Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Saku Martikainen SaPKon päävalmentajaksi

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Al Dente, 19.01.2012 klo 11.08.

 1. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Saku Martikainen on SaPKon seuraava päävalmentaja. Valmentanut Bluesin B-junnuja ja ensimmäinen valmentajapesti aikuisten tasolla. Olisin kyllä odottanut vähän kokeneempaa, jolla olisi voitu houkutella pelaajia tännepäin.
   
 2. Rocco Jäsen

  Lainaus:
  Martikaisen mukana voi tulla ns. Antti Törmänen -efekti, sillä Saku on tehnyt töitä kauan pääkaupunkiseudun nuorten kanssa. PK-seudulla kuitenkin on pelaajamassaa tuhottomasti verrattuna alueen tarjoamiin seuroihin nähden, joten pelaajavirta käy jatkuvasti sieltä poispäin. Uskon että Saku saa houkuteltua paljon pelaajia SaPKoon. Ei pelkoa.
   
 3. Laiton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Olipas yllätysnimi, tuskin kukaan osasi etukäteen arvata.
  Nuori ja toivottavasti nälkäinen valmentaja, niinkuin Savonlinnassa toivotaan.

  Sen verran kuulin Bluesin "sisäpiiristä", että Martikainen on pelaajien tykkäämä valmentaja. Ja kun menestystäkin junnupuolella on tullut, niin mikä ettei. Kun SaPKon joukkue vielä, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta, on melko nuori myös ensi kaudellakin, niin minä en ainakaan tuomitse etukäteen.
   
 4. Fordél Jäsen

  Ei mitään hajua koko kaverista ja tämän pätevyydestä, mutta tietysti lähtökohtaisesti Bluesin junnuista ei voi tulla ihan täyttä huuhaa-ukkoa.

  SaPKolle kuitenkin suuri tunnustus siitä, että se on uskaltanut nostaa nuoremman sukupolven valmentajan vastuulliseen tehtävään miesten sarjassa. Näitä paikkoja tarvitaan, jotta saamme uusia valmentajia vanhojen tilalle sekä uudistettua koko lajia ja kiekkokulttuuria.

  Toivotaan Martikaiselle kaikkea hyvää ja onnistumisia tehtävässään!
   
 5. Jone29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, sympatiat KalPalle
  Paremmin asiaan perehtymättä juuri tällaista valmentajavalintaa toivoin.

  Nuori, eteenpäinmenevä uudenpolven valmentaja.

  SaPKon kaksi aikasempaa valmentajaa Kokkonen ja Tirkkonen ovat olleet riskivalintoja siinä mielessä, että molemmilta valmennuskokemus puuttui täysin. Kokkosen kohdalla meni ihan kelvollisesti ja Tirkkonen onnistui hyvin. Toivottavasti Martikainen onnistuu.
   
 6. Toivo Isänmaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, espoolaiset kasvattajaseurat
 7. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  Toivotaan parasta. Miten lie Martikainen saako houkuteltua ketään etelästä päin kyytiin joka kaartaa Savonlinnaan? Pekka Tirkkonenhan veti jo nimellään tänne muutaman pelurin. Asiaa sivuten SaPKon taustavoimista kannattaa myös mainita nimi Pekka Linden joka on tehnyt erinomaista työtä SaPKossa. Kiitokset siitä Lindenille ja toivottavasti jaksaa jatkaa hommia Lörtsylandiassa.
   
 8. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Nyt on niin että Saku Martikainen ei saa SaPKossa mitään aikaan, se on nyt vaan fakta. Kaveri on ulostettava pihalle ja uutta valmentajaa hakemaan. Martikainen ei saa pelaajista mitään otetta, viime kaudellakin hyvät ukot säntäilevät kentällä minne sattuu ja varsinkin pakit on ihan kuutamolla.

  Pelaajat eivät pelaa pässipaidalle. Hälläväliä meininkiä on havaittavissa. Kyllä tuolla porukalla pitäisi sarjan keskikastiin päästä mutta Mestistasolla kokematon jantteri kusee selityksineen koko homman. Näkemiin! Ja helvetin pian.
   
 9. Toivo Isänmaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, espoolaiset kasvattajaseurat
  Lainaus:
  Eikö nuo ole jotakin Jukurit -matsia lukuunottamatta olleet tosi tiukkoja matseja, maalin parin tappioita? Ei viittaisi motivaation puutteeseen pelaajistossa vai mitä sanovat otteluita nähneet? Kai sentään jonkun verran aikaa on ekan kauden valmennukselle annettava... pelejä kaiketi kuitenkin 2/3 vielä jäljellä.
   
 10. VanhaJaVäsynyt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsinki, Savo ja Leijonat
  Olen samaa mieltä kuin edellinen, ei nyt sentään Tirkkosen aika voi nostaa vaatimustasoa fanien keskuudessa liian ylös. Kuitenkin Pekka on aika velho valmentajaksi ja nautitaan nyt Sakun tuomista hedelmistä. Eniten taitaa ongelmia olla maalivahtipelissä, torjunta-%:t karmeaa luettavaa.
   
 11. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  No viime peleissä ollaan menty SaPKossa eteenpäin. Peli alkaa jo näyttää joltain joten annetaan nyt Martikaiselle vielä aikaa näyttää että homma alkaa pelittämään.