Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
EK 0g vikat 10 (0+6)
Burns 1g vikat 10ott (1+3)

Et on kärkipakeillakin parannettavaa
Nyt kun Eki lentelee vapaana hyökkäyksissä, on kaveri monesti oikealta luistellut tyhjään tilaan tai pakin taakse. Ongelmana vain, että hyökkääjät ei tätä tunnista, varsinkaan Kane joka monesti missannut. Aina kääntyneet laitaan ja viivaan toimittanut kiekkoa, kun itse ei maalille pääse. Ei käy mielessä, että sinne olisi voinut pakki jo nousta.
Burns nyt hieman lähtenyt kiekon kanssa liikkeelle viivasta eikä vain sitä vetoa. Muutenkin laukoi tuttuun tyyliin ahkerasti Vegasia vastaan, joten jospa se siitä ehkä. Ollut kyllä Meierin kanssa selvästi isoimmat epäonnistujat, hassua etteivät juurikaan mediassa huomiota saa, vaan se on se ruotsalainen.


5on5 ja ylivoimalla mystinen ongelma on toi one-timereihin liittyvä allergia. Nytkin oli joka peliin 2vs1 hyökkäyksiä ja ne kaatui siihen, että toinen ei hakeutunut edes linjaan mahdolliselle syötölle. Oliko Vegasia vastaan, kun Couture luisteli tilanteessa laitaa kohti, niinku oikeesti mitävittua. Alivoimalla Hertl ja Kane pääsivät 2vs1, jossa Hertl antoi aivan tarpeeksi hyvän syötön, mutta Kane ottaa haltuun ja ranne Subbanin syliin. Onko tossa jotain pelkoa, että ohilaukauksen myötä peli kääntyy nopiaan toiseen suuntaan, mutta kyllä toi silti oli sellaisen maalipaikan menettäminen että noottia pitäisi tulla ja rankasti.

Itse näen hyökkääjissä sen pahimman ongelman piilevän.

-

Vikaan neljään kauteen lännessä vaadittu ka. 91.5pistettä pleijareihin. Jotta Sharks 92pojoon yltäisi, pitäisi joka viidestä ottelusta sen 6.5pojoa napata. Kova olisi tahti. Itse kuitenkin veikkaan ja toivon, ettei tänä vuonna tollasia pisteitä tarvi saada kasaan.
Luszczyszyn antoi juuri omassa taulukossaan Sharkseille 3% todennäköisyyden pleijareihin.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Burnsin kauppaamisen paikka?

Kuitenkin vanhempi kuin Eki ja häneen sitouduttiin.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Burnsin kauppaamisen paikka?
Olen itse pohdiskellut tätä. Olisiko hyvä veto myydä Burns, kun hänestä saisi vielä jotain hyvää takasin. Varsinkin kun tuntuu, että San Jose ei ole menossa mihinkään. Sellanen fiilis on, että Burnsin taso tulee putoamaan vanhetessa ja 3:nkin vuoden päästä myyminen voi olla jo mahdotonta.
 
Posin kautta jokuu elää Vantaalla kuitenkin.

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Sellanen fiilis on, että Burnsin taso tulee putoamaan vanhetessa ja 3:nkin vuoden päästä myyminen voi olla jo mahdotonta.
Itse veikkaan taasen toistet. Burns on iän myötä vain parantanut peliään ja kyllähän toi jätkä on animal mitä tulee treenaamiseen ja fyysiseen suorittamiseen.


Burnsin kauppaamisen paikka?
Olis kyllä realistisin noista isommista soppareista imo. Kyllä tossa sellaiset lähtökohdat on, että turpaan tulisi isosti. En usko, että Wilson lähtee tähän ja jäisi vain jumittamaan Jonesin ja Vlasicin soppareiden kanssa, ei tässä mitään rebuildia aleta yhden heikon kauden takia tekemään.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Kane-Couture-Goodrow
Meier-Hertl-Labanc
Sorensen-Thornton-Marleau
Karlsson-Kellman-Noesen

Meier pomppaa kärkikenttiin takaisin. Tavallaan ymmärrän, ei se tota ole ansainnut, mutta pakko saada homma toimimaan tai kausi on valmis. Sitten tota Goodrowin nostoa en ymmärrä, kyllä kaverin peli on jo pitkään ollut sitä tasaista alaketjun pelurin tasoa. Itse olisin antanut hänen tilalla Noesenille chäänssin, ketä edes ymmärtää laukoa.
Gregor lähetetty farmiin.

Simek aktivoitu IR-listoilta veks, hän ja Ferraro ollut aikasemmin pukukopissa kuin Heed, joten voipi olla että molemmat tekee samointein paluun. Boughner maininnut "mahdollisina".
Middleton lähetetty farmiin.

Dell aloittaa maalissa. Tainnut Jones pelata aina (ja pelillisesti usein hyvin) Kingsiä vastaan, mutta Boughner ei tämmösiin vanhoihin kuvioihin nojaa, vaan menee paremmalla molkella.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
2-0 johdon menetys 3.erässä ja jatkoilla turpaan. Kaikki vastustajan maalit aivan maalin edestä.

Meier - 3 shifts - 2:39 in the third
Labanc - 4 shifts - 3:44 in the third

Siinä kaksikko, jotka varmaankin istuvat pelin Flyersia vastaan. Timo ainakin veikkaisin.
Hertlin paluu centteriksi ei mennyt kyllä nappiin, muuan vahva peli, mutta muuten täysin näkymätön. Takaisin laitaan ja vaikka Kellmanille lisää minuutteja.
Tämä 28-48-62 ketjun peli oli kyllä uskomatonta paskaa. Timo meni omissa maailmoissaan ja Labanc taisi rikkoa ennätyksen keskikentän menetysten määrissä.

Couture taisteli, mutta Kane ei ja Goodrow oli oma itsensä, alkukauden huuma kulunut loppuun.

Burns tuntui menevän uudelle levelille mitä tulee perseilyyn, parissa tilanteessa lopetti pelaamisen ennenkuin kiekko oli edes häntä ohittanut. En kyllä muista, koska vastaavaa häneltä nähnyt, vai onko tämä täysin uusi juttu. Surullista.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Timo otti nyt semmoisen asenteen päälle että morjens. Ei penkitetty ja hyvä niin. 3 maalia, uran eka hattu ja muutenkin tuntui kokoajan olevan tekemässä jotain hyvällä tavalla, +5 teholukema, pirusti taklauksia ja puolustus pelasi. Hienoa kuultavaa oli kun tankissa oli oikeasti meininkiä.

Kentät meni:
Hertl-Couture-Labanc
Kane-Goodrow-Meier
Sorensen-Jumbo-Marleau
Melker-Kellman-Noesen

Vlasic-EK65
Dillon-Burns
Simek-Ferraro

Hertl takaisin laidassa ja iski 6 kutia, tulosta ei kuitenkaan tullut. Muutenkin ykkönenkin sai vaikka mitä puuhailtua, mutta kaipaavat myös kipeästi onnistumisia. Kolmonen tasaista suorittamista, mitä tuolla kokoonpanolla ollutkin kokoajan. Nelonen on mitä on, ei nyt sen kummemmalta vaikuttanut. Uusi kakkonen taas otti tuulta alleen! Kane oli ihan uusissa maailmoissa, jakaen pari namupassia Timpalle, Goodrowltakin taas paluu kauden alun tekemiseen. Löytyykö vihdoin ratkaisut?

Uran avausmaalit myös Ferrarolle ja Noesenille. Melker otti osumaa päähän kiekosta blokatessaan. Tikit laitettu ja Boughner toivoo ettei mitään vakavampaa olisi, seuraillaan tilannetta.

Burns ei näyttänyt yhtään niin huonolta kuin Kings pelissä, hyökkäyspäässäkin yritystä piisaa, jos se siitä nyt lähtisi rullaamaan.

Jones oli maalillaan tasaisen varma, oliko toka peli puoleen kuukauteen, mutta ei haitannut tasoa. Jos Nabby nyt saisi noissa molemmissa ihmeitä aikaan ja oikeasti kouluttaa kavereita olemaan parempia.

Kings matsi oli kyllä tuskainen, alkuun ei mitään jalansijaa, sitten tuskaisesti saadaan pari maalia, mutta peli rakoili kokoajan ja Kings sai jatkuvaan vaarallisia paikkojakin.. Sitten löysäilään kolmonen ja annetaan ne pari maalia ihan lepsuilemalla, ei edes yritetä pitää johtoa. Kings voittomaali jatkoilla sitten ihan omaa luokkaa, ei morjens miten löysällä meni kaverit.. Tsäänssit oli Sharkseillakin voittaa. Oli aikalailla yksi kauden alkupuoliskon heikoimpia pelejä kokonaisuudessaan?

Joltain epäviralliselta Sharksien fanisivustolta osu twiitti silmään, että on saanu insider tietoa joukkueen ongelmista ja se kulminoituisi yhteen henkilöön. En nyt kamalaa arvoa laita tuntemattomille lähteille, mutta aina voi vähän miettiä onko siellä sitten pukukoppiongelmia? Kovasti tuolla oli nyt juttua siitä että naureskeltiin pukukopissa tuon Kings matsin päättymisen jälkeen ja ihmiset nyt syyllistelee Kurzia huolella.

Kings matsin jälkeen tarve oli tämmöiselle nopeasti, onnistumisen tunne ajaa sitten kohti parempia otteita. Seuraavana vastassa Red Wings, liigan heikoin joukkue ei pitäisi olla ongelma, mutta onhan näitä nähty.
 
Ambitious, but rubbish

Floyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Kings matsin jälkeen tarve oli tämmöiselle nopeasti, onnistumisen tunne ajaa sitten kohti parempia otteita. Seuraavana vastassa Red Wings, liigan heikoin joukkue ei pitäisi olla ongelma, mutta onhan näitä nähty.
Juurikin näin. Kun se onnistumisen lukko jää päälle, se vain pahenee. Kunpa nyt se nyt alkaisi aukeamaan ja pysyisi auki.

Nyt kun pysyttiin vähemmän aikaa kulmissa nuhjaamassa, alkoi tulostakin tulemaan.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Ei väliä miltä peli näyttää, Detroitille et häviä 2-0. Nyt on ala-arvoisin suoritus liigassa
Tarttis tehdä se retool tai kohta särjet on yhtä huonossa jamassa kuin Detroit ja sieltä on vaikea ponnistaa ylös. Tai yrittää vielä muutama vuosi ja lyödä sitten kaikki lihoiksi.
 
Stanley Cup 2019 finaalipeli #7, 2-0 maali. Mäkinen -"Brad Marchand tekee itsestään pehmeän ja kapteeni rokottaa"

Floyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Vaikka eilen tulikin typerä sulaminen, niin oli todella pirteätä peliä. Äijät pelasivat todella hyvin ja oli hyvää meininkiä. Samaa oli myös sinitakkipelissä. Miten pelasivat pinkkupelin? Missasin sen.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Vaikka eilen tulikin typerä sulaminen, niin oli todella pirteätä peliä.
Kyllä, Sharks oli parempi ja 3.erän peli johtoasemassa oli sen 19minuuttia todella hyvää settiä, Capsilla mitään kiriä edes ollut. Sitten vikalla minuutilla Sharks antaa chäänssin ja se olikin moro.

Oliko näin, että Capsin vika kolme vetoa meni kaikki maaliin. Noissa kaikissa Jones ei haastanut yhtään vetäjää ja kamalimpana toi voittomaali, niin laiskaa peliä kun liukui melkein tolppaan kiinni vaan. Martin oli jo luovuttanut ja otti muutenkin 100-0 turpaan Holtbylta.

Hauskinta lähetyksessä oli Niemisen kommentti, Eki kateus jyllää vahvana sielläkin. Villen mielestä Capsin 4-4 tasoitusmaali meni Karlssonin piikkiin. Siis oikeestikko toi kaveri jotain joukkuettaki valmentanut ja saannut vielä palkkaa siitä?


Miten pelasivat pinkkupelin?
Sama boogie kuin näissä Caps ja BJ peleissä. Pensseli peli oli selvästi vaikein ja Dell pelasi isoa roolia siinä voitossa.

Sharksin peli nyt siellä missä Boughner sen haluaa olla. Kovin nykyisestä 5on5 pelistä tykkää puhua haastatteluissa: Vika 6ott 3-1-2. Ainoa varsinaisen tappio Wingsiä vastaan, joka nyt oli surullinen näytös, UVn piikkiin? Ja.tappioissa joukkue sulannut ja menettänyt kahden maalin johdon 3.erässä. Toinen hitaasti kituen, toisen hetkessä. Jospa nyt oltaisiin kokeiltu kaikki kamalat tavat hävitä peli ja vältettäisiin jatkossa niihin kompastumista uusiksi.

Kane&Meierin karvaus on tuottanut tulosta. Hertl&Couturella ollut paikkansa, mutta vielä ei ole osunut. Thornton tekee tulosta ja vetää Sörenseniä ja Labancia mukanaan. 4.kenttä ollut jeba, nyt Capsia vastaan tuli se heikko esitys kylläkin.

Edessä vaikea viiden pelin putki, hyviä joukkueita vastassa. Noiden pelien jälkeen divaripelejä, joten saas nähdä pelaako Jones kuinka monta ottelua, yksikään ei tainnut olla edes back2back.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Hauskinta lähetyksessä oli Niemisen kommentti, Eki kateus jyllää vahvana sielläkin. Villen mielestä Capsin 4-4 tasoitusmaali meni Karlssonin piikkiin. Siis oikeestikko toi kaveri jotain joukkuettaki valmentanut ja saannut vielä palkkaa siitä?
Oli kyllä typerän kuuloista kun Mäkinen oikein suurennuslasin kanssa keskittyi laskemaan Ekin miinuksia. Ei sillä, että Eki mitenkään kovin hyvin olisi pelannut ja kaukana ollaan siitä Ottawa-ajan Ekistä, mutta aikamoista lyttäämistä oli koko lähetys ja syyn hakemista lyttäämiselle tämän tästä. Ei kovin mielekästä kuunneltavaa, kai sen voi jotenkin muutenkin ilmaista, että EK65 ei ole niin hyvä mitä on ollut parhaimmillaan?
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Couture poissa pelistä noin kuusi viikkoa, nilkka meni Blues -pelissä, vaikkakin aluksi näytti, että polvi meni. Ilman leikkausta selvii tästä loukista.
Lebrun puheli tästä melkein päivää ennen kuin Sharksia tarkemmin seuraavat "insiderit".

Tärkeä palanen tippui pelistä pois, mutta oma mielenkiinto kasvoi, koska nyt pääsee näkemään miten Boughner reagoi, varsinkin kun kaveri ei juurikaan ole ketjujaan muokkaillut. Huono juttu mun mielestä, esim. sen yhden pelin minkä Suomela pelasi Boughnerin johdossa oli hyvä, mutta silti Antti siirettiin takaisin poppareille ja siellä pysynyt, vaikka esimerkiksi Sörensen ei ole tehnyt yhtään mitään jäällä.

Nyt aamujäillä:

9-48-62
12-40-28
20-19-23
68-46-11

Siistiä jos oikeesti Antti nyt pääsee pelamaan astetta järempien kavereiden kanssa. Labancin nostoa top6 ohi Thorntonin en ymmärrä, Jumbo on ollut vireessä, ja Labanc ollut heikko. Kevinin hyvät pelit viime aikoina olleet täysin Jumbon syytä.
Hyvin muistissa, kun Caps -pelin ja. maalissa Thornton ihan viittoaa Labancille, että menis nyt vittu lähemmäksi omaa sinistä, mutta ei: Labanc kaartelee vastustajan sinisellä ja kaikki Capsin pelurit hänen takana. Holtbylla täten paaljon tilaa saada kiekko kahden Sharksin taakse. Mä treidaisin ton jäbän viimeistään kesällä ennemmin kuin antaisin monen millin sopparin.
Sörensenin asema Thorntonin rinnalla ihmetyttää. Jumittaako se siinä, koska Thornton näin haluaa? Pitäisi valmentajan tehdä joukkueelle hyvä liike ja siirtää kaveri neloseen.

Itse olisin mennyt näillä:

48-19-11/86/73
9-40-28
12-23-62
20/11-46-68

Kyllä toi Labanc top6 roolissa on niin nähty tältä kaudelta, vielä kun Hertlilläkin edellinen paluu centteriksi meni täysin pepuiks, niin odotan tolta kaksikolta kamalaa tulosta. Viimeistään pelin puolessa välissä räjähtää ketjut, näin veikkaan ma.

Ykköstorjuja eli Dell aloittaa maalissa sinitakkeja vastaan.

Mahtaiskohan Jonesista päästä eroon kesällä, jos kyljessä antaisi Labancin samalla. Olisi mun mielestä pelkkää voittoa.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Samoilla kentillä mentiin Dallasia vastaan, kun Pavelski palasi Shark Tankkiin. Huikeat kunnianosoitukset ja onhan tuo ahdistavaa nähdä ihan oudossa paidassa ja väärällä numerolla. Marleaulle myös 1700. NHL-ottelua täyteen. Jos pelaa ensi kauden kokonaan, nousisi listan kärkeen. Dell starttasi maalilla.

Vauhdikas peli jossa tapahtu kokoajan jotakin molemmissa päissä, tasavertaisesti painittiin, mutta Dell oli muurina San Josen päässä, voi morjens mitkä pari gamesaveria. Khudobin piti myös Starsin päätä oikein hyvin, torjumalla pari läpiajoa ja muutaman muun haastavan kudin. Dell selkeästi vakiinnuttanut paikkansa Jonesin edellä, ansaitustikkin. Tilanteet voi kuitenkin muuttua nopsaan.

Heiskanen on kyllä päällikkö, selostajatkin nostivat monta kertaa framille. Jos taso kasvaa tuosta niin on norris-ehdokkuus varmaa. Burns vähän löysäili ekassa ja toisessa erässä keski-alueella ja omassa päässä etenkin avauksien kanssa, mutta paransi otteitaan. Toisen erän puolessavälin lähti pukukoppiin ja palasi vasta kolmannen puoliväliin, mikähän homma? No kuitenkin 1+1, +2 iltaan joten moittimiset sikseen. Muuten puolustus aika vakiokauraa, YV maalissa Vlasic ois voinut yrittää pitää Benniä paremmin.

Hyökkäyspäässä meno taas paranee kokoajan, nyt alkoi Sörensenikin väläytellä vanhaa tuttua itseään, mutta onnettomia ratkaisuja. Nelonenkin sai hyvää pyöritystä pari kertaa (selkeä maali hylättiin, tuomarivirhe! [huumoria]). Ykkönen ja kakkonen toimii hyvin, Suomela antaa kaikkensa kentällä ja se näkyy, nyt aika todistaa kuuluvansa ylös. Labanc jatkaa samaa tuttua heikkoo pelaamista mitä nähty jo pitkään, nyt aika laittaa kaveri ulos tuolta kärkikentistä ja ylivoimasta.

Ylivoima sitten.. Sitä samaa paskaa, ekalla YV:llä saatiin jopa tilannetta aikaan ja 2-1 maali syntyi juuri rangaistuksen loputtua. Muuten jatkettiin taas samaa tuttua heikkoa linjaa.. No jos se siitä.

Hyvä buugi alkaa olla päällä näin vuoden vaihteen jälkeen ja last 10 recordi on 5-3-2, kuitenkin WC2 paikkaan on 6 pistettä matkaa ja pacificin 3. slottiin 8 pistettä. Paljon vaatii että nuo kiritään kiinni, mutta uskoa löytyy!
 
Ambitious, but rubbish

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Burns vähän löysäili ekassa ja toisessa erässä keski-alueella ja omassa päässä etenkin avauksien kanssa, mutta paransi otteitaan. Toisen erän puolessavälin lähti pukukoppiin ja palasi vasta kolmannen puoliväliin, mikähän homma? No kuitenkin 1+1, +2 iltaan joten moittimiset sikseen. Muuten puolustus aika vakiokauraa, YV maalissa Vlasic ois voinut yrittää pitää Benniä paremmin.
Joo nyt Burns herännyt ja ollut nyt kahdessa vikassa pelissä hyvin hereillä hyökkäyspäässä. Ei pelkästään sitä vetoa viivalta, vaan lähtee kiekolla ylös ja muutenkin pelannut sitä hänen arvaamatonta peliä, joka tuottanut tulosta.
Noi avaussyötöt kyllä edelleen aivan kamalia, niiden pitkä kiekkojen määrää ja turnovereita. Siinä kyllä vielä runsaasti parannettavaa.

Burns loukkaantui ihan perus taklaustilanteessa, punaselta kiekko päätyyn ja kaveri tuli ja taklasi. Taisi #88 olla jalat hölmösti, kun taklaus tuli.

Starsin osumassa eniten harmitti, kun Goodrow sattui olemaan Ekin purun tiellä ja kiekko vielä jäi omiin pyörimään. Paskaa tuuria, kun taisi Barclay just kurvata purun eteen. Tosin Goodrowilla näitä tilanteita tuntuu tulevan enemmän kuin muille.

Ylivoima sitten..
Ylivoimalla toi entinen 2.yv on ollut viime aikoina hyvä. Goodrow onnistunut maskinmiehen roolissa ja Thornton-Karlsson akseli pyörittänyt hyvin plus Timon laukaisuinnokkuus. Nyt Dallas -pelissä oli kyllä hankalaa, 3.erän ylivoima oli kuin ei edes yritetty.


nyt alkoi Sörensenikin väläytellä vanhaa tuttua itseään, mutta onnettomia ratkaisuja.

Joo kyllä itseä ihan nauratti kaverin kuviot. BJ -pelissä sai kiekon slotissa, josta nopeasti käänsi laitaan ja kiekko viivaan - vahvasti on vielä selkärangassa petekiekko.
Mut kiva et paikoille pääsee, jospa alkaisi vielä osumaan ja olisi täten sopparinsa arvoinen.


Suomela antaa kaikkensa kentällä ja se näkyy
I like it a lot. Ei olisi peten alaisuudessa saannut tätä chäänssiä, mutta onneksi Boughner haisti kaverin mahdollisen potentiaalin. BJ vastaan sai huippupaikan, tässä pelissä ei tainnut paikoille päästä, mutta muuten peli kulkee vallan hyvin. Mielestäni Antti täyttänyt ruutunsa todella hyvin, enemmän tossa kakkosessa Timolta odottaisi enemmän 5on5 pelissä.

Labanc jatkaa samaa tuttua heikkoo pelaamista mitä nähty jo pitkään, nyt aika laittaa kaveri ulos tuolta kärkikentistä ja ylivoimasta.
Samaa mieltä. Tässäkin pelissä niin helvetin vaikeaa oli saada se kiekko omista pois, joko sohlaa purun kanssa tai heittää tyhmän levityksen. Ja keskikentällä oikeastaan samanlaisia liian riskialtista peliä. Kyllä esim. Gregor olisi niin paljon parempi ihan luisteluvoiman ja kaksinkamppailun puolesta.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Burns loukkaantui ihan perus taklaustilanteessa, punaselta kiekko päätyyn ja kaveri tuli ja taklasi. Taisi #88 olla jalat hölmösti, kun taklaus tuli.
Jotain oli sohlannut ja koittanut ehtiä taklauksen alta pois tjsp. ja täten ottanut taklauksen huonosti vastaan ja yläkroppaan teki kipeää. Skippasi yhdet treenit, sen verran oli paikkoja aamulla vielä särkenyt. Boughner pitää mahdollisena, itse taas oletan, että Burns pelaa Kojootteja vastaan.

Sattuipa outo juttu, kun Wilson nosti Radilin farmista ylös edeltävänä päivänä ennen treenejä. Niihin harkkoihin ei kuitenkaan Goodrow osallistunutkaan (kipeänä), vaan Radil passitettiin takaisin farmiin ja Blichfeld kutsuttiin ylös treenaamaan Thorntonin rinnalla.
Mitä lukenut, niin ei Radil mitään ihmeitä ole farmissa osoittanut ja selvästikään kaveri ei ole Boughnerin listoilla korkealla. Outo nosto.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Shellanen Kojootti -peli. Alku aivan kamala, sitten Sharks otti jonkinlaista otetta pelistä, joka kaatui Kojoottien avausosumaan. Maali meni Timon piikkiin, joka menetti kiekon keskialueella helposti yrittäen puskea eteenpäin, vaikka Dillon ei ollut hänen tukenaan.
Seuraava takaosuma alivoimalla ollessa, jäähy oli tyhmä Noesenilta. Itse maalikin meni suht helposti, vaikkakin hyvältä paikalta.
2.erässä Sharks kiri tasoihin, 2-2 tasoitusta edelsi vielä Delliltä gamesaveri. Vahva viba oli, että noin vain ailahteleva Sharks tästä voiton vielä nappaa. Ja hyviä paikkoja tulikin johtomaalin tekoon, mutta ei vain maistunut. Jälleen 3.ketju värkkäili ja vain loppusilaus uupui. Blichfeld saattaisi olla lääke tuohon.
Kuitenkin se oli Kojootit, jotka erän lopussa johtoon siirtyivät. Mailaton Meier ja Suomela kivasti törmäsivät chestpumpin kera, kun viivakuti meni heidän läpi Hallin ohjattavaksi.
Kuitti pelille tuli 3.erässä, kun Hertl ei tunnista centterin velvollisuuksia ja vastustaja jäi vapaaksi maalin edustalle.

-Burns pelasi, mutta oli kyllä aivan paska. Se innokkuus hyökkäyspäässä ei löytynyt ja tämän lisäksi jakeli vielä huonompia syöttöjä tovereilleen kuin ennen. Oli siellä muuan roiskasu oikein, ihan Hannan tuli mieleen. Ja oli se pelin alku jotain ihmeelistä säntäilyä.

-Eki veti pelin ilman panosta, vaikka kyseessä oli tärkeät kaksi pistettä. Muuan kiva peli, vastapainoksi muuan kamala peli. Oli kuin varjo siitä, joka dominoitti Stars -pelissä.

-Hertl tosiaan mokasi 4-2 osumassa, samanlainen virheluenta tapahtunut useasti tällä kaudella hänen centteröidessä. Tiedä sitten kuinka kauan Boughner antaa kaverille chäänssejä, itse laittaisin takaisin laitaan ja kokeilisin minne Kellmanin rahkeet riittää. Ehkäpä ruotsalainen pelaisi fiksummin omiin ja täten korvaisi paremmin Couturen puuttumisen.

-Sörensen, jälleen monet paikat mutta ei tulosta. Koska uuden kaverin vuoro, Blichfeld anyone.

Anyhoo parasta antia jälleen on Sharks-Vegas. Holy fuck sitä ihan luuli, ettei tällä kaudella mitään suurempia viboja synny, kun Sharksin pleijarit on hyvin epätodennäköistä, mutta tottakai se oli Vegas joka palkkaa Pistoolipeten takaisin änärikuvioihin.
Kipeä paikka varmasti Gallantille. Ekana huuteli, että Pete on pelle. Sitten Pete tiputtaa hänet ekalla kierroksella. Nyt fudut ja tottakai Pete astuu hänen tilalle. Varmaankin viina maistunut, eihän toi Gallant tykkää yhtään Deboeresta.
Mahtaako TDL:lla ovi käydä Sharkseista Vegasiin. Melker Karlsson, tuo Peten luottoheppa, av sankari.
Harmi ettei joukkueet kohtaa tällä kaudella enään, ellei sitten Sharks kipua pleijareihin. Se jos mikä olisi kyllä täyttä kultaa.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Sörensen, jälleen monet paikat mutta ei tulosta. Koska uuden kaverin vuoro, Blichfeld anyone.
Nucks -pelissä tämä vaihto tapahtui. Ei tainnut juuri eroa kylläkään näkyä, kun ei ollut ilmeisesti koko joukkueella mitään efforttia. Pl. Dell.

Dell puheli ennen tauolle menoa, että joukkue on kadottanut sen, jolla taistellut viime aikoina voitoista. Nyt peli tippunut samalle tasolle mitä se oli kauden alussa. Ei voi kuin olla samaa mieltä.

Boughner puheli hieman samasta asiasta, ja että viikon tauko ei yhtään parempaan aikaan olisi voinut tulla.
Saas nähdä tuleeko mitään parannusta kun palaavat, kyllä siellä varmaankin moni jo miettii tulevaa muutosta: Dillon ainakin puheli jo selkeästi siihen sävyyn, että loppukausi mennään toisessa joukkueessa.

Thorntonia olivat kovin koittaneet saada mikkien eteen, mutta Jumbo oli livahtanut paikalta. Imo mielenkiintoinen huomio, vaikka ei nyt todellakaan ollut eka kerta.

-Burns pelaa kipeän olkapään kanssa, se taisi mennä siinä Hintzin taklauksessa. Pidetäänkö tossa väkisin kaverin teräsmies -putkea päällä vai mitä, pelitason kyllä Heed korvaisi jo helpohkosti. Tai sitten viikon breikki riittää tähän ja extra vklp ei mitään suurempaa lisää olisi tuonut.

-Jones pääsi kuin pääsikin pelamaan ennen taukoa yhden pelin. Eka laukaus sisään, siniviivakuti ilman todellista maskia sisään ja sellasta. Törmäsin twiittiin, että jossain studiossa(?) oltiin käyty änärin maalivahteja läpi, ja että tällä kaudella on pelannut muuan backup joilla oikeasti suuria puutteita pelissään. Vakkareista nimettiin ainoastaan Jones.

Kovy saannut pakkeja contendereilta, jospa tällänen toivotaanjakatotaan joukkue kelpaisi.
Kovy iskenyt Habsissa 8ott 4+4. Kyllä toi jätkä olisi kelvannut, tehokas rightin mies, ketä antaa näkyä että änäriurasta taistellaan tosissaan. Rakentanut varmaan itselleen vaihtoarvoakin, Habs näyttäisi voittavan joka näkökulmasta, kivat heille.
Luulisi että Kovy olisi suosinut Tealia ohi Habsin sijainnin takia, kun contenderit skippasivat kaverin. Vahvasti haisee siltä, ettei Wilson yksinkertaisesti ollut kiinnostunut hänestä. Suora skippi täydennyksen yritykselle, lisäpelaaja treidattavaksi.
Wilson on luottanut tällä kaudella omiin ja ollut liikkeissään hidas ja täten ottanut kyllä joka mahdollisessa välissä turpaan. Nyt sitten ollaan huhujen mukaan nolona, että arpakortti menossa Sensille ja epätoivosesti himotaan jostain 1.kiekkaa takaisin. Hauska huomio oli, että Wilson ei ole 1.kiekkojaan kertaakaan suojannut treideissä. Kerrasta luulis oppivan ja oliko tämä vain ajankysymys, koska tämä rohkeus kostautuisi. Saa korjata, mutta kyllähän se on hyyvin yleistä, että väh. top3 suojattu noi ykköset on, oli sitten sen treidaava minkäluokan contenderi tahansa.
 

chaosti

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Ainakin Athleticin artikkelissa mainittiin Jones erikseen:

"Take Martin Jones and the fact that he just cannot stop a puck moving from a passer on his glove side to a shooter by his blocker. It seems like it would be obvious that he’s just got a weaker left leg for pushing, but when you watch him you notice that he tends to keep his body wrapped to the left side when he’s supposed to be turning right. Chances are, he’s a little stronger on that left side, in actuality, and so he’s keeping himself where he knows he’s strongest – even if he’s not doing it by a conscious effort. You see stuff like that a lot from goaltenders. The more you watch for how their movement is affected up and down the chain from their heads to hips, the more you’re able to see that guys tend to stutter when it comes to moving off their stronger sides because they don’t like to shift off of the parts of their body that move with the most power."
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Ankkoja vastaan yllättävän pirteä peli viikon tauon jälkeen. Boughner oli ladannut isot tykit yhteen kenttään, mutta se olikin secondary scoring kun iski.
Nuckseja vastaan kaksi erää hyvin, kolmas vituiks. Jones ottaa askeleita buyouttia kohden ja kyllä siinä muukin joukkue yhtäkkiä lopetti yrittämästä.

Hertl loukkaantui Nucks -pelissä, polvi aivan paskaks. Eri polvi kuin minkä Brown aikoinas telosi.

Marleau ja Thornton puhellut, että cupin tavoittelu voisi maistua. Oletan et molemmat liikkuu TDLlla omasta pyynnöstä, varsinkin Marleau.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Joo koko kausi ohi Hertl. Etu ja ristisiteet menneet. Eiköhän särkien sätkiminen loppunut tähän tällä kaudella. Lihoiksi vain.

Olisi kiva kuulla @vilperi mietteet mennneestä kaudesta.
 
Stanley Cup 2019 finaalipeli #7, 2-0 maali. Mäkinen -"Brad Marchand tekee itsestään pehmeän ja kapteeni rokottaa"

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Nyt oli turhan syvälle valahtunut meidän osio, mutta eipä nyt kamalasti ole kerrottavaakaan ollut.. Kirjoittaminen jäänyt itsellekkin vähälle, kun muut kiireet painaa päälle, mutta pelejä olen aktiivisesti pyrkinyt katsomaan.

Viime yönä imo tuurivoitto Winnipegistä, Dell ja onnenkantamoiset ainoana esteenä ettei samanlaista tullut kuin Calgary pelistä, tekeminen oli mitä oli.. EK65 lähti kolmannessa erässä koppiin, ei tiedä yhtään mitä olettaa, nytten päivällä varmaan kuuluu jotain. Katsellaan Minnesota matsi ja kirjoitellaan sitten kunnon tuntumat.

Kohta TDL ja silloin varmasti jotain tyhjennystä tulossa. Halutaan varmaan joitakin pikkejä varmistella edes, mutta onko niistä sitten hyötyä saapi nähdä. Dillon yks eniten puhutuimpia "varmoja" liikkujia, Thornton Marleau varmaan cup-jahtiin jonnekkin, mutta en nyt usko että kamalasti muita lähdetään liikuttelemaan?

En nyt ole varma miten Couture ja Hertl ovat palailemassa sairastuvalta, mutta eikös heidänkin pitäisi kohta pelissä olla? Jos saataisiin sijoitus edes paremmaksi, ettei Ottawalle kaikki parhaat lottery-tsäänssit tule.
 
Ambitious, but rubbish
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy