Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

SaiPalaisuutta vaalimassa – joukkueen rakentuminen kaudelle 2016–2017

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Theofilus, 09.11.2015 klo 14.08.

 1. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  En kyllä ihan heti muista vastaavaa kautta...varmaan aika lähellä kaikkien aikojen floppia. Ihan kaikki osa-alueet ovat kusseet täydellisesti: peliesitykset, valmennus, toimisto, johto, fysiikkavalmennus, myynti, oheispalvelut (lähinnä hinnat)...

  Ihankuin olisi kyseessä joku riutuva Suomi-sarja jengi eikä liigajoukkue. Suorastaan käsittämätöntä, miten homma on pystytty kusemaan yhdessä kaudessa!! Ensi kaudelle jää helvetinmoinen kasvojenpesu urakka. Toivottavasti onnistuu!
   
  Viimeksi muokattu: 04.03.2017 klo 18.20
 2. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kyllä tämä kausi on kokonaisuutena surkein minkä muistan. Hävettää ja vituttaa.
   
 3. Daywalker-75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, JäKi
  Lainaus:
  No, eihän ensi kaudella voi mennä surkeammin, niin oletetaan sen menevän paremmin.
  Pitänee avata jossain vaiheessa uusi ketju, vaikka "Katastrofikausi 2016-2017, mikä meni vikaan ja kuinka estetään toistumasta" ja spekuloida sinne kaikki hasardit, joita tämä kausi piti sisällään. Tulee olemaan nimittäin hiukkasen ranskalaisia viivoja siinä ketjussa.

  Kaiken kaikkiaan kyllä totaalisen surkea kausi ja tämä ei missään nimessä saa toistua enää(ikinä)!
   
 4. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Sysipaska kausi tosiaankin, onneksi kohta loppuu. Toivottavasti valmennus potkitaan kauden jälkeen pois vaikkei ei heitä nyt kaikesta voi syyttääkään mutta jollain tavalla pitää kasvot pestä ja yleisö saada takaisin hallille. SaiPan johtohenkilötkin saavat kyllä katsoa peiliin. Toivottavasti sieltä tulisi ensi kaudeksi kunnon vakavasti otettava valmentaja, mihinkään arpoihin ei ole enää tosiaankaan varaa. Toivon myös todella että SaiPalta tulee jotakin tiedotetta jossain vaiheessa miksi kaikki meni näin perseelleen. Ei nuo jatkuvat loukkaantumiset voi olla pelkkää huonoa tuuria. Jossain on mennyt kyllä pahasti vikaan ja oikein kunnolla. Toivottavasti tällaista kautta ei tule enää ikinä. Enpä muista, että koskaan olisi ollut näin huonoa kautta SaiPalla. Se on iso kasvojenpesun paikka ensi kaudella. Kaikki alkaa taas alusta. Miten tämä hyvä neljän vuoden nousukausi onnistuttiinkin yhdessä vuodessa sössimään?
   
 5. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  KalPaa vastaan pelanneessa kokooonpanossa oli kokemusta kenttäpelaajien osalta 1946 ottelua mikäli oikein funtsasin(
  (en tarkastanu). Tuohimaanko laskee niin 1971. Näistä Backman ja Kaksonen oli pelannu 1111 ottelua. Jos Virkkunen nyt on ens pelistä pois ja ketään kokeneempaa ei tuu tilalle niin siitä poistuu taas vajaa 300 peliä.
   
 6. MetalT75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Näin 5 vuotta Lappeenrannassa asuneena KalPa:n kannattajana täytyy kysyä, että mitä vittua on tapahtunut SaiPalle tällä kaudella?! Eihän tässä ole enää mitään järkeä! Top-6 joukkue rämpii tällä tavalla... Taloudellista voittoa tulee ja tulos on tämä. Vittu!
   
 7. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Iski hallitukseen laiskuus ja mukavuuden halu. Ei haluttu panostaa valmennukseen eikä joukkueeseen. Pidettiin kannatusta ja kannattajia itsestäänselvytenä. Lopputulema on tämä.
   
 8. Salt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
  Lainaus:
  Lyhyesti ja ytimekkäästi: harrastelijoiden puuhastelua.
   
 9. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Tarpeeksi kun tuota toistelee niin ehkä se muuttuu totuudeksi jossakin vaiheessa.
   
 10. TheRimpula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Olet muistaakseni aiemminkin kritisoinut tätä ajatusta. Mikä on oma näkemyksesi?
   
 11. Tronic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Futbol Club Barcelona
  Lainaus:
  Sinulla lienee antaa totuudenmukainen näkemys?
   
 12. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Toki omat kokemukset eivät ole kuin parin kuukauden ajalta (luultavasti silti pari kuukautta enemmän kuin joillakin huutelijoilla), mutta kaukana oli laiskottelu tai mukavoituminen omien kokemusteni perusteella.
  Penkin alle on mennyt ja huolella, se on selvää. Silti en lähde mukaan niihin syytöksiin, joiden mukaan ei ole jaksettu/haluttu/vedetty tahalleen vituiksi ja mitä näitä nyt onkaan.
   
 13. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  En minä väitä, että tahallaan pilattiin tämä kausi. Väitän vaan, että kaikessa on menty siitä mistä aita on matalin. Päävalmentajaksi valittiin helpoin mahdollinen vaihtoehto. Avainsanoille otettiin tuttuja pelaajia. Ei huippuja, mutta tuttuja. Lisäksi ulkomaan haut perinteisesti. Ja niissä onnistuttiin kelvollisesti jälleen. Pelaajabudjettia ei nostettu. Ei reagoitu riittävästi kun lähti menemään vitsiksi ja tällä tarkoitan Santasen horjumatonta asemaa. Kädet nostettiin kirjaimellisesti pystyyn jo silloin kun Carsonin loukkaantuminen jätettiin paikkaamatta. Mitään erityisiä kampanjoita kannattajien suuntaan ei ole ollut tavallista enempää vaikka katsojatavoitteista on jääty jälkeen ensimmäisestä viikosta alkaen. Jotenkin sellainen alistunut fiilis on välittynyt koko kauden ulospäin.
   
 14. Trimmer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Kaikki mitä @Jugger77 kirjoitti pitää paikkansa. Olet vain sinisilmäinen edelleen.
   
 15. rico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Yhdestä Suomen heikoimmasta pääsarjatason A-junnujoukkueista nostettiin kylmästi valmennus liigajoukkueeseen. Oli tainnut päästä unohtumaan, miten kovaa työtä menestyminen huippu-urheilussa vaatii. Loppukaudesta, kun omat virheet huomattiin aivan liian myöhään, päästettiin parhaat pelaajat pois palkkarakennetta rasittamasta ja nostettiin sitten useampi kentällinen junnuja liigaan. Suurin osa näistä junnuista ei tule tämän kevään jälkeen pääsemään liigajoukkueen koppiin edes siivoajan ominaisuudessa (no ehkä meidän SaiPassa). Nyt on sitten oman juniorityön lisäksi kustu myös historiaan nähden viime vuosina menestynyt edustusjoukkue. Ehkä rumasti sanottu, mutta totta.
   
 16. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tarkalleen ottaen on kustu yksi kausi, ei enempää. Tulevaisuus näyttää jatkon, se voi olla myös valoisa. Kurssi kääntyy nopeasti suuntaan tai toiseen, mutta se vaatii toimenpiteitä. Niitä on lupa odottaa.
   
 17. rico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Sanotaanko näin, että tämän tilikauden negatiivisella kassavirralla, entisestään todennäköisesti menetetyllä yhteistyösopimusten määrällä ja hupenevalla kausikorttimyynnillä ei paljoa parempaa valmentajaa ja joukkuetta muutamassa kuukaudessa tähän hätään hankita. Se vaatii nyt omistajien rahaa - laittavat sitä peliin tai sitten palataan vanhoihin kunnon aikoihin, kuten vaikkapa vuodet 2004-2011. Ah niitä vuosia, kun Pasi Nielikäinen oli ykkösketjun laidassa ja Pauli Levokari dominoi ylivoimapelissä.
   
 18. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  No niin...katsokaapas illan kokoonpanoa...ei hyvää päivää, mikä vitsi (toki ollut tätä luokkaa jo jonkin aikaa). SaiPan A-junnut höystettynä muutamalla liigakelpoisella pakilla. :-)

  Missä Leivo, Koho ja Koskirantakin ovat? Ei nappaa enää? Kaikki paskana, kuten 10 muutakin pelaajaa..? Huhhuh...Juu en lähde hallille...
   
 19. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Taitaa olla jonkun sortin ennätys. Kokoonpanossa on 4 kenttäpelaajaa ja maalivahti, jotka olisivat kokoonpanossa jos pelattaisiin sillä porukalla, millä kauteen lähdettiin. Eli kolme pakkia ja Elmeri.
   
 20. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Voihan tämä räpellys toki olla parasta mitä SaiPalle on sattunut vuosikausiin. Junnut saa kerrankin muitakin kuin hajavaihtoja ja kakkosmaalivahti kovia pelejä alle (hurjat laukaisumäärät yms..) ollen valmiina kannattelemaan joukkuetta ensi kaudella. Hymiö.
   
 21. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
 22. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Frendi sanoi että Saipan kokoonpanossa tänään yksi pelaaja joka on tehnyt maalin liigassa. Voiko olla totta?
   
 23. Coxkyttä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Nyt pitäisi kaljan hinta laskea 2 euroon tai ämpäreitä jakaa... Voi vitunvittu!!!!
   
 24. TheRimpula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Täältä tulee toinen "frendi", joka vaan ystävällisesti muistuttaa, että tämän faktan tarkistamiseen menisi 20-30 sekuntia.
   
 25. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Tarkoitti ilmeisesti tätä kautta? Kaksonen on ainakin tehnyt maaleja ja varmaan nuo Backmanit jne ovat joskus onnistuneet maalin tekemään.