Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Samuli Kivimäki – Vaasan Bobby Ryan

Viestiketju osiossa 'Sport' , aloittajana red&white, 19.08.2014 klo 18.31.

 1. red&white Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, Philadelphia Flyers, CFC
  Avataan nyt tällä paljon keskustelua herättäneelle pelaajalle oma ketju. Appurapäädyn suuri suosikki, oma poika jolta on lupa odottaa kireitä verkkoja ja muutama ulosajoakin. Hyvät naiset ja herrat, Samuli Kivimäki #28

  Tosiaan, paljon on ollut puhetta siitä, onko Sampasta maalintekijäksi Liigassa. Nyt se nähdään kun vastuuta on luvassa yllin kyllin ja itseluottamuskin on parsittu kasaan.

  Itse odotan Samulilta samanlaista peliä kuin viime kaudellakin. Maaleja ja kovia taklauksia. Rapatessa roiskui viime kaudella ja pari pelikieltoakin napsahti. Sana on vapaa ja varmasti keskustelua herättävä pelaajaa nyt ja tulevaisuudessa.
   
 2. 1939 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Huuhkajat
  Ansaitsee ehdottomasti oman ketjun. Kivimäellä on kyllä elämänsä tilaisuus hyvän Mestiskauden jälkeen, koska vastuuta luvassa ja paljon vaikka ei heti onnistuisi. Sportin tulevan kauden paras maalintekijä ja mikä parasta oma kasvatti. Luulisi hyötyvän suurennetusta hyökkäysalueesta todella kovalla lämärillä varustettuna. Korkea itseluottamus, kehittyneet ominaisuudet, Sportin paidassa liigaa.. jotkut saattavat yllättyä kun tulee ihan eri mies takaisin kuin lähtiessä. Täällä on tuomittu ainakin Mestiksen pistemiehet riittämättömiksi Liigan ylempiin ketjuihin, onko tässä poikkeus? Jatketaan myöhemmin asiasta.


  Jatkoajan piste-ennustehan oli Sampalle 50 peliä 10+8=18.

  Lainaus:
  Luit ajatukset! Tätä kaipasinkin, kun nämä ''tuomitsijat'' ei ole edes nähnyt yhtään peliä. Kyllä se Samppa hyvästä syötöstä tyhjiin laittaa 15 maalia :) Kohdassa 2:03 hieno syöttö vuoden tulokas Hakuliselta Sampalle!
   
  Viimeksi muokattu: 19.08.2014 klo 20.15
 3. Entrosantier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Tuli tuossa keväällä aloitettua huvin vuoksi tällainen pieni projekti, joka jäi sitten syystä tai toisesta kesken. Tämän ketjun avaamisen innoittamana kuitenkin viilailin projektin loppuun, joten pidemmittä puheitta, olkaa hyvät ja nauttikaa (paskasta kuvanlaadusta huolimatta):

  Samuli Kivimäki #28 - Vaasan Sport - YouTube

  Videolla on suurin osa Sampan viime kauden maaleista. Kaikkia en valitettavasti kuitenkaan saanut mukaan, sillä kaikki Mestis-paikkakunnat eivät laita maalikoosteita jakoon.
   
 4. red&white Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, Philadelphia Flyers, CFC
  Upean koosteen olet saanut aikaiseksi. Tuokin video näyttää, että kyllä siellä on ihan kunnon tehtyjä maaleja Samppa tehnyt. Ei mene pelkän tasoeron piikkiin! Jos hyökkääjä takoo n. Goal per Game niin pelaa väärässä sarjassa (pl. NHL).

  Varmasti on moni joukkue scoutannut tuon vedon ja pyrkii pelaamaan sen varsinkin alussa pois. Heikkinenkin pelattiin aivan täysin pois tuossa ensimmäisessä Tepsi pelissä.

  Oma veikkaukseni Sampan maalimääräksi on n. 20 kaappia. Saa ottaa talteen.
   
 5. Beast Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Bruins, Barca
  Sori huutelu vieraisiin pöytiin, mutta Samppa tulee tekemään maksimissaan 10 kaappia! Saa ottaa ylös! Miehellä on hyvä laukaus ja hyvä maalivainu, mutta liigassa ei oikein tunnu pääsevän hyvin pakoille ja käyttämään sitä vetoa. Vähän liian kankea ja viritys kestää kauan. Myönnän olevani täysin väärässä, jos Kivimäki viskoo yli 10 häkkiä tulevalla kaudella!
   
 6. Der Adler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Mä taas uskon, jos ja kun, Samppa pääsee pelamaan paljon YV niin on se ny s-tana jos verkko ei heiluu jo ainoastaan YV:ssä about ne 10 kertaa...veikkaan siis että Samppa tekee n 15 kpl tänä vuonna.
   
 7. HekeK Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Veikkaat maksimissaan kymmentä kaappia, mutta myönnät olevasi väärässä jos tekeekin yli kymmenen kaappia.

  Astetta kovempi kaveri ei myöntäisi olevansa väärässä edes tuolloin. Väärin tehtyjä maaleja.
   
 8. Beast Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Bruins, Barca
  Lainaus:
  Joo mitähän ristiriitaa tässä nyt on? Taidat hakemalla hakea. Vähän kovempi kaveri pystyy nimenomaan myöntämään jos on väärässä, mutta edelleen uskon, että 10 häkkiä enempää ei tule.
   
 9. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Jos luotamme SM-liigan tilastoihin, ja miksipä emme, niin viime kaudella tasan yksi pelaaja teki 11 yv-maalia, ja 9 ja 8 yv-maaliin ylsi kumpaankin kaksi pelaajaa. Siis noin 10 yv-maalia teki koko SM-liigassa viisi pelaaja. En nyt aivan varauksetta uskaltaisi ennustaa Kivimäelle tuota samaa noin 10 yv-maalia ensi kaudella, vaikka tämä olisikin ottanut melkoisia kehitysaskelia viime kauden aikana.
   
 10. HekeK Jäsen

  Lainaus:
  Huuh...jos Kivimäki tekee yli 10 maalia, niin eihän tuossa ole muuta vaihtoehtoa kuin olla väärässä. En siis ymmärtänyt mitä "myöntämistä" tuossa enää edes on.
   
 11. Beast Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Bruins, Barca
  Lainaus:
  No tarkotan sitä, kun monilla täällä palstalla on tarvetta olla aina oikeassa ja vaikeuksia nyöntää virheensä. Pönkitetään omaa itseluottamusta väittelemällä ja olemalla itse aina oikeassa. That's it, huoh vain.

  Mutta eiköhän jatketa tässä itse Herra Kivimäestä.
   
 12. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Olen varovaisen optimistinen Kivimäen mahdollisuuksista. 20 tehopisteen kausi pitäisi olla sentään aika realismia, koska peliaikaa ja vastuuta tulee varmasti niin paljon kuin vaan Samuli jaksaa kantaa, eikä näyttöhalut varmaankaan kesken lopu. Nythän se tullaan näkemään, onko Kivimäestä liigapelaajaksi vai ei. Mielestäni hän lähti aikoinaan aivan liian varhain liigaan, kun vaihtoehona olisi ollut vetää vielä yksi kausi mestistä ykköskentällisessä. Voi kun nuo nuoret jantterit ymmärtäisivät ettei varsinkaan sinne Raumalle kannata mennä.
   
 13. Lescinzky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Jos tekee kauden aikana 10 maalia ylivoimalla niin voin tarjota pullakahvit. Viime kaudellakaan tainnu kuin muutama pelaaja tehdä sen 9-10 häkkiä ylivoimalla.

  Videosta minkä Entrosantier laittoi niin oli kyllä hienoa katseltavaa. Propsit siitä!
   
 14. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Veikkaan edelleen, että jos pelaa ykkösessä ja myös ykkös yv:llä, niin iskee noin 15 maalia..ja tietenkin edellyttäen, että pelaa ainakin lähes koko kauden.
  Tarkka veikkaus on tehot 13+10. Onko se sitten ykköskentän ykköspyssylle riittävää, niin on toinen asia.
  Ehkä pelaa kakkosessa ja ykkösen laidoilla on Flööri ja Riska. Silloin tosin nuo tehot 13+10 on kiven alla. Jos pelaa kakkosessa ja yv:tä satunnaisesti, niin tehoilee 11+6.

  Maaleja voi syntyä yllävänkin paljon, jos on hyvät ketjukaverit ja osaa sijoittua. Silloin pääsee välillä laittamaan ihan tyhjiinkin.
  Se siitä yksittäisen pelaajan tehoiluista...
   
 15. jaakkopavunvarsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Kiitokset loistavasta videosta. Omat huomiota siitä: Kivimäellä on eittämättä tehokkaan oloinen laukaus. Mutta, miksi liike omaan silmääni näyttää hieman verkkaiselta? Onko kyse videon luomasta harhasta, vai onko kaveri tosiaan pikkaisen hidas luistimilla? Riittääkö Liigassa?

  Entä pelikäsitys? Siitä ei saa mitään käsitystä tällaisesta "highlight"-videosta. Eli osaako mies olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja osaako olla hyödyksi koko viisikon pelaamiselle, mikä yleensä tuottaa itsellekin maalipaikkoja?
   
 16. red&white Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, Philadelphia Flyers, CFC
  Lainaus:
  Vastaukseni perustuu Mestis-peleihin.

  Liike on tuon kokoiseksi (n. 188/88) ihan ok. Ei mikään raketti, mutta ei mikään attepentikäinenkään.

  Kyllä Kivimäki haki hyvin itselleen vetopaikan ja teki itsensä pelattavaksi. Välillä Sampan peli meni liian itsekkääksi ja vetoa usein huonoistakin paikoista. Toki tämä varmasti kertoo myös
  siitä että itseluottamus on kondiksessa. Sportissa on usein ollut tehottomia pörrääjiä joten eihirveästi haitannut tuo itsekkyys
   
 17. Entrosantier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Vastaan tähän omalta osaltani niinkuin asian itse näen. Jokainen voi sitten jatkaa oman näkemyksensä mukaan aiheesta.

  Kyllä Sampalla jalkoja ja nopeutta riittää. Vahvuudet ovat tosiaankin laukaus, fyysisyys, kamppailuvoima ja luistelu. Pelikäsitys on ok tasolla, kädet ei aivan samettisimmat ole ja harhautusvalikoimasta löytyy juuri ja juuri 1 tai 2 vaihtoehtoa. Siksi käyttääkin usein nopeuttaan ja polkee ukosta ohi.

  Kivimäki ei juuri luo paikkoja vaan hän käyttää, välillä jopa tuhlaa niitä. Sampan ketjukaverit ainakin Mestiksessä rakensivat peliä ja nimenomaan pelasivat paikka Sampalle, joista sitte vaihtelevalla menestyksellä joko paukutti maaleja tai laukoi pienestä kulmasta päätyverkkoihin tai plekseihin. Aika monta kertaa kuului katsomostakin "voisit joskus syöttääkin". Parhaimmillaan ylivoimalla laukomassa suoraan syötöstä maalivahdin poikittaisliikkeeseen. Laukaus lähtee myös kohtuu kovaa suorasta luistelustakin, jos vain tilaa ja aikaa on virittää.
   
 18. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Pitää kuitenkin vielä korostaa sellaista asiaa, että 60 runkosarja peliä on pitkä rupeama. Sinne mahtuu monenlaista peliä ja hetkeä.. joskus pelit repsahtaa ja silloin se puolustaminen ei ole normaalin tiukkaa, vaan tilaa ja aikaa on enemmän. Tämä vaan yhtenä esimerkkinä..
  Ei ole mahdotonta, että esim. Kivimäki iskee 15 maalia, mutta mitä merkitystä sillä sitten on ja tuoko se välttämättä montaakaan pistettä itse Sportille.
  Veikkaan vielä, että voittomaaleja mies iskee kaksi.
   
  Viimeksi muokattu: 19.08.2014 klo 22.40
 19. jaakkopavunvarsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Toivoisin todellakin onnistumista. Pelaajatyyppinä juuri sopivan ei-suomimainen, eli raameja löytyy ja hyvä maalintekijä, ei mikään pelkkä pörrääjä. Tulee vähän mieleen eräs "Hannes", joka oli täältä Oulusta lähtöisin (joskin sinne on vielä vähän matkaa). Tärkeintä olisi kuitenkin että koko joukkueen peli rullaisi (tai edes oman ketjun), sillä silloin yksilötkin pääsevät kohtuullisiin tehoihin.
   
 20. Der Adler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Jo, ok, 10 yv maalia saattaa olla liian kova jos fakta on että ainoastaan muutama pelaaja per vuos tekee liigassa sen 9-10 yv maalia.
  Mutta toisaalta, saattaa myös olla että Samppa tule pelamaan aivan huikee määrä yv-minuutteja tänä vuonna...ja väitän edelleen että jos Kivimäki pelaa joka ilta (60 peliä), sanotaan vaikka 4 min yv per peli, eli yhteensä koko kauden aikan 240 min yv...tolla tykillä...niin, niin, on se tosiaan sa-na jos nyt ei muutama kiekkoo pomppaa sisään ihan säkällä, ja sit vielä muutamia kauheita tykkejä ylämummoon. Eli, kyllä se 10 yv maali veikkaus vois olla (mun mielestäni siis) mahdollinen. Se taas on toinen asia jos Samppa edes saa pelata yv koko ajan , tai jos tulee pelikieltoja, loukkaantumiset ym.
   
 21. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Lainaus:
  Sitten Sportin pitää vaan joukkueena pelata niin hyvin, että saa sitä yv:tä paljon, eikä liikaa av:tä.
  Moni teistä tuntuu haluavan jonkun " hampaattoman kanukin " tuomaan väriä Sporttiin, koska ette halua olla se " symppisjoukkue ". Ihan ymmärrettävää, mutta entäs se Sportin yv...
   
 22. muuttohaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Wasa Royals
  Lainaus:
  Vertaus Hyvöseen on kyllä varsin osuva. Samppa on ikään kuin "köyhän miehen Hannes". Väittäisin että Sampalla on edellytykset olla liigan parhaita YV-laukojia, joten siinä mielessä tuo 10 maalin ennuste ei ole mahdottomuus. Tämä vatii kuitenkin, että Sportin YV pyörii siihen malliin että niitä vetopaikkoja tulee ja teitysti, että Sport ylipäätään pääsee pelaamaan riittävästi YV:tä.

  Oma veikkaukseni on että #28 tekee tehot 14+6 (8 YV-maalia).
   
 23. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Jos herran jumala meidän Luti on tehnyt 27 kihausta Liigassa, pitäisi kaiken järjen mukaan Sampan tehdä vähintään 10 kaappia, vaikkei Maven tarjoiluista saakkaan niitä tyhjiin luutia.
   
 24. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  En provoa millään tavalla, mutta olen nähnyt molempien laukauksen muutamaan otteeseen livenä, eikä niitä voi samana päivänä verrata. ( Hyvönen - Kivimäki )
  Ikuisesti muistan myös Plattin onetimerin siniviivalta, mutta ei liity tähän mitenkään...
  13 olen veikannut Kivimäen tekevän ( tietyillä ehdoilla ) ja siitä pidän kiinni...
   
 25. Lescinzky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Tuokin aika paljon, että pelaisi 4min/ottelu ylivoimaa. Omasta mielestä verkko saattaa soida ylivoiman aikana Kivimäen toimesta 5-6 kertaa. Koko kauden maalimääräksi veikkaan 10. Jokaisella tietysti omat mielipiteet! :)