SaPKon runkosarjaottelut 2017–2018

  • 56 700
  • 127

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Vaikka alkukausi on ollut tervanjuontia ja on tullut erinäisiä pelaajia kritisoitua niin pakko on antaa positiivista palautetta, kun sen aika on. EUta ja Jokipoikia vastaan kahden maalin takaa ohi kertoo, että joukkueessa on selkärankaa ja luonnetta vaikka sitäkin on tullut epäiltyä tässä alakulon aikana. Kuitenkin pitäisi ehkä muullakin tavalla alkaa voittamaan kuin antamala pari eteen, mutta en valita. Pelin startti oli tänään jopa hyvä, mutta ei aatu palkintoa siitä.

Pistetään vielä muutamat plussat

5x + = Urpolahti. Oli tänään se voittava maalivahti, kuka piti joukkueen pelissä mukana, kun oli vaikeaa
+/- = Salo - Lahtela - Henttonen. Vaikka edellinen peli oli vaikea niin tänään ainakin hyökkäyspäähän näytti paremmalta ja oltiin siellä jo lähellä viimekauden tasoa. Puolustuspäässä taas on helvetisti parannettavaa, kun pitäisi olla sarjan yksi parhaista 0-0 ketjuista.
+ = Lantta. Taas kerran YVllä painoi maalin edestä YVmaalin kohtuullisen tärkeään paikkaan.

Miinuksia en nyt halua antaa, mutta niitäkin olisi tarjolla paljon.

Katsellaan huomenna, kun sarjakärki tulee Talvisalo Gardeniin.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Tässä sitä körötellään Mehtimäeltä kohti Tolosen mäen sämpylöitä.
Ihan ensin niin voittaminen on keskimäärin häviämistä mukavampaa.
Vieläkin SaPKon pelissä on iso määrä huolimattomuutta ja ihmeellisiä tunarointeja mutt ajoittain kiekko liikkuu nätisti. Keskialuetta pystytään puolustamaan hyvin ja sitä puolustetaan hyvin, mutta jos vastustaja pystyy sen ylittämään, kuten tänään muutamaan otteeseen, niin jäljellä olevat kortit tuntuu olevan maalivahti.
Eipäs siinä mitään kun on tuollainen maalivahti...mutta joo.

Hienoa että toisessa pelissä peräkkäin on kammettu vaikeasta paikasta ohi. Kun tällä rosterilla voittaa pelejä niin on syytä uskoa että "ykkösporukalla" voitetaan muullakin tavalla.
Etiäpäin sano mummo lumessa.
 

Laiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings, Nyslott Devils
Minulta ei analyysia nyt putoa, mutta fiilis on korkealla voiton ansiosta. Huomenna pääsee ekaa kertaa Talvisaloon paikan päälle tällä kaudella. Toivottavasti saadaan myös KeuPa nyökähtämään. Paremmalta näyttää koko ajan. Odotan eteenkin Ruuskasen paluuta, vakuutti minut Porvoon pelissä.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
. Elo ollut hyvä!

Ajoittain jopa erinomainen. Elleivät pelit olisi alkaneet kääntyä voitoiksi olisin alkanut huutaa Elolle isompaa roolia. Muistan kun viime kaudella stunttasi Lahtelaa niin se ketju loi tukuittain maalipaikkoja.
Mutta on Elolla myös nyt ihan kova kaveri siinä kun Keskilohkon kanssa pelaa. Tuo ketsuppipullo vielä purskahtaa...
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Tänään SaPKo pelasi varmuudella kauden parhaan pelinsä, eikä vastustaja ollut heikko. Tänään ei olisi heikolla pelillä jäänyt pinnaakaan. Koko ajan peli paranee, mutta huolimattomuutta on edelleen ja eräälnaista suoraviivaisuutta maalintekotilanteisiin pitäisi saada lisää.
Elo oli tänään kaiken aiemman hehkutuksen mukainen, mutta Koivusella ei valitettavasti siinä ketjussa paukut oikein riitä tälle tasolle ja se kyllä näkyy.
Eilen ja tänään tuli useampi ihmeellinen syöttö omasta kulmasta suoraan keskelle kenttää vastustajan pakin lapaaan. Eilen niissä kunnostautui kahteen otteeseen Väinölä ja tänää ainakin kertaalleen Kuronen. Melko massiivisia aivopieruja. Eilen sellaisesta tuli maali joka lopulta oli kuitenkin hylsy.
Ihan pakko ottaa sellainen huomio, etten ole koskaan nähnyt Räsäsen tuollaisella raivolla piiskavan pelaajia. Sehän huusi naama punaisena penkin päässä, "vielä, vielä, vielä, vielä" kun halusi KeuPa puolustajiin painetta. Huuto kuului katsomoon asti. Oletteko ennen tuota nähneet? Minä en.

Ja täytyy nyt samaan hengen vetoon todeta että sitä kaivattua pelisykettä oli täksi viikonlopuksi löytynyt.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Peliitat - SaPKo 25.10. niin eipä ole juuri rakentavaa kirjoitettavaa.

Jos nyt muutamia asioita ranskalaisittain...

- miten voi olla mahdollista että joukkue on pelin alussa noin yössä, hukassa, sekaisin, saamaton ja munaton?
- melko suuri määrä pitää maalipaikkoja tämän vuotisen joukkueen luoda tehdäkseen yhden maalin
- toivon, että telakalla olevista puolustajista jompi kumpi palaa nopeasti. On nimittäin niin, että kun kiekko ja Väinölä on SaPKon alueella yhtäaikaa niin paniikki on aina läsnä. HUOM! Peliittojen 1. ja 3. maali.
- Elosta saa tuossa Lahtelan ja Salon kanssa enemmän ja oli tänään melko hyvä
- Mikko Lahtela oli tänään erittäin hyvä.
 
Minusta YV-peli oli aika hyvää, kiekko liikkui ja paikkoja syntyi ja pari maaliakin. Lisäksi SaPKo näytti pääsevän melko helposti vastustajan päätyyn. Kumpikin lainamies oli ok, Kiilholma näytti voittavan hyvin aloituksia ja syötteli aikalailla hyvin ja Halonen maalissa oli varman oloinen. Minulta jäi pelin alku näkemättä, peli oli 1-1, kun sain kuvan näkymään. Minusta peli oli siitä eteenpäin kohtuullisen hyvännäköistä. Ehkäpä minun positiivinen kuva SaPKon pelistä osin johtuu siitä, etten nähnyt pelin alkua. Tosin vastuskin oli heikohko lukuunottamatta maalivahtia ja Lahtista.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Oliskohan muuta sanottavaa kun et hellurei mikä sulaminen. Lähin hotellilta kohti kemuja kun johdettiin 3-1. Avasin äsken livetulokset ni muotoilisin ajatukseni sanoihin. Kiitti vitusti.
 
Ketterä pelasi tasaisesti samalla tasolla koko pelin ja SaPKo pystyi tiputtamaan tasoaan kolmanteen erään roimasti. Ei tullut Räsäselle mieleen ottaa aikalisää viimeistään tasoitusmaalin jälkeen. Ketterän Myllyniemi oli loistava läpi ottelun.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Joo ei pitäisi kirjoittaa kun ottaa kuppia, mutta ei tässä yskän ja vitutuksen puuskassa muukaan auta kun rommi+kuuma vesi + hunaja. Huomenna SaPKo voittaa. Ollaan parempi joukkue ja näin anteeksiantamaton lurahtaminen on pakko kuitata.
Ei hätää, mutta tämän asteiset nyykähtämiset vituttaa.
 
Lahtela saakin pelata ja taitaa sääntö olla kolmesta kympistä pelikielto? Sekin muuttunut vuosien varrella. Välillä oli kahdesta ja näin monet luulivat eilen hallilla.

Kun rangaistus on 20 min niin siitä tulee vain yksi merkintä "kymppitiliin". Kahdesta merkinnästä seuraa siis edelleen yhden pelin kielto, kuten aiemminkin. Onneksi näin, täysi vahinkohan tuo koko episodi oli.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Lahtela saakin pelata ja taitaa sääntö olla kolmesta kympistä pelikielto? Sekin muuttunut vuosien varrella.
Eikös se mene niin että eka penalti tulee kun on kolme kymppiä kasassa. Sitten siitä eteenpäin tulee aina kahdesta.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Kahdesta merkinnästä seuraa siis edelleen yhden pelin kielto, kuten aiemminkin. Onneksi näin, täysi vahinkohan tuo koko episodi oli.
@kumikiekko

IIHFn säännöissä kymppitili täyttyy kahdesta. Lahtelalle tuo oli jo toinen merkintä, mutta Mestiksessä pelataan samalla sääntösovelluksella kuin Liigassa eli 3 merkinnästä tulee kymppitili täyteen.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Tänään on sitten taas vastassa todella kova jengi. Enkä tarkoita että huonoja olisikaan, mutta nuo jokereiden joukkue on paperillakin melkoinen. Se on aivan varmaa, että mikäli puolustaminen ja etenkin alivoimalla puolustaminen on niin heikkoa kun on viime aikoina totuttu niin tukkaan tulee. Jos taas pystyisivät pelaamaan sellaisen pelin kuin KeuPaa vastaan taannoin kotona niin pisteissä ollaan tiukasti kiinni.
Tällä hetkellä tuntuu, että lopputulos on ihan yhdentekevä kunhan nähtaisiin laadukas peli. Niitä kahden kehnoin toisiinsa nojailuja on tällä kaudella nähty ihan riittävästi.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Ottelu oli perinteinen ennen takuoa nähtävä läpsyttely, missä KiVa toisessa erässä päätti voittaa pelin. Kolmannessa erässä kumminkin noustiin voittoon ison rangaistuksen ansiosta ja kolme pistettä jäi Savonlinnaan. Eilen lupailemaa välitodistusta pitää pantata ainakin huomiseen, koska edelleen pelintason aiheuttama v käyrä ja olut ei kovin objektiivista kuvaa anna ja pitäisi vielä Tampereen yöhön lähteä. @Näkökulma antoikin minun pessimistiseen arvioon hieman vasta argumenttia ja yritetään niihin vastailla, kunhan promillet on haihtunut.

Laitetaan muutama plussa pelistä.
+ Nousu jälleen viimeisessä erässä ja tällä kertaa 3 pisteen voittoon
+ Lahtela, Oli tänään SaPKon paras pelaaja koko ottelun ja oikeastaan ainoa, kuka edes oli koko 60 min pelaamassa eikä vain jäähallilla
+ Viime hetken voittomaali.Kyllähän se maistuu helvetisti paremmalta kuin kaverin viimesekuntien voittomaali.
+ Halonen. Vaikka kolme maalia menikin omiin, mutta otti niitä voittavia torjuntoja tarpeeksi.

Miinuksia olisi taas jaettavana paljon mutta jätettäkööt ne pariin ja en haluaisi henkilöitä erikseen mainita

- YV. vaikka kaksi maalia tehtiinkin, mutta olihan se taas karmeaa katsottavaa. Etenkin toisessa erässä kaksi kertaa KiValle 2-1 hyökkäys, josta jälkimmäisestä he tekikin AV maalin
- Puolustus. Tuon pakkikaluston pitäisi olla sarjan parhaita, mutta edelleen tehdään tyhmiä henk koht virheitä. Ketään en halua osoitella, mutta ainakin viimekauden paras puolustaja Jûrgensin jälkeen saa katsoa tauolla pitkään peiliin. Toki tiedätte jo ketä tarkoitan ja hänestä olen odottanut ihan sarjan TOP-5 pakkia. Jopa Casimiria parempaa. Mutta onhan tuossa kautta jäljellä pitkään parantaa ja kuka näitä syksyn pelejä muistaa, jos hän finaaleissa iskee mestaruuden ratkaisevan maalin.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Sillällailla sitä palailtiin fyysisesti tauolta ja henkisesti pysyttiin tauolla...ei lähtenyt ihan kuin Tolvasella.
Miten perkeleen paljon voi jääkiekkojoukkueellinen pelaajia säheltää, sählätä koomailla ja tunaroida. Voittopeli takana ja enimmäkseen vituttaa tuo suorittamisen taso. Erikoistilannepelaaminen on edelleen aika luokatonta.
Jos laskin oikein niin 3 ja puoli läpiajoa joukkueella oli ja niistä syntyi yhteensä ei yhtään maalia. Se kertoo ehkä oleellisen tuosta maalintekemisen tuskasta. Mutta ehkäpä se sieltä.
Tärkeitä pisteitä kuitenkin, vieraissa voitto on aina voitto, mutta tänään kolmea pinnaa suorastaan annetulla paikkamäärällä tarjottiin. Toki Peliitoillakin oli tukku laatupaikkoja joita yhtä tehottomasti hyödynsivät.
 

diletantti

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Liikunnan Riemu, KalPa U14, U12Etelä
Sillällailla sitä palailtiin fyysisesti tauolta ja henkisesti pysyttiin tauolla...

No joo. Aihioita oli, ja pari komeaa maalia. Mutta huolimattoman ja väsähtäneen näköistä suorittamista. Hyvin harvoin olen omia moittinut, mutta ei ole tuolla pelillä asiaa pisteille Keuruun pakastimessa. Varsinkaan, kun Tuokkola tulee sarjakärjelle tolppien väliin. Lukko otti mokkensa sieltä pois maaottelutauolla.

Ja lauantaina vie LeKi.

Paitsi jos SaPKo panee haalarit päälle ja rukkaset käteen. Porukka pystyy kyllä paljon parempaan kuin Heinolassa. Mitään vain ei pidä luulla eikä luulotella. Heinolassa SaPKo pääsi helpolla. Ainakin pitäisi olla virtaa jäljellä akussa.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Nonni, nyt tuli positiivinen esitys. Erityisesti tuo kolmas erä kahden maalin johdossa oli hienoa pelaamista. Viimeisellä ylivoimallakin onnistui maalin tekeminenkin viimein.
Erityisen hienoa, että Keskilohko avasi maalitilin. Mahtoi vetää suorasta hyökkäyksestä ristikkoon vähän ennen maalia. En ihan selvää saanut läppäriltä mutta siihen malliin dumari ui sammakkoa, että varmaan se putkiin kilahti.
Urpolahdelle nollat varmaan maistui ja tuohon nollaan joutui useammankin kovan torjunnan ottamaan.

Tein varmaan tänään jonkun asteisen ennätyksen kun katsoin SaPKon peliä läppäriltä, Jokereitten matsia telkkarista ja Hermes-Peliitat peliä toisesta telkkarista.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Kun on tullut annettua runtua SaPKolle peleistä niin pitää myös muistaa kehua, kun paikka on. Tänään peliin lähdettiin hyvin ja jäähyt sotki avauserän. Toinen erä taas oli omaan silmään parasta SaPKoa tällä kaudella, jossa saatiin painettua painetta vastustajalle kautta linjan ja saatiin pari maalia. Kolmas erä oli kylmä suoritus johtoasemassa ja ilman tyhmiä jäähyjä KeuPa ei olisi ede maalipaikkoja saanut. Piitulainenkin sai iskettyä YV.maalin.

Heitetään muutama plussa ja jopa miinus,

+ Urpolahti. Pelasi nollan, joten ei huono peli
+ Peli näytti jo hyvältä.
+ Tapettiin kaksi kertaa n puolitoista minuuttia 5-3 AV

- Aloitukset. Oltiin niissä jäljessä ja paljon
- YV. Vaikka maali tulikin niin olihan se taas sellaista puurtamita, että huhhuh. Onhan tässä kevääseen vielä aikaa
- Urpolahden naamalle heitettiin niin niissä aina käydään antamassa muistutus. Tänään lammaslauma vain katseli vierestä.

Summasummarum: Tällä pelillä jo kelpaa lähteä kohti kevättä. Hyvä peli jätkiltä. @Näkökulma Olen haukkunut SaPKon peliä oikeastaan koko kauden ja nyt näin sen hyvän pelin.

Tein varmaan tänään jonkun asteisen ennätyksen kun katsoin SaPKon peliä läppäriltä, Jokereitten matsia telkkarista ja Hermes-Peliitat peliä toisesta telkkarista.

Itsellä oli fanseat läppärillä, viaplay tabilla ja TVpeli telkkarissa.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Itsellä oli fanseat läppärillä, viaplay tabilla ja TVpeli telkkarissa.

Oli muuten tarkoitus kirjoitta oma ennätys mutta siitä on näköjään jäänyt tuo yksi sana pois. Hyvä että en ole ainoa jota vaimo syyttää jonkulaiseksi jääkiekkoriippuvaiseksi. Tosin ei se varmaan muita syytäkään.

Veikeä asia muuten mutta kaksi ylivoimaisesti parasta peliä SaPKo on pelannut KeuPaa vastaan. Mitenhän saisi tuon saman muitakin vastaan. Oli siellä edelleen asioita jotka eivät suju. Iso määrä oman pään avauksia päätyy edelleen hasardeiksi, mutta näin ei käy kaikille. Jätetään nyt kuitenkin sormella osoittamatta.
 

diletantti

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Liikunnan Riemu, KalPa U14, U12Etelä
No nyt pojat näyttivät vanhalle miehelle varislinnun sukukalleudet. Kaikki se oli löytynyt, mikä Heinolassa oli hukassa. Pelikuri, huolellisuus ja tahto. Mutta huonommalla maalivahtipelillä olisi silti ollut tiukkaa.

Alkoi jo muistuttaa viime vuoden SaPKoa. Vanhalle miehelle riitti hyvin pelkästään SaPKon pelin seuraaminen. Jos peli paranee vielä tästä, ehkä myös multitaskaajille Murkulalle ja Sorzalle riittää sama peli molemmille silmille...
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Hyvä että en ole ainoa jota vaimo syyttää jonkulaiseksi jääkiekkoriippuvaiseksi.

No itsellä ei ole vaimoa "huutamassa" vieressä, mutta ex avovaimo kyllä ihmetteli, kun silloin oli kaapelissa viasatin kanavapaketti ja oliko eka fanseatin kausi niin ihmetys oli suuri, jos pelit sattui päälekkäin, että kuinka niitä pystyy molempia seuraamaan. Kyllä hän aina huomasi, kun SaPKo tai Jokerit teki maalin ja tänäänkin naapurit sen varmasti kuuli. Toki tänään jäi TVpeli hyvin vähälle huomiolle, mutta itselle kahden pelin seuraaminen ei ole kovin isoa ongelmaa tuottanut, kun SaPKon ja Jokereiden pelit on harmittavan usein päällekkäin sattunut.

Veikeä asia muuten mutta kaksi ylivoimaisesti parasta peliä SaPKo on pelannut KeuPaa vastaan.

Tästä olen samaa mieltä. Todennäköisesti se toinen on se kotipeli sillä eka Keuruun viierailu oli tällä kaudella..noh..sen aikaisen peliinvalmistautumisen mukaan ekan erän jälkeen ohi.

Oli siellä edelleen asioita jotka eivät suju. Iso määrä oman pään avauksia päätyy edelleen hasardeiksi, mutta näin ei käy kaikille. Jätetään nyt kuitenkin sormella osoittamatta.

Kyllähän noita tuli tänäänkin, mutta en ole huolissani, koska ne on henkilökohtaisia virheitä ja vielä niiltä pakeilta keiden pitäisi tuota puolustusta johtaa. Enemmän huolettaisi, jos ne hasardiavaukset olisivat pelitavan tulosta. Jos nämä tietyt pakit samalle tasolle pääsevät millä ovat pelanneet niin nuokin äkkiä häviävät. Itse myös yritän välttää sormilla osoittamista, mutta siihen alennuin tauolla. Sen verran pakko sanoa, että ainakin Marva on nostanut tasoaan huomattavasti alkukaudesta. Toki voi vaikuttaa, kun pakkipareja on hieman sotkettu.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Illan ottelusta on näköjään jätetty erotuomariraportti. Mistähän tilanteesta, kun en juurikaan sellaista nähnyt mistä voisi jatkoseuraamuksia tulla?
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
On tämä jännä laji. Vaikka on tässä syksyn aikana on alettu rasvaamaan köyttä paskan pelin takia niin silti on pisteitä tullut. Tänään taas pelttiin hyvä peli ja turpaan tuli. Luukkonen tänään torjui LeKille pisteet ja kai tästä on hyvä jatkaa kohti ensi viikkoa, kun tuolla pelillä voittaa enemmän kuin häviää otteluita. Paikat oli tehdä voittoon tarvittavat maalit, mutta 4 vai 5 kertaa tyhjistä sössitään kiekko ohi. LeKin avausmaali jäi näkemättä, kun erätaukoni venähti tupakalla liian pitkäksi, mutta seuraava maali tuli karmealla pompulla ja kolmannessa taisi joku hyökkääjä katsoa vierestä, kun oma mies iskee riparin maaliin. Noissa pitää ottaa se hyvä jäähy ja se kaverin komposiitti huitoa rikki, jos ei muuta voi tehdä.

Ruuskanen ja Lainio jätti pelin kesken, joten jälleen sairaslista täyttyy. Onneksi tässä nyt ei tarvitse päätään täysin pensaaseen tunkea, koska pelattiin voittavaa peliä ja joskus vain kaverin maalivahti ryöstää voiton.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös