Johnny K

Jäsen
Suosikkijoukkue
S-Kiekko,HIFK, Detroit Red Wings, SJK
Avataampa S-Kiekonkin osalta jo uusi ketju. Edellinen kausi loppui jälleen kerran liian aikaisin ja playoffsit jäivät harmittavan lähelle. Siitä huolimatta S-Kiekon kauden voi olleen ihan onnistunut, niin paljon moni asia meni eteenpäin ja tästä on hyvä siirtää katse tulevaan.

Seinäjoelle tulee vihdoin ja viimein jäähalliremontti, joka siirtää olosuhteet 2000-luvulle. S-Kiekon on tarkoitus päästä aloittamaan seuraava kausi uudessa hallissa ja se varmasti lisää myös yleisön mielenkiintoa edustuskiekkoa kohtaan.

Pelaajista ei vielä tässä vaiheessa tietoa, mutta pelajasopimuksia ensi kaudelle on ja toivottavasti pelaajisto ei hirvittävästi muutukkaan.

S-Kiekko järjestää try-out-tapahtuman jo 8.4. ja alta olevasta linkistä löytyy lisätietoja kyseiseen tapahtumaan.

Uutiset | S-Kiekko
 
Detroit Red Wings Stanley Cup Champions 2008

anamuntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, S-Kiekko
Klikkailin mielenkiinnosta Eliteprospectsia. Tämän kauden sopimuspelaajien sopparitilanne näyttää seuraavalta:

MV
Niku 18-19
Backlund 18-19
Haapasalo 18-19

Eli kaikkien veskareiden sopimukset jatkuu ensi kauden. Tän kauden otteilla Niku on selvä ykkönen, toivottavasti toinen nuoremmista nostaa tasoaan ensi kaudelle, niin saataisiin kilpailua maalinsuulle.

Puolustus:
Kalliainen 17-18 +optio
Marjamäki 17-18
Hanka 18-19 +optio
Tall 17-18 +optio
Alanen 18-19
Ojanperä 17-18

Puolustuksen rungosta soppari varmasti siis ainoastaan Alasella. Tallin ja Kalliaisen optioiden käyttö olisi tärkeää. Marjamäki yrittänee hyvän kauden jälkeen takasin Mestikseen? Ojanperä tuli syksyllä Hermeksessä kokeilun jälkeen + loukkaantu loppukaudeksi, ei varmaan hirveetä nostetta ylöspäin, voisi siis jatkaa Seinäjoella. Määrällisesti tarvisi muutenkin pakistoon täytettä, kun Parkkali ja Saarinen veteli pitkiä pätkiä pakin tontilla, sinänsä ihan ok pojat pelasi, mutta leveyttä tarvitaan, ja vähän kärkeäkin riippuen miten sopimustilanne muotoutuu.

Hyökkäys:
Parkkali 19-20
Pöytälaakso 17-18 + optio 2v
Oksanen 17-18 + optio
Haimakainen 17-18
Ahonen 18-19
Svensk 17-18
Somero 17-18
Poikonen 17-18
Märijärvi 17-18 +optio
Saarinen 17-18
Peltola 17-18 +optio
Putkonen junnusopimus
Pöllänen 17-18 +optio
Viitamäki 18-19
Hänninen 17-18
Saikkonen 19-20

Hyökkäyksessä on myös vielä riittävästi työmaata. Ahosen ja Viitamäen soppareista on hyvä lähteä rakentamaan runkoa. Muutamaa kärkijätkää hyökkäys tuohon nykyrosteriin lisäksi ulkopuolelta vaatisi. Someroa varmaan kaavailtiin kärkiketjun rooliin tälle kaudelle, mutta tehot jäivät piippuun, toki ekassa harkkapelissä tullut vamma varmasti sekoitti koko kautta. Optiopelaajista esim. Oksanen paransi otteita tasaisesti koko kauden ajan ja alkoi löytää myös tehoja loppukaudesta. Märijärvessä on potentiaalia ja Pöytälaakson pystyy heittämään mihin tahansa ketjuun, joten optioita käyttöön. Työteliäitä pelimiehiä riittää näistä sopimus- ja optiopelaajista, mutta paria tehoihin kykenevää rosteri kaipaisi.

Kaikkiaan ihan hyvällä mallilla sopimustilanne noin keskimääräiseen Suomi-Sarja-joukkueeseen ja ajankohtaan peilaten. Toivottavasti tryoutille ilmaantuu potentiaalisia pelimanneja.
 

pippurimylly

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHT / Boston Bruins
S-kiekko tiedottaa jotta laskevat seinäjoella lippujen hintoja
kaudelle 18-19
Aikuiset:6€
Kausikortti:100€/ennakkoon 50€

kalajoella kannattaisi tehdä sama temppu niin sais helposti paljo enempi porukkaa hallille ja kuitenkin kassaan kilahtaisi tod.näk samanverran/enemmän rahaa.... mielestäni tällä hetkellä suht kova hintalappu lipulle.
Aikuiset:12€
Kausikortti:180€

(Offtopikkia:
Oulun kärpät / SM-Liiga
Seisomapaikka:8€
Istumapaikka:19€
Kausikortti seisoma:150€)
 
Viimeksi muokattu:

Kyynhakkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Seinäjokelaaset "palloolu" joukkueet ;o)
Kovin on toistaiseksi nuoriso painotteinen ryhmä S-Kiekolla. Marjamäki ja Somero siirtyivät muualle, eikä siinä mitään, aina on vaihtuvuutta. Pakistoon tarvitaan voimaa ja hyökkäykseen pari-kolme kokenutta tekijämiestä. Noilla eväin vähintään sarjapaikan varmistus.
 
It's better to burn out than to fade away! Ei mikään nasaali Neil vaan Kurgan@Highlander

Myrvold

Jäsen
Pitipä nostaa tämä ketju ylös, kun kauden alku lähestyy. Kovin on hiljaista ollut S-Kiekon osalta Heinäkuu. Huhuja ei kuulu ja somekin on lomalla. Toivottavasti kulisseissa kuitenkin hommia on tehty ja kausi päästään aloittamaan hyvistä asemista.

Jengiä kun katsoo, niin maalivahti ja hyökkäysosasto on ok kunnossa, mutta puolustus sakkaa jo ihan määrällisestikin (4kpl). Sinne nyt ainakin tarvitaan lisää miehiä ja miksei tietenkin hyökkäykseenkin pari tekijää sopisi.

Jäähalliremontista olen myös yrittänyt kysellä niin kiekkoväeltä, kaupungin porukalta sekä urakoitsijalta, mutta kummempaa tietoa esim. aikataulun pitävyydestä ei ole tippunut. Se nyt kuului jo remontin alussa, että ”rahat” ei riitä ja oikomaan on jouduttu.

Kaupungin hommasta kun on kyse ja lajina jääkiekko, niin ei pääse yllättämään yhtään. Valitettavasti. Äkkiseltään näyttää, että ruskeat penkit säilyy ja kapasiteetti tippuu. Muistaakseni joku kaupungin päättäjistä sanoi ennen remonttia, että pystytään korottaa Mestistasoiseksi. Hmm..kuulostaa heti alkuunsa järkevältä. Voi luoja.

No, paree kai tuo on kuin ei mitään, mutta kovasti toivoin ja vielä siinä suunnitteluvaiheessa uskoin, että homma tehdään kerralla kunnolla, mutta taitaa tulla pettymys.

Toivotaan, että kaudesta tulee kuitenkin positiivinen.
 

Kyynhakkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Seinäjokelaaset "palloolu" joukkueet ;o)
Tässä lainaus/linkki Seinäjoen jäähalli projektista paikallislehti Eparin netti sivuilta. Ihan kokonaan lehdessä ollutta juttua tuossa ei ole mutta pääkohdat kuitenkin. Kyllä tuo täytyy käydä katsastamassa kun pelit alkavat. Koko juttu löytyy täältä, sivulta 6.
 
It's better to burn out than to fade away! Ei mikään nasaali Neil vaan Kurgan@Highlander

Myrvold

Jäsen
S-Kiekolla tänään ensimmäinen peli ja vastassa D-Kiekko. Peli pelataan Jyväskylässä. S-Kiekon kokoonpano löytyy twitteristä ja paljon on uusia nimiä. Onko sopimuksen tehneitä vai try-out-pelaajia, sitä en tiedä?

Pöytälaakso - Viitamäki - Kiviniemi
Märijärvi - Kinnunen -Pinta
Poikonen - Heikkilä - Peltola
Parkkali - Pöllänen - Haimakainen

Tall - Nieminen
Pirttimäki - Rask
Haukkala - Hanka

Makkonen
Haapasalo
 

The Rock

Jäsen
Pöytälaakso - Viitamäki - Kiviniemi
Märijärvi - Kinnunen - Pinta
Poikonen - Heikkilä - Peltola
Parkkali - Pöllänen - Haimakainen

Tall - Nieminen
Pirttimäki - Rask
Haukkala
- Hanka

Makkonen
Haapasalo
Voisivatkohan nuo lainauksestasi boldaamani nimet olla seuraavanlaisia pelimiehiä:

Dave Haukkala
Jaakko Rask
Pyry Nieminen
Roope Heikkilä
Elias Kinnunen
Ville Kiviniemi


Mistään en siis mitään tiedä, ihan vain EP-skouttauksella ja pienellä yhdistelyllä sain kyseisen kuusikon kasaan.
 
”Suurin unelmani oli päästä pelaamaan Titaanien edustuksessa.” – Ossi Louhivaara –

Johnny K

Jäsen
Suosikkijoukkue
S-Kiekko,HIFK, Detroit Red Wings, SJK
Detroit Red Wings Stanley Cup Champions 2008

Myrvold

Jäsen
Pitää vähän nostaa kissan häntää S-Kiekon osalta. Jengi palannut kesätauolta töihin ja pelattukin on. Sen sijaan seuran some hiljentynyt täysin? Sinänsä outoa, kun siellä ollut ihan hyvää pöhinää viime kaudella. Kausi lähestyy ja halliremontti etenee. Kovasti toivoisi nyt buustausta hommaan, jos meinataan porukkaa hallille saada.

Joukkueesta tuskin SS:n kärkijengiä vielä tulee, ainakaan paperilla, niin toivoisi että muuten hommaa luukutettaisiin.

Twitterista bongasin tuon ekan harjoituspelin kokoonpanon ja toki myöhemmin sitten tuloksen. Täällä jatkoajassa meitä pieni keikkoporukka Seinäjoelta yrittää pysyä kärryillä. Twitterissä aktiivisimmat kiekkoihmiset (murto-osa) tavoitti tuon uutisen, mutta nyt olisi korkea aika alkaa tavioittelemaan niitä massoja Facebookista yms. Se on kuitenkin kanava missä potentiaalinen massa rahoineen nykyään on.

Toivotaan, että pian alkaa kuulua.
 

The Rock

Jäsen
S-Kiekko on ilmeisesti antanut kenkää päävalmentaja Janne Saarenpäälle.

S-Kiekossa kuohuu – päävalmentaja Janne Saarenpää siirretty sivuun
Harmi ettei tuon uutisen sisältö näy kuin tilaajille, mutta tuollaiselta kuvioltahan S-Kiekon tilanne tuoksahti, kun Saarenpää ei ilmeisesti ollut viimeisimmissä peleissä ollenkaan joukkueen mukana.

Tämä päättely juontaa juurensa ihan siitä, että Saarenpää on seuran kotisivujen otteluraportteihin antanut aina pelin jälkeiset kommentit ja nyt ne oli hoitanut viime viikon osalta kakkosluotsi Haapala.
 
”Suurin unelmani oli päästä pelaamaan Titaanien edustuksessa.” – Ossi Louhivaara –

anamuntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, S-Kiekko
Nyt on mielenkiintoista nähdä, mihin valmentajan vaihto johtaa. Viime viikon pelejä en työkiireiden takia nähnyt edes Ruudusta, joten osaako joku muu kertoa, onko jokin osa-alue pelissä muuttunut jo selkeästi?

Omaan silmään suurimmat vaikeudet, varsinkin alkukaudella liittyivät hyökkäyksiinlähtöihin. Vastustaja sai hyökkäyksen toistuvasti poikki S-Kiekon oman sinisen alla, kun laiturin pelaama siirtokiekko/syöttö keskikaistalle katkaistiin. Hyökkäyksiin pyrittiin siis lähtemään usein vaihtamalla puolta päädyssä pakki-pakki-laituri, tai vastaavasti avattiin vanha kunnon ränniavaus. Laiturin syötöt katkottiin aika usein. Onko avauspelaaminen muuttunut jo? Pystyykö esim. @Myrvold tai @Johnny K kertomaan?
 

Myrvold

Jäsen
Nyt on mielenkiintoista nähdä, mihin valmentajan vaihto johtaa. Viime viikon pelejä en työkiireiden takia nähnyt edes Ruudusta, joten osaako joku muu kertoa, onko jokin osa-alue pelissä muuttunut jo selkeästi?

Omaan silmään suurimmat vaikeudet, varsinkin alkukaudella liittyivät hyökkäyksiinlähtöihin. Vastustaja sai hyökkäyksen toistuvasti poikki S-Kiekon oman sinisen alla, kun laiturin pelaama siirtokiekko/syöttö keskikaistalle katkaistiin. Hyökkäyksiin pyrittiin siis lähtemään usein vaihtamalla puolta päädyssä pakki-pakki-laituri, tai vastaavasti avattiin vanha kunnon ränniavaus. Laiturin syötöt katkottiin aika usein. Onko avauspelaaminen muuttunut jo? Pystyykö esim. @Myrvold tai @Johnny K kertomaan?
Itsellä ei ole kompetenssia asiaan. Jäänyt pelit vähemmälle alun jälkeen.
 

Johnny K

Jäsen
Suosikkijoukkue
S-Kiekko,HIFK, Detroit Red Wings, SJK
Nyt on mielenkiintoista nähdä, mihin valmentajan vaihto johtaa. Viime viikon pelejä en työkiireiden takia nähnyt edes Ruudusta, joten osaako joku muu kertoa, onko jokin osa-alue pelissä muuttunut jo selkeästi?

Omaan silmään suurimmat vaikeudet, varsinkin alkukaudella liittyivät hyökkäyksiinlähtöihin. Vastustaja sai hyökkäyksen toistuvasti poikki S-Kiekon oman sinisen alla, kun laiturin pelaama siirtokiekko/syöttö keskikaistalle katkaistiin. Hyökkäyksiin pyrittiin siis lähtemään usein vaihtamalla puolta päädyssä pakki-pakki-laituri, tai vastaavasti avattiin vanha kunnon ränniavaus. Laiturin syötöt katkottiin aika usein. Onko avauspelaaminen muuttunut jo? Pystyykö esim. @Myrvold tai @Johnny K kertomaan?
S-Kiekon peli on nyt silminnähden vapautunut ja tuntuu, että itseluottamus omaan tekemiseen on palannut. Nyt uskalletaan tehdä vaikeampiakin ratkaisuja avauspelin suhteen. Pelitapa ei hirveästi ole tosiaan muuttunut, mutta tuo itseluottamuksen palautuminen ehkä suurin syy parantuneisiin tuloksiin.
Kapeahan tuo rosteri edelleen on ja toiveissa muutama vahvistus vielä mahdollisesti ennen vuodenvaihdettakin.
Nyt kun tämä "superviikonloppu" saatiin voitolla käyntiin, niin uskallan odottaa että lisää voittoja tipahtelee plakkariin. Se tosin edellyttää samanlaista taistelua kuin tänäänkin.
 
Detroit Red Wings Stanley Cup Champions 2008

Johnny K

Jäsen
Suosikkijoukkue
S-Kiekko,HIFK, Detroit Red Wings, SJK
Vahvat huhut tuovat S-Kiekon takalinjoille uutta pelaajaa... Kyseisellä herralla liigakokemusta ja taitaa olla ihan omia kasvattejakin. Tuosta voi jo joku nokkela päätellä kenestä mahtaa olla kyse :)
 
Detroit Red Wings Stanley Cup Champions 2008

The Rock

Jäsen
Eipä osunut veikkaus oikeaan tällä kertaa... Juhkua on todella kovasti koitettu saada takasin lakeuksille, mutta siviilityöt etelässä estäneet ainakin vielä paluun...
Jahas, no sittenhän se täytyy olla tämä kaveri. Juhku olisi kyllä ollut hienoa nähdä vielä Suomen kaukaloissa, vaikkakin sitten vastustajan riveissä.
 
”Suurin unelmani oli päästä pelaamaan Titaanien edustuksessa.” – Ossi Louhivaara –
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy