Ilmoitukset

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bunghole on laitettu kahden viikon jäähylle jatkuvan itsemoderoinnin ja henkilökohtaisuuksien vuoksi.

Sulje ilmoitus

SaPKon fanitoiminta ja -matkat 2013–2014

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Moderaattorit, 12.08.2013 klo 22.05.

 1. Moderaattorit Jäsen

  Keskustelu Savonlinnan ylpeyden fanitoiminnasta ja fanimatkoista tähän ketjuun.
   
 2. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Tästä saattaa tulla aika laiha ketju sillä niin kapea SaPKon faniosasto on. Kirjoitetaan nyt kuitenkin, että aikomus on käydä ainakin lähimmät paikkakunnat katsastamassa tänäkin talvena.
  Varmuudella tulen näkymään Joensuussa, mikä on koko Mestiskartan hienoin paikkaa mukavine ihmisineen. Sitten käydään tietty Mikkelissä ja Jyväskylässä. Luultavasti myös Heinolassa ja Kouvolassa, ehkä Vantaalla ja Keravalla. Lempäälässä jos sattuu että pystyy yhdistämään Tapparan pelin samaan reissuun.
  No näin suunnittelen, ja lopuksi keväällä huomaan käyneeni Talvisalossa, Mikkelissä ja Joensuussa. On ihan oikeasti hemmetin hankalaa saada SaPKon faneja edes minibussillista mihinkään. Se sitten ajeluttaa omalla autolla...
   
 3. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  Ei ole oikein sellasta "tekijämiestä" tällä SaPKon faniosastolla että saataisiin järkättyä bussia liikkeelle. Se harmittaa suunnattomasti sillä kyllähän noita pelejä kävisi vieraissakin kattelemassa. Kyllä ne muutama vuosi takaperin tehdyt jokakautiset Mikkelin reissut oli hienoja, varsinkin kun pistettiin yleensä Jukureita kuonoon.

  Tämä nykyinen "remonttiryhmä" voisi ottaa yhdeksi asiakseen järkätä edes lähipaikkakunnille bussia vieraspeliin. Kyllä niitä lähtijöitä se tarvittava 25-35 löytyy kunhan hinnat ja muut systeemit on kohillaan. Mikkeli ja Joensuu, miksei Heinolakin. On tullut käytyä ja lähtisin kyllä uudestaankin.
   
  Viimeksi muokattu: 13.08.2013 klo 21.55
 4. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Yritin henkilökohtaisesti viime kauden lopulla kerätä porukkaa Joensuuhun, Heinolaan ja Vantaalle viimeisiin matseihin. Joku muukin paikkakunta oli...nyt en muista mikä. Joensuuhun päästiin pienellä porukalla kun muutama reissaaja maksoi omistaan budjetin ylityksen. Vantaalle ilmoittautui 7 lähtijää ja Heinolaan muistaakseni 4.
  Autot oli jokaiselle reissulle varattu lähtöpäivää edeltävään iltaan saakka. Hinnat eivät olisi olleet mitenkään korkeat, mutta kuten sanoin. Lähtijöitä ei ole!
   
 5. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  "Makon" huutoon ollaan mahdollisesti vastaamassa, sillä lähettelin tänään nuo linja-autohinnat "remonttiryhmän" / yhden henkilön mietittäviksi. (pyynnöstä ja osittain tyrkytettynä)
  Ootellaan seuraisiko tästä jotain onnistunutta, mutta kokemuksesta joudun olemaan hiukka skeptinen kuitenkin.
   
 6. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  Hienoa! Toivotaan että tästä kehkeytyisi jotain positiivista ja pääsisi ehkä jopa katsomaan muutaman vieraspelin ihan fanibussilla ettei tartte kavereitten autoilla mennä.

  Viime kaudella jäi kyllä itseltä kaikki vieraspelit väliin sattuneesta syystä. Tällä kaudella voisi tuota tilastoa korjailla parempaan uskoon.
   
 7. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  SaPKo järjestää seuran puolesta kyytiä Joensuuhun 24.1 revanssimatsiin.

  Viime vuoden loppupuolella koitettiin sinne ja tänne, mutta lähtijöitä oli naurettavan vähän. Nyt on sitten taas paikka näyttää löytyykö edes viittäkymmentä kiinnostunutta.
   
 8. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Näkyy ilmaantuneen SaPKon kotisivulle tieto, että matkaan päästään. Osallistujia on silti säälittävän vähän, mutta ehtiihän tuohon vielä ilmaantua täyden autollisen verran porukkaa.
  En oikeasti tiedä itkeäkö vai nauraa sille väelle mikä jaksaa mankua, ettei kukaan Savonlinnasta näitä reissuja järjestele.
  Sitten kun järjestelee niin ne muutamat samat naamat sinne bussiin astelee ja on satavarmaa ettei se ole sama porukka kuin ne narisijat.
  Ei mitään, hyvä juttu että meitä on kuitenkin sen verran että auto ylipäätään saadaan liikkeelle.
   
 9. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Perjantaina kolme hilpeää miestä matkaa Jykylään seuraamaan huimaa kiekkospektaakkelia Akatemian ja SaPKon välillä.
  Lähinnä tiedotan vaan siksi, että muut mahdolliset vierasjoukkueen kannattajat saavat liittyä hallilla seuraamme niin halutessaan, meidät erottaa kyllä. Kyyteihin ei valitettavasti mahdu ja jäämmepä vielä pelin päälle yöelämääkin ihmettelemään.
   
  Viimeksi muokattu: 11.02.2014 klo 08.53
 10. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Fanitoiminta ja matkat otsikko koskee viime kautta, mutta onko ketään menossa keskiviikkona Kouvolaan. Voisin lähteä vaikkapa Juvalta kyytiin.Tai voihtoehtoisesti voin ottaa porukkaa kyytiin ja ajaa Juvalta eteenpäin. Ei ole kaiketi mitään bussia tuohon peliin lähdössä ja laiuantaina en sitten itse pääse kun olen pelaamassa omia pallopelejä.