RoKi Hockey 2022–2023 – Mason kakkosluokkalaiset kohti kärkeä

  • 202 260
  • 1 221

LapinHullu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Mestiksen ei-farmijoukkueet
Maximum attack ja 3 pistettä. Hienoa pojat.. koko poppoolle pahvia ens kaudesta + Kouvolan vieraalle.
Jonkun naksutin oli kyllä tippunut hankeen. Ei tuonne 1100 olis ängennyt mihinkään??

Edit. Oispa jo lauantai…piiiiitkä viikko edessä
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
On pakko sanoa kuinka pojat pelasi rohkeasti omaa juttua. IPK ei lyöny parastaan mutta ei se ole mistään pois. Se ylivoima oli hienon näköistä eikä pelottanu olla lähellä neliötä kiekon kanssa. Samoten se asenne näkyi kamppailuissa ja surutta päälle kun Hyypiää lyötiin käsille, vaikkei sitä mies voimaa ollutkaan niin ei siellä taka-askelia otettu. Siellä pienet juniorit kattoo että minäkin joskus pääsen. 100/6.

Kova "pelleporukka" tänään, full send sanotaan tässä maassa.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Masohan tykkäsi haastattelussa kovasti. Sanoi, että siellä muutaman kaverin ei tarvitse odotella ensi syksyä vaan näillä otteilla hän ottaa heidät kevään rosteriin. En tiedä kenestä puhui, mutta olipa hieno homma. Jos voisin, niin ottaisin tuon junnujen ylivoiman tuollaisenaan, mutta ei ehkä sentään tapahdu.

Ja olen samaa mieltä, että ei ollut tuhatta tyhjää paikkaa. Mutta aivan sama. Tunnelma oli hyvä. Aaltokin kiersi minuttitolkulla, tai kymmenisen kierrosta putkeen. Myyntipisteistä oli lisätty ja ei tarvinnut jonottaa makkaraa ja juomaa. Hyvä RoKi.
 

Danone

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Maximum attack ja 3 pistettä. Hienoa pojat.. koko poppoolle pahvia ens kaudesta + Kouvolan vieraalle.
Jonkun naksutin oli kyllä tippunut hankeen. Ei tuonne 1100 olis ängennyt mihinkään??

Edit. Oispa jo lauantai…piiiiitkä viikko edessä
Kyllä ainakin pääkatsomossa oli paljon tilaa, kun meni sinne keskemmälle.

Huikea taistelu. Junnuista on paljon sanottu, mutta lämmitti mieltä monien edustuksen pelaajien tasonnosto, kun joutuivat isoimpiin saappaisiin. Etunenässä Manninen, Alanko ja Sikorski.
 

gran reserva

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Tapahtuma toimi. Myyntipisteillä oli "sopivasti" ruuhkaa, mutta sai tavaraa erätauoilla ostettua.
Parkkipaikan sai hyvin, saavuin puoli tuntia ennen pelin alkua
 

Lokkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Oli kyllä miehekkään kyrväkäs esitys tänään omilta pojilta ja koko jengiltä!

Palvelutkin toimi tosiaan hienosti, joten antaa kevään tulla!
 

Hokimummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki
Kyllä mummoki ihimitteli tuota Nampalaisen kommenttia pelleporukasta. Pojathan tuli pellaamhan eikä siinä kysytty olekko menossa Sinethän Sonkhan vai jomphankumphan Namphan! Tais Iisalamen pojilla tuottaa vaikeuksia mihin suunthan lähtis kotia!
 

Kirnu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki
Jännä ettei niitä muka kiinnostanut. Mahtavaa kiekkoo pojat pelas. Oisin toivonut et haastatttelia ois kysynyt masolta ; miks yv prosentti on näin kova?
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Runkosarja on taputeltu. Ite nostin runkkariveikkauksessa Rokin kakkoseksi. Joukkue vahvistui paljon verrattuna viime kauteen, varsinkin kiekollisen pelaamisen osalta. Viime kauden alku oli tahmea kun silloinen miehistö ja varsinkaan pakisto ei kyennyt pitämään kiekkoa paineen alla ja kääntämään sitä hyökkäykseksi. Silloin Maso muuttukin pelaamista ennen joulua ja se toimi. Tällä kaudella en nähny vastaavaa muutosta vaikkei lentävää lähtöä kauteen otettukkaan. Toki parempi kuin vuosi sitten muttei oltu aivan siellä tapissa. Luulin että rutiinitaso on kauden avauksesta lähtien jo kovempi ja varmaan osaltaan se sitä olikin mutta myös koko Mestis oli kovempi kuin vuosi sitten.

Seuraavalla kympille kympille parannettiin kovasti ja voittoja tuli enemmän. Vieläkään ei nähty sitä tasoa mitä ite odotin mutta parani selvästi. Toki matkaan mahtui myös surkeita pelejä kun Peliitat raiskasi meät 7-2 mutta vastaavasti kaadettiin Espoo kotona ja Ketterä vieraissa.

Kolomannessa kympissä hävittiin joulun aikaan tiukkoja maalin pelejä putkeen. Vuojen vaihteessa tuplakotipeli näytti sitä koko syyskauden kuvaa jossa peli ailahteli valtavasti, ensin selkeä voitto ja siitä seuraavana päivänä taas rumasti käkättimeen. Kummallista oli se että ottelun sisälläkin se pelintaso vaihteli todella paljon ja kärkimiesten osalta olin huollisani milloin Alaset ja Rämöt alkaa tinata tälle joukkueelle niitä voittoja noista tiukoista väännöistä.

Neljäs kymppi käynnistyi tuon tuplakotiTuTon jälkeen ja sitten alkoi tasaisuus pelissä löytyä jos äityikin tämän kolmossijan ratkaiseva voittojen marssi. Oltiin 5-10-15 puntarissa ykkösenä. 17 peliin 15 voittoa ja kaksi tappiota. Tappiot tulivat Joensuussa sekä winter classic pelissä Ketterää vastaan. Se kaatui heikkoon alivoimaan vaikka 5vs5 pelissä oltiin hyvällä tolalla. Loppu runkkarissa päästiin aika helpolla juuri poffvastustajan kyykätessä paikasta kolmossijaan. Kuitenkin viimeiset 22 peliä toi 17 voittoa ja 5 tappiota. Hermes pelissä oli jo nähtävissä että katse on käännetty kohti viikkoa 12 kun pudotuspelit alkavat.

Paras runkosarjasijoitus Metukassa koskaan oli tavoite ja se saavutettiin sijalla 3. Samalla oltiin ylivoimaisia yleisömäärässä ja vielä ylivoimaisempia jäähypörssin kärkitilalla. Hieno osoitus lapin kiekkoyhteisöstä kun noita kotiottelujen yleisömääriä tuijottaa. Ottelutapahtumia rakennetaan ajatuksella ja täytyy arvostaa näiden talkoolaisten kovaa työtä noiden tapahtumien eteen. Mikään ei tule ilmaiseksi vaan jokaisen idean ja toteutuksen takana on miestä ja naista. Kepit, Smaikelit, Ellit, johtoryhmä ja talkooväki noita pykää meidän kannattajien iloksi. Kaiken kukkurana ulkoilmapelit kaksin kappalein jossa saatiin valtava näkyvyys koko valtakunnan ykkös medioissa ja Saravon Pekkaa myöten oli pakkasessa lähetystä tekemässä. Joukkueen taulu näyttää 52 pelin jälkeen tältä:

3.RoKi52276316179135961,84619,90%80,61%

Kesällä taisin foorumille kirjoittaa että kotiedulla on päästävä pudotuspelit aloittamaan mikäli ajatellaan viime kauden saavutusta kirkastaa. Ottelutahti on kiivas ja kun me ollaan täällä syrjässä muista niin sitä matkustamista on saatava mahollisimman vähän jotta tankissa on kerosiiniä jos kevät saa jatkoa ekan kiekan jälkeen.

Kehitys päättyy tyytyväisyyteen. Nyt ne hiat on vasta käärittävä ja kalsarit poistetta kun tosipelit alkaa. Mitään merkitystä ei ole enää sillä miten touhuttiin ottelutapahtumia tammikuussa tai miten luisteltiin marraskuussa. Peli on IPK:ta vastaan 0-0 kun perjantaina kiekko jäähän tippuu. Maso valmistaa joukkueen sinne ja ne ketkä on pelikuntoisia niin paidan pukee. Huolestuttavia uutisiahan tuolta on kuulunut, mutta niillä mennään ketä on rivissä. Toimitusjohtajan, myyntipäällikköjen, markkinamestarien ja somevaikuttajien on myös laitettava wurtin kinttaat käteen ja työhousut jalkaan jotta yleisö saadaan joukkueen tueksi kauden tärkeimmällä hetkellä. Telekkarit, radiot, Lapin Kansa, Uusi Rovaniemi, kaupat, kadut, keskustat ja ne somekanavat on valjastettava huutamaan että perjantaina mennään. POFF-kausarikamppanja menee maaliin mutta se ei pelkästään riitä. Seuran talous on ollut vuosia kädestä suuhun niin nyt se pitää takoa ja hypeä luoda kun siihen on mahdollisuus. Aina voi tehdä asioita paremmin, huolellisemmin ja tehokkaammin kunhan tahtoa siihen on. Cama siniset !
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Hude ja Miks valittiin kakkos tähdistöön. Onnea kärkihepoille. Porterkin varmaan ois ollut lähellä ilman Liiga kiekuroita. Mutta jos on jos. Jännä nähä onko Cody kokoonpanossa perjantaina.
 

LapinHullu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Mestiksen ei-farmijoukkueet
Game day! Vihdoinkin!! Työn teosta ei tule mitään kun odottaa iltaa… 3-4 tuntia niin nähdään ketkä saatu parsittua kasaan. Hieno ilta tulossa kun Nivalla ja Parkkilalla on työrauha kiitos Pirkan.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Tänään son sitte menoa eikä nykytystä. Kaikki likoon eka vaihosta lähtien ja tulos tulee jos se on tullakseen. Kova sarja tulossa ja arvelinkin että viikkomakasiiniä ei tälle viikkoa raavita. Kokoonpano lienee tievossa kahteen mennessä, sitä on turha tässä murehtia jos joku ei oo pelikuntoinen, U20 jengistä ukkoja sisääb jos isot miehet on telakalla. Camaa ja hallille.
 

LapinHullu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Mestiksen ei-farmijoukkueet
Ihan kohtuullisella rosterilla lähdetään. Mikähän sillä Porterilla kun edelleen poppareilla
 

Lokkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Rosteri aika odotetun näköinen, ehkä jopa lievästi positiivinen "yllätys".

Nyt vain perjantaisauna lämpimäksi Kirnussa ja kaikki likoon - hallilla nähdään!
 

Cou10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Saimaan Pallo, LFC
Kokoonpano näyttää oikei hyvältä! Omat katseet kiinnittyy jällee kevään poikii Laurii ja Sakuun. Kivine sano jossai alkukaude haastattelussa että pelaamine maistuu pitkästä aikaa mukavalta ja se o hieno kuulla! Omasta mielestä sopivasti ärsyyntyny Saku on kuite pelihommissa paras Saku. Kauden paras peli häneltä oli kotona Tutoa vastaa ja se toi viis peliä, et iha nii hyvi ei tarvii pelata.

Alkais jo!
 

Sisäterä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen kiekko jo vuodesta -97
Luotto on tässä osoitteessa kova siihen, että ensimmäisen yhteenoton pisteet ja koko sarja menee Napapiirille. Rokin pelityyli sopii mielestäni hyvin näihin kevään ratkaisupeleihin, jollei läiky yli. Vauhtia ja taitoa riittää, mutta myös nyt tärkeääkin tärkeämpää kovuutta, sekä röyhkeyttä. Toki pleijareissa sattuu ja tapahtuu, mutta pidemmässä juoksussa parempi yleensä voittaa.

Odottelen itsekin kuumeisesti Kivisen ja Heinon otteita. Kaiken järjen mukaan tuomarilinja on pudotuspeleissä sallivampi ja sehän sopii tälle kaksikolle. Toinen mielenkiinnon kohde on Rokin ylivoima. Se on mennyt liikaa taitavien ukkojen kulmissa pyöriskelyyn. Nyt pitää toimittaa kiekkoa suoraviivaisemmin maalille. Myös juonikkuutta kaipaisin tyyliin ”KeuPa”.

Mikähän mahtaa olla tämä tapaus Porter? Syksyllä ymmärsin, että mies on tehty lasista ja tulee jäämään siitä syystä ja pienistä vammoista johtuen usein pois rosterista. Loisto ukko tolppien välissä, mutta jokin tuntuu nyt jarruttavan menoa.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Eka kiinnitys. Oltiin sota-alueella parempia, Suni oli Randelinia parempi ja erikoistilanteissa oltiin edellä.

Numerot ei kerro kaikkea pelistä. Sota tästä tulee ja tää irtosi jo tuomaripari Niva-Parkkilan lapasesta.

Toivotaan ettei Huttusen kausi ollut siinä, ees virhettä ei nähneet nämä ja peli ohi.

No huomenna uusiksi ja tällä tuloksella ei ole mitää tekemistä. Tää oli vastaava kuin viime kaudella Ketterä sarjan avaus. Hieno tunnelma oli hallissa ja onhan tää hienoa aikaa. Katsojia tais olla 2000 maks, en kuullu lukemia. Yksi voitto mukaan ja kohti Iisalmea.
 

LapinHullu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Mestiksen ei-farmijoukkueet
Täysin samat jaot kuin eilen. Nallet muuttaa peluutusjärjestystä tarkoituksena eliminoida Huttuset?
Sama draivi päälle kuin eilen ja puolustuspäähän piirun verran tarkuutta lisää niin hyvä tulee.
Varmaan kuuma matsi myös tänään, toivottavasti päät pysyy kylmänä. Ihmeen kuumana oli osa nallekarhuista, pikkusikaa koko ajan tuomareiden selän takana. Ei kyllä putkeen mennyt puusilmillä mutta eivät ne peliä ratkonneet vaikka Härkönen sitä mieltä oli.

Edit. 1700 silmäparia oli pieni pettymys. Viime vuonna 1600 eka matsissa.
 

Pedon kynnet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Edit. 1700 silmäparia oli pieni pettymys. Viime vuonna 1600 eka matsissa.
Ihan vaan kysyn kun "kaipaatte" katsojia, että nyt kun Kärppien pelit on ohi tältä keväältä, niin jos joku, esim allekirjoittanut, innostuu tulemaan kiekko/shoppailu tms reissulle rolloon ja ottaa siinä majoituksen, niin onko keskustasta järjestetty mitään kuljetuksia Lappiareenalle?

Ja kyllä, taksillahan aina pääsee, samoin omalla autolla, mutta jos siinä samalla haluaa tukea Rokia erätaukojuomilla, niin oma auto lienee poissuljettu vaihtoehto :). Tosin kyllähän tuon matkan vaikka käveleekin jos tarvis.

Itseasiassa Rokin buumia on ollut hienoa seurata ja muutoinkin, että kaikki kiekko-osaaminen ei keskity etelään. Kiekko on parasta paikanpäällä ja siksi, ihan oikeesti olis kiva käydä myös Rokia seuraamassa livenä. Tsemppiä jokatapauksessa, tulin taikka en...
 

Danone

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Ihan vaan kysyn kun "kaipaatte" katsojia, että nyt kun Kärppien pelit on ohi tältä keväältä, niin jos joku, esim allekirjoittanut, innostuu tulemaan kiekko/shoppailu tms reissulle rolloon ja ottaa siinä majoituksen, niin onko keskustasta järjestetty mitään kuljetuksia Lappiareenalle?

Ja kyllä, taksillahan aina pääsee, samoin omalla autolla, mutta jos siinä samalla haluaa tukea Rokia erätaukojuomilla, niin oma auto lienee poissuljettu vaihtoehto :). Tosin kyllähän tuon matkan vaikka käveleekin jos tarvis.

Itseasiassa Rokin buumia on ollut hienoa seurata ja muutoinkin, että kaikki kiekko-osaaminen ei keskity etelään. Kiekko on parasta paikanpäällä ja siksi, ihan oikeesti olis kiva käydä myös Rokia seuraamassa livenä. Tsemppiä jokatapauksessa, tulin taikka en...
Isoimpiin peleihin (välierät, ilmaispelit) on aiemmin ollut ilmainen bussikuljetus keskustasta. Matka toimii hyvänä happihyppelynä herättämään pientä janon tunnetta. Kaksi anniskelualuetta sijaitsee katsomoissa, ettei tartte erätauolla shotgunina vedellä.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Kyllä oli vaikea startti tänään. Ei olisi vääryys että tällä hetkellä lukemat olisi toisinpäin mutta siedettiin ja Suni oli todella kuuma. Ite näin saman ku Maso että maalin pelihän tämä oli.

Täytyy olla tyytyväinen että tilanne on 2-0. Maalinteossa ollaan teräviä ja isot on olleet isoja. Tyni, Grönblom, Erkinjuntti, Huttunen, Alenen, Heino ja pitää Rämökin jo mainita. Myös Tetlow on ollut parhaimmillaan ja alakerran isäntä.

Eihän tilanne parempi kotiin paluulle voisi olla mutta sarja on alussa. Pelit tarkentuu ja vaatimustaso vain lisääntyy joten minkäälaiselle hengähtämiselle ei ole varaa. Hienoa aikaa ja hienoa Roki.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös