SaiPa kaudella 05-06

  • 240 158
  • 1 433
Tila
Viestiketju on suljettu.

lightning

Jäsen
Hyvä että hankittiin nuorta verta ryhmään. Toivottavasti heillä on kehityskäyrä ylöspäin ja heistä on apua ens kaudella ja mahollisesti vielä siitä eteenpäinkii. Aika tyytyväinen oon hankintoihin.
 

redpecka

Jäsen
Optimisesti ajateltuna voisi asian ilmaista myös että sopimukset ovat jopa helvetin hyviä.

Duba/Strömberg: Ei muttia. (Kunhan tulevat keskenään toimeen ja hyväksyvät peluutukset, millaisiksi ne sitten muodostuukaan).

Puolustus: Ilman mitään "kaiken paskaksi hakkaaviakin" mielestäni parempi kuin muistan koskaan olleen. Ainakin isompi. Ja Tuomiselta odotellaan käsiä. Hyvä paketti.

Foreign snipers: Nämä tulevat sitten syksymmällä. Ei kiirettä.

Makkarakaupat: Nokelaisesta kompensaationa Pihlstöm ja Immonen. Itku kun ei auta, niin sanotaan että hyviähän nämä ovat. Eivät ole mitään saipalaisia, mutta kehittyvät täällä vuoden, auttavat siinä joukkuetta hyvässä lykyssä paljonkin ja lentävät sitten pois.

Kossu & Sinisalo: Sinne sekaan vaan rohkeasti pyörimään ja etsimään paikkaa ja roolia.

Vilen: Kaiken tämän juniorimylläkän keskellä äärimmäisen tärkeä "kakskolmonen", vaikkei liigakokemusta omaakaan, näin uskon. Aloittaa nelosessa, mutta tuurailee tarpeen mukaan siellä täällä. Ai niin, mestiksen viime kauden maalikunkku. Itse asiassa ei aloitakaan nelosessa vaan kakkosessa hirvosmaiseen tyyliin.

Eikä tämä ole joka keväistä haalia mestiksen paras maalivahti ja maalikunkku SaiPaan. Matsijevski taisi olla maalikunkku silloin joskus. Ja jos ja kun nämä markkinat ovat nihkeät tällä hetkellä (ja SaiPan budjetti pienenee), on tuo entistäkin omituisempaa, että juuri nyt SaiPa sai haalittua nämä. Hyvää työtä, toistaiseksi.
 

Violaattori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blegi, Avalanche
Viestin lähetti Team Tölkki
Kaikella kunnioituksella mielipidettäsi kohtaan, mutta millä mittakaavalla ajateltuna? Puolustusko?
Muistettakoon että myös mainitsemiltasi joukkueilta on tekemättä ne "ykkös sainaukset"
Nähdäkseni aikalailla samoilla viivoilla ovat joukkueet lisättynä jypillä ilveksellä ja bluussilla!

SaiPalla parempi hyökkäys (koska laajempi) ja moket kuin Ässillä.

KalPalla miltein pelkkiä Mestis-pelaajia, vaikka voivat pelatakin hyvin yhteen. Nimien puolesta SaiPalla kovempi.

Pelicansilla myös paljon junioreita ja Mestis-pelaajia, parhaita pelaajia suunnilleen yhtä paljon kuin SaiPalla.

Tiedän kyllä hyvin että joukkueet vielä varmaankin vahvistuvat, mutta tarkoitinkin kommentillani tällä hetkellä.

JYP ykkösen ansiosta kovampi kuin nämä muut (+Alatalo).

Ilveksellä kova puolustus ja pari kelpo hyökkääjääkin jo.

Bluesilta puuttuu pari pelaajaa kyllä, mutta en laittaisi samalle viivalle näiden muiden kanssa.

Omia mielipiteitäni vain...
 
Onnittelut Lappeenrantaan täältä Espoon suunnalta. Oli tosi hieno juttu, että Nokelainen tuli remmiin mukaan mutta olisin kuitenkin mieluummin pitänyt Pihlströmin ja Immosen täällä. Vieläkö voi vaihtaa? Jarkko kehittyi viime kaudella silmissä ja olen varma, että pankki räjähtää ensi kaudella. Nyt se vain näyttäisi räjähtävän väärässä osoitteessa. Olisin sijoittanut Immosen Bluesin kakkosen keskelle siinä tapauksessa, että Pirnes siirtyisi Pohjois-Amerikkaan. Teillä taitaakin olla siellä aika kovat sentterit kun Immosta tyrkytätte nelos-vitosketjuihin. Jarkko A Immonen takoo 3-5 vuoden kuluttua enemmän pisteitä liigassa kun Jarkko Immonen. Sanokaa minun sanoneeni.

Pihlström puolestaan on taistelun ruumiillistuma. Ei selkä oikene vaihdon aikana se on varmaa. Kerrassaan viihdyttävä pelaaja. Mielenkiintoisia kohtaamisia luvassa ensi kaudella myös välisarjan ansiosta. Areenassa tavataan.
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Joo-o, eipä tässä voi suuta mutristaa kun näinkin monta sopimusta vihdoin ja viimein tiedotettiin kerralla. Tässähän pääsee taas raapustamaan kunnolla ketjukoostumuksia, mikä on aina yhtä mukavaa. Ja oikea ykkösvahtikin saatiin ja vielä tuttu kaveri. Riskit sikäli minimoitu maalivahtiosastolla ja kunhan nyt vain Mälkiä - Duba -akselikin toimii niin avot.

Kaikille vain vuoden laput... Tämä saattaa kyllä vielä napsahtaa nilkkaan.

Viestin lähetti Bluesbrother
Teillä taitaakin olla siellä aika kovat sentterit kun Immosta tyrkytätte nelos-vitosketjuihin. Jarkko A Immonen takoo 3-5 vuoden kuluttua enemmän pisteitä liigassa kun Jarkko Immonen. Sanokaa minun sanoneeni.

Näyttöjen perusteellahan noita pelipaikkoja jaetaan. Viitaluomalla, Qvistilla ja Koholla niitä löytyy toistaiseksi todella runsaasti enemmän liigatasolla mitä J.A Immoselta.

Mikäli J.A Immonen takoo 3-5 vuoden kuluttua enemmän pisteitä kuin JYPin Immonen viime kausina, niin J.A Immosen tehoista ei siinä vaiheessa taida olla SaiPalle kuin haittaa...
 
Viimeksi muokattu:

Tuen Vety

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jussi Markkanen
Loistavia kiinnityksiä kaikki!

Maalivahtiosasto pitäisi olla kunnossa. Toivottavasti Tomas on ensi kaudellakin niin hyvässä vireessä kuin edelliskaudella Tsekeissä.

Puolustus vaatisi mielestäni yhtä äijää. Lukko ei kuulemma ole halukas käyttämään optiotaan Harikkalaan. Olisiko siinä mies meille? Osaa pelata kovaa ja ei ole täysin puukäsi.

Hyökkäys näyttäisi olevan sitten yhtä/kahta ulkomaanvahvistusta vaille valmis. Toivottavasti Mälli saa piiskattua tuosta hyökkäyksestä useita extramaaleja irti. Muuten voi tulla tuska maalinteossa.

Siis vielä kolme sopparia. Yksi pakki ja pari hyökkääjää, kiitos!
 
Viimeksi muokattu:

Aksu

Jäsen
Nyt on SaiPaFanien sivuilla koko tilaisuuden anti mitä meidän taltiointivälineille tarttui. Immonen, Vilen ja Koskenkorva eivät olleet paikalla, mutta toisaalta Tuomisen ja Strömbergin pikakommentit tuli otettua. Dubaa pyrimme jututtamaan huomenna, sillä herra ns. karkasi käsistä ennen kuin tajuttiin.
 

TeePee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat menee kaakonkulmalle
Hyvältä vaikuttaa, ei yhtään hassumpia hankintoja. Nuoria, nälkäisiä, uraallaan eteenpäin pyrkiviä kavereita saatiin ryhmään. Varsinkin Blues kaksikon Pihlström-Immonen näkeminen keltapaidassa ilahduttaa. Ja erityisen hienoa että Duban kohdalla asiat ratkesivat viimein parhain päin. Maalivahtikaksikko vaikuttaa ainakin etukäteen erittäin hyvältä.

SaiPalla on kasassa ihan kelpo porukka, vaikka ne kirkkaimmat tähdet ja ykkösketjun pistenikkarit näyttäisivätkin toistaiseksi puuttuvan. Nyt vielä pari onnistunut ulkomaalaishankintaa hyökkäysosastolle niin hyvää tulee.

Onnittelut Mällille, Tikkiselle ja kumppaneille näistä kiinnityksistä. Vaikka muutama mielenkiintoinen "kala" pääsikin livahtamaan muihin seuroihin saatiin niukoilta pelaajamarkkinoilta kasaan ihan kelpo saalis. Tulevalla kaudella on odotettavissa jopa kilpailua pelipaikoista! Se on SaiPassa uutta.
 

mainio

Jäsen
Viestin lähetti Bauer
Ensimmäiset fiilikset hyökkääjien soppareista:

Sinisalo: Täysi arvoitus. Mälli kehui asennetta joten yrityksen puutetta ei tule näkymään. Neloseen tai Mestikseen. Melkein ilmainen, joten kelpaa.
Sanoisinpa vaan, että ainakin kestää vertailun Kolehmaiseen. Monipuolisempi ja kiekollisena taitavampi. Ei todellakaan mikään puukätinen kulmarouhija. Tehot Ruotsissa puhuu puolestaan, ja jo Suomessakin(Blues, Jokerit)osoitti erittäin lupaavia otteita. Ollut pari kautta pimennossa kiekkoillessaan junnusarjoissa Amerikassa ja Ruotsissa. Koko ja fyysisyys miesten sarjassa toki kysymysmerkkejä. Uusi Nokelainen??
 

trap

Jäsen
Onnittelut, Antti Pihlström oli viime kaudella Bluesin suurimpia valopilkkuja, 'Pillu' taklasi ahnaasti, ja on hyvä luistelija sekä tsemppari.

Öljy Immonen on myös hyvä vahvistus teidän sentteriosastollenne, Jarkko on lupaava keskushyökkääjä.

Vituttaa.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Miksi hitossa Sinisalo tyrkättäisiin Mestikseen? A-junnuihin ennemmin. Sinne varmasti olisi ihan sopiva vahvistus ja mahdollisesti jopa joukkueen parhaimmistoa.

Kiinnostava pelaaja, joskaan en odota vielä yhtikäs mitään. Kehittykööt pari vuotta.
 

Allu79

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa & HPK
Kaikki tuntuu hehkuttavan Pihlströmiä, Immosta, sekä Dubaa- jotka toki ovat loistavia kaappauksia, mutta älkäämme unohtako Vileniä! Todella mielenkiintoinen pelaaja, ja olisi ollut mielenkiintoista tietää, että kuinka moni seura oli hänen perässään?
Mestiksen maalikunkku, ja kun muistetaan että kuluneella kaudella Mestis oli joka tapauksessa tasokkaampi kuin aikaisemmin. Taakse jäi varsin nimekkäitäkin pelaajia, jotka saivat pelata huomattavasti laadukkaampien ketjukavereiden kanssa kuin Vilen. Mielestäni Vileniltä on lupa odottaa enemmän, kuin mitä moni on antanut ymmärtää, nousee varmasti Pihlströmin kanssa fanien suosioon.
 

ahal

Jäsen
Viestin lähetti Allu79
Kaikki tuntuu hehkuttavan Pihlströmiä, Immosta, sekä Dubaa- jotka toki ovat loistavia kaappauksia, mutta älkäämme unohtako Vileniä! Todella mielenkiintoinen pelaaja, ja olisi ollut mielenkiintoista tietää, että kuinka moni seura oli hänen perässään?
...Mielestäni Vileniltä on lupa odottaa enemmän, kuin mitä moni on antanut ymmärtää, nousee varmasti Pihlströmin kanssa fanien suosioon.
Propsit SaiPalle. Ja SaiPa-faneillekin samalla. Infoa on kerrankin tullut ihan ähkyyn saakka, monelta kantilta. Nyt on vähän aikaa kylläinen olo. Kenties heinä-elokuulle saakka, kun saamme tietää herroista Sniper 1 ja Sniper 2... joku Frankin tasoinen peluri tai kaksikko kelpaisi hyvin.

Odotan myös innolla Blues-kaksikon aikaansaannoksia sputnikeissa, toivottavasti pojat onnistuvat. Ainakaan Jaska ja Pihlström eivät varmasti jätä yleisöä kylmäksi ensi syksynä...

Toivokaamme myös, että NHL jatkuisi sapattivuotensa jälkeen, niin kotoinen liigamme tasoittuisi kummasti. Siinä SaiPakin voisi yltää ihan mukavavalle sijalle.
 

kurre

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ruotsin torpedokiekkoilijat
Viestin lähetti ahal
Toivokaamme myös, että NHL jatkuisi sapattivuotensa jälkeen, niin kotoinen liigamme tasoittuisi kummasti. Siinä SaiPakin voisi yltää ihan mukavavalle sijalle.

Aamen tälle toiveelle. Erityisesti toivon sitä nyt, kun saatiin Duba SaiPaan ilman NHL-pykälää. Jatkukoon jääkiekko sielläkin, missä sitä on tähän asti parhaiten osattu.
 

siesta

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, KooKoo
Viestin lähetti Bon

Hyökkäys näyttäisi olevan sitten yhtä/kahta ulkomaanvahvistusta vaille valmis. Toivottavasti Mälli saa piiskattua tuosta hyökkäyksestä useita extramaaleja irti. Muuten voi tulla tuska maalinteossa.

Siis vielä kolme soppari. Yksi pakki ja pari hyökkääjää, kiitos!

Samoilla linjoilla olen minäkin. Kyllähän tuo hyökkäys huutaa vielä selkeetä maalintekijää/maalintekijöitä vaikka potentiaalisia kavereita on nyt jo useita.

Eli jostain "uusi Banham" ja puolustukseen se kovaa pelaava ulkolainen jos rahat vaan riittää...
 

Rok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat
Jaska on ikoni!

Jees, tyytyväinen täytyy minunkin olla SaiPan uusiin kiinnityksiin. Muutan itse syksyllä Lappeenrantaan opiskelun merkeissä, joten kiinnostus toki jo aiemminkin seuraamaani sikäläistä kiekkoilua kohtaan on noussut entuudestaan. Kasassa on jo ihan potentiaalinen joukkue - mielenkiinnolla odottelen kauden alkua.

Erityisen iloinen olen siitä, että Vilenin Jaska siirtyi nimenomaan SaiPaan. Jo monen monta vuotta miehen otteita Järvenpäässä seuranneena olen vakuuttunut, että herralla on edellytyksiä pärjätä liigatasollakin. Kuten joku aiemmin jo mainitsikin, tulee yleisö varmasti pitämään Jaskan pelityylistä. Tämä mies ei luovuta. Ikinä. Hieno homma, että sai "palkinnon" monen vuoden uurastamisestaan kunnon liigasopparin merkeissä.

EDIT: Vileniä on haastateltukin Jatkoaikaan puolisentoista vuotta sitten. Osa 1, osa 2.
 
Viimeksi muokattu:

Machulda

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Murmeli
Ilmaisen minäkin tyytyväisyyteni tiedotustilaisuuden antiin.

Kaksikko Duba - Strömberg nosti SaiPan maalivahtiosaston kertaheitolla koko liigan TOP 3:een. On todella mielenkiintoista nähdä, millainen Duba nykyään on.


Nyt todentotta SaiPalla on hyvä liigatason maalivahtikaksikko. Tuosta Duban nykytaidoista kertoo jo jotain se torjuntaprosentti viime kaudelta(93,2).
Uskon kyllä että Dubanaattori pelaa hyvän kauden, jos ei tule mitään haavereita. Maalivahdit tulevat olemaan kyllä SaiPan selkäranka ensi kaudella. Näin uskon. Kuten on toki ollut monina menneinäkin vuosina.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Viestin lähetti avatar
Onks siula varmaa tietoo Duban hinnasta, en nyt sitä edes ala utelemaan, tarkkaa summaa siis, mutta jos tiedät, niin pistä jotain kuvaa mihin haarukoille muiden palkkoihin sijoittuisi, koska Duba on kyllä mielestäni aivan Liigan kuumimpia molareita ens kaudella, uskon ainakin niin.

Tarkkaa Summaa en tiedä, mutta oma arveluni on, että Duba on ensi kaudella SM-liigassa kolmen parhaan ykkösvahdin ja kolmen edullisimman ykkösvahdin joukossa. Ei siis huono hinta/laatu -suhde.

SaiPa kertoi etsivänsä vielä kahta kokenutta hyökkääjää. Näiden nimistä minulla ei ole tietoa, mutta veikkaan, että pelaajista toinen tulee olemaan Jypissä nähdyn Tremblayn tyyppinen kaveri, joka ei ole vielä isoissa ammattilaiskaukaloissa näyttöjään antanut ja vain toinen heistä on varmempi pistenikkari Banhamin tyyliin. Jos Preucil onnistuu tryoutissaan, voisi hän olla tuo "Tremblay", vaikka hänen viime kausien tehojensa takia epäilen, että kaveria ei ensi kaudella nähdä täällä. Uskomukseni toisen hyökkääjän kokemattomuuteen perustuu siihen, että nyt puhutulla 200 000:lla eurolla, ei kahta kokenutta hyökkääjää saada millään. Kun Duban hinta vähennetään summasta, joutuu hallitus myöntämään vähän ekstrarahaa, että edes toinen hyökkääjä olisi kokenut ja varma pistemies.
 

Aksu

Jäsen
Viestin lähetti Ted Raikas
Miksi hitossa Sinisalo tyrkättäisiin Mestikseen? A-junnuihin ennemmin. Sinne varmasti olisi ihan sopiva vahvistus ja mahdollisesti jopa joukkueen parhaimmistoa.

Kiinnostava pelaaja, joskaan en odota vielä yhtikäs mitään. Kehittykööt pari vuotta.

Mestikseen siksi, että Sinisalolta puuttuu nimenomaan pelit miesten sarjoissa. A-junnuissa pelaaminen ei täten vie samalla tavalla eteenpäin.

Ja minä odotan murtautumista rinkiin jo ensi vuonna. Sähäkän oloinen ja kovan luonteen omaava jätkä, jolla tuntuu olevdan kunnianhimoa.
 
Suosikkijoukkue
Saipa,
Nytten näytää SaiPan tilanne jo aika hyvältä vielä ne pari kokenutta pelaajaa hyökkäykseen ja jos rahaa olisi ni kokenut pakki. Mutta ei taida rahaa olla liiemmin saipalla.

Kenelläkään muute tieto Kerman Kallesta. Missähän meinaa ensi kaudella pelata..Miun tietääkseeni sillä ei sopimustia ole mihinkää joukkueeseen.
 

Aksu

Jäsen
Viestin lähetti keltainen meri
Nytten näytää SaiPan tilanne jo aika hyvältä vielä ne pari kokenutta pelaajaa hyökkäykseen ja jos rahaa olisi ni kokenut pakki. Mutta ei taida rahaa olla liiemmin saipalla.

Kenelläkään muute tieto Kerman Kallesta. Missähän meinaa ensi kaudella pelata..Miun tietääkseeni sillä ei sopimustia ole mihinkää joukkueeseen.

Ruotsiin ja Moran joukkueeseen sitä on siirretty tänään.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Viestin lähetti mirasane
Tarkkaa Summaa en tiedä, mutta oma arveluni on, että Duba on ensi kaudella SM-liigassa kolmen parhaan ykkösvahdin ja kolmen edullisimman ykkösvahdin joukossa. Ei siis huono hinta/laatu -suhde.

SaiPa kertoi etsivänsä vielä kahta kokenutta hyökkääjää. Näiden nimistä minulla ei ole tietoa, mutta veikkaan, että pelaajista toinen tulee olemaan Jypissä nähdyn Tremblayn tyyppinen kaveri, joka ei ole vielä isoissa ammattilaiskaukaloissa näyttöjään antanut ja vain toinen heistä on varmempi pistenikkari Banhamin tyyliin. Jos Preucil onnistuu tryoutissaan, voisi hän olla tuo "Tremblay", vaikka hänen viime kausien tehojensa takia epäilen, että kaveria ei ensi kaudella nähdä täällä. Uskomukseni toisen hyökkääjän kokemattomuuteen perustuu siihen, että nyt puhutulla 200 000:lla eurolla, ei kahta kokenutta hyökkääjää saada millään. Kun Duban hinta vähennetään summasta, joutuu hallitus myöntämään vähän ekstrarahaa, että edes toinen hyökkääjä olisi kokenut ja varma pistemies.

No, tuokin vastaus tyydyttää ihan riittävästi, koska jo ajatus siitä, että Duba on tullut tänne suhteessa hyvin halvalla on kyllä todella hieno juttu.

Tuosta "Banham vol.2":sta sen verran, että toisen hyökkääjän toivoisi olevan vähän saman kaltainen snaipperi, eli joukkueessa on mielestäni potentiaalia jo pelin rakentamiseen, haluaisin juuri miehen joka vain naputtaa vähintään sen 20 maalia ensi kaudella, Banham ei ollut mikään aivan käsi pelin viemisessäkään vastustajan päätyyn, mutta ei nyt mikään huippukaan, mieheltä saatiin juuri se mitä haluttiin, ne maalit ja nyt samanlainen mies ensi kaudelle jostain pitäisi repäistä, Banham oli kyllä viime kaudella parempi kuin itse uskalsin odottaa, että sinänsä saman tasoisen kaverin saaminen noin jollain 100k egellä ei kyllä ole aivan helppo homma tämän päivän pelaajamarkkinoilla, mutta toivotaan parasta.

Kermanin kallen oisi voinut ehkä suoda näkevän SaiPassa ensi kaudellakin, mutta käsitykseni mukaan Mälli ei kait oikein miehestä pitänyt?? Korjatkaa jos olen saanut väärän kuvan. Kallella on hyvä laukaus, ja jos sen vaan saisi kohdilleen niin olisi voinut tehdä melko hyvääkin jälkeä, mutta turha spekuloida kun mies on jo Ruotsiin menossa.

Ootellaan ja katellaan....
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Viestin lähetti kurre
Aamen tälle toiveelle. Erityisesti toivon sitä nyt, kun saatiin Duba SaiPaan ilman NHL-pykälää. Jatkukoon jääkiekko sielläkin, missä sitä on tähän asti parhaiten osattu.

Minulta on ilmeisesti mennyt jotain ohi, missäs tällainen NHL-pykälän puuttuminen on varmistettu?

"Ihan normaali kauden kestävä vuokraus ilman mitään klausuuleita purkaa. "

Mikäli puhutaan tuosta Tikkisen lauseesta, niin tuossahan puhutaan nimenomaan SaiPan ja Sparta Prahan välisestä vuokrasopimuksesta, ei Duban omasta voimassaolevasta sopimuksesta (jossa aivan varmasti on NHL-pykälä).

Penguinsilla on kaksi vahtia sopimuksen alla, joista Fleury on huippupotentiaalinsa turvin ykkössijalla. Kaverina edelleen nuori ja lupaava Caron. Farmiin jäisi näillä näkymin vain Andy Chiodo, joten siellä olisi tontti vapaana pikkukaukaloon totuttautumista varten. Noh, ehkä Pens päätyy tarjoamaan lappua Tapparan Mika Lehdolle Duban sijaan tämän(kin) kauden suomalaisvahtien AHL-menestyksen myötä...
 

#15

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Immosen Ville

Mikähän mahtaa olla Immosen sopimustilanne tällä hetkellä? Villehän sopisi mainiosti rosteriin eikä hintakaan varmasti olisi paha.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös