SaiPa kaudella 2019–2020

  • 617 187
  • 2 631

ahal

Jäsen
Saadaan ensi vuoden budjettiin lisää, jotta nekin voidaan jättää käyttämättä, kun "markkinat olivat kuivat" eikä Saaren korvaajaa ole vieläkään tullut.
Micke Saari tuskin saa noilla pitkäaikaispotilasnäytöillä uutta sopimusta. Ihmettelen suuresti, jos niin käy. Mutta onhan niitä muitakin helposti hajoavia pelaajia vielä kohtuuhintaan saatavilla. Pari satkua uppoaa helposti.
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Micke Saari tuskin saa noilla pitkäaikaispotilasnäytöillä uutta sopimusta. Ihmettelen suuresti, jos niin käy. Mutta onhan niitä muitakin helposti hajoavia pelaajia vielä kohtuuhintaan saatavilla. Pari satkua uppoaa helposti.

Enpä ihmettelisi, jos Saarella olisi jatko. Jos jalka hajoaa jossain reeneissä ja joudut puukon alle, niin eise mitään lasisuutta mielestäni ole vielä. Hinta tuskin on kova jatkossakaan, joten miksi ei. Ei ehkä 2. kenttään vielä, mutta vauhtia kolmosen tai nelosen kautta? Aika paljon on pelaajia, joiden kausi on mennyt ohi loukin tai jonkin "synnynnäisen" vaivan hoidon takia ja silti ovat palanneet peleihin ilman merkittävää loukkihistoriaa sen jälkeen.
 

DripL

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Toisaalta jos ajatellaankin niin että se nyt säästettävä parisataa käytetäänkin jo keväällä/kesällä siten, että ens kauden joukkue ois kerrankin vahvistuksien suhteen valmis jo sarjan alkaessa? Jos näin tehdään niin mulle sopii hyvin että ei panosteta pakollista enempää tähän kauteen.

Ei juuri ole luottoa toimistoon enää. Aina on ensi kausi, mutta joskus voisi keskittyä kuluvaan kauteen.
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tilanne on se, että vaikka tulisi pari huippuhankintaa ja suonenveto pelikirjassa, niin mitalipeleihin ei ole saumoja. Ilahtuisin siis tyhjennysmyynnistä enemmän kuin hankinnoista jos sillä saadaan ensi vuoden pelaajabudjettiin pari satkua lisää. Mutta tämä mitään tekemättömyys risoo kaikista eniten.
Jos aiotaan vielä vahvistaa joukkuetta niin niiden hankintojen täytyisi olla tasoa vähintäänkin joku Kiiskinen, että ne toisivat ne tarvittavat pisteet säälipaikkaan. Toimistolla varmaan pohditaan, että käytetäänkö pelaajabudjetin loput rahat niihin hankintoihin, joka takaisi varmaan sen säälipaikan vai mennäänkö näillä. Pitäisi tosiaan löytyä se iso kala, että joukkuetta kannattaisi vahvistaa. Mitään arpaa tuskin kannattaa tänne enää tuoda ellei sitten ajatella sillä jo ensi kautta. Mutta kiinnostaako ketään isoa kalaa tulla tämän hetken SaiPaan joka ei realistisesti ajatellen tule mitaleista tappelemaan tällä kaudella? Epäilen että ei, eiköhän ne mahdolliset isot kalat mene joihinkin Top 6 joukkueista.

Toki hyvää olisi edes se, ettei tarvitsisi ryhtyä myöskään tyhjentämään vaan toivottavasti pystyttäisiin edes taistelemaan tuosta säälipaikasta ihan viimeisille kierroksille asti. Ottaisin ennemmin tuon saappaat jalassa kaatumisen kuin luovuttamisen jo etukäteen ja tyhjennysmyyntien aloittamisen vaikka se saattaisikin tarkoittaa ensi kaudelle ehkä parempaa pelaajabudjettia. Olisi vain mukava nähdä taisteleva joukkue kentällä viimeiselle kierrokselle asti. Eikös jo junnuista lähtien opeteta kaikille että luovuttaja ei koskaan voita, voittaja ei koskaan luovuta. Nythän tuo oppi vedetään vessasta alas nykypäivän liigassa aloittamalla tyhjennysmyynnit, joka on tietysti myös tämän suljetun sarjan ansiota. Miksi pitäisi luottaa joihinkin todennäköisyyslaskelmiin koska kentällä nuo pelit kuitenkin ratkaistaan? Tyhjennysmyynnit on vaan niin vittumaista faneille, että toivottavasti niihin ei ainakaan SaiPassa lähdetä.
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Micke Saari tuskin saa noilla pitkäaikaispotilasnäytöillä uutta sopimusta. Ihmettelen suuresti, jos niin käy. Mutta onhan niitä muitakin helposti hajoavia pelaajia vielä kohtuuhintaan saatavilla. Pari satkua uppoaa helposti.
Huhujen mukaan Micke Saarelle SaiPa on itse asiassa tarjonnut sopimusta ensi kaudesta. Saari ei agentteineen ollut kuulemma tyytyväinen SaiPan ekaan tarjoukseen.
 

aintg

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, sympatiat: Jukurit & KalPa
SaiPan tuntien ketään ei enää tule, mutta ei se näy myöskään ensi vuoden pelaajabudjetissa. Jotenkin tästä kaudesta jäänyt sellainen fiilis, ettei oikeasti edes ole yritetty 100% ei niin pelaajien, valmennuksen, eikä toimistonkaan osalta. Itse olen vahvasti sitä mieltä, että ei siellä Kiiskisen lähdön jälkeen ole edes koitettu saada ketään tai sitten Pehkosen esille nostama vetovoima on niin heikko, että KooKoot ym. samoista pelaajista taistelevat ajavat ohi. Huolestuttavaa.

Micke Saari tuskin pelaisi missään muussa liigajoukkueessa, joten tämän hetkisillä näytöillä ei paljoa ole varaa nipottaa sopimuksesta. Ihan hyvä pelaaja joo, mutta odotin kakkossentteriksi lähtökohtaisesti jo valmiimpaa kaveria, kun Ramstedtkin oli täysi arpa kauteen lähdettäessä. Huvittavinta oli se, ettei tätä ”kakkossentteriä” yritetty edes korvata, vaikka jo kauden alussa kärkiketjun takana oli selkeä taitovaje. Vaikka ensi kaudeksi tulisi itse Koskiranta, mutta taustatukea keskikaistalle antavat Saari, Petman ja Virtanen, saa melko paljon laskea taas MAHDOLLISEN (mutta piilossa olevan) potentiaalin varaan.
 
Suosikkijoukkue
Liiga: Kärpät&SaiPa NHL: Kings&Hurricanes
Millä ihmeen näytöillä Saari on vahvoilla neuvottelupöydässä? Vai onko siellä tarjottu taas erkat, nuuskat ja bensat?
Erittäin hyvin sanottu siellä takarivissä. Kaveri on pelannut Liigaa 110 peliä tehoilla 11+17=28 ja on ensi kauden käynnistyessä 26v. Jos noilla statseilla ja taustalla oleva kaveri aukaisee neuvottelupöydässä ylänapin, niin ihan hirveän kauaa ei kannata alkaa Anatuden jahkailemaan.
 

ahal

Jäsen
Ja ensi kaudella nähdään Saari esim KooKoon ykköskentän sentterinä hirmutehoilla. Ihan vaan lähihistoriasta kaivettu skenaario.
Saattaapi olla, tai sitten ei. Jos vaikka Strömbergiin verrataan, niin olihan Kimin potentiaali tiedossa. Tapparassa ok mm. J. Lehterän vierellä, Ebelissä kulki eikä SaiPassakaan huonosti mennyt. Nyt Hakulisen ja Haatajan kanssa on löytynyt yhteinen sävel. Periaatteessa Saari voisi onnistua hyvien ketjukavereiden kanssa vaikka SaiPassa, mutta näyttöjä vielä puuttuu. Viime kevät toki antoi lupauksia paremmasta. Paljon myös riippuu siitä, ketä ne hyvät ketjukaverit ovat. Tämän kauden sputnikeista voi olla vaikea keksiä toimivaa trioa.

En pane pahakseni, jos Saari jatkaa seurassa, mutten jää isosti kaipaamaankaan. Sen verran pitää toimistolle antaa painetta, ettei aina mennä yli aidan matalimmasta kohdasta. En kyllä pidä siitäkään, että sorvataan kolmen vuoden soppareita toivotaan-toivotaan linjalla. Lähtökohtaisesti 1+1 on riittävä ja optio seuralla.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kokosin mielenkiinnosta aavistuksen valikoidun listan viime vuosikymmenen siirroista siirtorajan tienoilla. Aavistuksen valikoiva lista ja listattu vaan sisäänpäin. Älyttömän kovia hauviksennäyttöjä ei mielestäni listalla ole montaa, joten en odottelisi niitä nytkään. Lähivuosien kovin homma oli Denisov ehdottomasti. Myös Hamilton olisi voinut sitä olla, mutta oli mitä oli. Toivottavasti kukaan merkittävä ei jäänyt äkkiseltään kasattuna pois.

Listassa ei kyllä mitään suurta hurraamista ole. Positiivista näitä selatessa oli, että verkkokalvoille piirtyneitä tyhjennysmyyntejä ei myöskään toisaalta ollut ihan joka vuosi...

2010-2011
28.01.2011 Richard Ullberg

2011-2012
25.12.2011 Riley Armstrong

2012-2013
20.01.2013 Hannu Toivonen


2013-2014
07.02.2014 Dave Spina
07.02.2014 Jakub Cutta

2014-2015
15.02.2015 Patrick Bjorkstrand

2015-2016
01.02.2016 Elmeri Kaksonen
15.02.2016 Kevin Henderson
15.02.2016 Vojtech Polak

2016-2017
02.02.2017 Markus Kojo
15.02.2017 Janne Kettunen
15.02.2017 Teemu Lämsä

2017-2018
22.01.2018 Curtis Hamilton
15.02.2018 Vladimir Denisov

2018-2019
13.12.2018 Micke Saari
13.02.2019 Jere Seppälä
Brad Moran 2013 tammikuu. 14 peliä ja 15 pistettä. Ihan mieletön pelimies.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Noh kuka täysjärkinen jää pelaamaan talkoopalkalla joukkueeseen, jonka ensi kauden menestysmahdollisuudet ovat arvaamattomat (heikot), ja joka on todella sekaisin niin kentällä kuin sen ulkopuolella.
 

Saimaannorppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Aijai, tänään on herkkua luvassa kun Zabo takaisin askissa. Johan tässä on kerennyt unohtaa miltä näyttää, kun oikea ammattimies pelaa Sputnik-paidassa.

Ennustan, että tänään tulee piste(itä).
 

aintg

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, sympatiat: Jukurit & KalPa
”Sairausloma”. Kunhan spekuloin, mutta eikös Lehterä ja Hirvonen ottaneet yhteen vaihtoaitiossa useita kertoja? Jospa näkemyserot ovat olleet osasyy valmennuksen arvostustasoon pelaajien keskuudessa ja nämä ovat niitä seikkoja, joista Lehterä avautui lehdistötilaisuudessa? Koska Lehterää ei kengitä, ei tämä tähänastista tilannetta voi huonontaa juurikaan, päinvastoin ehkä kolmen vuoden jälkeen saadaan out of the box -ajattelua?

Lupaan olla dumaamatta Martikaista pahemmin etukäteen, annetaan nyt ajan näyttää. Tulokset nuorien kanssa eivät vain valitettavasti ole olleet kovin lupauksia herättäviä... Tämän hetken lupaavimmat valmentajat ovat 35-45 vuotiaita, suhteellisen nuoria siis (Ahokas, Manner, Pennanen). Kuten täällä on nostettu esille, näkisin ennemmin arpavalmentajista nuoren ja tulosta tehneen Maso Lehtosen kuin 50v Kari Martikaisen SaiPan päävalmentajana. Tämä Case Martikainen vaikuttaa valitettavasti liikaa jatkumolta Santanen-Lehterä -saagaan.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Itse pidän pelkästään positiivisena että edes JOTAIN tapahtuu. Tätä nykyistä painajaista on se reilu vuosi vielä jäljellä, tuleepahan edes vähän vaihtelua.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
”Sairausloma”. Kunhan spekuloin, mutta eikös Lehterä ja Hirvonen ottaneet yhteen vaihtoaitiossa useita kertoja? Jospa näkemyserot ovat olleet osasyy valmennuksen arvostustasoon pelaajien keskuudessa ja nämä ovat niitä seikkoja, joista Lehterä avautui lehdistötilaisuudessa? Koska Lehterää ei kengitä, ei tämä tähänastista tilannetta voi huonontaa juurikaan, päinvastoin ehkä kolmen vuoden jälkeen saadaan out of the box -ajattelua?

Lupaan olla dumaamatta Martikaista pahemmin etukäteen, annetaan nyt ajan näyttää. Tulokset nuorien kanssa eivät vain valitettavasti ole olleet kovin lupauksia herättäviä... Tämän hetken lupaavimmat valmentajat ovat 35-45 vuotiaita, suhteellisen nuoria siis (Ahokas, Manner, Pennanen). Kuten täällä on nostettu esille, näkisin ennemmin arpavalmentajista nuoren ja tulosta tehneen Maso Lehtosen kuin 50v Kari Martikaisen SaiPan päävalmentajana. Tämä Case Martikainen vaikuttaa valitettavasti liikaa jatkumolta Santanen-Lehterä -saagaan.
Miten voi ottaa yhteen lähes mykän miehen kanssa?
 

kunnonjykit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Miten voi ottaa yhteen lähes mykän miehen kanssa?

Voi olla että tarpeeksi kun vituttaa ja omia näkemyksiä kun ei kuunnella niin mykäksihän siinä mennään. Laitan 10e betsiin siitä, että valmentajilla on ollut välirikko ja se on lamauttanut toimintaa aika vitusti. Saikku nyt on kuriositeetti ja Hirvosellahan on soppari vissiin Ilvekseen ens kaudeksi, että miestä tuskin enää nähdään tän kevään aikana.
 

Denisovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Zaborsky-Ramstedt-Löfman
Mäntykivi-Virtanen-Persson
Vainikainen-Iso-Mustajärvi-Loimaranta
Kaksonen-Koho-Nikko
Ojantakanen

Salo-Riikola
Jalonen-Bernhardt
Vainio-Ikonen

Kaarlehto
 

Barney

Jäsen
Tätä nykyistä painajaista on se reilu vuosi vielä jäljellä, tuleepahan edes vähän vaihtelua.
Minkä jälkeen alkaa uusi painajainen Martikaisen johdolla. Toivotaan, että Martikainen tuo jotain uusia ajatuksia tuohon valmennusporukkaan, mutta vähän skeptisesti suhtaudun häneen. Etenkin siihen hänen melko todennäköiseen päävalmentajapestiin Lehterän poistuttua.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Omaan korvaan kuulostaa siltä että ”sairausloma” olisi potkut mutta tiedä häntä.
Sen verran luottaisin SaiPan viestintään, että uskon Hirvosen väistymisen syynä olevan "oikea" sairausloma. Jos SaiPan hallitus olisi vain yksipuoisesti päättänyt aikaistaa Hirvosen SaiPa-uran päättymistä muutamalla kuukaudella, niin miksi SaiPa olisi tiedoteessa puhunut sairauslomasta? Eihän siinä olisi ollut mitään voitettavaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös