Salatut elämät ennakkoon (sisältää spoilereita tulevista jaksoista)

  • 99 758
  • 478

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, LFC, RoPS, FIN, ARG, Cavs, Avalanche
Nimimerkki pernaveikon innoittamana päätin avata tällaisen oman ketjun tuleville uutisille, paljastuksille ja tapahtumille. Tässäkin ketjussa voi kuitenkin paljastusten pohjalta miettiä tulevia. Spoiler -tageja ei tarvitse käyttää tässä ketjussa

Kuten MTV uutisoi Aaro palaa Salattuihin elämiin. Näyttelijä Teemu Lehtilän mukaan Aaro on pari kolme vuotta elänyt hiljaiseloa ja laittanut kuulemma elämäarvoja uusiksi. Onkohan Aaro nykyään amish? Myös muita tuttuja palaa kuulemma Pihjalakadulle.
 

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Toisessa ketjussa ainakin Mariannan kuolemaa pidetään varmana. Itsekin olin siinä uskossa sen muistelmajakson myötä. Eipä näin kuitenkaan ollut.

Pidemmällä aikavälillä (toiselta foorumilta luettua tietoa) joku oli nähnyt salkkarien käynnissä olevissa kuvauksissa Mariannan ja Sir Gayn pussailemassa.
 

Koikkaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves & Boston Bruins

Ralph

Jäsen
Ah ja oh. Olin palaamassa sarjan pariin, kun oletin Mariannan kuolevan. No, en sitten palaakaan kun kerran se elää sittenkin.
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Philadelphia Flyers
Huvittavaa kun ihmiset ottavat Salatut elämät niinkin tosissaan, että tällaiselle ketjulle on tarvetta. Game of Thronesista vielä ymmärsin, mutta Salkkareista...

Juu suhdehan mariaanalle ja söörgeille tulee. Kertokaa jos tiedätte miten Otsa tuohon sitten cliffhangerissä yhdistetään.
 

Eksotikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Laine & Aho
Villi veikkaus että Aki ja Hellu menee naimisiin, koska maikkarin mukaan keväällä/kesällä vietetään häitä. Sebu tykkää :)
 

kalkkifredi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica
Karin paluu tapahtuu tiistain jaksossa. Toivottavasti ei tule vain käymässä vaan olis pidempi soppari.

Toisaalta jos Kari olisi esim.vain kuukauden pituisella stintillä sarjassa, niin sillon todennäköisesti se kuukausi olisi silkkaa tykistystä. Viime visiitin tapaan, jouduttaisiin siinä kuukaudessa repimään hahmosta kaikki mahdollinen irti, joka jo sellaisenaan vaatisi sitä, että nämä eliakset ja sannit jäävät taka-alalle, kun pitää antaa johtotähdelle ruutuaikaa.
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Voi vittu, painu helvettiin mun ruudusta läski-iida! Kuka edes kirjottaa päiväkirjaa tuossa iässä, oikeasti??
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tepsi, Avalanche
Voi vittu, painu helvettiin mun ruudusta läski-iida! Kuka edes kirjottaa päiväkirjaa tuossa iässä, oikeasti??

Onhan tuo nyt aika verrattavissa blogeihin. Neidillä ei vaan sattunut olemaan tietokonetta tuossa tilanteessa käytettävissä. Allekirjoittanut: aikuinen blogia pitävä nainen
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Onhan tuo nyt aika verrattavissa blogeihin. Neidillä ei vaan sattunut olemaan tietokonetta tuossa tilanteessa käytettävissä. Allekirjoittanut: aikuinen blogia pitävä nainen
Nojoo, blogit yleensä kyllä julkaistaan muiden nähtäviksi toisin kuin päiväkirja.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Laitetaan tänne puolelle, kun liittynee tuleviin jaksoihin enempi:

Salkkarit - Aki ja Markus settiä 8 - YouTube Jostain kahdeksan minuutin kohdalta tulee kuvioihin Akin vanha kaveri Timi. En ole katsonut tätä paskaa moneen kuukauteen, mutta bongasin uutisen ja Kristiinan exä näyttää kovin samalta, onko sama näyttelijä? Tässä on Salkkareiden uusi hahmo – luvassa kaikkien aikojen kolmiodraama - Ohjelmat - MTV.fi

Wikipedian mukaan juurikin samainen näyttelijä. 1999 näytellyt Salkkareissa Timi Koivistoa. Hyvä, että saadaan Akillekin vanhoja tuttuja mukaan. Tosin salkkarimittapuulla ei voisi siitäkään yllättyä, ettei Timillä ja Heikki Pohjosella ole mitään tekemistä, kunhan sattui sama näyttelijä. :D
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Kummasti on hiljentynyt tämä spoilaaminen, kun sitä nyt saisi ihan luvalla tehdä ja perustettiin ihan oma ketjukin sitä varten. En malta odottaa tämän kauden viimeistä jaksoa, jossa joku hahmoista murhataan "kylmäverisesti". Syksyllä kun tutkinta edistyy, niin kuulusteluissa ovat ainakin Helena, Aki, Sebastian ja Ismo, joten heistä kukaan ei kuole tällä kaudella. Todennäköisimmältähän näyttäisi, että joku poistaa Monican ja Evan raiskanneen Heikin pelistä, mutta onko tuo liian ilmeistä ja puskista tuleekin että joku Iida tai Kari murhataan. Tietysti Heikki voisi murhata Evan tai Monicankin... Poistuuko vasta huhtikuun lopulla sarjaan tullut Heikki näin pian ? Jotenkin tuntuisi että joku pidempään sarjassa olevista poistuisi nyt. Vai palaako Camilla puolustamaan siskoaan ja murhaa kuitenkin Heikin ? Ei kai tuota Camillaa turhaan laitettu siskolleen soittelemaan, jos ei taas tekisi paluuta... Tiedättekö jo miten tämä homma menee ?
 

kalkkifredi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica
En tiedä muuta, mutta hyvä tollanen ''Who Shot Mr.Burns'' -kuvio tästä on tulossa. Näin jonkun teaserin tulevista murhakuulusteluista, joissa näytti Jirikin olevan vastailemassa kysymyksiin, joten kaiketi ekat viikot syksysytä menee pitkälti poliisikuulustelujen merkeissä ja kaikki on epäiltyjä,

Eiköhän se kuitenkin lopulta mene niin, että Camilla tulee poistamaan Heikin kuvioista.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Eiköhän se Mustavaaran siskoksista toinen käynyt pistämässä veitsen selkään, en keksi kuka muukaan se olisi voinut olla. Tai no Sergei, mutta tuskin.
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Voisin lyödä mistä tahansa vetoa, että "pääepäillyt" Ismo, Aki ja Stuba ovat tähän syyttömiä. Ilmeisesti syyllinen on joku henkilö, kenet Heikki tunsi entuudestaan. Mikähän on tämän Nikkisen tyttären rooli?
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Ilmeisesti syyllinen on joku henkilö, kenet Heikki tunsi entuudestaan. Mikähän on tämän Nikkisen tyttären rooli?

Ehkä vastasit omaan kysymykseesi vaikka tuskin Aki niin narsistinen tapaus on, että oman tyttärensä laittaisi omalle viinilistalle omaa etua tavoitellessa. :)

Oikeasti epäilen Alissan liittyvän jollain tavalla Iidan ja Joonatanin karkumatkaan ja Iidan paluuseen. Olisin niin toivonut Iidan tekstariahdistelijan olevan Pekka, mutta viimeistään ämmän käyttö viestissä sai minun toiveeni murenemaan.
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Epäilin vahvimmin Heikin murhaajaksi Camillaa tuon päätösjakson jälkeen, mutta nyt huomisen jakson ja tulevien jaksojen nimet nähtyäni heitän ässän hihasta ja veikkaan murhaajaksi Kallea. Ismon ottaessa ensimmäisessä kuulustelussa Kallen puheeksi hän korostaa tämän olevan ylilääkäri ja kunnon poika. Ehkä Ismo näki Kallen menevän majatalon yläkertaan ? Ylikorostunutta pojan nuhteettomuuden puolustelua joka tapauksessa heti alkuun.

2.10.2015 jakson nimi on "Hän on Pihlajakadun murhaaja". Tuota jaksoa ennen 25.9.2015 jakson nimi on: "Kristiina saa homon pommin". Veikkaan että pommin heittäjä on Kalle, joka murtuu viimein tekemästään murhasta äidilleen. Kristiina sitten suojelee poikaansa ja muutama jakso myöhemmin asia kuitenkin paljastuu. Kallen motiivi murhaan on se, ettei hän halunnut menettää jälleen äitiään sekä samalla siskopuoltaan ja tämän lasta. Myös Ismo olisi jälleen masentunut Kristiinan lähdettyä ja kaiken lisäksi Kallesta tuli kevään jaksoissa yhtäkkiä Monican "bestis" ja Monica lienee purkanut Kallelle myös synkimmät murheensa... Pete Latun aika saattaisi olla poistua sarjasta kokonaan pian ? (huhuja useista näyttelijämuutoksistahan on taas ollut). Kalle siis kiskaisi Ismon Heikille viemän pihviveitsen Heikin selkään. Hän ei ole ainakaan vielä syyskauden 1.jaksossa edes kuulusteltavien joukossa, joten eiköhän syyllinen tule tuon joukon ulkopuolelta ja ole näin ollen Kalle, jota ei kaiketi viime kauden päätösjaksossa majatalossa nähty kun Heikki rappuset veitsi selässään alas tuli.

Tämän skenaarion toteutuessa tuo että Camilla soitteli Monicalle kevään jaksoissa, olisikin ollut vain tuotannon hämäystä, kun ovat itsekin huomanneet liian usein toistavansa tuota kuviota, jossa sarjaan palaa tai tapahtuman keskiöön tulee johonkin yhteyttä ottanut henkilö tai joku yhtäkkiä puheeksi tullut vanha sarjan henkilö.

Jokerikorttina murhaajaksi olisi tietysti Akin tytär, joka olisi ollut myös eskorttina ja ajautunut Heikin hoitoon... Akin tyttärellä on kuitenkin jo kuvionsa Iidan kanssa, joten siinä on tuolle hahmolle tarpeeksi jo juonta. Eli KALLE ON MURHAAJA.
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Ihan hyvää hakua siinä käyttäjältä @Brett. Täytyy myöntää, että en itse tullut edes ajatelleeksi Kallea, mutta nythän tämä kuvio vaikuttaa jopa loogisimmalta. Varmaa tässä on ainoastaan se, että syyllinen ei ole Ismo, Stuba tai Nikkinen. Lisäksi pidän todennäköisenä sitä, että murhaaja on kokonaan joku täysin ulkopuolinen hahmo, jota ei olla sarjassa vielä aikaisemmin nähty, mutta toivottavasti nyt ei tällaiseen lähdetä.

Mikäli murhaaja nyt sattuisi olemaan Kalle, niin olisi ihan mielenkiintoista seurata kuinka tuotanto on tuon hänen motiivinsa saanut esiteltyä. Hyvässä asemassa oleva ylilääkäri kun ei ihan pienestä ala ketään murhaamaan. Toinen jännityksen aihe on se, ratkeaako tuon Mariannan yliajon kohtalo koskaan. Voisikohan sekin liittyä jollain tapaa tähän, että Kalle olisi saanut selville Heikin yrittävän lavastaa häntä koska halusi tavoitella ylilääkärin paikkaa tms..?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös