RoKi Hockey kaudella 2020–2021 – Immosen viimeinen mahdollisuus?!

  • 102 453
  • 304

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Hienostihan pojat siellä taistelee, vaikka sarjaporrasero on A-junnuissakin suuri. Harmi kun ei tuonne hallille kehtaa työntyä (kun se on kielletty), vaikkakin näyttäisi siellä yleisöä jokunen olevan.

Virheet maksaa paljon näissäkin peleissä ja oppirahoja maksetaan, mutta onhan tuo huikea kasvu, kun 3 vuotta sitten tahkosivat Suomi-sarjaa. Nyt pitäisi jätkien osata vähän naatiskella, vaikka hankalaahan se on kun on kiire. Täysillä joka matsiin ja 60 minuutin jälkeen taulu näyttää miten kävi.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Mopedi suuntaa myös ulkomaille, eiköhän tämä ulosmyynti tarkoita pikkuhiljaa kauden loppumista. Ainakaan kovin tosissaan kohti kevään pelejä ei olla menossa.

Pelaajathan on vapaita tekemään mitä vaan, kun lomautus on päällä, joten turha näistä on kitistä ja pitäähän poikien saada töitä tehdä. Seuran hengissä pitäminen on tämän kauden teema ja hyvä niin. Kiitoksia Villet ja Sebastian, tsemppiä tuleviin koitoksiin ulkomailla.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, KooKoo, SaPKo, NATO
Siihen malliin lappaa ukkoa ulos RoKista, että nyt jos päätettäisiin jatkaa sarjaa (ei tosin ala), niin vähänkö olisi epistä.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Aivan sama kuha ollaan elossa ja en usko että Roki pelaa jos ei katsojia. Son niin iso kulu pelattiin kotona (200€ h jäämaksu pelkästää) tai vieraissa ettei mitään järkeä.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Aivan sama kuha ollaan elossa ja en usko että Roki pelaa jos ei katsojia. Son niin iso kulu pelattiin kotona (200€ h jäämaksu pelkästää) tai vieraissa ettei mitään järkeä.
Samoilla linjoilla minä olen TuTon suhteen. Tärkeintä minulle on, että TuTo pelaa Mestistä ensi kaudella.

Mutta annetaan niiden pelata ilman yleisöä tynkäsarjaa, joilla on siihen rahaa. Ei se ole meiltä pois. Kohdataan me köyhät sitten toisemme viimeistään ensi kaudella.
 

Snedo

Jäsen
Ohhoh, kylläpäs tuli puun takaa ja todellakin kelpaa tämä. Toivotaan nyt vain, että ensi kaudella päästäisiin edes pelaamaan. Tämä kausi alkaa olla jo taputeltu.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Kasper poikaki lähti Ruotsiin, palakkakulut alkaa olla leikattuna puoleen vaikka lomautus päättyisi. Toivottavasti pojat palaa ens kaudelle, kiitos Elo ja tsemppiä keikalle!
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Iisakan Olli seuraavana ruotsiin, toivottavasti pysyy ehjänä ja saa itseluottamuksen kuntoon onnistumisen myötä. Tsemppiä Olli
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Ens viikolla jos palattas kaukaloon niin meidän rosteri näyttäsi tämmöseltä palttiarallaa:

JärveläOM-Levänen-Lehtimäki
JokiErkkilä-Torikka
Hartikainen-Ulkuniemi-Hanska
Välitalo-Pylkkänen
JärveläA-Meisaari-Smedberg
Väinölä-Ahlmark

Ronkainen
Pelino

57 maalista on lähtenyt 32 maalia ja tehopisteitä 77.

En tiiä onko kauden jatkumisessa meidän osalta mitään järkeä. Nuorisoa jouduttas repimään ajunnuista pois että saadaan jengi kasaan ja tuskin tukirahaa tulee niin paljoa että kulut kattaa.

On tämä korona kyllä kiekkoilijoille ja niiden seuraajille kusistapaskaa.
 

Easy Play

Jäsen
Kyllä Rokin rosteri kieltämättä alkaa nyt olla melko ohkanen, jos pelit jatkuisi. No katseet lienee jo ensikaudella. Nyt on kyllä mielenkiintoista nähdä millaista pakkaa Maso alkaa Rovaniemelle ensi kaudeksi kasaamaan.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Ei ole ohi ennenkö rajummalla bmillä oleva henkilö on laulanut, vai miten sesanonta meneekään nykyään.

Mutta jos kuusta ei tipaha toista tukipakettia niin Rokin kausi on taputeltu. Harmittaa hirmusen monia asia, eniten ehkä se että oisi ollut potenttiaalinen jengi keväälle ja Santerin kanssa keväällä on kulkenut aina syksyä keveämmin. Sitä ei tulla näkemään kun lomautuksen jälkeen koko kärki pakeni länteen, vaikka se raha putoaisikin.

Valtion tarjoama oljenkorsi on kyllä niin ohut ettei sen kanssa pärjätä ja seura ei välttämättä selviäis jos täsaä lähetään hakemaam joku lisä kupru talouteen. SaPKo jo sen reilusti myönsi ja kun huomenna rahanjako julkistetaan niin se on edessä meilläkin.
 

gran reserva

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Oikea ratkaisu.
Ylimääräistä tappiota olisi tullut liikaa loppukaudella. Nyt edes jokin mahdollisuus ensi kaudelle päästä kuivin jaloin. Harmi, tässä joukkueessa olisi ollut potentiaalia mutta sitä ei saatu syystä tai toisesta esille
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Mestis-kausi 2020-21 päättyi RoKin osalta - Katsaus menneeseen ja tulevaan | RoKi Hockey

Rokin sivuilla toimarin mietteet nyky hetkestä ja tulevasta. Tulevaisuutta lähetään rakentamaan uudella kausarikampanjalla.
Nyt on ollut niin niska jumissa tästä ettei tässä pysty oikein summaamaan tästä kaudesta mitään, kyllähän se potenttiaali jäi mittaamatta koska pelit loppui ennen aikojaan.

Järkevä päätös seuran kannalta, eilistä ei pidä enää uhrata yhdellekkään ajatukselle vaan on katottava mykiö tarkentuneena kohti tulevaa. V*tuttaa niin ettei kierrä veri mutta ei voi mitään.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Nämä ovat kovia päätöksiä.

Aina tulee uusi kausi ja nyt on enemmän aikaa rakentaa kohti uutta kautta.

Jostain syystä tuli mieleen legendaarinen Pedron tarina. Tästä kaudesta jää monelle tarina kerrottavaksi, vaikkakin ei kaikille se mieluisin mahdollinen.
 

Pedon kynnet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Surullista, mutta järkevää. Jos siis saan huutaa ns vieraaseen pöytään.Ja minähän huusin, ilman kenenkään lupaa :) . Mutta joo, katseet tulevaan ja toivottavasti rahkeet on kunnossa ensi kaudella , eli korona hellittää ja talous antaa myöten? On koko pohjoisen kiekkoilun etu,että nämä ns suurimmat seurat (Liiga/Mestis ja toki Suomisarjakin) pysyisivät pystyssä ja mieluusti vielä kilpailukykyisinä. Ja tottakai myös alempien sarjojen seurat, jotka toki ei niin paljoa ole yleisötulojen varassa, mutta kuitenkin.

Ja, tottakai toivoisin ettei yhtään, koko Suomessa, konkurssia tai sarjapaikasta luopumista nähtäisi. Mutta näin voi valitettavasti käydä, myös korkeammalla tasolla? Ei voi kuin seurata tilanteiden kehittymistä... vaikka syksyyn on pitkä aika.
 

Snedo

Jäsen
Nyt on A-junnut tehneet aika kovan tempun kun ottivat avausvoiton kaatamalla vieraissa Kärpät, mahtava juttu! Ronkaisella jälleen semikova iltapuhde kun ottanut kevyet 50 koppia.. kenelläkään antaa lyhyttä referaattia pelistä?
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Kyllä Tommi pelaa hienosti edeiieen ja hienoa että saa pelata kun edari on lomalla. Ens kaudella voi olla ykkösveska.
 

IkuinenVappu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Rovaniemellä on otettu tyynesti vastaan kauden lopettaminen Mestiksessä. Todennäköisesti seura on hoitanut informaation pelaajien suuntaan hienosti, rehellisesti ja pelaajia kunnioittaen koko tämän harmillisen pelien keskeyttämisen ajan. RoKi säilyy uskottavana organisaationa jatkossakin ja se on hienoa!
 

gran reserva

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Hyvin Ronkainen pelasi kaksi viimeistä u20-ottelua. Huomioitavaa on, että sarja on 01 ja 02 pelaajille, joten tavallaan siellä 99-pelaajan pitää pärjätäkin
 

Vide68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, RoKi
Menee joko ohi aiheen tai ei, mutta Rollon Pojat vihjailee ”Lappi liigan kovinta signausta” ja kovasti on Joki-Erkkilän figuuria. Taitaa kiekkoilla Rovaniemellä kauden ja ensi kaudella takasin?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös