RoKi Hockey kaudella 2019–2020 – menestyminen keskiöön

  • 93 473
  • 249

Rautakansleri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, RoKi, alasarjajoukkueet
Voitto Jokipojista ja matka kohti suoraa säilymistä sen kun lyhenee ja kevenee. Kaksi seuraavaa peliä Peliittoja ja Kiekko-Vantaata vastaan. Niistä tulee todennäköisesti voitot, ja koska seuraavana oleva Hokki joutuu pelaamaan TuToa ja Ketterää vastaan, kymmenenneksi nousu on meiltä jo realismia, ei enää mitään haaveilua.
 

Vanhus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki
Nyt oli kaksi erää + kolmannesta erästä 6 minuuttia NIIN sekavaa pelaamista että kaksi pistettä varmasti maistuu joukkueelle. Jokainen pelin seurannut näki, että pelillisesti huonompi voitti. No, onneksi vain pisteillä on merkitystä. Seuraava peli on sitten ns. 6 pisteen matsi. Peliitat on todella vaikea vastus kotiareenallaan. Täytyypä ajella katsomaan perjantaina kuinka siellä pärjäillään.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Olipa mukava kattoa keskiviikon kiekkopeliä, tajuton vauhti ja oli kyllä molemmilla tontteja.

Kyllähän meän peli on nyt kehittynyt huimasti. Ajoittain tulee niitä siedettäviä hetkiä ja pyörityksiä mutta nyt se maalinestopelaaminen on parempaa ja takaiskuilta vältytään. Ja nyt uskalletaan sen kiekon kanssa tehä ja autetaan lähelle kiekollista. Tänään oltas voitu laukoa enemmän mutta riitti voittoon ja se on pääasia. KElolle ja Mikkolalle tärkeät osumat.

En lähtis tuomitsemaan voittoja oli vastassa kuka vain, jokainen ilta pitää olla 100 lasissa jos mielit voittaa.

Hienoa valmennus, hienoa joukkue ja kansakin tullut hallille katsomaan piristinyttä Rokia.

En vaan ymmärrä miten nuita katsojia lasketaan, veikkailin 1500 katsojaa niin jäi 400 vajaaksi.
 

Vanhus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki
Joo, täysi kunnia joukkueelle hienosta noususta. Ehkä odotusarvo matseihin on noussut parantuneiden otteiden myötä. Parantunut yv on iso juttu ja sillä kairataan loppukaudesta vielä monta pistettä.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Peli oli eriskummallinen, Jokipojat vei ekaa erää ja lähti tappiolla erätauolle. Toisessa erässä meno kääntyi Rokille ja taas Roki meni erätauolle tappiolla. Kolmas erä oli enemmän Jokipoikien mutta Roki teki yhen enemmän. Oli siinä Jokipojilla enemmän ylivoimaa, enemmän paikkoja ja torjuntoja Hölsällä muuan enemmän joten pelin kokokuva oli enemmän Jokipojille.

Vaikka Tami on kaikenlainen ja erilainen niin sen rinsiipit sopii taas kerran tähän:

1. Jos maalivahtien pelaamissa on eroja.... Hölsä voitti Kotkaniemen
2. Jos erikoistilanteiden pelaamisessa on eroja... Roki YV 66,7% Jokipojat 0%

3vs3 Roki sai ekan laadukkaan paikan ja käytti sen.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Meinaa pää sulaa, täysin hallussa ollut kolmas erä sitten sössitään kun luullaan että voitetaan. Kaksi samanlaista läpiajoa ja kaksi kertaa Paavoa kusetettiin.

Justiin kun saadaan vähän siimasta kiinni niin v*tun leikkimisellä sössitään. Oli paikka nostaa sijoitus pois viivan alta ja jatkaa kohti Vantaata voitto taskussa niin ei maistu.

Ihan sama miten huomenna, en jaksa kattoa.
 

always right

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestis ja alasarjojen palkattomat raatajat
Justiin kun saadaan vähän siimasta kiinni niin v*tun leikkimisellä sössitään. Oli paikka nostaa sijoitus pois viivan alta ja jatkaa kohti Vantaata voitto taskussa niin ei maistu.
Niiinpä, onneksi ei tänään kokoonpanossa pakkia joka edellisen pelin miinukset repi itselleen mutta ullatus ullatus ketä tänään ...
no, tilastot kertoo koruttomasti kolmen viimeisen perseilijät. Ei mitään Peliitoilta pois, hieno voitto ja kylmä viimeistely.
Onneksi huomenna pelataan Areenalla Lappi liigaa, siellä useammin kotijoukkue voittaa eli helppo katsottava valita.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Eilinen sulamine ja omakin pään sulamine on unohettu. Pitäähän se kattoa miten se Vantaa hotellin tanssi on saattanut joukkueen uuteen matsiin. Lehtimäki on pudonnut pois joten se varmaan Mikkola on jo scouttaamassa uutta tähtipelaajaa ensi viikolle, NOT.
 

Vanhus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki
Istuin keskellä Vantaalaiskatsomoa ja kuuntelin minuakin vanhempien ukkojen epäuskoista keskustelua kun Paavo napsi kiekkoa yksi toisensa perään. Totesivat yksimielisesti, että nyt on sitten nähty mestiksen paras maalivahti. Pojat olivat päättäneet taistella vaikka ukkoja oli vajaa neljä kenttää. Hieno voitto! Nyt voisi Mikkola kyllä ottaa muutamaan pelaajaagenttiin yhteyttä, poikia on liikaa telakalla.
 
Hölsän peli oli maaginen kulunutta ilmaisua käyttäen. Lisäksi RoKilla on ainakin yksi ketju, joka kelpaisi varmaan muillekin mestisseuroille, nimittäin Heikkinen-Elo-Lahtinen. On joukkueessa muitakin hyviä yksilöitä, mutta tuo ketju oli toimiva kokonaisuus.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
On tämä erikoinen vaihe/sarja/joukkue. Tämä oli oikeastaan sen Hokki pelin toisinto, kiekolla ei tehty juuri muuta kuin lyötiin maaliin. Todella kylmää viimeistelyä paikoista ja oman maalin edessä tylynä. Oltiin pesukoneessa mutta aika vähän paniikkia niinkuin alkukaudesta. Huikea taistelu ja kasvojen pesu eilisen säälittävän viimeisen viisminuttisen jälkeen.

Paavoa ei tule monesti mainittua nykysin, koska taso on selvää jo ennen peliä, mutta pelaahan Paavo aiva tajuntonta kautta. Illasta toiseen jaksaa pelata ja millä tasolla. Aivan huikea kumiukko, parasta Paavoa koskaan. 29 peliä, yli 850 torjuntaa yli 90%. Voittotilastoa maalivahdeilta katsotaan mutta yksikään peli ei ole Hölsään kaatunut. Välillä tulee niitä ripareita eteen ja mailan kanssa tyhmiä rännejä mutta muuten aivan timanttia.

Ratkaisijoita löytyy myös HEL-ketjun takaa, ja niitä tarvitaan. Smedbergiltä todella hyvä peli tänään, niinkuin koko Karvisen ketjulta jossa titaanikäsi kapteenikin onnistui taas Vantaalla. HEL-ketju pelaa kiekon kanssa parhaiten mutta hieman se menee näppäilyksi kun pitäs laukoa. Kaikilla on hyvä laukaus mutta nyt haetaan tyhjää maalia ja monesti kiemurrellaan koko vaihto kiekon kanssa ulkopuolella. Toki mukava niitä sommitelmiakin on kattoa mutta ei syötetä enää ku se paikka on.
Kuuteen oli täys mahis mutta kolme on parempi ku nolla. Peli kerrallaan kohti maaliskuuta, turha kai tuota taulukkoa om vahata. Nyt onneksi viikon huili ja perjantaina maailman hankalin Keuruu.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Jälleen kerran ollaan taisteltu itselle paikka jossa pelataan jo playoffia vai pitäskö sanoa playinnia tammikuussa. Jokainen peli on elintärkeä ja se pitää voittaa, peli kerrallaan. Vaikka edellisessä postauksessa tuli sanottua että peli kerrallaan niin hupsutellaan vähän numeroilla.

Mutta tärkeintähän se on että on herätty pelaamaan, rohkeammin ja kokonaisvaltaisesti paremmin. Tämä ei ole tuulesta temmattua sillä joukkueen viimeisen 9 pelin otanta on 18 pistettä eli 2 pistettä per peli todella lyhyellä matematiikalla. Kehitys on ollut huima, edellinen kymmenen pelin 10 pelin otanta on 5 pistettä, vielä lyhyemmällä matematiikalla 0,5 per peli. Ja siitä kun mennään vielä kauden aloitus kymppiin jolloin 10 pelin otanta on 9 pistettä, 0,9 pistettä per peli. 32 pojoa kasassa ja sarjan toka vika on tilanne kun kaudesta on tahkottu reilu puolet.

Vanhoja on turha enää muistella, nyky tasolla me päästään ulos karsintapaikalta, nyky tahdilla myös viimeiset pleijaripaikat on mahdollista ja niin kauan kun mahdollista niin pitää mennä kaasu auki. Viime vuonna paikat 7 ja 8 meni Rokille 71 p sekä Keupalla 69 p. Eli hieman kestää hyytyäkki koska keskikasti on todella tasainen.

Ei napostella sen enempää, son tuplapeli kotona. Tänään vastassa Keupa, hieman siipirikkoisena mutta ei lähetä aliarvioimaan. Rokille Keupa on omana aikanani ollut hankalin vastustaja kautta aikain. En oo läränny tilastoja mutta tuntuu että jokainen mittelö on otettu pataan. Tänään tuota tilastoa on mahollisuus rukata paremmaksi.

Roki saa tänään pelaajia takaisin joka ovat kyllä kova juttu, kun katsoo viime viikkojen kokoonpanoa. Pumpanen ja Koivunen palaa rosteriin ja myös kanukkihanskaaja Stadel oli merkattu seiska pakiksi. Hieman harmittaa kun väkevästi aloittanu Torikka on edelleen sivussa, hänen paikkansa ykkösparissa ottaa Väinölä joka on pelannut hyvin viime aikoina, niinkuin koko jengi on. Muutoin koostumukset ovat melko tuttuja. Omista junnuista Nevala näyttää vakinnuttaneen paikkansa ylhäällä ja pelaa ykkösen laidassa. Hienoa tälläinen että oma junnu painaa ns tulosketjussa, toki Lehtimäen poissaolon takia mutta silti.

Erikoistilanteet nousee isoon arvoon, Keuruun ylivoima on tehokkaampi kuin meidän mutta vastaavasti alivoimassa taas tilanne kääntyy toisinpäin joten senkin suhteen olla aika tasoissa. Maalivahdeissa tilanne on aivan päälaellaan, Keuruulta viime kauden jälkeen lähtivät molemmat maalivahdit. Tervo Ketterään ja Hölsä meille. Paavo on pelannut yksinvaltiaana kaikki kauden pelit kun taas Keupalla maalilla on touhunnut jopa kolme eri veskaria. Tänään torjuntavuorossa näkyy olevan Joonas Harald. Tässä lienee pieni etu Rokilla. Näen tämän päivän ottelun melko tasaisena, tosin Rokin on pystyttävä jatkamaan sitä viime aikojen pelaamista jossa molempien maalien edustoilla ollaan kovempia. Tuomareina jäällä tänään Vares-Parkkila, toivottavasti Karrikin alkaa nähdä eteenpäin ja joskus jopa sivuille. Voihan se olla että Nivan Jaria tulee ikävä.

Virkein mielin hallille kuiskistelemaan onko tähän viikkon herätty. Onnittelut myös vielä omille pojille Mestismaaleista, se unohtu viime viikon hepakassa.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Peliitat toisinto ottelun lopussa ja coin flipissä nokkaan. Tämä on joskus raskasta, Karvisen vippi katsomoon kun piti laittaa nätti tyhjämaali ja paikkakin siihen oli. Nyt meni näin.

Ite peli oli melkoinen pannukakku, Keupa määräsi tämän pelin tahdin ja siihen oli Rokilla virhe lähteä. Ois pelattu omalla vauhdilla niin luulen että tulos ois ollut erilainen.
Jotenkin molempien esitys oli jotenkin paatunut, hidasta, kiekon karkaamisia, väkinäistä ylivoimaa. Tahmeaa, se varmaan kuvastaa eniten.

Mukava oli nähdä Keupa Fan Club, en siitä pärinästä välitä mutta hattua nostan jotka tänne napapiirille matkaa omia kannattamaan.

Huomenna uusi päivä.
 
Viimeksi muokattu:

Vanhus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki
Aluksi kyllä harmitti, mutta kyllähän KeuPa peliä vei. Hetken näytti että 55:n kahden minuutin tehohetki riittää kolmeen pinnaan mutta draama vaatii loppuhuipennuksen ja se todella saatiin. Harmittaa Karvisen puolesta, kaveri pelaa hyvää jaksoa. Pistää alivoimassa tseään säälimättä peliin ja sitten vahinko purkuneppi katsomoon. Huomenna uusi mahku, kohta Hokki tulee selkä edellä vastaan...
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Pakko vielä vähän kommentoida eilistä, päävalmentaja Immonen sätti joukkuetta ja sen nuoria pelaajia heikosta peliin lähdöstä. Hieman särähti korvaan kun valmistautuminen sysätään täysin pelaajien niskaan. En tiedä valmennuksen toimintamallia mutta eikai se nyt voi olla pelkästään pelaajien syy että peliin tullaan seisomaan ja katselemaan. Vantaa voiton jälkeen oli viikko aikaa, koko s''tanan viikko siis aikaa valmistautua tähän peliin jossa oli mahollisuus ottaa kuusipistettä kiinni viimeistä poff-paikkaa. Mielestäni siinä saa ottaa Santeri itsekkin vähän roolia ja kurkata peiliin menikö tämä nyt omalta tontiltakaan ihan putkeen?!
 

Vanhus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki
Varmaan pipo alkaa olemaan kireällä myös valmennuksen puolella. Kautta jäljellä 20 matsia eikä pleijariviiva lähesty vaikka mitä tekisit. Jos olen oikein ymmärtänyt, Kyllä nämä äijät on pelanneet niin monta peliä että sen valmistautumisen pitäisi olla rutiinia. Rokin pitää vaan lyödä joka ilta parasta pöytään jos meinaa pärjätä näille Keupoille ja Hermeksille. Miksiköhän kotipelit ei ole enää samanlaista rynnäkköä eka erä kuten viime vuonna tai aiemmin? Olisiko niin, ettei vaan ole sellaisia pelaajia (Hermusia yms)jotka dominoisivat kentällä. Katsoin juuri, että viime vuoden 10 parhaasta pistelingosta 6-7 vaihtoi maisemaa ja yksi on telakalla. Eli osan vastuusta pistäisin joukkueen kokoajan piikkiin, missä on Iisakan korvaaja ja se kaivattu tulosukko ykköskenttään?
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Googlatkaa kuka siellä UTJ:n penkillä TÖITÄ tekee?!
Hankinnat tärkeille paikoille poislähtöjen jälkeen on mennyt päin annelia jo monta kautta. Mikään ei muutu jos penkkiä tuossa yhessä tehtävässä ei osata vaihtaa.
Rutiini on tulosurheilun pahin vihollinen, jos se rutiini valmistautumiseen tällä kaudella on edelleen sama niin kehittyvä yksilö saattaisi sitä muuttaa.

Ja onhan suunta ollut parempaan, ja jos noin heikoilla esityksellä tapellaan kolmesta pisteestä niin kova sakki siellä kairaa.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Sipuli tiukalla, kaukalossa ja katsomossa. Tästä viikonlopusta ei puuttunut kuin, että joku tollo ois puukottanu Tamperelaisten bussin renkaat.
 

Vanhus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki
Homma hanskassa ja oma kaveri kusi muroihin. Tähtäin sijalle 9-10 ja tuollaiset "sankarit" tuppea puremaan penkin päähän. Nuorille miehille rohkeasti peliaikaa, tuleville kausille korkoa kasvamaan. On se varmasti kovaa istua katsomossa kun täällä tabletin välitykselläkin meinaa kuula kosahtaa...
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Ei Rokilla ole varaa ketään penkitellä, varsinkaan senttereitä. Koivunen oli ennen tätä taklausta viikonlopun paras sentteri ja taklausta vieläkään nähneenä en satasella tuomitse mutta hölmöähän se kolata sinne nurkkaan kaikkien sekaan.

Mistä tämä ailahtelevaisuus kumpuaa? Onko se sitä häviämisen pelkoa alkukaudesta? Tässä on nyt viime neljästä pelistä itse sössitty 8 pistettä, se on valtavasti. Kurittomuutta? Koska ne virheethän tulee yksilöillä mutta jotenki tänäänkin kun oltiin kaksmuna johossa niin selät nousi ja tilanteisiin ei menty verisuonet pullottaen. Tokaan erään vähän kerättiin taas latinkia ja osuttiin. Sitten taas vähä lässähti, lopullinen kuolema tuli Koivusen ulosajosta. AV nelikko laahusti päät jo valamiiksi polovissa ennenkö yhtään minuuttia oli ees pelattu. V*ttu sinne pitää menna asenteella että tämä tapetaan ja syyään kiekkoa. Jos sinne mennä ottamaan maaleja vastaan niin eikö se ole sama kävellä koppiin?!
 

Vanhus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki
Ei taida löytyä sitä polkua pitkin tulosyksikköön (1 kenttä) sopivia ukkoja. Vaikeaahan se on saada ykköskorin ukkoja tähän aikaan vuodesta mutta hiljaista on, liiankin hiljaista.
 

always right

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestis ja alasarjojen palkattomat raatajat
Suomisarjaukkoa puskee try outille tällä viikola, epäilen näin.
Jepa jepa, näin olen itsekin ymmärtänyt ja ilmeisesti Akatemian listoilta bongattu. Polku lienee ainoa mitä nyt pystytään, ( rahallisesti) käyttämään varsinkin jos suomen harmaa vielä ruoan ja petipaikan tarjoaa + vähän taskurahaa. Jäähään kuulolle.
 

Snedo

Jäsen
Ei taida löytyä sitä polkua pitkin tulosyksikköön (1 kenttä) sopivia ukkoja. Vaikeaahan se on saada ykköskorin ukkoja tähän aikaan vuodesta mutta hiljaista on, liiankin hiljaista.
Samaa mieltä myös, ei sieltä ketään voi suorilta sanoa joka olisi mestis tasolla heti tulosyksikössä. Ehkä Kalajoelta Palola voisi olla kokeilemisen arvoinen kortti. Sikäli mielenkiintoinen, että hakannut koko uransa junkkareissa niin aikusten tasolla sekä junnuissa. Parhaassa tapauksessa voisi olla uusi Tamminen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös