SaiPa mediassa

  • 1 159 742
  • 4 189
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Tätä juttua ei ole täällä vielä noteerattu. SaiPa saa maininnan tässäkin.

https://yle.fi/uutiset/3-10200868

Mika Hentunen Ylen artikkelissa kirjoitti:
Saipan putoaminen mitalipelien ulkopuolelle oli heille kova isku, ja laitahyökkääjä Jesse Mankisen myyminen Kalpaan viimeinen pisara. Suomen media vaikeni tästä faneja kuohuttaneesta siirrosta, joten sain tiedon siitä Helsinkiin katkerassa tekstiviestissä Washingtonista.

Hä-hää, tämä oli níin hyvä kirjoitus että Hentunen saa anteeksi SaiPan väärinkirjoittamisenkin! kalpasta ei ole niin väliä.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
SaiPa "mediassa". Näin unta, että Denisov tulee SaiPaan. En nyt muista, että millä pahvilla, tai oliko muitakin, mutta Iso D ainakin.
 

Viper

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Cody Kunykin jatkosopimus SaiPaan oli Tyler Morleylle ilouutinen — Kaverukset tutustuivat pelatessaan yhdessä Alaskassa ja nyt he ovat taas yhdessä - Etelä-Saimaa

Tyler Morley kertoo tuntemuksiaan uudesta seurasta ja kotikaupungista. Varmaan osin perus kohteliaisuutta, mutta varsin positiiviseen sävyyn juttelee Lappeenrannasta ja lappeenrantalaisista sekä erityisesti mainitsee sataman alueen lempipaikakseen. Kunykin kanssa ovat siis hyviä ystäviä ja näin ollen sopeutuminen seuraan on ollut helppoa.

Omiksi vahvuuksiksi Morley kertoo nopeuden ja fyysisen ilkeyden, vaikka kokoa ei järjettömästi olekaan.
 
HC Leson ja SaiPan Instagramin (jonka Leso on täksi päiväksi kaapannut) Instastory-pätkistä voi päätellä, että Astia Studiolla tehdään tänään uutta kannustusbiisiä SaiPalle. Noista "tarinoista" voi kuulla muutaman pienen pätkän. Mielenkiinnolla odotan mitä siellä tällä kertaa syntyy.
 

Vapaapudotus

Jäsen
Suosikkijoukkue
idän ihmeet
Viimeinen harjoituspeli KalPa - SaiPa tulee huomenna Telian sovellusten lisäksi myös telkkarista kanavalta TV5.

Halukkaat voivat virittäytyä tulevan kauden ennakkotunnelmiin jo klo 18 alkavalla studio-osuudella samalla kanavalla.
 

Ferris

Jäsen
Viimeinen harjoituspeli KalPa - SaiPa tulee huomenna Telian sovellusten lisäksi myös telkkarista kanavalta TV5.

Halukkaat voivat virittäytyä tulevan kauden ennakkotunnelmiin jo klo 18 alkavalla studio-osuudella samalla kanavalla.

Hienoa että Telialla oli sen verran pelisilmää, että hyvittävät SaiPan näyttämättä jättäneen pelin edes tällä tavalla.
 

Bacon

Jäsen
Hienoa että Telialla oli sen verran pelisilmää, että hyvittävät SaiPan näyttämättä jättäneen pelin edes tällä tavalla.
En usko, että tuo mikään hyvitys on. Peli ollut jo pitkään ohjelmalistalla. Haluavat ilmeisesti vaan näyttää ilmaiskanavallakin jonkun pelin ja ihan kiva juttu, että SaiPan peli sattuu siihen rakoon. Toivottavasti traktorikuskit ovat jo viikonlopun vietossa.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Noh...anything can happen with Telia. Sormet ristissä toivotaan, että peli nähdään alusta loppuun tänään.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
SaiPasta ennakkoa: Analyysi: Leveä keskusta ja takuuvarma Tuohimaa SaiPan juhlakauden aseet

Pieniä huolimattomuusvirheitä tosin tuolla. SaiPassa kun ei pelaa Jani Nikko vaan Joni Nikko.
Pakiston nuoruutta kauhisteltaessa kerrotaan vasta 19-vuotiaasta Erik Autiosta. En tiedä, kuka hän on, mutta ainakin SaiPan pakiston top6:ssa pelaava Erik Autio on 23-vuotias. :)
 

ahal

Jäsen
Jääkiekkolehti veikkaa sputnikkeja sijoille 7-9, ihan realismia. Arviot pelaajista ja valmennuksesta ovat kutakuinkin kohdillaan. Heikoimmat palikat etukäteen arvioiden löytyvät pakistosta, kun kokemusta poistui roppakaupalla. Mutta sehän on ollut tiedossa koko ajan ja joukkue vahvistunee siltä osin vielä syksyn aikana. Toki nuoret saavat yllättää positiivisesti, mutta ihmetekoja ei kannattane odotella alkukierroksilla.

Kausi alkaa tuttuun tapaan Kouvolassa. KK:lla on paikka maksella harkkapelivelkoja takaisin, kun Kunyk joutuu pelikieltonsa vuoksi jäämään sivuun. Lappeessa toki pääsee taas hommiin. Saa nähdä, miten porukka klaaraa ilman Denisovia.
 

tonz@

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, NHL:n suomalaiset
Laittakaas joku tuore Etelä-Saimaan uutinen SaiPan Tupu-Hupu-Lupu ketjusta tänne kun ei noita nää kun tilaajat... Kiitos!
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Aivan naurettava artikkeli. Tuus nyt itte @Petteri Sihvonen selittämään miltä vuosituhannelta kaivoit nuo kusipääkiekon pohjat noiden valmentajien alle?

E; Jaahas, menikin jollekin vanhalle käyttäjälle tägäys. Eikö kyseinen sankari ole kirjoitellut tänne ihan viime aikoina?
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Sihvosella on valmis pohja jokavuotiselle SaiPa-anal-yysilleen, päivittää vaan sinne pari nimeä ja ehkä sijoituksen. Ei sen huomioimiseen kannata uhrata sekuntiakaan.
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Luin eilen tuon SaiPan analyysin (kun joku linkitti tuon koko jutun tänne palstalle) ja sen päälle parin muun joukkueen PS osion niin loppui lukeminen siihen. Ei vaan enää riitä johtavan pelikirja.
 

ahal

Jäsen
Ei mahda minkään, mutta toi Johtava "asiantuntijana" alkaa mulla vaan välittömästi nostaa verenpainetta.
Ei se enää ehdi päivittää tietojaan, kun pitää kiirettä mm. Maikkarin kommentaattorina. No muutaman minuutin setteihin ei paljoa tartte sepustaa, kunhan taustatyö on tehty huolella. Niin kunhan olisi.
 

Herra Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Toki eihän Petteri Sihvonen puhunut negatiiviseen sävyyn SaiPasta tuossa kirjoituksessa. Hän esitti asiallisen kysymyksen, että mitä Tertsin jälkeen. Kysymyshän on aiheellinen. Viime syksynä Savolainen ja Sihvonen kyllä aliarvioivat Lehterän ja SaiPan, mutta he myönsivät sen auliisti keväällä. Lisäksi Sihvonen sanoi, että SaiPa oli koko Liigan taistelevin joukkue, joka ei koskaan antanut tuumaakaan periksi. Ei ole Sihvonen SaiPan vihaaja numero yksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös