmäinen erä aikalailla kuraa, joskin esimerkiksi juuri ennen 0-2 maalia oli hienosti pelattu paikka pistää peli 1-1. Siitä ei uponnut ja vastaan sitten 0-2.
Toinen erä oli täysin suvereeni suoritus, mutta sitten kolmas taas ei ollut. Jotenkin sen kolmannen erän pelaamisesta paistoi läpi että häviäminen pelotti enemmän kuin oli palo voittaa.
Tosin lopun ipapaniikissa joukkue puolusti omaa maalia erinomaisella tarmolla ja tosissaan vääntäen. Urpolahti otti siinä muutaman aika hyvän torjunnan ja miehet kentällä kovia blokkeja. Oli ihan hienoa että se palkittiin voitolla.

SaPKon neloskenttä oli illan pelissä ihan mainitsemisen arvoinen. Vaikka eivät lopulta saaneet kertaakaan mustaa verkkoon, niin pelasivat varmasti tasaviisikoin eniten maalipaikkoja. Aksila oli erittäin hyvä ja vähän masentavasti tuli tärinää niissä paikoissa kun oli paikka laittaa limppu pussiin. Jos jatkossa pelaavat yhtä hyvin niin varmasti saavat värkättyä maaleja.

Joo oli kyllä hieman merkillinen ottelu, tosiaan eka eräkin aika tasainen ja oli paikkoja SaPKollakin, mutta KeuPa käytti paikat aika kovalla prosentilla. 2 erä olikin tosi hyvä ja kolmannen alku oli kans hyvää, mutta sitten KeuPa veikin loppupeliä. Hyvä että tällä kertaa kestettiin.. Pakko itsekin mainita, että Aksila on kyllä pelannut aika ennakkoluulottomasti ja todellakin ansaitsee paikkansa kokoonpanossa. Tänään oli kaverilla useempi maalipaikka, mutta vielä ei uponnut. Kyllä se siitä. Muutenkin neloskenttä pelas mielestäni hyvin. Maalintekijöitähän tuo kaipaa tällä hetkellä. Onneks nyt maalivahtipeli näyttää olevan kuosissa, ja antaa jokailta mahiksen voittoon.

Jäi tuo sanotaanko 5 vikaa minuuttia näkemättä, kun Elisan p*ska katkas lähetyksen ja tuli ilmoitus, että ohjelma on päättynyt. Pikkasen suututtaa tollaiset.. Jo toinen yllätys samalle viikolle.. Toivottavasti ensviikolla näkyisi edes pelit Elisalta..

Kolmen ottelun voittoputkessa jatketaan nyt seuraavaan viikkoon!
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
osin lopun ipapaniikissa joukkue puolusti omaa maalia erinomaisella tarmolla ja tosissaan vääntäen. Urpolahti otti siinä muutaman aika hyvän torjunnan ja miehet kentällä kovia blokkeja.
Valon pilkahduksiin laskin tuon sielukkaan taistelun. Näytettiin, että ollaan pässejä eikä lampaita.

Aksila on kyllä pelannut aika ennakkoluulottomasti ja todellakin ansaitsee paikkansa kokoonpanossa.
Aksila on ollut positiivinen yllätys. Kun aiemmin näitä "sankaritarinoita" kaipasin loukkaantumisten keskellä niin hän ottakoot sen viitan. Lainapelaaja Koskiseen verrattuna ainakin on kentällä näkynyt. Muutenkin nelosketju pelaa vähintään kelvollisesti. Etenkin verrattaessa, mitä kolmea hyökkääjää paikkaavat.

Jos jokin huolettaa niin onko kaikki kokoonpanon pelaajat kunnossa. Kunhan ei pari hyökkääjää ja pakkia pelaisi jo nyt piikillä.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
EI viittis paljon dumata porukkaa kun se on ihan klesana ja kokoon parsittu rosteri ei todellakaan ole ennakkosuosikki yhteenkään peliin. Valitettavaa mutta totta.
Leed, on se taikasana joka saa peliin tunnetta. On nimittäin se tuomari joka on kaikista surkein suorittaja.

Toni Henttonen, varma pelaaja. Ei petä.

Nelosketju, onko peräti joukkueen paras? On ainakin omassa roolissaan ja ja silloin kun pelaamista verrataan odotusarvoon.

Urpolahti oli pirun hyvä, enkä ensimmäistäkään mokkea syyttäisi, ehkä toinen maali otettavissa, mutta muuten menee täysin viisikon piikkiin ennen veskaria.

Pitää toivoa että jostain löytyy laatupelaajia. Ellei sellaisia saada hankittua niin on muuten ihan hilikun mulukun tarkalla pelataanko Talvisalossa edes playoffeja ensi keväänä. Tsemiä vaan koko porukalla sekä toimiston väelle. Ei luultavasti ole helppo askarrella ilman saksia ja pahvia.
 

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, KalPa
Joo eilisen pelin lähtökohtiin nähden. Peli oli itseasiassa mielestäni todella hyvää, ylivlimaa lukuunottamatta. Urpolahti on ihan tulessa ja ei tosiaan Viksteniä niistä maaleistakaan voi syyttää. Meidän 1 kenttä on aika näkymätön loppupeleissä. Kyll siellä eniten aikaan saa nimenomaan Lantan ja Koivusen kentät. Ei silleen ees loppupeleissä vituta eilinen tappio koska hävittiin helkkarin kovan hyökkäyspelin omaavalle joukkueelle. Paikkoja oli SaPKollakin useampaan maaliin mutta viimeistely lntuu edelleen.

Niinku @Murkula jo sanoiiin nii toivotaan että jsotain saatais pelimiehiä paikkaamaan. Laakso olibiha hyvä itseasiassa. Paljon parempinku Koskinen. Toi fyysisyyttä ja muutenkin koko matsi oli suhteellisen fyysinen mestiskamppailuksi. Näitä vaan pitäs saada lisää.. pääpystyssä vaan seuraavaan matsiin joka onkin jo perjantaina.

Btw hyvin huomaa ettei ihmisiä arkena pelit kiinnosta ku yleisö.äärä tippui lauantaisestalähes 300. Toki Leki ei yleensä mikään yleisömagneetti ole mut toisaalta siin jengissä pelaa monta kuorta lupausta että kyllähän niitäkin on kiva mennä kahtoo
 

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, KalPa
Nonii tänää paluu kaukaloon. Tällä kertaa Lömsä takas kehissä, mutta Vihavainen poissa. Onkohan loukkia vai vaan poppariosastolla. Tiedä häntä. Upi jälleeen maalissa. Toivottavasti Viksten pääsis viel ensviikolla koittaa uudelleen nimittäin ois tärkeää että saa pelattua ja saadaan maalivahtipeli pidettyä kilpailukykyisenä. Viksteniä ei kuitenkaan keskiviikon maaleista voi syyttää joten uutta matoa vaan koukkuun Nicon kohdalla ASAP. Kova luotto että tänään pisteet napataan!
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Nonii tänää paluu kaukaloon. Tällä kertaa Lömsä takas kehissä, mutta Vihavainen poissa. Onkohan loukkia vai vaan poppariosastolla. Tiedä häntä.

Joo tuota, mitähän tuohon sanoisi. En tiedä aiheesta mitään mutta Jos joku pelaaja on nyt pudotettu Lämsän palatessa niin Vihavainen on ihan oikea valinta LeKi pelin jälkeen. Sehän voi olla että sielläkin on jotain puolikuntoisuutta takana ja pelaaminen näytti siksi vähän puolivaloilla neppailulta. Kun Vihavainen olisi Henttosen asenteella ja pelaava niin voisi olla melkoinen velho tähän sarjaan, mutta ei ole.

Ketjuja on muutenkin sotkettu ja ihan mielenkiintoiset muutokset. Henttonen ja Karppinen vaihtaneet paikkoja...en ihan vielä keksi mitä sillä haetaan koska ovat vähän samantyylisiä pelaajia. Ehkä Henttosen liike ja raivoisa vääntäminen on tuossa erona.
Itse olisin mielummin kuitenkin nähnyt Lämsän Lainion sentterinä, mutta voi olla että pelikuntokaan ei ole tauon jäljiltä isoimpien minuuttien vaatimalla tasolla.
Hermes saattaa olla vähän sisuuntunut, kun on kuitenkin sarjassa 5 pykälää ylempänä mutta otti melkoisen selkäsaunan kotikaukalossaan.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Hyvä SaPKo. Peli näytti olleen vaikea ja tunaroitiin ihan huolella. Henkilökohtaista paskuutta oli ihan ullin kullin, mutta niin vaan joukkue kampesi kotikaukalosta 3 pinnaa.
Henttosta en lakkaa kehumasta niin kaun kuin siihen on aihetta. Ylivoimaisesti kauden paras pelaaja tähän saakka.
Toinen joka myös ansaitsee kaikki ylisanat on Urpolahti. Ihan kun paidan sisällä olisi eri mies kuin kausi sitten, vai olisko se vaan tuo uusi rällä.
Aivan sama 3 tärkeetä pinnaa.
Näin tasaisessa sarjassa kotona on pakko voittaa. Pelottaa vain muiden puolesta jos SaPKo saa keväällä ykkösmiehistön kasaan kun tälläkin ryhmällä otetaan voittoja kärkijengeistä.
 

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, KalPa
Hyvä SaPKo. Peli näytti olleen vaikea ja tunaroitiin ihan huolella. Henkilökohtaista paskuutta oli ihan ullin kullin, mutta niin vaan joukkue kampesi kotikaukalosta 3 pinnaa.
Henttosta en lakkaa kehumasta niin kaun kuin siihen on aihetta. Ylivoimaisesti kauden paras pelaaja tähän saakka.
Toinen joka myös ansaitsee kaikki ylisanat on Urpolahti. Ihan kun paidan sisällä olisi eri mies kuin kausi sitten, vai olisko se vaan tuo uusi rällä.
Aivan sama 3 tärkeetä pinnaa.
Näin tasaisessa sarjassa kotona on pakko voittaa. Pelottaa vain muiden puolesta jos SaPKo saa keväällä ykkösmiehistön kasaan kun tälläkin ryhmällä otetaan voittoja kärkijengeistä.

Joo kyllähän 5v5 pelissä Hermes oli parempi. Ja ei ollut kyllä SaPKolta kovinkaan hyvä peli, mutta tosiaan jos huonolla pelillä pystyy voittaa niin hyvän joukkueen merkkihän se taitaa olla. Yhdyn mainitsemiisi herroihin, jotka ovat illasta toiseen todella hyviä! Upi on tosiaan kuin eri mies viime kauteen verrattuna. Henttonen on kyllä huikee kanssa. Vielä kun Vihavaisen sais jollai tapaa pelaamaan omalla tasollaan, niin hyvää tästä vielä tulee.. Tosiaan moni pelaaja kuitenkin, joilta olen itse odottanut enemmän (Lainio etunenässä) maaleja, ovat vielä olleet hieman pimennossa. Eiköhän se siitä.

Pakko myös kehua tätä Laaksoa. Iso vahva kaveri, joka pystyy raastaa, taklaa paljon ja vaikuttaa ihan suht taitavaltakin. Voidaan puhua jopa vahvistuksesta kunhan pääsee joukkueeseen ja peliin vielä paremmin mukaan. .
 

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, KalPa
Jaahas. Tänään, ei mitään epäselvyyttä voittajasta sen 57 minuutin ajan. Ei mitään hätää käytännössä koko pelin aikana. Kunnes taas vastustajan ottaessa maalivahdin pois SaPKolle iski hirvee paniiikki omassa päässä. Okei, se voidaan myöntää, Rokin tasoitusmaali oli aikamoinen pomppu. Ensin meidän pakki blokkas ekan vedon ja kiekko kimpos takasi vetäjälle, joka veti uudelleen, ja jonkun pompun kautta meni maaliin.. Noh onneks voittivat.. Mut kyllä vähän korpee tällaiset pistemenetykset. Esim Lekiä vastaan ei korvennut näin paljoa, kun hävittiin paremmalle joukkueelle.. Nyt taas menetettiin piste täysin turhaan. Nyt pitäs Räksän keksiä jtn tuohon lopun panikointiin. Henkimaailman juttujahan nuo on..
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Okei, se voidaan myöntää, Rokin tasoitusmaali oli aikamoinen pomppu. Ensin meidän pakki blokkas ekan vedon ja kiekko kimpos takasi vetäjälle, joka veti uudelleen, ja jonkun pompun kautta meni maaliin..

Se ei kimmonut takaisin vaan meidän kultapotta, joka oli muuten tänään umpisurkea, lähti kikkailemaan sitä irtokiekkoa ja Pumpanen nappasi sen tyylipuhtaasti Karppisen lavasta. Löi maalia kohti ja meni Anderssonin luistimesta. Sillä ei ollut tuurin kanssa niinkään tekemistä vaan huolimaton umpisurkea kiekollinen suoritus joukkueen parhaalta pistemieheltä.
Mutta siinä mielessä tietty pomppi että ei veskarilla ollut siihen mitään saumaa. Samoin se 3-3 tasoitus kimpoili jostain Hermosen raajoista tai housuista verkkoon.

Muutenhan tuo peli meni niinkuin kuvailit, että ei siinä mitään hatää ollut, mutta maalit oli 60min kohdalla tasan.
Hyvä voitto kuitenkin voittolaukauksista. Jatkoaika oli aika huima ja on tuo 3vs3 vaan aika hieno pelimuoto jos sitä pelataan niinkuin tänään eikä kyräillä sitä 5min läpi.
Nyt ollaan on 15 sekä 10 ottelun otannalla 3. paras ja 5 otannalla 2. kovin porukka. Ja pitää edelleen muistaa tuo loukkaantuneiden määrä. Tänään varmaan huomasittekin että sillä on uusi mies lasaresittosastolla kun Laamanen on pudonnut myös punaiselle ristille.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs Jukurit
  • 2.20
  • 3.80
  • 2.92
Pelicans vs HIFK
  • 1.86
  • 3.80
  • 3.80
Tappara vs TPS
  • 1.76
  • 4.10
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös