RoKi Hockey 2021–2022 – Maso Lehtosesta napapiirin sankari?

  • 173 420
  • 660

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Tänään riitti kun oli 20 minuuttia hyvä, kaks erää oltiin aivan hiha. Avausmaali tuli hyvän Kivisen karvauksen ansioista mutta kyllähän Jokipon Luoto anto siihen hyvän sauman.

Kakkos erään olin varma että tulee uudistunut jengi vaan edelleen oli käkkäri päällä. Vastustaja toki teki myös omalla tekemisellä pelistä vaikeaa mutta kyllä liukuvauhti ja metrin syöttökään ei löytäny omille. On ihme ja Velhon syy ettei peli olisi ollut 1-6, Jokipolla oli ykköskaistan paikkoja karmea määrä ja meidän omista, käsittämättömistä kiekollisista ratkaisuista. Tuli syksy mieleen, toki ite kyllä luovutin 1-3 maalissa.

Vikassa erässä asenne korjaantui ja varmasti vähän Jokipolla alkoi painamaan. Karvauksen alta päästii pois ja hyökkäykset löysi tien vastustajan päätyyn. Lisov sai kiekon hyllyyn lyöden uran avausmaalin komeasti takanurkkaan. Muuan minsa myöhemmin otti myös syötön kun Kivinen taisteli makuultaan pelin tasoihin.

Hieman olen Sakua morkannu tässä joulun molemmin puolin, mutta uskotellu samalla että kevääksi lämpiää. Keskiviikkona ja tänään aivan herra. Varsinkin tänään taisteli kaksi maalia ja jos näitä otteita jatkaa sekä kehittyy niin tuo pääsilta muutetaan vappuna Kivisen kynttiläksi.

Tänään myös Muratov pääsi ahtaista väleistä hieman irti ja ratkaisi pelin jatkoilla. Vaikka Velholla eka vähä lipsahti niin loppu pelin oli taas oma ittesä.

Hieno tunnelma hallissa ja naksuttimee uuet laakerit, oli 1000 yli taas.
 
Viimeksi muokattu:

gran reserva

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Lyhyesti jokipoikien maalit.
1. Vilho
2.missä Kenttämaa
3. Yli-Suutala. Oikeasti.

Vieraiden pygmiveskaa ei edes koeteltu, jos jokipojilla olisi ollut maalivahti mukana vieraskiertueella niin tämä peli olisi hävitty.
Kenttämaalle pisteet penkin herättelystä kolmannen maalin jälkeem. Respect.
Huomiootavaa jokipoikien peluuttaminen aloituksiin, lyödään sinne ne jotka osaavat. Tänään Rokilla meni aloitukset yllättävän hyvin. Mutta edelleen, tässä annetaan liikaa kiekkoja.
Hyökkäyssuuntaan oli tänään aika vaatimatonta. Huominen pelottaa.
 
Viimeksi muokattu:

Activ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki
Jos syyskauden pelien yleisömäärät jolloin oli n. 1000 henkilöä pelissä pitivät paikkansa, niin eilen oli silmämääräisesti arvioituna lähemmäs 1500. Eli joku tuossa laskennassa nyt pahasti mättää. Tämän päivän pelistä sen verran, että jos Roki pystyy pelaamaan koko pelin omalla tasollaan niin voitto on lähellä. Väsy painaa varmasti, mutta niin myös Keupalla koska eilen heilläkin meni peli jatkoajalle ja siihen matkustaminen päälle. Uskon että Roki skarppaa tuohon pelin alkuun ja on heti hereillä. Yleensä kun olen veikannut niin perseelleen menee, mutta toivottavasti nyt olisin tässä oikeassa.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Jos syyskauden pelien yleisömäärät jolloin oli n. 1000 henkilöä pelissä pitivät paikkansa, niin eilen oli silmämääräisesti arvioituna lähemmäs 1500. Eli joku tuossa laskennassa nyt pahasti mättää. Tämän päivän pelistä sen verran, että jos Roki pystyy pelaamaan koko pelin omalla tasollaan niin voitto on lähellä. Väsy painaa varmasti, mutta niin myös Keupalla koska eilen heilläkin meni peli jatkoajalle ja siihen matkustaminen päälle. Uskon että Roki skarppaa tuohon pelin alkuun ja on heti hereillä. Yleensä kun olen veikannut niin perseelleen menee, mutta toivottavasti nyt olisin tässä oikeassa.

Eilen kaks erää oli ajatus ja terävyys kateissa. Erot on niin pienet koko sarjassa että jos pää ja roppa ei ole 100%, tai lähelle sitä niin se näyttää tuolta. Toki täytyy kunniaa antaa myös vastustajille, kyllä FPS ja JoKP teki hyökkäykseen lähön ja keskialueen ylittämisen kiekolla todella vaikeaksi. Aivan liikaa peli katkesi oman tai vastustajan siniviivan päällä. Ihan sama tapahtu ku se kuljettamalla tai syöttämällä.

Tänään on mahollisuus taas petrata ja todella ärsyttävä ja v1ttumainen Keupa tulee vieraaksi.

Lasken ite sen yleisön tänään.
 

gran reserva

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Kaikki putket päättyy aikanaan, joten tämä päivä ei tullut yllärinä eilisen jälkeen. Ei edes vituta, varsinkin kun Veikkaus tarjosi yli kolme kertaa kausarihinnan takaisin
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Oli helekutin kova peli. Arhinoin tuota Keupan kuormaa ja henkistä juttua niin en sortunu tuohon varmaan vierasvoiton veikkaukseen. Kuitenkin eilen Hermekseltä jatkoilla nokkaan, kuulemma koronan runtelema joukkue ja tänään klo 16.00 Lappi Areena. Ei näkynyt mikään näistä ja painovat ku Iivo Niskanen koko pelin.

Ei ollu Rokikaan huono, mutta tuon verran huonompi. Vauhdillisesti, taktisesti ja kamppailullisesti oli varmaan kovin peli tälle kautta. Meidän peli luettiin keskialueella jokaisessa pelissä hyvin, ja tänään ehkä parhaiten. Pelattiin sitten puolustussuuntaa tai hyökkäyssuuntaan. Keskialueen ylittäminen oli Keuruulle paljon helpompaa kuin meille. Se on asia joka Masolla, Simalla ja SaHulla on ratkaistava. Toinen oli hyokkäysalueen suoraviivattomuus. Me ei saada viivalta toimitettua maalia kohti laukauksia, nyt energia meni nurkissa pyörimiseen ja jos toimitus tuli niin maalin edessä ei oltu maksamassa maalin hintaa. Oikeastaan Kivinen oli ainoa joka siellä joka ilta paini.

Kaikkien joukkueiden tiiveys paranee ja tänään saatiin maistiainen siitä mitä se vaatimistaso tulee olemaan maaliskuuta kohti mentäessä. Se mikä tammikuussa riitti voittoon ni ei riitä enään.

Tuomaripari oli parempi ku keskiviikkona näiden kahden ottelun otannalla, mutta kyllähän se linjattomuus vaivaa koko sarjaa. Tänään esimerkki oli mailanlyönti käsistä, saman tuomarin eessä, samassa kulmassa, samalla pelaajalla. Sai ite jäähyn mutta toisinpäin ei saanu. Ja se näkyy pelaajien pelistä ja naamasta kun kuuppa kiehuu sitten. Peli on nopeaa ja aina siellä joku menee ohi, ihmisiä hekin mutta kun kyse ei ole näkemisestä. En tiijä mitä se on, uskaltamattomuutta, naamakerrointa vai mitä?! On todella harvon kun voi sanoa että olipa hyvät tuomarit.
 
Viimeksi muokattu:

gran reserva

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Iso käsi yhteistyöyrityksille, jotka mahdollistivat hankinnan. Loistavaa!
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
On vain iso poika, 195 cm kertoo Elite pituutta olevan ja poikahan se on 2001 syntyny. Pelannut koko kauden 36 ottelua, KHL(6), MHL(12) ja Latvian pääsarjaa(18). Ei vaikuta tilastojen mukaan kovin jäähyherkältä ja jokunen pojokin muualla ku KHLssä. MHL tilastot hieman Polya paremmat, mutta eri joukkueista ja maastakin niin hankala vertailla. Poly on kyllä meän paras puolustuva puolustaja, jos noiden pienempien suomipoikien rinnalle saadaan saman kaltainen pakki niin onnistunu lisä.

Tiedotteen mukaan kuukauden sisään pitäs palata kaikki muut paitsi Välitalo ja Ulkuniemi, heidän kausi lienee ohi.

Pynnönen-Kantola
Canade-Poly
Tumanovs-Kenttämaa
Sihvonen

Yli-Suutala voitas palauttaa U20, siellä ois tärkeä kairata pari voittoa ja mennä Ketterästä ohi viivan yläpuolelle.
 

Lokkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Eläimellinen otatus edessä alkaneella viikolla.

Nämä lienee niitä paljonpuhuttuja härkäviikkoja. Neljä peliä edessä viiteen päivään, kun vastaan luistelee TUTO, FPS, K-Espoo ja K-Vantaa. Yhteensä siis seitsemän matsia 11 päivän sisään, kun lasketaan viime viikon kolme kotipeliä mukaan.

Jos bensa meinasi hieman loppua KeuPaa vastaan lauantaina, niin yhtään sen helpompaa ei ole edessä tällä kiertueella. TUTO halunnee pois karsinnoista, FPS on sarjan kärkeä ja mielii suoraan puolivälieriin mielellään kotiedun kanssa, K-Espoolla sama tarina, jonka lisäksi karmea lento päällä ja viimeisenä Kiekko-Vantaa joka taistelee niin ikään paikasta Villikortti-kierrokselle. Mutta näitä pelejä varten kai tätä sarjaa pelataan?

Itse olisin tyytyväinen kaikkeen yli kuuden pisteen, sekä hyvään taisteluilmeeseen.

Tumanovsin hankinta lämmittää kyllä mieltä. Mikäli saadaan toinen Poluvytnovin tyyppinen isäntä alakertaan tästä kaverista, niin se on juuri sitä mitä lääkäri määrää tuolle karavaanille. Ja tietenkin huikea juttu, että paikalliset yritykset on lähteneet tuota hankintaa mahdollistamaan!

Pakko vielä kompata somesisällön osalta. Hyvää ja mielenkiintoista sisältöä puskee eetteriin viikottain, selkeästi Mestiksen parhaimmistoa myös tältä osin.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Ite en lähe laskemaan mitä saatas tältä reissulta, peli kerrallaan eteenpäin ja tänään on mahollisuus kaataa TuTo sen kotiluolassa, niinkuin ne kävi raiskaamassa meät täällä Kattegatissa. Pelaavassa kokoonpanossa ei ole särkymävaraa kun kokoonpanoon ei ole merkaatu seiskapakkia tai 13. hyökkääjää. Liekkö Tumanovs sitten liittyy joukkueeseen kiertueen aikana?! Niillä mennään ketä on matkassa. Minä ainakin sytyn aina näistä TuTo peleistä, onhan TuTo tämän kauden konttaamisesta huolimatta yksi suurista ja aikaa ennen Rokin Mestistä tuli sen bandwagonissa aina oltua. Toivottavasti paskiaislauma lyö tänään alusta lähtien kaasun auki ja nähtäs Mikke Levon kuumumista ja komea vierasvoitto!

Vaikea matsi pitkän matkan päätteksi on varmasti tiedossa, uskon kuitenkin että jos jossakin pelissä tällä viikolla on sitä energiaa niin tässä sitä pitäs olla. Ohan tämäkin neljäs peli viikkoon ja TuTolla on 10 päivän huili takana mutta tätähän tämä koronaralli on ollut. Parempi näitä on painaa etupainosesti nyt se neljä kun ottaa sitä taakkaa liikaa sinne maaliskuun viimesille kiekoille. Tämän jälkeen on Rokilla 3 viikon kotiputki, jossa toki viimesin peli pelataan lähipeli Iisalmessa.

TuTolle tarjotaan muhkiaa kerrointa niin onhan se pelattava voitto Turkulaisille, rosterikin täynnä ja hyvät maalivahdit. Meidän täytyy saada tuo ylivoima taas toimimaan, ei mahu minun järkeen miksi se toimivan ykkösYV piti rikkoa vetämällä Muratov siitä pois?! Nyt ei sitten toimi kumpikaan ja prosentti viimeisestä vitosesta on alle 10. Tänään myös se keskialueen ylittäminen pitää onnistua viime viikon pelejä paremmin ja muidenkin on viivalta saatava kiekko maalille kuin Muratovilla ja Kantolalla.

Saapa nähdä tahkoaako Vilho koko kiertueen, Korpelalle tuskin tulee vastuuta maalilla kun länttäsi Ylen haastiksessa Mason naamaan mutakakkua. No katotaan peli kerrallaan.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Rokin somessa ilmoittamassa kokoonpanossa on Tumanovs seiska pakittaja, mutta Mestiksen sivuilla ei?!
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
TuTolle tarjotaan muhkiaa kerrointa niin onhan se pelattava voitto Turkulaisille, rosterikin täynnä ja hyvät maalivahdit.
TuTolla on sairastuvalla 8 hyökkääjää. Mm. Larinmaat, juho Virtanen, Niklas Konttila ja Niklas Ylitalo. Siksi tänään on paljon junnuja kokoonpanossa. Eipä ihmetytä kerroin.
 

Lokkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi




Uusi viikkokatsauskin pamahti näemmä eetteriin. Mukavasti tuo huoltajatkin esiin!

Tumanovsin pelaaminen kyllä kiinnostava nähdä, vaikkei tuosta voi vielä mitään syvä-analyyseja vetää.

YV on muiden toimesta jo luettu. Jos haluaa keväällä pärjätä, niin kikkapussissa on hyvä löytyä muitakin temppuja. Tää joukkue on osoittanut, että kyllä se sieltä toimittaa tuloksia kun saavat hinkata. Luottoa prosessiin ja jäitä hattuun..
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
No tämän päivän karkkipussi oli jääny Suolahen jäähalliin. 1 maali 60 minuuttiin ja samaa kiekolla räpimistä mitä tämä on ollu nyt Hermes pelistä lähtien.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Tänään on onneksi heti uusi mahdollisuus. Se hyvä peli ei kaukana ole, mutta nyt puolivalopelillä tässä sarjassa ei saa mitään, ei edes hännän joukkueilta. Eilen kiteytyi kiekollinen huolimattomuus avausmaaliin jossa meidän kiekkotaitavin pelaaja hökelsi kiekon vastustajalle avopaikkaan. Eikä se ollu paskaa tuuria niinkuin Säteri sen ilmaisi vaan sitä ettei ajatus ole nyt 110 % pelin voittamisessa, vaan luullaan että kun vaan kurvaillaan ja neppaillaan niin kääntyy voitoksi. Maso myös sanoi että tämä tarkkailuluokka näköjään tarvii ottaa nokkaan ennenkuin se fokus taas löytyy.

Vastustaja ei tänään helpotu ja olihan eilen aika kova vauhtinen peli joten en usko että yhdessä yössä kovin paljon parantuu. Tuma otti eilen eka piirrot Mestiksessä, -1 ja kolome kakkosta pelaten vajaan vartin. Oli todella hyvä paikka tehdä maalikin, mutta Huhtamaa torjui, siitä paikasta pitäisi kyllä naulata. Jäähyt olivat huolimattomuutta mailan kanssa, mailan käyttö oli hyvin itäsuomalaista ja oppii varmaan tavoille kunhan saa pelejä alle. Se Roope Rannan "kuolema" siinä laidan vieressä oli kyllä pehmeä jäähy mutta niitä nyt tulee jatkossakin kun kattoo tuota viheltelyä. Eiköhän tänään Miks ota jo isommat minuutit ja varmaan pelaa alivoimaa ainakin ja voitas kokeilla ylivoimassakin laittaa sinne maalineteen. Kivistä lukuunottamatta on meidän maskipelaajat siellä melko mikkihiiriä.

Tänään jos korjattas yksi asia:
Kiekolla pelaaminen järjen kanssa. Syöttö teipistä teippiin, on melko vaikea suorittaa suoria hyökkäyksiä tai kääntää peli nopeasti jos metrin syöttö kopsuu luistimiin tai menee metrin pitkäksi. Nytkin se pakkipakkipimpottelu oli hidasta ja kiekko kierijapyörijapomppi jolloin karvaaja oli nahkassa kiinni. Jos pakki avasikin hyvin niin hyökkääjä ei saanu kiinni tai haki jotain ihmeellistä kärkivipua kun olisi ollut paikka jo syöttää eteenpäin, ja jos syöttikin niin taas luistimiin tai ainoan vastustajan mailan teippiin jolloin taas puolustettiin.

Täytyy hakeutua taas winwin tilanteeseen pelaten Vorssan voittoa.
 

gran reserva

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Kyllä tulee pitkä ja raskas viikko. Vilhon kuorma ollut kova ja valmennus antaa lepopäivän ennakkoon hävityssä pelissä. Korpela saa luultavasti pelata ilman paineita, vaihtoa ei luulisi tulevan ilman loukkia.
Miks saa lisää treeniä ja peliä, hyvä siitä tulee kevään peleihin. Valitettavasti kotietu luultavasti karkaa tällä vieraskiertueella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös