San Jose Sharks kaudella 2002-03

  • 20 565
  • 200

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Viestin lähetti vilpertti
Jillsonin Jeffi on ilmeisesti oppinut Bryan Marchmentilta hieman veteraanin elkeitä. Viime yönä pelatussa ottelussa Vancouveria vastaan tasoitti kuulemma hieman muhkuraista jäätä yhdellä kappaleella taklauksia pelkääviä tsekkejä.

Aina puolueeton Sharksien kotisivusto ehti jo todeta, että Jillsonin taklaus oli puhdas, epäonninen yhteensattuma jossa Jilly oli ottanut tähtäimeen Hlavacin, joka viime hetkellä oli havainnut taklaajan ja tehnyt aina ah niin viisaan tempun, ja väistänyt. Polveen, tietenkin, mihinkäs muuallekaan. Itse en ole tapausta nähnyt, mutta jos mediatiedotteen mukaan video näin osoittaa, niin sovitaan niin.


Niinpä. Jillson jätti kaukalon varmaan sitten myötätunnosta, eikä suinkaan sääntöjen vastaisesta taklauksesta tuleen game misconductin takia?

Entäs jos tilanne olikin niin, että Hlavac taitavana kaverina harhautti vastaan rynnänneen nuoren alokas Jillsonin ns. täysin pihalle tilanteesta? NHL-kaukaloissa vielä kokematon Jillson reagoi tilanteeseen sitten pahimmalla mahdollisella tavalla; Polvi eteen, ja Canucksin lääkärit töihin.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
En tiedä, kuten et varmaan sinäkään. Jos sinulla on videonauhaa niin anna toki muillekin tietoon. Ainoa virallinen lausunto asiasta mikä minun silmiini on sattunut on tuo Sutterin sananen Sharksien sivulla.

Jillson jätti kaukalon tuomarin asetettua hänelle 5min+20min rangaistuksen polvitaklauksesta. Entäs sitten? Onko tuomareiden tuomiot muka aina menneet aivan täysin nappiin?

Kuuleman mukaan Hlavac huomasi vasta aivan viime tingassa Jillyn, eikä olisi kerinnyt alta mitenkään pois.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Assmunch

Selvä knee-to-knee taklaus, jonka Jillson olisi todellakin voinut välttää. Hlavac vei ennen tapahtunutta Jillsonin jo kerran kahville ja 15 sekunnin kuluttua tästä pamahti. Todella raukkamainen temppu.

ESPN:n mukaan Hlavacin tilanne näyttää huolestuttavalta, possible ACL injury.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
No kiitos uudesta kutsumanimestä. Keksitään vaikka sinulle sitten myöhemmin joku oma.

Se, että Jilly oli aiemmin viety kahville ei vaikuta käsittääkseni mitenkään siihen miten Hlavac osuu Jillyyn?

Oletko itse nähnyt tilanteen? Voisitko kertoa, jos löydät netistä?

Canucksien valmentaja Crawford kuulemma totesi, että tilanne ei ollut likainen, lisäten, että vitonen oli oikea tuomio, muttei ole tarvetta lisäsanktioihin.

En sitten tiedä, molempien joukkueiden valmentajien mielipide on tuo.. Kai sinä tiedät sitten paremmin kun sieltä New Yorkin pilvenpiirtäjistä tiirailit Sacramentoon? Kyllähän siitä on parempi näkymä kuin sieltä vaihtoaitiosta.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Assmunchilla viittasin Jillsoniin. Pahoittelen, jos luulit, että tarkoitin sinua.

Näin tilanteen tänään aamupäivällä TV:sta muutamaan otteeseen Sports Minuten yhteydessä. En ole nähnyt Crawfordin kommentteja, mutta minun mielestäni kyseessä oli todella raukkamainen teko. Ei ehkä tarkoituksenhakuinen, mutta Jillson olisi sen aivan varmasti voinut välttää. Jan oli menossa oikealta ohi, jolloin Jillson venytti polvensa eteen.

Tomas Kloucek teki viime kaudella useaan otteeseen samaa, mutta kahdenkeskisen jutustelutuokion - jonka hän kävi Messierin kanssa - jälkeen jätti nuo raukkamaisuudet pois.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Minä olen kuullut lähinnä raportteja, jotka kertovat tilanteen menneen lähinnä niin, että Jilly otti normaalin leveän stanssin kun aiotaan ajella joku, ja tästä pahastunut Hlavac päättä kostaa luistelemalla polveen. No, en tiedä. Ehkäpä se joskus nähdään netissäkin.
 

Rocco

Jäsen
Tuttuni Kaliforniasta kertoi että kyseessä oli aika lailla vahinko. Jillson oli kyllä mennyt tilanteeseen aika leveässä luisteluasennossa mutta ei mitenkään ojentanut polveaan kohti Hlavacia. Jan oli kääntynyt ja hieman sivusuunnasta oli polvi kopsahtanut Hlavacin polven sivuun. Kyseessä on aika samanlainen tilanne missä Weight törmäsi Marchmentiin kaksi kautta sitten tai se eräs Montrealin pelaaja törmäsi en nyt muista kenen pelaajan kanssa viime kaudella... koitan hakea juttua siitä parista jostakin.

EDIT: Niin, kyseessä oli Marchment ja Montrealissa silloin vielä pelannut Rucinsky.

Marchment on tosiaan tunnettu siitä että hän ajaa taklauksiin tosi leveällä tyylillä, silloin jos taklausta väistää, kuten Weight tai Rucinsky, niin silloin saattaa polvi polvea vasten napsahtaa.
 
Viimeksi muokattu:

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Sharks kavensi rosterin lopulliseen 23 pelaajaan ennen kauden alkua, kun puolustaja Jim Fahey lähetettiin alas. Luvussa ei ole mukana Nabokovia, Stuartia eikä Korolyukia. Myös loukkaantunut Scott Thornton on tuon 23 pelaajan ringin ulkopuolella.

Left Wings – Jonathan Cheechoo, Adam Graves, Marco Sturm, Scott Thornton (IR)

Centers – Vincent Damphousse, Todd Harvey, Ryan Kraft, Patrick Marleau, Mike Ricci, Mark Smith

Right Wings –Matt Bradley, Lynn Loyns, Owen Nolan, Teemu Selanne, Niklas Sundstrom,

Defensemen – Scott Hannan, Shawn Heins, Jeff Jillson, John Jakopin, Bryan Marchment, Marcus Ragnarsson, Mike Rathje

Goaltenders – Miikka Kiprusoff, Vesa Toskala
lista Sharksien kotisivulta

Ketjut kauden aloitusotteluun Detroitia vastaan lienevät jotain malliin

Sturm - Marleau - Selänne
Cheechoo - Dafooz - Nolan
Lyons - Ricci - Sundström
Graves - Harvey - Bradley

Näillä on ainakin pelattu harkkapelit.

PS. oli muuten mielenkiintoista luettavaa Veikkaaja -lehdessä joukkueen kapteeni Owen Nolanista... Jotain hampaankolossa? :)
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Olisihan tuo voinut Kiprulta paremminkin alkaa: 6 päästettyä 15 (torjuntaprosentti 60%) laukauksesta kahdessa erässä, jonka jälkeen Toskala torjui viimeisen erän. Eräs Jevgeni-niminen mieshenkilö ja hänen agenttinsa lienevät tyytyväisiä.
 

verco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
Viestin lähetti Justus
Olisihan tuo voinut Kiprulta paremminkin alkaa.

Kyllä oli masentava peli ja juuri tähän paikkaan, kun kaikki piti onnistua. Pari maalia meni suht helposti, mutta puolustus oli tosiaan hukassa noissa muissa. Toskala onneksi torjui hyvin ja saas nähdä kuka aloittaa ylihuomenna.
 

Rocco

Jäsen
"Kiprusoff, who's expected to be the Sharks' starter while Evgeni Nabokov without a contract, was replaced by Vesa Toskala to start the third period. But Kiprusoff wasn't to blame for at least four of the goals, which resulted from sloppy defence and poor puck-handling by his teammates."

Eli ei se ihan kokonaan Kiprun vikaa ollut, pakit olleet hieman kuutamolla. Taitaa Stuatin agentti hymyillä vielä leveämmin.
 

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
MAITOA!

Viestin lähetti vilpertti

PS. oli muuten mielenkiintoista luettavaa Veikkaaja -lehdessä joukkueen kapteeni Owen Nolanista... Jotain hampaankolossa? :)

Tämä on huomattu ennenkin. Joku maitoteemufanaatikko
on ottanut tehtäväkseen mollata Nolania tämän viedessä
itkupillin paikan ykkösketjussa. Teemu "en valita, itken
muuten vaan joka asiasta" Selänne saa mukavasti
palstatilaa. On tainnut Nolan sanoa pahasti Teemulle?
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Nabokov matkalla Venäjälle?

Koska kukaan Hai ei ole täällä kommentoinut asiaa, niin muutamia linkkejä, jotka löysin:

http://www.bayarea.com/mld/bayarea/sports/hockey/nhl/san_jose_sharks/4280786.htm

http://slam.canoe.ca/Slam021013/col_strachan-sun.html

http://www.bayarea.com/mld/bayarea/sports/hockey/nhl/san_jose_sharks/4281114.htm

Onko mitään uutta tietoa? Eka linkkiä jos lukee, huomaa, että Nabon deadline olisi tänään eli tiistaina. Onko tuota uhkausta vedetty takaisin tms.? Tai onko mitään merkkejä sopparin syntymisestä? Aika hämmentävää olisi, jos hän Venäjälle lähtisi pelaamaan.
 

Phillyflu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, Rangers
Nabokov / Kiprusoff

Kyllä ihmettelen jos Lombardi vielä kauan kuppaa Nabbyn sopimuksen kanssa. Miikka, vaikka onkin vasta pelannut kaksi matsia, ei todellakaan ole vakuuttanut, GAA 5.00. Kaverilla on nyt ollut paikka näyttää, ja vaikka puolustuskin on ollut pihalla, niin synkkä on Miikan aloitus ollut.

Tällaisia juttuja alkaa jo löytyä (Slamilta):

Carolina goaltender Arturs Irbe drove a truck over his new pads to help break them in. If they had been Miikka (six goals on 15 shots the other night) Kiprusoff's pads, the truck would have gone right between them.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Hihihi. Hauska :)

Ihmeellistä, jos Nabby vielä jaksaa vehdata asiassa. Lombo on raporttien mukaan tehnyt aivan kilpailukykyisiä ehdotuksia, tosin 5-6 vuodelle (teki tosin kaksivuotisen tarjouksen heti ensimmäisenä), korvauksena noin neljä miljoonaa kaudesta.

Enemmän kuin Nabbyä joukkue kaipaa mielestäni Stuartia, joka rauhottaisi omaa päätä. Ei noita tappioita voi laittaa Miikankaan piikkiin täysin, vaikkei mitään loistopelejä ole sattunutkaan.

Stuart taas luulee saavansa enemmän kuin Sharks maksaa tulokassopimuksen jälkeen pelaajille, eli jotain huomattavasti enemmän kuin 10% korotus edelliseen. Kaikki muut Sharksien nuoret pelaajat ovat menneet tämän läpi, miksi Stuart muka olisi yhtään erikoisempi kuin esimerkiksi Marleau?

Lombardi toimii melko tiukan budjetin varassa. Ja toisaalta jos nyt tuhlataan rahaa pelaajiin, ensi kauden jälkeen kun Marleau, Damphousse, Ricci, Marchment ja kumppanit ovat vapaina... Ei hyvää seuraa.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Nyt odotetaan jännityksellä, pitikö Nabokov uhkauksensa vai oliko se tyhjää sanahelinää. Eilen oli sopimuksella deadline, joten tämän päivän aikana pitäisi varmaan kuulla asiasta lisää.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Kuka muuten mahtaa olla Nabokovin agentti? Jos se on eräs Gandler, niin enpä löisi äyriäkään vetoa sen puolesta, että Nabby pelaisi Sharkseissa. Muuten on vielä toivoa. Lombardi ei kyllä vaikuta tyypiltä, joka taipuisi uhkailujen edessä.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Nabokovin agentti on eräs Meehan.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Viestin lähetti vilpertti
Nabokovin agentti on eräs Meehan.

Tämän vuoksi Nabokov vielä istuukin eikä pelaa. Don Meehanin kanssa on ehkä kaikkein vaikein päästä sopimukseen. Hän on agentti, joka ei anna seuralle yhtään periksi ja Canucksilla on edessä Meehanin kanssa sopimuksen teko ensi kesänä kun Ed Jovanovskille yritetään rustata pahvia. Tällä hetkellä Burke ja Meehan eivät ole edes puheväleissä. Toivottavasti ovat kuitenkin ensi kesänä...
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Nabokovin tämänhetkisestä sijainnista Sharksien suhteen niin maantieteellisesti kuin joukkueen rakenteellisesti ei tiedetä enää yhtään mitään. Tämä setti menee todella loistavasti, enkä olisi Nabbynä kovin tyytyväinen agenttiinikaan. Toisaalta, mikäpä pelaajaa estää vain sanomasta agentinperkeleelle, että tee se sopimus jumalauta.

Toivottavasti tässä päästään vielä johonkin ratkaisuun.
 

holvius

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,Red Wings
Viestin lähetti vilpertti
enkä olisi Nabbynä kovin tyytyväinen agenttiinikaan. Toisaalta, mikäpä pelaajaa estää vain sanomasta agentinperkeleelle, että tee se sopimus jumalauta.

Toivottavasti tässä päästään vielä johonkin ratkaisuun.

Eiköhän se agentti pidä itse päämiehenkin kokoajan tietoisena missä mennään. Ilmeisesti tarjoavat vain niin vähän hynää tai niin huonoilla ehdoilla, ettei Meehan/Nabakovia kiinnosta sopparin teko. Valtithan on tällä hetkellä siellä. Mikäli Kiprusoff/Toskala intoutuu hyviin esityksiin, niin asetelma voi muuttua.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
En ihmettelisi yhtään, vaikka Nabokov istuisi koko kauden sivussa. Toissa kaudella Meehan tappeli Pecasta Buffalon kanssa ja lopputuloksenhan kaikki jo tietävätkin - Peca oli sivussa koko kauden. Tällä kaudella Meehanin kanssa sopimukseen pääsivät hieman yllättäenkin jo Calgary Iginlan ja Montreal Thoedoren kanssa. Molemmat tosin kovan taistelun ja hurjan sopimuksen jälkeen...
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Tämän yön ottelussa maalissa aloittaa Toskalan Vesku, jolle siis uran ensimmäinen NHL-startti. Viime kaudellahan Vesa pelasi jo kahdeksan minuuttia.

Puheyhteydet Nabokovin kanssa eivät ole katkenneet, eikä mies sittenkään lähtenyt Venäjälle, vaan on vielä San Josessa. Kuusipääagentti Meehan odottaa uutta tarjousta tänään.
 

Miksu00

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tais Toskala pelata ittes ykköseks, jollei Nabokov jo seuraavaan pelin saa sopimusta.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Ei tässä vaiheessa taida kumpikaan olla ykkönen. Kaksi kakkosta, ja sopimukseton ykkönen.

Mutta hyvin kuulemma pelasi Vesku, ja takasi Sharkseille kauden ensimmäiset kaksi pistettä, mutta vastus ei nyt ollutkaan vielä kovin kauhea. Todellinen taso nähdään kenties lauantaina, kun vastaan asettuu Colorado.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös