Ruotsi - Suomi Ke 4.5

  • 52 863
  • 390

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Viestin lähetti The Original Jags
Miten ihmeessä Venäjä vei tätä Ruotsin joukkuetta euroopanmestaruusfinaalissa mennen tullen? Vakuuttava esitys mammanpojilta.

Suomi epäonnistui tänään kahvauspelissään ja Ruotsi pääsi liian helposti tekopaikkoihin. Osasyy tähän oli se, että ottelussa oli tuomari, joka kerrankin otti Suomen kahvauksen kunnolla pois.

Tässäkö nähdään Suomen todellinen taso, jos tuomarit oikeasti puuttuvat kahvaamiseen?

Niin ei kuitenkaan puuttunu Ruotsin kahvaamiseen.
Turha sinun on tulla tuota paskaas tänne jauhamaan muiden maiden paremmuudesta.
On ihan satavarma juttu, että kaikki kahvaa jos tuomari vaan antaa.

Vittu Venäjän kaikki jäähytkin varmaan väärin tuomittu, sillä eihän taitojoukkueen tarvitse rikkoa peliä.

Tuomari oli kyllä koko pelin ajan pihalla kun lumiukko. Parhaimpina esimerkkeinä Timosen puhtaasta taklauksesta jäähy ja Väänäsen ryntäyksestä ei jäähyä.
Suurin osa jäähyistä jäi näkemättä, kun kameramiehet kuvas sukulaisiaan katsomosta.
 

Bogarde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oli kyllä kuningas-ajatus Westerlundilta sekoittaa ennen hyviksi todetut ketjut viimeiseen erään. Ykkösketju oli toki vaisu, mutta Suomen paras sentteri Olli Jokinen laidalle! Jussi Jokinen pelasi kylläkin jälleen hyvin. Suomella ei ollut missään vaiheessa kuitenkaan suurempia vaikeuksia 5-5 pelaamisessa.
Tuomari oli kyllä täysi pohjanoteeraus! Aivan käsittämättömiä vihellyksiä!
 

Zane

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti yellow
Kanada ja Usa seuraavaksi vastassa-> lisää tämänpäiväistä "herkkua" tiedossa.

Vielä kun hävitään Latvialle niin soromnoo, pääsee Kummola hankkimaan taas uuden valmentajan, veikkaan Virtaa, siinähän olisi uudistusta.
 

kymppipaita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AcOulu, Liverpool, Barca
Lukematta muita viestejä ketjussa mietteet pelin jälkeen:
Ruotsin joukkueessa pelaa 7 Mestarijoukkue Frölundan pelaajaa. Monta Suomen Mestaria pelaa Suomen joukkueessa? 1 vakituisesti, 1 avaa luukkua, 1 pääosin penkin päässä ( kentällä ollessaan heti kentän paras), 1 odottaa passin leimausta. Erkka herää jo!!

Olli oli tänään ihan pihalla. Nummelinin peli ei toimi kuin noita lilliputtimaita vastaan. Timonen pihalla. Karalahden pommit tussuja. Norrena jokseenkin hermostuneen oloinen. Ruutu mussutti taas turhaan.

Jussi pelasi hyvin mutta liian vähän. Ossi mun mielestä varmin pakki. Siinäpä ne valopilkut.

Tuomari oli SM-liiga "tasoa".

Ruotsi oli parempi. Kiekollinen peli hallittua. Maalivahtipeli Suomen eka maalia lukuunottamatta perusvarmaa.
Puolustus piti maalinedustan hyvin siistinä.

Erkalle toivomus: Viuhkola kehiin. Kolmosketjusta puuttuu pelinrakentaja.
Hahlin voisi siirtää neloseen ja Pakaslahden penkinpäähän. Eloranta siviiliin. Eli ykkönen ja kakkonen jatkaisi ennallaan, kolmoseen Rita- Viuhkola-Jokinen, neloseen Ruutu- Hahl-Hakki. Pakaslahti voisi välillä käydä ottamassa oman pään aloituksia, sitä vartenhan hänet on valittu mukaan.
 

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Näinhän siinä sitten kävi. Kolmannen erän takaa-ajo kärsi pahasti niistä parista kakkosesta jotka tuli erän alussa. Toki niitä rangaistuksia oli muutenkin liikaa, ainakin jos ajattelee että pitäisi Ruotsi voittaa.

Pelin jälkeen sentään myönnettiin rehdisti ettei positiivisia asioita paljoakaan löytynyt. Kyllä vaikeata tulee tosiaan olemaan muitakin huippumaita vastaan, kun ainoastaan Kapasen ketju sai jotakin hyökkäyspäässä aikaiseksi. Hahlin ketjukin oli okei, mutta enemmän vaaditaan kuitenkin. O. Jokisen koostumus oli suhteellisen vahvasti varjoissa, varsinkin maestro itse Kallion kanssa. Mikä sitä Tomppaakin vaivaa, kun ei nyt h-hetkellä kulje peli nimeksikään. Nelosketju hoiti ruutunsa ihan kohtuullisesti, Ruutu teki sitä mitä häneltä odotettiinkin, ärsytti aukoi naamaansa jne. Tosin Jarkon ja Hedströmin kaksinkamppailun vei kyllä jälkimmäinen, kuuluen matsin ratkaisupelaajiin. Kaiken huipensi 5-1 maali jossa Eloranta kevyesti nolasi itsensä. Tietysti osaasyy menee Norrenan kompuroinninkin piikkiin.

Jos jotakin positiivista nyt sitten etsitään niin Jussi Jokinen pelasi sen mitä pelasi mallikkaasti. Toi lisäenergiaa ja taitoa joukkueen peliin. Jos kaveri ei pelaa seuraavassa matsissa paljon niin jo on kumma.

Maalivahtikin taitaa seuraavaan peliin vaihtua, vaikka ei Norrenaa varsinaisesti syyttääkään voi. Tuolla torjuntaprosentilla ja muutamilla pahoilla haparoinneilla pelasi todennäköisesti kuitenkin itsensä penkille. Suurimmat ongelmathan löytyvät hyökkäyspäästä, mutta ei Norren esitys tänään kuitenkaan ollut sitä mitä voittavalta maalivahdilta odotetaan. Nyt saanee siis Backström mahdollisuutensa lunastaa ykkösen paikka itselleen.

Tästä ei kyllä ole kovinkaan hyvä jatkaa.
 

satmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Kyllähän tässä nyt aika kaukana ollaan siitä meiningistä mitä pitäisi esittää jo tässä vaiheessa turnausta. Maalivahtipeli, puolustuspeli, hyökkäys.. hetkonen.. Mikään ei nyt oikein toimi?

Miten tästä eteenpäin? Herätetäänkö joukkuetta vai jatketaan about samalla sapluunalla eteenpäin, vain pieniä muutoksia tehden? Miksi vitussa tämä kovasti mainostettu pelitaktiikka ei purrutkaan Ruotsia vastaan? Noudatettiinko sitä?

Itsehän nerokkaana sohvakoutsina heittäisin jokisen ollin kolmoskenttään, miestä ei kukaan kaipaa tuossa kunnossa ykköskentässä. Siis Olli oli p-a-s-k-a. Ihan sama onko loukkaantuneena vai ei, sympatiaa tai empatiaa ei paljoa jaella tässä vaiheessa J. Jokinen ykköseen keskelle rohkeasti vaan, pakaslahti hevonvittuun ja Hahl neloseen tilalle. Kenties jopa Kapasen kenttä ykköskentäksi? Sen jälkeen voisi vielä hivenen miettiä mitä sukupuolielintä Kallio taas vaihteeksi näissäkin kisoissa turailee ykköskentässä. Kas siinä ropleema, ketä tilalle? Saarela? Hyvönen? Joo. Hagman.. joo.. Ykköskentän on nostettava tasoaan ja aika helvetin paljon. Ykköskentän on oltava YKKÖSKENTTÄ saatana.
Ai niin unohtui ihan, onhan Suomella salainen ase, eli Jari Viuhkola. Mutta mitäs sille tehtäisiin?

Onneksi ei ole muuta suuntaa kuin ylöspäin. Ja suureksi ihmetyksekseni kyllä J. Karalahti on pelannut odotuksiini nähden oikein hyvin. Ihmeellistä. Mutta kelpaa kyllä.

Ai niin joo, voihan sitä Kärppien ykkösmaalivahtia kokeilla myöskin maalissa. Mutta kaikessa on kyllä niin paljon parannettavaa että hohheijaa. Minä lähden sänkyyn.

Ps. olihan se tuomari paska, mutta ei voi mitään.'
 
Viimeksi muokattu:

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Suomen peli kyllä näytti todella saamattomalta. Osa siitä on tietysti Ruotsin hyvyyttä, mutta Suomi pelasi kyllä niin säälittävästi että tuon tason kykenee alittamaan vain TOJ käsittämättömillä vaikerruksillaan.
 

Kiekko-Antti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, EPS
Summanen takaisin!

Ei saatana, mitä virkamieskiekkoa. Ihan järjetöntä. Ei saa Erkka oikein poikiin eloa.

Entistä enemmän harmittaa Raimon erottaminen.

Ei hyvältä näytä jatkoa ajatellen. Niin paljon Suomi oli Ruotsia jäljessä joka osa-alueella.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
5-1 maali kuvasi kyllä koko ottelua. Tai ainakin oli sopiva päätösmaali tälle Suomen esitykselle. Ei tästä oikein muuta kerrottavaa ole. Alfredsson lämpesi Ruudulle, pelin parhaita hetkiä Väänäsen pommin lisäksi. Kohti seuraavaa peliä!
 

satmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Viestin lähetti Bogarde
Oli kyllä kuningas-ajatus Westerlundilta sekoittaa ennen hyviksi todetut ketjut viimeiseen erään. Ykkösketju oli toki vaisu, mutta Suomen paras sentteri Olli Jokinen laidalle!

Suomen paras sentteri OJ? Voi ehkä olla joidenkin fanien märissä unissa, mutta ei ainakaan tällä hetkellä, MM-kisoissa, Suomen maajoukkueessa, ykköskentässä.
Toki jokainen näkee asiat omalla tavallaan. Onnea.
 

Meikä83

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Calgary
Seuraavaks USA tai känädä. No nyt on toivottavast kisojen huonoin peli suomen kohdalta ohi ja nyt parantamaan oikein reilust. Nyt selkeest yks mokke jolla mennään, siis joko Norrena tai Nikke pelaa kaikki tästä eteenpäin, toivon jälkimmäistä ja Kapasen ketju ennallaan siis Hentunen kuuluu siihen. Muihin kenttiin viilausta, mut harmi vaan ett isoja muutoksia ei pysty enää tekemään kun "näillä mennään". Kyllä tää vielä tästä paljon paremmaks muuttuu!!
 

Artsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Pikaisia kommentteja pelistä:

Ykkösketjussa Jokinen ja Kallio aivan pihalla, Ville oli ainoa koko ketjussa, joka ansaitsi paikkansa.

Teletapit ovat todella hyviä, tästä ketjusta paljon iloa.

Hahlin kenttä ei pettänyt, mutta ei mitenkään vakuuttanutkaan

Pakaslahti ei sitten enää Ruotsia vastaan niitä aloitusvoittoja nappailekkaan.

Pakeista Väänänen, Niemi ja Karalahti parhaita. Hauska havaita, että eniten etukäteen mollatut Niemi ja Karalahti pelaavat todella hyvin.

Norrenan piikkiin ei tappiota voi missään tapauksessa pistää, mutta kumman hermostunut kaveri oli koko pelin.

Tuomari ei niin surkea, että arvostan taas liigatuomareitamme korkealle. Ei kuitenkaan ratkaissut peliä, mutta läpeensä onneton esitys.
 

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
Re: Summanen takaisin!

Viestin lähetti Kiekko-Antti
Entistä enemmän harmittaa Raimon erottaminen.
Älähän nyt. Olihan se parasta, mitä espoolaiselle kiekkoilulle on tapahtunut. ja kyllä se Rami aikanaan takaisin tulee sitten kun Jari lähtee.

Itse pelistä sitten. Mielestäni tuossa tuoksinassa on unohtunut se, että monet pelasivat aika hyvän pelin. OJ:n ja Timosen pettäminen silloin kuin heiltä vaadittaisiin johtajuutta ja venymistä - sitä ei kyllä joukkue kestä. Taisi Ruotsin maaleista tulla pahoista suomalaisvirheistä noin viisi. Virheet pois, eikä tilanne ole niin huono kuin näyttää.
 
Viimeksi muokattu:

Kiekko-Antti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, EPS
Vituttaa katsoa Suomen vaihtoaition touhua. Duffa seisoo kädet taskussa, Westerlund lukee tilastoja ja Virta irvistelee minkä kerkeää.

Kyllä Ruotsi pelasi myös hyvin ja on taidossakin eroa, mutta näin halutonta MM-aloitusta ei Suomen historiasta. Nyt ollaan vajottu sinne 80-luvun lopulle kuten joku kirjoitti.

Aina uuden päävalmentajan tulon jälkeen on Suomi nostanut tasoaan arvokisoissa.

Miten nyt?

Westerlun ???

Summanen: WC menestys(2 sija)
Aravirta: Mitali ketju, hopea 98-00
Curre : 1995 1 ja ainoa maailman mestaruus
Matikainen: Calcaryn hopea, eka mm tason mitali
 

aurinkolahna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, AC Oulu
HAVAINTOJA:

-Olli Jokinen oli pihalla kuin lumiukon nenän kuuluisa porkkana kevättalvella

-Tomi Kallio oli pirteä kuin mummon henkäys kuolinvuoteella

-Fredrik Norrena oli varma kuin Corleonen konepistoolitulen kohteena ollut kondomi siitossonnin ulokkeessa

-Riku Hahl rakensi peliä kuin Rooma aikanaan rakennettiin - eihän sitäkään MM-kisojen aikana rakennettu

-Niklas Hagman hyökkäsi Sveitsissä pelanneena kuin Sveitsin armeijan sukellusvenelaivasto ensimmäisen maailmansodan ratkaisuhetkillä

-tuomari oli vakaa kuin A. Lahnan käsi torstaiaamuna

ps. Viuhkola kolmoseen, J. Jokinen ykköseen ja O. Jokinen katsomoon. Paljonkohan lie Olli ottelussa pakkasella, -3 vai... ja voittikohan sentterinä yhtään aloitusta?
 

Maxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Narreja, floppeja, pettymyksiä ja suuria tunteita

Narreja, floppeja, pettymyksiä ja suuria tunteita
Suomen pelistä ei voi sanoa muuta kuin että: se on aneemista, mielikuvituksetonta,
laimeaa, tylsää, huonoa, vääntämistä ilman tulosta, epätoivoista, luokatonta, rikkonaista, ei ole peiliin katsomista, puolustus tökkii,
hyökkäys tökkii, muutamat yksilöt pystyy vain jotenkin saamaan hyökkäyksiä aikaan, Suomen joukkue vuotaa kuin "50-luvun puuvene", ei hyvää...

Ruotsi - Suomi pelistä:
Ruotsi vei Suomi vikisi! Ruotsi paljon liikkuvampi, parempi, helpoilla syötöillä vietiin Suomea niin "kahfeelle" että ei
pysty edes äitiä ikävöimään kun on niin sekaisin.
Aivan liikaa jäähyjä. Ruotsi valovuosia edellä. Pelissä ei mitään hyvää muuta kuin se että, pohjamudasta ei voi mennä kuin...
pintaan päin... Suomi tarvitsisi nyt kovia maalintekijöitä (Hannes Hyvönen, Pasi Saarela) Aika vetää jätkät hameet päälle, niin näytetään uskovattavammalta ja pelinsä näköiseltä joukkueelta
Seuraavassa pelissä Suomea viedään näillä näkymin kuin "pässiä narusta."

-Parempaa odotellessa, Vitutus valtaisa-
 
Viimeksi muokattu:

nollanolla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HERMES & PELICANS & KPV
Mitä positiivistä tästäkin voi löytää,ei yhtään mitään,paitsi Nieminen.

Erkan negatiivisenä kannattajana,olen enemmän kuin tyytyväinen tähän räpellykseen, sorry vaan Suomalaiset,olen varma että Summasen ollessa päävalmentajana, Antti-Jussi Niemi ei olisi palkittu parhaan.
Kummola kavereineen vain B-sarjaan ja Norosta ei saa vaihtaa pois maalilta,niin hienoja oli hänen poikittais siirtymiset,Maila ylhäällä,jopa F-junnut tietävät että,niin ei sallita tehdä.
 

Kiekko-Antti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, EPS
Re: Re: Summanen takaisin!

Viestin lähetti Kiekoton
Älähän nyt. Olihan se parasta, mitä espoolaiselle kiekkoilulle on tapahtunut. ja kyllä se Rami aikanaan takaisin tulee sitten kun Jari lähtee.

Olen toki iloinen Ramin tulosta suosikkijoukkueeni organisaatioon. Bluesin pärjääminen on myös minulle paljon suurempi asia kuin Suomen menestys MM-kisoissa.

Ramin tehtävä nimike Bluesissa ei kuitenkaan ole mielestäni yhtä arvokas kun hän olisi ollut maajoukkueelle päävalmentajana. Tämä on oma mielipiteeni.

Ennen kaikkea kuitenkin harmittaa Ramin potkujen perustelut ja Kummolan toiminta WC kisojen aikaan kun pelit olivat vielä täysillä käynnissä. Tämä pienen piirin pyörittämä kabinettitouhu vie Suomikiekkoa kohti tuhoa.

Ramille toivon sydämestäni onnistumista Bluesissa. Jos hän pystyy seuran nostamaan tästä suosta ei hänen ansioitaan voi sen jälkeen kukaan kiistää. Jos se vielä ylipäätään olisi edes jollain tasolla mahdollista.
 

SDMF

Jäsen
Suomen räpellys

Pahasti myöhässä ja voitte nauraa noobien kähinöille miten haluatte, mutta Suomella on täysi työ säilyttää paikka ensi vuoden kisoissa.
Noin päätöntä kohellusta en ole nähnyt edes Tepsissä viimeisen vuoden aikana. Ja em. luulisi kertovan jo paljon. Toki joukkue on kerätty täysin jämäpelaajista, mutta tämäniltaista esitystä en toivoisi edes Slovenian esittävän kotikatsoijilleen...

Vaikka itse pelissä ollaan noin valovuoden päässä j-lauta ketään, niin luulisi pelaajilta löytyvän edes jonkinlaista kunnnioitusta tätä hienoa lajia kohtaan. Ei näköjään. Jos näistä kisoista tulee parempi kuin 7. sija, olen positiivisesti yllättynyt.

Aina voidan spekuloida MC-menestyksellä ja muulla, mutta missä ne on ne maalintekijät? Olen tosissani huolestunut...ei tälläisellä rikkomis- peruutustaktiikall pärjätä kele missään.
 

Kotkafani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei tämä tulos niin kauhea ihme ole..tätähän saattoi odotaa kun katsoo miehistöä - ja valmennusjohtoa.

Uskonpa ettei esitys kummemmin parane USA.ta ja Kanadaa vastaan.

Mitä Norrenaan tulee, niin kyllä hän ihan ok pelasi, mutta tappiollisen pelin jälkeen Bäckström on melko varmasti luukulla seuraavassa pelissä.

Jaa jaa...niitä maalintekijötä kaivattaisiin. Olisikohan niin, että herroista Nummelin, Eloranta, Hagman ja Kallio on jo nähty mihin he pystyvät. Samoin Hahl ja Rita vaikuttavat aika kevyiltä kovia maita vastaan. Ja ei Kukkonenkaan oikein pakistossa vakuuttanut - mutta katsotaan nyt sentään kisat loppuun asti.
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti yellow
Alkaa jo toivomaan, että Ara menisi tuolta kommentaattorin roolista vaihtoaitioon. Täysin munaton ja hengetön on tämä lammaslauma.

Ja seuraavissa peleissä Suomi johtaisi jokaista peliä 7-9 maalilla ja häviäisi ne kaikki. Ei kiitos.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Jaahas, turhaa valittamista täällä.

Suomihan on jo saavuttanut näistä kisoista sen, mitä he hierarkkisesti ansaitsevat, välttivät putoamissarjan.

Suomi voi menestyä korkeintaan tälläisissä kesän jälkeisissä WC (huom. kirjainyhdisteen merkitys) tyyppisissä kekkereissä, joissa muissa joukkueissa pelaa n. kymmenen kesän kaljaa lipittänyttä rapakuntoista Jagria, uhotaan sitten aina kuinka pantiin maailmantähdille kampoihin. Kun sitten tosipelit alkaa paljastuu myös aina se karu totuus siitä missä nyt mennään (taas).

Minä en usko mihinkään valmentajan vaihtoihin, joka muka kaiken muuttais, tosiasia on että taito riittää vaan sinne jonnekin sveitsi - Itävalta tasolle, eikä se siitä muutu, oli käskyttäjänä kuka tahansa.

Hienoo peliä pelas svean pojat, ei vaan ehkä riitä, sitten kun ensimmäinen kova jengi tulee vastaan, liikaa rusettiluistelua taitoihin nähden.
 

KJR_63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa. LA Kings
Tämä oli kyllä paljon henkisellä puolella. Lataus oli karkeasti yli, itseluottamus heikko ja Ruotsi niin rauhallinen kuin olisi ollut pelaamassa jotain talven sarjapeliä.

Jo ensimmäisen minuutin jälkeen, maalista huolimatta, pystyi sanomaan, että takkiin tulee.
 

Maxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Viestin lähetti JypFabu
tosiasia on että taito riittää vaan sinne jonnekin sveitsi - Itävalta tasolle, eikä se siitä muutu, oli käskyttäjänä kuka tahansa. [/B]
Älä nyt Prkl liiottele hyvä ihminen...
Korkeintaan tällä pelillä Tanska - Japani akselille/tasolle.
Käskyttäjät käskyttää, pelaajat pelaa...

Fiilistelyn paikka!
Suomi voitti Ruotsin viimeksi arvokisoissa toukokuussa 2001.
Tällä menolla alkaa Ruotsista tulla ylitsepääsemätön este Suomelle, ellei se nyt ole sitä vähän aina ollutkin...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös