SaiPa kaudella 2019–2020

  • 614 842
  • 2 631

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Nikko-Virtanen-Oksanen
Zaborsky-Ramstedt-Kuronen
Mäntykivi-Koho-Sneck
Piipponen-Iso-Mustajärvi-Vainikainen
Loimaranta

Salo-Riikola
Autio-Seppälä
Kojo-Vainio

Westerholm

Snaipperi Sneck jatkaa hyökkääjänä. 1 ja 3 ketjuja vähän sekoitettu.

Kolmea pistettä lähdetään tästäkin hakemaan! En tiedä mitä joukkueen pitäisi tehdä, että veikkaus antaisi alle 2 kertoimen kotivoitolle sarjataulukossa alempana olevaa vastaan. Toivottavasti tulee tiukka peli vastustajan päätyyn riittävästi maaleja.
 

Kivisalmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vainiosta tulee kyllä kovan tason puolustaja vielä. Kaikki ominaisuudet löytyy mitä tämän päivän huippupakeilla pitää ollakin. Huima ukko, pidän kovasti!
Kysymys kuuluu, miksi vielä ei ole tehty jatkosopimusta. Näkeehän tuon potentiaalin seisomakatsomon yläriville. Vai onko niin, että Tappara jo napannut?! Ehkäpä se 2v jatko tulee nyt mj-tauolla. Huikea luistelu ja laukauskin ilmeisen napakka, vaikka vielä ei ole soinut.
 

redpecka

Jäsen
Tiistaina hoiti hommansa odotuksiin nähden jopa erinomaisesti mielestäni. Väänsi ja taisteli parhaansa mukaan ja oli jopa ”rakentelemassa” maalia, josta saikin syöttöpisteen.
Mielenkiintoista kuulla. Jokuhan joskus jopa heitti ilmoille, että tehdään Kohosta viimeisiksi vuosiksi pakki niin peliura voisi jatkua vielä muutaman vuoden kauemmin.

Eli kiepautetaan Sneckille parin vuoden jatko voimahyökkääjänä ja Koho hoitelisi kiekollisen puolustajan velvollisuuksia nelikymppiseksi, sijoittuminen ja kokemus ja pelikäsitys kompensoisi voiman ja liikkeen ja lämärin pientä puutetta, lisäksi A rintaan.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Kysymys kuuluu, miksi vielä ei ole tehty [Veeti Vainiolle] jatkosopimusta. Näkeehän tuon potentiaalin seisomakatsomon yläriville. Vai onko niin, että Tappara jo napannut?! Ehkäpä se 2v jatko tulee nyt mj-tauolla. Huikea luistelu ja laukauskin ilmeisen napakka, vaikka vielä ei ole soinut.
Voisi kuvitella että Veeti on erittäin suuressa kiitollisuudenvelassa Tero Lehterälle, ja jatkaisi mieluiten siellä missä Tertsi valmentaa ensi kaudella. Vainio tuli vuosi sitten SaiPaan kahden täydellisesti pieleen menneen kauden jälkeen tilanteessa, jossa yksikään toinen Liiga-seura ei olisi varmasti edes harkinnut sopimuksen tarjoamista. Ja vielä viime talven ylikunto-ongelmien jälkeenkin Tertsillä/SaiPalle riitti onneksi uskoa tehdä jonkinlainen ehdollinen sopimus tälle kaudelle. On kyllä hieno tarina, toivottavasti Veetin ura jatkuu vielä pitkään ja korkealle!
 

Viper

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
En ole vielä aloittanut tämän päivän peliä katsomaan, mutta pakko purkaa pientä harmistusta tämän kaiken hyvän putken keskellä.

Nimittäin SaiPan "ykkös"sentteri (tai sen puute). Ramsted oli nimenä sellainen, että pelaamattomuudesta huolimatta, oli lupa odottaa jotain poikkeuksellisen hyvää SaiPan mittakaavalla. No enää ei voi oikein vedota pelkkään pelaamattomuuteen. Silti Teemu edelleen häviää järjestään kaksinkamppailuita, ei ehdi tilanteisiin, syöttää ihan mahdottomiin paikkoihin... Ei siis ihan onnettomia esityksiä, muttei todellakaan mitään ykkössentterin veroista. Zaborskykin menee hukkaan, kun ei ole kunnon pelintekijää vierellä. Voisi vaikka kokeilla joskus hajoittaa tuon menneisyyden tutkaparin ja yrittää jotain muuta. Nimittäin sen verran vähissä on tuon ketjun hallitut hyökkäykset olleet, että parempaankin luulisi olevan mahdollisuuksia.
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Lopetetaan nyt hätäily Ramun suhteen. Pelaaja tarvitsee aikaa, pian on tulossa myös lepoa, joka tulee todella tarpeeseen. Ramu on keväällä parhaimmillaan. Ramstedt on siksi SaiPassa, koska SaiPa on luvannut aikaa ja kärsivällisyyttä. Positiivisia merkkejä näkyy jo.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Parhaassa iskussaan olevaa Ramstedia ei ikinä oltaisi saatu SaiPaan. Annan toistaiseksi arvosanan 7/10. Odotin enemmän minäkin. Tilanne korostuu koska ei meillä ole sitä 2. sentteriäkään. Milloinhan se tulee?
 

ahal

Jäsen
SaiPa tänään 1.11. Tampereella.

Virtanen - Löfman - Persson
Zaborsky - Ramstedt - Kuronen
Mäntykivi - Koho - Oksanen
Vainikainen - Mustajärvi - Piipponen

Salo - Riikola
Autio - Seppälä
Kojo - Vainio
Sneck

Kaarlehto
Westerholm
 

kunnonjykit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
1/2/4 alkaa sementoitumaan.

Sanoisin että jos saadaan 3-ketju mallille Kaksonen - Koho - Virtanen niin ei se varsinaisesti huonolta näytä.

Oksasen / Mäntykiven / Sneckin rooli on olla rotaatiossa, ja mielestäni oikeutetusti. Jokainen noista on pelannu ihan OK, mutta rosterissa olevat on pelanneet paremmin.

Toki tuo yllä oleva tarkoittaa sitä että ykköseen löydetään mallikas sentteri / laituri.
 

Barney

Jäsen
Itse tykkään todella paljon tästä hankinnasta. Tuli seurattua melko aktiivisesti pari vuotta sitten muitakin U20-maajoukkueita kuin Suomea ja Bernhardt on todella tuttu puolustaja niiltä ajoilta. Ruotsilla oli käytettävinään todella paljon laadukkaita puolustajia tuossa 97-ikäluokassa, mutta siitä huolimatta Bernhardt oli yksi joukkueen luottopuolustajista. Jos katsotaan esimerkiksi noita U20-kisoja, joissa Bernhardt pelasi, niin Ruotsin kisajoukkueen ulkopuolelle jäivät muun muassa Liigastakin tuttu Jesper Lindgren sekä NHL:ssäkin pelannut Erik Brännström.

Pariin vuoteen ei ole tullut juurikaan Bernhardtia seurattua, mutta eivät nuo tilastot ainakaan kovin huonot ole Liigaa tasokkaammasta SHL:stä. Jos Bernhardtia pitäisi verrata johonkin SaiPasta tuttuun pelaajaan, niin itse näen hänessä paljon samaa kuin Brett Carsonissa. Hän on mielestäni kokoisekseen melko hyvä luistelija, hyvä puolustamaan ja kiekollisestikin ihan kohtuullisen hyvä. Mikään kiekollinen virtuoosihan Bernhardt ei ole, mutta on hänellä varmasti siihenkin hommaan enemmän potentiaalia kuin Kojolla ja Sneckillä.

Todella hyvä hankinta ja harmi, jos ensi kaudesta ei ole edes optiota. Nyt kaikkien ollessa kunnossa puolustus näyttää melko hyvältä, kun top-4 on Salo, Grman, Bernhardt ja Vainio. Heidän takanaan on kokoonpanoon laittaa vielä Autio ja kaksi porukasta Seppälä, Kojo, Riikola ja Sneck.
 

Herra Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Olen oikein tyytyväinen. Jos mietitään kiekollisia puolustajia niin keitäs meillä tässä on? Onko niin että Salo ja Vainio. Ketään sellaista ei ole jolla olisi oikein hyvä kuti.
 

kunnonjykit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Olen oikein tyytyväinen. Jos mietitään kiekollisia puolustajia niin keitäs meillä tässä on? Onko niin että Salo ja Vainio. Ketään sellaista ei ole jolla olisi oikein hyvä kuti.

Ootahan vaan kun Veeti V hoksaa, että päätypleksistä ei saakaan tehopisteitä, vaan kiekko pitäs toimittaa sellaisten punaputkisten rautakehikoiden väliin. Sit on laukaus, joka tekee tuhojaan. Annetaan pojan marinoitua hetki, kyllä se siitä.
 
Viimeksi muokattu:

Huppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Olen oikein tyytyväinen. Jos mietitään kiekollisia puolustajia niin keitäs meillä tässä on? Onko niin että Salo ja Vainio. Ketään sellaista ei ole jolla olisi oikein hyvä kuti.
Vainion skode on kyllä napakka. Peli vaan on muuttunut niin että sillä tykkilämärillä ei enää hirveästi tee jos se ei ole oikeasti maailmanluokkaa. Blokit on nykyään niin hyvin paikalla ja ne jotka maalia hakee voi sen kymmenen börsää kauteen pamauttaa mutta vastapainoksi purkaa paineen yhtä monta kertaa pelissä. Moderni pakki on se jolla on kova ranne joka lähtee lähes virittämättä, mallia nuori Vatanen. Siitä se jatkuva uhka ja vaaralliset paikat maalilla syntyy.
 

redpecka

Jäsen
On kyllä kovia maaliseppoja tämän kauden joukkueessa: Persson, Nikko ja Zaborsky. Hyvässä lykyssä kaikki ovat kauden päätteeksi maalipörssin top10:ssä. Nyt olisi taas koossa jotain erityisosaamista, jonka avulla voisi saavuttaa jotain, mutta aina jostain renkaasta puuttu ilmat.

Kautta jäljellä ja hankintoja voi edelleen tehdä plus hitsautumista sun muuta paikalleenloksahtamista voi tapahtua. Jos puolustus kasvaisi kovaksi ja sitten talven mittaan joku ykköskaliberin sentteri niin tästähän voisi vielä tulla jotain. Mokkeliukset ottavat toki harppauksia joka kuukausi, nuoria kehittyviä kun ovat.

Melkein ykköstoiveeksi laittaisin maalivahtien onnistumisen ja kasvamisen, jotta sitä osastoa ei tarvitsisi tammi-helmikuussa hätäsesti lähtee täydentää.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Tulisikohan se Palmberg nyt kuitenkin teille, kun Ässät vahvisti hyökkäystä Henttosella? Luulisi, että ensi viikolla selviää miehen osoite
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Ilves vs KalPa
  • 2.04
  • 3.80
  • 3.25
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös