Ilmoitukset

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bunghole on laitettu kahden viikon jäähylle jatkuvan itsemoderoinnin ja henkilökohtaisuuksien vuoksi.

Sulje ilmoitus

Saku Martikainen SaPKon päävalmentajaksi

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Al Dente, 19.01.2012 klo 11.08.

 1. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Saku Martikainen on SaPKon seuraava päävalmentaja. Valmentanut Bluesin B-junnuja ja ensimmäinen valmentajapesti aikuisten tasolla. Olisin kyllä odottanut vähän kokeneempaa, jolla olisi voitu houkutella pelaajia tännepäin.
   
 2. Rocco Jäsen

  Lainaus:
  Martikaisen mukana voi tulla ns. Antti Törmänen -efekti, sillä Saku on tehnyt töitä kauan pääkaupunkiseudun nuorten kanssa. PK-seudulla kuitenkin on pelaajamassaa tuhottomasti verrattuna alueen tarjoamiin seuroihin nähden, joten pelaajavirta käy jatkuvasti sieltä poispäin. Uskon että Saku saa houkuteltua paljon pelaajia SaPKoon. Ei pelkoa.
   
 3. Laiton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Olipas yllätysnimi, tuskin kukaan osasi etukäteen arvata.
  Nuori ja toivottavasti nälkäinen valmentaja, niinkuin Savonlinnassa toivotaan.

  Sen verran kuulin Bluesin "sisäpiiristä", että Martikainen on pelaajien tykkäämä valmentaja. Ja kun menestystäkin junnupuolella on tullut, niin mikä ettei. Kun SaPKon joukkue vielä, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta, on melko nuori myös ensi kaudellakin, niin minä en ainakaan tuomitse etukäteen.
   
 4. Fordél Jäsen

  Ei mitään hajua koko kaverista ja tämän pätevyydestä, mutta tietysti lähtökohtaisesti Bluesin junnuista ei voi tulla ihan täyttä huuhaa-ukkoa.

  SaPKolle kuitenkin suuri tunnustus siitä, että se on uskaltanut nostaa nuoremman sukupolven valmentajan vastuulliseen tehtävään miesten sarjassa. Näitä paikkoja tarvitaan, jotta saamme uusia valmentajia vanhojen tilalle sekä uudistettua koko lajia ja kiekkokulttuuria.

  Toivotaan Martikaiselle kaikkea hyvää ja onnistumisia tehtävässään!
   
 5. Jone29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, sympatiat KalPalle
  Paremmin asiaan perehtymättä juuri tällaista valmentajavalintaa toivoin.

  Nuori, eteenpäinmenevä uudenpolven valmentaja.

  SaPKon kaksi aikasempaa valmentajaa Kokkonen ja Tirkkonen ovat olleet riskivalintoja siinä mielessä, että molemmilta valmennuskokemus puuttui täysin. Kokkosen kohdalla meni ihan kelvollisesti ja Tirkkonen onnistui hyvin. Toivottavasti Martikainen onnistuu.
   
 6. Toivo Isänmaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, espoolaiset kasvattajaseurat
 7. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  Toivotaan parasta. Miten lie Martikainen saako houkuteltua ketään etelästä päin kyytiin joka kaartaa Savonlinnaan? Pekka Tirkkonenhan veti jo nimellään tänne muutaman pelurin. Asiaa sivuten SaPKon taustavoimista kannattaa myös mainita nimi Pekka Linden joka on tehnyt erinomaista työtä SaPKossa. Kiitokset siitä Lindenille ja toivottavasti jaksaa jatkaa hommia Lörtsylandiassa.
   
 8. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Nyt on niin että Saku Martikainen ei saa SaPKossa mitään aikaan, se on nyt vaan fakta. Kaveri on ulostettava pihalle ja uutta valmentajaa hakemaan. Martikainen ei saa pelaajista mitään otetta, viime kaudellakin hyvät ukot säntäilevät kentällä minne sattuu ja varsinkin pakit on ihan kuutamolla.

  Pelaajat eivät pelaa pässipaidalle. Hälläväliä meininkiä on havaittavissa. Kyllä tuolla porukalla pitäisi sarjan keskikastiin päästä mutta Mestistasolla kokematon jantteri kusee selityksineen koko homman. Näkemiin! Ja helvetin pian.
   
 9. Toivo Isänmaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, espoolaiset kasvattajaseurat
  Lainaus:
  Eikö nuo ole jotakin Jukurit -matsia lukuunottamatta olleet tosi tiukkoja matseja, maalin parin tappioita? Ei viittaisi motivaation puutteeseen pelaajistossa vai mitä sanovat otteluita nähneet? Kai sentään jonkun verran aikaa on ekan kauden valmennukselle annettava... pelejä kaiketi kuitenkin 2/3 vielä jäljellä.
   
 10. VanhaJaVäsynyt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsinki, Savo ja Leijonat
  Olen samaa mieltä kuin edellinen, ei nyt sentään Tirkkosen aika voi nostaa vaatimustasoa fanien keskuudessa liian ylös. Kuitenkin Pekka on aika velho valmentajaksi ja nautitaan nyt Sakun tuomista hedelmistä. Eniten taitaa ongelmia olla maalivahtipelissä, torjunta-%:t karmeaa luettavaa.
   
 11. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  No viime peleissä ollaan menty SaPKossa eteenpäin. Peli alkaa jo näyttää joltain joten annetaan nyt Martikaiselle vielä aikaa näyttää että homma alkaa pelittämään.