SaPKo 2014–2015

  • 74 583
  • 113

sapko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Aamun Itä-Savon mukaan Manninen on toistaiseksi saikulla. Päähän tällin Peliitat-matsissa saaneen kovavireisen Forsströmin pelikunto selviää ennen perjantain jukuritaistoa. Huovilakin on taas pelikuntoinen.
Pahin menetys on Paavo Ylipaino, joka sai kahden ottelun pelikiellon ravisteltuaan linjatuomarin niskastaan Peliitat-kapinan loppuhetkillä.
Mikko Nuutisen pätkätyöt loppuvat illan otteluun, mutta joukkueenjohtaja Lindenin mukaan pelurin kohtaloon saadaan selkeyttä perjantaina.
Similä palaa tänään maalin suulle.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Joo, kommentoidaan tänne peliä vähän kun ei otteluketjuakaan ole. Ei ollut Köykkiksen päivä, ensimmäisessä maalissa veto meni längistä Similälle asti josta paluukiekko päästettiin lyömään verkkoon täysin vapaasti. Heti perään äijä taklauksesta suihkuun ja sen jäähyn aikaan KiVan voittomaali. Voi voi. Ekan maalinkin olisi välttänyt paremmalla peitolla. Huovila oli aika lepsukan oloinen ja perjantaina antaisin sen paikan vaikkapa Hämäläiselle.
Ketjua Kangas-Niemimaa-Hyttinen ei olisi kannattanut purkaa kun se pelasi ennen toipilaiden paluuta välillä melko mallikkaasti.

Jotenkin tänään puuttui suurin palo pelin voittamiseen...sellaista se väliin on, mutta ei tälläisissä peleissä pitäisi olla.

Äsken muuten tuli Urheiluruudussa pätkä illan peliä...

E: niin ensimmäinen maali siis syntyi siirretyn aikaan.
 
Viimeksi muokattu:

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Miten se voi tuo SaPKon pelin taso ailahdella niinkin paljon kuin mitä se on ailahdellut. Ensin hävittiin KooKoolle armottoman taistelun päätteeksi viime minuutin maalilla. Sitten käytiin Keuruulla saattamassa joukkue naurun alaiseksi pelailemalla jotain salibandyn, maahockeyn ja kaukalopallon välimaastosta vaikutteita saanutta peliä. EIlen sitten taas Kajaanissa joukkue pelasi miehekkään ottelun, kamppaili, taklasi ja luisteli kuin hullu, mutta se ei taas valitettavasti riittänyt.
Jos Keuruulla olisi ollut puoletkaan Hokki-pelin asenteesta mukana niin sitäkään peliä ei tarvitsisi enää itkeä.

Oikeastaan väittäisin, että Petteri Similä on ollut viime aikojen ainoa onnistuja, mutta eilisessä pelissä sentään kaikki vaihteeksi yrittivät voittaa jääkiekkopelin.
 
Viimeksi muokattu:

Mechalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
Anteeksi että huutelen näin vieraisiin pöytiin, mutta kiinnostaisi tietää onko Miiko Hintz kenties Roopen veli vai ylipäätään mitään sukua? Nimi vain pisti silmään.
 
Suosikkijoukkue
Kai sen nyt jo uskaltaa tunnustaa: KeuPa HT
Miten se voi tuo SaPKon pelin taso ailahdella niinkin paljon kuin mitä se on ailahdellut.
...
Jos Keuruulla olisi ollut puoletkaan Hokki-pelin asenteesta mukana niin sitäkään peliä ei tarvitsisi enää itkeä.

Kyllähän Kerholla Keuruullakin oli kaksi ensimmäistä erää ihan miehekästä peliä, mutta kolmannen erän alussa kaikki jääkiekkojumalat olivat kotijoukkueen puolella. Siinä ei millään muullakaan Mestis-joukkueella olisi enää ollut voiton mahdollisuutta. Toki on myös niin, että KeuPakin on hyvällä esityksellä hävinnyt monta peliä, jotka olisi ottelupöytäkirjaa katsomalla pitänyt voittaa, muuta niinhän on käynyt tällä kaudella jo aika monta kertaa muillakin joukkueilla.

Sarja nyt vain on niin tasainen, että pelkällä peliesityksellä ei pärjää - pitää olla myös vähän tuuria mukana. Ja tosiaan pelkän pöytäkirjan perusteella ei kannata päätellä sitä, kumman joukkueen peli olisi kuulunut voittaa. Maalintekopeli - vai miten ne sanoo?
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Anteeksi tunkeilu, mutta pakko tulla kysymään, mitä te olette sille Lehtisen Kaitsulle syöttänyt siellä Savonlinnassa? Kaveri on tilastojen perusteella tehnyt tällä kaudella jo enemmän maaleja mitä koko urallaan Mestiksessä tähän asti. Täytyy olla kyllä vilpittömästi onnellinen "Raidin" puolesta ja erityisesti siitä, että juuri SaPKo pääsee korjaamaan hedelmät tästä kaverista. Tehotilastokin tällä hetkellä kirkkaasti joukkueen paras. Suostuisikohan Kaitsu tulemaan ensi kesänä try-outille vanhaan seuraansa, kiinnostaisi tietää kantasiko nykyvire Liigassakin.
 
Kaipa se vastuu ja peliaika aiheuttaa tuollaisia suonenvetoja. Hyvin on Lehtinen pelannut ne pelit, mitkä olen nähnyt. Eiköhän Kai ensi vuonna kolkuttele pienempien liigajoukkueiden portteja tai sitten Savon mahtiseura Jukurit ostaa miehen tekemään tulosta Mikkeliin.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Olipahan SaPKolta vaihteeksi hieno vieraspelireissu ja viikonloppu. Tuli pisteet melkoiseen hyvään saumaan nyt. Ensin 0-6 niistä kuuluisista 6 pisteen matseista joita pässi "ei ikinä voita" ja sitten vielä TuTolta 3 pinnaa 2-5 lukemilla. Maaliero 11-2 reissusta jolta ei varmasti koskaan ole tuotu yhtä paljoa pisteitä.
Nyt oli sellainen viikonloppu, etten nähnyt kumpaakaan peliä mistään, mutta täytyyhän Similän olla aika tiukassa iskussa ja varmasti siellä on pysäyttetty kiekkoja kenttäpelaajienkin toimesta.
Nämä oli ehkä tärkeämmät pisteet kuin voi vielä tajutakaan. Joulukuussa vielä KooKoo kotona ja Hokki vieraissa niin ei ole ainakaan yhtään halpaa pongoa tarjolla, jos nyt sellaisia on tässä sarjassa olemassakaan.
Jos vuoden vaihteessa ollaan edelleen playoffhiminöissä mukana (kuten ollaan) niin hyvältä vaikuttaa, ellei joku lamaannuta SaPKon kovaa kotivirettä. Tammikuussa pelataan 7 kertaa kotona ja vain kolmesti vieraissa. Kotipelit eivät noin ennakkoon ole mitenkään helppoja kun sieltä on tulossa vierailemaan TuTo,KooKoo ja Jukurit mm. ja pakko mainita, ettei helpot voitettavat ole Hokki ja Akatemiakaan. Silti, nämä ovat kaikki kotipelejä ja jos kotona joukkuee pystyy yhtäläiseen pelaamiseen kuin kaudella tähän mennessä niin noista peleistä voi odotella jopa 6...9 pistettä. Näiltä porukoilta naarattuna se olisi hyvä suoritus.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Kaipa se vastuu ja peliaika aiheuttaa tuollaisia suonenvetoja. Hyvin on Lehtinen pelannut ne pelit, mitkä olen nähnyt. Eiköhän Kai ensi vuonna kolkuttele pienempien liigajoukkueiden portteja tai sitten Savon mahtiseura Jukurit ostaa miehen tekemään tulosta Mikkeliin.

Pelaa Lehtinen SaPKossa pakkia vai sentteriä?
 
Pakkina pelannut koko kauden. En tiennytkään, että on pelannut sentterinä joskus. Sittenhän hänellä on vähän samanlainen kehityskulku kuin toisella SaPKon tehopakilla Teemu Suhosella, joka pelasi aiemmin laitahyökkääjänä ja siirtyi muutama kausi sitten pakiksi, kun oli kroonista pakkipulaa ja käytännössä sille tielle jäi.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Perse, mitä tuuria. Peli oli ennen taukoa uomissaan ja kolme voittoa peräkkäin. Toki huono tuuri alkoi jo ennen KooKoo voittoa kun Nuutinen pääyi saikkulistalle. Nyt sitten vielä Roine pitkäksi aikaa. Roine on muuten nähdäkseni paras pelaaja SaPKo nutussa sitten Koposen Teron. Jätkä vetää kultapotta päässä alivoimia ja jos Mestiksessä blokatut kiekot tilastoitaisiin niin Roine varmaan johtaisi sitä tilastoa koko sarjassa. On ottanut muuten monta kiekkoa ruhoonsa...
Tiesin muistaakseni jo ennen kauden alkua odotella hyvää pelaajaa, mutta en tiennyt vielä silloin miten hyvästä pelaajasta on kyse. Varmasti Jasin antama rajaton luottamuskin näkyy omaan tekemiseen uskomisena ja sitä kautta tilastoissa.
On tietysti aivan selvää, että loukkaantumisia pitkässä sarjassa(ja aavistuksen kohtuuttomalla ottelutahdilla) tulee eteen. Onhan SaPKolla tänä vuonna ollut näiden suhteen aika hyvä tilanne.
Nyt sitten fortuna pyllisti karvaista persettään ja vei kerralla kaksi tehokkainta pelaajaa punaiselle ristille. Liigasta ei olla lainoja kaudella haettu, eikä varmaan haeta vieläkään kun on omiakin reservissä. Missään tapauksessa Roineen, tuskin Nuutisenkaan, tasoista pelaajaa ei ole saatavillakaan joten voi olla ihan fiksu nostaa sieltä Kangas pelaamaan joka ainakin Hyden ja Niemimaan kanssa onnistui hyvin.
Sitten on vielä tietty sellainenkin vaihtoehto, että Suhonen vetäisi sen aikaa laidassa kun Nuuta on mukana ja rotaatiopakki ottaisi sitten Suhin paikan.
Tähän ei ehkä mennä kun Suohonen on ollut melko tärkeä pelaaja tehojensa puolesta pakistossakin.

Mistä näistä tietää...tärkeä kuukausi kumminkin edessä, kuten jo aiemmin kirjoittelin.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
On se vaan ihmeellistä tuo joukkeen meininki. Ensin niistetään Jukurit ja KooKoo ja sitten hävitään molemmat 6 pinnan matsit Peliitoille ja LeKille. Peliittoja vastaan pelissä oli kyllä yritystä, mutta mitä kummaa tapahtui LeKiä vastaan. Jasi toimi hyvin ja otti jo heti alussa aikalisän kun kaikki näki, ettei pelaaminen lähtenyt oikeille uomilleen. Ei sekään auttanut mitään. Ei joukkue oikein jotain Kangasta ja Hyväristä lukuunottamatta aloittanutkaan pelaamistaan ennen kuin Leskinen luisteli maaliin.
Itsellä oli pieni katsoja mukana ensimmäistä kertaa ja meiltä jäi kolmas erä näkemättä, mutta kuulemani mukaan se oli ihan toisenlaista kiekkoa, eli väsymystä ei voi syyksi kaivaa ankeaan alkuun.
Edelleen tässä kuussa on vielä monen monta kotipeliä ja niistä nyt on pakko tapella pisteitä. Keskiviikkona heti Hokki, ei helppo, mutta ellei löydä itselleen lainaveskaria niin iskunpaikka on. Kauniisti näin kierrellen en oikein luota Hokin omiin kassareihin.
VIelähän tässä on täysät saumat playoffeihin ja sinne on myös pakko päästä. SaPKolle oli kyllä edelleen valtava takaisku Roineen loukkaantuminen. Vaikka joukkueessa on moniakin reservipelaajia ja ylipäätään pelaajia niin ei kukaan taida olla edes lähellä Roineen tasoa.
Mikä lie Toivasen tilanne? Onko keskiviikkona jäällä vaiko ei. En alkukaudesta nähnyt Toivaselta juuri muuta onnistunutta kuin hyvät aloitusvoitot, mutta on nostanut tekemisen tasoa saatuaan Kankaan ja Hyvärisen rinnalleen. Näkyi myös lauantaina aika karusti Toivasen poissaolo, joten tärkeästä pelaajasta on kyse.

Keskiviikkoa kohti, ja pinnat kotiin.
 

Al Dente

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Jokipojat, HIFK
Itä-Savon mukaan SaPKo on tarjonnut Sinkkoselle jatkosopimusta. Kun Jasin soppari aikanaan julkaistiin, niin aika moni veikkaili Jasin olevan ensimmäisenä pois potkittu valmentaja, mutta toisin on käynyt. Jasi on tehnyt hyvää työtä ja mielestäni SaPKo pelaa nyt oikein viihdyttävää kiekkoa jota on paljon mukavampi katsoa kuin sitä aikaisemman valmentajan pakki-pakki-vastustaja ja taas mennään maalin taakse kiekottelua.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Itä-Savon mukaan SaPKo on tarjonnut Sinkkoselle jatkosopimusta. Kun Jasin soppari aikanaan julkaistiin, niin aika moni veikkaili Jasin olevan ensimmäisenä pois potkittu valmentaja, mutta toisin on käynyt. Jasi on tehnyt hyvää työtä ja mielestäni SaPKo pelaa nyt oikein viihdyttävää kiekkoa jota on paljon mukavampi katsoa kuin sitä aikaisemman valmentajan pakki-pakki-vastustaja ja taas mennään maalin taakse kiekottelua.

Ounastelinkin aikanaan, että Jasin tyyli varmastikin miellyttää savolaisia. Sinkkosen suoraviivainen taistelu ja rymistelykiekko vetoaa kyllä hyvin yleisöön. Sinkkonen on hyvä valmentaja raapimaan kehnosta materiaalista kaiken irti. Taktinen puoli ja muut valmennukselliset hienoudet eivät välttämättä olleet Sinkkosen parasta osaamista Heinolan aikana, mutta nämä asiat kehittyvätkin kokemuksen myötä. Päävalmentajana Sinkkonen on vielä suhteellisen nuori ja kokematon. Sinkkosen parhaat valmentajavuodet lienevät vielä eessä päin, jos siis tämä partajekki pystyy ammentamaan lisää oppia ja jaksaa jatkossa paneutua samalla asenteella työhönsä kuin tänäkin päivänä.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
SaPKolle kauden ensimmäinen lainapelaaja SaiPasta kun Joni Suutari liittyy vähintään kahdeksi peliksi joukkueeseen. Harmilliseen paikkaan tuo flunssa-aalto nyt pääsi iskemään kun tuloksellisesti pelit ovat kuitenkin kulkeneet kohtuudella. Mutta nyt oli ilmeisesti jo niin monta miestä telakalla, että pakko oli apua hankkia. Suutaria en mitenkään vahvistuksena näe, mutta hyvänä paikkaajana kuitenkin.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Nyt ei voi SaPKo enää sössiä playoff-paikkaansa. Tai voi, mutta ei sössi. 15 pinnaa ero viivan alle joten siellä pitäisi voittaa viisi peliä enemmän kuin SaPKo voittaa. Jäljellä on 2x LeKi, 2x Keupa, 2x TuTo, KiVa,Akat,Jukurit,KooKoo ja Hokki sekalaisessa järjestyksessä. Kotona pelataan keran TuToa, LeKiä ja Akatemiaa vastaan, sekä kahdesti KeuPan kanssa. Vieraissa on ennakkoon kovempi setti kun jäljellä on KooKoo,Jukurit,Hokki,TuTo,LeKi ja KiVa.

Uskallan väittää, että näistä peleistä SaPKo voittaa vähintään 5 ottelua, mutta en ala arpoa, mitkä näistä. Se tarkoittaisi, että Kiekko-Vantaan sekä KeuPan pitäisi voittaa vähintään 10/11, että molemmat menisivät ohi. Ei tässä vielä mitään paikkaa varmaksi kuuluteta, mutta hyvältä näyttää. Luulen jopa, että SaPKo nykyisillä peliesityksillään nostaa sarjasijoitustaan yhdellä pykälällä jolloinka vastaan playoffien ensimmäisellä kierroksella voisi odotella Hokkia tai Jyp-Akatemiaa (jota toivon) Enkä toivo sitä urheilullisista syistä vaan penkkiurheilijan näkökulmista Jyväskylässä voisi olla mielekkäämpää lähteä voitolla yöhön...
 

Droppen12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, persoonat
Suutari pelasi ilmeisesti suhteellisen kelvollisen pelin, pelaamattomuus huomioon ottaen. Maalikin tuli tilille. Katsoin koosteen jälkeisen haastattelun ja kehui kyllä kovasti miten mukava SaPkon remmiin on tulla kun joukkuehenki on hyvä ja kaikki tsemppaa toisiaan. Se tietää kyllä hyvää ja SaPko on varmasti pleijareissa vaikea vastus kenelle tahansa.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Ystävänpäivänä 14.2.2015 havitellaan Kouvolassa taas Mestiksen yleisöennätystä!

KooKoon kotisivujen mukaan KooKoo - SaPKo peliin on ilmainen pääsy!
KooKoon 60 yhteistyökumppania tarjoavat pelin katsojille ilmaiseksi.

Kyseessä on SaPKon viimeinen vierailu Kouvolassa, joten nyt kaikki katsomaan, kun Mestiksen legendaariset joukkueet kohtaavat.

Miten on @Murkula, @Makopide, @Linnankundi ja @Al Dente ?

Saatteko taiottua Savonlinnasta kolme bussilastillista innokkaita kannattajia matkalle Kouvolaan nyt, kun lippujakaan ei tarvitse maksaa?

Vieraskannattajille saadaan takuulla varattua riittävän suuri oma katsomonosa, kun ja jos teitä vain on tulossa sieltä paikalle? Lauantaipäiväkään ei varmasti pienennä mahdollisen Kouvolan vierailun osallistujamäärää.

Toki hyvin mahdollsita on, että SaPKo pudottaa Jukurit tai Hokin puolivälierissä ja kohtaamme vielä välierissä uudestaan.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Miten on @Murkula, @Makopide, @Linnankundi ja @Al Dente ?

Saatteko taiottua Savonlinnasta kolme bussilastillista innokkaita kannattajia matkalle Kouvolaan nyt, kun lippujakaan ei tarvitse maksaa?

Kiitän ja välitän tästä tiedon eteenpäin. Itse olen valitettavasti kyseisenä päivänä kiinni yhdessä omista kilpaharrastuksistani, enkä pääse edes henkilökohtaisesti liikkeelle. Toivottavasti Kouvolassa on sitten tupa täysi.

E: hauska juttu, mutta minäkään en ole Savonlinnasta.
 
Viimeksi muokattu:
Minä nyt olen etäkannattaja, mutta kiitos tiedosta. Tiedä vaikka suuntais lauantaina Kouvolaan, mikäli aikataulut antaa periksi.
 

sapko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Huhuista tuli totta eli Miika Roine lähtee SaPKosta liigaan ja Pelicansiin. Loppukauden sopimus ja optio kahdesta seuraavasta vuodesta.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs Jukurit
  • 2.20
  • 3.80
  • 2.92
Pelicans vs HIFK
  • 1.86
  • 3.80
  • 3.80
Tappara vs TPS
  • 1.76
  • 4.10
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös