SaPKo 2016–2017

  • 98 917
  • 257

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Koponen on pienempikokoinen kuin Mäkinen, mutta sen mitä on liigaa pelannut on kyllä pärjännyt hyvin. Sen tarkemmin en osaa analysoida, mutta ei Sapko Koposeen kaadu, vaikka jäisi pitemmäksikin aikaa. Tulevaisuuden liigapelaaja ilman muuta.
 

UniqueSputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Toivonen paikattu Yrjölällä. Hyökkääjistä Lämsä (+ Siiki) sekä puolustajista Pelli ja Koponen mahdollisesti käytettävissä siirtorajan jälkeenkin. Tuohon vielä yksi pelaaja lisää, niin on tuossa jo leveyttäkin.

EDIT: Kettunen veke, hyökkääjähankinta x:ää siis huutaa vielä.
 
Viimeksi muokattu:
Siiki pelaa SaPKossa loppukauden. Leki pelissä tuli lisämurheita, kun Aho ensimmäisessä pelissä loukkaantumisensa jälkeen loukkaantui uudestaan. Toivottavasti kyseessä on vähäinen vamma, mutta pahaa pelkään. Onneksi Yrjölä osoittautui asialliseksi maalivahdiksi
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Siiki pelaa SaPKossa loppukauden. Leki pelissä tuli lisämurheita, kun Aho ensimmäisessä pelissä loukkaantumisensa jälkeen loukkaantui uudestaan. Toivottavasti kyseessä on vähäinen vamma, mutta pahaa pelkään.

Siiki on mielestäni vahvistus ja pidän parempana pelaajana kuin poislähteneitä lainapelaajia. Saa nähdä onko näin. Nyt on ensimmäinen kerta kun tuo erikoinen siirtorajakikkailu antaa mahdollisuuden vielä kuukauden verran aikaa selvitellä Ahon pelikuntoa ja mahdollisesti sitä maalivahtia etsiä.
Sanoisin, että loukkaantuminen vaikuttaa ihan siltä, että kaupoille on lähdettävä.
Yrjölä on ehkä ihan hyvä maalivahti, mutta ei yksin riitä jos muut ovat telakalla. Yrjölän tilastot eivät ole ihan ykköstä joka jättää pienen kysymysmerkin ilmaan.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Nyt on nimetty ne nuoret pelaajat ja SaPKon osalta apuun voi tulla vielä Teemu Lämsä, Arttu Pelli, Santeri Koponen ja Juuso Walli.
Oikeastaan aika hyvä, että näitä nimiä ei ole enempää. Näistä pelaajista Pelli voi siirtyä edustamaan myös Peliittoja, mutta muuta ainoastaan SaPKoa.

Näin sekin selvisi varmuudella, että että siirtyäkseen on täytynyt kyseistä Mestisseuraa edustaa runkosarjan aikana.

Tämä näyttää nyt ihan hyvälle kaikesta huolimatta sillä tuota puolustajareserviä näkyy olevan aika hyvin jopa. SaiPan ja KooKoon kaudet loppuvat runkosarjaan, mutta itse veikkaan Ässien menevän vielä sääleistäkin eteenpäin. Se on sitten eri asia miten Wallin tilanne Ässissä nähdään.

Kun Siiki ja Yrjölä tuli mukaan ja näki nämä nimetyt nuoret niin ennemmin tässä jäätiin lopulta voiton puolelle kun häviäjiksi.

Nyt playoffeja ja runkosarjan loppua ajatellen suurin uhkakuva on yllätys yllätys jälleen kerran maalin suulla. Nyt ei kysymysmerkinä ole miesten kyvykkyys, vaan miesten kunto. Jos Aho on klesana niin pelkällä Yrjölällä ei voi pudotuspeleihin lähteä, siellä pitää ehdottomasti olla aitiossa myös veskari jonka voi heittää kesken pelin luukulle, ilman että se lisää kenenkään jännitystä.
 

NatKingCole

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avoin kilpailu
Nyt playoffeja ja runkosarjan loppua ajatellen suurin uhkakuva on yllätys yllätys jälleen kerran maalin suulla. Nyt ei kysymysmerkinä ole miesten kyvykkyys, vaan miesten kunto. Jos Aho on klesana niin pelkällä Yrjölällä ei voi pudotuspeleihin lähteä, siellä pitää ehdottomasti olla aitiossa myös veskari jonka voi heittää kesken pelin luukulle, ilman että se lisää kenenkään jännitystä.

Myllyniemi olisi ollut kyllä tähän paikkaan hyvä mutta hifkillekin kelpasi, joten se siitä. Muutenkin tämä spekulointi on sinänsä mukavaa luettavaa, mutta kun ei tiedä seuran taloudellista tilannetta ja tarjolla olevia vaihtoehtoja ja niiden hintalappua, niin ei auta kuin toivoa parasta, että joku kohtuullinen apu tuonne maalillekin saataisiin. On kuitenkin se tärkein tontti joukkueessa, kun ainakin vielä tällä hetkellä maalit ratkaisee jääkiekossa.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Seuranne virallinen Twitter tili 55 minsaa sitten vihjaa jotain uutista vielä. Tiedä sitten mitä se koskee.
E:Jatkosoppareita
 
Viimeksi muokattu:

Al Dente

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Jokipojat, HIFK
Bäckström on näköjään parantunut ja HIFK:n maalilla tänään. Tuliskohan tuo Myllyniemi taas tuuraamaan Savonlinnaan?
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
SaPKo:lla ja KooKoo:lla on käynyt kyllä melko huono tuuri jo näiden maalivahtien kanssa. Siellä varmasti ainakin ymmärretään, mikä tilanne on..! Oli eilen vielä Helsingissä luukulla, joten matkaa tulee sieltä Kajaaniin!

Kyllä, jos nyt oikein olen laskenut niin tällä kaudella KooKoolla on ollut kokoonpanossa 8 eri maalivahtia joista kentällä torjuntahommissa on ollut 7. Eli tuulista on ollut. Tällä hetkellä Irving on suvereeni ykkösvahti, ja seuraava peli on vasta lauantaina, joten hyvä että Perhonen pääsee hommiin. Kunhan ei loukkaannu..
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Olen sitä mieltä, että Järvenpään koko kausi ohi ja alkukauden huono suunta lähti pitkälti maalivahtiasioiden mentyä, kuten menivät! KooKoo:n materiaalilla veikkasin ennen kauden alkua olevan lähellä kuuden joukosta taistelussa...!

Pahoittelut, SaPKo:n ketjussa ei pitäisi KooKoota ruotia, mutta Järvenpään loukkaantumisella oli oma osansa nykytilaan.

Mikä tahansa joukkue tarvitsee hyvän maalivahdin, johon puolustus luottaa. Kun puolustus luottaa maalivahtiin se pystyy myös tukemaan hyökkäystä ja niin eespäin.

Tsemppiä SaPKolle, menkää loppuun asti!
 

Al Dente

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Jokipojat, HIFK
Perhonen on hyvä stuntti tähän. Kiitokset KooKoolle. Toivottavasti palautetaan ehjänä. Lauantaille sitten veskari SaiPasta, kun siellä on huilipäivä?
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
SaPKo pelasi helmikuun ilman pisteenkään menetystä. Olkootkin, että pelejä oli vain viisi mutta jokaisesta voitto on kova suoritus. Pelaaminen ei suinkaan kaikissa otteluissa näyttänyt hyvältä, mutta näemmä se on ollut riittävän hyvää.
Runkosarajaa on jäljellä 6 ottelua juuri nyt näyttää runkosarjan voittamisen kannalta aika hyvältä. 9 pistettä kuudesta pelistä riittäisi varmistamaan sarjan kärkipaikan ja nyt jos pitäisi veikata niin sillä välttäisi kohtaamasta ensimmäisellä kierroksella kovassa vireessä hiihtelevän EU:n.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
SaPKo voittaa Mestiksen runkosarjan ensimmäistä kertaa. Kauteen lähdettäessä oli (oma) tavoite napata kotietu ja hieman palkintorahaa. Toki on muistettava, että tästä runkosarjanvoitosta ei saada mitään muuta, kun seuran kassaan 40k € ja kotietu loppuun saakka. Matka on vasta puolessavälissä ja kuten olen monta kertaa sanonut, runkosarja on vain puolikas matka, jonka aikana on hypättävä playoff junaan. Syyskaudella kerätään tarpeeksi pisteitä, ettei olla tiputti kyydistä jo asemalla ja kevään aikana parannetaan peliä, että ollaan parhaassa iskussa, kun play offit alkaa.

Täällä meinasi käydä kylmät, kun avasin runkkarin voiton kunniaksi viskipullon, kun Turussa peli oli 0-3 ja SaPKo johti omaansa 2-1. Lasin tyhjentymisen jälkeen Peliitat tasoitti ja TuTokin iski pelin vielä jännäksi parilla maalilla.
 
Onnea vain SaPKolle tästä saavutuksesta, luulisi maistuvan ihan hyvältä. Toivottavasti saadaan hieno kiekkokevät eteläsavolaisittain, eli pelit jatkukoon pitkään niin Mikkelissä kuin Savonlinnassakin!
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
SaPKon seuraava tavoite on voittaa puolivälieräsarja. Tuleepa vastaan mikä seura tahansa niin SaPKo on ennakkosuosikki, eikä saa käydä kuten viime keväänä KeuPan kanssa. Hieman se kummittelee mielessä, kuten yksi sarja Jokipoikia vastaan ja etenkin Konstin ja Koposen aikainen D-Team sarjatappio. Miten se onkin aina onnistunut...
Tämän vuotinen SaPKo eroaa siinä aiemmista vuosista, että joukkueessa ei ole yhtään heikkoa pelaajaa. En mainitse enää nimeltä edes esimerkkejä mutta vuosittain joukkueessa on ollut pelaajia joiden jäällä ollessa koko vaihdon on pitänyt pelätä hazardia. Silloin kun joukkueessa on pelaajia jotka eivät lähtökohtaisesti pysty pelaamaan nollanollaakaan niin voittaminen on hankalaa. Tällä kaudella niitä ei ole ollut joten osin siksi tämä kausi on mennyt näin. Toivotaan että puolivälieräsarjasta otetaan voitto ja silloin ollaan seuran kannalta poikkeuksellisissa lipputuloissa kiinni.

E: korjailin taas kirjoitusvirheitä. Ei ole lukihäiriötä mutta Turhapuromaisesti pikakirjoituksessa virhelyöntien määrä kasvaa
 
Viimeksi muokattu:
Viime keväänähän SaPKolla taisi olla joku molari, joka tasonsa puolesta tuskin olisi kannatellut edes jotain baarijoukkuetta. Sitten kuulin myös jotain, että ykköstykki Kumpulainen olisi ollut jäässä entistä seuraansa vastaan. No, toivottavasti tänä keväänä paremmin. Toiv vältätte EU:n, jonka soisi päätyvän väsyttämään TuToa.
 

Jone29

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, sympatiat KalPalle
Eipä ole tullut aikoihin kirjoiteltua juuri millekään palstalle SaPKosta, mutta menestys se potkii vanhatkin fanit pois pesistään.

Huiman mielenkiintoinen kevät kyllä tulossa. Todennäköisin puolivälierävastustaja taitaa olla Jokipojat ja ilman muuta se on toivomuslistallakin ykkönen, koska 1) perinteinen ja kiinnostava seura 2) yhteistä historiaa pässipaitojen kanssa, esim. puolivälieräsarja muutama kausi sitten 3) itse asun Joensuussa, joten helppo seurata ainakin vieraspelit paikan päältä ja muutama kotipelikin on pakko tulla katsomaan.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
SaPKo on muuten tällä hetkellä kauden pisimmässä voittoputkessaan kiinni kun voittettuja perättäisi otteluita on jo yhdeksän. Tämä on seuraamusta sille tammikuun kurimukselle jossa joukkue hävisi puolet peleistään.
Räsänen on puhunut oman pään tukkimisesta ja sehän on ihan kohtuudella onnistunut kun tuon viimeisen yhdeksän ottelun aikana on nolla pitänyt IPK:ta, Hokkia ja LeKiä vastaan. Ainoastaan kerran tuona aikana omassa verkossa on käynyt kolme kiekkoa ja päästettyjen maalien keskiarvo on 1,33.
Jos tuolla 1,33 ka:lla pystyy operoimaan playoffit niin sillä pääsee pitkälle ja valehtelisin ellen sanoisi odotavani pitkää kevättä. Aivan sama mikä joukkue tulee vastaan ensimmäisellä kierroksella niin se putoaa. Tämä yhtään muita väheksymättä, vaan omiiin uskomalla.
 

essulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo ja Kerho
KeuPa HT tuli siten viimevuotisen tapaan vastukseksi SaPKo:lle. Nyt on kuitenkin aivan toinen tilanne. SaPKo;n peli on luokkaa paremmassa kuosissa ja taitoa ja vauhtia on enemmän. On vaikeaa uskoa, että keuruulaiset pystyisivät SaPKo:n jälleen neljä kertaa voittamaan. AInoa huolenaihe on, taas kerran, maalivahtipeli. Onneksi saatiin Lassi Yrjölä ykkösveskariksi. Juhana Ahon otteet loukkaantumisen jälkeen eivät ole kyllä minua ainakaan vakuuttaneet. Kumman epävarmaa työskentelyä. Odottaisin vielä sitä liigamaalivahtia, kun Liiga loppuu tänään maananaina. Lähinnä tulee mieleen tuttu Samu Perhonen jo kesälomille menevästä KooKoo;sta. Varmasti kaveri haluaisi pelata Mestiksen metaruudesta ja saada näin kehityksensä kannalta erinomaisia pelejä. Nyt pitäisi SaPKo:n ja Lindenin hoitaa tilanne kuntoon.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Jaahas, vieläköhän se Lämsä tulee mukaan kun pudotuspeleissä kiekko tippuu? Mietin kannattaisiko vai ei ja ottaisin mukaan. Kyllä Lämsä kuitenkin vahvistaisi joukkuetta ja voisi olla parhaillaan todella hyvä lisä. Toivottavasti tulee mukaan ihan siitäkin syystä, että käytössä olisi yhtä pelaajaa suurempi rosteri.

E: en tiedä pitikö tietää jo aiemminkin, mutta näköjään Lämsä on joukkueeseen tulossa.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös