massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vielä Mäenalasesta. Mies on aikuisiällä tulosta tehnyt tasan kerran liigassa 46pts ja u20mm-kisoissa Teuvon siivellä taisi kihauttaa usemman kaapin. Siinä se sitten olikin. Kuinka näen Sakun vaihtoehdot?

1.KHLssä kahden ekan ketjun "täydennys"voimalaituri a la Jesse, Pakarinen, Savi tai 3-4 ketjun sentteri. Tuo eka skenaario vaatii Sakulta tason nostoa.
2.NHLssä 4.ketjun röyhijä 2-suunnan lapulla.
3. Vauhtia Kärppien ykkösketjusta ja uusi ponnistus kirkkaimpiin valoihin.
 
No easy way out!
Jokerit - voittamisen vimmaa kaudella 21-22

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen Jokerit, canes
Koheloon Saku on sopiva 3. ketjun potentiaalina. Näytöt ei riitä tulosketjuihin eikä myöskään The Neloseen. (Mä haluun Anttila-Joensuu-Pihlu -ketjun takas ja HETI!)
 

Randalf

Jäsen
Olin luultavasti kovimpia Herra Alismäki -optimisteja (tykkään myös viljellä tuota The Lord of the Rings -lainalempinimeäni hänelle ihan liikaa, anteeks kaikki!) täällä pitkin kesää ja syksyä ja pettymyshän Saku on nyt ollut.

Jos joukkueella on nyt edessä pidempi ehjä jakso, niin toivottavasti hän saa pikkuhiljaa peliään uomiinsa. Käsiä, nopeutta ja työmoraalia kyllä löytyy, mutta ajautuu jotenkin ulkopuolelle koko ajan, eikä rullaavaa koostumusta tunnu löytyvän. Hyviä vaihtoja toki tulee aina välillä, joissa kulkee nätisti, mutta mies ei juuri nyt tunnu oikein luontevalta palaselta mihinkään. Toisaalta, kaikessa ikävyydessään on toki - tätä ihanan kulunutta ilmaisua käyttääkseni - enemmän mahdollisuus kuin uhka, että toimivimpien koostumusten ulkopuolelta löytyy Mäenalaisen perustason+ihan kohtuullisen "upsiden" omaava kaveri. Eelin lähtö saattaa toki inspiroida tarjoamaan rotaatiotilanteesta riippuen 2-4 ketjuissa vähän enemmän pelejä laiturin tontilla, joten josko se siitä sitte.

Edelleen haluan uskoa, että se playoff-Mäenalanen sieltä löytyy.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
Mitä tälle jätkälle on tapahtunut? Toissakaudella veteli puolet kaudesta NHL:ää ja viime kaudella pleijareissa oli helvetin kova. Nyt tuntuu olevan pihalla kuin lumiukko omassa päässä, hyökkäysalueella tehoton kuin mikä, kakkosissa Joensuun lukemissa ja kenenkään kanssa ei tunnu löytyvän minkäänlaista säveltä. Siis jätkä tuli meille toisen jalan ollessa NHL:ssä ja tavoitteet varmasti siihen suuntaan, pelaaja parhaassa iässä, mitat kohdillaan, todistetusti on saanut Jokereissakin tehtyä hyviä asioita ja nyt esitykset ovat Junttilan tasolla.

Jotenkin tuntuu, että tuolla on kupolissa vikaa. Omassa päässä ylipelaa itsensä säännöllisesti ulos, ollen tyyliin ainoa hyökkääjä joille tätä sattuu säännöllisesti. Vika ei siis ole sapluunassa, vaan pelaajassa. Jos pelaaja olisi noin idiootti, ei hänellä olisi 34 matsia NHL:ssä runkosarjaa vyöllä ja vielä pleijareita päälle. Mun silmään tuo kielii siitä, että pelaaja ei luota joko itseensä tai systeemiin ja sen seurauksena höntyilee liikaa, päätyen uimaan rintaa milloin mihinkin. Ja sitä mukaa kun noita sattuu enemmän, itseluottamus ottaa entistä enemmän osumaa. Uskon myös valmennuksen tiedostavan tämän ja sen seurauksena sai jokunen matsi takaperin näytönpaikan tulikuuman Nellin vierellä. Ei Mäenalasta laitettu siihen palkintona hyvästä työstä tai roolituksen takia, vaan siksi, että hän saisi edes jotain positiivista swingiä.

Mä heitän vuodenvaihteeseen asti aikaa. Jos siihen mennessä peli ei parane, en usko sen paranevan enää pleijareissakaan. Siinä missä Junttilan kohdalla ei vain riitä KHL:ään, Mäenalasella pitäisi olla kaikki kyvyt olla tärkeydessä luokkaa Joensuu-Nelli-mitänäitänytonkaan. Mutta jos pää on jumissa kuin yhteiskunta koronan kanssa, niin pelimiehen mitoista ja NHL-pleijareihin riittäneistä skilleistä ei iloa ole.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Mitä tälle jätkälle on tapahtunut? Toissakaudella veteli puolet kaudesta NHL:ää
Ei mitään. Ihan samalla paskalla tasolla ollut kokoajan kun täällä on ollut. Ei mitään käyttöä. En ymmärrä mitä jotkut on nähneet tässä kaverissa.

NHLssä ei pelaa absoluuttisesti parhaat pelaajat, vaan nuoret pääsevät sinne potentiaalinsa turvin, jota Sakullakin joskus oli. KHLssä on monta parempaa pelaajaa kun NHLn alaketjuissa.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Ei kai laiturista yhtäkkiä laadukasta sentteriä saa tällä tasolla. Katse osoittaa lähinnä Kurrin ja Marjamäen suuntaan.
Brian O'Neill? Ei toki yhtä laadukas pelaaja keskellä kuin laidassa.

Sakua on tullut puolusteltua keväästä lähtien, mutta onhan tuo nykyinen taapertaminen surullista katseltavaa. Kiekollisena tuntuu jatkuvasti tekevän vääriä ratkaisuja ja omissa pyörii milloin missäkin. Eihän tuo juuri muusta kerro kuin pääjumista, joka toivottavasti jossain vaiheessa aukeaa. Mulle on myös näin reilun vuoden jälkeen vielä epäselvää, että minkälainen pelaaja on oikeastaan kyseessä pelaajatyypiltään. Keväällä toimi hienosti täydentävänä palasena tuossa Haapalan ja Jensenin välissä, mutta nyt tuntuu, että yrittää olla liikaa playmaker sen sijaan, että antaisi jonkun toisen hoitaa sen roolin.

Etenkin nyt Jessen ja Brianin välissä pelatessa ketjun pelaaminen jäi täysin piippuun, koska O'Neill ei ollut se kenen kautta kiekko liikkui.
 
Pöö

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
yrittää olla liikaa playmaker
Tähän kiteytyy mun mielestä paljon Mäenalasta tällä hetkellä. Saku on ns.iso poika ja Sakun pitäisi pelata niin kuin iso poika. Voimalla ennen kaikkea ja maalia kohti. Aina maalia kohti. Antaa muiden heittää lättyjä. Raamit ja ominaisuudet tähän peliin on olemassa. 3.linjaan Mäenalanen-Norman-Pakarinen ja kiekkoa maalille.
 
No easy way out!
Jokerit - voittamisen vimmaa kaudella 21-22

seeseeäm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Saku pelasi mielestäni hyvin viime kaudella ja varsinkin playoffeissa; ajoi maalille, taklasi, liikkui hyvin kentällä ja syötöt napsuivat lapaan. Nyt näyttää tosiaan siltä, että itseluottamus on tipotiessään ja mikään ei oikein onnistu kentällä. En luovuttaisi vielä kaverin suhteen, koska kyky hänellä on kyllä olla hyvä KHL-pelaaja. Nyt vaan tarvitsisi mielestäni muutaman onnistumisen, mikä ruokkisi itseluottamusta ja peli lähtisi taas kulkemaan. En tarkoita toki sitä, että sitä voidaan odotella montaa vuotta, mutta uskon, että parantaa kyllä vielä tällä kaudella. Myös laiturin tontti ehkä sopisi kuitenkin paremmin hänelle, en ole ihan vakuuttunut tuosta keskellä pelaamisesta.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jotain pitäisi Sakulle keksiä. On tällä kaudella ollut aivan jatkuvasti pelin ulkopuolella. Oman silmään ei ole pelkästään itseluottamusasia vaan kyllä tuossa on joku isommin pielessä. Onko kotona vienyt voimat vai mikä?

Regin-Schroeder-Norman-Pihlström keskelle ja Saku vaikka nelosen toiseen laitaan pelaamaan suoraviivaisesti.
 
Jotain pitäisi Sakulle keksiä. On tällä kaudella ollut aivan jatkuvasti pelin ulkopuolella. Oman silmään ei ole pelkästään itseluottamusasia vaan kyllä tuossa on joku isommin pielessä. Onko kotona vienyt voimat vai mikä?

Regin-Schroeder-Norman-Pihlström keskelle ja Saku vaikka nelosen toiseen laitaan pelaamaan suoraviivaisesti.
Eipä Saku mikään kummonen viime kaudellakaan ennen päähittiä ollut. Pudotuspeleissä erottu ja uskon, että herra parantaa jahka kausi kääntyy loppupuolelle.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, L.Henttala, Johaug, Kadi, Käpä<3
Toivottavasti löytää itsensä katsomosta kun karanteenissa olevat pelaajat palaa, ei mitään käyttöä missään ketjussa. Enemmän haittaa omille kuin hyötyä. Nellin vieressä epäonnistuminen ja koko ketjun pelin sotkeminen on yksinään sellainen saavutus että eiköhän tää jätkä ole nähty.
 
"Johaug on Norjan kansallisaarre. Olemme aina olleet hänestä hyvin ylpeitä. Kun hän kärsii tällä tavalla, kaikista hänestä tykkäävistä tuntuu pahalta."
- Joachim Baardsen -

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Just sai Saku peliaikaa nelosen laidassa Lahnaviikin stunttina SKA-matsin ekan erän lopussa ja heti tarjoili Krejcikille vetopaikan viivaan, josta kelpo veto. Tätä lisää :)
 

Matrixi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Annetaan nyt tännekin vähän posia. Yksi parhaista mun mielestä tänään. Petasi paikkoja ja luisteli ja kamppaili hyvin kovia pelimiehiä vastaan. Tälläisellä pelillä täyttää hyvin kolmossenan paikan.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Eilisestä ansaitsee kyllä vilpittömästi kehut. Tarjoili useammankin huippupaikan Haapalan maalin lisäksi. Tietysti ne aloitukset ei suju, mutta muuten paljon paremmin.
 
Gillies: Tulin pelaamaan kovaa, rehellistä lätkää

Randalf

Jäsen
Oli tosiaan vähän pirteämpi peli Mäenalaselta - hienoa! Toivottavasti suunta on tämä. Pikkuhiljaa parempaan ja vähintäänkin okhyvällä perustasolla, eikä mitään hiihtelyä. A-J Niemen usein Viasatin lähetyksissä viljelemää ilmaisua käyttääkseni, Mäenalanen alkoi pikkuhiljaa olla ytimeässä - toivottavasti ei ihan heti löydä sieltä pois. :)

Jollain tapaa Mäenalasesta tulee pelaajatyyppinä, etenkin tämän alkukauden myötä, vähän mieleen (etenkin uransa loppuvaiheen) Olli Jokinen; kaikki ominaisuudet hyvää tasoa ja raamejakin on, mutta toisinaan peli aikamoista hiihtelyä (ts. "ei ole ytimessä") ja kemiaa ei tunnu oikein löytyvän kenenkään kanssa - vaikka hyviä pelejä ja kiekotteluja toki mahtuu sinne tänne jo vahingossakin - ja ei oikein fyysistä profiiliaankaan niin kauheasti yritä hyödyntää.

Mutta SKA:ta vastaan hyvä esitys ja toivottavasti tällä tiellä jatkuu. Mäenalanen on siinä mielessä kiehtova pelaaja, että ominaisuuksien puolesta aineksia sellaiseen... öö puolikova late bloomer -tarinaan on olemassa, mutta ripaus x-faktoria tarttis nyt jostain repästä ja valjastaa käyttöön.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Jokerit: "Ne, jotka eivät asioista tiedä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta - heille vain hymyilen"
11.12.2011 Taurun mielipide Jokereista Jokerit - Saipa pelissä tilanteessä 5-2:
"Jokerit on kovanluokan jengi. Siellä ei pienipalkkaisia kentälle päästetäkään"

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sanoisin että tuo niitti sinetöi sen että Kurrin on pakko hommata hyökkääjä ja nyt se voikin sitten olla jo kaveri jonka pelipaikkana on c. Sen verran huono on Sakun historia että viime kauden Grant fibat tästä tulee.
 
No easy way out!
Jokerit - voittamisen vimmaa kaudella 21-22

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, L.Henttala, Johaug, Kadi, Käpä<3
Mäenalainen siis sivuun vielä määräämättömäksi ajaksi, toivotaan nyt ettei käynyt pahemmin mutta ei näitä päävammoja voi määräänsä enempää ottaa, joten saa nähdä palaako vielä kaukaloon vai onko syytä viheltää peli poikki. Joka tapauksessa toivotaan mahdollisimman nopeaa toipumista vaikka pelit oliskin nyt pelattu.
 
"Johaug on Norjan kansallisaarre. Olemme aina olleet hänestä hyvin ylpeitä. Kun hän kärsii tällä tavalla, kaikista hänestä tykkäävistä tuntuu pahalta."
- Joachim Baardsen -

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
6+10 kahteen kauteen. Ei ihan sitä mitä odotettiin. Silloin kun katseli otteita Carolinan paidassa, niin oli todella hyvä. Vielä loukkaantumiset päälle ja päähistoria. Ei jatkoja enää ja.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mäenalanen vaikuttaa olevan menetetty tapaus päävammojen takia. Iso, nopea ja taitavakin, mutta ei mitään hyötyä KHLllässä. Valitettavasti. Kaikki eväät olisi, mutta jos ne illasta toiseen jättää himaan niin on varmaan paras että itsekin jää syömään niitä sinne himaan...
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Kyllä Sakulle sanotaan tack ja adjöö keväällä. Samoin toinen päävammoista kärsiny Grant joutaa mennä. Ei vaan riitä enää tossa kunnossa tälle tasolle. Parhailla otteillaan olisivat hyciä pelaajia KHL:än
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy