SaPKon runkosarjaottelut 2017–2018

  • 56 694
  • 127

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Voihan SaPKo. Periaatteessa tänäänkin parempi kuin Kiekko-Vantaa, mutta kun Urpolahti lahjoittaa maaleja ja pakit antaa hazardeja ja hyökkääjät ei osu mistään verkkoon niin ei näistä peleistä näennäisellä hyvällä pelaamisella mitään pisteitä jää. Saa huomata sanan periaatteessa, jos kärsii perseraiskauksen niin kyllä se voittaja silloin on parempi.
Kun Urpolahti pelaa illasta toiseen niin pelaamisen pitäisi parantua, mutta ei se nyt vaan parane. Kyllä siellä on tänäänkin hyviä torjuntoja, mutta myös melkoinen määrä pomputtelua ja kaksi lahjamaalia. Tuohon ja luokattomaan viimeistelyyn tämän kauden riemu uhkaa lamaantua.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
SaPKon pitäisi tänään ottaa kolmen pisteen voitto. Tai ei sitä oteta, vaan se pitäisi pystyä pelaaman. Jokipojilla on aikalailla tukalat tilanteet ja varmasti kammapilevat kuin vauhkoontuneet hirvet, mutta siinä on aina ylipelaamisen riski olemassa. Joulukuussa pässit saavutti seitsemäst pelistä 3 suoraa voittoa, 2 jatkoaikavoittoa ja kaksi tappiota. Piste ka:t kuukausittain seuraavat syys 3 ottelua 0pst, loka 11 ottelua ka 1,82pst, marras 8 ottelua ka 2,13pst ja joulu 7 ottelua 1,86pst.
Olen sitä mieltä, että mikäli meinaa kotiedun säilyttää niin pitää pystyä peräti tuolla 2 pst ka:lla loppukausi vetämään.`

Tänään siis arvatenkin kovaa kamppailupelaamista luvassa ja pisteistä kuninkaallinen kappailu. Oma veikkaus, on, että Jokipojilla menee homma yli ja SaPKo voittaa 5-2
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Siirrän tänne
mitäpä mieltä tuosta jälkimmäisestä.

Sarjaan melkein yhtä idioottimainen kuin hyökkäyspään jäähy missä huitaiset karvauksessa luistimiin.

Joukkue pelasi todella hyvän pelin ja Kuronen aivan järkyttävän paskan pelin.
Etenkin kolmas erä oli kohtuullisen kylmä esitys. Tleensä puhutaan jäätävästä, mutta se ei ihan niin hyvin kuvaa kuin kylmä. Jos oikein tilastoja tulkitsen, ennen Kurosen ekaa jäähyä Ketterä ei saanut laukaustakaan maalia kohti. Pakin pelistä oma mielipide on ollut ajat se, että jos ei kuvassa näy niin se on parempi kuin olisi kokoajan huomion keskipisteenä virheiden takia. Kurosen näin ekaa kertaa kentällä, kun ne puikot käytettiin.

Kaarlehto oli tänään niin hyvä, kuin Mestisjoukkueen maalivahdin pitäisikin olla. Ensi viikolla palu karuun arkeen.
No pitää ajatella positiivisesti, että Urpolahti olisi parin pelin levon aikana saanut juonesta kiinni. Toki kukaanhan ei ole sanonut etteikö maalivahtia vielä hankittaisi. LeKissä olisi yksi kakkosmaalivahti ja tuttu viime kaudelta.

Heitetään parit ranskalaiset vielä:

- Minun haukkuma YV oli tänäänkin tehokas
- Kolmas erä oli helvetin huikea esitys. Tänään pelissä näkyi viime kauden elementtejä millä otettiin keväällä kohtuullien monta voittoa niin runkosarjassa kuin play offeissa
- Lämsälle pakko antaa plussaa. Osaa antaa hanskaa naamaan, kun sen aika on. Jokipo ja Ketterä pelissä hieman ruman ajon jälkeen loistavaa toimintaa ja omien puolustamista
- Parissa viime pelissä joukkue on taikaiskusta alkanut laittamaan kroppaa likoon ja ottamaan mustelmia kiekkoa blokatessaan
- Edelliseen liittyen myös hyökkäyspäässä ollaan valmiita maksamaan hintaa maalille ajamisen ja maskissa olon takia
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Kurosen näin ekaa kertaa kentällä, kun ne puikot käytettiin.

Olit siis muun aikaa jääkaapilla, heh heh. Hölmöä takertua yhden pelaajan huonoon peliin kun joukkue oli noin hyvä, mutta siellä se jakoi taas karmeita hazardeja. Se ei saanut tänään edes lapaan tulevia kiekkoja kiinni. Sen arvasi jo aikalailla pelin alussa että kaikki menee päin kannikkaa kun paineettomasti vippaa kiekon katsomoon. 1-3 voitossa tilastot on -1 ja 3x2min niin ei se nyt oikein päänsilittelyjen paikka ole etenkin kun huomioi että yksikään jäähy ei ollut jonkun muun virheen paikkaamista.
Ei mennyt ihan kaikki kohti hanuria kun kyllä se muutaman kerran onnistui kiertämään omineen paineen alta poiskin.

Muuten tuo peli taas näytti samalta kuin kerran aiemmin kaudella KeuPaa vastaan jossa keskialue puolustetaan erittäin tiukasti. Miksi se tapahtuu vain kerran kuukaudessa. Tänään oli johtoasemassa pelaaminen ottanut melkoisen harppauksen eilisestä ja hyvä niin. Johtoasemassa norsupallottelu yleensä ennenpitkään maksaa ja mutta tänään esimerkki siitä miten pelirohkeuden säilyttämällä saa vastustajan loppupuserruksen jäämään torsoksi. Ainoastaan yhden pakin omat hölmöilyt tekivät viimeisistä minuuteista hankalan.
 
Viimeksi muokattu:

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, KalPa
Nyt on pakko kysyä kun katsoin lauantain pelin maalikoosteen niin siellä näytti katsomossa olevan jonkinsortin kannatusporukka. Nii mikäköhä lie kun en ainakaan missään huomannut ilmoitusta että uusi faniporukka olisi järjestämässä fanireissuaImatralle? Itse olen etäfani ja pääasiassa joudun fanseattiin turvautumaan paitsi kun pelit on pk-seudulla ja silloin tällöin satun käymään Savonlinnassa kotipelin aikaan.
 

Nick Brophy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo
Oman joukkueen ollessa lepovuorossa katselin pelin suorana Fanseatilta ja siellä selostajat puhuivat kolmesta bussillisesta SaPKo-kannattajia.
 

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, KalPa
Oman joukkueen ollessa lepovuorossa katselin pelin suorana Fanseatilta ja siellä selostajat puhuivat kolmesta bussillisesta SaPKo-kannattajia.

Joo ottelukoosteessa saman kuulin, mutta pein sitä vitsinä.. nimittäin eihän ilman minkäänlaista markkinointia saada 3 bussillista kasaan porukkaa.. Joensuuhunkaan viikkoa aiemmin ei saatu edes tarpeeksi lähtijöitä, että ois yhden bussillisen saanut.. Hyvää mekkalaa ainakin pitivät imatralla koosteen perusteella siin SaPKon yhden yv:n aikana. Peukku siitä!!
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Jos nyt lähdetään siitä, että hieno voitto Espoosta. Erityisesti miellytti tuo lopun pelaaminen ja kiekkojen blokkaaminen. Pitkiä pätkiä oli hyvää peliä, mutta edelleen se ajoittain leviää.
Tänään oli niin monta hyvää pelaaja että en parasta nimeä. Heikoin on helppo, kun Pullilla ei onnistunut juuri yhtään mikään, voin olla bähän väärässä mutta näytti että hävisi kaikki 1-1 kamppailutilanteet ja kiekon kanssa suoritukset meni pääsääntöisesti suteen.

Mutta, kyllähän tuo taas juuri nyt kaksi viimeistä peliä huomioiden näyttää hyvältä, etenkin kun joukkueen ykköstykki vielä viettelee saigoniaan.

E: eipä ollut erityisen tyytyväisen oloinen Räsänen lehdistötilaisuudessa. Voin vaikka vannoa, että kun puhui 4-1 tilanteessa tehdyista hölmöistä virheistä joita kokenut kaarti tekee, niin siinä kehuttiin samaa pelaajaa kuin minä tuossa edellä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
SaPKo
Tärkeät kolme pistettä Kespoon vieraana mutta jännäksi meinasi mennä lopussa.
Suurimmaksi osaksi peli oli hyvin SaPKon hallussa ja maalipaikatkin käyttettiin hyvin hyväksi. Muutama nukahdus välillä ja niistä pääsi vastustajakin rokottamaan. Parasta oli kyllä lopun kolmen peräkkäisen alivoiman tappaminen. Hienoa taistelua ja näki että joukkue halusi voittaa. Kultakypäräiseltä Montolta kapteenina hyvää esimerkkiä miten alivoilla laitetaan kroppaa eteen.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
En muista ihan hetkeen nähneeni noin huonoa jääkiekko ottelua. SaPKolla oli jalat jäänyt jonnekkin matkalle ja piste oli oikeastan vain Hermeksen huonouden ansiota. Otteluohjelman on joukkue hyväksynyr, joten sen varjolla olisi turha itkeä, mutta onhan tuo perseestä, kun "vierasjoukkue" saa tulla peliin paeemmin levänneenä ja lyhyemmällä bussimatkalla. Bonuksena Urpolahti päästi helposti 2-1 kavennuksen, koska omasta mielestä ilman maskia viivalta heitto hanskapuolelle pitää ottaa aina kiinni. Arvonnasta tällä kertaa tuli tyhjä arpa, mutta onneksi keväällä noita ei nähdä.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Juu kyllä se eilen oli niin että Urpolahti torjui
hyvin enkä minäkään pistäisi noita maaleja veskarin piikkiin.
Se mikä minua tuossa Urpolahden pelissä eilenkin häiritsi, ettei saa kekkoja kiinni vaikka ne torjusikin räpylällä niin kiekot tulee sieltä useasti ulos.
Samoin tulee kiekkoja jotka voisi liimata niin torjutaan kulmaan. Se on usein ihan ok mutta eilen monta kertaa kentällä oli jo sekaisin oleva väsynyt viisikko niin silloin peli pitää katkoa kun paikka on.

Eipä sielllä eilen montaa hyvin pelannutta pelaajaa ollut ja Urpolahti oli yksi niistä. Laamanen,Mäkinen ja Lantta muut ensin mieleen tulevat.

Kaikenkaikkiaan aika mojova syväkyykkäys koko porukalta sekä täysin paska jääkiekkopeli.

E: Kuronen oli merkattu kokoonpanoon, mutta sehän ei pelannut vaihtoakaan. Olikohan edes penkillä, ei tullut katsottua. Vaikka Kurostakin tulee ajoittain "kehuttua" niin on se kuitenkin pelaaja joka olisi eilen voinut joukkueen suoritustasoa nostaa.
Paven ja etenkin Pulli pelaavat tällä hetkellä lähes luokattoman huonoa kiekkoa. Kumpikin onnistuu ajoittain mutta huonoa suorittamista on sata varmasti enemmän kuin hyvää.
 
Viimeksi muokattu:

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Toinen peli peräkkäin kun ei sekuntiakaan näyttänyt tai tuntunut siltä että peli voitaisiin voittaa. En jaksa tuota sen enempää kirota, mutta sanotaan nyt että tänään Pulli pelasi taas hyvin. Urpolahti torjui hyvin ja muutama muu tasavarma suorittaja oli kelvollisia. Sitten tuolla on joukossa pelaajia jotka tekevät niin järkyttäviä virheitä että joukkue ei voi voittaa.

Erikoistilannepelaaminen, huh huh.

Noo, tänään puuttui Mäkinen, Hämäläinen ja Lainio jotka kaikki ovat joukkueen kärkipelaajia ja se ei voi tietenkään olla näkymättä. Jos ei tuo pelin taso pikaisesti nouse niin SaPKo putoaa vielä kotietupaikaltaan pois.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Tänään sitten vaihteeksi TUTOa vastaan hyvä peli, mutta sitä toki helpotti se, että TUTO oli lähes umpisurkea. Tänään vierailta puuttui paljon tärkeitä miehiä mutta olihan SaPKollakin vilttiketjun pakki nelosen laidassa, jossa mutten paikkansa täytti ihan hyvin.
Silti aika käsittämättömän määrän maalipaikkoja TUTO tänään kotijoukkueelle tarjoili ihan omalla tuuliajolätkällään. SaPKo olisi osatessaan voinut naputella pelin vaikka 8-0 lukemiin mutta ei taasen maalinteko maistunut. Vierailijalla petti vielä sipuli aika täysin niin siinähän se.

Vaikka peli oli muuten hyvää niin ylivoima on aivan karmeaa. Ainoastaan hetken 4 vs 3 ylivoimalla pari hyvää maaliapaikkaa mutta muutenhan TUTO sai alivoimalla enemmän maalipaikkoja kuin SaPKo ylivoimalla. Ihan katastrofi koko ylivoima ollut jo pari peliä peräkkäin. Pitäisikö seuraavaan laittaa suoritusvarmimmat miehet sitä pelaamaan ettei ainakaan omissa kolise. Sanotaan nyt vaikka Lantta-Lahtela-Monto ja Mäkinen-Laamanen alakertaan joista Laamanen asettuu omalla siniviivalle estämään läpiajot.
 
Suosikkijoukkue
Vastajännärit
Tänään tulossa erittäin kova koitos Imatralla, kotijoukkueella alla kolme tappiota peräkkäin, joten varmasti tulevat kovalla raivolla heti alusta alkaen päälle. Ketterällä ei myöskään ilmeisesti sen pahempia poissaoloja ole, ja vielä kun lisätään tähän otteluun Jukureista lainalle tulevat Aho ja Leskinen, niin ei ole helppo ilta tulossa Pässeille. SaPKo saa aikalailla parhaan kokoonpanonsa jäälle, Rasmus Hämäläinen edelleen sivussa, mutta Lainio tekee paluun Lämsän ja Henttosen kenttään. Maalilla aloittaa viime pelissä nollapelin pelannut Kaarlehto, jolta tarvitaan jälleen huippupeli jotta voitosta voi haaveilla.

Toivotaan kiihkeää kamppailua, Savonlinnastakin ilmeisesti lähtee linja-autollinen kannattajia paikalle.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Se on tänäänkin pitkälti siitä kiinni millä mielellä nuoret pässit ovat. Välillä näkee pelin ensimmäisistä vaihdoista että ollaan tosimielellä pisteitä tavoittelemassa ja välillä huomaa yhtä nopeasti että on lähdettu vähän peleilemaan kiekkoa.
Tärkeät pisteet olisi tuolla jaossa ja itseäni edelleen korpeaa kauden ensimmäinen kohtaaminen jossa ei näyttänyt olevaan mitään epäselvää mutta kun tuhannen tumussa kahlasin hotellista kohti Stompia niin puhelimesta huomasin katastrofin.

Ei varmasti ole SaPKolla tänään helppo peli, mutta ei ole Ketterälläkään. Jos SaPKo puolustaa keskialueen hyvin ja pysyy poissa jäähyaitioista niin on vahvoilla.
Mielenkiintoista nähdä miltä ylivoimapeli näyttää. Kaksi edellistä peliä se on ollut satavarmasti koko sarjan paskinta ja kokonaisuudessaan vastustajalla on niiden ainaka ollut enemmän maalipaikkoja.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
SaPKo aloitti Imatralla hyvin ja pelasi yhden erän hyvää kiekkoa. Sen jälkeen kaksi erää pelkkää roikkumista ja sinnittelyä. Yhden erän pystyi purkamaan oman alueen paineen hyvin syöttelemällä mutta kaksi erää pelkkää norsupallo ja roiskimista, eli ihan täyttä paskaa.
EIkä noilla sipuli kestä vai mikä siinä mättää. Tuskin yhden erätauon aikaan joukkueisiin nähdyn kaltaista tasoeroa iski. Ei iskenyt, toisella vaan meni löröt housuun.
Piste tästä pelistä oli kova suoritus ja tärkeä piste kaikkiaan, siihen pitää olla tyytyväinen.
Ylivoimaa 6 minuuttia mutta eipä tullut maalia tänäänkään. Taidan tämän suljettuani vilkaista monta minuuttia sitä on pelattu tekemättä maaliakaan.

E: nyt on pelattu noin 38 minuuttia ylivoimaa onnistumatta maalin tekemisessä. Ei siinä mikä, mutta playoffeissa ei tarvitse haaveilla voittamisesta tämän tasoisella erikoistilannepelaamisella.
 
Viimeksi muokattu:

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Ylivoimaa 6 minuuttia mutta eipä tullut maalia tänäänkään.

Otteluseurannassa jo kommentoinkin, että eteenpäin on menty, kun vastustajalle siunaantui 0 maalipaikkaa. On tuo vaan onnetonta taapertamista, mutta onhan tässä se reilut 10 peliä aikaa saada YV kuntoon. Hämäläistä on ikävä, mutta hänenkin paluu menee ensikuulle ilmeisesti. Viikonloppuna taas otteluohjelman hienouksia tarjolla, kun ensin käydään Lempäälässä pelaamassa perjantaina ja sitten takaisin Savonlinnaan "kotiotteluun" minne vierasjoukkue pääsee yllättäen paremmalla lepoedulla. Kai nämä pitkässä juoksussa menee tasan.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Hämäläistä on ikävä,

Tässä on ne maagiset taikasanat joilla toivoisi pelin lähtevän rullaamaan. Ja kyllähän siinä on iso ero kun rosterista tippuu heikoin lenkki ja sen korvaa vahvin lenkki. Se ei voi olla joukkueen suorittamisessa näkymättä.

Käsittämätöntä mutta totta se on, että tuo joukkue on sarjassa sijalla 2. Mutta jooo.....neljästä viimeistä pelistä 3 kertaa kuokkaan. Hyvä puoli taas on se että nejästä viime pelistä kokonaan ilman pisteitä on jääty vain kerran ja yhdessäkään pelissä ei 60 minuuttiin ole päästetty enempää kuin kaksi maalia omiin. 2 päästettyä maalia tarkoittaa aina mahdollisuutta voittaa peli.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Tänään pelattiin Lempäälässä hyvä peli. Ekaan erään iskettiin paikoista maalit ja loppupeli tehtiin tarvittava kolmeen pisteeseen. Urpolahti otti tänään tarvittavissa paikoissa ne gamesaverit muunmuassa kaksi läpiajoa. Toisessa ja kolmannessa erässä hieman jäi viisikkopelaaminen vaiheeseen, mutta ne virheet paikattiin tarvittavilla maaleilla. Huomiseen peliin on pitkä kotimatka, mutta uskotaan senkin vielä kääntyvän meille. Runkosarjan voittoon ei olisi periaatteessa pitkä matka, kun rästipeli hoidetaan ja jäljellä olevan keskinäisen voittamalla ero KeuPaan olisi se 6 pistettä.
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Vaihteeksi SaPKolta hyvää peliä. Tuosta kun saadaan turhat höntyilyt puolustuspäässä ulostettua ja maalivahtipeli tasaantumaan (Niilo Halonen jos ja kun tulee loppukaudeksi) niin finaaleita pukkaa. Urpolahtikin näytti välillä ihan MAALIVAHDILTA!
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Urpolahti torjuu ihan ok. Paitsi ei tänään LeKin viimeistä maalia. Ja toiseksi viimeisen syötti itse. Sitä ennen käytiin videolla kun tunaroi siinä maalillaan.
Ongelma on, että ei pysty pelikatkoilla yhtään kontrolloimaan ja rytmittämään puolustuspeliä. Koska usein ei saa kiekkoa pysymään suojissa tai sitten tulee tilanne kuten se minkä jälkeen yläputkeen kiekko. Se vaan katsoi kun kiekko tuli päätyviivaa pitkin ja sitten raudoista meni suoraan maalin eteen vastustajalle. Yksikään hyvä maalivahti ei tuollaista kiekko päästä ykkössektoriin.
Sitten SaPKolla on iso ongelma nuo etenkin puoluatajien oman alueen kiekonmenetykset. Tilanne ikäänkuin rauhoittuu ja lähdetään tuomaan kiekko pois niin kohta häslätään ja kompastellaan kiekkoon tai annetaan sysipaska syöttö toiselle pakille. Näistä tulee pitkiä puolustusjaksoja ihan suotta ja tuntuvat monesti johtavan maalipaikkaan ellei maaliin. Tänään kunnostautui tässä hommassa Paven ja LeKin 2. erän maali tuli Kurosen epäonnistuttua jossain ihmeellisessä omien jalkojen välistä neppauksessa. Nuo pitää saada pelistä pois. Pitää pystyä pelaamaan niin että vastustaja joutuu tekemään maalinsa eikä niin että vastustajan annetaan tehdä maaleja.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Sellaista vaan, että ei kait nyt perkeles vaan Henttonen ja Lämsä loukkaantuneet? Vai pääsivätkö muka kumpikin ihan rehellisesti filaan? Kumpikaan ei nimittäin pelannut kolmannessa erässä vaihtoakaan. Koivunen pelasi kolme vaihtoa.
Aikamoista hommaa tämä nyt on kun tuossa pelissä tulee ajoittain aivan totaalisia mustia aukkoja. Tänään oli asenne kuitenkin se mitä pitää ja kovaa siellä kentällä väännettiin.
Toinen päätuomari oli aivan perseestä. Kiinnostaisi tietää mitä Monto, puheoikeuden omaava mies, sanoi kun kerkesi kaksi sanaa sanoa niin kädet räpsähti lanteille.
Tänäänhän sieltä tuli 2 ylivoimamaalia mutta ai perskeles kun oli paikka ottaa kahden maalin ero minuutin kahden miehen ylivoimalla ja perään kolme minuuttia 5 vs 4 peliä. Mutta....kun ei niin ei.
Toisaalta sitten taas alivoimista selviäminen on lähinnä tuurista kiinni.
Mutta, tärkeä piste tänäänkin ja hyvää oli paskan alun jälkeen kahden maalin takaa nousu johtoon ja kolmannessa erässä taas niskalenkistä kiemurtelu ja toistamiseen takamatkalta rinnalle.
.
Kaikenkaikkiaan ihan hyvä ja viihdearvollinen peli, eikä tuossa muuta vikaa ollut kun tuomari nr. 8
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Kaarlehto on vissiinkin pelannut ihan hyvin Savonlinnassa? Jännä kuvio kyllä, että mies saapuu Turkuun ilmeisemmin ensi viikolla, vaikka kaksi kovaa maalivahtia jo ennestään. Ihan hyvin voisi mies pelata loppukauden Savonlinnassa ja vastuutakin olisi enemmän tiedossa.
 

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, KalPa
Sellaista vaan, että ei kait nyt perkeles vaan Henttonen ja Lämsä loukkaantuneet? Vai pääsivätkö muka kumpikin ihan rehellisesti filaan? Kumpikaan ei nimittäin pelannut kolmannessa erässä vaihtoakaan. Koivunen pelasi kolme vaihtoa.
Mutta, tärkeä piste tänäänkin ja hyvää oli paskan alun jälkeen kahden maalin takaa nousu johtoon ja kolmannessa erässä taas niskalenkistä kiemurtelu ja toistamiseen takamatkalta rinnalle.
.
Kaikenkaikkiaan ihan hyvä ja viihdearvollinen peli, eikä tuossa muuta vikaa ollut kun tuomari nr. 8

Samaa mieltä hyvä ja viihdyttävä matsi oli kyllä. Ylivoima oli mielestäni hyvää, sillä nyt lauottiin todella paljon ja pääasiassa kuitenkin hyviltä paikoilta.. Tuomarityöskentely oli tosiaan hieman kyseenalaista..

Ainut mikä ihmetyttää oli Kaarlehdon ratkaisu vikassa rankkarissa.... Oli kyllä ihmeellinen.. mutta joo Kaarlehto on kyllä pelannut todella hyvin. Eilisen pelin prosentit ei toki ole kohdallaan. Todella harmi jos Kaarlehto lähtee, sillä mitä hittoa TuTo tekee Kaarlehdolla, kun heillä on jo kaksi todella hyvää veskaria. Kaarlehdon tulo Savonlinnaan on selkeästi tuonut varmuutta Upillekkin, joten olisi äärimmäisen tärkeää, että loppukaudeksi saadaan vahva maalivahti kaksikko.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Aika mahtavaa tuuria SaPKolla, kun Hämäläinen palaa askiin niin Henttonen ja Lämsä putoaa pois, eli ei vieläkään tule ensimmäistä ottelua parhaalla kokoonpanolla, mutta ei tuo tämän iltainenkaan huonolta näytä.
Hämäläisen paluulla kokoonpanoon voi olla suurempi merkitys kuin moni arvaakaan. Itse huomasin Hämäläisen pudotessa rosterista, että Piitulaisen peliin tuli taantuma. Kun sen lisäksi huomioi, että Hämäläinen on ollut keskimäärin joka pelissä tekemässä maalia niin kyllä se vaan on iso pala tuota joukkuetta.
Tänään on molemmilla joukkueilla kokoonpanot vähän sitä sun tätä mutta luotetaan, että SaPKo ottaa vieraista pisteet. Veikataanpa lopputulokseksi 2-5
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs Jukurit
  • 2.20
  • 3.80
  • 2.92
Pelicans vs HIFK
  • 1.86
  • 3.80
  • 3.80
Tappara vs TPS
  • 1.76
  • 4.10
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös