Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki heavy on saanut viikon pelikiellon, sillä hän ei Yleisradion ketjussa pysynyt aiheessa, vaan keskittyi henkilökohtaisuuksiin asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Saku Martikainen SaPKon päävalmentajaksi

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Al Dente, 19.01.2012 klo 11.08.

 1. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Saku Martikainen on SaPKon seuraava päävalmentaja. Valmentanut Bluesin B-junnuja ja ensimmäinen valmentajapesti aikuisten tasolla. Olisin kyllä odottanut vähän kokeneempaa, jolla olisi voitu houkutella pelaajia tännepäin.
   
 2. Rocco Jäsen

  Lainaus:
  Martikaisen mukana voi tulla ns. Antti Törmänen -efekti, sillä Saku on tehnyt töitä kauan pääkaupunkiseudun nuorten kanssa. PK-seudulla kuitenkin on pelaajamassaa tuhottomasti verrattuna alueen tarjoamiin seuroihin nähden, joten pelaajavirta käy jatkuvasti sieltä poispäin. Uskon että Saku saa houkuteltua paljon pelaajia SaPKoon. Ei pelkoa.
   
 3. Laiton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Olipas yllätysnimi, tuskin kukaan osasi etukäteen arvata.
  Nuori ja toivottavasti nälkäinen valmentaja, niinkuin Savonlinnassa toivotaan.

  Sen verran kuulin Bluesin "sisäpiiristä", että Martikainen on pelaajien tykkäämä valmentaja. Ja kun menestystäkin junnupuolella on tullut, niin mikä ettei. Kun SaPKon joukkue vielä, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta, on melko nuori myös ensi kaudellakin, niin minä en ainakaan tuomitse etukäteen.
   
 4. Fordél Jäsen

  Ei mitään hajua koko kaverista ja tämän pätevyydestä, mutta tietysti lähtökohtaisesti Bluesin junnuista ei voi tulla ihan täyttä huuhaa-ukkoa.

  SaPKolle kuitenkin suuri tunnustus siitä, että se on uskaltanut nostaa nuoremman sukupolven valmentajan vastuulliseen tehtävään miesten sarjassa. Näitä paikkoja tarvitaan, jotta saamme uusia valmentajia vanhojen tilalle sekä uudistettua koko lajia ja kiekkokulttuuria.

  Toivotaan Martikaiselle kaikkea hyvää ja onnistumisia tehtävässään!
   
 5. Jone29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Paremmin asiaan perehtymättä juuri tällaista valmentajavalintaa toivoin.

  Nuori, eteenpäinmenevä uudenpolven valmentaja.

  SaPKon kaksi aikasempaa valmentajaa Kokkonen ja Tirkkonen ovat olleet riskivalintoja siinä mielessä, että molemmilta valmennuskokemus puuttui täysin. Kokkosen kohdalla meni ihan kelvollisesti ja Tirkkonen onnistui hyvin. Toivottavasti Martikainen onnistuu.
   
 6. Toivo Isänmaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, espoolaiset kasvattajaseurat
 7. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  Toivotaan parasta. Miten lie Martikainen saako houkuteltua ketään etelästä päin kyytiin joka kaartaa Savonlinnaan? Pekka Tirkkonenhan veti jo nimellään tänne muutaman pelurin. Asiaa sivuten SaPKon taustavoimista kannattaa myös mainita nimi Pekka Linden joka on tehnyt erinomaista työtä SaPKossa. Kiitokset siitä Lindenille ja toivottavasti jaksaa jatkaa hommia Lörtsylandiassa.
   
 8. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Nyt on niin että Saku Martikainen ei saa SaPKossa mitään aikaan, se on nyt vaan fakta. Kaveri on ulostettava pihalle ja uutta valmentajaa hakemaan. Martikainen ei saa pelaajista mitään otetta, viime kaudellakin hyvät ukot säntäilevät kentällä minne sattuu ja varsinkin pakit on ihan kuutamolla.

  Pelaajat eivät pelaa pässipaidalle. Hälläväliä meininkiä on havaittavissa. Kyllä tuolla porukalla pitäisi sarjan keskikastiin päästä mutta Mestistasolla kokematon jantteri kusee selityksineen koko homman. Näkemiin! Ja helvetin pian.
   
 9. Toivo Isänmaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, espoolaiset kasvattajaseurat
  Lainaus:
  Eikö nuo ole jotakin Jukurit -matsia lukuunottamatta olleet tosi tiukkoja matseja, maalin parin tappioita? Ei viittaisi motivaation puutteeseen pelaajistossa vai mitä sanovat otteluita nähneet? Kai sentään jonkun verran aikaa on ekan kauden valmennukselle annettava... pelejä kaiketi kuitenkin 2/3 vielä jäljellä.
   
 10. VanhaJaVäsynyt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsinki, Savo ja Leijonat
  Olen samaa mieltä kuin edellinen, ei nyt sentään Tirkkosen aika voi nostaa vaatimustasoa fanien keskuudessa liian ylös. Kuitenkin Pekka on aika velho valmentajaksi ja nautitaan nyt Sakun tuomista hedelmistä. Eniten taitaa ongelmia olla maalivahtipelissä, torjunta-%:t karmeaa luettavaa.
   
 11. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  No viime peleissä ollaan menty SaPKossa eteenpäin. Peli alkaa jo näyttää joltain joten annetaan nyt Martikaiselle vielä aikaa näyttää että homma alkaa pelittämään.
   
 • Pitkävedossa tänään

  Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  TPS - Ilves
  • 1.85
  • 4.30
  • 3.20
  Jokipojat - Ketterä
  • 1.93
  • 4.20
  • 2.95
  KOOVEE - K-Vantaa
  • 3.50
  • 4.60
  • 1.68
  Peliitat - KeuPa HT
  • 2.70
  • 4.00
  • 2.10
  SaPKo - RoKi
  • 1.85
  • 4.40
  • 3.00