Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Mistä hiekkaa laatikkoon?

Tässä ketjussa rupatellaan miten RoKi selviää tästäkin kriisistä, vai selviääkö?

Tällä hetkellä RoKi Hockey Oy:n pojat leipovat kakkua hiekkalaatikolla ja hokenevat: Tule, tule hyvä kakku, älä tule paha kakku. Yrityssaneeraus on vireillä. Tämä lienee ainut keino pysyä vielä edustuskiekkoilun vallan kahvassa. Jos Oy päästettäisiin tai haettaisiin konkurssiin, valta vaihtuisi ry:lle edustusjoukkueenkin osalta. Tässä tapauksessakin vaihtoehdot olisivat vähissä. Perustaako uusi Oy vai pyörittää edustusjoukkuetta ry:n alaisena? Ry:n alaisena touhu olisi varmaankin hyvin varovaista ja puuhastelua hamaan tulevaisuuteen. Oy voisi ottaa riskejäkin, mutta mistä löytyisi sen hallitukseen kykenevää henkilöstöä (myös naisia)? Riittääkö nykyisellä Oy:n hallituksella hiekka laatikossa, vai valuuko se kaikki Pomiin ja jäljelle ei jää mitään? Toivottavaahan olisi, että tämän pannukakun leiponeet lisäisivät paljon hiivaa kakkuun ja saisivat sen lätsähdyksen nousemaan. Uskoni kyllä horjuu, mutta RoKi ei kartalta katoa. Toivottavasti ei kuitenkaan kovin kauan tarvitse laulaa laulua: Maan korvessa kulkevi...
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Kertokaapa viisaammat olisiko tällainen mahdollista. RoKi Hockey Oy tarjoaisi muille velkojille paitsi verottajalle osakkeita heidän saamisiaan vastaan. Minä en näkisi tässä mitään pahaa. Hiekkalaatikolle tulisi kyllä tungosta, mutta sarjapaikka ja Oy säilyisi. Laatikon herruudenhan voisi säilyttää lapioimalla itse lisää hiekkaa boxiin.
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Kertokaapa viisaammat olisiko tällainen mahdollista. RoKi Hockey Oy tarjoaisi muille velkojille paitsi verottajalle osakkeita heidän saamisiaan vastaan. Minä en näkisi tässä mitään pahaa.
Periaatteessa suuretkin omistusjärjestelyt ovat aivan mahdollisia. Se on sitten eriasia onko kenelläkään velkojalla halua ruveta RoKin omistajaksi. En tosin tiedä ketä kaikkia velkojia on, mutta esim. Pomi ei välttämättä asiasta ole kiinnostunut.
Jo velkasaneeraushakemus suojaa yrityksen velkojien agressiivisilta toimilta (=eivät voi hakea konkurssiin) hakemusta edeltävien velkojen osalta. Mahdollinen velkasaneerauslupa oikeudelta antaa sitten 8-12 kk aikaa saneerata ja järjestellä yrityksen asioita. Eli jos lupa saadaan, niin seuraava kausi on käytännössä turvattu. Mutta jos pidemmällä tähtäimellä asioita suunnitellaan (kuten toivoisi), niin tuossa ajassa pitää tosiaan saada talous kuntoon.

Edit: Jo luvan saadakseen pitää käräjäoikeuden olla vakuuttunut siitä, että kyseessä on elinvoimainen yritys, ja että saneerasuohjelma on realistinen ja sillä on hyvä onnistumisen mahdollisuus. Elinvoimaista yritystä ei päästetä konkurssiin tilapäisten vaikeuksien takia. Tämä on niin yrityksen, yhteiskunnan kuin velkojienkin etu. Saa vaan nähdä mitä RoKin kohdalla tapahtuu.
 
Viimeksi muokattu:

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Elinvoimaista yritystä ei päästetä konkurssiin tilapäisten vaikeuksien takia. Tämä on niin yrityksen, yhteiskunnan kuin velkojienkin etu.

Hih! Sinä se jaksat olla optimistinen. RoKin tilapäiset vaikeudet ovat kestäneet jo 30 vuotta. Yrityssaneeraushan lienee lähtöisin meidän sananlaskusta ”parempi lehmä lypsää, kuin tappaa”. Voi siinä käydä niinkin, että lehmä lypsämällä tapetaan. Ajattelin itsekäästi, että katselijan etu voisi olla nopea ja kipeä, mutta parempi kerralla kunnon parku, kuin jatkuva kitinä. Toisaalta miksi velkojat eivät lähtisi mukaan osakekauppaan, jos vaihtoehtona on konkurssi, josta kukaan ei saa senttiäkään. Osakepääomahan nousisi huomattaviin summiin, eikä sitä niin helposti saataisi taas aivan kuralle. Silloinhan siihen uskaltaisi joku muukin sijoitaa, kun konkurssin pelko ei ole akuutti. Näin minä sitä ajattelin, mutta se ei kyllä takaa, että tällainen mitenkään voisi olla mahdollista. Joku guru varmaan tietää asiasta enemmän.
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
"Sillä lailla", sanoi Niilo Tarvajärvi aikoinaan. Viime viikolla Kukkola panetteli Lapin Kansassa Kaihuaa Pomisotkusta. Tänään Kaihua Lapin Kansassa sanoo, että Kukkola oli se, joka touhun pissasi. Ei sillä kyllä RoKin tulevaisuuden kannalta ole paljon vaikutusta kumpi teki ja mitä teki, kakkapötkö on pöksyissä ja sillä siisti. Kaihuan mielestä RoKi toimisi paremmin ry-muotoisena tämän hetkisten tietojen valossa. Tämä on se suuri pointti, josta ei varmaan yksimielisyyttä synny. Kallioniemi on nyt osa-aikainen. Tämäkin vaikuttaa tulevaisuuteen. Onko tämä hyvä vai paha? Olen Kaihuan kanssa samaa mieltä "Pitkä taival takaisin". En kyllä suosittele tuota RoKin mainos-sloganiksi.
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Sikäli kun minä olen käsittänyt, niin RoKin talouden hoito oli jo aivan kuralla ennen Kaihuaa. Kirjanpidot sun muut tyystin sekaisin. Ymmärtääkseni Kalle kuitenkin yritti saada sotkuun jotain selvyyttä. Siitä on sitten ulkopuolisen mahdotonta sanoa onko Kukkola vai Kaihua jotenkin enemmän hommaan vaikuttanut. Eiköhän isoimmat ongelmat ole olleet jo aikaisemmin. Pomi sotku toki johtui vähintään huonosta kommunikaatiosta, ja ehkä jostain muusta. Mene ja tiedä.
Uskon että tavallaan olisikin helpointa aloittaa ihan uudestaan kaatamalla pulju. Mutta toisaalta urheilullisestikin jouduttaisiin ihan pohjalle, ja myöskin yhteistyösopimukset pitäisi hitaasti rakentaa uudestaan. Vaikeaa sanoa mikä on pienimmän vaivan tie, mutta vaivatonta jatko ei kuitenkaan tule olemaan. Paska homma.

Edit: tässä linkki Lapin Kansan nettiartikkeliin aiheesta, niille joille ko. aviisi ei tule.
 
Viimeksi muokattu:

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Pomi sotku toki johtui vähintään huonosta kommunikaatiosta, ja ehkä jostain muusta. Mene ja tiedä.
Uskon että tavallaan olisikin helpointa aloittaa ihan uudestaan kaatamalla pulju. Mutta toisaalta urheilullisestikin jouduttaisiin ihan pohjalle, ja myöskin yhteistyösopimukset pitäisi hitaasti rakentaa uudestaan.
Hih! Pomisotku voisi ehkä johtua jostain muusta. Mene ja en tiedä, mutta Kukkola on rakennusalalla tottunut istumaan tiuhaan käräjillä. Olisiko ollut liian pitkä aika edellisestä käräjöinnistä, niin piti saada aikaiseksi muutakin kuin ”turpakäräjät”. Toisaalta Pomi ehkä pissasi mykiöön Kallea. Kallella tuskin oli paljon kokemusta tällaisten soppareiden tekemisestä.

Jos pulju kaatuu ry:lle, niin taas on meikäläistenkin kaivettava virkkuukoukut esille. Sähkölasku nousee kakkuja myyjäisiin paistaessa. Luulin jo, että osaltani patalaput, tumput ja kakut olisi mennyttä aikaa, mutta ei se mitään haittaa, vaikka se olisikin tulevaisuutta.

Minä epäilen, että yhteistyösopimuksista ei tällä hetkellä kummoista kassavirtaa synny. Uskon mielummin, että jos lähdettäisiin puhtaalta pöydältä, niin se voisi jopa kiihtyä paremmin kuin minun vanha Audi.
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

jupiter

Jäsen
Suosikkijoukkue
pohjolan joukkueet
Kesä näyttää alkavan tutuissa merkeissä mitä rokiin tulee. Vuosi sitten arvuuteltiin miten mestiskausi tulisi lähtemään käyntiin ja samaan hengenvetoon kiroiltiin toimiston niukkaa tiedottamista kaikkeen rokiin liittyvään toimintaan. Näyttäisi tilanne vain tälle kaudelle olevan astetta mollivoittoisempi.

Taloussotkut ja " ryssitty" mestispaikka hilasivat entisestään rokin kiinnostavuutta kaikilla "median" kentillä. Nyt näyttäisi taisteluparina kehässä olevan Kaihua ja Kukkola. Toinen vetää koukkuja ja toinen vastaa suorilla niinkuin pikkupojat konsanaan hiekkalaatikolla. Tästä se rokin nousu sitten varmaan alkaa, kun nämä pakolliset nokittelut on käyty ja toisen käsi voitonmerkiksi nostettu, tää kait sitten on sitä jääkiekonnostetta täällä lapin selkosilla?

Ei enää oikein jaksais miettiä ja pähkäillä miten helv.... näin on voinu käydä. Kyllä pitäis saada päitä vadille ja potkut persuksiin syyllisille, ettei tämä saata..... nöyryytys kannattajiakohtaan toistuisi. Ei tarvi olla mikään talousnero, kun katsoo torvien toilauksia toimistolla. Vaihetaan toimitusjohtajaa vaihetaan valmentajia NIINKU JOSSAI ISOSSA YRITYKSESSÄ näillä tiedossaolevilla SENTEILLÄ huh huijaa tätä touhua. Kyllä olisi pillarille töitä! Paskat on housuissa, mutta kukahan korjaisi ne pois?

Hamekangasta ja vaippoja leikkilapioidenkera koko johtoroikalle. Areenalle voitaisi näille talousneroille avata oma pallomeri, jossa saisivat kehitellä uusia kuvioita ja kehityskäppyröitä rokin lopulliseen upotukseen. Sen ne ainakin näyttää osaavan. Paremmasta kun ei valitettavasti ole näyttöä. Harmi rokin kannalta.

Ei Kyllä hiekkalaatikkoon pitää näiden syyllisten pystyä reilusti toimittamaan pää pystyssä vaadittava sora. Sen varran munaa veijareilla pitää olla, että selvittävät omat sotkunsa. Ei siihen hiekkalaatikkoon nimittäin näiden sähellysten jälkeen ole tunkua, joten syylliset hoitokoot myös täyttöpuuhat. Näin se vaan on. Onnea valitsamallanne tiellä. Onneksi työpäivät senkun pitenöö ku ei toi aurinkokkaan enään taira tajuta laskee. Jotta pitkää päivee työmiehille sinne toimistolle vaan. Kyllä se laiva kääntyy nii ja miten se nyt meni, työlki ellää mut kaupal rikastuu! HEI!
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
No voi sun prkl tuota Rokin viime vuosien touhuilua! Kaikki 2000-luvulla kuuluneet huhut mm. areenan pukuhuoneen käytävillä pitivät siis paikkansa. En ihmettele, jos porukka kirosi "silloinkin" saataviaan rokin suunnalta.. Lupauksia ja suuria puheita kuultiin paljon, mutta tekojen muotoon nämä puheet eivät useinkaan muotoutuneet. Nythän tuon jo lehtikin antoi ymmärtää: puuhastelua!

Omasta mielestäni olisi kaiken järjen mukaan viisainta kipata kuppi nurin ja aloitella kiekkoilu puhtaalta pöydältä, sillä tuollaisen velkataakan kanssa on erittäin raskasta edetä, jollei jokin suuri taho tule ja pelasta sinisiä piinasta. Olisiko niin ikään tarpeellsta puhdistaa hallitus kaikesta vanhasta "mädästä" ja antaa tilaa uusille, osaaville ja motivoituneille ihmisille? Kyllä! Helpommin sanottu, kuin tehty, sillä nykyhallituksen "raha-sepot" tuovat tietääkseni pitkän pennin rokin kirstuun..

Ihmettelen suuresti, kuinka pukuosasto on kehdannut pimitellä tietoja mm. Kaihualta. Tuskin Kallioniemikään tiesi tarkkaan, millaiseen laivaan astui. Omat sympatiani kääntyvät nykyisen ja entisen toimarin puoleen. Risuja heittelen sen sijaan rekka-autollisen niiden (tiedätte kyllä keiden) ihmisten pihalle, jotka ovat ajaneet rokin vuosien saatossa tähän pisteeseen!! Havetkää, sankarit!

Toivon kaikesta paskan vuodattamisesta huolimatta kaikkea hyvää Rokille ja niille ihmisille, jotka tekevät aidosti töitä sen eteen, että sinisillä olisi parempi tulevaisuus!
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Ihmettelen suuresti, kuinka pukuosasto on kehdannut pimitellä tietoja mm. Kaihualta. Tuskin Kallioniemikään tiesi tarkkaan, millaiseen laivaan astui. Omat sympatiani kääntyvät nykyisen ja entisen toimarin puoleen.
Taisivat pissata ko. herroja mykiöön, niin kuin meitä fanejakin. Kovat jätkät olisivat kuitenkin lyöneet valehtelijoille luun kurkkuun ja pistäneet hallitusherrat virkkaamaan patalappuja ja johtaneet RoKin kurssin nousuun hallituksesta huolimatta.
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

jupiter

Jäsen
Suosikkijoukkue
pohjolan joukkueet
Mitä luulet, milloinka "soraääniä" alkaa kuulumaan, vai kuuluuko enää koskaan?
Kyllähän tämä soraralli voi viedä pitkään. Nämä hemmetin Kiviset ja Soraset sais kyllä ottaa tosissaan nämä louhoshommat. Kukkolallahan kyllä on mainiot kokemukset myös tästä soranajosta, joten taita olla ainut varteenotettava "pelimies" koko mikkihiiriosastolla. Taitaa vaan tämä sora olla ensimetreillä melkoisen karkeaa louhosta, josta ei aivan pienillä kivikirveillä taideta selvitä. No koko poppoo Kittilän kultakaivokselle oppiin niin eiköhän sieltä joku kultakimpalekin tartu matkaan. Niin ja onhan tällä kierroksella lotossa megapotti joten kokeilisko hallitus viimestä oljenkortta ja löis viimeset lantit likoon, jos niitä nyt sattuu enää oleen. Aina kannattaa yrittää, eikö se joku viisas näinki yllytä. Vain pelaamalla voi voittaa!
 

Tuamas

Jäsen
Kertokaapa viisaammat olisiko tällainen mahdollista. RoKi Hockey Oy tarjoaisi muille velkojille paitsi verottajalle osakkeita heidän saamisiaan vastaan. Minä en näkisi tässä mitään pahaa. Hiekkalaatikolle tulisi kyllä tungosta, mutta sarjapaikka ja Oy säilyisi. Laatikon herruudenhan voisi säilyttää lapioimalla itse lisää hiekkaa boxiin.
Sportin puolella kysyit jostakin asiasta ja ketjun selaamalla päädyin siihen, että kyseessä on tämä asia.

Käytännössähän velkajärjestelyitä voidaan toteuttaa juuri niin pitkälle omistusjärjestelyin, kuin se velkojille sopii. Eli velat voidaan tarvittaessa muuntaa osakkeiksi, pääomalainoiksi tms. Tässä tapauksessa ongelmana lienee se (tarvii hakea edellisen tilinpäätöksen tiedot tässä joku päivä) että yritys ei ole itsessään ainakaan nykytilanteessa elinvoimainen. Eli osakkeiden arvo on siinä vessapaperin ja valokuvapaperin välillä.

Rokin kohdalla suosittelisin (jo pelkästään Lapin Kansassa olleiden tunnuslukujen perusteella) samaa reseptiä kuin suosittelin Sportillekin yhtenä vaihtoehtona (sieltä sitten onneksi löytyi rahamiehiä jotka löivät paalua firmaan niin paljon että seura pysyi tolpillaan) eli ajaa Oy konkurssiin ja aloittaa puhtaalta pöydältä uuden yhtiön alaisuudessa. Tämä varsinkin koska Roki putosi Suomi-sarjaan, niin sarjapaikan mahdollinen menetys ei sitten enää kirpaise juuri lainkaan, suhteessa siihen että hommaa päästään jatkamaan puhtaalta pöydältä.

Mutta juu, jos missasin alkuperäisen pointin tai kysymyksen, niin ilmoittele ja palataan astialle.
 
Åja.

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Tässä tapauksessa ongelmana lienee se (tarvii hakea edellisen tilinpäätöksen tiedot tässä joku päivä) että yritys ei ole itsessään ainakaan nykytilanteessa elinvoimainen. Eli osakkeiden arvo on siinä vessapaperin ja valokuvapaperin välillä.
Kiitti sinulle ja hae ne tilinpäätöstiedot, mutta älä anna niitä tunnuslukuja. Jos annat tunnusluvut, niin kerro ainakin selkosuomella mitä ne tarkoittavat. Voi nimittäin mennä yli nutturan.
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

jupiter

Jäsen
Suosikkijoukkue
pohjolan joukkueet
Näinpä tässä rytinässä meinaa unohtua tässä hiekkalaatikkoepisodissa ehkä kuitenkin tärkein, eli pelaajat. Sääliksi käy niitä joilla on jokin muukin kiinneyhtymä paikkaan nimeltä rovaniemi kuin jääkiekko. Olen monesti miettinyt miten raakaa joukkueen nimeäminen on. Ensin houkutellaan opiskelupaikakuntana ja ties minä keisarikuntana rovaniemeä ja samaan hengenvetoon ilmoitetaan joillekin ettei nyt uuden tilanteen johdosta ole paikkaa joukkueessa. Kaveri on kuitenkin antanut ja uskonut, että hänenkin palveluksiaan sopimuksen mukaan joukkue tarvitsisi. Ollaan opiskeltu ehkä useampi vuosi paikakunnalla ja sitten räväytetään pommi päin kasvoja, kiitti mut nyt riitti ja sopimus puretaan. Varsin raadolista eikö vain.

Nostankin hattua nyt niille muutamille Kallioniemen nimeämille pelaajille jotka nykyisestä tilanteesta huolimatta ovat antaneet nimensä käyttöön rokin sopimusneuvotteluissa. Heillä, jos kellä on sitä paljonkysyttyä sinistä sydäntä, jota toivoisi joskus sieltä toimistoltakin löytyvän. Kyllä näiden sotureiden kantamalla hiekalla hiekkalooraan on aivan erityinen arvo ja tärkeys katsottaessa rokin tulevaisuuteen, jos yleensä meinataan tästä suosilmästä hengissä vielä selvitä. Toivon mukaan näitä urhoollisi löytyy muitakin. Vain heidän kautta rokilla on uskoa vielä huomiseen. Tämä meidän kaikkien fanien pitää muistaa.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Kolme nimeltä mainittua sankariahan ovat pelanneet RoKissa pienestä pojasta lähtien, vaikka välillä ovat muuallakin käyneet. Sinisiä sydämiä, tottakai. Nyt vaan olisi jostain saatava edes sen verran pelaajia, että ei pelaamalla tiputa Suomisarjasta. Alan kallistua konkurssin kannattajaksi, jotta päästään nopeammin eteenpäin. Tuleeko tästä mitään?
 

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Alan kallistua konkurssin kannattajaksi, jotta päästään nopeammin eteenpäin.
Hih! Kyllä jokaisen itseään kunnioittavan kiekkoseuran pitää ainakin yksi konkurssi tehdä. Tule apuun Junno! Näyttää siltä, että ei hyvältä näytä.
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

Tikitalk#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM-Liiga
Terveisiä Kotkasta

En tiedä onko paljon yhtäläisyyksiä, mutta konkurssin jälkeen uusi joukkue lunasti velat ja sai jatkaa samalla tasolla. Uusi konkurssi ja ei lunastettu, aloitus alimmalta tasolta, ei siis sarja pudotusta, näin meni täällä, jos oikein olen ymmärtänyt.
 
Muut laukovat siniviivalta, itse laitan PÖRRIÄISIÄ, nekin menevät maaliin.

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Olen antanut itselleni kertoa, ettei Seppo Kukkola ainakaan aio pistää yhtään enempää ropojaan kiekko"bisnekseen". On kuulemme pyydettäessä jonkin verran aikanaan sijoittanut osallistuakseen talkoisiin, mutta asia ei sen enenpää ole hänen intresseissään. Eli siitä suunnasta ei ainakaan olisi rahoitusta luvassa.
 

Supreme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Nyt se paska sitten lävähti kunnolla tuulettimeen, kun vihdoin monen vuoden arvuuttelun jälkeen on myönnetty että kirstu on tyhjä ja velkojien lista on pitkä. Tätähän täällä palstoilla ja turuilla ja toreilla on huhuiltu jo vuosia, mutta tähän mennessä toimistolta on vain vakuutettu että kaikki on hyvin.

Itsekin alan taipua sille kannalle, että heitetään koko Oy nurin ja aloitetaan puhtaalta pöydältä. Onko sarjataso II-divari vai Lappi-liiga, sillä ei ole suurempaa merkitystä. Konkurssin kautta olisi mahdollisuus rakentaa tulevaisuutta terveemmältä pohjalta, mutta tämä toki edellyttäisi sitä että vanhat parrat tulisi saada johtoportaasta hiuksista vittuun puuhastelemasta. Parempi aloittaa nyt puhtaalta pöydältä, kuin kitua tulevaisuudessa jättivelat niskassa... Jospa ne saatanan puupäät siellä toimistolla oppisivat vihdoin virheistään konkurssin kautta!
 
Suosikkijoukkue
Semo tutti parrucchieri.
Jospa ne saatanan puupäät siellä toimistolla oppisivat vihdoin virheistään konkurssin kautta!
Aika härskisti sanottu, kun itse torpedoitte pelastusyrityksen. Kannattaisi vähän miettiä mitä on tehnyt ja mitä paskaa laukoo. Mutta itsenäinen Lappi seisoo omilla jaloillaan jne.

Ei käynyt sitten mielessä, että seuran tulevaisuus oli pelissä kun oma ego meni edelle.
 
I was born Roman and Romanista. And I will die that way. - Francesco Totti

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Aika härskisti sanottu, kun itse torpedoitte pelastusyrityksen. Kannattaisi vähän miettiä mitä on tehnyt ja mitä paskaa laukoo. Mutta itsenäinen Lappi seisoo omilla jaloillaan jne.
Mihinkähän ihmeeseen tässä taas viittaat? Tietääkseni kukaan ei ole vielä tehnyt mitään pelastusyritystä, eikä niin ollen kukaan sellaista ole torpeedoinutkaan.

Jos haluat edelleen jauhaa Kärppien aiotusta osaomistajuudesta, niin be my guest. Suurinosa on ajat sitten todennut, että molemmat seurat kämmäsivät asian hoitamisessa ja tiedottamisessa. Mutta siitä asiasta löytyy oma ketjunsa, jossa voit Lappivihaasi rauhassa julistaa.
 

Supreme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Aika härskisti sanottu, kun itse torpedoitte pelastusyrityksen. Kannattaisi vähän miettiä mitä on tehnyt ja mitä paskaa laukoo. Mutta itsenäinen Lappi seisoo omilla jaloillaan jne.

Ei käynyt sitten mielessä, että seuran tulevaisuus oli pelissä kun oma ego meni edelle.
Idiootti! Olen jonkun verran sinun kirjoituksia lukenut, ja sinulla taitaa olla joku ihmeellinen perversio provota jokaisessa ketjussa, oli aihe mikä tahansa! Modetkin voisi pikkuhiljaa miettiä, että kuuluuko dynamo68:n kaltaiset trollit tänne vai Suomi24:seen...

Ja tuo yhteistyökuvio on jo ajat sitten puitu läpi, ja ne rahat eivät olisi olleet kuin pisara valtameressä tämän hetkiseen tilanteeseen! Niillä ei olisi pelastettu mitään, kun toimistolla on perseilty jo vuosia!
 

jupiter

Jäsen
Suosikkijoukkue
pohjolan joukkueet
Löysässä hirressä

Kyllähän tässä tilanteessa on jääkiekko "vedenjakajalla" rovaniemellä. Mikäli näiden taloussähläilyjen takia ajaudutaan konkurssiin on sen vaikutukset alueen jääkiekolle varsin tuhoisat. Pahimmassa tapauksessa se vetää vanavedessä myös Lappiareenan selvitystilaan, sillä ei senkään talous ole kovin vakuuttavalla pohjalla lehtitietojen mukaan. Samoin seuran uudelleen pyörittäminen joltain lappiliigatasolta tuntuu myös varsin vieraalta. Sen polun läpivieminen veisi lyhimmilläänkin kolme pitkää vuotta, jotta päästäisi tälle nykyiselle suomisarjatasolle. Vaatisi vielä tietysti varsin tasokkaan joukkueenkin, että nousut toteutuisi. Paljon ehtisi vettä virrata kemijoessa jos näin jouduttaisi toimimaan.

Samoin konkurssin jälkeen jättämät ( mahdolliset hoitamattomat) velat jättäisi tulevaisuudessa monen yrityksen ulkopuolelle tuki- ja yhteistyökuvioista jatkossa. Se on aivan varma. Tähän näin pienellä taloussalueella ei yksinkertaisesti ole varaa. Lisäksi pelaajavirrat taitaisi jonkun lappiliiga ruljanssin myötä kääntyä etelää kohti ja jollain tämänhetken B-junnutasolla ei yksinkertaisesti tultaisi nousemaan takaisin ss-tasolle. Näimpä tuntuu, että ollaan äärettömän tiukasti puun ja kuorenvälissä. Sanoisimpa että roikutaan löysässä hirressä tai oikeammin sanottuna pirun tiukassa sellaisessa.

Varsin synkiltä tilanteet näyttävät katsoi niitä miten vain. Kyllä taitaa ainut oikea ratkaisu olla velkasaneeraus ja pitkänkaavan "niukat" ajat talouden pidossa. Tämän lisäksi pirusti uutta verta toimistolle ja hallitukseen ideoimaan uusia kujeita talouden kohentamiseen. Näin saataisi ehkä hitunen uskottavuutta ja tukijat rauhoittumaan samoin kuin pelaajat uskomaan vielä seuraan. Mikäli pelaajat hylkää seuran menetetään samantien koko seura, näin se taitaa mennä.
 

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Olen antanut itselleni kertoa, ettei Seppo Kukkola ainakaan aio pistää yhtään enempää ropojaan kiekko"bisnekseen".
Jos näin on, niin pulinat pois ja iloisesti konkurssiin. Kukkola ei ilmeisestikään halunnut aikaisemmin muita osakkaita RoKiin, kuin ainoastaan saunakavereitaan. Minimiosakepotit olivat aika suuria. Jos Kukkola ei fyffeä likoon lyö, niin kuka sitten. Ei kukaan muukaan. Käräjäoikeus tuskin myöntää yrityssaneerausta täysin elinkelvottomalle hiekkalaatikolle, mene ja en tiedä. Pelikentälle ei varmaankaan kannata, eikä edes pysty jäämään roikkumaan, ilman kovia panostuksia tai yrityssaneerausta tai molemia yhdessä. Eipä silti, ei tämä haittaakaan, vaikka epäselvä tilanne jatkuisi myöhään syksyynkin. Ei Lappi-liigaan tarvitse jäällä käydä. Haapa-aro tuskin enää velaksi päästää edustusjoukkuetta jäälle. Tarvitaan ihme, tarvitaan Jeesus, että RoKi pelaa Suomi-sarjaa keväällä.
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy