SaiPa-Ilves To 23.9.2004

  • 7 297
  • 53

emz1

Jäsen
23.9 SaiPa-Ilves @Kisapuisto Garden

-
 
Viimeksi muokattu:

Kopteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins
Re: 23.9 SaiPa-Ilves @Kisapuisto Garden

Viestin lähetti Vilttiketju#90

Edellinen peli päättyi SaiPalta voittoon kun taas Ilvekseltä Tappioon.

Mistä tiedät että Ilves häviää huomenna Ässille?
 

ahal

Jäsen
Ilves on ihan lyötävissä, mutta kovemman duunin joutuu joukkue tekemään kuin Pelsuja vastaan. Kotijoukkueena on nyt onneksi vaihtoetu puolella. Kolme erää sellaista peliä kuin lahtelaisia vastaan ensimmäinen, niin pisteet jäänevät kotiin. Ipa ei ole paperilla kovin vakuuttava, mutta silti hankala vastustaja. Maalintekijöitä heillä(kään) ei ole liikaa, mutta ylivoimia ei liioin kannata antaa, sillä Raipekin osaa maaleja tehdä, kuten kauden avaus osoitti. Sanoisin, että ns. 4 pisteen (nykyään kait 6:n) matsi tiedossa. Lauantaina Oulusta ei liioin ole odotettavissa tuliaisia.
 

Machulda

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Huomenna siis kauden toinen kotivääntö. Vaik ei ekassa pelissä liiemmin vääntöä vielä tarvittukaa. =)

Meinaakohan mälli käydä sekoittamaan ketjuja vai näilläkö sitten painellaan menee tukka putkella. =) Ketjut tietyst toimi ihan kivasti Pelsuja vastaan, mut esim. Frakie-boyta vois kokeilla vaik ykösessäkin. Saisko sillä kaverista vähän enemmän tehoja irti. Ykönen tosin pelasi aika hyvin et en sit tiedä.

Forrestilta odottaisin myös tehoja jo huomenna. Saihan kaveri syöttöpisteen ekassa kotipelissä, mut paljo parempaan on resursseja.

Veikkaisin niukkaa kotivoittoa 3-2
 

stuba

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues
SaiPan ykkönenhän ei Pelsuja vastaan mitenkään erikoisesti pelannut. Tekivät toki yhden maalin, kun Noksu pääsi Kaanien vaihtohölmöilyn ansiosta karkuun. Miinuspuolelle merkitään sitten molemmat vieraiden tekemät maalit. Eikä muutenkaan ollut ketjun peli sellaista kuin on Sachlin johtamalta vitjalta totuttu näkemään. Parhaat pyöritykset esittivät aivan muute ketjut, mutta eiköhän se siitä.
 

#15

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPa on tiukassa paikassa, mutta uskotaan ja toivotaan että kotikenttäetu pitää pisteet kaupungissa.

Jokohan Kuokka aloittaisi kautensa?
 

Satellite

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Wild
Viestin lähetti stuba
Parhaat pyöritykset esittivät aivan muute ketjut
Tämähän on mahtavaa, muutkin kuin ykkösketjun pystyvät pyörittämään peliä. Ei vaan saa jäädä vain tähän ensimmäiseen peliin nämä muiden ketjujen pyöritykset...

Huomenna pääsee toista kertaa halliin, ja toivottavasti tunnelma on samanlaista kuin Pelicans-pelin alussa (loppupuolella laimeni selvän johdon takia, ei kyllä pitäisi....) Erikoisseurannassa Jussi Pekkala (Pelicans-pelin perusteella yhtä epävarma kuin viime kaudella) sekä Frank Banham (Tehoja saa syntyä jo).
 

MetalMac

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Nederland, Amsterdam, Sudden Death (RIP)
Uskon, että SaiPan kotitaika säilyy myös tämän pelin jälkeen. Usko SaiPaan on todella luja tällä hetkellä. Frankiin kohdistuu tajuton määrä odotuksia, tässä pelissä tarttee alkaa jo tapahtua jotain.Toivon että Kuokkanen pelaa. Vaikka Ilves on kova porukka tunnetusti, veikkaan että pisteet jää Kisapuistoon numeroin 4-2. Banham 2+1
 

theref

Jäsen
Jotain ennakointia.

Viime perjantainen uutuudenviehätys on hallista poissa ja SaiPa pääsee pelaamaan jälleen "kunnolla."

Ilvekselläkin on varmasti sanansa sanottavana, toivon mukaan se ei ole isännän sana, vaan sen sanoo SaiPa.

Sachlin, Banhamin ja Kokon olisi nyt syytä alkaa nousemaan omalle tasolleen ja kantamaan vastuuta!
 

Aksu

Jäsen
SaiPan taktiikka on tänään lienee aivan samanlainen kuin muissakin peleissä (Silloin kun sitä toteutetaan). Aggressiivisesti heti alusta lähtien päälle ja liukkaalla liikkeellä painetta Ilveksen pakkeihin ja puolustuspäähän. Sitä kautta jäähyjä ja virheitä, joiden kautta mahdolliset maalit tehdään.

Tehojen ja peliesitysten puolesta parasta antia on tähän asti ollut kakkoskenttä eikä ole mitään syytä epäillä hyvää panosta myös tänään. Ykkösen on löydettävä paremmin juoni. Hirvonen keskittyi kahdessa ensimmäisessä pelissä lähinnä makailuun eikä ollut mukana kuvioissa yhtään. Nokelainen taas repii, raastaa ja haastaa, mutta minä kyllä toivoisin Banhamin siirtoa Hirvosen paikalle. Kenties kentästä tulisi tällöin tasapainoisempi.

Pelin avainpointit. Jäähyt ja Pitkämäen pöksyt.
 

vallu#24

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No niin, kauden toinen kotipeli edessä ja jälleen paikan päälle peliä seuraamaan, täältä kaukaa Espoosta asti.

Tiukka peli varmastikin edessä. Toivottavasti SaiPa saa samanlaisen liikkeen päälle kuin Pelikaaneja vastaan ensimmäisessä erässä ja tällä kertaa tuon liikkeen toivoisi jatkuvan läpi ottelun. Kakkosketjulta odottelen jälleen hyviä otteita, myös tehopisteiden muodossa. Samoin Forrestillekin toivoisi kauden avausmaalia. Mies saisi käyttää laukaustaan vähän useamminkin, aina ei tarvitsisi yrittää syöttöä kaverille parempaan tekopaikkaan.

Sachlin ja Banhamin toivoisi nostavan tasoaan ja paljon. Tuo Aksun ehdottama Banhamin vaihto ykkösketjuun Hirvosen paikalle voisi olla kokeilemisen arvoinen. Hirvonen kun ei todellakaan vakuuttanut Pelsuja vastaan, tosin sitä ei tehnyt Banhamkaan. Mutta sekin on kyllä melko varma, että Kauppisen kansssa kolmosketjussa tehojen tekeminen on vaikeampaa kuin se olisi Sachlin ja Nokelaisen kanssa ykkösketjussa.

Joka tapauksessa voittoa lähdetään ehdottomasti hakemaan. Tulosveikkaukseksi 3-1 SaiPalle.
 

stuba

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues
Eipä ole SaiPan kokoonpanossa yhtään muutosta sitten Pelicans pelin. Jamokin näyttäisi jatkavan maalin suulla. Itse olisin kyllä toivonut samaa kuin Aksu, eli Banham ja Hirvonen vaihtoon päittäin. Näin saataisiin ykköseen lisää ratkaisuvoimaa ja kolmosesta tulisi puhtaampi duunariketju.

No valmentajat päättävät ja jos voitto tänään tulee, niin en valita.
 

ipa rules

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Packers
Ilves tänään:

Juha Pitkämäki, Maalivahti AK
Tuukka Rask, Maalivahti

1. kenttä
Peter Messa, Vasen puolustaja AK
Cory Murphy, Oikea puolustaja AK
Steve Kariya, Vasen laitahyökkääjä AK
Raimo Helminen, Keskushyökkääjä AK
Jussi Pesonen, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä
Ismo Kuoppala, Vasen puolustaja
Henri Laurila, Oikea puolustaja
Tommi Turunen, Vasen laitahyökkääjä
Ville Leino, Keskushyökkääjä
Timo Peltomaa, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä
Toni Niemi, Vasen puolustaja
Sami Helenius, Oikea puolustaja
Antti Miettinen, Vasen laitahyökkääjä
Mikko Suvanto, Keskushyökkääjä
Tommi Jäminki, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä

Joonas Rönnberg, Vasen puolustaja
Ossi Pellinen, Hyökkääjä
Marko Luomala, Vasen laitahyökkääjä
Jesse Niinimäki, Keskushyökkääjä
Simo Vidgren, Oikea laitahyökkääjä

Hyökkäysketjut siis aivan samat kuin edellisessäkin pelissä. Puolustukseen sen sijaan on Koistisen (VITUN MUUKKONEN) ottelurangaistusten takia tullut muutoksia.
Laurilan rinnalla pelaa Kuoppala ja Kuoppalan tilalle Heleniuksen viereen nousee nuorten maajoukkueesta ja Ilveksen A-junioreista tuttu Toni Niemi. Rönnberg jatkaa seiskapakkina.

Jos Ilves saa liikkeen kuntoon ja viisikkopuolustus toimii kahden ensimmäisen pelin tyyliin, niin Saipan kaatamisesta ei pitäisi tulla mikään elämää suurempi ongelma.

Tuomareita ei vielä ole julkistettu, mutta kunhan pillipiiparina on joku muu kuin Laaksonen, niin eikähän sekin asia ole hallinnassa.

-ipa rules
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Ja Lappeenrannan Bobby Orr Pekkala jatkaa ykkösparissa ja jääaikaa kertyy taas enemmän kuin tarpeeksi...

Ei voi ymmärtää.
 

theref

Jäsen
SaiPalla Silvennoinen jatkaa 13. hyökkääjänä ja paljon muuta ei mieheltä voi odottaakaan. Viime viikonlopun A:n pelissäkin mies oli täysin kuutamolla ja mitään erikoista ei nähty. Aika erikoista että tällainen ukko saa sopparin. Onhan siinä toki se A:ssa peluutusmahdollisuus.

Stuban, Aksun ja varmaan monien muiden tavoin minäkin näkisin mielelläni Hirvosen ja Banhamin eri ketjuissa. Kumpikin on ollut hieman pihalla ja jotakin kautta sitä herätystä täytyy lähteä hakemaan. Toki, ottelun sisälläkin voidaan muutoksia tehdä.

Myös vaihto Viitaluoma-Hirvonen olisi saattanut tuoda muutosta asiaan. Tuolloin ykkönen olisi ollut Nokelainen-Sachl-Viitaluoma ja kolmonen Hirvonen-Kauppinen-Banham.

Mutta valmennusjohto tehkööt päätökset, parempi ettei noita juttuja hoideta yhden keskustelupalstan kautta.
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Toivottavasti Eikka herää tänään ja kakkonen iskee pari maalia saipan verkkoon. Jollei näin käy, on aika laittaa Jesseä ylemmäs, koska yhteispeli Simon kanssa tuntuu kulkevan jo lupauksia herättävästi.

Ketju Turunen-Niinimäki-Vidgren saattaisi olla kokeilemisen arvoinen jossain vaiheessa. Tai ehkei sittenkään. Kuka perkele siinä kentässä oikeen puolustais..

Anyway, Helge pitää huolen siitä, ettei Sputnikeilla ole tänään kivaa ilveksen maalinedustalla. Pisteet Tampereelle lukemin 2-3 edellyttäen, että jäähymääriä saadaan olennaisesti karsittua tiistailta.
 

sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa
Uuteen halliin ensikertaa

Mielenkiinnolla uusittuun halliin, illan peli varmaan tiukkaa vääntämistä tulos veikkaus Saipa 3, 4 ja Ilves 2 ,3 maalia. Tosin toisinkinpäin mahdollista. Laitetaan tähän vielä Saipan kokoonpano kun sitä ei vielä täällä ollut.

31
Juha Kuokkanen, Maalivahti

35
Jarmo Myllys, Maalivahti AK


1. kenttä

30
Petri Kokko, Vasen puolustaja AK

2
Jussi Pekkala, Oikea puolustaja AK

29
Petteri Nokelainen, Vasen laitahyökkääjä AK

28
Petr Sachl, Keskushyökkääjä AK

33
Timo Hirvonen, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä

55
Justin Forrest, Vasen puolustaja

4
Jussi Timonen, Oikea puolustaja

21
Kalle Kerman, Vasen laitahyökkääjä

20
Eetu Qvist, Keskushyökkääjä

19
Tuomas Vänttinen, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä

26
Mike Gabinet, Vasen puolustaja

6
Olli Malmivaara, Oikea puolustaja

39
Ville Viitaluoma, Vasen laitahyökkääjä

23
Mika Kauppinen, Keskushyökkääjä

38
Frank Banham, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä

5
Harri Tikkanen, Vasen puolustaja

79
Mikko Silvennoinen, Hyökkääjä

11
Janne Kolehmainen, Vasen laitahyökkääjä

8
Ville Koho, Keskushyökkääjä

18
Mika Skyttä, Oikea laitahyökkääjä
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Banham löytyy "vasta" kolmoskentästä? Eikö Mällillä riitä luottoa Frankille, vai mistäköhän johtuu? Miksi ei ykkösnyrkkiin näyttämään sitä mitä osaa? Voisi sanoa että tämänpäiväisessä ottelussa varmaan aika paljon voi ratketa sen suuntaan jatkaako Frankki meillä vai meneekö ukko vaihtoon. Tämä ottelu alkaa olla lisäksi mittari siitä mihin kotona todella pystytään kun kova vastus on vieraana.

Odotan, ei vaadin voittoa ja myös rutkasti onnistumisia Banhamilta. Muutoin voi olla että minulta jää herran esiintyminen sputnikpaidassa näkemättä kokonaan. Toisaalta jos kaveri ei ole riittävä vahvistus, niin onko tuolla liiemmin väliäkään... Entiset meriitit eivät paina kun on tosi kyseessä.
 

siesta

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, KooKoo
On se kiva kun Kuokkanen saa vastuuta luukkuvahtina, siinähän sitä kehittyy hurjaa vauhtia. No kai maailmanmestari torjuu niin kauan kuin paikat kestää.

Olen monien kanssa samaa mieltä siitä, että kyllä sen Frankin pitäisi saada näyttöpaikka ihan ykköskentässä Sachlin rinnalla.

Veikataan SaiPalla voittoa lukemin 4-2.
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Hmmm. Nähtäisiinkö jo ensi kuussa ketju Kariya-Helminen-Banham? Mahtaakohan herkkasieluinen intiaani kuitenkaan viihtyä kaukaisen pikkumaan peräpään joukkueen (virn) kolmosketjussa Mällin pihdeissä? Epäilen. Ilves voisi maksaa (vaikka ei sillä ole rahaa enää ollenkaan) Banhamista Saipalle keskinkertaisen divarimiehen siirtokorvauksen, sillä tuollaista kaveria meillä uupuu. Hautamaan känny on auki.

Asetelmat ovat Ilveksen kannalta peliin nähden heikot. Peli ei ole ollenkaan asettunut uomiinsa. Niiden viime vuotisten kaverien joiden piti tänä vuonna nostaa profiiliaan tuntuvasti jotta tavoitteeseen päästäisiin, ei monikaan ole tehtävään vielä kyennyt. Vaikka ulkomaalaiset pelaavatkin kaikki ykköskentässä, kuten vahvistuksilta tulee odottaakin, eivät tehot ole mitenkään vakuuttavia.

Veikkaan tiukkaa vääntöä, pari kunnon faittia ja pisteiden jäämistä kusipääkiekon kotikaupunkiin. Ja tuhkaa ripottelen vielä päälle.
 

Bauer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Ted Raikas
Voisi sanoa että tämänpäiväisessä ottelussa varmaan aika paljon voi ratketa sen suuntaan jatkaako Frankki meillä vai meneekö ukko vaihtoon. Tämä ottelu alkaa olla lisäksi mittari siitä mihin kotona todella pystytään kun kova vastus on vieraana.

Enpä usko että Banhamin poislähtö on ajankohtainen asia ennen joulukuuta. Jätkälle pitää kuitenkin antaa täysi mahdollisuus, eivätkä ottelut JYP:iä ja Pelicansia riitä osoittamaan Banhamin kuntoa.

Kyllä Frankille voi löytyä paljonkin käyttöä kun mies saadaan kuntoon ja sopiva ketjukoostumus löytyy. Lisäksi Banham näytti jo Pelicans-matsissa että on varsin hyvä kortti yv-pelin laukojan paikalle.

Kova matsi tulee. Nyt hallille.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Bauer
Enpä usko että Banhamin poislähtö on ajankohtainen asia ennen joulukuuta. Jätkälle pitää kuitenkin antaa täysi mahdollisuus, eivätkä ottelut JYP:iä ja Pelicansia riitä osoittamaan Banhamin kuntoa.
No miten minä muistelin kuulleeni/lukeneeni että Banhamin tulee osoittaa Mälkiälle olevansa todellakin vireessä kauden viidessä ensimmäisessä ottelussa, tai muutoin sopimus puretaan? Samalla SaiPa alkaa katsastaa ulkomailta korvaavaa jätkää tilalle. Eli kovin pitkään ei aiota rahakasta mutta tehotonta vahvistusta katsella. Voin olla toki väärässä mutta näin ymmärsin. Itse toki toivon ja odotankin Banhamin vireenlöytymistä. Ehkä jo tänään. Nähtäväksi jää.
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Aivan turha valittaa Banhamin tehottomuudesta. Frankia peluutetaan välillä aivan väärin, täysin väärässä ketjussa. Banhamin oikea paikka on vähintään kakkosketjun laidassa, Sachlin vieressä. Mikään Kauppinen ei ole (kaikesta huolimatta) oikea mies Frankin viereen. Ei.

Tänään Banham tekee maalin. Toivottavasti.
 

Andrej

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Saavutan varmaan tamperelaiset tästä ketjusta parhaiten:

Pitäisikö tuon radio957:n nettiselostuksen tästä pelistä toimia? stream.sbs.fi ei ainakaan tunnu vastaavaan WinAmp:ini kutsuun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös