lihaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Nimimerkkien "mukava valkku" ja "J(anis) Petke innoittamana kaivelin Vapaata keskustelua ja en hämmästyksekseni löytänyt ketjua tälle vakavalle aiheelle.

Jokainen miespuolinen varmaan on tormännyt näihin virtuooseihin, joille on siunattu sananmuunnosten lahja. Heitä on joka paikassa: Kouluissa, armeijassa, pukukopeissa, jäähallien kaljakuppiloissa, työpaikoilla. Kaikkialla, missä mies- tai poikajoukot kokoontuvat.

Jotkut tykkäävät ja nauravat uusille sananmuunnoksille, niin että on tulla "pillistä kuumat". Jotkut inhoavat koko lapsellista ja seksististä hömpätystä.

Tähän ketjuun ei tarvitse asialle lämpenemättömien tulla, mutta muille: Jutut viistoon!
 
Viimeksi muokattu:
Hevosjalostus on työtä sangen suuriarvoista.
Suosikkijoukkue
Instituutio
Kyllähän näille välillä tulee naurettua, vaikka aika halpaa huumoria onkin. Itseäni joskus aikoinaan huvitti suunnattomasti jossain PPP:n komediasarjassa (olisko ollut Neurovisio) esitetty sananmuunnos-sketsi, joka kesti monta minuuttia. Muistaakseni siinä puhuttiin mm. jostain kirjailijasta, jonka päätyöksi mainittiin Arska-sarja: Arska teholla, Arska terapiassa ja Arska tehtaalla, sellua pilaamassa.
 

Mao

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SuKiKa, TuKi, Slavia Praha
Vilkaisin otsikkoa ja totesin, että tämä aihe on pikana hallussa. Kirjoitettakoon siis muutama muunnos, vaikka se olsikin hävettävää ryssimistä. Näissä keskusteluissa on muutenkin sen verran pimeet kompit.

Suureksi suosikikseni on noussut: pihviä Kampissa.

Kehnoja eivät ole myöskään: kultaiset mallit, puntti hillossa

Aiheen ystäville suosittelen Pimu-illun humpat -levyä. Äänessä Jussi Hämäläinen ja kumppanit.
 
\"The east wind prevails over the west wind\"

ELÄKELÄINEN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Keski- Uudenmaan muoviseurat
Tässähän pojilla alkaa oikein pallit kutista.
Tähän ketjuun osallistun asettamalla kukan: Kukkanen kallis.
Sen voi vaikka pistää kassiin.
Ja nyt juomaan pikkanen kahvi.
 
Jänis Pensionääri

Igor33

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ruokalistamme uusimpia herkkuja ovat herkullinen kanamurvoitus, sekä pehmeä jänis.

Lapsuuden legendaarisimpia: timanttiset rossit, pippurihylly, tuskaa paatissa, pennuille jaffaa, hillitön kurvi sekä Hirvosen Pentti.

Noita nimiähän on useampia, näin äkkiseltään en Hirvosen Pentin voittanutta muista.
 

Nahkaparturi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiseeraan TuToa
Aiemmin mainittu Pimi-Illu seikkaili Radio Mafiassa kauan sitten Sorvankylässä. Sieltä jäi mieleen seuraavia muunnoksia; kolarissa voi mennä pellit kurseeseen ja vinkkarit ruttuun. Metsästyksessä käytettiin virtakäyttöisiä kettuja ja siitä aiheutui hullunkurisia piirteitä. Järvissä oli kyitä ja siellä voi myös kylmentää varpaansa. Ravintolassa Ruunanen vinkkasi tarjoilijaa. Välillä nousi kauhea pöly. Taikuri veti kyniä korvasta. Hätätilassa kolossin voi valmistaa kartongista.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
teemu73 sanoi:
Kannattaa kokeilla myös Vellun Pitopalvelun tarjoamaa Solkkumuusia.
Sekä myös tervalla kypsytettyjä letunviuhakkeita.

Isäni on näissä aika mestari. Olen ollut joskus mukana eräällä reissulla vuosia sitten, jossa hän luki kirjoittamansa sananmuunnos-tarinan... mistähän sen löytäisi...

"Turvaton karkulainen" oli ainakin siellä esiintyvä varsin hieno termi.

Jo ala-asteella ollessani jäi mieleeni sellaiset kuin: "Kuiskaaja rajan takaa pani rahaa likoon jotta Pekka saisi linnun" sekä "Kettu juosta vitkutteli kylmää korpee kohti". Jälkimmäinenhän ei ihan täysin toimi...
 
Hö.

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4,
No niin.
Rauhoitutaanpa nyt ennen, kuin alkaa kanat murista. Pikkasta sumppia imuttaessakin voi alkaa tukka karista eikä aikaakaan, kun tulee jo kaatuneet pulut katsomaan viron pottuja.
 
Selvä mies ei Sisulle haise.

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Team Talvivaara, P.Perä, Wincapita
En katsonut tätä lyhyttäkään ketjua kokonaan läpi, että oisko vielä, mutta seuraavanlainen...

Pistä kassiin kukkanen kallis.
 

shineman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HaMu -12
asiallinen ketju!

Huolettoman suoran jälkeen tulee aina hillitön kurvi.
Omia suosikkejani ruokalistoilla ovat mustunut kana ja kinkkuruukku. Kurkun malli on pitkä ja käyrä. Penkkaripäivänä kaksi rekkaa koulun pihalla ja katolla on onki.

Ei kai tässä muuta kuin muistelkaa hanianne ja vilkuttakaa mulle!
 
Hei huomenta suoli, hyvin pyyhkii!

Haukka68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Pilataan koko homma, just eilen löysin tälläisen pikku tarinan. Ei tarvitse enään miettiä, jotta mitä niitä olikaan.... en ainakaan muistanut yhtään joka tästä tarinasta ja ruokalistasta puuttuisi.

OLLIN KURJUUS
Kun Ollista tuli kulkija, niin alkoi Ollin kurjuus. Hattu vinossa hän hurautti pyörällään Helsingin asemalle. Junat olivat kuitenkin muuttuneet, ja aina kunnollinen tullimies pyysi nyt nurkuen passia. Toinen vihreänuttuinen taas halusi nähdä tiketit ja passit nähtyään Allun pissalla. Asia kuitenkin unohdettiin, kun Allu esitteli piirteitään. Tämä piristi Alluakin. Olli ei jäänyt kuuntelemaan tullimiesten kurinoita. Junailija otti kuparipillin huuliensa väliin ja puhalsi kuumaan pilliin, pyörät huusivat ja niin sitä mentiin kohti Sorvan kylää.

Juna oli muovia täynnä ja junassa kävi kova mutina. Kuiskaaja Rajala kertoi Vierumäen juttuja. Jutuissaan hän viittasi tuttuihin. Kullervo Pelli Katjalasta, tuo paljas uneksija hoippuroitsi nenänpää musteessa ja parta vellissä käytävällä. Hän valitti: "Tuli vilu keskel' kattuu ja ai, kuinka niskaakin pakottaa." Etukulmassa Alli kuherteli Virtasen Patun kanssa. Moisen katselu alkoi hävettää Lintaa ja hän pyysi tuskaista pappia pistämään rilluttelulle lopun, jotta turvattomien karkulaistyttöjen ei tarvitsisi katsella. Hekottava pappi kuitenkin vain haaveili saavansa pihviä kappelista kappelin pimuilta. Linta herjasi pappia.

Vanhat piiat entinen Sylvi, Sirpa ja Kylli, sekä sokea Manta pelasivat korttia. Pelissä raha liikkui ja kaikki yrittivät tottua vilppiin. Korttihuijari pisti rahaa likoon, että Pekka saisi linnun. Sirpa sai kysyä, myikö Pekka lippua miehille, joilla oli liikaa rahaa. Pekka, jolla oli tatuoitu arpa kynnessä, vain käski Sirpaa seisomaan kylmässä. Lilli halusi seisoa kuumassa Sirpan kanssa. Muut matkustajat pelasivat panttihippaa. Lopulta Manta alkoi soittaa kuivaa, mutta nasevaa laulua. Soitto kolahti nopeasti, vaikka pelkäsi piano-hullu Katri melua, kuten hän itse vakavana selitti. "Mantaako lellit?", kysyi Kylli harvakseltaan.

Junan päästessä Närvän kylän ohi matkalaiset näkivät ketun juosta vitkuttamassa naksuttavan puimakoneen perässä Kettulan vilpoisilla vainioilla. Matka luiskahti pian ja kohta oltiinkin jo Sorvan kylässä. Olli lähti taas huristelemaan pyörällään uimaseuran narut mukanaan. Tiellä oli tosi kurvia. Erään huolettoman suoran päässä oli hillitön kurvi ja poliisien lukeva tutka. Olli ajoi kuivan rukkinsa kivelle ja kynsi turvallaan maata. Olli selitti vian olleen muka vilkussa. "Miksi lähdinkään pyörällä hulluilemaan, olisinpa mennyt hullun piilillä" kuikutteli Olli jatkaessaan matkaansa vinkkari rutussa.

Poliisit jatkoivat Rellunsa piinaamista ja lähtivät Rukalle tankkaa maan. Poliisit tankkasivat ruhollaan, samalla heistä oli kivaa katsella ruskaa pakkasella; eihän poliisin toki tarvitse ruskaa pakoilla. Koska Ollin hattukin oli mennyt vialle, ei auttanut muu kuin poiketa Willmannin hattukauppaan vilkaisemaan uutta hattua. Vilvoitettu hattu sopii minulle paremmin kuin vilttihattu, tuumi Olli. Vaikka hatussa oli vikoja ja paljas niska näkyi, Olli painui Ravintola Latunviiriin uudessa viirullisessa hatussaan.

Kunnanhallitus istui siellä jo pistämässä rahaa likoon vaikka kassa olikin pikkuinen ja palkat niskassa. Pitihän hallituskulujakin olla. "Tuus pöytään, meill' on viralliset kutut", hotkivat pomot huusivat Ollille. Olli tutki ruokalistaa:

RAVINTOLA Latunviiri / BAARI Tullin Kuppi / KOKKI Pentti Hirvonen (uneksii paistellessaan) / TARJOILIJA Vieno Huttunen / VIINIKASSA Hihaton Tantti / MUSIIKKI Nasevat Kurtut & Vieraileva Huttunen / KALUSTUS Kurittajan Pallit / PÖYTÄLIINAT Mallun Pitsi / ASTIASTO Sarpanevan kyhäelmiä / KATTAUS Vellun Pitopalvelu / KALAPÖYTÄ Kalastaja Pekka / PAIKKA Sorvan kylä /

MENU
ALKURUOKIA Virmahuttua Kuivaa soppaa Kuivattua velliä Kurotettua velliä
SILLIÄ KULLEKIN Viitossilli Kuutossilli Sillin kurpaleita Silliä a la Kultanen Kudottu silli Kumahtanutta silliä Kuuma silli Silliä kummareissa Sillin kudetta Paatossilliä Palvottua silliä Pamputettua silliä Vallin kuhaa (kuten silliä) Lillin kuhaa (Pekan ministä) Villin kuhaa Sallin kutua Satsattua ruutanaa Tehoavaa turskaa
LINTUA Kuhertavaa allia Kurkiallia Kivitettyä lokkia Mustunutta kanaa Kanaista pulua Kaatunutta pulua Koskelopari
MAUKASTA LIHAA Uiskentelevia nakkeja Puimanakit Tolkutonta mullikkaa Ruksautettu kinkku Pehmeää jänistä Kettua vinossa Paljasta niskaa Huiskattua ratsua Vaasan lihaa (paahtovallista) Kallun pihviä Viimeistä kuttua (koristeena tullin kukka) Sikaa liittimestä
LISUKKEITA Viron pottua Vihottavaa pottua Solkkumuusia Hullun pipanoita (Allin nenusta) Virallisia pottuja Wirkkalan pottuja Herakuppi (tarjoiluastiana hento kuppi)
SALAATTEJA & MAUSTEITA Hinkattua ruohoa Pippuri hyllystä Tillin kukintoja Kuppatilliä Hellin kurkkuja Kulaus tilliä Kukkakaalia Vilukaalia Pennillä anista: Pertun anista tai Penttilän anista Kurkku Ojalta
JÄLKIRUOKIA Vihtorin lettuja (tervalla kypsytettyjä) Vilulettuja (Arskan tervaamia) Viskilettuja Viuhahtavia lettuja Villivattuja Vihdottuja vattuja Vattuja Virtaalta Vattua ja viikunaa Pari Toscaa Viileitä pyttyjä Hedelmiä kupissa Herkkukuppi Kanttaajan hillo Punttihillo (puntin hinnalla) Kuutospullia (nostatettu Lantin hiivalla) Viiliä tutuille Virattomia vattuja
JUOMIA Pikkanen kahvi Solutettua kahvia Piirisumppi Pirisävää sumppia Tuima napsu Jallua piloillaan Lallin kumautus Loskapaukku Karjalan olut (loristettuna pulloista) Olut katettuna Humppilan piimää Votkaa jäillä Turvallista kossua Kossua tukilta (tuettua kossua) Tutuille viskiä Tutunomaista virvoketta Simaa liittimestä Pikainen limpsa Pennuille jaffaa
 

Haukka68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jatkoa seuraa, edelliseen tuli merkit täyteen:


VINKKI TUTUILLE:

Maksu liialla rahalla tai mieluummin koko rahalla. Maksuksi ei kelpaa lipeäraha, eikä suttu-Visanne! Puheenjohtaja Vihtori Lettunen kutsui tarjoilijatarta: "Neiti, Vihtorille lettuja, Teijalle turskaa ja Ollille kurkkuja!" "Haluaako lehtori viinaa?" tarjoilija kysyi. "Tuokaas kuvuntäytettä hällekin," Olli sanoi osoittaen viereisessä pöydässä istuvaa köyhää - ja niin sai kurjakin syödä allia. "Itse syön kulhon velliä," Olli jatkoi. Toisille tuotiin rasvassa uiskentelevia nakkeja. Olli vilkaisi pottua, tuttu vihannes oli lautasen reunalla ja kulmassa oli silli. Silloin liittyi seurueeseen salkkutehtailija Mutiainen esitellen mallikukkaroitaan. Hän kaivoi esiin valtavan rahamassin, josta kuului kuivaa natinaa. Ollille huudettiin. Tuumittuaan ensin, panisiko menemään, hän sanoi: "Tarjoilija, kaikille tutuille viskiä mukitolkulla."

Turhaan ei häntä kutsuttu Mikkelin Kittaajaksi. Tarjoilija toi potun viskiä, jossa maistui pehmeä anis. Gramofoni soitti Kupparin rallia. Valokuvaaja Kervinen halusi ottaa kuvan rallista ja aprikoi miltä rillit näyttäisivät kuvissa, jos saisi lelliä kuvallaan. Lettunen alkoi vihoitella: "Joku on pilannut kompin ja nyt tarvittaisiin levynhävittäjää!" Pahastuneet viskojat paiskasivat Raulia karvatto- malla kynällä. Tästä harmissaan seurue imaisi pillistä kuumat, kysyi paljonko limpusta peritään, maksoi ja otti viluissaan hatut.

Vierailusta jäi muistoksi vain yksi orjakurkku, vaikka olihan sekin oiva kurkku. Lisäksi Ollin hattuun oli ilmestynyt viivoja. Nämä hassujen tukijat lähtivät Retun viuhka kainalossa Retun vihkiäisiin, jonne saapuikin tuttuja aivan virtanaan. Häät pidettiin Mallun pihalla. Mallu oli järjestänyt pidot itse, eikä Mallu ollut pihtaillut järjestelyissä! Morsian säteili; likka oli ylpeä saamastaan Juhasta. "Laitetaan appi kenneliin!" tuore aviomies ehdotti. Appi heristi takaisin. Kutsuilla oli myös huumetta, joten ne olivat hurjat kutsut! Paikalla ollut hullu pierasi ja lähti muiden piristävien hullujen kanssa ajamaan rallia kujalle. Juhlan huumassa joku varasti Pirkan Mallulta. Mallu yritti pitää pintansa, mutta lopulta kukaan ei kyennyt pitelemään Mallua ja juhlat loppuivat siihen.

Naapurista, jossa oltiin juuri sokkelin kivityksessä ja valukastikkeen teossa, huudettiin: "Tänne vain, täällä jo sumppi pihisee", ja siellä olikin pippurihyllyllä hellan kulmassa kerrassaan pirullista sumppia. Pitääkseen piristävän sumpin kuumana Olli joutui hakkaamaan puita. Emännällä oli oikeat timanttiset rossit joita viulisti Huttunen jäi ihastelemaan. Emäntä katseli suu ammollaan lattialle valuvaa multaisaa vanaa, mutta rauhoittui kun huomasi, että Huttusella oli arpa tukassa. Kutova Elli istui kiikkustuolissa. Uunin pankolla kuumassa loikoili kolli. Kolli mourusi kumeasti ja emäntä halusi kuristaa kollin.
Arskan televisiosta katseltiin Benny Hillin pakoilua. Arskan itse piti olla tehtaalla, mutta Arska olikin tenussa. Olli katseli kauhuissaan murhia telkussa. Toiset alkoivat hakea tuvan alta napsua, vaikka kossu olikin tuvassa. Tytöt saksivat kumarassa eristettyä käsinahkaa ja ihastelivat petatulta sohvalta seinällä roikkuvaa kudonnan mallia. Eteisessä kopin herjaajat kolkuttelivat ja murisivat yrittäessään panna peiliä rappuun.

Välillä käytiin kurkistamassa tallia ja heitettiin vällyt pihalle. Myös joku kurja oli tallilla ja nurkan takana oli nuuka pissimässä. Hevoset seisoivat tallissa turvat kylessä, kunnes tytöt kytkivät turvat ja samalla miettivät maistuisiko heille Karin olut. Tolkuton mullikka hyppi tasajalkaa hinkaten ruohoa. "Nurja kassi!" huusi Olli osoittean mullilla olevaa salkkua. Se oli vielä kaiken lisäksi mummon salkku! Ehkä mulli pitäisi laittaa pataan. Tallissa oli myös esillä palkintona saatu kultainen mulli-patsas. Olli nautti ruttuista viinaa, silitteli viimeistä kuttua ja yritti mitata tuumamitalla nassua.

Ollille valkeni junttihiiren avustuksella tehty jäniksen petos ja hän murjaisi jotain kanille. Olli mietti saisiko kanit polulle, jos antaisi ketuille vippiä ja kessua tutuille. Tästäkös kanat alkoivat murista. Olli ei kuitenkaan ollut kiinnostunut kukkorallista, joten otettuaan kukoista mallia Olli päätti jättää kanat murjun sisään ja lähti ratkaisemaan kanaalin arvoitusta. Matkakumppaneikseen Olli otti Hinkkasen Antin ja Houkan Timon. Timo halusi matkaan myös Kuikamoisen Allin, mutta Olli arveli homman silloin menevän pelkäksi Allin kusettamiseksi. Antti jupisi jotain pila- tuista Timpoista. Oppaaksi otettiin samoilija Holovaara. "Juoskaa rupisematta, älkääkä hikoilko runttauksesta!", ärähti Holovaara pitäen piiskaa hallussa.

Pojat kävelivät kuihtuneella vallilla, kun yhtäkkiä valli alkoi kulua. Timoa jouduttiin hoputtamaan. Hetken kuluttua he olivat perillä ja näkivät sotamiehen rannalla kiskomassa akkaa kanaalista. Vedessä oli vielä kiskomattomia ukkeleita ja Olli joutui pilaamaan hallussaan olleen airon. Kaikki tavarat eivät mahtuneet jollaan. "Jos saataisiin sulloa puoleen, niin ehkä sitten," turisi Houkka. Lopulta päästiin kuitenkin liikkeelle arvaamattomaan kanaaliin. Holovaara sai hupia ruoripukilla istumisesta. Muille olo paatissa oli tuskaista ja he olivat pakahtua tuskaan. Sumu nousi nopeasti ankeassa kanaalissa. "Tiiraa sassiin!" Holovaara huusi.

Pojat menivät kuitenkin sumun takia pieleen ja haaksirikkoutuivat. Törmäys oli niin kova, että pellit kerääntyivät kasaan. "Näin ei olisi käynyt, jos meillä olisi ollut Alli keulassa!" Timo horisi. Rannalla he eivät huomanneet puskapasseja ja joutuivat Reginan vangeiksi. Regina oli rusoposkinen inkkari, joka johti kuutta villiä. Villit kävivät kuumana yrittäessään päättää kuka saisi kumistella Ollia. Ollin valtasi tuttu vimma. "Paskaa villeille!", huusi Olli ja aloitti villien kuppauksen. Se olikin hillitöntä kuppaamista, eikä Olli jäänyt tekemään villeille paareja. Olli heitteli villien tapit piiloon, sai tutut virvotettua ja niin pojat pääsivät pakenemaan villien kurituksesta.

Paluumatkalla Olli huolestui kutinasta palleissa, joten hän poikkesi lääkärissä. Lääkäri, Hilajoen Antti, oli savolainen, joten juttua tuli niin, että kieli suhisi, kun hän ruksautti Olli kipureiän. Pojat palasivat Ollin pajalle juuri sopivasti näkemään, kun kukkivan töllin takana sodomisti musersi tulkkua järeään kipsiin niin, että tölli kumisi. Ollin halli oli kujalla ja siellä taitava käsikuhertaja Kuukerin Nelli teki lasikukkoa piharampin koristeeksi. Helppoahan se oli, kun on taidot nenän takana. Ollin liiketoimet kyllä sujuivat, mutta viereisellä tontilla oli saha lirissä: sitä syytettiin sellun pilaamisesta.

Pulu jokelsi kauniisti ulkona. Piha oli liukas ja pulu kallistui, mutta pulu ei kaatunut, koska pululla oli kannukset. Lilli taas kup- sahti. Myös sällit kupsahtelivat, kun kuului jyskän pamahdus; jossain ammuttiin kuminalleja, vaikka kaikki olivat luulleet nallien olevan Kurikassa Kurikan malleilla. Joka tapauksessa pamauksen vuoksi pulu katosi. Nalleja ei pitäisi säilyttää kuumassa! Metelistä huolimatta Salli asetteli kukkaa ja ihmetteli kuinka paljon kukassa oli millejä. "Ehkä pitäisi antaa Pepsiä kirvoille.", Salli tuumi. Salli tarjosi Ollille kukkia sanoen: "Pistä kassiin kukkanen kallis tai suksi kukkaan!" Olli heitti Sallin kukat Maijan pihalle ja huusi: "Anna mieluummin tillin kukkia vai suksinko kuuhun!" Salli oli vihainen nuttunsa likaannuttua, eikä voinut osallistua mallikurssille.

Pihallaan tallustellessa Olli kylmensi varpaansa ja hänen tolkkunsa alkoi seistä muljottaa. "Mintti tekee hyvää hikalle!" Olli tuumi ja meni kämppille piristymään ja muistelemaan Haniaan. Ollin mielestä jutut alkoivat mennä viistoon, kun tuo Sallikin alkoi näyttää kundille mallia. "Salli on pikkuinen tallukka, kunpa voisin pistää Sallin kuriin! Luulen, että lähden pikapuoliin tallustelemaan ja Virtaselle vatustelemaan. Siellä on aina ollut vinhoja vattuja, mutta harvassa kypsiä", Olli sanoi, vaikka vihasikin vattuja.

Paitsi heti tuli yksi mieleen joka listasta puuttuu, eli Vesa Toskalan velipoika Pasi Toskala
 

Killeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Peteliukselta löytyi myös"turvattomat karkulaistytöt ja Sirpa kylmissään"....
 
"Toiset tekee mitä haluavat, toiset mitä osaavat ja minä ihan mitä sattuu...."
Sistis sanoi:
Pekka Karvonen on myös ihan kova kaveri. Pasi Kuikka vähän laimeampi.
Ja Timo Hokkasella tuli rajalla ongelma kun vihreänuttuinen tullivirkailija pyysi nurken passia. Syynä ei ollut se että lastina olisi ollut liikaa viskiä tutuille, mukitolkulla.
 

Rocco

Jäsen
Kunhan Suomi nyt pääsisi MM-kisoissa uudelleen ryssiä hätyyttelemään. Äänisen kypärät tällä kertaa seinille. Kaverin kanssa meinattiin lähteä alunperin kisoihin mutta kun ei tiedä onko Venäjällä kunnollisia tullimiehiä, ja tarkistaako ne muutakin kun passit ja tiketit. Pääsisi syömään niitä paikallisruokia, lähinnä blinejä. Nehän on vissiin joitakin vispattuja lettuja? Onneksi vodkat yms. on tutunomaisia virvokkeita ja niitä voi nauttia mukitolkulla. Tosin ruotsalaiset tutut ei ota votkaa jäillä.
 
"Aina nähdessäni kaljupäisen ihmisen, mietin lusikkaa ja miten sillä napsautan keitetyn kananmunan rikki."
- SamSpade

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Kaikki varmaan tuntee Pentti Hipun? Ruokalistalta Sillia a´la Kultanen tai eristettyä käsinahkaa ja viikon luontoilmiönä ruska pakkasella.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

SamSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ikurin Vire
sanan muunnos joka saa aina itselläni naurun aikaan on tietysti levyn hävittäjä.
 
“There’s a beast in every man. And it stirs when you put a sword in its hand.”
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy