Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

SaiPan A-nuoret

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Swift, 19.09.2010 klo 22.53.

 1. Juanito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
 2. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  Hieman eri mieltä. Kahden pelaajan "maskista" ja vielä kuolleesta kulmasta päähän. Kyllähän tuosta tuoksui tarkoituksenhakuisuuskin aika vahvasti. En vastusta tuomion pituutta.
   
 3. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  No onhan tuo tuomio yliampuva, ei tuo niin myöhässä tule. Ja kyllähän tuossa kentän kohdassa kiekollisena vähän pitää osata odottaakin taklausta. Pari-kolme peliä ehkä, mutta että yhdeksän?
   
 4. Altec Jäsen

  Aivan oikea tuomio. Liigaan, kun vielä saisi samanlaiset tuomiot...
   
 5. Zolomy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Jos lukee tuon Jatkoajan uutisen, niin itse teosta tuli seitsemän pelin kakku ja rikehistorian takia kaksi kaupan päälle.
   
 6. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  No ihan oikea tuomio antaa tuosta pelikieltoa. Jospa Adam oppisi siitä jotain. Mielestäni kyllä Zboril pitäisi pitää SaiPassa ensi kaudellakin. Kaverille voisi antaa näytön paikan edustusjoukkueessa. Onhan Adam nakuttanut kovat pisteet nuorten sm-liigassa. Eli ehdottomasti vaan sopimusta pöytään. Mutta mihinkään jarrukenttään miestä on turha sijoittaa. Ennemmin vaan ykkös tai kakkosketjuun ja sitten voisi katsoa mitä siitä tulee. Onhan miehessä selvästi potentiaalia vaikka mihin ja tuskin olisi mikään kallis mies.
   
 7. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Mä taas luulen, että Zborilin pelit sputnikeissa ovat ilmeisen pelatut. A:lle tärkeä kaveri, mutta päätti sitten lopettaa kautensa ennen aikojaan taklaamalla. Pikkusputnikkien pleijarihaaveillle paha kolaus. Edustus ei ole tarjonnut luottoa juurikaan ja kun rosterissa on jo toinen pikkumies, kahdelle tuskin löytyy sijaa. Lisäksi Ropo koutsaa ensi kaudella äijiä ja tuntee Z:n hyvin, plussat ja miinukset, niin vaikeaa tulee olemaan. Sannin pää pitäisi myös kääntää. Harmillista mutta minkäs teet. Voi olla, että Z on A:ssa turhautunut, mutta ei paranna tilannetta että hankkii pelikieltoja. Ei jatkoon.
   
 8. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  No silti aika ihme ettei Zboril saanut edes kunnon näytön paikkaa liigassa. Pelannut yhden liigaottelun. Pelasi vielä tosi hyvän pelin silloin HPK:ta vastaan. En puolustele Zborilin tekoa mutta kyllä pieneltä kaverilta ainakin kovuutta löytyy. Onpa surkeaa toimintaa SaiPalta jos näin lupaava kaveri menetetään muualle sen takia ettei mies saa edes näytönpaikkaa. Sitten ensi kaudella Zboril iskee ratkaisevia maaleja SaiPaa vastaan jossain Kalpassa. Harmi kun ei lupaaville pelaajille anneta mahdollisuutta.
   
 9. Sputnik64 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa
  Kannattaiskohan Saipankin uskaltaa antaa näytön paikkoja taitaville yksilöille jo hieman varhaisemmassa vaiheessa ja iässä( vrt esim. Kärpät ja Kuokkanen eilen) .Jotenkin tuntuu siltä, että Saipalla on yksitotinen systeemi, jossa esim. A: ssa peluutetaan ikäluokittain monta vuotta samoja kavereita ( esim. tapaus Zboril) ja monasti voi käydä juuri niin, että paras motivaatio sammuu ja pelaaja turhautuu pelatessaan sarjaa, jossa ei enää suurempaa haastetta riitä. Kreditit A valmennukselle siitä, että viime peleissä puolustuspelaaminen on toiminut, viimeisissä kolmessa pelissä yhteensä vain 4 päästettyä maalia omiin. Tuolla määrällä menestystä voi toivoa myös pleijareissa. Tsemit jatkoon meidän nuorille!
   
 10. Spac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Helsingin IFK, Pens from Pittsburgh
  Eiköhän tuo Kuokkasen homma ollu ihan kokeiu, mutta mikäs siinä on pelatessa Niemen kanssa. Ja noiden muidenkin. SaiPa hoitaa JYPin voitoin 4-2 ja kaikilla on taas kivaa.
   
 11. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  A-junnut pelaavat ensi tiistaina ja torstaina Villikortti -ottelut HIFK:ta vastaan. HIFK on varmasti ennakkosuosikki, mutta toivotaan parasta. Jos SaiPa onistuisi kaatamaan HIFK:n, niin sen jälkeen pelattavien puolivälierien toisessa ottelussa pitäisi olla Adam Zborilin 9 ottelun pelikieltokin lusittu. Ja siihen voinee luottaa, että heti ekassa ottelussa Zborilin nimi näkyisi ottelupöytäkirjassa useammin kuin yhden kerran.
   
 12. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  A-junnuille tappio ensimmäisestä pelistä, hieno nousu tasoihin puoli minuuttia ennen loppua, mutta ilo loppui lyhyeen kun omissa kolisi saman tein. Kaksi viimeistä erää ihan mallikasta kiekkoa SaiPalta. Kettuselta hyvä peli, pystyi luomaan useita maalipaikkoja.
   
 13. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Eli IFK:lle kolme pistettä. Torstaina pitää Helsingissä voittaa suoraan, että tulee jatkoerä. Ja jos jatkoerän jälkeen vielä tasan (erä pelataan kokonaan, vaikka tulisi sata maalia) niin rankkarit.
   
 14. Sputnik64 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa
  Elisen perusteella täydet mahdollisuudet pojilla jatkoon,.. eka erä eilen surkeahko, kaks vikaa lähes kauden parasta...Huolellisuutta ja keskittymistä täydet 60 minuuttia. Eilisestä loppudraamasta oppia/kokemusta tarttui kantapään kautta ja varmasti hampaankoloon jä Hesan peliin.. Jonkin verran A nuorten tilastoja koko kauden seuranneena on kiinnittänyt huomiota meijän poikien huomattavastii korkeammat keskimääräiset vaihtojen pituudet muihin joukkueisiin verrattuna. Eilen tuossakin oli selkeää petraamista tapahtunut, mutta vieläkin parantamista tuossa suhteessa minusta olisi. 30-40 sekunnin vaihtoja , etenkin jos Vainikainen ja Mäkinen vielä torstaina mukana. Jos ei, niin silloin valmennus joutunee kuormittamaan tiettyjä pelaajia enemmän.
   
 15. UniqueSputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Hyhhyh mikä kauden lopetus. Ensimmäisen ottelun viime hetken tappio taisi lamaannuttaa sen verran, että Helsingissä tuli 6-0 nuottaan. Toki Zborilin poissaolo iso tekijä.
   
 16. Bacon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Eisbären Berlin
  Lainaus:
  Se oli kolmanteen erään asti 1-0, mutta 2-0 maali katkaisi selkärangan ja loppu oli lähinnä kosmetiikkaa. SaiPa oli ilmeisesti vielä hallinnut kahta ensimmäistä erää ja luonut parempia maalintekopaikkoja, mutta eipä uponnut.
   
 17. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Siellä ollut kuitenkin Vainikaisella rankkari toisessa erässä ja 2-0 tuli vasta 50 minuutin jälkeen. Siihen on tainnut usko sitten loppua.
   
 18. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga
  Lainaus:
  Mitään näkemättä, mistään mitään tietämättä, pelkästään tuon lauseen näkemällä arvaa helposti että SaiPa on ollut kentällä toinen osapuoli. Hallitaan jopa, paikkoja paljon, mutta hävitään.
   
 19. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Ainiin, jossain ketjussa oli arvailua et mistä päin Lappeenrantaa tuo Ruokosen Ville on, niin ei ole Nuijamaalta vaan taitaa ihan keskustasta tai läheltä ainakin olla.
   
 20. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Tää on lainattava tänne...aika surullista, mut toisaalta ei jotenkin yllätä myöskään.
  Lainaus:
   
 21. jugitzo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  PePo HC ja Florida Panthers
  Lainaus:
  Joo tosiaan, ihan 100% varmuudella en voi näitä puheita todeksi sanoa, mutta kyseisten pelaajien joukkuekavereilta olen näin kuullut ja osalle jutellut itsekin. Useampi nimi oli vähintäänkin aikeissa siirtyä pois ja osalla ilmeisestikin jo nimi sopimuksessa. Kuluneen kauden B-junioreista 98 ikäluokkahan pyrkii A-junnuhin mutta suurin osa sitä nuoremmista jo B-junnuissa pelanneista on lähtökuopissa.
   
 22. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tuolle SaiPan junnutoiminnalle kyllä pitäisi tehdä jotakin. Eikö harjoitusvuoroja riitä kaikille tarpeeksi vai eikö olosuhteet ole kunnossa? Vai mistä siellä kiikastaa? Jos lupaavia junnuja riittäisi enemmänkin niin se toisi toimintaan jatkuvuutta ja ei oltaisi aina pelkästään muualta tulleiden ja ulkomaalaisten varassa liigassa. Ei voi kuin harmitella tuota SaiPan huonoa junioritoimintaa. Toivottavasti tuo a-junnujen uusi valmentaja toisi sinne paljon uutta ja hyvää, että saataisiin tuo SaiPan junnutoiminta hyvälle mallille.
   
 23. TheRimpula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Se on vaan ikävä tosiasia, ettei SaiPasta ole koko 2000-luvulla noussut kymmentäkään (?) oikeasti liigatason peluria. Tämä on asia, joka oikeasti estää SaiPaa menestymästä. Eikä tuon nykytilan syy voi kai olla enää harjoitusvuorojen vähyyskään? Todella harmillista ja vahingollista edustusjoukkueellekin.
   
 24. huhheijaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kai tuohon vaikuttanut, että eikös vähän jäänpuuttesta kesäisin ole kärsitty ennen viimevuosia. Tällä luulisi ainakin olleen vaikutusta pitkässä juoksussa. Vai olenko nyt ihan väärässä tämän jään suhteen?

  Toki SaiPa nyt on vähän vissiin panostamassa tohon junnutoimintaankin ainakin oman käsityksen mukaan.
   
 25. krissu87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Mitä itse olen ymmärtänyt niin suurin syy petmanien lähtöön on, koska B Junnut tipahti SM sarjasta mestikseen. Moni muukin tämän kauden C junnuista on vaihtamassa maisemaa tuon syyn takia.