Ilmoitukset

Nimimerkki Pordinard on passitettu kuukaudeksi pelikieltoon Liigan kurinpitopäätökset -ketjun viestistä, joka oli hyvän täysin hyvän maun vastainen henkilökohtainen hyökkäys. Myös nimimerkin aiempi rikehistoria vastaavista teoista vaikutti pelikiellon pituuteen.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

RoKin kasvatit maailmalla

Viestiketju osiossa 'RoKi' , aloittajana adidasler, 06.09.2009 klo 16.42.

 1. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Avataan tänne ketju, jossa voimme keskustella Rovaniemeltä lähteneiden pelaajien edesottamuksista maailmalla.

  Erkinjuntti alkaa lunastamaan niitä asioita, joita mieheltä on (ainakin allekirjoittanut) odottanut. Tänään Juntti on tehtaillut pelin puolessa välissä jo tehot 1+1 Ruotsia vastaan! Liike ja voima tuntuvat tarttuneen kesän treenien johdosta ja meno on sen mukaista. Hienoa, Antti! Toivotaan, että läpimurtovuosi (liiga) on se seuraava vuosi.. Maajoukkuepaikan vakiinnuttaminen on myös ajankohtaista tulevina vuosina.

  Kuinkas on sitten Alanteen, Kokkosen ja muiden napapiiriltä lähteneiden lupausten laita...? JYP sai ainakin omasta mielestäni todellisen vahvistuksen Alanteesta. Toivottavasti keihitys jatkuu suotuisana keskisessä suomessa. Itse toivon ja uskon, että Alanne saa peliinsä lisää voimaa ja räväkkyyttä, jonka johdosta liigaporttien avautuminenkaan ei kuulosta muutaman vuoden päästä mahdottomalta.

  Edit. HEP,HEP! 3000 viestiä Rokin keskusteluissa täynnä!!
   
  Viimeksi muokattu: 06.09.2009 klo 17.28
 2. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Kaikki, esim. Jyväskylässä kiekkoa seuraavat voivat vapaasti kommentoida tänne Rovaniemen nuorten miesten otteita. Itse tulen todennäköiseti näkemään halutessani mm. Alanteen useampaan otteeseen täällä etelässä.

  Ketäs Rovaniemeltä nyt pelaa jossakin liiga-/mestispaikkakunnan seuroissa? Alanne, Kokkonen, Iivari...??
   
 3. Nile Jäsen

  Lainaus:
  Kärppien B-junnuissa pelaava puolustaja Aleksi Sutinen, joka aloittaa nyt toisen kautensa kärppien junioreissa.
   
 4. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Tänään pelatussa A-nuorten Ilves-JYP -otelussa. hämmensivät myös Rokin kasvatit Alanne ja Kokkonen. Molemmat pelasivat kakkoskentällisessä ja ainakin Alanne pääsi pyörittämään myös ylivoimaa tehden ottelussa tehot 1+1. Kokkosen Petrille laitetaan 0+1 ja useampi 2 minuuttinen. Kokkonen pelasi ottelussa noin 15- ja Alanne reilut 13 minuuttia.
   
 5. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Tapparan A-junnuissa pelaa Rovaniemellä syntynyt hyökkääjä Matias Simontaival (-92). Esiintynyt nuorten maajoukkueissakin, mutta taustoista en tiedä sen vertaa että onko mitään RoKi-taustaa.

  Samaten bongasin Sportin A:sta maalivahti Toni Ruokasen (-91), hänenkin syntymäpaikkansa on siis Rovaniemi.
   
 6. Nile Jäsen

  Lainaus:
  Rokin kasvatteja hänkin. Aloittaa nyt toisen kautensa Vaasassa.
   
 7. Roki6666 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Roki, TP-47 ja Wowo
  Lakkala Kalpa

  B2-nuorten SM-karsintalohkon pistepörssin kärki on Rokin kasvatteja:


  Sij Pelaaja Joukkue O M S Yht

  1 LAKKALA Juho KalPa 1 3 1 4
   
 8. Supreme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Alanne ja Kokkonen näyttää vakiinnuttaneen paikkansa Jypin A:ssa. Alanne tehnyt 3.pelissä 1+1 ja Kokkonen 0+1. Molemmat pelaavat säännöllisesti 2.kentässä.

  Antti Iivari sen sijaan ei ole päässyt Pelicansin A:n mukaan vielä. Iivari on pelannut KReippaan riveissä B:n SM-sarjaa. 3.pelissä tehot 1+1. Mutta Iivarin aika koittaa varmasti vielä, onhan kyse vasta -92 syntyneestä nuoresta herrasta.
   
 9. Vilijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Erkinjuntti 1+3 tänään Pelicansia vastaan. Jos sama meno jatkuu (4 ottelua, 1+6) niin MM-kisapaikka ei ole kaukana ensi keväänä! Olympiakisojen jälkeen ei varmaan NHL-pelaajilla enää MM-kisat kiinnosta, joten mahdollisuudet on ainakin hyvät. Siellähän EJ voisi sitten pelata itselleen vaikka NHL-varauksen...
   
 10. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Lainaus:

  Hyvin menee AEJ:llä. Tämä on ollut tiedossa, että jos Antti saa tarpeeksi vastuuta ja sopivat pelikaverit rinnalleen, niin jälki on tuhoisaa. Uskon itsekin, että MM-kisapaikka on terveelle Erkinjuntille hyvinkin mahdollinen.
   
 11. Nile Jäsen

  Lainaus:
  Ei kuitenkaan kannata alkaa vielä tämän pelin tai ensimmäisten neljän pelin perusteella jakamaan paikkoja mm-ryhmästä. Hieno ilta Juntilta, mutta ei se 4 pinnaa niin erikoinen ole, jos joukkue tekee niitä yhteensä 10.
   
 12. Karpaasi_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Lainaus:
  Toisaalta voidaan myös laskea, että mies oli väsäämässä 40% joukkueen maaleista. Saman prosentin kun pitää loppukauden niin on pörssissäkin kärki kympissä :)
   
 13. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Erkinjuntin pisteputki ei ota katketakseen. Tänäänkin 1+0 ja paljon hienoja suorituksia kentällä!! Toivotaan, ettämiehen suunta on vielä kauden mittaan ylöspäin, niin hyvä tulee. Jo nyt voi sanoa, että terveenä mies paukuttaa varmasti tälläkaudella oman liigapiste-ennätyksensä.

  Myös Antti Iivari sai vakuutettua tarkkailijat taidoillaan Reippaan B1 joukkueessa, koska pääsi tänään Pelicansin nuorten peliin. Peliaikaa ei kuitenkaaan vielä paljoa (noin 6min.) tullut, mutta siitä se lähtee!
   
 14. Lare1 Jäsen

  Onko kenelläkään tietoa näkyykö Rovaniemellä jossain ravintolassa UrhoTV? Erkinjuntinkin matsien seuraaminen olisi vähän helpompaa, toki itsellä tässä tapauksessa kiinnostaa lähinnä huominen Tappara - JYP.
   
 15. Surukuku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
  Nuorten SM-liigaa Kärpät - JyP 28.10.-09

  Pistänpä tähän muutaman rivin illan pelistä lähinnä RoKi-kasvattien otteita kommentoiden - tosin Alanne ei ollut kokoonpanossa ollenkaan, mutta olipa edes Kokkonen.

  Kuten ottelupöytäkirjastakin voi havaita, Kokkonen ei saanut isommin luottoa valmentajalta eikä oikein pelikavereiltakaan, mutta hänen onnekseen yksi jyppiläinen spedeili itsensä ulos jo toisessa erässä ja sitä myötä Kokkonenkin sitten sai hieman lisää peliaikaa.
  Oikeastaan merkillepantavinta Kokkosen pelissä ja otteissa on sellainen rutiinin puute, mikä johtuu nähdäkseni siitä, ettei hän ole pelannut vielä tähän asti ikäistensä huippujoukkueissa. Se näkyy selkeimmin epävarmuutena sijoittumisessa, syötöissä sekä ratkaisuissa paineen alla - luistelu on silti ihan hyvällä tasolla.

  Mutta - nythän hänellä on paikka kehittyä ja näyttää kykynsä, joskaan se ei kyllä ole helppoa tyvipään joukkueen jämävaihtoja tahkotessa.
  Seuraavan kerran häntä voinee nähdä Oulussa 9.12., sikäli kun on pelaavassa kokoonpanossa.
   
 16. Museoesine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja muut keskisuomalaiset
  Kokkonen pelasi alkukaudesta kakkospakkiparissa 15-20 minuutin peliajoilla, mutta viime otteluissa peliaika on pudonnut. JYPin pakeista puolet oli sairastuvalla syyskuun ajan, minkä vuoksi Kokkosen pakkiparina pelasi ensimmäistä kauttaan A-nuorissa pelaava hyökkääjä. Alkukausi on siis ollut vaikea sekä Kokkoselle että koko joukkueelle.

  Nyt JYPillä on kuusi tervettä (tai ainakin pelikykyistä) puolustajaa, mutta pelilliset ongelmat ovat ilmeisesti pahentuneet. Samoin loukkaantumishuolet ovat siirtyneet hyökkääjiin ja peliaikojen perusteella Alannekin on todennäköisesti loukkaantunut lauantaina Lukkoa vastaan, koska hänen peliaikansa jäi alle 10 minuutin, kun enimmäkseen se on vaihdellut 16-21 minuutin välillä.

  Kotihallissa JYPiä ei ole vielä pahemmin näkynyt (5/16 ottelua), joten parempia kommentteja kummastakaan herrasta on vaikea antaa. Alanne oli hyvä näkemissäni peleissä, mutta Kokkosesta ei noissa peleissä jäänyt muistikuvia. Seuraavat JYPin kotipelit ovat parin viikon päästä, joten toivottavasti silloin näkisi Kokkosta ja Alannetta paremmin.
   
  Viimeksi muokattu: 29.10.2009 klo 01.35
 17. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Jyväskylän agenttini mukaan Joonas Alanne on murtanut kätensä ja pelit tältä kaudelta ovat ohi. Käsi kyllä paranee, mutta Joonas menee armeijan harmaisiin (vihreisiin) täällä Rovaniemellä tammikuussa. En sitten tiedä ottaako edustus Joonaksen rinkiinsä keväällä. Toivoisi näin käyvän.
   
 18. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Lainaus:
  No voi perskeles! Harmi homma, sillä Joonas pelasi ainakin kahdessa näkemässäni tämän syksyn nuorten sarjan ottelussa helvetin hyvin! Allekirjoittanut ajattelee kuitenkin aina niin, että kaikella paskallakin on joku tarkoituksensa. Nyt Joonas saa suoritettua varusmiespalveluksensa pois ja pääsee sitten edarin mukaan takomaan mestispisteitä. =)
   
 19. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Nostetaanpa hieman tätäkin ketjua..

  Ilmeisesti Alanne on koko kauden poissa, kun ei ole kuulunut/näkynyt mitään viime aikoina? Onko murtuneesta kädestä mitään uutta tietoa? Entäpä Iivari? Oliko tälläkin nuorella miehellä tällä hetkellä jokin vamma, joka estää pelaamisen?

  Täytyy vielä hypettää Erkinjunttia, joka oli tänään Leijonien ykköskentässä! Hienoa, että mies alkaa vakiinnuttamaan paikkaansa maajoukkueessa. Katsoiko joku pelin? Miten E-J esiintyi Tsekkejä vastaan?
   
 20. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Lainaus:
  Käsittääkseni murtuma on paranemassa. Joonas tosiaan menee armeijan vihreisiin tammikuussa, ja ei ole pelikunnossa (=niin kunnossa, että mahtuu kokoonpanoon) tällä kaudella. Toivoisi kuitenkin, että hän pääsee edustuksen treeneihin kevään mittaan. Tästä en tosin ole kuullut yhtään mitään varmaa, mutta toivotaan.
   
 21. Teukka Teräs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät Rangers Asplöven
  Joonas Alanne takaisin Rokin sinisiin. Tai ainakin kakkosjoukkueeseen.
  01/09/2010 Joonas Alanne (F) JYP U20 RoKi U20
   
 22. arska89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, Tappara, Koovee, TamU
  Tämä on varmaankin sopiva ketju: Elikkä ajattelin kysyä silkkaa uteliaisuuttani, miten hyvin esim. Rokin omat junnujoukkueet pärjäävät?
   
 23. Roki#23 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  All north Arctic Circle team`s
  eilen II-divarin peli RoKi A-Kemin Lämärit 3-4ja. Yksilövalmennusta kaipaa kovasti jokainen ikäporras. Kun saadaan taidot kehitettyä sen voi sitten jalostaa joukkue pelaamiseen.
   
 24. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Antti Iivari oli tänään molemmissa K-reippaan (B-SM) maaleissa syöttäjänä. On siis ilmeisesti huhuista huolimatta pelikuntoinen ja saa joukkueessa paljon vastuuta. Alanteen Joonaksella ei sen sijaan ole vielä lähtenyt ainakaan pisteiden valossa kulkemaan Rokin kakkosporukassa?