Rottailut ja muut häröilyt NHL:ssä

  • 1 267 684
  • 6 068

Jules W.

Jäsen
Suosikkijoukkue
MLSE
Mielenkiintoiseksi tämä menee, jos joku maksaa potut pottuina maalin edessä ja vihellyksen jälkeen tekee ns. Tie Domit ja sammuttaa sucker punchilla valot Wilsonilta. Tuon samanhan Wilson teki Buchenevichille, mutta vielä raukkamaisemmin niskaan ja takaraivoon. Hinnan pitäisi olla n. 5000e ja samaan rahaan voi käydä repimässä vastustajan tähtipelaajan hiuksista jäähän. Miten lie tulkittaisiin kun tapahtuisi perinteisemmällä tavalla, eikä tuollaisena sikailuna minkä Wilson suoritti.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Ei muuta kuin loppukaudeksi ulos niinkuin Panarin joutui. Mielellään niin ettei pelaa edes pleijareissa, oppiipa olemaan repimättä kypärää päästä ja sikailemasta yleisesti tuolla tavalla.

tämän taisi Rangersin valmentaja todeta johtuvan aiemmin todetusta alaraajavammasta, jonka takia Panarin on jo huilannut reenejäkin. Nyt kun Rangersin pleijarisaumat lopullisesti haudattu niin turha väkisin peluuttaa.

Tämä välikäden kautta kuultua, en nähnyt ite haastista. Korjatkaa jos olen väärässä!

Ja ei siis muuten muuta mitään, mutta että ei tuosta isompaa tornaria alkaisi kasvaan.
 

ipaz

Jäsen
Vaikka tuo Wilsonin temppu olikin täysin munaton ja minunkin mielestäni olisi sietänyt saada enemmän tuomiota, niin kai tämä silti meni NHL-sääntöjen mukaan. Pelissä istui kuitenkin 2+2+10min tästä tapauksesta + vielä tuo 5000 taalaa sakkoa.

Mutta mitä tällaiselle Wilsonille sitten voi tehdä, jos sääntökirja ei veny kovempiin tuomioihin? Liigan taholta eipä juuri mitään elleivät NHL ja NHLPA ala muuttamaan sääntöjä. Mutta muut joukkueet voivat tehdä. Vegas (Reaves), Islanders (Martin), Calgary (Lucic), Boston (Tinordi ja Frederic), Dallas (Oleksiak) ja Edmonton (Kassian) omaavat kukin pelaajan joka pystyy koska tahansa laittamaan Wilsonia, jos ei nyt turpaan, niin ainakin muistuttamaan huolella. Mutta tuossa divisioonassa on myös joukkueita kuten Rangers, Devils ja Flyers joilla ei ole oikeastaan yhtään ketään, joka pystyisi vastaamaan kovuudella Wilsonille. Saatika sitten Charalle. Capitals on aika perkeleen ilkeä ja ikävä joukkue pelata vastaan.

Wilson ei juurikaan piittaa vastustajan terveydestä. Sen näkee kaikista niistä taklauksia, jotka hän ajaa aina loppuun asti. Tarkoitus on satuttaa, joka taasen ei ole mitenkään tavatonta NHL:ssä. Kally Chase juuri twiittasi tähän tapahtumaan liittyen vastatessaan jollekin häntä kritisoineelle: "every time we go on to ice and hit someone we could severely injure them and we hit to hurt". Ok, tämä mieheltä joka pelasi NHL:ssä yli 20-vuotta sitten, mutta sai mm. Hall Gillilta tukea lausunnolleen.

Ei pelaaminen NHL:ssä ole kivaa ja fantsua. Siellä ollaan jatkuvassa vaarassa tilanteessa, jossa uran päättävä loukkaantuminen on aivan kulman takana. Ja suurin osa pelaajista hyväksyy tämän. Siksi voivottelu siitä, että ikävää kun jotain sattuu kuulostaa minun korvaani hienoiselta hurskastelulta. Siellä tulee kolhuja joka pelissä enemmän ja vähemmän. NHL-jääkiekko on helvetin kova peli.

Niin. Mikä on se keino jolla Tom Wilson lopettaa nämä touhut? Säännöt eivät siihen kaiketi veny, eikä vastustajilla ole tarpeeksi sellaisia pelotteita jäällä, joka saisi Tom-pojan ajattelemaan omaan terveyttään. Myöskään DOPS:in George Parros ei ole mikään yksinvaltias, vaan joutuu tekemään päätökset sääntökirjan ja ryhmän näkemyksen mukaan. 2017 kun Parros aloitti, niin hän ilmoitti että haluaisi antaa pitempiä rangaistuksia. Vaan miksi ei sitten anna? Koska rangaistuksen kovuus ei ole 100% Parrosin käsissä.

Joskus takavuosina joukkueet matchasivat vastustajan kokoonpanossa olevaan kovaan pelaajaan omalla vastaavalla. Nyt kun pelissä on yhä taitavampia, pienempiä ja siistimpiä pelaajia, niin tällainen nuori arvaamaton dinosaurus korostuu entistä enemmän - kun siellä vastustajille ei ole sitä omaa vastaavaa kohnoa tanssimaan tämän kanssa. Ja sitten järki on tällaista mitä eilen nähtiin.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
”Jokaiselle hevoselle löytyy aikanaan ratsastaja”, sanoi aikanaan eräällä salilla eräs kokeneempi kaveri... Ts. Wilson (tai joku hänen joukkuekaverinsa-) maksaa näistä joskus kovan hinnan.

Mutta aito & vilpitön kysymys: kummanlaista kiekkoa enemmistö haluaa katsoa => McDavid & MacKinnon & Barkov esittämässä huikeaa taitotasoaan vai Tom Wilson ”bodyslam” & sikailukimaraa, jolla em. tähtipelaajat telotaan steroidipäissään pelikyvyttömiksi?

USA’ssa Turner TV hankki just miljardeilla NHL-oikeudet, millaisella kiekolla löytyy ne maksavat katsojat?
 

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä
Kyllähän tuo "rangaistus" on aiheuttanut vahvaa kritiikkiä muuallakin kuin Jatkoajassa.
Henkilökohtaisesti en mittaa tuomion oikeutta millään somepöhinä-mittareilla, mutta kukin toki tavallaan.
 

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä

Jippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tästä mainittiin ehkä jo aiemmin päivällä, mutta Parroshan oli aikoinaan ottavana osapuolena samantyyppisessä tilanteessa.





Colton Orr on selvästi Wilsonia lähempänä ääripäätä "vahinko", mutta tämäkin osoittaa, että tapellessa huonolla tuurilla voi käydä mitä vain, luistimilla huonossa tasapainossa ja kovalla alustalla vielä helpommin.

Nakkikioskeihin verrattuna tietysti kypärä taas auttaa, ja Wilsonin keississä se on erityisen raskauttavaa, että jatkoi vääntämistä Panarinin menetettyä pottansa.

Olen ehkä naiivi, mutta en kyllä jaksa uskoa Wilsonin tehneen tietoisten päätösten ketjua että ensin nakkaan vihulta kypärän päästä ja sitten kampean pää edellä jäähän. Piittaamaton hän kyllä on, koska vaaratilanne oli ilmeinen, kokematon tappelija ilman kypärää. Ja lisäksi joko tyhmä tai kusipää, kun ei jälkikäteenkään tajunnut tilanteen vaarallisuutta tai esitti, että ei tajunnut.

Mutta ei tuossa edelleenkään mielestäni mennä sinne yritti tappaa -linjalle, jolle moni tän tuntuu asemoivan. Jos Janan nollapiste on täysi vahinko ja kymmenen on toinen ääripää eli tarkoituksellinen teloitus ala Bertuzzi / Ben Amor, niin antaisin Wilsonille ehkä kutosen.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat




Rangers julkaisi kannanoton jossa mm. vaaditaan Parrosin eroa.
Rangers sanoi NHL:lle rivien välistä, että haistakaa kurinpito vittu. Ja lähtekää menee, kun vielä ehditte.

Arvostan.

Aina joku voi vedota liki 3900 vuotta vanhaan Hammurabin lakiin, jonka yksi pääperiaatteista oli "silmä silmästä, hammas hampaasta".

NHL on päättänyt soveltaa tuota Hammurabin lakia nykyaikaan, sillä jos rikos kohdistui alemman säädyn henkilöön, niin siitä selvisi Hammurabin laissa vain sakoilla. Kuuluukohan muita jengejä ylimpään säätyyn Capitalsin lisäksi?

Mielestäni kivirekalla yliajaminen tai korvien leikkaaminen tai reisivaltimon katkaiseminen luistimella ( © Hammurabi ) olisivat varmasti ongelman korjaavia metodeja, mutta joku kukkis voisi pitää niitä yliampuvina. Kumma juttu. Ongelma voisi ratketa sillä, jos joku uskaltaisi mainita päättäjille pelikieltojen määräämisestä. Niin rohkeaa henkilöä ei ison meren takaa taida löytyä.

Tapposyytteitä NHL:ssä on jaettu jo vuodesta 1905 lähtien (Charles Masson). Toivottavasti ei enää koskaan.

Jotain tarttis tehrä. Vaikka uusi sarja änärin tilalle tai hyvä parodia siitä.
 

stunt cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
Tunteet vaikuttavat olevan pinnassa. Tom Wilson pitäisi suunnilleen kivittää siis vähintää taas jälleen. Panarin hyppää selkään ja saa sen seurauksena retuutusta. Täälä kauhea itku tilanteesta jossa panarin käutännössä haastaa Wilsonin.

Mielestäni Panarinin olisi pitänyt tuollaisen väkivaltaisen selkään hyppäämisen, jossa oli kuristuselementtejä, sijaan pitänyt koittaa ratkaista tilanne keskustelemalla. Ei kai tuollai kenenkään selkään voi hypätä siviilielämässäkään.
 
Viimeksi muokattu:

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Tämän voi ymmärtää siltä kantilta, että ne säännöt eivät vain nyt taipuneet isompaan rangaistukseen? En sitä sääntökirjaa tunne, mutta jos sieltä ei sellaista pykälää löytynyt, jonka mukaan suurempaa rangaistusta voisi antaa, niin paha kurinpitäjien on sellaista antaa

Mutta sitten tullaankin sen suuren arvokysymyksen äärelle, että minkälaista jääkiekkoa me halutaan nähdä? Ei NHL tule näitä asioita muuttamaan ennen, kuin fyrkka pakottaa heidät niitä muutoksia tekemään.

Kylmäähän se on sanoa, mutta jonkun pitää luultavasti kuolla ennen, kuin tuolla paine kassavirtoihin kasvaa niin suureksi, että se pakottaa NHL:n muuttamaan sääntöjään, lajikulttuuriaan ja sitä mitä on ok tehdä jäällä

Jotain alkukantaisia soturitunteitahan kaikki tappelut, väkivalta ja bench brawlit meissä ihmisissä herättää vähän jonkin Rooman gladiaattoritaisteluiden tapaan. Leipää ja sirkushuveja kansalle. Herättää nuo minussakin niitä tunteita.

Mutta siitä huolimatta en haluaisi tämän lajin olevan sellainen, jossa on ok paiskata jätkä smackdown slammilla jäähän. Laji ei myöskään menettäisi mitään, vaikka tappelut häviäisivät siitä. Myös ne kaikkein törkeimmät avojään pommit olisi lajista hyvä saada pois pelaajien terveyden nimissä.

Poliisien tuominen takaisin jäälle "pitämään peli siistinä" on ihan täyttä paskaa. Silloin kun niitä poliiseja oli joka joukkueessa, niin he itse syyllistyivät törkeimpiin juttuihin mitä tuolla kaukalossa on tehty. On lyöty pesäpallolyönnillä kaksin käsin mailalla päähän. On potkaistu täydellä voimalla luistimenterä edellä vastustajaa nilkkaan. On vedetty pyykkinaruheijarilla vastustajaa täydellä voimalla naamaan. Nuo kaikki olivat aikansa tunnetuimpien poliisien tekosia.

Oikea ratkaisu olisi siis se, että jos lajista haluttaisiin pahimmat terveyttä uhkaavat temput pois, niin pelikieltojen tulisi olla niin massiivisia, että ne toimisivat pelotteena.
 

Torsti56

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stars, Blue Jackets
Tunteet vaikuttavat olevan pinnassa. Tom Wilson pitäisi suunnilleen kivittää siis vähintää taas jälleen. Panarin hyppää selkään ja saa sen seurauksena retuutusta. Täälä kauhea itku tilanteesta jossa panarin käutännössä haastaa Wilsonin.

Mielestäni Panarinin olisi pitänyt tuollaisen väkivaltaisen selkään hyppäämisen, jossa oli kuristuselementtejä, sijaan pitänyt koittaa ratkaista tilanne keskustelemalla. Ei kai tuollai kenenkään selkään voi hypätä siviilielämässäkään.
Niin joo eli jos näet jonkun siviilissä toisen päällä lyömässä niskan seutuville niin menet siihen viereen tyyliin. "Noniin, voikko lopettaa hei pliis". Siinä vaiheessa jokainen täysjärkinen kyllä yrittäisi erottaa osapuolet eikä kuiskia korvaan moista paskaa. Noh odotellaan kun Wilson päättää vaikkapa Crosbyn uran kun kerran samassa divarissa pelailee niin tuleeko 5000$ sakko taas.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Edit otetaan tuo rönsyileväksi lähtenyt vastaus Torsti56:n viestiin pois, kun se nyt oli tähän ketjuun enemmänkin provo kuin asiaa ja meidän omalta DoPSiltakin tuli jo vinkkiä alkaa rauhottelemaan tämän keissin osalta :)

Jätetään tämä kuitenkin pikkutäkyksi;

nyt kun pandoran lipas on avattu, niin ei kauaa tarvinnut odotella seuraavaa murhayritystä.

 
Viimeksi muokattu:

Pepper Jack

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niin. Mikä on se keino jolla Tom Wilson lopettaa nämä touhut? Säännöt eivät siihen kaiketi veny, eikä vastustajilla ole tarpeeksi sellaisia pelotteita jäällä, joka saisi Tom-pojan ajattelemaan omaan terveyttään. Myöskään DOPS:in George Parros ei ole mikään yksinvaltias, vaan joutuu tekemään päätökset sääntökirjan ja ryhmän näkemyksen mukaan. 2017 kun Parros aloitti, niin hän ilmoitti että haluaisi antaa pitempiä rangaistuksia. Vaan miksi ei sitten anna? Koska rangaistuksen kovuus ei ole 100% Parrosin käsissä.
Toistuva ohi mennyt mailan nostaminen suoraan jalkoväliin. Eihän siitäkään ole kai pelikieltoja jaettu? Kummasti ne kissat, koirat ja hevosetkin rauhoittuvat kun niiltä ottaa kivekset pois. Vai onko tämä väärä tapa pyrkiä miellyttämään kaikkia ja tekemään lajista kohta aivottoman lisäksi myös munaton?
 

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Edit otetaan tuo rönsyileväksi lähtenyt vastaus Torsti56:n viestiin pois, kun se nyt oli tähän ketjuun enemmänkin provo kuin asiaa ja meidän omalta DoPSiltakin tuli jo vinkkiä alkaa rauhottelemaan tämän keissin osalta :)

Jätetään tämä kuitenkin pikkutäkyksi;

nyt kun pandoran lipas on avattu, niin ei kauaa tarvinnut odotella seuraavaa murhayritystä.


Jaahans, sulla on työpäivä taas... provoa vaan, kaikki näkee kyllä jo nykyään sen läpi. Nyt tulee neuvo: kannattaa lopettaa hyvissä ajoin, koska nyt alkaa menemään jo nolon puolelle. Ja eikö välillä kannattaisi tehdä niitä töitäkin kun on kerran työpaikalle asti vaivautunut?
 
nyt kun pandoran lipas on avattu, niin ei kauaa tarvinnut odotella seuraavaa murhayritystä.



Mu mu mutku Wilson.. Noita pään painamisia ja lyöntejä tulee about joka pelissä.
Kyllä se muakin vituttaa, kun Wilson on oikeasti tärkeä palanen joukkueelle ja osaa pelata, niin jatkuvasti mies on näiden takia esillä, olisi jättänyt sen King Kong pelleily poseerauksen edes tekemättä.
Luulen, että Tomppa on niitä ihmisiä, joilla näkyy liian herkästi punaista, tunnen itsekkin sellaisia pari ja ei niitä kestä paljoa tökkiä kun ei tiedä mitä tapahtuu, joku vois kutsua agressio-ongelmaksi.
 

Carlos

Jäsen
Wilson on lajin viimeisiä aitoja isoja & pahoja power forwardeja. Joo tottakai ylilyönnit on aina ikäviä jne, mutta siinä vaiheessa kun ne kaikki on kitketty pois, on jääkiekko pelinä virkamiesmäistä rusettiluistelua jossa ei ole tunteen hiventäkään jäljellä. Tunnetta pitää olla, jopa vihaa ja raivoa, sillä tämä laji pysyy hengissä, sillä myös yleisö tulee katsomoon elämään tunteella. Jotain jää puuttumaan jos kaikki viha kitketään pois.

Aina kurjaa kun joku loukkaantuu, mutta kyllähän toi Tomppa jakelee myös paljon kovia ja puhtaita taklauksia, kädet alhaalla. Ei kai se hänen vikansa ole että nykyään kaikki vastustajat on päätä lyhyempiä. Väitän että useimmat täälläkin itkevistä ottaisivat moisen isännän mielellään omaan jengiinsä. Itselle ainakin kelpaisi. Joku Marchand sen sijaan voisi jäädä väliin.
 
Hei kaikki.

Aihe on ajankohtainen ja varmasti mieltä kuohuttava. Mutta siitä huolimatta olisi hyvä pitää järki mukana pelissä. Itse kunkin olisi syytä tarkkailla kierroslukumittaria ja tarkkailla, ettei homma mene täysin ylikierroksille. Tätä varten voisi itse kukin unohtaa kaikenlaiset turhat kärjistykset ja henkilökohtaiset hyökkäykset ja keskittyä itse asiaan. Ennen kuin lähetätte seuraavan viestin, kannattaa ehkä vähän rauhoittua, lukea viesti vielä kertaalleen läpi ja miettiä, onko viestillä järkevää annettavaa keskusteluun vai ei.

Moderaattorit
 

chauron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIMARS
Tämän voi ymmärtää siltä kantilta, että ne säännöt eivät vain nyt taipuneet isompaan rangaistukseen? En sitä sääntökirjaa tunne, mutta jos sieltä ei sellaista pykälää löytynyt, jonka mukaan suurempaa rangaistusta voisi antaa, niin paha kurinpitäjien on sellaista antaa

Mutta sitten tullaankin sen suuren arvokysymyksen äärelle, että minkälaista jääkiekkoa me halutaan nähdä? Ei NHL tule näitä asioita muuttamaan ennen, kuin fyrkka pakottaa heidät niitä muutoksia tekemään.

Kylmäähän se on sanoa, mutta jonkun pitää luultavasti kuolla ennen, kuin tuolla paine kassavirtoihin kasvaa niin suureksi, että se pakottaa NHL:n muuttamaan sääntöjään, lajikulttuuriaan ja sitä mitä on ok tehdä jäällä

Jotain alkukantaisia soturitunteitahan kaikki tappelut, väkivalta ja bench brawlit meissä ihmisissä herättää vähän jonkin Rooman gladiaattoritaisteluiden tapaan. Leipää ja sirkushuveja kansalle. Herättää nuo minussakin niitä tunteita.

Mutta siitä huolimatta en haluaisi tämän lajin olevan sellainen, jossa on ok paiskata jätkä smackdown slammilla jäähän. Laji ei myöskään menettäisi mitään, vaikka tappelut häviäisivät siitä. Myös ne kaikkein törkeimmät avojään pommit olisi lajista hyvä saada pois pelaajien terveyden nimissä.

Poliisien tuominen takaisin jäälle "pitämään peli siistinä" on ihan täyttä paskaa. Silloin kun niitä poliiseja oli joka joukkueessa, niin he itse syyllistyivät törkeimpiin juttuihin mitä tuolla kaukalossa on tehty. On lyöty pesäpallolyönnillä kaksin käsin mailalla päähän. On potkaistu täydellä voimalla luistimenterä edellä vastustajaa nilkkaan. On vedetty pyykkinaruheijarilla vastustajaa täydellä voimalla naamaan. Nuo kaikki olivat aikansa tunnetuimpien poliisien tekosia.

Oikea ratkaisu olisi siis se, että jos lajista haluttaisiin pahimmat terveyttä uhkaavat temput pois, niin pelikieltojen tulisi olla niin massiivisia, että ne toimisivat pelotteena.

Korjatkaa jos olen väärässä, mutta eikös koodistoon ole kuulunut että tappelut vedetään goonien välisenä eikä tähtipelaajien kimppuun hyökätä? Silloin ennen vanhaankin olisi tällaisesta tyhjentynyt koko penkki.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Wilson on lajin viimeisiä aitoja isoja & pahoja power forwardeja. Joo tottakai ylilyönnit on aina ikäviä jne, mutta siinä vaiheessa kun ne kaikki on kitketty pois, on jääkiekko pelinä virkamiesmäistä rusettiluistelua jossa ei ole tunteen hiventäkään jäljellä. Tunnetta pitää olla, jopa vihaa ja raivoa, sillä tämä laji pysyy hengissä, sillä myös yleisö tulee katsomoon elämään tunteella. Jotain jää puuttumaan jos kaikki viha kitketään pois.
Kehitys tulee olemaan se, että yhä uudet pelaajasukupolvet valloittaa lajin sillä filosofialla, että highligh-reeleissä näkyy upeat maalit ja muut suoritukset, eikä kenenkään potentiaaliset uran lopettajaiset. Tai sitten suurin ja kaunein taantuu vankilasarjan tasolle ja junnut huomaa, että e-sports:issa pääsee myös tienesteille ja saa mainetta ja kunniaa. Tuntuisi ainakin hyvin oudolta, että jääkiekko lajina pysyisi ikuisuuksiin sellaisena muuttumattomana saarekkeena, johon uusien sukupolvien ajatukset maailmanmenosta ja siitä mikä on coolia ja mikä ei, eivät vaikuttaisi yhtään. Kai joku ajatteli joskus, että goonitkaan eivät koskaan poistu lajista, tai että kypärät on akoille.

Kai omasta jengistä saa olla ylpeä ja tuntea nurkkapatriotismia ilman, että sen ainoana polttoaineena on kentällä tapahtuvat ylilyönnit. Käsittääkseni niitä ei tapahdu jalkapallossakaan, ainakaan ihan jatkuvasti, mutta stadionin porttien ulkopuolella voi kyllä nyrkki löytää tiensä silmään. Ei fiksua sekään, mutta pelaajien turvallisuudesta kai tässä koko ajan on ollut kysymys? itse ottaisin sata kertaa sadasta SaiPan mestaruuden hinttilätkällä kuin jonkun ryminä-säälisijan.

Ehkä itse näen vaan kovuuden ja rottailun kahtena eri asiana.
 
Viimeksi muokattu:

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Aina kurjaa kun joku loukkaantuu, mutta kyllähän toi Tomppa jakelee myös paljon kovia ja puhtaita taklauksia, kädet alhaalla.
Samaa mieltä. Jos Wilsonin keinoarsenaalista poistaisi nämä sikailut, kyseessä olisi omaan makuuni lähes täydellinen pelaaja. Omasta mielestäni Jamie Benn on parhaimmillaan ollut juurikin tuollainen, eli kova, taitava, monipuolinen jne. mutta myös rehti. Wilson ei valitettavasti ole rehti pelaaja. Tähtipelaajien retuuttaminen ja nämä sikailut joista isoja pelikieltoja on annettu ovat vastenmielisiä. Hänelle on annettu lukuisia kertoja mahdollisuus parantaa tapansa, mutta sitä ei ole tapahtunut. Hän on oikeasti vaarallinen muiden pelaajien terveydelle, kuten eilen nähtiin. Niinpä minusta hänet pitäisi poistaa liigasta elinikäisellä pelikiellolla.

Apropoo; keskustelu siitä, aiheuttiko Wilson Panarinin loukkaantumisen voidaan lopettaa. Kyllä aiheutti. Onneksi ei tullut päävammaa.
 

Paridae

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJD
Kassian sai aikanaan kaksi peliä penaltia heiteltyään ja muksittuaan M. Tkachukia:
Kassian suspended two games (NHL.com)

Perusteluissa käytettiin Aggressor-sääntöä:
"Rule 46.2 - Aggressor
The aggressor in an altercation shall be the player who continues to throw punches in an attempt to inflict punishment on his opponent who is in a defenseless position or who is an unwilling combatant."


Tuon perusteella Wilsonia olisi halutessaan voinut rangaista ensin Buchnevichin niskalyönnistä, tämän jälkeen Stromen niskalyönnistä ja lopuksi vielä erikseen Panarinin retuuttamisesta.

Toinen vertailukohta on Burrowsin pimahtaminen Hallin MVP-kaudella:
Burrows suspended 10 games (NHL.com)

Burrowsin kohdalla mainitaan, että "this is a dangerous and unjustifiable attack that runs the risk of severe injury and such plays will not be tolerated by the department of player safety". Tuomiossa painavat Kassianin tavoin Aggressor-sääntö, yhtä lailla Kassianin tavoin historia ja bonuksena MMA-polvi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös