Sairastupa ja muut poissaolijat kaudella 2019–2020

  • 49 417
  • 173

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Tuttuun tapaan tietoa ja keskustelua sairaista, loukkaantuneista ja muista poissaolijoista tulevalla kaudella.
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Toivon todellakin, että SaiPa palaa siihen kerran viikossa loukkaantuneista tiedotustapaan, viimekauden "salailu" ei ole nykypäivää jossa puhutaan avoimuudesta ja läpinäkyvyydestä.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Just niin, ei tarvi kertoa onko vikaa polvessa vai päässä. Riitää kun kerrotaan että pelaaja on pois rivistä tämän viikon.
 

Ferris

Jäsen
Kellään hajua Kohon terveystilanteesta? Kyselen siltä pohjalta, ettei tainnut osallistua siihen lomillepääsyä edeltäneeseen "kaupunkikisaan" ja kun treeniä kävin samalla viikolla katsomassa, niin ei ollu silloinkaan mukana. Paranteleeko muuten vaan paikkoja, onko tehty jotain operaatiota vai onko vain turhaa huolehtimista fanin osalta? Ramstedia ei tuolloin jäällä näkynyt, mutta kaupunkikisassa oli mielestäni mukana.
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Terveeltä Koho näytti alkuviikosta, kun XXL.ssä vastaan käveli lapsen/lasten kanssa.
 

Huppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Muistaakseni veteraanipelaajilla on hiukan pidempi loma mutta en muista miten kriteerit meni. Joku kaupunkikisasta puuttuminen nyt voi olla ihan flunssan tai perheessä/suvussa samaan aikaan oleva tapahtuman (lue henkilökohtaiset syyt) takia että vielä en liikaa lähde spekuloimaan. Katotaan miltä jengi näyttää sitten satamassa.
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Tämän päivän some-päivityksessä mainitaan joukkueen terveystilanteen olevan hyvä. Kyynisenä kysyn, onko kaikki kunnossa vai suurin osa kunnossa, että voidaan sano tilanteen olevan hyvä.

Pääasia, että jotain sanotaan ja suunnilleen kaikki olisi kunnossa!
 

aintg

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, sympatiat: Jukurit & KalPa
Siellä on vissiin pakkeja telakalla urakalla kun hyökkääjiä peluutettu harjoituksissa pakkina?

Miten noissa läpsyttelymatseissa voi edes loukkaantua? Toki meidän lasimestareiden pojille kaikki mahdollista... Kylmää on kyyti, jos kukaan runkoukoista on poissa.
 

Denisovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Siellä on vissiin pakkeja telakalla urakalla kun hyökkääjiä peluutettu harjoituksissa pakkina?
Eli ilmeisesti ainakin Sneck saanut astetta kovemman iskun päähän Sveitsissä ja oliko Autio toinen, joka joutui jättämään myös viimeisen pelin kesken blokattuaan laukauksen?
 

MoneyMen

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ensimmäinen kausi kotoisessa Liigassamme, joukkuetoverit tykkää niin paljon, että äänestetään 1. varakapteeniksi ja nyt Emen poissaollessa mahdollisesti 4 viikkoa kapteenina. Ei muuta kuin lycka till John Persson! Täyttää varmasti isot saappaat.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Voihan Elmeri. Harmi kun ei oikein pysy kasassa, luulen että hänellä olisi tehopisteitä annettavana yllättävänkin paljon ehjällä kaudella.
 

aintg

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, sympatiat: Jukurit & KalPa
Kaksonen olisi kyllä kova pelimies, jos pelaisi EDES 40/60, kuitenkin kaavailtu top-6 hyökkääjiin tällä rosterilla. Mutta hei, ei mitään hätää, meillähän löytyy heittää laitaan tilalle Piipposta, Vainikaista ja Mäntykiveä :). Kyllä tästä vielä hyvä kausi saadaan... (sarkasmia)
 

juice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Voi tsiisus tuota Tertsiä. Tämänkin asia voisi jo antaa olla eikä jatkaa vatvomista sen jälkeen kun on tehty päätös jota asiakkaat ovat pyytäneet. Vai pitäisikö tämä kääntää positiiviseksi niin, että hänellä on joka asiassa kova voitontahto?

 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Voisikohan Tero hyvä sen peruspelaamisen hoitaa jonkinlaiseen katsomiskelpoiseen kuntoon ennen kuin alat näpertelemään optimaalista tiedotusstrategiaa.
 

Lepranmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vaasan Sport, Philadelphia Flyers
No ei nyt nälvitä Teroa aivan turhaan. Kyllähän hänellä ihan hyvä pointti oli tuossa. Tärkeintä on nyt kuitenkin, että kerrotaan edes ketkä ovat loukkaantuneita ja edes jonkinlainen suunta on siihen kuinka kauan pelaaja on pois pelistä. Tyytyväinen tähän ratkaisuun on oltava.

Odotellaan nyt pari viikkoa ennenkuin lähdetään täysin tyrmäämään peruspelaamista. Oikea suunta tällä hetkellä on kuitenkin seurassa mielestäni. Pikkuhiljaa ollaan palaamassa avoimempaan suuntaan.
 

ahal

Jäsen
Hyvä, että jotain kerrotaan jatkossa. Ei tartte seikkaperäisesti selostaa, että siellä ja siellä on kipeää, tokko paranee milloinkaan, vaan esim. "X sai viime pelissä vähän kolhuja ja parantelee niitä arviolta parisen viikkoa". Usein mennään magneettikuvauksen kautta ja sen jälkeen tiedetään tarkemmin. Kannattaa muistaa, että urheilu luetaan nykyisin viihteeksi, jota myydään staroilla ja ammattilaisilla. Silloin katsojilla on täysi oikeus tietää, ketä hän on menossa katsomaan. Pettymys on monella suuri, jos esim. Esko Salmista tuuraa joku nevöhööd harrastajanäyttelijä. Sama urheilussa.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
No ei nyt nälvitä Teroa aivan turhaan. Kyllähän hänellä ihan hyvä pointti oli tuossa.
Erittäin hyvä pointti minun mielestäni. Jos sitoudutaan avoimeen tiedottamiseen kannattajien takia, niin pahimmillaan siitä sattaisi olla haittaa järkevälle pelaajapolitiikan hoitamiselle. Jos joku runkopelaaja sattuisi loukkaantumaan pahasti (tyyliin poissa useamman kuukauden tai koko kausi paketissa), niin tämän uutisen julkistaminen ennen korvaavan pelaajan löytämistä ja palkkaamista olisi typerää. Pelaaja-agentit vedättäisivät hintoja ylös, ja toki myös toiset samasta pelaajasta kiinnostuneet seurat osaisivat käyttää tilannetta hyväkseen.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Virtanen siis eilen kovan taklauksen jälkeen meni vaihtoon kaksinkerroin ja tänään poissa kokoonpanosta, ei hyvä juttu. Toivottavasti ei käynyt pahemmin. Kättään/olkapäätä taisi pidellä?
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Sneck ilmeisesti toipunut, sairastuvalla Virtanen päivä kerrallaan ja Kaksonen arviolta 3vk. Kukaan muukaan ei ilmeisesti onneksi hajonnut vkl peleissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös