Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Liekkö olisi aina gametime-decision? Oli kuitenkin Canes matsissa mukana, mutta kummemmin ei koosteessa näkynyt. Peliaika myös ihan normaali.
Ilmeisesti jotain vekkiä oli Melkerillä, kun kaveri oli poissa aamujäiltä ennen peliä. Hertl osallistui harkkoihin normaalisti. Oli kyllä jälleen joo hyvin huomaamaton Hertl pelissä, jotain selvästi vialla. Silti Pete kaveria 1.yvssa peluuttaa ja jatkoajalla oli toisessa kolmikossa mukana. Itse korvaisin Timolla.


Burns-Simek taas huono
Tähän peliin Pete muokkasi pakistoa; Ferraro ja Simek vaihtoivat paikkaa. Siellä Ferraro-Burns otti molemmat takaosumat kontolleen. Eka täysin Burnsin perseilyn piikkiin, toisessa Burnsilta huono pinchaus, mutta Ferrarolta heikko puolustaminen, jahtasi liikaa kiekkoa.nelonen näkymätön.
Gambrell pelasi hyvän pelin Capsia vastaan, nyt täysin mykkä. Eipä kyllä Gregoriakaan näkynyt. Melkeriltä hyvää puolustuspeliä, niin eivät sentään miinukselle jääneet.


Ylivoima ei toimi
Nyt oli sentäs otettu Couture pois vasemmalta ja tilalla oli Burns. Kyllä toi touhu selvästi paremmalta näytti. Se kyllä hämmentää, että niin vaisu kuin Hertl on, niin silti kaveri tossa 1.yvssa on. Hyvää kiekonsiirtelyä oli, mutta kyllä esim. Timo varmasti pystyisi taistelee enemmän tilaa laukaukselle.


Jumbo Joe veti ihan kunnon suoran päin käkätintä (hidastuksesta näkee kuinka Joe laittaa kyllä voimaa mukaan), ja Mrazek putosi siihen.
Voimaa laittoi sen mitä nyt tosta asennosta voi saada. Thorntonilla oli jalat samassa linjassa, tai oikeastaan hieman oikea jalka edessä, joten ei tohon lyöntiin kyllä voimaa jaloista irronnut. Taisi vain lyönti yllättää Mrazekin täysin, minkä takia tippui.

Oliko sitten pisteet niin tärkeitä vai eikö rosterista löydy miestä siihen? Veikkaan jälkimmäistä, ja Joe käytti tilannetta hyväksi muissakin kohdin.
Molemmilla heikko peli takana, (tai näin Brind'amour puhui Canesista ennen peliä), joten siellä molemmat halusivat nollaukseen voitolla. Ja kyllä vauhtia oli, peli ei edes hidastanut vikalla vitosella looseri pisteen varmistamiseen.
Joo siellä myös Meier kävi tylysti vetämäs suihkut Mrazekin kasvoille joista selvisi pikku tönäisyillä. Ainoa kiivaampi vastaanotto tuli Edmunsonilta, joka vähän koulutti Gambrellia.

Kyllä tosta voitto olisi maistunut, varsinkin kun Sharksilla oli enemmän otetta 3.erässä. Noh tärkeintä kuitenkin, että se pelleily rajoittui siihen Caps -peliin. Tai mitä nyt Burns jatkoi paskakiekkoaan.
Dell pelasi itselleen pelin tulevassa Florida reissussa.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Katoin peliä riittävästi ja tärkein kysymys:

Miten Labanc on tossa joukkuessa mukana? En tajunnut viime vuonna, enkä vieläkään. Kertokaa mulle
 
Ambitious, but rubbish

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Miten Labanc on tossa joukkuessa mukana? En tajunnut viime vuonna, enkä vieläkään. Kertokaa mulle
Mnoo ihan jeba ailahteleva millin kolmoslaituri. Ei ole kyllä ainakaan yhtään mennyt eteenpäin viime kaudesta, enemmänkin taaksepäin kun ei ole edes saannut noita idioottijäähyjä karsittua.
Kaiken kertoo se, että Goodrow ja Marleau menneet jäbän ohi. Se miksi Labanc edelleen pitää vahvaa otetta 1.yv asemasta en tiedä, tuskin kukaan muukaan.

-

Lighting pelin jälkeen Sharks on nyt pelannut 10ott ilman ylivoimamaalia. 0/23. Tässä pelissä jatkoivat 88-65-62 ja lopussa vaihtoivat Burnsin pois ja Couturen veteleen takaisin ranteita. Eka yritys oli aivan kamala, taisi Tampa viedä sen aikana maalipaikat jotain 3-0. Sen jälkeen 2+2 ja ainoa ilonaihe oli 2.yv varsin yritteliäs suoritus. 39-44-19 oli hyvä.
Hertl ollessa vajaakuntoinen ja Couturen ollessa 2yvssa oli Spott kehittänyt kiekon ylöstuonnin menevän Ekiltä drop pass ja Kanen avulla kiekko ylös. Kivasti se Evander vauhtia saa, mutta ei tainnut kertaakaan onnistua syöttö sinisellä. Ja tähän tosiaan vajaakuntoisen Hertln sinetöity paikka ja Labanc, ketä ei kyllä mitään positiivista tee. Viimekauden taakse jätöt vain muisto vain, eikä kyllä slottiinkaan tunnu kiekkoa saavan.

Itse peli oli yllättävän hyvä ekat 40minsaa. Omituisia jäätymisiä omissa tapahtui tosin, ei tiedetty kuka vapaaseen kirkkoon käy kiinni vai miten tukea toisen kiekon ylöstuontia omista pois.
Ekasta takaosumasta muistan, että syöttö tuli jälleen maalin takaa(?) ja slotista pääsi kaveri iskemään suoraan.
Toisessa Jones makoili mahallaan pyllistellen kiekkoa kohti, oli tietoinen ettei kiekko ole hänellä, mutta silti tyytyi vain levitteleen käsiä peittääkseen jotain.
Kolmannessa Stamkosin muuttaessa laukaisukulmaa Jones ei liikahtanut, vaan jäi liian keskelle.
Nelosessa Hertlille riitti, että kiekko meni aluksi ohi maalin.
Vitosessa Dell pelleilee ja Ekillä ei ollut yhtään kiinnostusta tehdä duuniansa.
Kutosta en muista, varmasti jokin helppo. Seiska ainakin, ja tottakai se oli jonkun uran avausmaali. Sharksia vastaan tällä kaudella neljä heppua tehnyt ekan änärimaalin. Mikä lie ennätys, veikkaan että kaikki puitteet rikkomiseen on nyt.


Dell pelasi itselleen pelin tulevassa Florida reissussa.
Mahtoiko menettää chäänssinsä, itse odotan tässä kohtaa Jonesin pelaavan kissoja vastaan.

Burns on edelleen kamala, mutta kyllä nyt on Ferraro aivan väärässä roolissa. Huono pari imo missä molemmat pelannut huonosti. Toivottavasti eivät enää peliä aloita kimpassa. Olisiko se Dillonin vuoro yrittää Burnsin rinnalla?
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Seuraavaksi vieraskiertueelle: Canes, Lighting, Panthers ja Predators. Eka viba on, että hyvin vaikea reissu edessä.
0-2-1 ja Floridasta kaksi noloa tappiota.

Kissoja vastaan 1-0 ja 3-1 maali molemmat kaukaa ja löysiä, molemmat täysin otettavissa.
Sharks sai suht hyvin vetoja slotista, mutta suurin osa ohi/yli.

Eipä toi peli-ilme vakuuta. Laiskaa, sekaista ja ei kuria. Jälleen maalin takaa vastustajalta helppo työ syötellä slottiin, omista nouseminen hyvin vaikeaa, hyökkääjät jumittaa kolmestaan samassa kulmauksessa OZssa ja pakkien nousuja ei tunnisteta, ketkä välillä pinchaavat liiankin rohkeasti (mostly Ferraro).

Neljän ottelun tappioputki nyt alla, joka sisältää kolme todella huonoa peliä. Alkaako valmennuksen penkki tutista, tuskin. Pitäiskö Wilsonin hommata apuja oikeaan laitaan, kyllä ja heti. Maalivahti tilanne kuitenkin vaikea ja tappava menestyksen kannalta, että voiko kahdella ekalla liikkeellä voittaa mitään? Voi voi.
 

Kalabalik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki, Luleå, Kärpät, Donskoi
Pitkästä aikaa tuli katsottua Sharksin peli, mutta eipä tuosta paljoa kostunut. Vielä pari vuotta sitten minut olisi voinut lukea Sharksin faniksi mutta ei enää. Erik Karlssonille rustattu ääliömäinen sopimus oli ehkä se lopullinen niitti, jotku tykkää minä en.

Onhan tuo aika hengetön poppoo tälle hetkellä, Pawelskin aukko näkyy. Ja kun Donskoikin vaihtoi maisemaa niin kiinostavuus aikalailla nollassa.
 
"Yksikään toinen liigaseura ei pystyisi taistelemaan mestaruudesta, jos kauden paras hankinta on Salmisaaren työttömien jäiltä hankittu Laatikainen." Janne Onnela

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Predsiä vastaan imo odotettu muutos:

Vlasic-Eki
Dillon-Burns
Ferraro-Heed

Paljon tasaisempi mielestäni, mutta saas nyt nähdä miten Dillon pärjää, viime peli ei nyt mitenkään erikoinen häneltä ollut.

Jos itse olisin GM, potkisin ton Peten ja Spottin veks ja ottaisin tilalle juuri vapautuneen Montgomeryn. Siinä olisi kaveri, ketä osaisi käyttää paremmin eliittipakkeja (Eki, Burns) ja saisi viisikon tiiviiksi, Sharkseilta pitäisi löytyä samantasoinen grindaus osasto kuin Starsilta, joten pelitapa voisi kuvitella hyvin sopivan. Tai näin nopealla ajatuksella ainakin.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Jos itse olisin GM, potkisin ton Peten ja Spottin veks ja ottaisin tilalle juuri vapautuneen Montgomeryn. Siinä olisi kaveri, ketä osaisi käyttää paremmin eliittipakkeja (Eki, Burns) ja saisi viisikon tiiviiksi, Sharkseilta pitäisi löytyä samantasoinen grindaus osasto kuin Starsilta, joten pelitapa voisi kuvitella hyvin sopivan. Tai näin nopealla ajatuksella ainakin.
Kurzikin sanonu että tämä roadtrip varmasti ratkaiseva valmennuksen asemassa ja nyt pitää oikeasti DWn ruveta tekemään valintoja. Montgomery olisi muuten varmasti huippu ratkaisu, mutta mitä potkujen taustalla oli?

Nassuja vastaan pataan, tiukkaa maalivahtien kisaa ollut koko matsin, eikä Sharksit saaneet osumia millään sisään. Lisäksi helvetisti jäähyjä ollut pelissä, kun näistä just päästiin pois, turhauttaako?

Kane lentää toistamiseen tappelusta pihalle, tästä oli jo ihmettelyä twitterissäkin. Osaako joku tarkemmin katsonut valaista?

Rangers kotona perjantaiaamuna jos en väärin muista, tämä pitää taas päästä tuijottelemaan.. Toivotaan että DW antaa jotain pressiä jo ennen sitä.
 
Ambitious, but rubbish
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Kane on saanut yli 15 minuuttia jäähyjä kolmessa joulukuun pelissä, sipuli kenties vähän jumissa? Kai tuo lensi sen takia pihalla Watsonin kanssa, kun aloittivat ns. uuden tappelun vaikka Kanella oli vielä tilanne päällä Hamhuisin kanssa? NHL:n hätävarjelua.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Seuraavaksi vieraskiertueelle: Canes, Lighting, Panthers ja Predators. Eka viba on, että hyvin vaikea reissu edessä.
0-3-1, maalierolla 5-17 turpaan. Niin vaikeaa on hyökkääminen, että jotenkin koomillista jopamas ettei kukaan ole onnistunut nollaamaan vielä tätä joukkuetta tällä kaudella.


Sharksit saaneet osumia millään sisään. Lisäksi helvetisti jäähyjä ollut pelissä, kun näistä just päästiin pois, turhauttaako?
On kyllä tuskaista, mun mielestä toi hyökkääminen meni vain huonommaksi mitä pidemmälle vieraskiertue eteni. Ei juuri mitään kiekonhallintaa hyökkäysalueella. Ja jos joku vetopaikka, niin isolla prosentilla yli/ohi.
Jajuu selvästi kiristää pantaa, kyllä noista suurinosa aivan turhia ja tyhmiä jäähyjä. Hatusta heitän, että Petellä johto noista hylätyistä haasteista, valmennuskin epätoivoinen.sipuli kenties vähän jumissa?
Hienosti Kane on pelannut alkukauden, itsekuri ollut aivan eri luokkaa vrt. viime kauteen. Caps -pelissä Gudas pääsi ihon alle niiteillään ja Evanderin vastaisku meni pipariksi. Nyt sitten Panthers -pelissä Kane pettyi seuratovereihinsa, kun kukaan ei reagoinut taklaukseen jonka myötä Evander joutui hetkeksi sivuun aivotälli-testin vuoksi. Tuli takaisin ja pakotti vastustajan tappeluun, kyllä itsellä jäi siitäkin sellanen viba, että sipuli jumissa.
Joka tapauksessa joukkueen paras maalintekijä ollut nyt kaksi vikaa peliä sivussa pelin ratkaisuhetkillä. Valmennuksen ote pelaajaan kadonnut.
Rangers kotona perjantaiaamuna jos en väärin muista, tämä pitää taas päästä tuijottelemaan.. Toivotaan että DW antaa jotain pressiä jo ennen sitä.
Truu dat ja siitä alkaa Sharksin 7ott kotiputki. Jos tämä joulukuu menee vituiks, niin kylhän Peten sillon viimeistään pakko lähteä on. Ja kyllä toi hyökkäyspeli on niin rikki, että itse en usko Peten käskyvallassa sen parantuvan vaadittavalle tasolle. Pete koko kauden valitellut, että hyökkäyksen taito ei riitä, mutta kyllä tosta nimilistasta pitäisi saada enemmän irti. Sen takia mitä nopeammin eroon sen parempi, uuden koutsin mukaan hankinnat sitten. Eikä Wilson voi kituutella niinkuin -15 kaudella, kun ei ole sitä omaa ykköstä. Ja olishan se nyt skandaali, jos Senators sillä ykkösvarauksen nappaisi.
Montgomery olisi muuten varmasti huippu ratkaisu, mutta mitä potkujen taustalla oli?

En ole enempiä seurannut, mutta kyseessä ei ollut mitään laitonta tai pelaajiin kohdistuvaa paskaa kohtelua. Eikun sisään siis vaan.
Olisi kyllä todella mielenkiintoista nähdä mitä tapahtuisi ketjuille uuden koutsin myötä. Olisiko Melkerin änäriura siinä, siirtyisikö Hertl jälleen takaisin laitaan ja löisikö esim. Bergmann itsensä pelaavaan kokoonpanoon.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Wuuhuu! Kerralla kunnolla näytetään ovea ja koko porukka ulos. Boughner loisto veto jättää, sit muuta valmennusta vaan kasaan.

E: Mike Ricci, Roy Sommer apuvalmentajiks, Nabokov mokkekoutsiks, Dan Darrow videovalmentaja
 
Viimeksi muokattu:
Ambitious, but rubbish

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Mike Ricci, Roy Sommer apuvalmentajiks, Nabokov mokkekoutsiks, Dan Darrow videovalmentaja
"I found out I'll coach the D, which I have never done in 22 years" - Sommer

Siitä se lähtee, Sommer vielä pitkään puhunut, ettei häntä änärikuviot kiinnosta ja farmissa kiva olla. Mielenkiintoista seurata miten lähtee skulamaan.

Riccistä puhuvat, että kaveri pelaajaläheinen koutsi ja voisi kuvitella saavan porukkaa enemmän sitoutumaan, varsinkin puolustamiseen.

Nabbysta puhuttu kauniilla sanoilla leireillä, jospa sieltä nyt tipsejä löytyisi. Fani -kansa myös hyvin paljon Nabbyn puolella, mutta johtuuko se vain siitä, että hänet vielä muistaa pelaajana mutta esim. Ricciä ei (itsellä menee juuri näin).

Aijai kun on mielenkiintoista seurata mitä muutoksia nyt tapahtuu!
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Kane-Couture-Meier
Hertl-Thornton-Labanc
Marleau-Goodrow-Blichfeld
Sörensen-Gambrell-Karlsson

Dillon-Burns
Vlasic-Karlsson
Ferraro-Heed

Shiinä. Yks veikkaus meni oikein, eli Hertl siirtyi takaisin laitaan. Makes sense, kyllä kaverin oman miehen pitäminen oli surkeaa omissa centterin roolissa. Pyydetäänkö tässä silti nyt liikaa Jumbolta.
Blichfeld nostettiin tänään ylös ja näemmä sukkana 3.kenttään. Barracudan paras maalintekijä ja on rightti. Saas nähdä miten pärjää, mielestäni aikas kevyt kaveri on. Kuitenkin heti näkyy ero, Pete ei olisi kaveria peluuttanut, koska omiin pelaaminen tanskalaisella ei juurikaan vahvaa ole.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Flames, Stars ja TML taisivat kaikki lähteä kivaan voittolentoon koutsin vaihdon jälkeen, mutta ei Sharks.

1.erä oli hyvä molemmissa päissä. Toisessa omapää vähä rakoili, mutta ei pahasti. Kolmannessa sitten touhu oli sitä tuttua paskaa. Vastapainoksi hyökkääminen oli raikasta, kolme maalia ja hyviä paikkoja lisäosumiinkin oli. Silti 18 laukausta maalia kohti on todella huono, tosin peliä ihmetellessä ei tollasta kuvaa tullut.

Boughner puhui, että pelillisiä muutoksia tulee ja niitä tuli. Eki ainakin kirmasi menemään enemmän, eiköhän Burnskin tosta kohta lähde. Heedistä jäi todella hyvä viba.

Hyökkäyksen osalta Cootchin kenttä oli just niin hyvä kuin osasi odottaa. Kakkosen osumat johtui täysin Hertlin paskasta puolustuspelistä jälleen. 3.kenttä ja nääh, ei toi Goodrow vain toimi centterinä mielestäni. 4.kentästä taasen Gambrell oli kämäinen.
Jones päästi kolme helppoa, varsinkin 2-1 ja 4-3 osumat.

Tulevaan Nucks peliin ainoa muutos on Gambrell out ja Gregor tilalle nelosen centteriksi. Dell maalissa.

Tiedonmuruisia:

-Hertlin nilkassa vielä vikaa, joka selittää pelintasoa. Ei kuitenkaan sitä, että jäbä tuijottaa kiekkoa aina liikaa omissa.

-Boughner ei nimennyt Jonesia ykköseksi haastattelussa.

-Harkoissa Nabby pistänyt haisemaan. Dellin haastattelun perusteella Hedberg tyytyi vain rauhallisesti opastaen ohjaamaan, Nabby taas paljon aggressiivisempi. Hyvä näin, kyllä duunia on.

-Boughner tykkäsi Blichfeldin pelistä. Vähä jänskätti kaveria eka peli.

-Suomelan paluuta saadaan odottaa vielä jonkin tovin.

Rangers -pelissä näkyi tunteita, kun joukkue meni ja hävisi johtonsa 3.erässä. Vrt. Preds pelin jälkeen jolloin Pete ja Couture nyökyttelivät "hyvä peli omiin", nyt koutsi ja kapteeni takertuivat kohtiin jotka meni vituiksi.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Kovy kohtapuolin markkinoilla. Perhe asustelee lähellä, rahat tienattu (aika taval jätti sitä pöydälle) ja sanojensa mukaan KHL ei nyt ole suuntana. Siitä toinen veteraani pikkusopparilla täyttämään joukkueen aukkoja? Kuten Marleaun kohdalla itse lähtisin kokeilemaan, vaikka ei kyllä niin vahvat vibat ole kuin Patrickin kohdalla. Kuitenkin suht nopia, kookas rightin mies laukauksella, voisi olla kiva helpotus ilmatteeksi.


Nucks -pelistä tuli Boughnerin eka voitto. 1.erä oli vahva, jälleen todella hyvällä jalalla liikkeellä joukkue. Boughnerin valituksiin vastattiin ja laukauksia sateli, oliko jotain 10laukausta löytänyt perille ekan kympin aikana.
Ferraro-Heed sitten vuorotellen vippasivat kiekon yli pleksin rystyltä, joten loppuerä menikin puolustellessa. Se kuitenkin luonasi hyvin, Dell ei ihmeelisiin torjuntoihin joutunut.

2.erässä sitten otetta ei heti alkuun saatu, vaan Sharks puolusteli enemmän tai vähemmän. Suhteellisen hyvin, hyvin oli linjat auki Dellillä nähdä vedot.

3.erä johtoasemassa meni paljon paremmin kuin Rangersia vastaan. Kuitenkin melkein heti sen jälkeen, kun johto parani 2-0, Labanc veti laput silmis -puolustuspelin käymällä kiinni Heedin mieheen. 2vs1 ja nucksin mies vei, kun Heed&Labanc koitti etäältä kiekkoa härkkiä.
Seuraava nolo moka, kun peli oli mukamas ohi. Burns päättää maalinedustalta nousta kohti viivaa ja täten jätti Dillonin yksin kahden vastustajan kanssa maalinedustalle. Mitä mahtoi #88 päässä liikkua.

-Burns ei jumittanut viivalla enään pahasti, tosta se lähtee.
-Eki lenteli joka suuntaan, kuitenkin parista kamalasta syötöstä jäi huono maku. Silti Timon maaliin tollane kiva avaus.
-Thornton-Hertl se dominoi laidoissa niinkuin -16.
-3.kenttä aikas mykkä, jokin muutos olisi jeba.
-Gregor ei centteristä mennyt, Suomelaa odotellessa. Vai voisikohan Letunov saada tilaisuuden kohta puolin.
-Dell jatkaa maalissa Boughnerin suorin sanoin. Ei ole Jonesilla enään minkäänlaista edgeä, niiku Peten aikoina oli.

Seuraavaksi kojootit, eli jälleen todella tärkeä peli. Hyvä olisi varsinaisella hoitaa homma kotiin.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Seuraavaksi kojootit, eli jälleen todella tärkeä peli. Hyvä olisi varsinaisella hoitaa homma kotiin
Tärkeästä pelistä todella katkera tappio.

1-0 Timo ei saa kiekkoa pois omista. Hieman onnekas peli kojooteilta ja Söderberg pääsee hyviltä paikoilta vapaasti iskemään. Dillon viittaili, että nyt on paha tilanne, mutta ei hyökkääjistä ketään laskenut hänen avuksi.
1-1 Ekiltä aivan jäätävä rysty passi josta Hertl käyttää tilan hyödyksi ja iskee itse.
2-1 Gambrell luulee omiansa ja ottaa Stepanilta 100-0 turpaan. Kiekko oli jo maalissa, kun iski kiinni Stepaniin ja silti lensi kuin rätti omaan maaliin. Pathetic.
2-2 kiekko toppaa tuomarin luistimiin, Burns kääntää nopsaan ja jälleen Hertl mättää samaan yläkulmaan samoilta paikoilta.
3-2 Dillon häviää kiekon Hallille, Taylorin syöttö maalintakaa Burnsin läpi ja OEL näpäyttää Dillonin kautta (olisi muutoin mennyt selvästi ohi) kiekon maaliin. OEL aivan vapaana, ilmeisesti hän päätti pelata loppuun, kun Hall kiritti Dillonin rinnalle, mutta Timo päätti huijata ja venailla Dillonin voittoa jättäen OELn vapaaksi.

Sharksilta oikeasti vallan hyvä peli. Kojooteilla oli ekaan 40minsaan todella vähän SOG ja pelin loputtuakin niitä oli alle 20tä. Ekan erän hallintaa rikkoi jäähyt, toisessa ei ehkä niin vahvasti mutta kuitenkin oltiin pelin päällä. Kolmannessa tarjoiltiin ylivoimia, mutta ei niin ei.

+ Hertl, Eki, Vlasic, Dell, Kane, Marleau
-Burns, Dillon, Meier, Couture, Gambrell
Loput tasapaksua.

Hertl mätännyt nyt Boughnerin aikana neljä maalia. Truu-Eki iskee silmään, kuinka paljon potentiaalia se Pete oikein tuhlasi alkukaudella. Vlasic korjasi kaiken ollessaan alimmaisena, Marleau ja Kane olivat todella nälkäisiä karvauksissa, varsinkin Kane joka pelasi kuin truu power forward.

Peli oli voitettavissa ja olisi pitänyt edes vähintää piste ottaa. Vikat vajaa 50sec Sharks pelasi 6vs3. Tuplasti äijii kentällä vrt. vastustajaa ja silti Ekin levittäessä Couturelle tämä hakee syöttöä samointein takaisin, joka tietenkin katkaistaan&puretaan. Lopuksi Hertl ja Meier hakevat polven korkuisilla syötöillä paikkaa maalin edestä. Sillä lailla. Ideana oli saada Burnsilta tai Couturelta veto, mutta ei. Ei ainuttakaan vetoa maalille asti. On sitten hiukan surullista eikä voi kuin itseään syyttää.

Suomela teki paluun ja oli ihan jeba. Labanc loukkaantui, ekana hänet korvasi Melker ja toisen yrityksen jälkeen Gambrell. Melker pelasi mielestäni ihan hyvin 48-19 rinnalla, varsinkin omiinpäin, kun ei se Jumbo niin vaan irtoa paikaltaan puolustamaan. Gambrell taasen aivan turha, itse jättäisin kaverin farmiin.

Ferraro oli loukkaantunut ja jostain pienestä loukista kyse. Oli harkoissa ennen pelipäivää jossa 2.yv viivalla oli Ferraro-Heed. Toivottavasti nähtäisiin äijät tositoimissa, ja sulka Boughnerin suuntaan, ei sitä Vlasicia nyt ylivoimalla kannata peluuttaa oikeasti.
Ferraron tilalla pelasi Middleton. Itse en ole koskaan tykännyt jäbän esityksistä ylhäällä, mutta nyt pelasi vallan hyvän pelin. Muuan helppo syöttö meni ohi Heedin, mutta omiin oli asemissa ja ajoittain antoi fyysisyyden puhua.

Melkein viikon vanha juttu, mutta Radil oli lähetetty waivereiden kautta alas. Ei kelvannut kenellekään, farmissa iski heti ekaan otteluun maalin, nyt 3ott 1+2. Veikkaan että saa aikamoiset näytöt antaa, jotta takaisin ylös pääsisi.

Seuraava peli sunnuntaina, joten alas lähti Gambrell, Middleton ja Gregor. Blichfeld lähti aikasemmin. Saas nähdä kuka tekee paluun, vai tekeekö Wilson siirron vai menikö se deadline kiinni jo jouluksi? Kovy saannut pakkeja contendereilta, jospa tällänen toivotaanjakatotaan joukkue kelpaisi. Koomillisesti kylläkin Sharks vajonnut jo Kingsin tasolle, jolla siis rebuild menossa.

Edessä Blues ja heti perään Vegas. Luvassa siis Nabbyn koulima Jonesin esiintyminen. Vaikeat pelit, saas nähdä. Edelleen odotan Burnsin heräämistä, äijä alisuorittaa kaikista eniten selvästi.
 

Floyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Kiekon saaminen joten kuten hallitusti pois puolustuspäästä liki mahdotonta. Hyökkäyksessä ei saada mitään aikaan: kun ei mitään keksitä, niin runnotaan aina laidasta mikä ei onnistu, koska puolustaja pitää sen kiinni. Sitten ei muuta kuin kiekko päätyyn ja nuhjataan laidoissa kunnes kiekko menetetään. Paljon lauotaan, mutta laukaukset heppoisia. Ja se ylivoima, joka on aivan helkutin surkeaa, onkohan surkein koko liigassa. Kaikki kaksinkamppailut hävitään, kiekko viedään lavasta liian helposti. Ollaan aina myöhässä paikasta mistä sen helkutin maalin nyt voisi tehdä. Ainoa mikä jotenkin toimii on molarit. Heitä tuskin voi syyttää häviöistä!
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Wilson poimi Noesenin waivereista. Rightin mies, ei mikään pieni kaveri. Farmissa tehnyt tulosta, ylhäällä ei ilmeisesti sitten lähtenyt toimimaan. Jospa sitten Tealissa, ainakin enemmän tilaa antaa näyttöjä, kun Sharksin rightit Labanc ja Gambrell vain mokailleet.

Sharks nosti ylös Gregorin, Kellmanin ja Middletonin. Sinne jäi Gambrell ja ihan syystäkin.
Kellman pelannut suht tasaisen kauden farmissa parantaen pikkuhiljaa peliotteitaan amerikan kiekossa. Melkerin tapainen tapaus: hyökkäyspäässä ei tapahdu juuri mitään, ei ole fyysinen vaan enemmänkin pieni eikä mitenkään nopea. Silti pärjää omissa hyvin, fiksua peliä. Voisiko olla, että vklpna on ruotsalainen neloskenttä Sörensen-Kellman-Karlsson.
 
Viimeksi muokattu:

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Ei saisi ehkä tulla sanomaan tänne, mutta tuo EK #65 pelaaminen tällä hetkellä on maksanut nyt kaksi edellisintä ottelua mitä olen katsonut. Kaveri on dynaaminen hyökkäys sinisellä, mutta herranen aika miten jalaton ja haluton hänestä tulee kun pitää puolustaa. Liukuu ja kurottelee vain mailalla. En haluaisi uskoa, että kaikki on peliälystä kiinni.
 
Viimeksi muokattu:
Stanley Cup 2019 finaalipeli #7, 2-0 maali. Mäkinen -"Brad Marchand tekee itsestään pehmeän ja kapteeni rokottaa"

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Karlssonin signaus/treidaus oli minusta huonoin ratkaisu mitä Sharks leirissä on vähään aikaan tehty. Tuollakin rahalla olis saatettu saada vähän laatua ja leveyttä joukkueeseen. Mutta nyt maksetaan tuolle hiihtelijälle melkoiset massit tulevista vuosista.
 
Dave Brown:''What are you doing on the powerplay?''
Chris Nilan:''What are you doing in the league?''

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Ei saisi ehkä tulla sanomaan tänne, mutta tuo EK #65 pelaaminen tällä hetkellä on maksanut nyt kaksi edellisintä ottelua mitä olen katsonut. Kaveri on dynaaminen hyökkäys sinisellä, mutta herranen aika miten jalaton ja haluton hänestä tulee kun pitää puolustaa. Liukuu ja kurottelee vain mailalla. En haluaisi uskoa, että kaikki on peliälystä kiinni.
Eiköhän Bluesille hävitty, kun vaikka paikoille päästiin, niin suurin osa vedoista oli aivan liian helppoja Allenille. Se ratkaiseva 3-2 maali 3.erässä meni enemmänkin Marleaun piikkiin, joka ahnehti ja luisteli nurkkaan taistelee kiekosta; kaikki kolme hyökkääjää syvällä samassa nurkassa ja häviävät kiekon helposti. Nämä molemmat ongelmat ovat olleet teemoja läpi kauden Sharkseille.
Vegasia vastaan ennen Couturen maalia Subban oli joutunut tekemään kaksi ehkä kolme vaativampaa torjuntaa koko pelissä. Kyllä enemmän pitäisi nyt saada aikaan, jotta voitosta pelaisi. Ei ollut Ekin peli ei, mutta aika väsyneesti saa peliä seurata, jotta hänen syyksi tappion saa.

Karlssonin signaus/treidaus oli minusta huonoin ratkaisu mitä Sharks leirissä on vähään aikaan tehty. Tuollakin rahalla olis saatettu saada vähän laatua ja leveyttä joukkueeseen. Mutta nyt maksetaan tuolle hiihtelijälle melkoiset massit tulevista vuosista.
Sharks varasi kerran top10 joukossa 2010-luvulla. Samaan aikaan treidillä nappasivat top5 pelaajan samalta aikahaarukalta. Mielestäni ihan selvä, että kiinnitetään huippupelaaja, kun ei tässä edes ole mitään nuorisoporukkaa saamassa palkankorotusta lähiaikoina.
Jos jostain voisi Wilsonille naputtaa, niin maalivahti -osastolle olisi pitänyt jotain keksiä kesällä. Peten valmennukselle olisi pitänyt sen lokakuun jälkeen sanoa moi ja kokeneita syvyyspelaajia hankkia aikasemmin. Omalla kohdalla jälkiviisastelua, monelle ei.

-


Noesenin peli kertoo mielestäni millaisessa lukossa toi muu hyökkäys on. Tyyliin ainoa, ketä ajaa aina maalille ja hakee peliä aina kohti maalia. Muut hyökkääjät helposti kääntyvät laitoja kohti.

Timo menetti aluksi paikkansa Marleaulle ja tipahti 3.ketjuun. Nyt menetti paikkansa Noesenille ja täten Meier kävikin jo pohjalla: 4.ketjun laidassa ja vain muutama vaihto 3.erässä Vegasia vastaan.

Muutenki mikäs se meininki on hyökkäyksessä, vai onko kaikki sittenkin Ekin vika;

Marleau: 0 pojoo vikaan 11ott
Goodrow: 0 maalia vikaan 16ott
Labanc: 1 maali vikaan 16ott
Sorensen: 1 maali vikaan 14ott
Thornton: pari syöttöä vikaan 8ott, ei ainuttakaan maalia koko kautena
Meier: 2 maalia vikaan 10ott, viime pelit vielä aivan ohi häneltä
Kane: 2 maalia vikaan 18ott

En nyt tähän tilastoja tueksi ala etsimään, mutta kehtaan väittää että Vlasic-Eki parilla on joukkueen parhain maaliero pakkipareista (varmaan ainoa joka plussalla), vaikka he ottavat ison osan omanpään aloituksista ja pelaavat eniten 5on5.

Taukoa edessä ja saas nähdä herääkö toi hyökkäys pelamaan vai ei. Dell pelannut nyt hyvin ja tauon jäljiltä voi odottaa Ferraron paluuta ja Simekin viikon päästä. Siinä kohtaa voisi painaa liipasinta Dillonin kohdalla, tiedä sitten onko liian myöhäistä hakea hyökkäykseen apuja vai treidata kaveri varauksiin.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
En nyt tähän tilastoja tueksi ala etsimään, mutta kehtaan väittää että Vlasic-Eki parilla on joukkueen parhain maaliero pakkipareista (varmaan ainoa joka plussalla), vaikka he ottavat ison osan omanpään aloituksista ja pelaavat eniten 5on5.

Tuon perusteella Vlasic-Karlsson on toiseksi paras GF% prosentti jos mietitään merkittävän määrän pelanneita pakkipareja.
 
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
"It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness. That is life."

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Nyt voi ennen joulurauhan julistusta vielä viimeiset vuodatukset iskee tänne. Pojat nyt parin päivän joulutauolla, toivotaan että vetävät hyvät nollaukset ja peliin palataan ihan uudella temmolla..

Vähän huonommat pelit nyt Ekillä menossa, mutta se ei mikään huonoin hankinta tai turhake silti ole. Alkukauden oli melkoinen dominaattori tuolla, vaikka kyllä siellä puolustuspäässä sitä laiskuutta välillä näkyykin. Burns taas ihan haamu itsestään, yritystä ei ole edes ollut sillä tasolla mitä ennen ollut, mutta pientä paluuta tullut kun kutimäärät kasvussa.

Marleau: 0 pojoo vikaan 11ott
Goodrow: 0 maalia vikaan 16ott
Labanc: 1 maali vikaan 16ott
Sorensen: 1 maali vikaan 14ott
Thornton: pari syöttöä vikaan 8ott, ei ainuttakaan maalia koko kautena
Meier: 2 maalia vikaan 10ott, viime pelit vielä aivan ohi häneltä
Kane: 2 maalia vikaan 18ott
Tähän lisäyksenä:
EK 0g vikat 10 (0+6)
Burns 1g vikat 10ott (1+3)

Et on kärkipakeillakin parannettavaa.. Oli muuten Kurzin tuo twiitti aiheesta pelirajausten suhteen aika optimoitu, mutta sillenhän sitä hyvää uutista saa.

Ei ole nyt vielä systeemi ottanut muuttuakseen ja sen huomaa, vanhat tavat ja sen takia varmaan ärsytys tai "lukot" painaa kavereiden päässä. Kuitenkin pieniä valopilkkuja näkyy siellä täällä, joten usko on vahvaa.

Maalivahdit pelaa jotenkin paljon terävämmin, ei huomattavasti paremmin, mutta kuka tuon sekoilupakan takana pelaiskaan hyvin..

Yyvee se vaan vieläkin hämmentää, Arizonaa vastaan oli vikojen minuuttien pohjanoteeraus ja sen jälkeen pitäis tajuta jo koutsien rikkoo koko pakka. Näin kai vähän on tehtykin, mutta ei varmaan riittävästi.. Kakkosyyvee osaa pyörittää peliä paremmin, hakee jopa maalin läheisyyteen ns "vanhalla tyylillä", mutta ykkös yyvee vaan jää niihin Burns-EK-Couture syöttöjen välille ja kuti ekaan mieheen tai ohiyli. Sitten välillä isketään Labancille ja niin.. Mitään uhkaa ei kummallakaan luoda.

No seuraavana sit pikkasen "helpommat" vastukset, kings ja philly back-to-back. Jonka jälkeen taas vähän vieraisiin. Katsellaan katsellaan.. Vielä ei lusikkaa heitetä soppaan, mutta tilasto joka näyttää miten hyvät tsäänssit on pleijareihin, vaikuttaa tällä hetkellä todella huonolta..

E: Nyt hävitty vielä divarikamppailut järjestään kaikki.. Tämä vaan pahentaa tilannetta.

Rauhaisaa joulua jokaiselle palstalaiselle!
 
Ambitious, but rubbish
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy