Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Sairastupaketju kaudelle 2007–2008

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana El Lude, 06.08.2007 klo 13.46.

 1. El Lude Jäsen

  Ollaanpa sitten oikein pahanilmanlintu allekirjoittaneen toimesta tai ei, mutta tällaista kejua ei vielä tämän kauden Jokipo-osastolla ole. Ennemmin tai toivottavasti vasta myöhemmin joku Jokipon pelaaja joutuu vemppaosastolle. Tämä ketju ei kuitenkaan ole toive siitä, että tänne kirjoiteltasiin ahkerasti Jokipoikien pelaajien vammoista, vaan lähinnä välttämätön paha Jokipoikakeskusteluun Jatkoajan viestiketjujen maailmassa.
   
 2. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  No, niin. Juhani Uusitalo on loukannut Kotkassa polvensa. Väänäsen Ville ei ollut jostain syystä mukana myöskään. Olisko Villestä jollain infoa? Eli meillä on nyt kolme pakkia, joten Tiistaihin mennessä voisi kuvittelevan jotain kuuluvan. Kunhan tulijat ei ole vaan pelkkiä täytemiehiä....
   
 3. El Lude Jäsen

  Eiköhän se ykkössentteri Tapio Ahtosen nilkkavammakin ole tämän ketjun asioita. Tietääköhän kukaan Ahtosen tilanteesta tarkemmin? Toipuuko sarjan alkuun vai loppuun mennessä pelikuntoon?
   
 4. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  Kuulemma lepuutetaan ja kuntoutetaan silleensä, että olisi kauden avauksessa jo pelikunnossa. Mutta pelituntumaahan varmasti joutuu etsimään vielä...
   
 5. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Lainaus:
  Niinkuin tuolla Mehtimäkeläisessäkin uutisoidaan, niin Uusitalon vamma on luultua/pelättyä lievempi ja mies palaa kaukaloon jo piakkoin! Hyvä homma..Uusitalo tulee yllättämään otteillaan vielä monet.
   
 6. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Joko pitää etsiä punaista nappia?

  Nyt ei näytä yhtään hyvältä...kausi ei ole alkanutkaan ja Joensuussa aletaan olla lähellä paniikkia. Immosen Jarkko loukkaantui tänään Hokkia vastaan, mutta vakavuus ei ole vielä selvillä. Jarkolta män käsi- liekkö viime kauden vamma uusiksi?
   
 7. El Lude Jäsen

  Immosen käsivamma ei ainakaan Mehtimäkeläisen mukaan ole vakava, vaan mies on piakkoin pelikunnossa - onneksi. Ei noita pakkeja liikaa ole rosterissa...
   
 8. El Lude Jäsen

  Jatketaanpa sitten aloittamaani monologia tässä kejussa: kuinka pitkään Hokki-pelissä tullut olkapäävamma pitää Tapio Ahtosen vemppaosastolla? Toivottavasti ei pitkään...
   
 9. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:

  Nythän nuo tuolla toisella foorumilla huutelee, että Ahtonen on ollut omalla paikallaan ainakin harjoituksissa. Selvittiinkö säikähdyksellä? Keskiviikkonahan tuo viimeistään selviää. Onpahan tuolla treeneissä jo ilmeisesti pyörinyt joku Tamperelainen stunttaaja :) Kumpa saatas tämä kaveri mukaan. Miksiköhän pyörii vielä Joensuussa? Läpikulku matkalla ulkomaille?
   
 10. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Ensimmäinen loukkaantuminen saatiin sitten Jokipojillekin, kun Ville Väänänen loukkaantui Vantaalla taklaustilanteessa. Jonkin sorttinen yläraajavamma pitää ison puolustajan poissa kaukaloista 3-4 viikkoa. Harmillista, kyseessä on kuitenkin nuori kaveri, joka pelaa ensimmäistä täyttä kauttaan edustuksessa jatkuvalla peliajalla. Mutta kyllä se siitä kuontoutuu ja tulee ruotuun takasin.. paikkaaja on onneksi omasta takaa, kun Juhani Uusitalo nousee pelaavaan kokoonpanoon.
   
 11. El Lude Jäsen

  Ylös tämä ketju lähenevien p-offien kunniaksi.

  Ahtonen on sitten ilmeisesti loppukauden poissa. Akkanen saattaa kuntoutua p-offeihin mennessä tai sitten ei. Mustonen loukkaantui Kaupin mukaan perjantaina Turussa. Kuinkahan kauan Boogie on vemppaosastolla?
  Enää ei tarvitsisi tulla lisää väkeä vemppaosastolle...
   
 12. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lisätään Holon listaan vielä Kuronen ja peukalovamma. Toivottavasti saadaan Akkanen ja Kuronen kehiin pian. Sentteriosasto ei vielä ole mikään katastrofi, vaikkakin Ahtonen on suuri menetys. Ai, niin. Olikos vielä Häikiölläkin jotain? Kaveri olisi ollut juuri syttymässä ihan ok vireeseen.

  Riutta
  Flinck
  Hietakangas
  Häikiö
  Voutilainen

  Kyllä homma vielä noilla pitää luonistua. Pakeista olen kyllä huolissaan....