Ruuhkaa sairastuvalla 2019–2020

  • 41 867
  • 152

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Jos tällä on yhtään perää niin Kultasen pitää käyttää seuraavat 7 tuntia tehokkaasti korvaajan etsimisessä..

Aamen! Jos tämä on tilanne, niin olisi vielä pakko reagoida.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Onneksi mitkään @Lätkä-Bongari Iso-E :n tiedot eivät ole yleensä pitäneet paikkansa :-)

Mingoiahan sai silloin syksyllä iskun päähänsä HIFK-matsissa. Taisi olla silloin sen jälkeen sivussa muutamasta pelistä.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kuulin juttua, että Mingoijalla olisi tullut aivotärhdys ja se olisi toinen tälle kaudella. Ei pelanne loppu kautena. Aika paha jos näin.

Aika erikoista, sillä eihän Mingoian päähän mitään osunut eikä näyttänyt päätään myös mihinkään kolauttaneen Pelicans-matsissa.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
No hyvä kuulla ettei vamma ole paha ja kaikki on vain huhua.

Minulla ei kyllä ole asiasta sen parempaa tietoa kuin pelkästään oma näköhavainto Pelicans-ottelun tilanteesta, jossa Mingoia loukkaantui. Mielestäni ei mikään osunut päähän, mutta voihan olla, että on kolauttanut pään jäähän kaatuessaan. Jos joku on kertonut, että on tullut aivotärähdys niin kai siinä jotain perää on, koska tuskin kukaan nyt huvikseen tuommoisia juttuja keksii. Toivottavasti nyt kuitenkaan kausi ei ole ohi, sillä kyllähän KooKoo tarvitsisi parasta maalintekijäänsä takaisin kokoonpanoon kevään ratkaisupeleihin. Ison loven jättää hyökkäykseen, jos ei enää pysty pelaamaan.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Seura ei ole missään vaiheessa puhunut flunssasta tai yleensäkään yhtään mistään. En siis luota tuohon flunssajuttuun. Omien tietojeni mukaan Gallo ja Mingoia ovat ensi viikolla rivissä. Viikolla, ei vielä keskiviikkona.

Ei toki liity tähän ketjuun, mutta tuutataan nyt tänne. Bonsaksenista on kahdenlaista tietoa: toinen tarina kertoo vielä reilun viikon jatkuvasta huilista ja toinen kertoo kuukaudesta. Molemmat lähteet ovat minusta erittäinkin luotettavia ja se kertoo vähän siitä miten helvetin vaikeaa näiden arviointi on.

Siirretäänpäs keskustelu takaisin oikeaan ketjuun, vaikka itse aloinkin pohtimaan Gallón tilannetta soturin omassa ketjussa.

Olisi kyllä aivan loistava juttu, jos Mingoia ja Galló palaisivat ensi viikolla kokoonpanoon ja Bonsaksen reilu viikon kuluessa. On aivan totta, että monesti näiden tarkka arviointi on vaikeaa ja lääkäritkään eivät pysty arvioimaan näitä toipumisaikoja sen tarkemmin. No toivotaan parasta.

Seuraavaksi voidaankin sitten alkaa jännäämään onko Patrik Puistola keskiviikkona pelikunnossa.

Ihmeellisesti alkaa kyllä näitä huhuja liikkumaan milloin flunssasta ja milloin aivotärähdyksistä.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Minulla ei kyllä ole asiasta sen parempaa tietoa kuin pelkästään oma näköhavainto Pelicans-ottelun tilanteesta, jossa Mingoia loukkaantui. Mielestäni ei mikään osunut päähän, mutta voihan olla, että on kolauttanut pään jäähän kaatuessaan. Jos joku on kertonut, että on tullut aivotärähdys niin kai siinä jotain perää on, koska tuskin kukaan nyt huvikseen tuommoisia juttuja keksii.

Kun tätä palstaa lukee niin kyllä täällä "keksitään" mitä ihmeellisempiä juttuja. Ja kun on kyse huhuista, mutuista ja muista kenties itseltään yöllä kuulluista puheista niin kaikki on mahdollista.

Tässäkin eräs tietävä naapuri kertoi että Mingoia on kiukutellut itsensä ulos kokoonpanosta. Pitäisikö tämäkin kertomus uskoa?
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mitään tietoa Puistolasta?

KooKoo ei ole tällä kaudella näitä poissaoloja kommentoinut lainkaan ja eipä ole huhujakaan kuulunut. Veikkaan, että seuraavan kerran nähdään keskiviikon ottelun kokoonpanosta onko Puistola pelikunnossa vai ei ellei joku käy sitä ennen Orpe-klubilla lounastamassa ja samalla katsomassa näkyykö Puistolaa harjoituksissa.
 

kurnuttaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Eilen Pepe Jurgens kävi ennen peliä aitioissa heittämässä vähän huulta ja ennakoimassa illan peliä. Hän ei Mingoiasta sanonut oikeastaan mitään, Gallon hän kertoi olevan flunssassa ja Bonsaksenista totesi että polvi vaivaa, on hieman pidempään pois.
 

Kurt

Jäsen
Hakulisen kausi nyt virallisestikin ohi.

No nyt tuli puun takaa, ja melkoinen isku tulikin.

Olisin ollut vähemmän yllättynyt heti sen iskun jälkeen. Mutta teki vielä lauantaina kaksi maalia.

nyt on fiilis. vähän sellainen ”tähänkö tämä nyt kaatuu” tai ”niin kauan oli kivaa, kun sitä kesti”...

Hakulinen, Puistola, Gallo, Mingoia... Juu, ei paljon hyökkäyksellä juhlita, jos nuo puuttuu.
 
Suosikkijoukkue
KK
Hakulisen kausi nyt virallisestikin ohi.

No tämä oli kyllä niin iso takaisku KooKoon pudotuspelejä peilaillen, ettei mitään järkeä. Toivottavasti muut pelaajat palaavat lasaretin puoleltaaskiin hyvin pian. No tällästä tämä on, kun ei ole pelaajabudjettia tarpeeksi hommatakseen leveyttä tarpeeksi.

Toivottavasti Puistola palaa hyvin pian.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Voi voi tästä ei toivuta, riskit lienee tiedossa ja ei vaan hinta/laatu-puolella osunut hankinnat kohdalleen siirtorajalla.

Kiitos Uma ajasta KKssa

Odenin olisi nyt syytä pukea työmiehen rukkaset käsiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös