Sami Torkin tulevaisuus Lukossa?

  • 12 935
  • 72

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Seuraavassa suora lainaus Länsi-Suomen verkkolehdestä koskien Jokerit-Lukko ottelua ja Sami Torkin poissaoloa kettupaidasta:

"Kotiavauksessa tapansa mukaan railakkaasti rymistelyt Sami Torkki puuttui Lukon kokoonpanosta. Token tilalla Markku Tähtisen ja Ville Snellmanin kanssa pelasi Joni Yli-Torkko. Aika pehmeäksi ketjun peli jäi.
- Meillä on sen verran hyökkääjiä, että miehiä kierrätetään tarpeen mukaan, valaisi Rautakorpi Torkin poissaoloa.
Hartwall Areenalla liikkui kuitenkin toisenlaistakin tietoa särmikkään Lukko-hyökkääjän poissaolosta. Länsi-Suomen saamien tietojen mukaan Torkki oli Ässät-pelin jälkeen protestoinut liian vähäistä peliaikaansa. Seurauksena oli se, ettei nyt tullut peliaikaa ollenkaan. Muutamat Lukko-fanit kyselivätkin huolestuneena, onko Lukkoon iskemässä maajoukkueesta tuttu "Summas-tauti"?"

Eli aika selvältähän tuon Torkin poissaolon syy vaikuttaa, varsinkin kun ottaa huomioon sen ettei Torkki ainakaan eilen ollut lähellekään Lukon huonoin hyökkääjä. Itsekin toivoin Samille enemmän peliaikaa Ässät-ottelussa, mutta eilen vastuuta saivat pääasiassa Larouchen ja Pirneksen johtamat kentälliset. Tosiasia on kuitenkin se, että kausi on pitkä ja Torkillekin tulee varmasti siunaantumaan peliaikaa aivan riittämiin. Eli ihan turhaa avautumista Rautakorven suuntaan ja mielestäni Jukka teki aivan oikean ratkaisun pudottaessaan Torkin pois pelaavasta kokoonpanosta.

Toivottavasti kuitenkin näemme Torkin taas tositoimissa jo ensi viikolla, Lukko tarvitsee Torkkia kunhan Toke vain keskittyy siihen minkä hän parhaiten taitaa eli pelaamiseen. Ensi perjantaina kaadetaan Tappara ja Toke saa esittää kuuluisat soolonsa pelin jälkeen päätykatsomon edessä...eikös niin?
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kun tuossa kolmen kieppeillä iltapäivällä tuohon Jokerit-otteluketjuun tästä Torkista kirjoitin, niin meinasin kirjoittaa loppuun vielä sen että nyt tuntuu siltä että tämän kauden Lukko ei edes Torkkia porukassa tarvitse (vrt. toriparlamenttiin liittynyt vihjaus uudesta seurasta). Mutta pelin jälkeen on ajatukset muuttuneet: kun Lukko kerran ei mitään aikaan kaukalossa saanut niin olisiko se Torkki ollut tuossa perjantain pelissä Lukon sytyttäjä? Sitähän emme tiedä, mutta kyllä taitaa niin olla että Lukko kuitenkin Torkkia tarvitsee.

Kuten todettua, Torkki on vaikea tapaus. Hän itse sanoi niin vuosi sitten Iltiksen haastattelussa (koskien välirikkoa Ikan kanssa). Nyt Lukolla kumminkin on sellainen valmentaja, että mielestäni Torkin pitäisi ottaa järki käteen ja nöyrtyä tekemään muun joukkueen lailla töitä, eikä valittaa peliajoista. Ainakaan tässä vaiheessa kautta, kun 54 peliä (tai 55 valituksen alkaessa) kautta on vielä jäljellä.

Tai muuten käy niin että se toriparlamentti saa (Salattujen Emäntien tapaan) "ihan oikeesti" ruveta puhumaan Samin uudesta seurasta.

Toivottavasti ei sentään.
 
Tästä voi tulla kuittia, mutta mielestäni tämän hetken Lukko on varsin hyvä ilman tokeakin.
En tarkoita, että haluausin Token ulos, mutta pelimiehiä riittää kyllä, vaikka Toke ei pelaisikaan.
 

punsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Torkki!

Jos mies on tehnyt noin 20-30 pistettä kaudessa ja vaatii joka pelissä 20-30 minuuttia peliaikaa niin tyhmempikin näkee, että ei homma eihan näin kulje.
Toke ei minun mielestä ole muuta tehnut kuin valittanut, ottakoon mallia isoveljestään "hieno mies".
Jos naama ei pysy kiinni niin veikkaan, että kuukauden päästä Torkilla on uusi seura ja lukolla uusi pisteitä tekevä nhl-vahvistus.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Kyllä Toke siitä tokenee. Jos sillä onkin kiukutteluvaihe päällä, se ei jatku samaan tapaan kuin viime vuonna Ikan kanssa. Ikan kanssa Torkilla oli yleisön tuki, Ika oli muutenkin liipasimella...siinä oli helppo protestoida kun Ikalla ei ollut krediittiä enää. Rautakorpea vastaan Torkki on ilmiselvä altavastaaja, ja jos yleisö pakotetaan tekemään valinnan, lähtijä on yksiselitteisesti Torkki.

Vaikka Sami vähän hölmö välillä onkin, kyllä hän varmasti tajuaa että nyt ei ole varaa kiukutella. Jos haluaa pysyä jengissä mukana, sen eteen tehdään täysillä töitä. Pelkkä oma poika status ei enää pelipaikkaa takaa.
 

Siirappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampabay Lightning, Kotiteollisuus
Torkki on parhaimmillaan aivan loistava pelimies, mutta toisinaan taas itkevä paskiainen ja yleensä silloin kun on itkemistä niin pelikään ei kulje. Nyt Sami vaan teet työtä peliajan eteen. Rautakorven ryhmässä ne pelaa ketkä ovat paikkansa ansainneet ja paikka ansaitaan kovan työnteon kautta. Lukolla on kyllä muutenkin niin kova ryhmä jalkeilla, että ihan helposti ei 2 ensimmäiseen kenttään murtauduta. Toki kolmosen vastuu tulee lisääntymään kunhan Tähtiselle saadaan enemmän pelituntumaa. Se mitä Lukko tarvitsee on se 110 lasissa painava Toke joka jakaa niittiä ja ampuu maaleja ja sitä mitä ei tarvita on juuri sellainen itkevä kaveri.
 

Nixo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko ja Detroit Red Wings
Kyllä torkin tapaiselle pelaajalle pitäisi olla lukossa käyttöä.. Lukossa ei ole token lisäksi kuin pari sellaista jotka menee tilanteisiin samalla lailla kuin toke.. (Topo,Normio,yli-torkko-siivonen).. Kyllä toke on lukon ykkös sytyttäjä peleiisä jos peli ei suju..?? vai mitä mieltä ootte..?
 

TiDo28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko,Toronto Maple Leafs
HAAA!

Kuka ei jo odottanut meikäläisen puolustuspuhetta nostaa käden ylös.Aivan,olen varmaan aika kova jätkä kun pystyn olemaan kaikkien muiden kanssa eri mieltä.Täytyy vähän Samiakin puolustaa kun kaikki dissaavat häntä noin kovasti.On muuten ollut pidemmän aikaa jo yksi lempipelaajistani jos ei jollekin selvinnyt.Onhan niitä muitakin lemppareita mutta kuitenkin.Se alustuksesta.

Olen samaa mieltä siitä asiasta teidän kaikkien muiden kanssa,että jos jompikumpi Toke tai Tukka lähtee niin kyllähän se Toke on.Kuka se muuten sanoikaan,että kyllä yksi diivakin kestetään joukossa kun tulosta haetaan?Olisiko se diiva nyt sitten tuo Toke?

Kyllähän se niin on,että vähemmästäkin harmittaisi tuollainen peliaika verrattuna viime kauteen ja vielä pahempaa taitaa olla tällä hetkellä sopimattomat ketjukaverit,painotan sanaa tällä hetkellä.Tähtinen on täysin puolikuntoinen,pystyy kyllä aloituksiin mutta kiekollisena täysin alakynnessä vielä.Snellman kaikella kunnioituksella on vielä melko kesäterässä tai muuten vaan ei ole löytänyt paikkaansa tässä ketjussa,liike on todella verkkaista ajatellen sitä,että tämän kaverin pitäisi vastata liikkeestä.Myös olen ajatellut asian näin,että tutkapari Tähtinen-Snellman hoitavat leijonan osan kiekollisesta pelistä tässä sommitelmassa ja Toke hoitaa laitakahinat ja vastustajan maalinedustan toimet sekä puolustuspään avustuksen.Nythän Token täytyy esiintyä kiekollisena hyökkäyspään experttinä sekä hoitaa myös puolustustehtävät kunnialla.Kyllähän muutkin ketjun jäsenet puolustavat ja hyökkäävät minkä pystyvät mutta vähän oli heppoisen näköistä ässä-pelissäkin.

Omasta mielestäni olisi parempi jos nostettaisiin Kauvo tai Ylli Tähtisen paikalle edes viikoksi-pariksi niin Tähtinen saisi parannella itseään vähän rauhallisemmin.Tähtinen voisi pelata puolustavammassa roolissa kun kyseisessä ketjussa laiturit hoitaa suurimman osan duunista.

Toke ei ole mielestäni ollut koskaan kiekollisena mikään huipputekijä ja nyt häneltä sitä odotetaan vähän liiankin kanssa.Kyllähän hän kiukutella osaa joskus ihan turhaan mutta joskus myös asiasta/turhautumisesta kun ei voi auttaa joukkuetta parhaalla mahdollisella tavalla vaan täytyy oppia uusi rooli pienessä ajassa ja sekoaa oma pelityyli siinä samalla.Mielestäni myös Toke on yksi liian harvoista (puhtaista) duunareista.Normio on samaa kaliiberia mutta esim.Topo on sitten liian hyvä samaan muottiin vaan häneltä voi odottaa myös kiekollista peliä enemmän.

Muutamista asioista olen samaa mieltä suuren valtaväestön kanssa mutta hiukan liikaa tuli dissausta Tokelle ja siitä tämä vuodatus.Nyt saavat minua vanhemmat tietäjät heittää puukkojaan myös minuun eikä vain Tokeen.Ei se TukkaJukkakaan mikään Jumalasta seuraava ole.
 

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Re: HAAA!

Viestin lähetti TiDo28
Kyllähän se niin on,että vähemmästäkin harmittaisi tuollainen peliaika verrattuna viime kauteen ja vielä pahempaa taitaa olla tällä hetkellä sopimattomat ketjukaverit,painotan sanaa tällä hetkellä.
Jumalauta ekan matsin jalkeen???? Kiukutteleeko siella joku muu? EI! Mun mielesta koko Torkin vois heittaa huitsin helvettiin. Torkki vs Lehkonen oli jotain taustaa jo enemman ja koko joukkrrlla tilanne kestamaton, mutta ei tuo punaniska kayttaydy lahellekaan ammattilaisen/aikuisen tavoin..

pois...

pois..

pois.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Jaahans, eiköhän Tokelle nyt tulevaisuutta kuitenkin ole Lukossakin. Pitäisi oppia vaan pitämään nuo "mutinat mahassaan", sillä kyllä se on päävalmentaja joka päättää kuka pelaa, milloin ja kuinka paljon.

Ei pelaajan todellakaan kuulu lähteä mutisemaan valmentajalle "miks mä en pääse kentälle useammin?". Tälläisestä penkin kuuluukin heti kutsua. Ihmettelen kyllä mistä tuo "Summas tautikin" saatiin tähän jo L-S:n toimesta revittyä. Mielestäni kuitenkin eri asiasta kyse.

Jukkahan muuten jo totesi aiemmin, ettei lähde yksittäisiä pelajia ruotimaan ottelun jälkeen, vaan katse pelin jälkeen kääntyy tulevaan ja palaute on ns. täsmä palautetta.

Voi tietysti olla että sopeutuminen vie oman aikansa siihen, että joukkueessa on iso nippu pelimiehiä ja täten tuo peliaika ei ole missään kirkossa kuulutettu. Pari edellistä kautta oli kuitenkin tuo pelipaikka vähän niinkuin itsestään selvyys(paitsi tietysti tuo konflikti Ikan kanssa).

Token pitäisi ymmärtää myös se, että nyt peluutetaan ketjuja tasaisemmin kuin ennen ja kenelläkään ei ole mitään itsestään selvää "peliaikaa", vaan tuo peliaika pitää ansaita kaukalossa.

No, toivottavasti kyse on kuitenkin tuosta normaalista rotaatiosta ja Toke on "purut" mahassaan pitänyt. Eihän tuo Ässämatsi mieheltä mitenkään loisteliaasti mennyt, joten siihenkin nähden tuo huili voisi olla ihan perusteltu.

Jotenkin tuntuu, että nyt on jo tehty kärpäsestä härkänen.

Korjattu: yleensä vain yksi "tähän" sana mahtuu lauseeseen
 
Viimeksi muokattu:

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Minä en nyt myöskään liikaa keskittyisi Torkin mollamiseen tai miettimään Jukan ja Samin välejä. Ei kai Samista päivässä olla olla tekemässä sankarista syntipukkia.

Katsonpa itse ainakin hieman ensin tätä tilannetta sivusta, ennenkuin alan perehtymään tarkemmin. Eihän se kenelläkään aurinko paista kirkkaasti päivästä toiseen. Eiköhän huomenna taas ole uusi päivä mikäli jotain on ollut...
 

Skoda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Täältä ääni Tokelle. Samilla on lukkolaisuutta pikkusormessaankin enemmän kuin Rautakorvella. Jälkimmäisen kaverin varaan Lukon tulevaisuutta on turha rakentaa, uudet haasteet odottavat takuuvarmasti kauden jälkeen. Kengät oli jalassa jo tänä keväänäkin.

Tällä menolla tosin menetämme molemmat. Äkkiä se tuki yhdeltä suurimmalta yleisösuosikilta vedetään takaisin. Yhden pelin ja huhupuheiden jälkeen. Ei taida sitä lojaalisuutta olla enää faneillakaan.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Kyllä olis vaikeaa kuvitella pikkutokea jossain muussa liigaseurassa, ei helvetti Sami on Lukkolaisuuden ruumillistuma ja kuuluu kalustoon piste.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
En minä ainakaan ole Torkkia mihinkään potkimassa, mutta onhan se selvä että mikäli hän ei pelaamaan pääse niin pelaaja itsekin siinä pikkuhiljaa rupeaa jo muita vaihtoehtoja suunnittelemaan. Sama koskee Harikkalaa.

Ei näissä riidoissa koskaan voittajia ole. Jos nyt mitään riitaa sitten on ollutkaan, sehän oli Länsi-Suomen tulkinta tapahtuneesta. Huhujen pohjalta tehty sekin.

Kyllä mä luulen että Torkki pelaa taas torstaina.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti Skoda
Täältä ääni Tokelle. Samilla on lukkolaisuutta pikkusormessaankin enemmän kuin Rautakorvella. Jälkimmäisen kaverin varaan Lukon tulevaisuutta on turha rakentaa, uudet haasteet odottavat takuuvarmasti kauden jälkeen. Kengät oli jalassa jo tänä keväänäkin.

Tällä menolla tosin menetämme molemmat. Äkkiä se tuki yhdeltä suurimmalta yleisösuosikilta vedetään takaisin. Yhden pelin ja huhupuheiden jälkeen. Ei taida sitä lojaalisuutta olla enää faneillakaan.

Ei kai tässä ketään Torkkia ole kokonaan pois potkimassa, ketjun otsikkokin on ilmeisesti moderaattoreiden toimesta avattu, sillä kirjoitin tuon alkuperäisen viestini Torkkia koskevaan ketjuun minkä jälkeen ketjun nimeä oli muutettu. Tuo otsikkokin hieman liioittelee tätä asiaa.

Eikä tässä ole tällä kertaa kysymys Lukkolaisuudesta vaan siitä mikä on joukkueelle parhaaksi. Tällähän hetkellä elämme pelkästään huhupuheiden ja Rautakorven lausuntojen varassa, mutta oletettavaa on että jotain skismaa herrojen Torkki ja Rautakorpi välillä on ollut. Minun mielipiteeni on se, että vaikka Toke ei olisi saanut minuuttiakaan peliaikaa ensimmäisessä ottelussa niin se ei vielä oikeuta häntä avautumaan valmentajalle. Kaudessa pelataan 56 ottelua ja valmentaja on se henkilö joka päättää ketkä pelaavat ja ketkä eivät, olimme me fanit mitä mieltä tahansa. Torkki tunnetaan varsin hankalana persoonana ja voidaankin miettiä, että miten yhden pelaajan kiukuttelu vaikuttaa muiden pelaajien fiilikseen. Nämäkin jutut siis aivan huhupohjalta, mutta niinhän se usein on että ei savua ilman tulta.

Sami on edelleenkin Äijänsuon suosikki numero yksi, mutta iso kasvun paikka hänellä nimenomaan henkisellä puolella vielä on. Tyhmät jäähyt ja turhat kiukuttelut pois niin Sami nousee aivan varmasti liigaan todelliseen eliittiin. Torkki on erittäin tärkeä pelaaja Lukolle ja saa varmasti kauden mittaan ansaitsemansa määrän peliaikaa, yksi peli sinne tai tänne, varsinkin kun oma joukkue voitti sen 6-1.
 

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti Johto
Sami on edelleenkin Äijänsuon suosikki numero yksi, mutta iso kasvun paikka hänellä nimenomaan henkisellä puolella vielä on. Tyhmät jäähyt ja turhat kiukuttelut pois niin Sami nousee aivan varmasti liigaan todelliseen eliittiin. Torkki on erittäin tärkeä pelaaja Lukolle ja saa varmasti kauden mittaan ansaitsemansa määrän peliaikaa, yksi peli sinne tai tänne, varsinkin kun oma joukkue voitti sen 6-1.
Onko oikeasti nain? oikeasti??
Mun mielesta Torkin suosikkiasema on hirveasti liioiteltu asia enka oikeastaan tunne henkiloita jotka Torkkia kovinkaan korkealle arvostaa. Peliesitykset aina valilla huimia, mutta miinuspuolena jatkuvat luonneongelmat. Ja Torkissa ei TODELLAKAAN ruumiillistu lukkolaisuus ellei lukkolaisuus ole asennevamma, kukkoilu ja itku. Ei mielestani.

Saattaa olla etta naen Torkissa vain miehen negatiiviset puolet, mutta naiden lukkolasien lapi ei Torkki loista. Sori vaan..
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti Pronger
Onko oikeasti nain? oikeasti??
Mun mielesta Torkin suosikkiasema on hirveasti liioiteltu asia enka oikeastaan tunne henkiloita jotka Torkkia kovinkaan korkealle arvostaa. Peliesitykset aina valilla huimia, mutta miinuspuolena jatkuvat luonneongelmat. Ja Torkissa ei TODELLAKAAN ruumiillistu lukkolaisuus ellei lukkolaisuus ole asennevamma, kukkoilu ja itku. Ei mielestani.

Saattaa olla etta naen Torkissa vain miehen negatiiviset puolet, mutta naiden lukkolasien lapi ei Torkki loista. Sori vaan..

Kyllä näin varmaankin on, johtuen varmasti aika pitkälti noista pelinjälkeisistä tuuletuksista ja muutenkin rämäpäisestä pelityylistä. Tässä ei nyt kuitenkaan ole pointtina se, että onko Toke Äijänsuon suosikki numero 1 vai 3, vaan siitä että mikä on Torkin panos koko Lukon joukkuetta ajatellen. Kiukuttelijoita ei menestymään pyrkivässä joukkueessa kaivata, oli mies sitten kuinka Lukkolainen tahansa. Joukkueen menestyksen tulee aina olla etusijalla, sitä kautta onnistumisia tulee myös yksittäisille pelaajille. Lukko tarvitsee sellaista Sami Torkkia joka taklaa, taistelee, tekee maaleja ja ärsyttää vastustajaa. Sellaista Sami Torkkia joka kiukuttelee, ottaa tyhmiä jäähyjä ja ajattelee vain omaa peliaikaansa ei Lukko taas vastaavasti missään nimessä tarvitse. On Samista itsestään kiinni minkä roolin hän Lukossa haluaa ottaa, kyvyt varmasti riittävät ykkösketjussakin pelaamiseen ja isoon vastuuseen, mutta kestääkö pää?
 

paze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
Viestin lähetti Johto
Sami on edelleenkin Äijänsuon suosikki numero yksi

Ykkössuosikista tulee kyllä helpolla ykkösinhokki, eikä siihen tarvita kuin 45min autoilua. No tästä on huhuiltu joskus ja Jouluna, mutta katsellaan, jos ei Tokelle Tukan metkut kelpaa, niin käyttöä on varmasti muuallakin.

-paze-
 
Niin, kyllähän Torkki on aina Torkki.
Kaveri on kuitenkin perinyt äidinmaidossa tuon Lukkolaisuutensa, ja varmasti on monen perusraumalaisen suosikkeja.

Ei kenestäkään nykyrosterissa, eikä välttämättä muutenkaan olisi Torkkia korvaamaan, jos hän kamansa päättää pakata.

JOS siellä nyt jotain riitoja on Torkin ja valmennuksen välillä, niin viisainta olisi aluksi molempien osapuolten katsoa peiliin, ja sitten istua alas, ja miettiä, mikä on vikana.

Vähän ylisuuri kohu tästä nyt on kuitenkin noussut, sillä luulen, että tämä kuitenkin oli vain normaalia pelaajakierrätystä, ja Toke taas torstaina on mukana Bluesin kaadossa.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Viestin lähetti Lakaisija
JOS siellä nyt jotain riitoja on Torkin ja valmennuksen välillä, niin viisainta olisi aluksi molempien osapuolten katsoa peiliin, ja sitten istua alas, ja miettiä, mikä on vikana.

Juuri näin homma pitää hoitaa,jos jotain sanomista osapuolten välillä on. "Kissa pöydälle" ja asiat puhutaan selviksi.

Itse ainakin uskon, että Toke on torstaina mukana pelaavassa kokoonpanossa.
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tuntuu aika kummalliselta tällainen kiukutteluepisodi sellaisen kesän jälkeen jona yllättävän moni Lukon pelaaja on selvästi laittanut harjoituksissa itsensä likoon enemmän kuin aiemmin. Ensimmäisenä nostaisin esiin (hoikistuneeseen) Saarelan, joka keskittyy nyt paljon enemmän pelaamiseen kuin kypärän asetteluun. Jos niin monille "vanhoille" pelimiehille Rautakorpi on ollut innoittajana, miksi ei Torkille?
 

Skoda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Joukkue täynnä kuuliaisia ja kilttejä kavereita?

Ehkäpä nykylukkoon ei sitten mahdu enää muita kuin samasta puusta veistettyjä pelaajia. Heikkisen lähtö KooKoohon kun kertoo myös hiukan samasta asiasta. Herkkähipiäisyyttä on liikkeellä muuallakin kuin pelaajistossa.

Sami Torkki on ollut kestoilonaihe Lukossa jo monen monta vuotta, silloinkin kun muut eivät ole jaksaneet tai viitsineet. Jos pelaamisessa on intohimoa niin varmasti välillä kuohuu yli pukukopissakin, sekin pitäisi ymmärtää. Paljon on mies töitä tehnyt noustakseen ykkösketjuun, ilmaiseksi ei ole tullut mitään. Tiputus kolmoseen ei varmasti tunnu osuvalta palkkiolta. Eivät Samin ansiot Lukon viime kauden runkosarjamenestyksessä olleet mitkään vähäiset. Toiminnan mies antaa varmasti asiasta myös palautetta. Tuskinpa siellä muutkaan kaikesta samaa mieltä ovat.

Ilkka Heikkinen on yksi lupaavammista raumalaisista nuorista puolustajista pitkään aikaan. Hänkään ei ole kentän ulkopuolella helppo tapaus. Pitäisikö olla? Raakilehan mies on vielä monessa suhteessa. Eikö mitään kasvun mahdollisuutta tarjota omassa seurassa? Mahdetaanko Heikkistä Lukossa tämän jälkeen enää nähdäkään, kun sopimus menee umpeen keväällä.

Mutta ainahan voi hankkia muualta yli-torkkoja tilalle. Nämä muualta tulleet yhden syöttöpisteen miehet näyttävät saavuttavan luottamuksen välittömästi. Ilmeisen kiltti kaveri?
 

Taustailija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Re: Joukkue täynnä kuuliaisia ja kilttejä kavereita?

Viestin lähetti Skoda
Mutta ainahan voi hankkia muualta yli-torkkoja tilalle. Nämä muualta tulleet yhden syöttöpisteen miehet näyttävät saavuttavan luottamuksen välittömästi. Ilmeisen kiltti kaveri?

Niin, tämä mieshän veti valmentajaa nokkaan, kun ei jutut mielyttäneet eli ei siis niin kilttikään (tästäkin on toki jo niin paljon aikaa, että ei sitäkään kannata enää muistella).

Ei ole helppoa olla profeetta omalla maallaan. "Omista" on helppoa löytää viat, kun ovat jo niin tuttuja.

Tämä vaan on se peri satakuntalainen tapa olla negatiivinen. Esimerkiksi paras ruoasta kerrottava kohteliaisuuskin on "ei se nyt niin pahaa ollut".

Mutta eiköhän se Toke taas rymistele torstaina kaukalossa. Kuulemani mukaan kyseessä ollut tapaus oli varsin mitätön ja "rangaistukseksi" riittänee yhden pelin katsomokomennus.
 

Maffesoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Re: Joukkue täynnä kuuliaisia ja kilttejä kavereita?

Viestin lähetti Skoda
Ehkäpä nykylukkoon ei sitten mahdu enää muita kuin samasta puusta veistettyjä pelaajia. Heikkisen lähtö KooKoohon kun kertoo myös hiukan samasta asiasta.


Siis hetkinen... Toke on poissa yhdestä pelistä ja Heikkiselle haetaan peliaikaa Mestiksestä. Ja nyt on kriisi pystyssä, ja kaverilinja valittu. Siis täh. Eikö nyt ylitulkita ja lujaa?

Voi olla, että Token aika Lukossa on ohi ja voi olla että Heikkisen aika Lukossa on ohi. Voi kuitenkin olla myös niin, että kiukutteleva pelaaja huilaa yhden ottelun motivaatiota keräten ja Heikkinen palaa ruotuun muutaman ottelun jälkeen.

Jos joukkueen etua haetaan, pitää joukkueessa kelvata myös kolmoskentän rooli, jos ei kelpaa, ei ole kovin hyödyllinen joukkueelleen. Ja kenet Skoda tiputtaisit Heikkisen tieltä Lukko-pakistosta? Ei ainakaan kahteen eniten pelaavaan pakkipariin olisi asiaa tällä hetkellä sitten millään, joten eikö ole parempi hakea kiekollista peliaikaa muualta?

Tokella nyt yleensä hetkittäin hiertää kaikkien kanssa, ja seuraavassa hetkessä taas mennään niin kuin ei mitään. Ei ylidramatisoida asiaa suotta.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Keväällähän oli lehdissä juttua Torkin ja Rautakorven välirikosta. Herrat itse kiistivät, mutta nämä viimeaikaiset tapahtumat kielivät jostain ihan muusta. Ehkä pitää paikkansa se, että Rautakorpi ei olisi halunnut Tokea joukkueessa pitää? Tiedä häntä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös