RoKi Hockey 2021–2022 – Maso Lehtosesta napapiirin sankari?

  • 105 788
  • 376

Snedo

Jäsen
Upeasti joukkue nyt pelaa, onkohan meidän mestis historian pisin voittoputki nyt käsillä?
Kompataan edellisiä, tukipaketteja yms myyntiin nyt kun hallille ei päästä. Lippuja peleihin myyntiin vaan, itse kyllä ostaisin vaikka etänä pelejä pääosassa katsonkin.
 

gran reserva

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Kyllä nyt toivoo, että kausi pelataan loppuun.
Ennen kaikkea iso käsi Masolle. On vaan hienoa kun joukkueella on VALMENTAJA ensimmäistä kertaa vuosiin.
Täyspotti tuli, enkä siihen kyllä uskonut. Mutta jossain on parannettavaa.
24-31, 28-16, 38-20. Siinä aloitukset. 23 miinuksella kolmeen peliin, olisihan se helpompaa jos ei niin useasti pitäisi lähteä ryöstämään kiekkoa
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Iso käsi Masolle ja koko RoKin joukkueelle, olette Mestiksen kuntopuntarin kuumin joukkue ja jos tahti jatkuu samanlaisena niin taivas on vain rajana, eipä Hokki sitten huonolle joukkueelle hävinnyt tauon jälkeen kahdesti.

Etenkin jo aiemmin hehkuttamani Muratov on päässyt lentoon Mason valmennuksessa, Masolla näyttää olevan taito herätellä hieman "nukuksissa" olevia pelaajia.

Missä Sedlak?

Toivotaan kauden jatkoa!
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
En ois kyllä koskaan uskonu että juuri tältä rundilta haetaan 9 pistettä, ihan järjetön suoritus vaikka joukkue on hyvässä iskussa. Eilinen peli oli kyllä melkoinen sekamelska, mutta aina ei tarvi olla hyvä kuhan on paras paikallaolija. Mä oottelin että kolmanteen hyydytään kun SaPKo pääsi jo maalin päähän, mutta mitästä tyhjää. Kopista energiaa ja Mura-Huttunen-Tiihonen laittoi pelin pakettiin 7 minuuttiin kahdella todella komealla vastahyökkäyksellä. Tehokkuus maalipaikoissa oli kyllä eilen huikaisevaa vaikka täytyy sanoa että olihan SaPKon viisikkopuolustus jossain muussa paikassa kuin pelissä. Tuli mieleen ne Rokin alkukauden pelit kun apinakarvauksella mentiin ja pakkien ja hyökkääjien välit oli 30 metriä. Siitä kun peli kääntyy, niin aina puolustat alivoimasena. Eikä kyllä Randelinillakaan ollut paras päivä, mutta mitään pojilta pois ottamatta se oli hieno 3 pistettä.

Tauko tulee hyvään paikkaan. Ohkasella mentiin tuo haastava vierasturnee, mutta ompahan nuorisokin päässyt haistelemaan mitä se voittaminen vaatii. Täytyy kyllä näiden ratkaisijoiden lisäksi nostaa myös alemmat ketjut esiin. Järvelää ja Metukkaa ei voi tarpeeksi kehua, mutta myös muut vetää kyllä hienosti. Hanska, Karuvaara, Dolgo, Sikorski, YliSuutala ja Lisov.

Sarjapaikka osoittaa numero 7 jota taisin veikata koko runkosarjan sijoitukseksi, saapa nähdä mihin se tuosta kääntyy vai kääntyykö mihinkään. Seuraava peli on ensi viikon perjantaina Vorssaa vastaan kotona. Veikkaan että kun joukkue on tänä aamuna saapunut kotiin niin huomenna on lepoa ja työt jatkuu maanantaina. Mason karanteeni on päättynyt ja mies hypännee remmiin maanantaina.

Telakalla tällä hetkellä on Sedlak, Kivinen, Heino, Välitalo ja Ronkainen. Mitä tuossa oon haistellu niin flunssan kourissa on suurin osa. Ilmeisesti Heinolla on alavartalovammaa, näin juoru kertoili hallilla vaan en tiiä varmana sanoa. Kyllähän jokainen matkaan tarvittaisiin jottei tuota U20 tarvisi kupata kun pelit sielläkin menossa. Dolgoa en välttämättä sinne enää lähettäs kun pelaa hyvin tuossa. Toistaalta jos kaikki palaa eli Heino, Kivinen ja Sedlak niin varmaan Dolgo joutuu väistämään.

Huhu kertoili myös että tukipakettilippuja alkaa saamaan, jotenki tämä menestyshullu Rovaniemi pitäs nyt saada talkoisiin seuran tukemiseksi. Seura tiedotti että 20 kausikorttilaista pääsee Vorssa matsiin. Minusta ne voisi myydä vaikka huutokaupalla ne 20 lippua kaikkien kesken ja eniten maksaneet sisään halliin. Tuskin kukaan kausarilainen pahoittaa mieltään siitä, ettei oo etunenässä pääsemässä ja jos paikat arvotaan niin taitaa kausareita olla yli 1500 joten täytyy joulukin osua että pääset arvalla.
 

always right

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestis ja alasarjojen palkattomat raatajat
Loukki, korona tms. Siellä on läjä eli viis vai enemmän vakikokoonpanon ukkoja ollu pois kokoonpanosta. U20 pelaajia oli vieraskiertueella mukana
Kyllä ne kaikki ihan edarin omia sopimuspelaajia ovat, Lisov ym. ovat vaan hakeneet peliaikaa ja jeesannu junnuja. Fakta.
 

stemme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Kärpät, Minnesota Wild
Hattu päästä toimistolle etteivät päästä ilmaiseksi lähtemään, varsinki näinä aikoina ku rahat on varmasti muutenki tiukassa. Todennäkösesti myös Muratoville itselleen hyvä asia pelata kausi täällä loppuun ja aloittaa liigaura treenikauden kautta. Aihiota on ja taidollisesti pärjää kyllä liigavauhdissa, mutta kovuutta tarvitaan lisää ja kiekollisiin ratkaisuihin vähemmän riskinottoa. Penkin pää kutsuu tulokkaalla melko nopeaa, jos sinisen tuntumassa ottaa vauhit pois ja menettelee kiekkoja.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Joukkueessa tartunta ja 10 karanteeni. Ainakin ens viikonloppu on peruttu.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Ompa harmi homma kun tähän voittotuubiin tuli tämä koronatartunta, mutta nyt se taitaa tämä omikron pyyhkiä läpi kaikki täsä tammikuun aikana.

Koronatestin positiivisuuen lisäksi tässä on kuitenkin pelattu ittemme pois tuolta kuoleman paikalta ja mikäli olen oikein ymmärtänyt niin tämän koronasaikun palkanmaksaja on kansaneläkelaitos. Ei oo tuloja muttei liene menojakaan.

Viimenen karanteenipäivä lienee 18.1. siitä sitten 2 pv aikaa valmistautua TuTo peliin. Toivottavasti jokainen joukkueesta pysyy mahdollisimman terveenä, monella ollut hankala tauti.
 

Lokkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Jokaisen jengin yli tämä näyttää pyyhkäisevän tavalla tai toisella. Onneksi ollaan ehditty pelaamaan eniten koko sarjasta, joten mitään ylitsepääsemätöntä otteluruuhkaa tämä ei aiheuta meille mikäli tällä selvitään, ja sarja pelataan täysimääräisenä.

Alkaneella viikolla voitanee odottaa lähinnä mahdollisen tukikampanjan julkistamista, ainakin toivottavasti.
 

gran reserva

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Karanteeneja ei enää määrätä, uusi linjaus LSHP alueelle tullut tänään. Voishan noista kai jo annetuista valittaa tai hakea muutosta
 

Roki6666

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Roki, TP-47 ja Wowo
Se ois viikon kuluttua TuTo kotona. Mikähän siellä on joukkueen koronatilanne? Katsomoon ei taida valitettavasti päästä mutta toivotaan, että peli pelataan. Toivottavasti seurajohto keksii jonkun helpon keinon osallistua joukkueen taloudelliseen tukemiseen vaikka "haamulipun" ostamisen kautta. Haamulippuja myyntiin kympillä, mistä niitä saa?
 

Lokkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Pari päivää sittenhän Valtioneuvostolta tuli tietoa, että koronapassi olisi hyllyllä tammikuun loppuun asti, eli ainakin siihen asti ei varmasti pelata yleisön edessä. Kyllähän tämä jatkuva soutaminen ja huopaaminen varmasti työllistää seurajohtoakin, mutta kyllähän tässä jonkinlaista tukikampanjaa odottaisi itsekin jo julki.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Päivänkunto tiijetään vasta kun kiekko putoaa TuTuoa vastaan. Jännä miten eri tavalla tuo korona kurittaa ihmisiä, osalla ei mitään ja osa tekee kuolemaa. Toivoa sopii nyt vaan että jätkät pysyy terveenä ja pelataan sitten kun ovat kunnossa. Kaikkihan ei tietenkään ollut tuossa altistuksessa, kun reilu ketjullinen ukkoja oli kotona, näillä on ilmeisesti ollut reenejäkin joten eiköhän he ole kuosissa kun taas jatketaan.

Lapin AVI lätkäisi rajoitukset 27.2.2022 asti 20 henkeen. Äsken katoin jonkun maikkarin uutisen jossa Broaksen Markku sanoi että nämä rajoitukset ravintoloiden osalta on katottava alueellisesti ja lappi ei tarvi kiristyksiä. Jäljitys kuulemma edelleen toimii, testauskapasiteetti on suuri ja ketjut saadaan poikki.

Vaikka Rovaniemellä on tartunnat noussu niin sairaalassa ei ole kuin 4-6 ja esimerkiksi syksyn peleistä ei taida olla tiedossa yhtään ketjua joten turhauttavalta tuntuu tämä että HUS:n takia täälläkin napotetaan CMORE:n ääressä. Pääministeri levittelee käsiä ettei ota koronavastuuta itelle ja Kiuru haluaisi koko maan kotia istumaan.

Talous ja fanin päähän tässä on lujilla kun putki kulkee eikä pääse hallille. Joka viikko on kuulunut tukipakettia tarjolle mutten minä ainakaan ole vielä sitä nähnyt. Haamulippuja, fanituotteita jne ulosmyyntiin ja pitää kertoa isolle yleisölle mikä tilanne on. Ilman tukea tulee mahalasku ja vaellus korpisarjoihin vuosiksi jos tässä ei kaikki lyö kättätaskuun.
 

Skruf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Kärpät
Tukikampanja alkaa lähipäivinä, näin sanotaan sivuilla:


Kyllähän tähän tulee lähettyä mukaan taas.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Tällä tietoa loppu viikosta pelataan. Ompa jännä nähä minkälaisen kokoonpanon Maso jäälle työntää tuon koronakärsimyksen jäljiltä. Katsomoon pääsee 20 kausarilaista arvalla tuijaamaan peliä, minä oisin myyny huutokaupalla nuo liput eniten tarjoavalle. Siihen vaikka motillinen nakkeja kylykeen ja pillimehu ja pulla ja kahavi. Tuskin tuo mikään rahasampo ois mutta saisi Muratoville maalibonarit.

Tukilippuja varmaan tulee myyntiin, pitänee niitä sitten hankkia jotta hieman seura saa kassaan rahaa. Melkoinen lommo per kotimatsi tulee kun tiedotteessa oli kympin per matsi. Sen rahan kerjääminen ja kaivaminen mahdollisesti jopa seitsemältä kotipeliltä helmikuun loppuun on tekemätön paikka jos uusia ISOJA tukijoita ei seuran taakse löydy. Seuran taloutta rasittaa edelleen ne vanhat kuprut jotka silloin ekalla mestisvisiitillä tehtiin. Viimeisen kahden kauden osalta ei varmasti ole pystytty lyhentämään kopekan kopekkaa veloista. Nyky toiminnalla mentäs varmaan hiukka lussalla jos vaan pleijareita päästäisiin katsojille pelaamaan.
Nyt on vaan sitkeästi painettava naama vastatuulessa ja kun on lupa ottaa katsojia niin kyllä sitä rahaa tuleekin. Joku setämies/tätinainen kun tulisi ja raottaisi velkojen osalta lompsaa niin oisihan tilanne ihan toisenlainen. Mikään kultakaivos tämä Mestiskiekkoilu tuskin koskaan on mutta ois konttorillakin väljempi hengittää.

Hallitus on ilmeisesti saanut uuden PJ:n joten jotain uusia virtoja sieltäkin pitää odottaa.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Nyt on mahdollisuus auttaa seuraa, tuosta joutuu nappaan kyllä poffkausarin ja muutaman tukilipun. 

Lokkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Nyt niitä sitten saa!

Playoff-kausari, ja pari tukilippua lähti heti tilaukseen. Lähipiiri haastettu myös mukaan. Itse ainakin haluan nähdä päätyyn asti, mihin tämä jengi vielä pystyy!
 

gran reserva

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Samat ollu sävelet, poffikausari ja tukiliput. Saas nähdä minkä verran tulee kasaan. Mutta onhan Roki ainakin yrityksille parempi vaihtoehto kuin kakkosen jalkapalloseura tai lentipallojoukkue joka ei kiinnosta yleisöä
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Yritysmyynnistä ei mitn tietoa eikä ees mutua, mutta veikkaan että 500 kausaria menee. Vuorokaudessa yli 100 tukijaa on mukana, seura laittoi äsken faceen.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Tänään pelataan, pitkä on ollut aika odottaa sen voitokkaan vierasturneen jäliltä. Jos joskus on ollut tietoa millä rosterilla illan kamppailuun mennään niin nyt se on kyllä täysi arpa. Viimeiset karanteenit päättyi vasta pari päivää sitten ja kenenkään kunnosta ei ole tietoa pl. Heino, Ulkuniemi ja Välitalo on pitkään pois.

Kauhean iso odotus pisteistä ei illan matsista ole. Ohan se selvää ettei varmasti olla vierasturneen kaltaisessa iskussa ja huhut hallilta kuului ettei välttämättä ole edes täysi rosteri. Kaikki tuskin tartuntaa sai, vaikka suuri osa on tiedotteenkin mukaan viruksen kärsinyt. Pelaajien osalta mitään riskiä ei tietysti oteta kun puhutaan terveydestä joten ne siellä tänään pelaa ketkä pystyy ja on luvan saanut.

TuTo vastassa ja kauhean kovassa liekissä ei ole turkulaistenkaan peli pisteiden valossa ollut. Pelannut kuitenkin tiukkoja pelejä illasta toiseen ja välttynyt koronalta. Puolustuksellisesti joukkue on parantanut, mutta tehottomuus on vaivannut. Kuntopuntareita on nyt turha kuikistella kun joukkueet tulee peliin täysin eri tilanteista. Mikäli Rokikin olisi välttynyt koronalta niin olisi otteluun selvä suosikki mutta nyt näen TuTon suosikkina illan matsiin, vaikka se tulee Kokkolan kautta Rovaniemelle. Sarja on niin tasainen että 90% kunto riitä ketään vastaan.

Arpa ei osunu että ois päässyt halliin mutta vahataan Mason ja apinalauman paluuta kotisohvalta.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Kyllähän siellä on joka ruutuun ukkeli löytyny. Kivinen palaa Villen ja Sepon ketjuun. Kaarela tippuu kolmoseen ja Sikorski pelaa Ulkuniemen paikalla nelosen keskellä.

Pynnönen poissa ja Kenttämaa ottaa hänen paikan ykösparissa. Kakosparissa Yli-Suutala-Sihvonen ja kolomosen Poly-Nevada.

Maalisa Velho ja Tommi on edelleen poissa eli luukkua availee kolmosveskari Korpela.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös