Rottailut ja muut häröilyt NHL:ssä

  • 1 280 544
  • 6 093

Petros

Jäsen
Suosikkijoukkue
42 Stars
Ellen väärin muista niin siinähän tuli tökkäsy selkään juuri ennen kontakti joten käden ojennus voi olla luonnollinen tasapainoon liittyvä liike.
Juuri näin ja luonnollisesti käsi heilahtaa normaalisti mutta tässä liiallisella voimalla(tahallaan) kuin viikatemiehellä suoraa kupoliin. Miksei yrittänyt/halunnut luikertaa välistä osumatta vaikka E-junioireissa jo niin opetetaan.

Kunnioitus kaukana, turpaan moista pelleä.

Tahallinen ja törkeä.
 

Kyle

Jäsen
Nyt kun tämä Tkachuk-Kassian tapaus on herättänyt näin paljon keskustelua, niin olisi mielenkiintoista kuulla rehellisiä vastauksia sen suhteen, että mikä oikeasti sai tarttumaan aiheeseen:

- Aito huoli Kassianin turvallisuudesta.
- Viha Tkachukia kohtaan.

Omasta mielestäni tuossa oli kyse lähinnä Tkachukin ajojahdissa Kassiania kohtaan ja uskon että Kassian ajatteli asiaa samalla tavalla. Kassian varmasti haluaa/haluaisi hoitaa asian rehellisesti mies vs mies tappelulla, Tkachuk sen sijaan hakemalla hakea taklauksia, vaikka kyseenalaisissakin tilanteissa. Varmasti moni NHL-henkinen ihminen näkee asian niin että, jos on jotain henkilökohtaisia patoutumia niin rehti mies vs mies mylly on paras tapa hoitaa asia.

Joka tapauksessa onhan tuo Tkachukin tapa jahdata yhtä tiettyä pelaajaa hakemalla hirmu pommeja poikkeuksellista ja erittäin vastustajaa kunnioittamatonta, juuri tälläisellä aikakaudella kun keskustelut on kääntyneet siihen kuinka vastustajan kunnioitusta pitäisi lisätä. Toki Flames-fanit näkevät asian toisin. Mielestäni taklauksia ei pidä vähentää ja ymmärrän jopa sen että välillä voi tulla arviointi virheitä jonka seurauksena taklaukset kolisee päähän tai vastaavaa. Ne on monesti inhimillisiä virheitä tai huolimatonta pelaamista, josta kuulukin antaa muistutus pelikiellon muodossa. Mutta se että mehustellaan vielä ottelun jälkeen sillä että on jyrännyt kolme kertaa kentän hitaimmain pelaajan kertoo jotain vastustajan kunnioituksesta, enkä ihmettele miksi kerää antipatioita.

Mitä tulee Kassianin maassa makaavan lyömiseen, niin miten se lopulta eroo mitenkään lokakuussa tapahtuneeseen torikokoukseen jossa Tkachuk antoi nyrkkiä maassa makaavalle Doughtylle? No varmaan ainakin liekki-fanien mielestä se oli hienointa koskaan, koska "uhrinä" oli Tkachukin pitkäaikainen vihamies Doughty.



En minä tosta pahoita mieltä, lähinnä vain se että värilasit päässä ihmetellään; mistä antipatiat ja ei meidän joukkue mitään tee. Edelleen silmä silmästä ja hammas hampaasta. Itseä harmittaa että Kassianin saaman 2+2min aikana ottelu ratkesi. Muutenhan 4 min alivoiman istuu varmasti moni pelaaja ihan mielellään, varsinkin jos ottelussa olisi toisella jo useamman maalin etumatka.
 

laamis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Juuri näin ja luonnollisesti käsi heilahtaa normaalisti mutta tässä liiallisella voimalla(tahallaan) kuin viikatemiehellä suoraa kupoliin. Miksei yrittänyt/halunnut luikertaa välistä osumatta vaikka E-junioireissa jo niin opetetaan.

Kunnioitus kaukana, turpaan moista pelleä.

Tahallinen ja törkeä.
Nyt en oikein ymmärrä että miten yhdistät tahallisen ja törkeän jos kerta samaan hengenvetoon toteat itsekkin että käsi heilahtaa luontevasti tönäsyn johdosta? Muistaakseni siinä iskussa ei näyttänyt juurikaan olevan voimaa. Yllättäen tulleet iskuthan on niitä pahimpia kun ei pysty varautumaan, väittäisinkin että samalla voimalla tehty isku ei olisi tehnyt mitään jos Rask olisi ollut tietoinen siitä.
Noh, samapa tuo, DoPS hoitakoon jos on hoidettavaa
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Mathieu Perreault latasi täyslaidallisen DOPS:n niskaan sen jälkeen, kun Jake Virtanen selvisi tiistain ottelussa sattuneesta kyynärpäätaklauksesta ilman jälkiseuraamuksia. Ensi kerralla hän aikoi ottaa oikeuden omiin käsiinsä.
'Player safety my ass...'




 
Viimeksi muokattu:

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
100% Perreaultin puolella. On vain ja ainoastaan Parrosin totaalisen kyvyttömyyden, vastuuttomuuden ja välinpitämättömyyden syytä, jos seuraava jakevirtanen saa hommata uuden purukaluston tai lasisilmän tuollaisen supervaarallisen cheap shotin jälkeen. Perreault on oikeassa siinä, ettei hän voi puolustaa itseään tappelemalla, ja jos DOPS ei myöskään suostu takaamaan hänen turvallisuuttaan, parempi hakata mailalla naamaan kuin riskeerata omien aivojen tulevaisuus.

Parrosin on aivan pakko saada kenkää.
 

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Olet sinä vähän, ei tuossa kyynärpää kolahda kupoliin. Hanskalla se osuma tulee, ehkä kyynärvarsikin hieman hipaisee.
Accidentally on purpose, taatusti tiesi missä Rask on.

Hanskalla joo, ja diplomaattisesti voisi todeta, että todellakin tietää kyllä missä kätensä menee, eikä yritä kyllä erikseen ollenkaan olla osumatta..

Nää on näitä kun varmaa ei voi sanoa kuin pelaaja itse ajatuksistaan. Mutta se miltä se näyttää..
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Mathieu Perreault latasi täyslaidallisen DOPS:n niskaan sen jälkeen, kun Jake Virtanen selvisi tiistain ottelussa sattuneesta kyynärpäätaklauksesta ilman jälkiseuraamuksia. Ensi kerralla hän aikoi ottaa oikeuden omiin käsiinsä.
'Player safety my ass...'






Eikö tällaisista purkauksista ole annettu sakkoja pelaajille? Ei saa moittia NHL:n tekemisiä jne. On kyllä aika käsittämätöntä, ettei tuosta tullut jälkiseuraamuksia tai jäähyä? pelissä. DOPS on täysin kujalla Parrosin johdolla. Millä eväillä se on tuohon virkaan edes otettu? Vai pyrkiikö NHL tosiaan siihen, että pelaajat alkavat itse ratkomaan kentällä näitä koiruuksia -> goonit takaisin.
 
Viimeksi muokattu:

ipaz

Jäsen
Parros haluaa selkeästi kenttäoikeuden takaisin NHL:ään. Kyllä kunnon tappeluita katselee mielellään. Pitäisi vaan saada se instigator-jäähy poistettua, että säännöt ja DOPS on samalla viivalla.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Jokin on NHL:ssä pielessä, kun varmaan viikottain näkee näitä rumia temppuja ja vaikka sanotaan, että pelaajien turvallisuus on tärkeää ja blaablaablaa, niin parin pelin kakkuja lukuunottamatta mitään ei tapahdu. Varmaan rumia tilanteita on enemmän kuin pelikiellossa vietettyjä päiviä. Jos ne nyt oikeasti haluaisivat vähentää näitä niin rangaistusten pitäisi olla tuntuvia sekä seuralle, että pelaajalle. Ei mitään yhden tai kahden pelin pelikieltoja, jotka tuntuvat vapaapäiviltä vaan lähemmäs 10 samantien ja enemmän sakkoa rahallisesti, ei muutaman tonnin menetys tunnu missään, jos vuosituloissa on seitsemän numeroa. Nyrkkioikeuteen en usko enkä näe siinä järkeä, koska se johtaa kostonkierteeseen ja vaarantaa pelaajia entisestään.

Ja nyt ensiksi tämä pelle Parros vittuun tuolta.
 

ippe94

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, NHL, Ilves
En jaksanut lukea jokaista viestiä Tkachuk vs. Kassian vääntöön liittyen, mutta kirjoitan silläkin riskillä omat mietteet asiaan liittyen.

Mielestäni Kassianin banni oli oikeutettu, koska hän hakkasi pelaajaa, joka ei halunnut tapella takaraivoon.

Mielestäni Kassian on oikeassa siinä, että olivat taklaukset puhtaita tai ei, mutta jos tarkoituksella ajat saman pelaajan pystyyn ottelussa useampaan kertaan, tulee sinun ennen pitkää myös vastata huutoon tappelemalla. Tkachuk osoitti ottelussa oman tasonsa eli on valmis pelaamaan kovaa ja sääntöjen rajamailla, mutta ei ole valmis vastaamaan teoistaan kun vastassa on kovemman luokan jässikkä.

Pidän Tkachukin tyylisistä pelaajista, jotka pelaavat kovaa ja pääsevät vastustajan ihon alle, mutta jos valitsee tämän hämmentäjän roolin niin joskus pitää vastata teoistaan tappelemalla. Tappelu on osa tuota roolia mitä Tkachuk pelaa. Jos Tkachuk haluaa pelata hämmentäjän roolia, mikä hänelle ilman muuta sopii, niin se rooli pitää ottaa vastaan kaikkine puolineen, ei hän voi tehdä sitä valintaa, että on valmis rottailemaan, mutta ei pudottamaan hanskojaan.

Tkachuk voisi mielestäni hoitaa asian niin, että sopivat Kassianin kanssa asian ja ottavat seuraavassa kohtaamisessa tappelun. NHL:lässä pelillisesti paljon Tkachukia paremmat pelaajat kuten Evgeni Malkin ovat uransa aikana hoitaneet tekemänsä vääryydet tappelemalla seuraavassa ottelussa vääryyden kärsinyttä pelaajaa/ joukkuetta vastaan ja homma on sillä kuitattu.

Kertoo Matthew Tkachukista aika paljon pelaajana ja ihmisenä jos hän ei seuraavassa ottelussa Edmontonia vastaan ota tappelua Kassianin kanssa vaan pakoilee vastuuta. NHL on oikeassa siinä, että pelaajan ei pitäisi joutua tappelemaan vasten tahtoaan ja tällaisista tapauksista on rangaistu oikeudenmukaisesti pelikielloilla, mutta ei Tkachukia voi tässä tapauksessa mitenkään syyttömänä uhrina pitää.
 

WildCore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Siellä on heristelty sormea NHL:n toimesta, että ei saa pojat kinastella seuraavassa kohtaamisessa. Väkisinkin piirtyy verkkokalvoille kuva, että Parros hyppää itse jäälle, jos pelissä tunteet kuumenevat liikaa.

 

Fat Cat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tämähän saa jo tragikoomisia piirteitä, ja Parros seurueineen vielä isompaa aasinhattua päähän. Toivottavasti Kassian ja Tkachuk iskevät entistä kovempaa yhteen.

Tajuaakohan NHL Parroksen kohdalla sen, että yliopiston käynytkin voi olla ihan helvetin tyhmä? Varsinkin, jos on ammatikseen ottanut iskuja päähän.
 

Baldrick

Jäsen
Tajuaakohan NHL Parroksen kohdalla sen, että yliopiston käynytkin voi olla ihan helvetin tyhmä? Varsinkin, jos on ammatikseen ottanut iskuja päähän.

Sen verran on pakko sanoa tässä Parrosin parjauksessa, että ongelma ei varmastikaan ole älykkyydessä, päinvastoin. Ongelma on asenteessa ja sitä harvoin älykkyyskään korjaa. Sääli sinänsä, sillä uskoin Parrosin olevan Laraquen tyyppisen "tapellaan, koska on pakko"-mieheksi, mutta selvästikään ei oikeaa väliä ole pelaajien terveydestä, vaan on ns. vanhan liiton jätkiä.

Edit. Uskon -> uskoin.
 
Viimeksi muokattu:
(1)
  • Tykkää
Reactions: V-G-

Kyle

Jäsen
Oma lukunsa on tietysti se, että Parrosin oman uran lopettamisesta on kulunut vain viitisen vuotta. Mies jakaa tuomiota sarjassa, jossa hän on pelannut samaan aikaan suurimman osan pelaajien kanssa ja saanut enforcerina kuulla varmaan aika paljon kuittailua ja saanut rottailua osakseen. Toki osa pelaajista on ihan vanhoja(ja nykyisiä) kavereita, joka lisää ristiriitaa.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Anteeksi karkea kielenkäyttöni, mutta mikä vittu sitä DOPS:a oikein vaivaa? Tämä Rangersin Lindgren on näemmä erikoistunut telomaan pelaajia ja vailla seurauksia. Nyt vuorossa oli Eberle ja tästä vaarallisesta pelaamisesta tuli sakkoja muutama tonni. Lähin tuomarikin todennäköisesti vain miettii, että mikäköhän siellä persvaossa tällä kertaa kutittaa?




On näemmä myös ihan ok työntää pelaajia maalikehikoita päin. Kadri ei lyönyt tarpeeksi kovaa näemmä käkättimeen, kun ei tunnu oppivan. Eli seuraavaksi sitten joku toinen pelaaja lataa Lindgrenin kylmäksi jollain toisella tavalla... sitähän tässä NHL:n toimesta kerjätään, pelaajat ottavat vallan hoitaa asiat omalla tavallaan kentällä ja silloin jälki voi olla rumaa.
 
Viimeksi muokattu:

laamis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Anteeksi karkea kielenkäyttöni, mutta mikä vittu sitä DOPS:a oikein vaivaa? Tämä Rangersin Lindgren on näemmä erikoistunut telomaan pelaajia ja vailla seurauksia. Nyt vuorossa oli Eberle ja tästä vaarallisesta pelaamisesta tuli sakkoja muutama tonni. Lähin tuomarikin todennäköisesti vain miettii, että mikäköhän siellä persvaossa tällä kertaa kutittaa?




On näemmä myös ihan ok työntää pelaajia maalikehikoita päin. Kadri ei lyönyt tarpeeksi kovaa näemmä käkättimeen, kun ei tunnu oppivan. Eli seuraavaksi sitten joku toinen pelaaja lataa Lindgrenin kylmäksi jollain toisella tavalla... sitähän tässä NHL:n toimesta kerjätään, pelaajat ottavat vallan hoitaa asiat omalla tavallaan kentällä ja silloin jälki voi olla rumaa.

Toihan ei sinäänsä oli erityisen likainen teko, enemmänkin olosuhteet tuossa vaikuttaa ("sattui" olemaan maali siinä suunnassa) mutta ehkä lätkäänkin voisi ottaa säännön joka (musitaakseni) oli junnuvuosinani salibandyssä. Rangaistus oli siis kovempi jos teet sen kohdepelaaja lentää laitoja tai maalia päin.
Se tosin taidettiin poistaa lähes heti mutta ideana ihan kiva.
 

Jules W.

Jäsen
Suosikkijoukkue
MLSE
Toihan ei sinäänsä oli erityisen likainen teko, enemmänkin olosuhteet tuossa vaikuttaa ("sattui" olemaan maali siinä suunnassa) mutta ehkä lätkäänkin voisi ottaa säännön joka (musitaakseni) oli junnuvuosinani salibandyssä. Rangaistus oli siis kovempi jos teet sen kohdepelaaja lentää laitoja tai maalia päin.
Se tosin taidettiin poistaa lähes heti mutta ideana ihan kiva.

Öö, anteeksi? Teko ei ole likainen? Kiekoton pelaaja selästä poikkarilla tolppaa päin. Onko tässä jotain korkeampaa logiikkaa, että JOS Eberlellä olisi kiekko ja JOS Eberle ei lentäisi päin tolppaa, niin periaatteessa tilanne olisi normaali 2min arvoinen poikittainen maila?

Toki todellisuudesta irrallaan ovat ne kaksi faktaa, että Eberle ON kiekoton ja Lindgren vetää kaverin poikkarilla päin tolppaa. Lindgren on sillä tavalla vastuussa tilanteesta, että on tietoinen molemmista faktoista ja silti vetää kaverin pää edellä päin maalia.

Todellinen sika tuossakin tilanteessa olisi ollut Eberle, jos olisi tärskyltään voinut nousta jäästä ylös ja lyödä Lindgreniä mailalla päähän, sehän olisi täysin sääntöjen vastaista ja ilkeää. Siihen tuo vielä vaan jossain kohti menee.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Topikkiin sopivaa löyty särkien pelistä.





Hyvin meni kuppi nurin sekä Labancilta että Thorntonilta. Ei vaan pää näytä kestävän Sharksin pelureilla. Playoff-viivaan on nyt 11 pinnaa, joten pari tappiota vielä niin voivat keskittyä höntsäileen loppukauden. Tuloksista päätellen ovat toki tehneet niin jo nyttenkin.
 

Ziege

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Middlesbrough, Pens, Pirates, Steelers
Tänään ihmiskyr... Marchand ehtinyt kyykätä jo kahden taklauksen edessä. Näköjään NHL:ssä sallittua kun tuomarit ei puutu eli ei varmaan kuulu tähän ketjuun.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: PJPT

Hantta1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers
Tänään ihmiskyr... Marchand ehtinyt kyykätä jo kahden taklauksen edessä. Näköjään NHL:ssä sallittua kun tuomarit ei puutu eli ei varmaan kuulu tähän ketjuun.

Katsoin ihan samaa. Kun on seurannut niin sanotun player safetyn viimeaikaisia otteita, en pidätä hengitystäni, että tästä seuraisi yhtään mitään.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tänään ihmiskyr... Marchand ehtinyt kyykätä jo kahden taklauksen edessä. Näköjään NHL:ssä sallittua kun tuomarit ei puutu eli ei varmaan kuulu tähän ketjuun.

Niin sallittua, että toisessa Letang joutuikin ainoastaan boksiin ja Bruins pääsi ylivoimalle. Tuo kyykkäily on kyllä itsellekin vaarallista, voi joskus napsahtaa ikävästi päähän.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös