Ruotsi - Suomi Ke 4.5

  • 52 862
  • 390

Veijari

Jäsen
Kentällisiin on aika tehdä melkoisia muutoksia, jos se nyt mitään enää auttaa.

Ensinnäkin ykkönen; OJ, Kallio, Peltonen ei onnistunut ainakaan Ruotsia vastaan hyökkäyspäässä, ja puolustaminenkin oli perseestä. Tuliko Ruotsia vastaan kaksi vai kolme miinusta tälle kentälliselle?

Kakkonen; Kapanen, Pärssinen, Hentunen on ehkä ainut minkä pitäisin selaisenaan. Heräämisen merkkejä on ilmassa.

Kolmonen ja nelonen onkin sitten täynä jarrumiehiä, joista ei saa mitenkään tehtyä tehokasta kenttää. Saisipa nyt sen puolustamisen edes kuosiin.

Mutta näinhän siinä kävi miten ounastelinkin. Kovissa peleissä se veri vasta punnitaan ja suomi tulee tänäkin vuonna jäämään mitalien ulkopuolelle. Alkaisi olla uudistuksien aika ja aika pudottaa vanhat kehäketut joukkueesta, jotka vuodesta toiseen surffailevat vanhoilla näytöillä.
 

Seppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat ja JYP
No, nyt se turnauksen ensimmäinen häviö on otettu. Ei ilman häviöitä voida voittaa maailmanmestaruutta. Mutta pakko sanoa että voi herran jumala! Suomi pelasi kuin lässähtänyt taikina! Tuomari antoi joka hiton jutusta boxii ja turpiin 5-1. Kaannattaako Suomen pelejä enää televisiosta kattoa??
 

Karlo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Lapanen
Westerlund on loistava analyytikko, taktikko ja teoreetikko. Valitettavasti pelkästään tuo ei vain välttämättä riitä (maa)joukkueen johtamiseen.

Jonkun on handlattava myös se, kuinka ideat viedään pelaajille perille, ja kuinka saada heidät noudattamaan niitä tilanteessa kuin tilanteessa.

Näin minäkin Westerlundista ajattelen, tietoa on mutta miten välittää asiat pelaajille. Rami hoiti sen puolen kun valmensivat yhdessä ja tulosta tuli niin seurajoukkeissa kuin maajoukkueessa.

Puolustuksesta voisia kysyä sitä, että missä ovat pakkien avaukset hyökkääjille. Jotenkin näyttää Nummelinin olevan ainoa joka osaa tehdä sen, mutta eilen ei sekään. Kun vertaa ruotsin ja suomen peliä niin onhan siinä huima ero, ruotsi lähtee syöttelemällä hyökkäyksiin ja tilanteet päätyy useasti maalipaikkoihin, näyttää niin helpolta. Suomen pakit taas heittää roikkuja, kauheita pomppuja tai muuten vaan mahdottomia syöttöjä joita hyökkäjät ei saa kiinni. Noh, toki hyökkääjien pitäisi hakea paikkoja syöttöjen vastaan ottoon.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Nyt kun on yön yli päästy, niin peli ei tunnu enää niin masentavalta. Tosin tämä johtuu ehkä siitä, että minut varmaankin vakinaistetaan työssäni heinäkuun jälkeen.
Mutta asiaan.

Edelleenkin korostan sitä, että nyt ei pitäisi lähteä maalivahtia vaihtamaan. Maalivahti lotolla ei ole ikinä saatu hyviä tuloksia. Norrenaan luotettiin ekassa tosipelissä ja pitäisi luottaa loppuun asti. Meni sitten huonosta tai hyvin huonosti.

Erityisen hienoa on, että nyt kun mm-kisat on alkaneet, niin yhtä-äkkiä joidenkin mielestä WC oli turnauksena vähä pätöinen pilipaliturnee. Taas Suomalaisuus nostaa päätään. Väärin voitettu, oli ne oikeesti parempi jne. Tulkaa pojat kotiin sieltä, jos vahingossa jotain voitatte, niin tämä 5 miljoonainen kusipääkansa, kyllä keskii tuhansija syitä, miksi tämä vahinko pääsi käymään ja miksi muut olivat oikeasti parempia.

Tässä on vielä pari peliä aikaa harjoitella kuvioita. Ehkäpä tämä peli kuului "alkuperäiseen suunnitelmaan" ;)
Tosissaan ei se Tsekkiä vastaan esitetty peli ole voinut mihinkään hävitä. Eilen leijonat olivat huonoja ja luulisin, että parantavat seuraavaan peliin.
Onneks vielä ei ole mitään menetetty ja kahdella nappi pelillä oikeaan aikaan ollaankin sitten loppuottelussa. Tuo tuskin tulee tapahtumaan, mutta jo niin kävisi, niin takinkääntäjiä löytyisi taas. Siinä vaiheessa Erkka olisi maailman suurin sankari yms. Oli miten oli minä pidän Erkkaa kohtaan ottamani negatiivisen asteen loppuun asti. Jossain eurohockeytourin ketjussa ekaa kertaa asiasta mainitsin ja kannastani en ennen maailman mestaruutta luovu (pelaan varman päälle).
 

JasonMiller

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ei voinut Jarkkokaan pitää päätään kiinni. Juttu MTV3:lta.

Kiekkoleijonien 1-5-tappio Ruotsille oli liikaa hyökkääjä Jarkko Ruudulle. Ruutu kohdisti raivonsa etenkin kaksi maalia iskeneeseen Jonathan Hedströmiin, joka ei suomalaishyökkääjän mukaan uskaltanut ottaa vastuuta teoistaan jäällä.

- Jos vielä joskus saan tilaisuuden pelata numeroa 17 - Hedströmiä - vastaan, lupaan että hän saa selkään, Ruutu pauhasi ruotsalaislehti Expressenin sivuilla.

Hedström ärsytti Ruutua roikkumalla tämän perässä, mutta tappeluun ruotsalainen ei halunnut lähteä.

- Yritin monta kertaa haastaa hänet tappeluun. Raukasta ei kuitenkaan ollut siihen. Pelkurilla oli paskat housussa, Ruutu sanaili.

- Haluan, että laitat tämän lehteen. Terveisiä Hedströmille: "Missä vaan, milloin vaan. Tämä on haaste. Asumme samassa hotellista. Minut löydät huoneesta D208. Ovi on auki", Ruutu sanoi Expressenin toimittajalle.

Suurvoitosta riemuinnut Hedström ei liiemmin välittänyt Ruudun uhosta.

- Ruutu luulee olevansa kova jätkä, vaikka kyseessä on täysi pelle. Kun ei osaa luistella, on keskityttävä puhumiseen, Hedström vastasi.
 

art ho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti JasonMiller
Ei voinut Jarkkokaan pitää päätään kiinni. Juttu MTV3:lta.

Ruutuhan on luomassa itsestään todellista amislegendaa.

"Se oli yhden henkilön mielipide, ja kunnioitan sitä. Aika kovilla hän [Tuomas Grönman] lähti kuitenkin ampumaan, koska hänen omat saavutuksensa eivät niin kaksisia ole." HS 30.4.2005

”Anu Saukkonen on kaikkien kiekkotietäjien isä. Ei ole koskaan uskaltanut soittaa suutaan minulle suoraan päin naamaa. Toivottavasti jatkossa on sen verran munaa, että uskaltaa tehdä sen. Niin ja terkkuja vaan, että ihan turha tulla nuolemaan jatkossa ja koettaa kysellä tonttia vanhemmiltani niin kuin teit viime kesänä”, Ruutu sanoo. Urheilulehti.

"Yritin monta kertaa haastaa hänet tappeluun. Raukasta ei kuitenkaan ollut siihen. Pelkurilla oli paskat housussa, Ruutu sanaili. Haluan, että laitat tämän lehteen. Missä vaan, milloin vaan. Tämä on haaste. Asumme samassa hotellista. Minut löydät huoneesta D208. Ovi on auki", Ruutu sanoi Expressenin toimittajalle.
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Itku ynnä parku

No niin. Huomioita pelistä huonosti nukutun yön jälkeen.

Nummelin: mies tuntui olevan ihan yössä. Ylivoimalla sai kiekon, hautoi, menetti ja tästä seurasi yleensä puolittainen läpiajo. Tasakentällisillä tuntui lähinnä pyörivän, varsinkin kiekollisena (Nummelin saa kiekon ja pyörähtää ympäri, antaa huonon syötön). Kulmissa ruotsalaiset heittelivät kuin rättiä.

Timonen: toinen yön kulkija. Yksi puhdas taklaus, josta jäähy. Eikös Kimmolla pitäisi olla hieman käsiäkin? Mihin ne ovat jääneet?

Niemi: paras pakki tänään. Melko varma ja teki jopa vahingossa maalin.

Norrena: ei ollut aivan tasollaan. Maaleille ei paljoa voinut, mutta olisi voinut ehkä ainakin näyttää yrittävän. Bäckström seuraavaan peliin. Ja kohta varmaan aika lennättää Nurminenkin kehiin.

Pakaslahti: miksi kaikki on viltittämässä Pakaa? Pelasi mielestäni kuitenkin ihan perusvarmaa puolustuspeliä Oli melko näkymätön, mutta hyökkääjistöstä löytyy kyllä surkeampiakin yksilöitä. Antaa Petrin pelata.

Ruutu: Repi ja raastoi ja taklaili. Taklatessaan tuntui vaan aina takertuvan taklattuun, tämä oli paha juttu varsinkin alivoimalla. Tuntui hakevan liikaa taklauksia. Ruotsalaiset eivät kuitenkaan kuumenneet tarpeeksi.

Ykkösketju: Peltonen hyvä, Jokinen ja Kallio surffasivat. Jokinen varmaankin rikki, mutta mikähän olisi Kallion selitys.

Kolmosketju: Viuhkolaa ja Jokista voisi sovitella tänne. Hahl ja Hagman vilttiin tai neloseen. Ei tunnu nykykokoonpanolla minkäänlainen peli toimivan.

Kehuttu karvauspeli: Täysin onnetonta. Saatiinko kiekkoa karvattua hyökkäyspäästä tai keskialueelta kertaakaan. Syötönkatkot onnistuivat välillä, tosin lähinnä omalla siniviivalla.

Kehuttu kulmapeli: Oli suoraan suosta. Hurrit vei miten tahtoi. Hyökkäyspäässä sitä kulmapeliä ei juurikaan saatu edes aikaan.

Joukkueenjohto&valmennus: potkut.

Tuomari: potkut.

Ruotsi: oli Suomea parempi jotakuinkin kaikilla merkittävillä osa-alueilla.

Kaiken kaikkiaan suomalaisilta kauheaa kohellusta.
 

Maglor

Jäsen
Suosikkijoukkue
EDM
Ykköskenttä: Täysin yössä. Ainoastaan Jussi Jokisen tulo Kallion paikalle piristi poikien peliä. Jatkoa ajatellen: J. Jokinen pysyvästi ykköseen OJ:n tilalle

Kakkonen: Ainoa kenttä, joka pystyi pyörittämään peliä edes vähän Ruotsin päädyssä (ja sekin pelin alussa). Jatkoa ajatellen: pidetään muuttumattomana.

Kolmonen: Sai pari kivaa tilannetta aikaan ja sekin Hahlin/Ritan ollessa pois kentältä. Jatkoa ajatellen: Hahl ja Rita pois, Viuhkola ja OJ tilalle.

Nelonen: Ruutu ajoi kivasti pari kertaa, Pakaslahti jarrutti ruotsalaisten peliä roolinsa mukaan ja Eloranta laukoi pari kertaa mukavasti, muuten peruspaska.
Jatkoa ajatellen: pidetään ennallaan, toimii jarrukenttänä hyvin.

Maalivahtipeli: Suosikkiaiheeni... Ensimmäisestä maalista nähtiin miksi Suomi tarvitsee huippumaalivahtia näissä peleissä. Vaikka eka maali olikin viime kädessä kenttäpelaajien moka, niin kenttäpelaajien tehdessä virheitä on maalivahdin oltava se viimeinen lukko. Jatkoa ajatellen: Suosisin Nikkeä maaliin, mutta päätös täytyy tehdä seuraavaan peliin. Tästä on jatkettava yhdellä maalivahdilla.
 

aurinkolahna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, AC Oulu
Re: Re: Re: Suomen jääkiekon tulevaisuus - sitä ei ole

Viestin lähetti vetoo
No katotaan kuinka moni noista kavereista nousee NHL:ssä ratkaiseviin rooleihin. Voin veikata, että korkeintaan T. Ruutu kenttäpelaajista ja Lehtonen maalivahdeista. Missä ovat ne Hossan ja Gaborikin tasoiset taitopelaajat?? Missä ne ovat??

Yleensä 13. hyökkääjänä, eli Jussi Jokinen.
 

Muksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Näiden kisojen jälkeen olisi kenties aika ryhtyä katsomaan jo ihan aikuisten oikeastikin oireiden taakse.

Summasen Leijonat pelasivat hyvää kiekkoa ja Suomen näköistä taistelevaa kiekkoa. Tulostakin tuli rahkeisiin nähden kohtuullisesti l. melkein. :P

Sitten tuli itku kurkkuun Jannelle, Jarille ja Timolle. Ja loppu onkin suomalaista kiekkohistoriaa tragikoomisimmillaan.

Kalervo, olisiko tullut aika?
 

Graham

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti JasonMiller
Ei voinut Jarkkokaan pitää päätään kiinni. Juttu MTV3:lta.

Kiekkoleijonien 1-5-tappio Ruotsille oli liikaa hyökkääjä Jarkko Ruudulle. Ruutu kohdisti raivonsa etenkin kaksi maalia iskeneeseen Jonathan Hedströmiin, joka ei suomalaishyökkääjän mukaan uskaltanut ottaa vastuuta teoistaan jäällä.

- Jos vielä joskus saan tilaisuuden pelata numeroa 17 - Hedströmiä - vastaan, lupaan että hän saa selkään, Ruutu pauhasi ruotsalaislehti Expressenin sivuilla.

Hedström ärsytti Ruutua roikkumalla tämän perässä, mutta tappeluun ruotsalainen ei halunnut lähteä.

- Yritin monta kertaa haastaa hänet tappeluun. Raukasta ei kuitenkaan ollut siihen. Pelkurilla oli paskat housussa, Ruutu sanaili.

- Haluan, että laitat tämän lehteen. Terveisiä Hedströmille: "Missä vaan, milloin vaan. Tämä on haaste. Asumme samassa hotellista. Minut löydät huoneesta D208. Ovi on auki", Ruutu sanoi Expressenin toimittajalle.

Suurvoitosta riemuinnut Hedström ei liiemmin välittänyt Ruudun uhosta.

- Ruutu luulee olevansa kova jätkä, vaikka kyseessä on täysi pelle. Kun ei osaa luistella, on keskityttävä puhumiseen, Hedström vastasi.

Kateeksi käy ruotsalaisia. Hedström on helevetin ärsyttävä pelaaja, mutta osaa myös pelata ja joskus käyttää vähän järkeään.

Meillä taas on Ruutu joka yrittää uhota ja ärsyttää vastustajia, lopputulos on se, että vain suomalaiskatsojia ärsyttää ja HÄVETTÄÄ!!! Kaikkia muita naurattaa...

Grönmanin kommentit jääkiekkolehdessä osuivat kyllä todella oikeaan, Ruutu on täysin pellehermanni osastoa. Jospa nämä nyt viimeikin olisivat Ruudun viimeisiä maajoukkuepelejä.
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Mielestäni olisi mielenkiintoista nähdä Jarkko Ruutu ykköskentässä. Tämä siis ihan vaan tulevia pelejä ajatellen (Kanada, USA) ja koska Ollin kunto ei tunnu kestävän rymyämistä ja maalinedustapeliä. Samalla Peltonen saisi enemmän tilaa kuin myös Ollikin. Ruudusta ei ole juurikaan hyötyä toisen grinderin Kulin kanssa turhan Pakaslahden laidoilla. Kaiken lisäksi Paka ei tuntunut voittavan kuin muutaman oman kenttäpuoliskon A-pistealoituksen. Ketjun pitäisi pelata nollanollaa, mutta sekin tuottaa tuskaa. Paka vilttiin!

Eli ehkä jotain tällaista:
Peltonen-OJ-Rudi
Pärä-Kapanen-Hentunen
Kallio-JJokinen-Rita
Hagman-Hahl-Eloranta
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Joku joka seuraa Elitserieniä tarkasti, niin voisiko hän kertoa onko tämä Jonathan-poika joutunut siellä koskaan tappeluun??
En kyllä ihmettelisi vaikka ei olisi, vielä pahempi versio "markotuokosta" aina tökkimässä, mutta ei koskaan vastaan teoistaan, enkä perusta mielipidettäni pelkästään eilisen peli perusteelle.

Rudyn oli silti turha mennä mussuttamaan taas lehdessä. Olisi vaikka mielummin mennyt seuraavassa kohtaamisessa vetämään Jonathanin tyylikkäästi levyksi.

Illan pelistä muutama huomio:

- Suomen YV:llä ei riitä kädet, kukaan pelaajista ei pysty rauhoittamaan kuviota, saati sitten heittämään vapauttavaa syöttöä. Olisiko vihdoin aika päästää J.Jokinen ja J. Viuhkola pelaamaan.

- Suomen pelaajilla ei riittänyt voima Ruotsalaisia vastaan. Varsinkin maalin edessä Suomen pakit eivät saaneet kuriin munanmittaisia Ruotsalaisia.

- Tuomarilinja oli aivan perseestä, vaikka se ei mitään ratkaisutkaan. Paras esimerkki tästä oli kun 3.erässä Zetterberg koukki Suomen alueella Kukkoselta vauhdin pois, ja sen jälkeen Kukkonen niittasi Zetterbergin, niin yllättäen, vain Kukkoselle rangaistus. Muutenkin slobo salli Ruotsin ronkkimisen.

Onneksi peli oli vasta alkusarjan peli, eikä se ratkaissut mitään.

J.Jokinen-O.Jokinen- Ville Peltonen

Pärssinen- N.Kapanen- Hentunen

Kallio- Viuhkola- Rita

Ruutu- Hahl- Hagman

Erkka voisi kokeilla, jotain tämän tapaisia koostumuksia.
 

HABS #11

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pelicans, Antikale Lahko
Viestin lähetti Graham

Grönmanin kommentit jääkiekkolehdessä osuivat kyllä todella oikeaan, Ruutu on täysin pellehermanni osastoa. Jospa nämä nyt viimeikin olisivat Ruudun viimeisiä maajoukkuepelejä.

Olisiko kenelläkään heittää linkkiä Grönmanin kommenteista? Tämä on mennyt itseltäni ohitse...
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti Maglor
Maalivahtipeli: Suosikkiaiheeni... Ensimmäisestä maalista nähtiin miksi Suomi tarvitsee huippumaalivahtia näissä peleissä. Vaikka eka maali olikin viime kädessä kenttäpelaajien moka, niin kenttäpelaajien tehdessä virheitä on maalivahdin oltava se viimeinen lukko. Jatkoa ajatellen: Suosisin Nikkeä maaliin, mutta päätös täytyy tehdä seuraavaan peliin. Tästä on jatkettava yhdellä maalivahdilla.

Bäcks saanee tilaisuutensa seuraavassa kahdessa pelissä. Westerlundin on pakko herättää joukkuetta tekemällä muutoksia. Joukkuepuolustus on lähellä katastrofia. Nytkin 4-1 tilanteeseen saakka katsoin peliä ja kaksi kertaa Ruotsi iski Norrenan edestä 2-0 ylivoimamaalin eikä neljännessä häkissä kenenkään mieleen tullut putsata maalinedustaa. Timonen, O. Jokinen, Väänänen... kovasti on NHL-pelaajilla vaikeuksia.
 

Jore

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Suomen aneemisimpia mm-matseja mitä muistan nähneeni! Ehdottomasti Bäckström maalille seuraaviin peleihin ja Viuhkolalle ja J.Jokiselle paikat avauksesta.
Ja mitä helvettiä GM teki vaihtoaitiossa?
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Tuosta erikoistilannepelaamisesta on heitettävä muutama sana vielä.

Ruotsi pelasi erittäin järkevää alivoimaa, jossa leijonille ei jäänyt yhtään tilaa leipoa ja rauhoittaa peliä. Jos vastustajan alivoima onnistuu noin hyvin, olisi hyökkäävällä joukkueella oltava vähintään yksi varma Raipemainen kaveri joka ei siinä ylivoimassa hätääntyisi pienistä sohimisista. Nyt jokaisella ylivoimapelaajalla oli kusi sukassa heti kun ruotsalainen pääsi mailan mitan päähän ja siitä heti iholle.

Mitä sitten Suomen alivoimaan tulee... On käsittämätöntä muuten miten vaihtoaitiossa ei nähty, tai nähtiin, mutta ei reagoitu Ruotsin ylivoimakuvioon. Joka ainuassa yv:ssa joukkue yritti viivasta kovaa "lättyä" luukulle missä kaksi pelaajaa ohjaamassa ja hakkaamassa riparia sisään. Silti koko pelin ajan Suomen neliön alimmat pelaajat nousivat maalin edestä ja jättivät ruotsalaiset keskenään häärimään sinne.

Toisaalta tuosta pelistä ei voi kun parantaa. Joten mennään nyt ainaskin välieriin vielä...jooko?
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Nimimerkit Lapanen ja Muksu lienevät kieltämättä jäljillä. Aika vaikea olisi kuvitella Summasen maajoukkueen esiintyneen kentällä yhtä surkeasti ja ennen kaikkea hengettömästi. Jos/kun Suomi kohtaa jatkosarjassa Kanadan, USA:n ja Latvian, tällä pelillä puolivälieräpaikkakin on kaikkea muuta kuin kirkossa kuulutettu.


Katsotaan nyt kuitenkin kisat loppuun. Loppujen lopuksi numerollisesti huonointa Ruotsi-ottelua sitten 1970-luvun lopun ei muistele kukaan, jos puolivälierästä tulee voitto, mikä on edelleen täysin mahdollisuuksien rajoissa. Edellyttäen tietenkin, että otteet muuttuvat totaalisesti. Mitalipeleihin pääsy olisi kaikesta huolimatta materiaaliin nähden ylisuoritus.



Ranger
 

JP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Viestin lähetti Frankie
- Tuomarilinja oli aivan perseestä, vaikka se ei mitään ratkaisutkaan. Paras esimerkki tästä oli kun 3.erässä Zetterberg koukki Suomen alueella Kukkoselta vauhdin pois, ja sen jälkeen Kukkonen niittasi Zetterbergin, niin yllättäen, vain Kukkoselle rangaistus. Muutenkin slobo salli Ruotsin ronkkimisen.

Sen sijaan, että Kukkonen olisi esimerkiksi ajanut mieheen kiinni, hän "niittasi" laidan vieressä seissyttä Zetaa poikittaisella selkään. Varsin järjetön teko, joten jäähy ei mielestäni ollut mikään ihme.


Aiempi viesti tässä ketjussa:

Viestin lähetti Lakaisija
Eiköhän jopa Kalle Laukkonen saisi hommattua tuonne parempia pelaajia kuin HIFK:n floppijoukkueen häslääviä äijiä.
Erkalla ei vaan vetovoma riitä.

Voi Kummola minkä taas teit, ja vain sen takia, että Janne rupesi itkemään, kun Rami huusi.

Kummola teki siirtonsa mielestäni vain sen takia, että Rami olisi halunnut riistää Kurrilta ja Jutilalta näiden suojatyöpaikat.
 
Viimeksi muokattu:

Vaicci#63

Jäsen
Re: Itku ynnä parku

Viestin lähetti Hyttynen

Ykkösketju: Peltonen hyvä, Jokinen ja Kallio surffasivat. Jokinen varmaankin rikki, mutta mikähän olisi Kallion selitys.

Oliko kellekkään suuri yllätys että Tomppa "häipyi" kuvioista heti kun vastus koveni merkittävästi?
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Norrena vittuun, Eloranta vittuun, Timonen vittuun, Hagman vittuun, Westerlund vittuun, Dufva vittuun, Kummola vittuun, Virta vittuun, Urpovaara vittuun. Eiköhän tuo riitä, kukaan ei tällä hetkellä tee duuniansa.

Oli kyllä niin vitun säälittävää katsoa Suomen valmennusta, missä oli se tsemppi ja sytyttely jota Summasen aikana löytyi aina??? Mitä VITTUA Virta tekee a) maajoukkueessa b) yleensä valmentajana? Eikö se nyt ole aika hyvin jo todistettu että hyvästä pelaajasta tulee aika harvoin hyvä koutsi. Eilenkin siellä taas irvisteltiin penkin takana, mitään en nähnyt kaverin tekevän. Erkka laskeskeli jotain vitun kaavaa millä peli voitetaan ja Dufva ei tehnyt yhtään mitään. Säälittävää räpellystä.

Jos ei jengiä tota enempää kiinnosta Leijona-paidassa pelaaminen niin tulkaa jo pois sieltä samantien.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Viestin lähetti JP
Sen sijaan, että Kukkonen olisi esimerkiksi ajanut mieheen kiinni, hän "niittasi" laidan vieressä seissyttä Zetaa poikittaisella selkään. Varsin järjetön teko, joten jäähy ei mielestäni ollut mikään ihme.
Ok, kyllähän Kukkonen tilanteessa väärin pelasi, mutta pointtini on se, että koko tilanetta ei olisi tullut, jos tämä slobo-tuomari olisi antanut Zetterbergille 2 minuuttia koukkaamisesta, joka oli vähintääkin ansaittu rangaistus tilanteesta. Kuten jo edellä mainitsin slobo antoi Ruotsin ronkkia todella paljon.
 

Lipton

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Turpiin tuli!

Eikö kukaan muu nähnyt, että Suomen ainoan maalin teki Pärssinen. Hidastuksesta se mielestäni selvästi näkyi, samoin Pärän tuuletuksesta. Eihän toi veto olisi ilman ohjausta maalin mennyt. Mielestäni myös tuomari kävi sen toimitsijoille korjaamassa, mutta nyt jostain syystä ilmeisesti lopullisissa tilastoissa maalintekijä on Niemi, ei syöttäjiä!

No, se siitä ainoasta ilonaiheesta.

Ruotsi oli hyvä. Vähän kävi jopa kateeksi. Suomen pienet ja vikkelät vipeltäjät olivat ihan jaloissa. Miten noin onnetonta peliä voi olla. Tuomarihan oli ihan surkea ja se sekoitti Suomen peliä, mutta Ruotsia se ei yllättäen haitannut.

Ketjuista pari sanaa. Ykkösketjusta puhuttiin Suomen ainoana mahdollisuutena. No, eilen otti kaikki tasakentällisin tehdyt maalit piikkiinsä, joten koko ketjulle -3. Mitenköhän se on mahdollista. Jokinen ei näyttänyt olevan kunnossa, mutta eivät sieltä Peltonen tai Kalliokaan erottuneet.

Kakkosketju toimi jotenkin ja saivat maalin lisäksi luotua pari muutakin paikkaa. Sen takia onkin outoa, että se hajoitettiin penkittämällä Hentunen, vaikka ykkösketjusta olisi varmasti löytynyt mies penkin päähän. Voihan pyhä lehmä.

Jussi Jokinen pelasi pirteästi. Rita ja Hagman yrittivät, mutta tuloksetonta puurtamista se oli. Hahlista tai Pakaslahdesta ei juuri hyötyä ollut, mutta ei haittaakaan, koska molemmat ketjut pelasivat tasakenttällisin koko ottelun ilman takaiskuja.

Karalahtea tässä on paljon haukuttu mm. Ruotsin ensimmäisestä maalista, mutta eikös se ollut Kallion mies, joka maalin teki. Mielestäni Karalahti oli Suomen paras puolustaja eilen.

Suomi kaatuu, jos päällikön kenttä ei kykene maalintekoon. Kukaan ei silti varmaan odottanut, että kenttä häviäisi oman pelinsä 0-3. Aivan uskomattoman surkea esitys.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös