Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

RoKin loukkaantumistilanne ja sairastupa 2009–2010

Viestiketju osiossa 'RoKi' , aloittajana Stonewall, 29.11.2009 klo 10.32.

 1. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Inkeröinen ilmeisesti tervehtyy joulukuun alun "tuhannen pisteen" viikolle. Kokkosen mukaan taikuri piikitetään ja teipataan kasaan jo keskiviikon Hokki-otteluun. Järvitalon tilannekin näyttää siltä, että mies saattaa palata viimeistään SapKo otteluun.
  Muista loukkaantuneista (Nurmenniemi, Fomin, Haipus ja Anttila) ei allekirjoittaneella ole havaintoa.
   
 2. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Voisivat tuolla Rokin sivuilla hieman infota näistä loukkaantumisista tarkemmin vai halutaako tieto pitää vastustajilta salassa. Toivottavasti äijät paikkaillaan pelikuntoon ainakin näihin peräpään peleihin, jotka ratkovat varmasti pidemmässä juoksussa mm. sen, kuka joutuu karmivaan karsintaan.
   
 3. sinitonic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki hockey
  Haipus on sivussa aluksi 4viikkoa ja jos olkapää ei asetu siinä ajassa niin vamma vaatii leikkausta! ei hyvä!
   
 4. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Inkeröinen, Järvitalo, Fomin, Nurmenniemi ja Anttila olivat eilen jo kaikki rivissä. Haipus on tällä hetkellä ainoa loukkaantunut, joten hieman on valoa risukasan päässä.
   
 5. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Markus Himanka on flunsassa/vast. Eli on poissa SapKo pelistä. Tarkoittanee, että Peltsi ja JoKi-Erkkilä jatkavat pakin tonteilla.
   
 6. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Onko kenelläkään tietoa, milloin Haipus on tositoimissa? Kuulin huhuja, että mies olisi jo mukana perjantaina Vantaalla, mutta tietolähteeni ei ikävä kyllä ole tähänkään saakka ollut se varmin tapaus. =D
   
 7. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Löfman on kuulemma telonut itsensä pelikyvyttömäksi eilisessä pelissä. Onko kenelläkään tieto mahdollisten vammojen vakavuudesta? Onneksi Santala on ilmeisesti kunnossa, vaikka sai Kajaanissa törkeän taklauksen selkäänsä.
   
 8. Canis Lupus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki, LuPo
  Lainaus:
  Löfman todellakin satutti jalkansa, vaihtoaition luukusta nähtynä etureiteen pistettiin jäitä. Puujalka vai revähdys, en tiedä. Hän pyrki ajamaan Hokki-pelaajan pystyyn kovavauhtisella avojään pommilla. Sekä Löfman että Hokki-pelaaja lensivät, Löfmania sattui.

  Santala meni tosiaan Virtasen taklauksesta pää edellä laitaan. Makasi sitten paikallaan pari minuuttia. Rike oli ehdottomasti selvä, ei siinä mitään. Jäähynä typerä, tekona typerä Virtaselta. Heitin kuitenkin naapurikatsojille arvauksen, että Santala ehtii vielä samaan ylivoimaan pelaamaan, muttei aivan ehtinyt. Liian pitkä matka, kun piti kiertää päädystä poistuessa pukuhuoneeseen takakautta. Oli jäällä vasta juuri jäähyn päättymisen jälkeen, mistä todisteena laukaus ajassa 32.09 (jäähy päättyi 31.52). Peliaikatilastossa sai kolmannessa erässä toiseksi eniten peliaikaa RoKi-pelaajista. Huomattavaa on, etten syytä Santalaa ison jäähyn kalastamisesta.
   
 9. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Voi hel....tin Pesonen! Mies on mennyt ymmärtääkseni telomaan Silvanderin eilen pelikyvyttömäksi!? Myöskään Joki-Erkkilä ei pelannut koko peliä. Tätä tässä pelättiin, että miehiä laitetaan lasarettiin juuri karsintojen alkaessa! Toivotaan, että äijät kykenevät palamaan terveiden kirjoihin mahdollisimman pian, sillä etenkin Silvander on varmasti vauhtiin päästyään vaikea pidettävä alasarjalaisille!
   
 10. sinitonic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki hockey
  Tillanen ei kuulema pelaa enää tällä kaudella, loukkaantunut. Pahus...
   
 11. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Lainaus:
  No eipä ehtinyt mies kunnolla edes päästä näyttämään osaamistaan. Olisi ollut kyllä mielestäni Limppua parempi vaihtoehto maalinsuulle. Toivotaan, ettei sarjapaikka vaihdu kuitenkaan epävärman maalivanhtityöskentelyn ansiosta!