SaiPaa koskevat huhut ja spekulaatiot

  • 2 532 017
  • 10 216

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Youtube-videon nimi on "SaiPa - Soppar (20.6.2022)" Olisiko tuosta jotakin pääteltävissä?

Soppar on ruotsiksi keitot, joten kai siellä Iso-Krissen katolla vedetään sitten johtoryhmän toimesta keittoa oikein urakalla ja lopuksi todetaan että Moro vaan kaikille. Tai jotain.

edit. ja saisipa Meskanen tämän kunnian toivottaa Moro oikein tamperelaisella Moron vääntämisellä Lappeeseen.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
No jos se keskushyökkääjä olisi ruotsalainen niin sitten olisi yllätysmomenttia jonkun verran, ei ole tainnut yhtään svedu-senttereitä pyöriä spekulaatioissa.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
No niin, kello käy... Toivottavasti keskustelu jatkuu hetken kuluttua "Liigan kovimmat pelaajahankinnat 2022-23" -ketjussa!
 

Yks hahmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Green Bay Packers
Se on Moro! ✋️
 

Oikea laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllä täällä taas nostetaan odotuksia korkeelle, jos SaiPan huhuketjussa puhutaan Miro Aaltosesta. Joo, kova sentteri tarvitaan, mutta eihän tuon tason ukot edes vilkaise tänne päin. Jos Aaltonen jostain kummasta syystä SaiPaan päätyisi, niin hyppisin innosta, mutta en jaksa tämän tason hakuun uskoa. En sitten mitenkään.

Toki markkinatilanne on nyt vähän normaalista poikkeava ja offseason alkaa olla jo varsin pitkällä, joten eihän sitä koskaan tiedä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös