jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Todella hurja viikko kohdata TOP3 jengit ja kaikista voittajana ulos. Koko jengin työ mutta kolme pelaajaa täytyy nostaa hiukan jalustalle. Viikon ehdoton ykkönen on veskari Reijola, aivan mielettömässä vedossa. Noilla näytöilä tän hetken ylivoimaisesti kuumin veskari koko skandinaviassa. 3 ottelua, 88 torjuntaa, 5 rankkaria nollasi ja päästettyjä maaleja kolme. Tämän hetken prosentilla 92 % kolmosena koko veskaripörssissä. Kakkosena seniili JE joka osaa kyllä kaudesta toiseen laittaa uutta vaihdetta pirttiin. Kaksi tärkeää maalia, lapa ei läpättäny edes rankkarissa josta hieno veivaus riman alle rystyllä. On vain hieno kapteeni meillä. Kolmosena kultakypärä Seppelin, mies vetää satalasissa jokaisen pelin. Repii, riistää, hämmentää, taklaa ja tekee vielä maalejakin. Viime kausi meni loukkaantumisten takia hieman höpöksi mutta nyt kulkee ja toivottavasti pysyy ehjänä. Todella tärkeä pelimies ja lukeutu kyllä jo kokemuskerhoon ainakin tuossa joukkueessa.

Keskiviikkona sitten kotona aina vaikea Iisalmi ja varmasti tulee todella latautunut IPK. Liekkö vielä Jasi ruorissa mutta ihan sata varma on ettei "mediakuution" avausmatsi tule oleman helppo. Toivottavasti pojat saa ottaa vähän litkua matkalla himaan ja sitten 110 % keskiviikkona kotiluolaan lisäämään Peli-Karhujen tuskaa. Paikallislehdetkin voisi hieman aktivoitua kun talven kynnyksellä ollaan, joukkueen tekemisistä juttua kun tuskin siellä urheilupalstalla muutenkaan mitään on. No varmaan mäkimaajoukkueen sijoittuminen 59. maailmancupissa. Go siniset!
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

Snedo

Jäsen
Puolustuspelaaminen on kehittynyt isoin harppauksin verraten esim. alkukauteen. Muutenkin pelityyli edellispeleissä ollut erittäin yleisöystävällistä, kova vauhtihan on ollut aina tavaramerkki mutta myös fyysisyyttä tullut lisää. Nähtiinpä viikonloppuna muutama komea avojään pommikin.
Viimeisenä lukkona tolppien välissä seisoo jäätävän vireen saanut Reijola, jota on kyllä lähestulkoon täysin kiittäminen edellispelien voitoista. Aivan huikeita gamesaver koppeja ottanut joka pelissä useamman. Seläntaakse menivät Hermes ja Leki pelissä aikalailla identtiset maalit, nekin johtuivat lähinnä pakin löysästä oman miehen pelaamisesta. Pelaa tällä hetkellä liigasopparia ensikaudeksi, toivotaan ettei vaan karkaa kesken kauden!
 

waitsneik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Yläsarjasta alasarjaan
Hyvä et Tino saatiin täksi viikoksi mukaan. Huolestuttavaa tuossa maalinteossa, että aika monella on apina selässä...on vaikeeta
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Oli vain vauhdikas peli keskiviikkona, Roki tuli aivan eri ilmeellä peliin verrattuna edellisen viikon laahustukseen IPK:ta ja Peliittoja vastaan. Hallin väki vaan oli jäässä, meno oli kuin joulukirkossa vaikka ottelu lähti hyvin käyntiin. Väkeä kuitenkin oli se 1300 että olisi sieltä ääni pitänyt löytyä vaan ei niin ei.

Metsävainion mukaan tulo Hermosen ja nuoremman Villen kenttään oli nappi suoritus konttorilta ja valmennukselta. Heti ekasta vaihdosta näki että nyt kulkee kun on peliä rytmittävä sentteri. En ole tarkemmin seurannut Kärppien pelaajatilannetta mutta nopealla otannalla Tino pelaa tällä hetkellä kutossentterinä joten tämän viikon jälkeen voitaisiin sopia joululle asti kestävä laina ja siitä sitten katsottaisiin kevääseen mikä tilanne Oulussa on. Kärpillä on kuitenkin todella laadukas ryhmä ja uskon että vielä ennen kevättä sinne jotain vahvistusta haetaan ennen tosi pelejä. Lasu, Kupari, Kristof, Humaloja ja Ikonen on lähtökohtaisesti aina edellä Tinoa. Tinon vahvuus kun ei ole puolustuspelaamisessa niin 3-4 ketjun sentterinä häärii joku vahvempi kamppailija. Kehittymisen kannalta olisi parempi että Metsäsvainio pelaisi Rokissa isoja minuutteja, minusta se näkyi keskiviikkonakin ottelun loppua kohden että hiukan on vielä pelikunto hakusessa kun aletaan pelaamaan 20 minuutin pelejä. Kärpissä liigan pelejä on alla 13 ottelua keskiarvolla 12:39. Noh nähtäväksi tämä jää ja eiköhän tämän asian päättäne Kärpät.

Ottelu oli Rokilta hyvä ja varsin ehjä 60 minuuttinen mitä on tullut tällä kaudella nähtyä. Toisessa erässä oltiin melko kusessa välillä mutta Keupan hallintaan nähden todelliset huippupaikat jäi melkoisen vähiin. Puolustaminen parhaalla sektorilla on kehittynyt paljon, varmaan eniten aiempiin kausiin ja viimeisenä lukkona toimi nytkin hyvässä vireessä oleva Reijola. Muutama todella hyvä vastahyökkäys saatiin ja parhaimpana Metsävainion ja GVillen 2-0 läpäri josta ei saatu sitten maalia. No sitten seuraavassa tilanteessa GVille laitto telekän pönttöön todella hyvästä Metsävainion tarjoilusta. Viimeisessä erässä Pelamo laittoi hienon yläpesän ja lopusta muodostui perinteinen trilleri kun Keupa sai muutaman hyvän paikan mutta Reijola hoiteli pisteet kotiin. Ottelun avainpelaajat olivat tutut, Reijola, JE ja hyökkääjistä näkyvin oli Metsävainio.

Maalinteon tuska paistaa joukkueesta. Tässäkin pelissä oli sauma latoa ekaan erään kolme neljä maalia mutta ei hyvistäkään paikoista. Kolmen kotiottelun saldo oli neljä tehtyä maalia, se ei ole suuri lukema ja puolustusta sekä Reijolaa täytyy kiittää että saatiin edes tuo neljä pistettä. Maalinteon vastuu jakautuu kyllä nykyisessä rosterissa jopa kolmeen ketjuun koska jokaisesta löytyy sen verran kiekollista taitoa sekä hyviä laukojia mutta vaikeaa se tuntuu olevan. Hermonen ja Järvelän OM ei ole onnistunut toivotulla tavalla viimeisissä kamppailuissa. Paljosta se ei ole kiinni kun nytkin rimat kolisi tai todella hyvin pelannut Voutilainen napsi kiekot talteen. Näiden kahden miehen onnistumisia odotellaan koska kuitenkin odotusarvo molempien kohdalla on se 20 maalia kauteen.

Kausi on kuitenkin mennyt yliodotuksen, odotin hieman kankeampaa lähtöä ja suurempia vaikeuksia varsinkin nimekkäitä jengejä vastaan. Sarja tuntuu olevan ennätys tasainen kun tälläkin hetkellä sijat 1-9 on 10 pisteen sisällä. Vaikka peräpää (Peliitat,IPK,KOOVEE) on hieman jäänyt kelkasta niin silti jokaiseen otteluun on lähdettävä kaasu auki eikä selän suoristeluun ole varaa. Jokainen jengi pystyy voittamaan jokaisen jengin.

Ylivoima ja sitä myötä maalin tekeminen tehokkaammaksi niin tässähän voidaan ennen joulutaukoa hätyytellä jopa kotiedun paikkaa. Sitä myöten kotikirnukin alkaa täyttyä ja saadaan tunnelmaa halliin. Joukkuen pelaa mielenkiintoista jääkiekkoa, hallissa alkaa olla kaikki kunnossa, Lapin Kansakin on ruennut kirjoittamaan Rokista positiiviseen sävyyn joten se olisi meidän fanien vuoro ottaa ryhtiliike. Halliin 2000 henkeä ja mekkala kuntoon. Edelleen olen sitä mieltä että faniryhmä Shamaanien paikka on väärä mutta se ei sieltä siirry niin olkoon.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,

Pitäisi, Henkka toisi meille sitä kiekollista juonikkuutta sekä toiseen ylivoimaan osaamista. Tosin jos tarvetta katsotaan niin sentterin minä hommaisin ennemmin.


Joulutaukoon on kaksi peliä, ensin aina kylmä Keuruu perjantaina ja sitten yksi harvoista lauantain kotiotteluista Koovee Tampesterista. Vähimmäinen tavoite on 1,5 pistettä per peli. Keuruun iglu on aina ollut Rokille kinkkinen peli paikka joten suuria odotuksia en lataa sille reissulle. Jos en väärin muistaa niin viimeksi taisi tulla uranukseen 5-1. Toki on täysin voitettavissa oleva peli kunhan asenne ja työhaalarit on päällä heti alusta. Vantaata vastaan lauantaina nähtiin ekat 30 minuuttia surffaileva smurffilauma ja Vantaan pojat latoi lötöä pönttöön rumasti. Hieno kiri asenteen löytymisen myötä mutta jos alku pelissä päästetään kaveri noin kauas niin vaikea niitä pisteitä on raapia. Viikonlopun peleissä oli kuitenkin parasta se että kuitenkin kolme pistettä ja saivat maalinteossa onnistumisa. Varsinkin G Ville tuntuu löytäneen hyvän tatsin viime viikkoina. Harmi että Malo loukkaantui taasen ja pahalta näytti se tilanne ettei taida poika päässä kippoon aivan heti. Toivotaan parasta Malolle. Kaasu pohjassa Keuruulle ja sitten tuuaan Eskelisellä pisteet napapiirille.

Lauantain Koovee pelistä ei ole sitten mitään muuta vaihtoehtoa kuin voittaa. Sarjan hännän jengit on kyllä ollut meille pahoja, Peliitat ja IPK löi nokkaan viimeksi kotona joten nyt sen suhteen on kasvojen pesun paikka. Mikään hupijengi sieltä ei ole tulossa ja pelaavat varsin mielenkiintoista ja rohkeaa kiekollista peliä. Ketteräkin oli viimeiseen erään asti tiukilla Kooveen kanssa, kunnes isot pojat latoi 3 maalia viimeiseen 10 minuttiin. Parasta vaaditaan että sieltä ne pakolliset kolme pistettä otetaan.

Syksy on kohta paketissa ja hieman huolestuttaa muutama asia kevään kohdalta.
1. Kiekollinen sentteri Elon lisäksi. Nyt kun Kasperi on saikulla niin ei meillä ole yhtään virtuoosia joka osaa rytmittää pelin ja pysyä kiekossa.
Toivotaan että Kasper palaa pian mutta jostakin pitäisi löytää. Jos ei sentteriä niin sitten laituri. Fomin/Metsävainio.
2. Ylivoima pelasi Vantaata vastaan mutta vain ykkösYV. Se toinen on sitten aivan jotain muuta kuin valmista. Kun ne lapaset ei riitä taikomaan syöttöjä neliön läpi niin sitten suoraviivasta. Kiekkoa liikkeelle ja vetoja ohi ensimmäisen blokkaajaan. Kiekkoa maalille ja sinne kaksin kerroin ukkoja hakkaamaan riparit sisään. Tähän vastaus myös Metsävainio/Fomin. Siellä on kuitenkin nyt laukomisvoimaa raitilta ja leftiltä.
3.Maalinteko ylipäätään. Kiekollinen vajaavaisuus näkyy tässä. Edelleen Fomin/Metsävainio toisivat sinne voimaa omalla taidolla. Puolustus pelaaminen on pitkästä aikaa todella järkevää ja tehokasta. Reijola viimeisenä lukkona mutta maalinteon vaikeus näkyy meillä. Olli-Matilla ollut todella hankala kausi ja mies kantaa jo Ranuan eläinpuistoa selässään. Pari onnistumista niin alkaa taas osua ja Olli-Matin laukauksella pitää yrittää vielä lisää. Jos hankintoja ei tauolla saada niin miettisin kyllä Karvisen nostamista ylempiin ketjuihin. Varmaan meidän kokonaisvaltaisin sentteri ja osaa kyllä suojata ja pitää kiekkoa. Tekee hyviä ratkaisuja kiekon kanssa ja iso kokoinen. Rokin Mikko Koivu.

No nähtäväksi jää mikä se kokoonpano sitten perjantaina on, Elo ja Malo lienee ainakin poissa ja miten varusmiespalveluksessa olevat?!
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

always right

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestis ja alasarjojen palkattomat raatajat
Edustuksella homma ihan näppäimillä eli sarjapaikka kohtuu tavoitteessa ja poffi-hengessä, (vielä) mennään ;).
Kajjaanissa ymmärrettiin:
Kovin montaa A:n peliä en katsomassa käynyt. Sen verran monta kuitenkin että kyllä se sarjapaikka tuli näillä edarin avuilla aika pitkälti. Ensimmäinen kuukausi A:lla kulki peli kohtuullisen hyvin mutta sen jälkeen oli kyllä todella vaikeaa. Onneksi edustus ymmärsi sen miten iso asia A Mestis-paikka on ja laittoi riittävästi apuja peleihin että se säilyi.
Rovaniemellä Mestis-kiekkopelaajien omatuotanto konttaa ihan kunnolla kun seuran A- ja B-junnut jatkaa kauttaan molemmat Suomi-sarjassa. Ehkäpä ja kyllä olisi meilläkin kellot pitänyt soida jo aiemmin ... vuosi sitten ;). No rahalla saa ja hevosella pääsee ja toivotaan hyvejä välejä Tervaporvareihin. Joulun rauhaa.
 
never say never ;)

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Rovaniemellä Mestis-kiekkopelaajien omatuotanto konttaa ihan kunnolla kun seuran A- ja B-junnut jatkaa kauttaan molemmat Suomi-sarjassa. Ehkäpä ja kyllä olisi meilläkin kellot pitänyt soida jo aiemmin ... vuosi sitten ;). No rahalla saa ja hevosella pääsee ja toivotaan hyvejä välejä Tervaporvareihin. Joulun rauhaa.
Tämä oli aika yllättävä juttu kun mielikuvana on ollut että RoKin junnupuoli on aika mallikkaasti toiminut ainakin takavuosina. Jospa ensi kaudella uutta nousua taas.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

always right

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestis ja alasarjojen palkattomat raatajat
Tämä oli aika yllättävä juttu kun mielikuvana on ollut että RoKin junnupuoli on aika mallikkaasti toiminut ainakin takavuosina. Jospa ensi kaudella uutta nousua taas.
Toivotaan toivotaan. Meillähän täällä yksi mies hallinnoi puheenjohtajana koko touhua, ( RoKi Hockey, Rovaniemen Kiekko ry / juniorit ja Rovaniemen jääkiekkojunioreiden Tuki ry/ Areenan ravintolatoiminta ) eli sehän on helppoa kun ei tarvii kenenkään kanssa kinastella;) 40-vee bileet keväällä mutta soppari kaudesta 2019-20 vasta valmentajan kanssa.
Kaikesta huolimatta, tsemppiä tulevaan ja rauhallista Joulun aikaa.
 
never say never ;)

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Joulu tulee ja jospa pukki kaartaisi yhden hyökkääjän verran myös Areenan pihalla. Sarjasijoitus on 6 joka taitaa olla historian paras Metiksessä kun kinkkua aletaan mättämään. Sarja on kyllä supertasainen, 4 p kotietuun ja 6 p kultainen ananas sijaan. Peli on ollut varsin hyvässä formissa koko syksyn ja pisteitä on tullut tasaiseen. Mitään kaamosnukkumista ei olla tänä vuonna nähty ja tähän näen kaksi syytä. Järkevän harjoittelun sekä rotaation jota valmentaja Immonen tekee melkoisen rohkeasti. On puhunut haastatteluissa että aina pyritään löytämään kokoonpanoon sen päivän parhaimmaissa vireessä olevat kaverit. Rokin peli perustuu todella kovaan luisteluun ja ylipäätään työntekoon. Mikäli nopeutta ja työteliäisyyttä ei ole niin kuonoon on tullut. Toki yksittäisenä isona syynä on myös maalivahti Reijolan erinomainen vire maalin suulla. Sanoisin syyskauden kovimmaksi veskaksi joskin Tuton Pohjanoksa vetää kyllä vielä kovemmilla statseilla ja tainnut pelata jokaisen pelin mihin on pukenut, Rasmuksella taitaa olla yksi peli luukulla.

Tiedä sitten onko S.Immosen suurin osaaminen puolustuspelaamisessa mutta se on ollut joukkueen vahvuus koko syksyn. Maalin edessä pelaaminen on kehittynyt aiemmista kausista eniten, nyt sinne parhaalle sektorille on todella vaikea mennä laukomaan ja maalin edus siivotaan todella hyvin. Toki puolustajien taso ylipäätään on parempi mutta kyllä se puolustaminen vaatii koko viisikon työn ja kun viimeisenä lukkona heiluu Reijola niin tässä lienee pääsyy miksi ollaan suhteellisen korkealla monien ennakko-odotuksiin nähden. Myös alivoima on toiminut hyvin joskin aivan sarjan kärkeä ei taideta ollakkaan.

Hyökkäämisessä me ollaan perässä tai oikeastaan maalin tekemisessä. Yhtä maali kohden vaaditaan monta todella hyvää paikkaa. Hieman piristymistä löytyi juuri ennen taukoa kun Järvelän Olli-Matti, Hermonen ja Gabin Ville alkoi osua tolppien väliin. Myös Huttula sivalsi komean maalin Kooveeta vastaan mutta kyllä se Koovee pelin kaksi ekaa erää näytti ne heikkoudet eli viimeistelyn. Sillä maalipaikkanmäärällä olisi viimeiseen erään pitänyt mennä tilanteessa 5-1 jolloin se ottelun loppuun vieminen on aavistuksen helpompaa. Mutta kun ei niin ei. Jotain lääkettä tähän on keksittävä tai joulupukilta saatava yksi hyökkääjä joka ykköskorissa lyö lötöä pönttöön. Tähän kun osuu Kärpille joku saikkuläjä ja Hermonen tuuletetaan Ouluun niin ollaan melko liemessä. Hyökkääjän ei ehkä tarvisi olla ees kova viimeistelijä vaan kiekollisesti taitava joka pystyy pienessä tilassa ratkaisuihin joka johtaa laadukkaaseen maalipaikkaan. Se että onko rahaa ja että mistä sellainen löytyy on toinen tarina. Elo näyttää painavan kipsi kädessä niin aivan heti Kasper ei ole tuomassa osaamistaan joukkueelle. Toinen ylivoima oli KOOVEE pelissä todella heikko joten sinne myös saisi osaamista lisää. Iisakka teki maaleja ja pelasi hienosti harjoituspeleissä joten sieltä voisi tulla myös tukea lisää. Iisakkahan on vielä päivän varusmiehenä joten pelaaminen tasaantunee myös sen osalta. Eihän se ideaalinen tilanne ole että 6-17 tetsaa ja illat reenataan ja pelataan, se ei voi olla näkymättä energiassa.

Hieno syksy on ollut pelillisesti ja toivottavasti tämä ilme jatkuu. Hyvä aloitus on ollut mutta nyt sitä osaamista ruetaan oikeasti punnitsemaan kun kevättä kohti käännetään. 28.12 on sitten jo vastassa tosi kovassa vireessä oleva Hermes.

PS. Santerin tulo joukkueeseen päävalmentajaksi on ollut loistava haku. Tosi reippaan ja rehdin oloinen ukkeli vaikka pääkaupunkiseudulta tuleekin ;)
Tuonut muutaman pelaajan ja mikä tärkeintä tähän vaiheeseen saatiin jatkopahvi myös tuleivaisuudelle. Toivottavasti joitain jatkosoppareita pelaajistoonkin alkaa putkahdella. Reijola ja kapteeni nyt etunokassa.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Onko nyt niin että kun Huttulan intti on käyty niin mies jatkaa Kärppien rosterissa loppu kauden?!
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Se ois tauot taukoiltu ja homma jatkuu nyt vierasturneella. Pukki ajeli ohi eikä maalisylkijöitä tai pelinrakentajia näkynyt jäävän Kirnun pihalle. Joulutauon jälkeen otteet olivat hyvät, vaikka Hermes teki paikoista maalit ja vei pelin. Aktiivisuus ja maalinpaikkojen määrä lämmitti kovasti ja Hermestä vastaankin oltiin kuskinpaikalla suurinosa pelistä. Tuloshan se määrää mutta jos tuollaiseen peliin pystytään sarjakärkeä vastaan niin joka ilta taistellaan pisteistä. IPK pelistä sitten tuli se 3 pistettä, pelillisesti tämä ottelu oli se toinen pää mutta tärkeät pisteet huonomalla esityksellä joten tyytyväinen sai olla Joulun jälkeisiin peleihin.

Tänään vastaan Rokille aina vaikea Ketterä. Todella kova hyökkäysarsenaali jopa ehkä sarjan kovin. Heikkoudet Ketterällä löytyy puolustamisesta kun Jukurit on lypsänyt Marlot ja Jaloset itselleen. Toivottavasti tänään nähdään taas kauden parasta Rokia, se tarvitaan jos mielitään pisteitä Imatralta kaivaa. Se on selvää että Hermes pelin kaltaiseen maalintekovaikeutuun ei kestä sortua. Nyt onkin oiva aika ottaa roolia Järvelöiden, Poikoloiden, Iisakkojen ja Heikkisten. Röyhkeys ja suoraviivaisuus on avain kun ko herrat omaa hyvän laukaisun mutta jotenkin välillä tuntuu että se kiekko pitää kantaa maalin muovisäkissä ja se ennakkoluulottomuus puuttuu. Huttula, Rahikainen ja kapteeni saisi myös käyttää enemmän sitä laukausta eikä aina hakea hienoa, viimeistä syöttöä.

Puoluspelaaminen peruskuntoon ja kärsivällisesti sen kautta maalintekoon. Ne paikat sieltä tulee omalla tekemisellä aivan varmasti.
Varovaisen optimistinen ja Roki vie tänään numeroin 3-4. Gabin, Rahikainen, Julle ja Heikkinen maalintekijöinä.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Ei tullut Ketterältä pisteitä vaikka niitä kyllä tarjottiin. Maalinteko se vain tökkii ja varsinkin näitä kärkiporukoita vastaan johon Ketteränkin luen. Pelattiin hyvin mutta tuloshan tätä määrää ja hyvästä pelistä huolimatta jäi käteen 0 pistettä. Kerran hankintoja ei saada niin nykyisestä rosterista pitää rueta löytymään maalin hakkaajia. Poikola-Pietilä-Järvelä OM saisi varsinkin pelata ajoin suoraviivaisemmin. Poikola varsinkin omaa tarkan ja nopean laukauksen mutta vain kaksi maalia tälle kautta ja mies pysyy hyökkäysalueella kiekolla todella pitkiäkin aikoja. Laukoa pitäisi kun paikassa ollaan, muuten niitä maaleja ei tule. Peliitta pelissä nähtiin että kun uskaltaa kokeilla niin menee ne maaliinkiin, Hermosen ja Pumpasen maalit esimerkkinä sekä myös Seppelinin maali Ketterää vastaan. Laukauksia ja ukkoa maalille. Kokonaisuudessaan vieraissa pelattiin todella hyvää jääkiekkoa, Ketterä peli oli parempi kuin Peliitat peli mutta tulos oli nurinkurinen. Peliitat pelissä vastustaja oli huonompi ja Nagyllakaan ei ollut paras päivä mutta 3 pistettä kahdesta pelistä on aivan hyvä suoritus.

Tällä viikolla on sitten päävastustajat joista pisteet pitää repiä. 5/6 on ehdoton minimi näistä kahdesta kotiottelusta Keupaa ja Kooveeta vastaan. Keupa tulee tuoreena mutta omalla tekemisellä se on voitettavissa. Kooveella on raju viikko kun ensin keskiviikkona Turussa, perjantaina uudistuneessa Iisalmessa ja lauantaina sitten meillä. Mihinkään velttoiluun ei ole varaa mutta näen kyllä kovan etulyöntiaseman meillä. Nähtäväksi jää.

Karvinen taisi ottaa kipeää Imatralla ja ei pelannut Heinolassa. Tiedotettu ei ole sen kummemmin mutta on iso menetys jos sentteri on telakalla?!
Mielenkiintoinen vaihe on menossa, tämä viikko näyttää paljon suuntaa miten me keväällä pelataan?! Keupasta tarjolla 6 pistettä ja keskiviikkona Vantaa pelaa Imatralla sekä Sapko Kokkolassa joten panosta keskikastissa on rajusti. Voitolla ollaan hyvissä kantimissa, 13 pistettä olisi kultainen ananas sijaan sitten matkaa ja taistelu jopa kotiedusta säilyisi.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

Snedo

Jäsen
Kyllähän tuonne hyökkäykseen 1-2 täsmävahvistusta pitäisi saada jos esim. Malo on loppukauden sivussa ja Elo ilmeisesti vasta helmikuun puolella palailemassa takaisin. Siellä olisi jälleen esimerkiksi muuan Joonas Huovinen ilman seuraa ihan vaan huomiona, realistisesti en sitten tiedä onko mitään mahkuja saada.
Tuli mieleen kärppälainojen kanssa, että voiko käydä niin että mikäli Kärpissä iskee kunnon loukkisuma ja Hermonen ja Huttula lähtee esim. siirtorajan kynnyksellä kärppiin ja takaisin ei voi enään tulla? En muista kuollaksenikaan siirtosääntöjä lainojen suhteen.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tuli mieleen kärppälainojen kanssa, että voiko käydä niin että mikäli Kärpissä iskee kunnon loukkisuma ja Hermonen ja Huttula lähtee esim. siirtorajan kynnyksellä kärppiin ja takaisin ei voi enään tulla?
Varsinaiseen kysymykseesi en osaa vastata, mutta siirtolistan mukaan Huttula on tänään palannut Ouluun.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Varsinaiseen kysymykseesi en osaa vastata, mutta siirtolistan mukaan Huttula on tänään palannut Ouluun.
Luulen että tämä siirto liittyy Lasse Kukkosen mahdolliseen pelikieltoon Jukureita vastaan pelatun pelin taklauksesta. Toisaalta vähän ihmeellinen siirtoa kun Jukureita vastaan kokoonpanossa oli 7 pakkia. Tosin näiden varaan joukkueen menestystä eivoi laskea. Huttula ja Hermonen ovat Kärppien sopimuspelaajia ja kun he tarvitsevat heidän palveluitaan niin Tojotan nokka kääntyy napapiiriltä Ouluun. Nämä lainat ovat palvelleet kaikkia ja ovat olleet pitkäaikaisia mikä on hyvä asia. Roki on hyötynyt, pojat pelannu paljon kovia miesten pelejä ja Kärpille kasvavat tulevaisuuteen. Tämä pienimuotoinen yhteistyö on ollut hyvää ja varmaan Huttulan ja Hermosen tausta Rokissa pelaamiseen johtuu myös osittain armeijan käynnistä Rovaniemellä. Kokkolassa ja Iisalmessa ei ole varuskuntia. Tinon vierailut liittynee siihen että mies oli meidän viime kauden ykkössentteri. Tämän kaltaisen yhteistyön hyväksyn mutten mitään pelaajarallia joka sotkee vaan Rokin kokoonpanoa. Nyt jos ja kun Huttula on pois huomenna niin siellä on Paajasella näyttöpaikka. Jos täällä alkaa pyöriä joskus malli Leki, Keupa ja Ketterä niin minä alan kattelemaan kotipelejä teksti-tv:ltä. Huomenna pelataan ja ne joilla on sininen paita niin ne pelaa Rokille.

Edit. Kirjoitusvirhe
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

Roki6666

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Roki, TP-47 ja Wowo
KeuPa luisteli hyvin ja siirteli kiekkoa siihen malliin, että kotijoukkue vaikutti oppipojilta. Kaikki kunnia sinne Keuruulle, loistava suoritus. Lopputulos 2-6 vastaa ottelutapahtumia.
Kauden ylivoimaisesti heikoin esitys mitä olen kotijoukkueelta nähnyt. Säästyttiin syvimmän kaamoksen tappiokierteeltä mutta tätä pohjanoteerausta en olisi halunnut nähdä. Hävettää katsomossa olleiden turistienkin puolesta.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Toivottavasti eilisen pelin jälkeen ei kunnioitettu pehmeitä arvoja, niin hampaaton ja munaton smurffilauma eilen jäällä hiimaili. Toivottavasti koko sakki jäi eilen old schoolin viivaluisteluun tunniksi kun Paavo oli saatu takaisin koppiin ja kohti Keuruuta. Jos se Huttulan poissaolo teki tämän niin mies äkkiä vaikka Hornetin kyyillä takaisin Rovaniemelle vai yritettiinkö tässä edelliskausien suosikkipojalle, Paavolle, pelata nollaa.
En tiedä mikä oli mutta tämä oli nolla suoritus. Täytyyhän vastustajalle antaa krediittiä ja minusta pelasivat varsin ehjän ottelun ja erikoistilanteista löivät lötöä pönttöön tehokkaasti. Tuli mieleen Kari Rautakorven ajan Keupa joka oli aina tosi hankala vastus Rokille. Mutta Keupa oli viidellä pakilla ja jos normaali työmoraali ja vauhti olisi ollut niin oltaisiin voitosta tapeltu, no ei tapeltu.

Olen Immosen kiekkoa kehunu ja ollaan nähty todella energinen sekä mielenkiintoinen Roki mutta, nyt täytyy vähän negaakin antaa.
Ekassa erässä oli samantien nähtävillä että nyt nuoret miehet hiihtelee varjojen mailla eikä peli käynnistynyt millään tavalla ja kun Helenius löi 14.54 taululle 0-2 niin odotin aikalisää ja pientä kiukkupuuskaa että pojat herää. No sitä ei tullut vaan hiimailu jatkui ja sama Helenius löi vielä 0-3 ennen taukoa.

Seuraavana odotin että kakkoserään laitetaan Reijola lepoon ja hyvin Peliittoja vastaan pelannut Vilho maalin suulle sekä pari teippisaavia kopissa seinille.
Rasmuksen vikaa maaleissa ei ollut, itse asiassa Reijola oli ainut joka oli tullut voittamaan tuota peliä mutta valmentajalla on kaksi työkalua saada joukkue heräämään ja kumpikin jäi käyttämättä. Mitään hävittävää ei ollut, taululla 0-3 ja hyvät asiat oli kateissa. No ei tullut Vilhoa, ei heräämistä missään ja sama meno jatkui loppuun asti. Taululla 2-6 ja hallilta katosi pelin aikana puolet katsojista.

Ottelussa oli kaksi positiivista asiaa, AV-maali sekä Järvelä sai jonku eläimen pois tarhasta kun löi yyveellä riparin yläläskiin.

Jos lauantaina jatkuu sama velttoilu KOOVEEta vastaan niin on turha odottaa 40 vuotis juhlaotteluun 19.1. Tutoa vastaan mitään yleisöryntäystä.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Koko Kankaanrannan ajan olen hehkuttanut miehen työtä seurassa, nyt on sitten kyllä koko Rovaniemelle perseen näyttö lainata meidän tärkein pelaaja HPK:hon runkosarjan tärkeimmällä hetkellä.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Philadelphia Flyers
Minkätyyppinen maalivahti tämä Reijola on? Onko kuinka valmis liigatasolle Rovaniemen palstatietäjien mielestä? Ilmeisesti teille ainakin tärkeä mies ollut.
 
Mutta Sten-herraa ei tarvitse tappaa!

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Minkätyyppinen maalivahti tämä Reijola on? Onko kuinka valmis liigatasolle Rovaniemen palstatietäjien mielestä? Ilmeisesti teille ainakin tärkeä mies ollut.
Kookas eli peittää paljon, liikkuu hyvin siihen nähden kun tuli Rokiin niin oli hieman kankea. Hyvä kiekonlukutaito ja mailapelikään ei Mestiksessä huonoa ole. Reboundeja tulee jonkin verran, mutta osaa ohjailla ne hyvin pois parhaasta sektorista. Todella hyvä alkukausi, joulun alla ehkä vähä väsymistä kun pelannu 2 lukuunottamatta kaikki pelit. Kenet vaan ennemmin oisin lainannu Rokista ennenkuin Rassen. Pelkäsin tätä siirtoa hieman jo marrasjoulukuussa mutta uskoin ettei johto parasta myy.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

always right

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestis ja alasarjojen palkattomat raatajat
. Pelkäsin tätä siirtoa hieman jo marrasjoulukuussa mutta uskoin ettei johto parasta myy.
En tiedä mutta väittäisin että raha ratkaisee eli perse auki ja ihan kunnolla eli nyt raavitaan kaikki massit mitä tarjolla on.
Mielenkiinnolla vain seuraamaan kumpi se sitten on pelaava mv, Heikkinen vai omajunnu Ronkainen ? Eipä tuo poffeista ulosjäänti toisi mitään suurta yllätystä entiseen ;)
 
never say never ;)
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy