Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
itse antaisin Heedin ainakin seuraavan pelin pelata vielä oli sitten Prout tai Ferraro kuinka jo kunnossa. Vai voisko olla pokkaa laittaakkin Dillon katsomoon ja Ferraro tilalle..
Sama ja eiköhän pelaa, sen verran varmanoloisesti nyt 3.pari pelasi, ettei mitään syytä mixailla pareja. Ferraro taisi luistella ominpäin jälkeen varsinaisten harkkojen(?) ja Prout lähetettiin uudemman kerran Barracudaan ottamaan peliin tuntumaa.

Nätti varma voitto, ei ollut Oilersilla missään välissä jakoa. Puolustuspeli toimi mukavasti, jotain törkeitä statseja pyöri viime kaudelta, miten Eki nollasi McDavidin ja sama leikki jatkui tänään. 44-65 ei tainnut kertaakaan olla hätää kärsimässä ja toisessa päässä kilahti kolme maalia, kaikissa Eki mukana.
Hyökkäyksen osalta Thornton oli todella hyvällä jalalla liikkeellä. Samoin Gambrell-Gregor loi ongelmia nopeuksillaan. Hertl vitja vahva, Couturen semi hyvä, näiden ketjujen ero tiivistyy Goodrowin ja Labancin pelitason eroon.

Huonon pelin pelasi jälleen kerran Labanc. Ei anna juuri mitään ketjulleen, vaan Kane-Couture raahaa miestä mukanaan. Tähän vielä aivan kamalaa esitystä ylivoimalla. Itse tiputtaisin kaverin välittömästi ainakin edes 1.ylivoimasta pois.

Lapsukaiset kävi Burnsille, joka ohjasi helpon kiekon omaan maaliin. Kropalla kiinni olisi pitänyt, tai Kassian kiinni ja antanut Jonesin hoitaa helpot.
Toka Hertlin piikkiin, jonka itsevarmuus läikkyi yli lähtiessään koittaa peippaamaan mcDavidia omissa. Koitti jotain ekimäistä ja Connorilla oli helppo kerätä karkki veks.
Kolmannessa Jonesilla vähän ihmeteltävää. Piti mailastaan kiinni, vaikka nuppi taisi olla maaliverkoissa kiinni. Täten Gagnerilla aukesi mahdollisuus iskeä Jonesin käden kautta kiekko maaliin.

Sharkin maaleissa oli vahva teema ja se oli oikealta siniviivalta. Eki kahdesti, Timo kerran ja Heed kerran toimittivat sieltä kiekkoa ja kaikki ohjattiin sisään. Vähän erilaisempana Kanen maali, joka syntyi Dillonin siniviivakudin reboundista. Avausmaali Burnsilta, jossa Sörensenin nousu pakkien väliin mahdollisti #88 kävelyn lähelle maalia.

4ott voittoputki. Näin se on kärkijätkiltä mennyt:

Hertl 4+2
Meier 3+4
Kane 3+1
Couture 1+5
Goodrow 1+3
Labanc 0+0

Kyllä tuolta Labanc paistaa ja pahasti silmään. Meierin pelissä tuntuu olevan vielä parantamisen varaa (vrt. viime kauteen), mutta tehoja on kyllä alkanut satamaan kuin salaa. Hertl vierellä tulee tulosta, ketjujen mixaus tuotti tulosta.

Eki 0+4
Burns 1+2

Kyyllä se siitä lähtee. 3-ketju:

Thornton 0+2
Marleau 2+1
Sörensen 1+2

Tähän mennessä ketjun heikot hetket seurannut Thorntonin pelitasoa, laiturit tuntuvat puskuttavan kivan tasaisesti.


Seuraavaksi ankat joilla 4ott tappioputki ja katkera viime hetken tappio Wingseille. Saattaa olla kovat piipussa ja heitä vastaan tyyliin aina maalinpelejä, mutta kyllä tällä tasolla heistäkin voitto ole otettavissa.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Sama ja eiköhän pelaa, sen verran varmanoloisesti nyt 3.pari pelasi, ettei mitään syytä mixailla pareja.
Joo ei kato, iso paha ankat vastassa, joten Heed vaihtui Proutiin ja Gregor Radiliin. Imo molemmat vaihdot heikensi joukkuetta.

Pete perusteli oudosti Heedin tiputtamista: "Pelannut pari hyvää peliä nyt, mutta isomalla kuvalla muut menneet ohi". Heikosti se Heed kauden aloitti ja Ferraro meni heittämällä ohi, mutta en nyt käsitä miksi hänet nyt tämän takia poppareille piti Proutin tieltä laittaa, varsinkin kun alla oli kauden paras peli tähän asti.
Prout oli fyysinen, mutta siihen se jäi. Pienet siirtelyt omissa eivät tahtoneet onnistua ja avaukset keskikentällä oli järjestäen turnovereita. Leukaki taisi kipeeksi mennä tappelusta. Hakemista vielä on.

1.erän Sharks aloitti hyvällä tutulla tempolla kunnes Simek ekana lepsuilee helpon purun kanssa, sitten pakittaa Jonesin syliin ja lopulta hänen kautta kiekko maaliin.
Sharks ottaa erästä kuitenkin otteen ja Hertl tasoittaa.
2.erä olikin varmaan tämän voittoputken heikoin erä. Aikas tavalla luistelivat kiekon perässä ja vastustajan päässä ei suurempia pyörityksiä saatu aikaseksi. Kruununa Melkerin jäähy aloituksessa, kun häntä ennen Goodrow oli heitetty aloituksesta pois. Siinä alivoimaspesialisti näytti miten tämä homma hoidetaan.
3.erän Sharks aloitti jälleen erinomaisella tempolla ja lopulta kuittaavat palkkion ekana Burnsin ylivoima osumalla ja sen jälkeen Kane alivoimalla. Ankat kaventaa onnekkaalla ja tasoituskin oli hyvin lähellä, mutta lopulta Couture kuittaa viidennen voiton klopeille.

1.ylivoimasta Labanc oli tiputettu veks, hänen paikalla Couture jonka paikalla taasen Burns. Vaikeeta oli, eivät juurikaan päässeet aseittumaan. Kerran Eki haki Burnsille, joka erinomaisella one-timer paikalla, mutta päättikin ottaa haltuun ja hakea jotain syöttöä->riisto&purku.
Lopussa Labanc palasi ykköseen ja hommassa oli sentään jotain järkeä ajoittain, kunnes touhu kääntyi uhkaavasti omiinpäin. Ekin piikkiin noi. Tuloksen kuitenkin lopulta teki Burns ihan omalla henkilökohtaisella suorituksella ylivoiman lopussa.

Hertl mätännyt nyt jokaisessa viidessä ottelussa, yhteensä kuusi osumaa. Oli jälleen aikamoinen härkä ja paras hyökkääjä. Sooloili taas omissa, kun vähän pakkopullana koitti väsyneenä karistaa Grantia selästään. Lopputulemana tuhnu syöttöyritys jonka seurauksena Burns ottaa jäähyn ja vastustaja kuittaa ylivoimalla.
3.erässä Steel kompuroitti Hertliä päin, joka tippui jäähän muttei mitenkään kivuliaasti. Ei kuitenkaan palannut sen jälkeen peliin, joten toivottavasti kaveri on kunnossa.

Seuraavaksi punasiivet ja voitolla Sharks nousisi .500 joukkueeksi. Itse odotan, että Gregor ja Heed tekevät paluun.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
3.erässä Steel kompuroitti Hertliä päin, joka tippui jäähän muttei mitenkään kivuliaasti. Ei kuitenkaan palannut sen jälkeen peliin, joten toivottavasti kaveri on kunnossa.
Couture sanonu et kaikki hyvin. Huh, omassa Fantasy Hockeyssä nimittäin..

Taisteluvoitolta kyllä vaikutti, ei näin vapaapäivänä viitsinyt herätä katsomaan.
 
Ambitious, but rubbish

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Kuudes voitto talteen. Vegas pelien jälkeen oli vahva viba, että Sharks tulee hakemaan ja ritarit rynnisivät sukkana kamppailemaan konffin voitosta. Nyt kuitenkin joukkueet tasapisteissä.
Sharks nyt hiipinyt pleijariviivan tuntumaan ja painolasti varmasti tippunut Peten olkapäiltä.
Wings -pelissä oli muuten kaksi huonointa 5on5 joukkuetta, oliko Wings -15 ja Sharks -16. Sharks otti turpaan 3-2 ja näin vankisti rooliaan jumbona.

Itse peli oli heikoin esitys Sharksilta tän voittoputken aikana. Vähän kuin takki auki tulivat peliin, sitä määrätietoisuutta ei ollut vaan heti kun peli meni nopeaksi, niin eipä ollutkaan enään lapoja jäässä.
Takaiskuissa Simek-Burns oli jokaisessa kentällä. Ekassa heidän välistä luisteltiin läpi, toisessa Burns jättää maalinedustan vapaaksi ja kolmannessa #88 huono pinchaus, kun peliä alle 5min jäljellä ja Sharkseilla johto. Todellinen pannukakku Burnsille ja Simekille tämä oli toinen heikko esitys perätysten.
Muita heikkoja oli 4.kenttä, joka oli hyvin saamaton.
Hertl pelasi paljon, mutta ei ollut yhtään vaarallinen kuin omiinsa. Goodrowilta ehkä kauden koomillisin tilanne, kun lähti 2vs2 hyökkäykseen Timon kanssa. Goodrowin edessä oli mailaton puolustaja ja silti kaveri heittää Timolle, jolla oli puolustaja ja takakarvaaja aivan iholla, vähän voisi #23 nyt katsella ja miettiä. Timo tippui pelin aikana kolmoseen, heti kun Hertl ei ajannut peliä ei Timo saannut juuri mitään aikaseksi.

Hyvän pelin pelasi Jones. Ainoa mistä mutisen on jälleen toi poke check, jota koitti ensimmäisessä takaosumassa. Ei tahtonut edes mailaa saada eteenpäin ja tämän yrityksen takia kehonpaino oli edessä ja räpylä tippui jäähän.
44-65 jälleen väkevä esitys. Olikohan yksi moka, kun Eki nukahti. Vlasic korjasi virheen. Muuten Vlasicilta maali, jonka Howard imuroitti ja Ekiltä ylivoima osuma.
Hyökkääjistä Labanc oli tullut pelamaan, ei odotellut taustalla mitä viime aikoina tehnyt. Heti palkinnoksi maali tästä. Couturelta hyvä peli kanssa, samoin Marleau. Muut hyökkääjät olikin enemmän tai vähemmän pepusta.

Seuraavaksi jälleen Oilers ja paljon saa nyt parantua, jotta olisi chäänssejä. Wing -pelissä Sharks kompasteli alkukauden ongelmiin jälleen; ylivoimahyökkäyksiä omiin ja kavereita vapaana slotissa. Helpommaksi ongelman nyt tekee sen, että vain yksi pakkipari sekoili, hyökkäyksen puolesta taas vaaditaan kunnolla heräämistä.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Hokigm:ssä tää jakso 8 ottelua Mr.Burns -7, Simek 6otl. -6, Karlsson +7 ja Vlasic +10
Muutenkin Burns koko kausi -16 on aika hurja kun seuraavaksi paskimmilla -6
Eikö oikein jaksa pakitella vai miltä siellä on näyttäny meno.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Hokigm:ssä tää jakso 8 ottelua Mr.Burns -7, Simek 6otl. -6, Karlsson +7 ja Vlasic +10
Muutenkin Burns koko kausi -16 on aika hurja kun seuraavaksi paskimmilla -6
Eikö oikein jaksa pakitella vai miltä siellä on näyttäny meno.

Suurin ero syntyi noissa kolmessa pelissä jotka pelattiin ennen eilistä Oilers -peliä. Noissa kolmessa Eki +7, Vlasic +5 ja sitten Burns -5, Simek -5.
Noissa peleissä Simekin taso laski reilusti, varmaankin pitkä saikku alkoi viimein verottamaan. Samaan syssyyn mahtui Burnsilta muuan kamala pelaaminen, eli tämä pakkipari oli kimpassa paska, mutta enemmän osoittaisin Simekiä. Muuten kyllä Burnsia turha lähteä syyttelemää yksinään miinuksista, kun muuten runkkarissa hyökkäys on pettänyt puolustuksen ja kauden alussa Burns pelasi Vlasicin kanssa, jonka taso oli silloin jotain aivan muuta.
Ennen Oilers -peliä Burns oli yksi niistä yhdeksästä, jotka eivät olleet miinuksella GAR tilastossa Sharks joukkueesta. Oli kuitenkin just yli viivan, eli ei tarpeeksi hyvä.
GAR tilaston ykkösenä oli muuten Eki ja kakkosena Hertl. Sen jälkeen tuli lasku tuloksissa. Kuitenkin helppo yhtyä, että juuri tuo kaksikko on joukkueen parhaimmat pelaajat, samassa järkestyksessä.

Oilers -pelistä sitten turpaan. Avausosumassa kentällä molempien 4.kentät. Ennen maalia Oilersin toinen laituri lähtee vaihtoon, joten maalinteko hetkellä tilanne kentällä 4vs5. Melker blokkaa vedon, jonka seurauksena Gambrell ja Radil nousee ylöspäin, kiekko kuitenkin sukkana Oilersin pelurille, joka lähtee eteenpäin ja samalla Granlund irtaantuu vapaaksi Gambrellista hänen ja Radilin selän taakse. Oliko vielä Granlundin kauden avausmaali. Surullista.
2-0 ja syöttö omissa menee Timon läpi, joka ennen peliä oli istahtanut Peten kanssa juttelemaan kaksistaan mitä pelitasoa kaverilta oikein vaaditaan. Joneskin jotenkin onnistui pelamaan itsensä lopulta kiekon ja maalin välistä pois ja Kassianilla oli hyvin aikaa hakkailla kiekkoa Ferraro-Timo-Eki akselin katsellessa vierestä.
2-1, Cootchin kentältä vallan vahva vaihto josta saivat palkinnoksi kunnon pullamaalin.
3-1 joka Peten mukaan oli backbreakeri ja veto, joka ei vain saisi mennä. Samaa mieltä, siinä oli Sharksilla hyvä hallinta pelistä pidemmän aikaan, mutta erän loppuun tollanen nolo maali. Ferraro antaa aivan liian paljon tilaa ja aikaa, häntä korvaamassa ollut Timo tyytyy seiskoskeleen maskimiehen kanssa ja Jones kurkistelee Timon olan yli sokeana.

2.erässä Oilers iskee ylivoimalla, kun Neal ohjaa McDavidin syötön aivan maalin edestä. Kainalosta luiskahti, samaa mieltä kuin Pete, että pitäisi saada kiinni. Noita kuitenkin tulee, kun Sharksin av nelikko on niin aggressiivinen.

3.erä olikin jo kai pelailua, ei ainakaan itseäni enään kiinnostanut tarkkailla vähäänkään.

Pete valitellu pelin jälkeen, että hyökkäys ei vain riitä. Mitäs valintoi hän on tehnyt asian puolesta; peluutti nyt Radilia ja pisti hänet penkille istumaan tuttuun tyyliin. Ei ole #52 säväyttänyt koko kautena, mutta silti kaveri nyt menee farmikavereiden edellä, vaikka tyyliin joka pelissä istuukin.
Pelin aikana ketjuja sekoiteltiin ja mm. M.Karlsson nousi 3.ketjuun. Kaveri joka esim. GARn mukaan on joukkueensa huonoin pelaaja. Hetken pirteästi Melker painoi menemään, mutta kaikki slottipaikat hän tuhlasi ohivedoilla. Ei sitten muka esim. Bergmann olisi parempi vaihtoehto top9iin?

Kurzin mukaan Sharks on nyt 15 peliin tullut muutetulla 4.kentällä. Sharks pelannut 22 peliä, joten vaihtelu on ollut hyvin vilkasta. Koskakohan Pete tajuaa kokeilla, miltä se nelonen näyttäisi ilman Radilia ja Melkeriä. Varsinkin kun #68 ollessa sivussa loukkaantumisen takia aijemmin kaudella, oli 4.kenttä muutakin kuin omissa juokseva uhka.
-
Brian Boylella näyttäisi olevan 13ott 7pojoa, olisi voinut olla hyvä haku auttamaan tätä touhua. Just sayin.

Seuraavaksi olisi Vegas vieraissa ja sen jälkeen Isles vklpna. Chäänssit että ensi viikko aloitettaisiin 3ott tappioputkella on korkea, ja se kyllä nollaisi tämän 6ott voittoputken ilon täysin. Negatiivinen vuoristorata on huono juttu.

Ennen Oilers -peliä Suomela nostettiin ylös, joka ollut aivan liekeissä Barracudassa mättäen hänen vikaan 3ott 3+5=8. Barracuda pelannut yhden pelin nyt suomalaisen noston jälkeen ja hävisivät jotain 8-2.
Suomela melko varmasti pelaa Vegasia vastaan, kun Radil poppareilla. Vielä kun Melkerin tilalla pelaisi Bergmann tai Gregor, niin voisi odottaa jotain toivoa tolle 4.kentälle.

Hertl oli jälleen lähteny pelistä ajoissa veks, nyt oli nilkka vähän vääntynyt. Omien sanojensa mukaan ei kuitenkaan mitään vakavaa. Tässä kuitenkin lyhyeen aikaan polvi ja nilkka ottanu osumaa, pikkasen pistää kuumottamaan.
 
Viimeksi muokattu:

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Hertl oli jälleen lähteny pelistä ajoissa veks, nyt oli nilkka vähän vääntynyt. Omien sanojensa mukaan ei kuitenkaan mitään vakavaa. Tässä kuitenkin lyhyeen aikaan polvi ja nilkka ottanu osumaa, pikkasen pistää kuumottamaan.
Jaa Hertl ulkona Vegas pelistä. Aamujäillä menty:

Kane-Couture-Labanc
Meier-Goodrow-Marleau
Sörensen-Thornton-Karlsson
Radil-Suomela-Gambrell

Goodrow, kaveri ketä ei riittänyt viime kaudella 4.centteriksi ja oli kesällä yksi korjauksen kohde, on nyt sitten 2.centteri. Aikamoista, kertoo kaiken tosta "leveydestä".
Melker sitten kolmosessa, justiinsa. Pete oli sanonut "ellet ole hyvä farmissa, et tule olemaan hyvä änärissä". Että sellaista, antaa näiden nähtyjen paskojen pelata vaan ja ihmetellään kun maaleja ei tule. Luulisi nyt Wilson jr. nyt hieman nousevan esiin ja rikkovan tätä noidankehää.

Dell aloittaa maalissa ja hieman haiskahtaa siltä, että pitkään istunut molkke heitetään niin vaikeaan tilanteeseen kun vaan voidaan.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Dell aloittaa maalissa ja hieman haiskahtaa siltä, että pitkään istunut molkke heitetään niin vaikeaan tilanteeseen kun vaan voidaan.
Jep, ajattelikohan valmennusporras että matsi on joka tapauksessa hävitty, joten antaa Jonesin huilata. Tai että suojellaan Jonesin itseluottamusta pahoilta kultaritareilta. Dell nyt kuitenkin vastasi huutoon ja oli kohokohtien perusteella Sharksin paras pelaaja. Itse en halunnut pilata perjantaipäivää, joten tarkempaa analyysia ei matsista ole heittää.

Dell vaikuttaisi olevan parhaimmillaan tuollaisissa lähitilanteissa, missä pystyy taistelemaan itsensä aina kiekon eteen. Tuollainen erittäin köyhän miehen fleury. Ainoa maalikin tuli kaukovetona.

Sharksilla oli ottelussa ennen jatkoaikaa noin kolme maalipaikkaa, joista yksi onnekkaasti pistettiin sisään. Markku-Antero yritti tyhmässä paikassa pokecheckia ja Timo kiitti ja kuittasi. Myös Suomela tökkäsi kiekon häkkiin, mutta harmittavasti maali hylättiin. Nyt kun Hertl on poissa, niin Suomelan vahva esiintyminen tulisi todella tarpeeseen.

Marleau veteli ensimmäiset kuusi peliä ppg-tahtia, jonka jälkeen 13 peliä on tuottanut tehot 2+1. Toisaalta 40-vuotiaalta 700k mieheltä varsin mainiosti. Varsinkin, kun Pattyn jalat toimivat vielä eikä puhuta ketjun riippakivestä. Jumbo taas on painanut tasaisen varmasti 0+1 joka kolmanteen peliin, eli kasassa tehot 0+6, takana 22 matsia. Jumbon huonoimman kauden tehot ovat 3+4, joten siihen varmaan päästään, mutta maalimäärä voi ottaa tiukalle. Jumbosta ei hirveästi hyötyä ole viime aikoina ollut, joten rajoittaisin yhä peliaikaa kakkos-YV:lle ja tasakentin alle kymmeneen minuuttiin.
 
Even younger Patrick Marleau

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Koskahan Sharks on viimeksi pelannut seitsemällä pakilla. Niin luki Radil alkuperäiskokoonpanoissa että oletin että mies siellä on. Sitten päivällä katsoin pelin maaleja ja ihmettelin että miksi Vegasin maalin yhteydessä Heed kentällä. Hänelle 10 minuuttia silti peliaikaa vaikka seitsemällä pelattiin, toki piti katsoa oliko Heed jo pistetty jo hyökkääjäksi, mutta ei sentään.

Sentään kuitenkin Heed eikä Prout, vai onkohan sekin vielä saikulla.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Hertl ollut hyökkääjien kuningas mitä tulee peliaikohin, joten aikamoinen peliliike lähteä 11.hyökkääjällä ilman häntä.
Melker loukkaantui pelissä jäädessään Reavesin töötin alle. Silti Suomela, joka pelasi energisesti ja oli väännöissä vahvasti mukana, pelasi vain inan päälle 6minuuttia. En ymmärrä. Pete oli kuitenkin kehunut Anttia lopuksi, että ei nyt sentään sokeasti peliä katsonut.

Pelissä heikoin oli Burns, ketä yksin koitti vähäväliä hävitä pelin ominpäin jakelemalla avauksia ja purkuja päin Vegasin pelureita. Koomillista, että kaveri jäi +1 pelissä.

Labanc yritti aivan liian paljon. Kiva että pelillistä rohkeutta oli pysyä kiekossa, kun hyökkäyksiä muutenkin oli normia vähemmän, mutta kyllä se paikoin tyrkyttämiseksi meni. Vegasin maalissa kamala kamppailu häneltä.

Jumbosta ei hirveästi hyötyä ole viime aikoina ollut
Joo ei kyllä. Muutamassa pelissä ollut elementissään, jolloin homma toimii, mutta muuten kyllä jääny huono maku varsinkin omissa pelaamisesta. Tässäkin pelissä partasuut oli heikoilla.
Sörensen-Karlsson on vain liian kamala kaksikko Jumbolle, ei se tollasia enään kanna. Kun Labanc tai Meier oli tiputeltu Jumbon rinnalle, niin on #19 ollut astetta kovempi. Sama koskee Marleauta, pienemmässä mittakaavassa.
Tohon rinnalle olisi mahdollista sijoittaa kookas ja fyysinen peluri laukaisuinnolla. Saas nähdä saako Bergmann chäänssiä Jumbon rinnalla.

Ilon aihetta:

Meier oli fyysinen ja ajoi peliä, viimeinkin. Tosta kun se nyt lähtisi, olisi nättii.

Kane teki samaa ja pelasi aikas muhkeat päälle 25minuuttia. Reavesin ajellessa (puhtaasti) porukkaa Kane ei lähtenyt pelleilemään, vaan keskittyi pelaamiseen. Ei edes yhtään kakkosta ottanut.

Dell tosiaan oli hyvä. Ainoa takaosuma oli enemmän kuin otettavissa, mutta vastapainoksi monen monta laatu torjuntaa.

Melkerin lisäksi Simek jätti pelin kesken. Sitä en tiedä missä loukkaantui, olisko joku noista niiteistä vähän liikaa järisyttänyt kroppaa.
Pakkijärjestelyn ton myötä selventyessä kyllä oli selvää, että Heed on parempi valinta oikealle kuin Ferraro. Plus Heed oli sen hetken mitä ylivoimaa pääsi pelamaan hyvä.

Ylivoimasta voisi lisää painottaa, että se on hyvää vauhtia hukkumassa tohon, kun Couture ei saa yhtään mitään aikaseksi vasemmalta. Eikä kyllä Labancilta irtoa muuta kuin taakse kääntö.

Seuraavaksi ensi yönä Isles ja onkin mielenkiintoista nähdä jatkaako Dell. Muutenkin Isles on ihan jumalattomas lennos ollen paras joukkue tällä hetkellä, tästä ei mittari nyt parane.
 

Puoliveltto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sharks.
Couture muuten pelasi todella pitkän vaihdon ennen ratkaisumaalin tekoa, hyvä että jaksoi vastustajan maalille asti luistella. Mitäköhän Labanc ja Meier ajatteli kapteenin toiminnasta? Älä tee niin kuin minä teen vaan niin kuin minä sanon.
 
“Shut up, have you ever played the game? I’d have my cock out if I scored four goals. I’d have my cock out, stroking it.” (Joe Thornton)

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Couture muuten pelasi todella pitkän vaihdon ennen ratkaisumaalin tekoa, hyvä että jaksoi vastustajan maalille asti luistella.
Eeihän pelannu, siellä oli Marleau-Ferraro-Vlasic aloituksessa ja jossain välissä Marleau vaihtui Coutureen. Enemmänkin siinä Vlasic varmasti oli kaasuissa kämästen hyökkäyspään yritystensä kanssa, onneksi jäbä oli omissa läpi pelin eliittiä ja nätillä liikkeellä vapautti Cootchin läpiajoon.
Couture taisi vain näyttää hitaalta läpiajossa, kun koitti saada kiekkoa asettumaan hyvin matalalla otteella mailasta.

Tästä aasinsilta Peten valintoihin. Jatkoajalla kelpasi ainoastaan Couture-Kane, Meier-Labanc. Noiden jälkeen Marleau kahden pakin kanssa; Ferraro-Vlasic. Aikamoista. Ja kyllähän ne Marleau-Ferraro-Vlasicin yritykset oli sitä itseään: kaukaa vetoja ilman että ketään olisi edes maalin edustalla; Marleau ohi ja Vlasic monesti vastustajan jalkoihin.
 

Puoliveltto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sharks.
^No perhana, vedetääs takaisin. Omaan silmään näytti siltä että #39 olisi ollut jäällä ikuisuuden, mutta ei tuo reilua puolta minuuttia enempää jäällä ollut kun tuon vaihdon uudestaan katsoin.

Tältä siis tuntuu olla väärässä.
 
“Shut up, have you ever played the game? I’d have my cock out if I scored four goals. I’d have my cock out, stroking it.” (Joe Thornton)

Floyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Huh, olipas matsi! Sataa mentiin alusta loppuun saakka. Armotonta taistelua joka tilanteessa. Molemmat molarit huippuvedossa. Paras ottelu tällä kaudella. Kovin suuria virheitä en nähnyt nyt keneltäkään. Ferrarolta huippupeli.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Ennen peliä: DeBoer, on double-shifting your forwards: "It is taxing on them...You don't feel it on the first game of 5 of 7. But does that catch up to you on the end of that? Catch up to you in February? March? I don't know. Maybe it doesn't. Maybe we can do it all year?"


Pelin jälkeen: Couture, on "tired" 3rd period: "From the bench, we looked tired. Could be playing 11 forwards the last few might be wearing down some guys. And the kills are just wearing us all down."

Vajaa kolme peliä siinä meni, et ei ihan nyt Peten arviot osunut kohdilleen. Kiva näpy Cootchilta, ketä myös oikeassa noiden kaksminuuttisten kanssa, aivan liikaa (Sharks taitaa olla nyt jaetulla ykköspaikalla mitä tulee jäähyihin) ja turhia tuli Islesiä ja Kingsiä vastaan. Aika moni vielä näiltä pelaajilta, jotka pelaavat sen alle 15minuuttia.
Hyvä lisätä, että joukkueessa ilmeisesti muhii jonkinasteinen flunssa nyt.

Oikeasti Sharks tässä vetäny 10hyökkääjällä. Vegasia vastaan Suomela pelasi noin 6minsaa, NYI vastaan Radil sama vajaa kutosen ja nyt Kingsiä vastaan Suomela jälleen varovaisen kutosen. Radil oli odotetusti huono, joten hänen rajoittamisen ymmärrän, mutta sitä en, että tässä Kings -pelissä Suomelan minuutit pysyivät noin pienenä. Ei oikeesti mitään järkevää syytä puoltamaan tota peluutusta.

NYI vastaan tosiaan oli hyvä peli, jos jostain valittaisin se olisi Radil, Labancin tyhmät jäähyt ja todella, todella kamala haasto maalivahdin estämisestä.

Nyt Kingsiä vastaan aloitus vahva, kunnes kakkoset pilasi hallinnan. Toisessa erässä hallinta pysyi ja tulosta tuli. Kuitenkin erän loppuun kavennus. Kolmannessa sitten selviytymistä ja jatkoajalla ekasta paikasta ratkaisu.

Seuraavaan peliin saisi odottaa sitä 12.hyökkääjä jo, tai vähintään Suomelan peliajan nostoa. Nyt tuli se peli, missä Goodrow otti aikas pahasti turpaan, kyllä toi vastuu ja iso peliaika on jäbälle vain liikaa.
Gambrell aloitti kolmosessa, mutta tippui 3.erään mentäessä. Ei riitä taaskaan, uusiksi farmista vauhtia?

Hyvänä puolena näistä tuplavaihdoista on se, että Timo on niiden myötä alkanut pelamaan odotetulla tasolla. Kane on ollut läpi kauden hyvä, mutta nyt tuntuu olevan vielä parempi kokonaiskuvassa.

Se olisi seuraavaksi Jets ja hunttaus divarin 3.paikasta on mahdollinen. Nyt pleijariviivan paremman puolen, aikamoinen käännös tapahtunut.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Niin mitäs se Couture, joukkueen kapteeni, sanoikaan Kings -pelin jälkeen:

"tired" 3rd period: "From the bench, we looked tired. Could be playing 11 forwards the last few might be wearing down some guys. And the kills are just wearing us all down."
Ja nyt Jets -pelin jälkeen, josta tappio:

DeBoer on fatigue factor tonight: "We were lifeless, so, I don't know what the answer is. We've got a lot of hockey left to play here over the next 2, 3 weeks. I hope it's not fatigue, but if it is, we've got to rebound because you get what you earn in this league."

Se on kun skippaat joukkueesi kapteenin sanat ja jatkat 11F7D peluutuksella jääräpäisesti, niin kyllä sieltä se onneton ja ponneton peli tuli.

Sharks oli pelin alussa suht hyvä, kun mentiin vastustajan päätyyn, mutta kun kiekko kääntyi omiinpäi oli keskikenttä melkein aina aivan avoin, kun hyökkääjät oli ties missä.

-Kane oli kuin varjo itsestään, ei jaksanut juurikaan haastaan vaan heitteli ennemmin epätoivoisia lättyjä Couturelle.
-2.kentässä Timo oli virkeä itsensä, mutta kyllä Goodrow&Labanc olivat täysin matkustelijoita.
-3.kenttä, ainoan maalin tekivät, mutta seki onnekkaan kimmokkeen kautta, Melkeriltä kuitenkin "hereillä" -peli siinä. Muuten tämä ketju oli huono, nyt enemmäkin Jumbon takia imo.
-Gambrell pelaa erikoistilanteita, joten luulisi jotenkin ansainneen esim. paikkansa ylivoimassa. Jälleen todella huono peli kera tyhmien rangaistusminuuttien. En nähnyt 3.erää jossa Suomela ilmeisesti pelasi enemmän, mutta muuten Antilta ihan jeba peli, ei mitään valitettavaa.

Vlasic oli jeba, Eki paska. Simek-Burns eivät vieläkään ole omalla parhaimmalla tasollaan. Dillon kohtalainen, Ferraro oli ainoa ketä oli se hyvä versio itsestään. Heed oli aika meh.

Dell ja voivittu tota 2-1 maalia 1.erän lopussa. Huhhuh.

Peli muutenkin kuoli tohon Dellin imuun, jälleen erän lopussa takaisku. Sitä seurasi 2.erän melko alkuun Ekin nukahdus, kun vahti vain omaa tolppaa, kun toisella puolen #55 täysin vapaana innerslotissa. Sekin ssllanen for real.

Ylivoima oli sitten aikamoista kuraa, 1.yv ei jätöillään saanu kertaakaan kiekkoa alueelle. Olikohan ainoa onnistunut ylöstuonti Ekiltä, ketä dumppas vauhdista ja kävi itse poimimas kiekon, jotta Couture voisi hukata sen laidassa.
Timo oli otettu pois 1yvsta, Labanc hänen tilalla ja Burns taasen hänen. Niinkuin Eki viime vuonna Burns meni oikealla laidalla täysin hukkaan. On se vittu, kun ei vaan osata käyttää pelaajia ja joku Couture se vain jatkaa ranteidensa kanssa vasemmalla. Btw Jetsiltä nätti powerplay osuma, kun Wheelerin passin Scheifele päästi lävitseen ja Laine tykitti 1-timerilla sisään.

Seuraavaksi taas Kings ja näillä näytöillä ei voitto irtoa. On vielä päiväpeli että tota. Jospa Pete ottaisi sen pään pois perseestä siihen peliin, niin viitteisi katsoa koko pelin.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Ferraro näytti pelaavan 3.erässä neloskentän laiturina pakin sijaan. Toki olisin odottanut että tämän komennuksen saa Burns tai Heed , mutta tietysti DeBoer tykkää enemmän L/R pakkipareista. Jotenkin en itsekään uskonut voittoon ennen peliä, edelliset kuitenkin menneet jatkoilla ja Hertl oli vieläkin poissa.

Olin katsovinani NHL.com seurannasta että siellä YV:tä oltaisiin kokeiltu ties millä. Välillä näytti olevan Burns ja Karlsson ja sitten Heed Vlasic ja sitten taas eripäin ja jossakin vaiheessa Vlasic pois.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Joo ei kyllä. Muutamassa pelissä ollut elementissään, jolloin homma toimii, mutta muuten kyllä jääny huono maku varsinkin omissa pelaamisesta. Tässäkin pelissä partasuut oli heikoilla.
Hauskasti Jumbo pelasi kauden parhaan pelinsä heti kitinäni jälkeen. Järjesteli useita paikkoja loistavilla syötöillä, ja olisi ansainnut siitä pelistä jopa 0+2-tehot. Jumbon peliin kuuluu nykyään helpot kiekonmenetykset, koska mies pitää usein kiinni tyylistään suojata kiekkoa, vaikka kiekonsuojaustaidot ovat nykyään varsin heikot. Jumbosta siis on hyötyä silloin, kun järjestää niin monta paikkaa, että kiekonmenetysten määrä jää taakse.

Sharks pelasi elintärkeän kymmenen pelin jakson, jossa tuli yhdeksän voittoa. Tällä neutralisoitiin katastrofaalinen alkukausi. Mutta nyt ollaan käytännössä lähtötilanteessa, eli tästä lähtien pitäisi ponnistaa playoffjoukkueeksi. Tämä vaatii keskimäärin enemmän voittoja kuin tappiota. Viime viikkojen vireen pitäisi jotenkin jatkua, koska jossain vaiheessa kautta tulee väkisinkin usean ottelun raskas itärannikon kiertue, jonka tuloksena on neljän ottelun tappioputki. Joulukuussa on siis pakko repiä niitä pisteitä vielä hyvällä tahdilla. Tosin nuo Couturen kommentit ja Jets-pelin peli-ilme eivät paljoa lupaa. Näissä kohdin kannattaa kuitenkin aina muistaa, että kyseessä on marraskuun runkosarjapeli, johon ei aina voi löytää kunnon kiimaa. Kyllä sieltä löytyy ihan uusi joukkue taas alkuvuoden peleihin. Kunhan nyt ei tule tavaksi.

Sharks otti putken aikana kolme peräkkäistä OT-voittoa. Tämä on tietenkin äärimmäisen tärkeää ROW-tilaston kannalta ja se tilasto näyttääkin kohtalaisen hyvältä. Couture se vaan on todella clutch.
 
Even younger Patrick Marleau

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Hertl teki paluun:

Kane-Couture-Goodrow
Meier-Hertl-Marleau
Sörensen-Thornton-Labanc
Gregor-Suomela-Karlsson

Vlasic-Karlsson
Simek-Burns
Dillon-Ferraro

Jones

Oli selvästi virkeämpi ja tasapainoisempi Sharks kentällä nyt, eikä Kings pelistä saannut otetta kuin vain 2.erän alussa.

-Hertl oli hyvin varovainen. Mailankäsittely oli tallella ja laukaisuinnokkuus, tolpassa kävi yksi nätti veto. Muuten täysin varjo itsestään. Poistui penkiltä 3.erässä, toivottavasti vain varatoimi, kun johto oli niin merkittävä.

-Siinä missä Thornton pelaa liian rohkeasti omalla sinisellä tyyliin aina kääntäen kiekon keskelle/tyhjään tilaan, Suomela pelaa aina varman päälle. Muutenkin Suomela-Gregor olivat aika myrkkyä Kingsin pakistolle hyökätessään, Suomelalta aina varma dumppaus ja Gregor jaloilla perään.

-Burns oli läpi pelin huono. Marleaun jäähyssä tiedä minne #88 kaarteli jättäen jumalattoman välin hänen ja Simekin väliin. Sitten 3.erän lopussa ylivoimalla pinchaus 50/50 kiekkoon alimmaisena. Muu joukkue pelasi nollapeliä Jonesille, Burns ei.

Ylivoimassa oli nyt jotain järkeä ja kivasti löysivät kaveria maalin vierestä. Harmi vain, että se oli usein Kane, ketä haki väkisin maalineteen katsomatta muualle. Burnsin kanssa kiekon ylöstuonti oli heikkoa edelleen.

Hertl tosiaan lähti ajoissa pois, samoin Suomela. Antti jäi aikamoisen pommin alle keskikentällä. Käveli ominpäin veks, joten olisko vain ollut ilmat pihal case, toivottavasti kumpikin pelaa Kojootteja vastaan.

Gregor teki ensimmäisen änäri maalinsa ja oli aikas nätti, Quickin kiukut vielä kruunasi sen. Oli sen myötä aika lennossa ja toivottavasti jatkaa siitä.

Kauden eka nollapeli nollaantui aivan lopussa, kun Simek-Burns pelleili omissa ja veto lopulta mahtui jotenkin blokkaavan Simekin läpi. Harmi, olisi varmasti Jonesille kelvannut.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Vähä päälle kaksi minuuttia ja peli oli 2-0 Kojooteille. Pikku flashbackit viime kaudelle? Ekassa Sörensen jotain heittäytyy syötön eteen ja täten hänen miehensä saa vapaasti iskeä avausmaalin. Siinä maalissa se syöttö kyllä näytti todelta hitaalta, että miten ihmeessä Jones ei siihen eteen ehtinyt. Schmaltz puhui haastattelussa "Jones freezed" ja siltä se näyttikin.
Toisessa kunnon sähellys omissa päällä ja silti Timo päättää antaa pikkusyötön eteen, vaikka kiekko pyöri vallattomasti. Menetys ja Stepan saa mällätä tyhjään maaliin, kun Jonesilla ei ollut mitään hajua mitä tapahtuu.

Käännöksen peliin tapahtui, kun Eki kylmällä pelillään veti neljä vihua itseensä, passi Couturelle kenellä tilaa kävellä maalipaikalle. Ton osuman jälkeen Sharks otti pelin haltuun.

Tasoituksen mätti Gambrell kääntölaukauksella maalin takaan nousun jälkeen, tiedä mistä mahtui. Johtomaali suoraan aloituksesta, kun Vlasic mälläs ja Timo ohjasi. 4-2 tyhjiin.

Suomelan tilalla pelannut Gambrell pelasi hyvän pelin kaikin puolin. Gregor jatkoi viime pelistä ja pelirohkeutta oli jälleen tullut lisää. Melker korjasi junnujen muuan virheet veks ja pelasi itse virheettömän pelin.

Sörenseniltä vaikea alku, muuten ookoo. Labanc parempi, Thornton vielä parempi. Joulukuussa Jumbo on viime kausina herännyt pelamaan, vähän näyttäisi näin jälleen käyvän.

Hertl näytti niin vajaakuntoiselta. Silti Pete luotti häneen ennen Kanea vikalle minuutille puolustamaan johtoa. Timo ja Marleau aikas hyviä päätytaisteluissa, pahaa teki Kojoottien pakeilla.

Kane-Couture-Goodrow oli parhain kolmikko. Jos jostain mussuttaisi, niin Kane ei vetopaikoille löytänyt.

Vlasic-Karlsson se vaan edelleen dominoi peliä. 3.erässä Ekille kaksi kampitusjäähyä ja hän menetti kunnolla malttinsa. "Are you fuckin kiddin me" kuului selvästi lähetyksessä. Jäähyjen jälkeen oli astetta aggressiivisempi ja päättäväisempi josta kyllä seurasi pari huonoa peliä.

Simek-Burns, joop, odotellaan. Burns oli aivan kamala ylivoimalla ja jälleen hyvin outoja pitkiä kiekkoja ja avauksia.

Ferraro ei muistuta enää yhtään tulokkaalta. On kyllä aikamoinen pelastus, kun Sharks kusi Mueller varauksen, mutta saivat hänestä varausvuoron jolla poimivat Marion. Dillon jeba.

Jones kamalan alun jälkeen hyvä. Jones voitti 10ott Marraskuussa, jaettu paras tulos Sharks nutussa.
Jones tosiaan pelasi molemmat pelit back2backis, joten ei kyllä hyvin mene Dellillä.

Kings -pelissä oli vain yksi alivoima, joka sekin tuli heppoisesti. Nyt Kojootteja vastaan kaksi ekaa erää ilman jäähyjä. Kolmannessa sitten homma kusi, mutta onneksi alivoima oli erinomainen. Kuitenkin viesti mennyt perille ja Sharks saannut jotain kuria peliinsä.
 

Floyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Tasoituksen mätti Gambrell kääntölaukauksella maalin takaan nousun jälkeen, tiedä mistä mahtui.
Tais mennä kainalosta, jos en nyt väärin nähnyt.

Ferraro ei muistuta enää yhtään tulokkaalta.
No ei, kyllä on hyvin lyönyt läpi. Samaa vois pian sanoa Gregorista. Nopeita ja taitavia kavereita molemmat.


No pelin alku oli sellaista goddammit kiekkoa, että suutuspäissäni hyppäsin pikakelauksella suoraan toiseen erään.

Taaskaan en nähnyt mitään jättitöppäyksiä keneltäkään. Vauhtia oli tässäkin pelissä mukavasti ja oli ilo seurata, kun pakisto hoiti asiansa suht mallikkaasti. Jones oli ihan jees, ei suurempia töppöilyjä.

Alivoima toimii edelleen, mutta ylivoima on nyt asia mikä ei todellakaan toimi.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Sellanen huumoriesitys sitten.

Ekassa takaosumassa mitähän Jonesin päässä mahtoi liikkua, ei ollu kaverin kädet/kilpi lähelläkään kiekon tulosuuntaan nähden. Aivan kuin ei olisi uskaltanut loppuun asti venyttää itseään, koska maalille ryntäävä Hathaway ja Ferraro. Vaikka kyseinen maali merkittiin ohjatuksi, niin silti täysin Jonesin piikkiin, aivan ulkona helposta siniviiva rannarista voiterve.

Toisessa osumassa, joka aika nopsaan tuli ekan jälkeen taasen Burnsin piikkiin, joka eksyi kaartelee Simekin puolelle ja lähti siellä blokkailee maalille pyrkivää hyökkääjää. Ainoa vaan, että hänen tontilla Capsin peluri aivan yksi. Todella, todella nolo peli Sharkseilta tässä.

Kolmannessa sitten koko kauden suurin ongelma, eli hyökkääjä lähtee ilman mitään takeita sinkoilemaan hyökkäykseen. Tässä se oli Timo, ei mitään älyä hänen pelissä tässä tilanteessa.

Neljäs olikin tollanen joita osasi kytätä ala-asteella kokemattompia pelureita vastaan liikuntatunnilla. Simekiltä ala-arvoinen kosketus kiekkoon.

Viidennessä Sörensen ottaa turpaan ja kaveri slotissa vapaana. Nämä syötöt on kans yks ongelma, johon olisi kiva jokin lääke löytyä.

Sharksin ekaa säesti Dillonin heitto tyhjään, jonka Melker luki täydellisesti. Väitän että Dillonilta toi oli ihan purku vain.

-Burns oli heikko läpi pelin jälleen.
-Simek oli kanssa heikko. Pete vaihto Simekin ja Ferraron paikkaa ja lopputuloksena Simek-Dillon otti nopsaan kaksi vikaa omiin.
-Kanella ei ollut jalkoja pelissä kuin vasta lopussa, kun pääsi pelamaan tuplavaihtoja.
-Hertl otettiin jälleen etuajassa veks ja jälleen kaatuessaan nousi vaikeasti ylös.
-Ferrarolla oli hyvin vaikea pelinalku, heikko haasto, pomputti maalipaikan vastustajalle ja todella heikko pinchaus, josta vastustaja pääsi 2vs1.

Moni hyökkääjä oli harmaata massaa, tai top6ssa oli kaikki. Bottom6 oli virkeä mielestäni, sitä varjosti Sörensenin ja Thorntonin muuan heikot peliliikkeet.

Seuraavaksi vieraskiertueelle: Canes, Lighting, Panthers ja Predators. Eka viba on, että hyvin vaikea reissu edessä. Auttaisi kummasti, jos Burns heräisi, mutta saas nähdä kum peli on tollaista touhuntouhuja. Simekin paluu laadukkaaseen peruspeliin olisi suotava vastalääke vähä tyrehdyttämään kasikasin rimpuilua.

Tohon Kanen vitoseen heittäisin sellaisen mielipiteen, että imo oikein meni. Törkeän tosta teki sen, että Kane päästi kiekon tarkoituksella läpi laitaan ja sitten lähti hakemaan niittiä, joka sitten osui korkealta. En kuitenkaan jaksa uskoa, että tarkoituksella päähän haki, eikös se käsi olkapäästä kimmonnut.
 
Viimeksi muokattu:

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Tohon Kanen vitoseen heittäisin sellaisen mielipiteen, että imo oikein meni. Törkeän tosta teki sen, että Kane päästi kiekon tarkoituksella läpi laitaan ja sitten lähti hakemaan niittiä, joka sitten osui korkealta. En kuitenkaan jaksa uskoa, että tarkoituksella päähän haki, eikös se käsi olkapäästä kimmonnut.
Sakolla selvisi.

Sharks silti nosti ylös Bergmannin, kun Suomela siirettiin IRään. Yhtäkuin Hertlin pelikunto vieraskiertueella epävarma?
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Sakolla selvisi.

Sharks silti nosti ylös Bergmannin, kun Suomela siirettiin IRään. Yhtäkuin Hertlin pelikunto vieraskiertueella epävarma?
Hyvä ettei Kanelle tullut kummempia, tahallinen muttei liian törkeä.

Liekkö olisi aina gametime-decision? Oli kuitenkin Canes matsissa mukana, mutta kummemmin ei koosteessa näkynyt. Peliaika myös ihan normaali.

Carolinasta haettiin piste tiukan rankkareille venyneen väännön päätteeksi. Koosteen ja tilastojen perusteella aika maalivahtien loistoa, hyviä kuteja tiukoista paikoista molempiin päihin.

Burns-Simek taas huono, nelonen näkymätön. Kolmonen tekee omaan silmään parasta jälkeä pyörityksissä ja taistelee oikeasti, vaikka riippakivi Labanc siellä mukana pyöriikin.

Couturen maaliin Ekiltä loistavaa pelaamista ja muutenkin tuntuu että Eki pelaa pelipeliltä paremmin. Peliaikakin matsissa karvan alle 30min, kun Vlasic 24min ja Burns vajaa 22.

Ykkönen ja kakkonen tekee minkä pystyvät, tilanteita oli ja loistaviakin maalipaikkoja, mutta aina ei onnistu. Ens peliin kovempaa. Hurja juhliminen oli muuten Couturen pommin jälkeen Ekin kanssa? Oliko muka niin pitkä tauko edelisestä osumasta vai pojilla oikeesti hauskaa kentällä?

Ylivoima ei toimi, oman pään virheet ja huonot aloitussyötöt rokottaa peliä, samat virheet jatkuneet kauden alusta lähtien niin miten tähän tulisi muutosta? WSH pelissä oli kyllä surkuhupaisia, miten heppoisasta karvauksista menettiin kiekkoja, ei mitään tolkkua.

E: Hauska tuo Mrazekin huitasu Thorntoniin jonka jälkeen Jumbo iski takaisin. Jäätävän hieno sukellus

Pitkään ei oo taas kerenny kirjoitella, vaikka kotipelit kaikki melkein jännäillyt. Piru kun työt haittaa harrastuksia..
 
Ambitious, but rubbish

rpeez

Jäsen
E: Hauska tuo Mrazekin huitasu Thorntoniin jonka jälkeen Jumbo iski takaisin. Jäätävän hieno sukellus
Sukellus? Eipä tullut mieleeni, tai sitten näytteli tosi hyvin. Aika kauan selvitteli päätään. Jumbo Joe veti ihan kunnon suoran päin käkätintä (hidastuksesta näkee kuinka Joe laittaa kyllä voimaa mukaan), ja Mrazek putosi siihen. Tilannehan alkoi kaiken lisäksi siitä, että Thornton ensin sörkki suht törkeästi Mrazekin räpylää.

En vieläkään ymmärrä, että Carolina oli noin munaton tuon tapauksen johdosta. Ei mitään kunnon reagointia (paitsi yleisön buuaukset Thorntonille loppupelin) kun maalivahdin ihon alle mennään noinkin selkeästi. Oliko sitten pisteet niin tärkeitä vai eikö rosterista löydy miestä siihen? Veikkaan jälkimmäistä, ja Joe käytti tilannetta hyväksi muissakin kohdin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy