Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Sairaslista All Star 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana sorza, 06.10.2018 klo 19.53.

 1. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Tuli mieleen koota eri joukkueiden sairaslistan pelaajista koostettu allstar joukkue, kun katselin SaPKon sairaslistaa tällä hetkellä. Lisätkää omasta joukkueesta kokoonpanoon mahtuvia pelaajia ja katsotaan kuinka kova allstar joukkue saadaan sairaslistalta.

  Joukkueen ekat jäsenet ovat SaPKosta

  Forsström - Lämsä - Piitulainen
  Ruuskanen - x
  x - Koskinen - Vihavainen
   
 2. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  TuTon vakiopelaajista ainakin Topi Taavitsainen, Jere Rouhiainen, Juho Virtanen ja Nico Friman.

  Mikäköhän Olli-Matti Järvelällä on? Tietty se uran eka loukkaantuminen piti tulla justiinsa sillä kaudella, kun draftasin miehen omaan fantasy-tiimiini...
   
 3. stemme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Wild, RoKi, Kärpät
  Lainaus:
  OMJ palasi tänään kokoonpanoon ja pääsi heti pisteillekin. Pienen vamman takia missasi harjoituskauden lopun ja kolme ekaa sarjapeliä.
   
 4. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Lisäksi vakimiehistä Ahoniemi ja Mäntylä. Lisäksi nuorista täytemiehistä ainakin Kalaj ja Tammela. Voisi sanoa siis, että ekasta kahdesta kentästä laskutavan mukaan loukkaantuneita 5-6 miestä. Ei tässä SaPKolle kalpene loukkaantuneet.
   
 5. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  Sellainen pieni korjaus, että Tammela on jo tänä viikonloppuna pelannut A-junnuissa. Kun siipirikkoinen TuTo voitti tänään Rokin niin, mitä olisi odotettavissa joukkueelta, jos Matias Lehtosen ketjuun tulisivat Juho Virtanen ja Niko Ahoniemi sekä Lassi Kokkalan kumppaneiksi Topi Taavitsainen ja Nico Friman sekä ykköspakkipariin Jere Rouhiainen.
   
 6. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Jokipojilta olivat tänään sairastuvalla Viljami Wacklin, Tatu Kokkola ja Niko Ervasti. Vakiomiehiä kaikki.
   
 7. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Ketjun tarkoitus ei ole mikään kikkelimiekkailu joukkueiden sairaslistoilla vaan koostaa niistä se allstar joukkue humoristisesti. Ehkä asiapohjalta katsoen voisi seurata loukkaantuneita, kun Jatkoajan "ennakoissa" edelleen esim SaPKolta sairaslistalla olisi vain Piitulainen.

  Hyökkäysosasto joukkueessa olisi jo kunnossa pelaajalistan mukaan, pakki puolella on vajausta ja maalivahteja ei vielä ole saatu kehiin. Listataan huomenna ketjuja, kunhan yöelämästä selvitään.