Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Sairaslista All Star 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana sorza, 06.10.2018 klo 19.53.

 1. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Tuli mieleen koota eri joukkueiden sairaslistan pelaajista koostettu allstar joukkue, kun katselin SaPKon sairaslistaa tällä hetkellä. Lisätkää omasta joukkueesta kokoonpanoon mahtuvia pelaajia ja katsotaan kuinka kova allstar joukkue saadaan sairaslistalta.

  Joukkueen ekat jäsenet ovat SaPKosta

  Forsström - Lämsä - Piitulainen
  Ruuskanen - x
  x - Koskinen - Vihavainen
   
 2. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  TuTon vakiopelaajista ainakin Topi Taavitsainen, Jere Rouhiainen, Juho Virtanen ja Nico Friman.

  Mikäköhän Olli-Matti Järvelällä on? Tietty se uran eka loukkaantuminen piti tulla justiinsa sillä kaudella, kun draftasin miehen omaan fantasy-tiimiini...
   
 3. stemme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Kärpät, Minnesota Wild
  Lainaus:
  OMJ palasi tänään kokoonpanoon ja pääsi heti pisteillekin. Pienen vamman takia missasi harjoituskauden lopun ja kolme ekaa sarjapeliä.
   
 4. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Lisäksi vakimiehistä Ahoniemi ja Mäntylä. Lisäksi nuorista täytemiehistä ainakin Kalaj ja Tammela. Voisi sanoa siis, että ekasta kahdesta kentästä laskutavan mukaan loukkaantuneita 5-6 miestä. Ei tässä SaPKolle kalpene loukkaantuneet.
   
 5. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  Sellainen pieni korjaus, että Tammela on jo tänä viikonloppuna pelannut A-junnuissa. Kun siipirikkoinen TuTo voitti tänään Rokin niin, mitä olisi odotettavissa joukkueelta, jos Matias Lehtosen ketjuun tulisivat Juho Virtanen ja Niko Ahoniemi sekä Lassi Kokkalan kumppaneiksi Topi Taavitsainen ja Nico Friman sekä ykköspakkipariin Jere Rouhiainen.
   
 6. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Jokipojilta olivat tänään sairastuvalla Viljami Wacklin, Tatu Kokkola ja Niko Ervasti. Vakiomiehiä kaikki.
   
 7. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Ketjun tarkoitus ei ole mikään kikkelimiekkailu joukkueiden sairaslistoilla vaan koostaa niistä se allstar joukkue humoristisesti. Ehkä asiapohjalta katsoen voisi seurata loukkaantuneita, kun Jatkoajan "ennakoissa" edelleen esim SaPKolta sairaslistalla olisi vain Piitulainen.

  Hyökkäysosasto joukkueessa olisi jo kunnossa pelaajalistan mukaan, pakki puolella on vajausta ja maalivahteja ei vielä ole saatu kehiin. Listataan huomenna ketjuja, kunhan yöelämästä selvitään.