sAMI kAPANEN

  • 3 920
  • 21

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Vinkki

Sami varmasti pyytää jotain samassa mittaluokassa kuin Jeff O'Neill, mutta joutuu playoff-suorituksensa ansiosta tyytymään pienempiin rahoihin.
 

Aksu

Jäsen
Tietämättä mitä Sami Kapanen tulee palkakseen saamaan niin yhdyn edelliseen kommenttiin. Epäonnistuneet pleijarit laskivat markkina-arvoa selvästi. Vaikka loistava pelaaja onkin niin loppukausi jätti monta kysymysmerkkiä.
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sami saa nyt kiittää onneaan, ettei suomalaiseen tapaan nettoa kovin paljoa palkkaa. Mikäli palkka olisi seitsemän miljoonan tietämissä tai korkeampi, joutuisi Sami todennäköisesti alentamaan palkkaansa. Nyt kun rahaa tulee "vain" 2,500,000 dollaria kaudessa niin ei välttämättä tarvitse leikata, vaan voi päästä samallakin palkalla.
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti vilpertti
Sami varmasti pyytää jotain samassa mittaluokassa kuin Jeff O'Neill, mutta joutuu playoff-suorituksensa ansiosta tyytymään pienempiin rahoihin.

Sami sai 2,500,000 dollaria viime kaudella ja O'Neill 1,750,000. Eli tuskinpa Sami O'Neillia vähemmän enää saa, saman verran voi tulla.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Öö. Käsittääkseni O'Neill sai juuri jatkosopimuksen. Ei kannata mulle :)
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti vilpertti
Öö. Käsittääkseni O'Neill sai juuri jatkosopimuksen. Ei kannata mulle :)

[tsättiviesti]
Ai, siis tämä 7 miljoonan kaksivuotinen diili? Joo, pyydän anteeksi virhettäni.
[/tsättiviesti]

En kyllä millään usko, että Kapanen huikeilla play-off-esityksillään saa tuollaista rahamäärää.
 

snapper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche & Leijonat
Viestin lähetti Aksu
Epäonnistuneet pleijarit laskivat markkina-arvoa selvästi. Vaikka loistava pelaaja onkin niin loppukausi jätti monta kysymysmerkkiä.

No niin jätti. Osaisiko muuten kukaan sanoa mistä Samin todella kehnot peliesitykset Playoffeissa johtuivat? Oliko hänellä kenties jotain loukkaantumisen tynkää? Vai iskikö mieheen "Cold Streak" juuri pleijareiden aikaan?
 

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Kyllä sami veikkaajan haastattelussa sanoi, että itseluottamus kärsi kun ei maaleja tullut, joten kyseessä oli jonkinasteinen "cold streak"
Pitkäähän Sami sanoi keskittyneensä hoitamaan puolustustehtävät huolella ja sanoi, ettei ollut huolestunut pisteistään koska joukkue pärjäsi.

Mutta arvatenkin miehen mieltä painoi se ettei playoffeissa pisteitä tullut...
 

modano

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eikö kuitenkin ole niin, että liksa perustuu myös siihen millaiset odotukset kyseiseen pelaajaan kohdistuu tulevaisuuden osalta. Käsittääkseni Kapanen on kuitenkin suhteellisen tärkeässä roolissa myös tulevaisuudessa.

Jos ainoastaan loppuottelussa tehdyt pisteet olisivat ratkaisevia, niin Lindros ei varmaankaan liksaa saisi olenkaan. Eikö hän jäänyt jonain vuonna ilman pisteitä finaalisarjassa?
 

weikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Olen suhteellisen varma, että Kapanen oli loukkaantunut play-offien aikaan. Miehellä ei ole vaan tapana pahemin valitella kivuistaan, eikä noita tietoja siihen aikaan muutenkaan julkisuuteen tuoda, ja nyt sillä ei ole enää mitään.
 

KIME 44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk, Barca, ManUtd
tsn.ca sivujen mukaan Sami Kapanen ja Carolina Hurricanes
on tänään tehnyt yhden vuoden jatkodiilin. Palkkaa ei ilmoitettu.
Näin Sami välttää huomiselle merkityn välimieskäsittelyn.
 

kkorpela

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hammarby IF
Viestin lähetti Jokeri
Voisko joku kertoa lyhyesti miksi pelaajat haluaa aina välttää välmieskäsittelyn?

Ihan yksinkertaisesti siitä syystä, että kyseiset käsittelyt voivat olla luonteeltaan varsin ikäviä. Seurajohdon edustajat yrittävät parhaansa mukaan pitää kustannukset pieninä ja haukkuvat pelaajaa (heikko pleijareissa, huono paineensietokyky, luokkaantumisherkkä etc.), ja pelaajien agentit puolestaan yrittävät vakuuttaa puolueettoman välimiehen pelaajan "korvaamattomuudesta" joukkueelle jne. Kumpikin osapuoli kaivaa esiin kaikki mahdolliset tilastot ym. argumenttiensa tueksi, muihin vastaavan tason/pelipaikan pelaajiin verrataan jne. Usein kun (kompromissi)ratkaisu saadaan, voi käsittelyssä tulehtuneet välit vaikuttaa paljonkin pelaajan rooliin joukkueessa tulevalla kaudella, parin vuoden takainen Antti Aallon tapaus on hyvä esimerkki. Mies sai välimiesratkaisussa rahallisesti ison sopimuksen, mutta Anaheim piti tapausta "varoittavana esimerkkinä", ja Aalto pelasi sopimuskautensa loppuun farmin Cincinnantissa. Sopiminen ennen välimieskäsittelyä yksinkertaisesti säilyttää välit seuran ja pelaajan välillä (eiväthän välit tietenkään aina poikki mene, mutta vaara siihen käsittelyn seuraksena on suurempi).
 

KIME 44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk, Barca, ManUtd
Vastataan lyhyesti:

Ei pelaaja aina välttämättä halua sitä välttää jos tiedossa
on paljon parempi liksa välimiehen kautta kuin mitä on
ennen sitä tarjottu.
Mutta siellä välimies käsittelyssa pelaajan agentti yrittää
todistella kuinka hyvä pelaaja on ja seuran edustajat
mustamaalaa ja haukkuu pelaajan täysin lyttyyn saadakseen
tämän mahdollisimman halvalla. Tällöin aika usein pelaajalla ja
seuralla ei ole välimieskäsittelyn jälkeen kovin lämpimät välit.

edit: kkorpelahan tossa jo kertoikin vähän laajemmin
samaan aikaan kun kirjottelin omaani.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
mtv3:sen mukaan myös carolinan kotisivuilla on ilmoitettu sopimuksen syntymisestä joten eiköhän juttu ole varma.
yksityiskohtia ei kerrottu.

Yhden vuoden sopimus?
Yrittääkö seura myydä Samin jos runkosarjassa taas luistaa?

Vai yrittääkö Sami vakuuttaa seuran taidoistaan myös pleijareissa ja yrittää sitten ensi vuonna isompaa sopparia.
 
Kapanen jatkaa Philadelphiassa

Jatkoaika uutisoi Kapasen jatkosopimuksen Philadelphiassa. Kyseessä on kahden vuoden pahvi, josta ei kuitenkaan annettu julkisuuteen sen kummempia yksityiskohtia. Olisikohan niin, että Kapanen on joutunut hieman leikkaamaan palkkaansa? Kovin monelle 10 maalin/kausi miehelle ei mielellään makseta 3 milj. $ palkkaa. Muussa tapauksessa Sami on todennäköisesti NHL:n ylipalkatuin pelaaja. Miehen viime kausi oli kokonaisuudessaan surkea ja sitä pohjusti jo edellisen kauden surkeasti menneet Stanley Cup pelit.


Jatkoajan uutinen aiheesta

Flyersin uutinen asiasta


edit: lisätty linkki
 
Viimeksi muokattu:

chris

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Re: Kapanen jatkaa Philadelphiassa

Viestin lähetti Bluesbrother
Olisikohan niin, että Kapanen on joutunut hieman leikkaamaan palkkaansa? Kovin monelle 10 maalin/kausi miehelle ei mielellään makseta 3 milj. $ palkkaa. Muussa tapauksessa Sami on todennäköisesti NHL:n ylipalkatuin pelaaja. Miehen viime kausi oli kokonaisuudessaan surkea ja sitä pohjusti jo edellisen kauden surkeasti menneet Stanley Cup pelit.
Toisaalta tämän kevään pleijareissa Kapanen jo alkoi osoittaa heräämisen merkkejä. Sai paljon peliaikaa ja pisti 13 ottelussa pisteet 4+3 ollen näin joukkueen tehokkaimpia. Sekin varmaan antoi Phillylle luottamusta miehen kyvyistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös