RoKi Hockey 2015–2016

  • 203 247
  • 498

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Ei kuulu vahvistuksia ja kiire tulee rosterin suhteen. Toisaalla kuulin että Sidor joutuu puukolle ja poissaoloa ainakin 2 kuukautta ja Zorec ei taida kuntoutua avaukseen. Karaa ei ole näkynyt treenaamassa Kalix pelin jälkeen. Kentällinen ukkoja puuttuu ja harjoitusottelut on pelattu, tarvitaan myös kolmosveskari ainakin lainalle niin kauan että Sidor on kunnossa. Karevaaran maalille ajo tuli aika kalliiksi mutta eipä voi mitään. Muut seurat ovat saaneet isoja kaloja, mutta me tallataan samassa vastakossa. 5 vuotta tätä on odotettu että päästään sarjaporrasta ylemmäs, nyt liiton saunapaikkakin ryssitään ihan käsittämättömästi kasaamalla suomisarjassa pärjäävä rosteri. Ei tässä mitään tähtisikermää ole odotettu mutta että se että tapeltaisiin siitä pleijari paikasta realistisesti.
Jos Mikkola ja Hartikainen ei saa tänne pelaajia tulemaan niin sitten on laitettava nämä ukot vaihtoon vai kuvitellaanko tässä että Oulun ei liigamiehet ja lapin omat pojat hoitaa Rokin rosteria Mestiksessä?! Elääkö Mikkola siinä uskossa että me lähetään pelaamaan ylemmälle tasolle viime kauden suomisarjajoukkueella ja luulee että tällä nipulla otetaan pisteitä?! Tasan viikko on aikaa olla valmis ekaan tosiotteluun ja sitten mennäänkin kaasupohjassa lokakuun loppun asti ennen eka taukoa. Pelejä on "vaivaiset" 15 ottelua joten meidän matkustus määrällä ei paljon reenailla jos hankinnat jää runkosarjan ajalle.
Reilu viikko on ensimmäiseen peliin myös kotona ja en näe mitn hypetystä katukuvassa, paikalliselehessä tai vaikka lapin radiossa?! Ei tästä tule mitään jos tuo konttorin väki on noin lammasta porukkaa, hallilla moni vaan toitottelee että on sillä hommaa aika paljon... Aivan sama, herra on sitä varten siellä tornissa että laittaa rattaat pyörimään. Kyllä ne 850 katsojaa osaa tulla hallille syyskuun puolivälissä niinkuin ennenkin mutta kun tarvitaan jumalauta toinen mokoma.
Huolestuttaako kellään muulla tämä homma? Viikko aikaa ja meillä ei ole ykköskenttää, yksi ehjä maalivahti, halli on kuin aavemaja ja 90% rovaniemeläisistä ei tiedä että kausi starttaa?! Ja Elina on kadonnut!
 

Feel

Jäsen
Suosikkijoukkue
alasarjojen pienet seurat
Kiima puuttuu. Jmexel kyseli että huolestuttaako? Kyllä huolestuttaa, nykyisellä rosterilla ei paljoa Mestiksessä röpötellä. Tympäsee, nyt kun nousu tuli "takaoven kautta", seura ei panosta laisinkaan siihen että oltaisiin edes jossain määrin uskottava Mestis-seura. Jos se on rahasta kiinni,olisi pitänyt kieltäytyä Mestispaikasta ja jatkaa Suomisarjassa.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Huolestunut olen itsekin. Yllättynyt en sen sijaan enää ole. En lähtisi suoraan syyttämään pelkästään toimaria, vainka tiedänkin herran olevan tietyllä tavalla sosiaalisilta taidoiltaan hieman rajoittunut. Mikä sitten mättää? Onko nahkakuula putsannut sponsorien pussit Rollossa? Eikö säälinousu nosta kiimaa? Molemmissa lienee perää.. Varmaa on kuitenkin se, että Roki ei ole vielä löytänyt/saanut tähän saakka sellaista johtoryhmää kasaan, joka laittaisi kaupungin sekaisin ja rahaluukut laulamaan.

Sen ymmärrän, että pelaajia on vaikea saada pohjoiseen bussiapinaksi, muttei sitä helpota myöskään pliisun koutsin pitäminen ruorissa. Joukkue on .johtajansa näköinen tai kuten sen heikoin lenkki. Olisiko jo aika ottaa vaikka pientä riskiä siellä toimistolla, jotta saadaan populaa hallille edes sen tonnin verran/peli.
 

Astna One

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool, ManU, Real Madrid, Barcelona
Jukurit menee liigaan, joten ensi kaudella Mestiksestä ei tipu yksikään joukkue. Tämä on varmasti ollut toimistolla tiedossa jo jonkin aikaa ja selittää sen, miksi uusia vahvistuksia ei enää tarvita.

Toimistolla tiedettiin myös vuosi sitten, että paikka Mestikseen tulee kabinetin kautta, joten ei ollut järkeä tehdä kalliita pelaajahankintoja Suomi-sarjaan.

Vaikka roki pysyykin Mestiksessä, nämä kabinettipelleilyt vievät yleisön mielenkiinnon. Kaukana on se huuma mikä koettiin edellisen Mestisnousun aikaan.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
"Mikäli Jukurit nousee SM-Liigaan kaudeksi 16-17, nousee Suomi-sarjan voittaja Mestikseen suoraan ja karsinnat pelataan otteluparein M 12. – SS 2. ja M11. –SS 3."

Tälläinen se karsinta on silti, kausi pataan ja loppu tulema oottaa taas sarjaporrasta alempana.
 

Soda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fighting Sioux
Täytyy kyllä suuresti ihmetellä tätä entisen kotikaupungin kiekkoylpeyttä ja sen toimia mestis kauden kynnyksellä. Lehdestä saa lukea B-junnuista, Asplövenin kuulumisia ja ties mistä mutta mitä tekee edarin taustajoukot? Ei mitään! Eikö kiinnosta hypettää joukkuetta / uutta sarjatasoa vai onko suhteet paikalliseen toimitukseen niin pahasti solmussa ettei juttuja kirjoteta?

Eihän ketään joukkuetta seuraavaa varmasti edes kiinnosta, saiko ranskis sopparin vai pistettiinkö jatkamaan matkaa jne.? Vai onko tästä ollut jossain lentolehtisessä juttua? Ainahan tuo tiedottaminen on ollut umpi surkeaa, mutta rajansa kaikella. Jomma saa ihan rauhassa odotella sitä kahta ja puolta tuhatta katsojaa avauspeliin. "− Toivottavasti siihen päästään, että saadaan kiekkohuuma Lappiin aikaan.", mitähän ko. jamppa on tehnyt tuon huumaan synnyttämiseksi?
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Huonosti on Roki esillä paikallisen median palstoilla ja se ei helpota kiiman nousua. Tänään kuitenkin kolahti postiluukusta uusi Jääkiekkolehti. Siinä oli kohtuullisesti palstatilaa myös Rokille, jonka annettiin ymmärtää olevan siinä määrin hyvässä taloudellisessa tilanteessa, ettei pelaajien saaminen ole riihikuivasta kiinni. Ja taas sama virsi, jossa hehkutettiin Rollon opiskelumahdollisuuksia, puitteita jne.. Muutenkin tuntui juttua lukiessa, että Seuran toiminnasta annettiin aivan liian hyvä kuva.

Rokin tavoitteena taisi olla jutun mukaan sarjapaikan säilyttäminen ilman karsintoja, mutta voimme olla varmoja, ettei se tuolla rosterilla onnistu. Ehkäpä saamme ne ykköskorin äijät viime metreillä, kun "Matti Myöhäset" ja muut epätoivoiset kiekkoilijat tekevät pakkoratkaisunsa. Voi pojat, kun tuo Kärppäyhteistyö olisi nyt tarpeellinen, vaan mitäpä Oulu kääntyisi pohjoiseen, kun Kainuu tarjoaa sille kaiken tarpeellisen.
 
Olipa kerran UTJ, joka alkoi kasaamaan joukkuetta Mestikseen.

UTJ: Hei pelaaja X! Tunnetko pelaajaa Y?
Pelaaja X: Kyllä, kyllä minä tunnen pelaajan Y:n.
UTJ: No niin, loistava homma. Voisitko sinä kysellä pelaajan Y:n kiinnostusta tulla pelaamaan meille täksi kaudeksi?
Pelaaja X: ????? *erittäin hämmentyneenä*

Ja valitettavasti tätä tarinaa ei ole keksitty...
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Olipa kerran UTJ, joka alkoi kasaamaan joukkuetta Mestikseen.

UTJ: Hei pelaaja X! Tunnetko pelaajaa Y?
Pelaaja X: Kyllä, kyllä minä tunnen pelaajan Y:n.
UTJ: No niin, loistava homma. Voisitko sinä kysellä pelaajan Y:n kiinnostusta tulla pelaamaan meille täksi kaudeksi?
Pelaaja X: ????? *erittäin hämmentyneenä*

Ja valitettavasti tätä tarinaa ei ole keksitty...

Kuulostaapa todella ammattilaiselta! Mikäli jutussa on perää, voidaa odotella turhaan tuolta toimiston kokoonpanolta ihmeitä. Täälläkin vuosia pyörinyt "puuhastelu"-sana saa taas vahvistuksensa.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Noniin, ensimmäinen ottelu on pelattu ja pistelaariin kopsahti 2 pistettä joista voi vain olla tyytyväinen ja kaatoihan Hirvonen sekä joukkue meidän fanienkin niskaan vähän Kokkolan merivettä mutta että hyvä näin.

Ensimmäisestä erästä en voi paljon sanoa kun tilastopalvelua tuijottaessa meni hermot ja tupakkia. 3 kertaa AV ja 3 kertaa osui Hermes joten rangaistukset näyttelivät suurta osaa näissä maaleissa. Nopea johtopäätös on silti vedettävä että alivoima ei toiminut ja sen on kehityttävä.

Toinen erä sitten näkyi fanseat palvelun kautta, tosin todella jumien ja kuva tuli ääntä monta minuuttia jäljessä. Tämä erä oli minusta Rokilta ehjin ja hyökkäyspelikin alkoi sujua jo paremmin. Aivan huippu paikkoja ei tullut mutta erän lopun kavennus ylivoimalla antoi uskoa kolmanteen erään. Olli-Matti Järvelä näytti maalin edus pelaamisessa mallia ja kauhoi kiekon maalille pakin pidättelystä huolimatta ja Väne taisi sorkkia sitten vielä viivan yli.

Kolmas erä oli Tamin kavennuksen jälkeen melkoista hurlumheitä ja molemmille siunaantui paikkoja kokoajan. Roki joutui avaamaan peliä koska oltiin maalin verran takana ja Hermes saikin puolustajien porrastuksen puuttuessa pari läpiajoa jotka Hölsä hoiti kotiin. Maalivahti Hölsä on kyllä ollut itse varmuus heti kun Rovaniemelle saapui ja pelaa itseään fanien suosioon ilta toisensa jälkeen. Kolmannesta läpiajosta sitten Juntheikki laittoi 4-2 ja olin jo varma että nyt nuorilla sälleillä usko loppuu vaan ei. Pälve kavensi kovalla rannarila jonka Kuusela ehkä hieman hörppäsi, räpylän kautta ylä peltiin ja peli 4-3. Lopussa Hermes sekoili kyllä omalla alueellaan ja Rokin kova karvaus aiheutti myös rangaistuksia. Ilan hahmo OM Järvelä kauhoi irtokiekon maaliin, suoraviivainen pelaaminen Springarelta ja Klytseroffilta viivalta alusti tämän tilanteen ja jälleen Järvelä osoitti vahvaa maalin edessä pelaamista.

Allekirjoittaneella oli jo vatta täynnä kun jatkoerä alkoi mutta niin vain sieltäkin saatiin maali kaivettua, fanseat petti ja en nähnyt koko tilannetta. Seuraavan kerran kun avautui niin kun Hirvonen istui mikki naaman edessä lehdistötilaisuudessa.

Minun silmiin ottelussa oli kaksi pelaajaa yli muiden, Olli-Matti Järvelä joka sai varmasti onnistumisista lisä virtaa tulevaan. Toinen oli maalivahti Hölsä joka tiukoissa paikoissa piti joukkueen pelissä mukana ja osoitti voittavan maalivahdin elkeitä. Muita onnistujia olivat sentterit Tami sekä Väne ja tietysti Henkka. Tamin ja Henkan pelaamiseen toivon edelleen vaan sitä suoraviivaisuutta koska molemmilla on myös hyvä laukaus. Siksnis oli hieman pimennossa mutta helposti se likaisen työn tekijä jää unholaan näiden kahden kieputtaessa kiekkoa. Pälve oli myös pirteä ja käyttää hyvin vahvaa laukaustaan, tässä voisi olla myös yyvelle viivamies. Männistöä ollaan parjattu ja peli näyttää välillä epäluotettavalta mutta 0+2 eka peliin on kova saldo pakille. Muu pakisto ihan ok peli, Springarella ja Klytseroffilla hieman vaikeaa omassa päässä vahvojen hyökkääjien kanssa mutta lisää vaan röhkeyttä niin riistotkin onnistuu.

Ylivoimaan suoraviivaisuutta varsinkin ykkösellä, menee leipomiseksi ja laukaukset ropeleita.
Alivoimaa en nähnyt muttei kovin ruusuinen tilastojen valossa.
Nuorien poikien virheitä näkyy, ei voi tulla noin montaa läpiajoa jatkossa koska nytkin Hermes olisi tappanut pelin paremmalla viimeistelyllä.
Aivan loistava taistelu ja takaa ohi, nuori ja kokematon porukka tarvii tätä.

Nautitaan tästä perjantaihin asti ja silloin Hokki saapuu areenalle, toivotaan että Rovaniemen kiekkoväki aktivoituu ja saadaa tupa vaikka puolilleen.
 

hemppa73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
Onneksi olkoon Roki! Ensinnäkin Roki oli positiivinen yllätys, vaikka onkin aika pitkälle ykkös kenttänsä varassa!
Te ansaitsitte voiton, joukkue joka joka luulee pelin olen ohi 3-0 tilanteessa ja pelaa noin takkia auki loppu pelin löysäillen ei ansaitse voittaa, vaan se joukkue joka pela 60 min täydellä sydämellä! Tässä piilee teidän mahdollisuus myös tulevissa otteluissa!

HÄVETTÄÄ omieni puolesta
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Itselle henkilökohtaisesti on ollut suhteellisen kova pala, että RoKi lähti kauteen lähes suomisarjajoukkueella. Toki vahvemmalla kuin viime kaudella, mutta kuitenkin. Ymmärrän kyllä perustelut, että talouden ehdoilla mennään. Edellisellä kerralla kokeiltiin hakea pankista rahaa ja seura joutui kauden jälkeen saneeraukseen - ja silti kantti ei ihan kestänyt sarjassa säilymiseen. Tällä kerralla kyse on riskien hallinnasta, pyrkimys on rakentaa seuraa pidemmällä tähtäimellä ilman velkarahaa. Tämä on sinällään kunnioitettavaa. Itseäni kuitenkin hirvittää lähteä joka otteluun altavastaajana. Toki se on asema joka perinteisesti suomalaiseen mielenlaatuun sopii.

Toisaalta Mestiksen ja Suomisarjan pieni ero on tullut kymmenen vuoden aikana tutuksi. Ero ei ole suuri ja monet ottelut tulevat varmasti olemaan sinällään tasaväkisiä. Monesti toki kokeneempi porukka osaa paremmin käyttää saamansa paikat hyödykseen ja niinpä tasaiset matsit saattavat harmittavasti kääntyä maalin tappioiksi. Toki toisinaan nälkäinen nuori ja kunnianhimoinen joukkue pääsee taitojensa ylärajoille ja yllättää kovemmalla innollaan. RoKi ei myöskään kunnossa anna kenellekään yhtään eteen, joten otteluiden lopussa voidaan venyä, jos vastustaja yhtään suoristaa selkäänsä, kuten eilen Hermekselle taisi käydä.

Perjantaina vastaan tule sitten sarjan kärkipään joukkue Hokki. Jos heidän kanssaan halutaan pärjätä, niin omat virheet olisi saatava pois. Silloin pitäisi olla mahdollisuuksia ainakin tasaväkiseen peliin, mutta jos virheitä ei saada pois, niin noutaja voi hyvinkin tulla.
 

stemme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Minnesota Wild
Lupaavasti alkanut Mestis RoKin osalta vaikka tänään hävittiinkin. Alkaa RoKi näyttämään epäilijöilleen että se pystyy taistelemaan pisteistä Mestiksessä. Hokkia vastaan ehkä jopa hallitsevampi osapuoli mutta pisteet silti Kajaaniin. Hölsä on kyllä kahden pelin perusteella loistohaku, loistavia torjuntoja ottanut nyt molemmissa peleissä. Toivottavasti tänään loukkaantuneet Pietilä ja Tamminen ovat nopeasti kunnossa, rosteri ei kyllä montaa loukkaantumista kestä.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Huh huh, olihan hieno ja yleisöön painuva kiekkopeli. Ensiksi täytyy tietenkin onnitella Hokkia kolmesta pisteestä. Kaikki epäili meidän "pikkupoikien" jäävän pahasti jalkoihin mutta kaiken kaikkiaan Hirvonen kaatoi joukkueen kanssa toisen kerran vettä niskaan, varsin ryhdikäs esitys kotijoukkueelta kovaa porukkaa vastaan.

Ensimmäiseen erään tultiin kaasu pohjassa ja hienon näköistä peliä kotijoukkueelta. Ainoa miinus oli maaliin johtanut oman maalin edessä ollut sekoilu kiekon kanssa. josta ammattimiehet namutteli 0-1. Maaleihin oli paikkoja ja hyviäkin sellaisia joka on ollut kyllä ongelma harjoitus- sekä Hermes-pelissä. Silti oisin kaivannu sitä suoraviivaisuutta lisää ja varsinkin laukauksia viivasta kun siellä on tilaa. Torjunnat tais olla 3-11 ja kertoo kyllä pelin kuvan ihan täysin. Ylivoimaakin saatiin roppakaupalla mutta ylivoima meni näpräämiseksi ja maalia ei sieltäkään saatu tehtyä sekä viimeisen ylivoiman sekoiluna otettiin sitten rangaistus kun ukkoja oli motissa liian monta.

Toisessa erässä alussa meno jatkui samanlaisena, kova karvaus tuotti kiekon riistoja mutta sitä palkintoa ei vaan saatu. Erän loppua kohden ote siirtyi Hokille. Hokki saikin muutaman makean tontin mutta veskari Hölsä kyllä pelaa itseään lappalaisten sydämmiin. Komeita torjuntoja useita ja maalinteko yritykset olivat laadukkaita mutta Pate ehti kyllä joka kiekon eteen ja piti siniset maalin päässä. Osaltaan Männistön rangaistus antoi otteen Hokille ja pitkät hyökkäykset pitivät sinisiä omalla alueella pinteessä.

Kolmanteen erän alkuun syke taas löytyi ja paine saatiin Hokin alueelle. Tasoitus syntyi hieman onnekkaasti kun kiekko pomppasi Kuuselasta Korpela jalkaan ja lipui siitä maaliin ja halli tuntui repeävän liitoksista. Hieman taisi hyvän olon tunne puskea puseroon kun Hokki siirtyi heti johtoon pari minuuttia tasoituksesta. Maali näytti kyllä korkealta mailalta mutta ilmeisesti se ei sitä ollut kun tuomarit eivät asiaan puuttuneet. Harmittoman oloinen tilanne jossa kiekko toimitettiin maalille ja Piispanen sai mailan väliin. Maalivahti Hölsä ei kyllä nähnyt tässä tilanteessa mitään ja kiekko lirvahti maaliin. Maalin jälkeen saatiin pari paikkaa ja muutamia puolittaisia mutta kokonaisuudessaan kiri jäi vajaaksi. Pelin lopussä nähtiin Rokin kannalta todella pahoja takaiskuja kun Pietilä ja Tamminen joutui jättämään kentän. Janne Pietilän tapaus näytti todella pahalta ja mies vietiin lanssilla sairaalaan, minun silmin siitä olisi voinut jäähyn ja isonkin puhaltaa mutta Keränen ei näin tehnyt. Pietilä paiskautui laitaa vasten todella kovalla vauhdilla ja ilmeisesti taju oli kankaalla pitkän aikaa. Nolo oli tilanne kun lääkärikin sattui olemaan kopissa juuri tällä hetkellä ja pelaajien sekä tuomarin reaktiosta päätellen tilanne oli vakava. Tamminen luisteli koppiin omin jaloin mutta pidellen olkapäätä, tässä jäähy oli selviö kun puolustaja työnsi poikittaisella Tammisen laitaan ja Tami oli vielä metrin verran laidasta irti. Toivotaan ettei mitään vakavaa sattunut, toki Pietilän tapaus näytti siltä että edessä voi olla pitkäkin huili.

Hieno ottelu ja mieltä lämmitti erityisesti kotijoukkueen otteet kun sarjan TOP3 joukkueisiin luettava Hokki laitettiin todella tiukille. Mahdolisuus kolmeen pisteeseen oli olemassa mutta maalin teko ei ole helppoa ja siihen pitää lääkkeet löytää. Yksittäisenä pelillisenä asiana nostaisin tapetille ylivoiman joka oli tänään luokatonta. Tami ja Fomin kyllä kiekkoa siirtelee mutta ne viimeiset ratkaisevat syötöt on vaikeita ja laukaukset puuttuu. Väänäsen ylivoima pelaa suoraviivaisemmin muttta selkeää kiekon ylöstuoja puuttuu. Hirvonen peluuttaa ylivoimaa kolmella ketjulla joten paljon mahdollisuuksia ei kärkiketjuille siunaannu. Toki pelitapa on todella kuluttava joten tämä kolmen ketjun ylivoima on siinä mielessä perusteltua. Ottelun parhaat olivat minun silmin veskari Hölsä, sekä nelosketju pirteällä esityksellä. Fominin energia täytyy myös ihailla mutta Henkkakin saisi käyttää hyvää laukaustaan useammin.

Tunnelma hallissa vähän hiljainen, toki yleisö lähti mukaan hyökkäyksissä mutta myös oman pään pelissä kannustusta tarvitaan. Yleisöä 1220 joka on ihan kelvollinen tällä markkinoinnilla, näkyvyyttä lisää niin ihmiset hallille tulee sillä hyvää ja vauhdikasta kiekkoa on tarjolla. Seuraavan taitaa olla sitten Turun reissu.
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Kiitoksia Rovaniemi,...mahtava raportti ottelun tapahtumista,...ei tuo Hokin "räpellys" kovin suuria hurraa huutoja aiheuta,....mutta teillä on Rops,..?
 
Pietilä paiskautui laitaa vasten todella kovalla vauhdilla ja ilmeisesti taju oli kankaalla pitkän aikaa. Nolo oli tilanne kun lääkärikin sattui olemaan kopissa juuri tällä hetkellä ja pelaajien sekä tuomarin reaktiosta päätellen tilanne oli vakava. Tamminen luisteli koppiin omin jaloin mutta pidellen olkapäätä, tässä jäähy oli selviö kun puolustaja työnsi poikittaisella Tammisen laitaan ja Tami oli vielä metrin verran laidasta irti.
Kelasin juuri moneen kertaan fanseatilta kummankin tapauksen läpi. Pietilä hävisi kylki kylkeä vasten kaksinkamppailun ja menetti tasapainonsa, kuin bambi liukkaalla jäällä. Siitä meno jatkui turhan vauhdikkaasti laitaan.Ei missään nimessä jäähyn paikka, saatikka ison sellaisen. Katsokaa fanseatista, kyllä siellä Rovaniemellä se jollain on ostettuna. Turha on muistikuvien varassa tästä inttää.

Tamminen vietiin laitaan ei millään poikittaisella eikä rajusti tönäisten. Ihan normaalisti ohjattiin hyökkääjä laitaan. Tamminen otti käsillä vastaan ja näytti että käsi jäi huonoon asentoon siinä tilanteessa. Ehkä jäähyn olisi voinut antaa, mutta ei mikään selvä jäähy sekään.

jmexelin raportti muutenkin on aika sinivalkolappilaislaseilla katsotun pelin mukainen. Mutta kotijoukkueen kannattajalle se suotakoon.

Toivottavsti kumpikaan pelaaja ei loukannut itseään pahemmin, sillä peli oli siistiä jääkiekkoa molemmin puolin.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Katoin fanseatin valmiiksi hidastetusta ja tökkivästä videosta niin kyllähän Pietilän tapauksessa Seppälän kädet nousee kun Pietilän kädet pysyvät alhaalla. Käsillä saaton näkee myös kun tilanne on ajanut hieman ohi kun Seppälän kädet ovat ihan pystyssä ja mailanlapa noin neljässä metrissä. Tammisen tapausta en jaksanut enää kaivaa kun kaatu koko roska 10 kertaa, en tiiä mistä lie johtuu. Mitään törkeyksiä/tahallisia kumpikaan tapaus ei ole mutta ottelun linjan mukaisesti oisi voinut molemmista puhaltaa. Hokilla oli omat todella hyvät paikat mutta kokonaiskuvassa oli Roki aktiivisempi ja siksi odotusten ylitys kärkijoukkuetta vastaan. Torjunnatkin puoltaa tätä näkemystä 25-30 mutta se joka tekee enemmän maaleja ansaitsee 3 pistettä.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Ismo Nikkinen RoKi-paidassa viikonlopun otteluissa.

Nikkinen ei sitten syystä tai toisesta onnistunut saamaan sopimusta Peliitoista. Mistä lie homma jäänyt kiinni, sillä junnupeleissä Nikkinen on takonut kovastikin pisteitä. Ehkä sopivaa roolia ei Heinolassa ollut tarjolla, tai rahkeet eivät vaan vielä miesten peleihin riittäneet. Nikkinen on jo toinen Heinolasta Rovaniemelle jatkanut testipelaaja.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Nikkinen lienee korvannee Pietilän kolmosessa mutta nyt oikeasti näyttää pahalta tämä ensimmäinen etelän turnee. Tarvitaan ukkoja lisää vaikka sitten lainalle jos meinataan millään tavalla pisteistä taistella. Laituriosasto on ainoastaan täysi Nikkisen mukaan tulon myötä mutta senttereitä 3 (Väne, Pietilä O, Korpela) ja puolustajia ainoastaan viisi (JE, Männistö, Springare, Tolvanen, Vuorijärvi). Klytseroff-Springare pari on pelannut kyllä tasapainoisen alun joten Klytseroffin tilalle tarvitaan pelaaja ja varsinkin Tamin tilalle sentteri ykkösketjuun. Joukkueen pelitapa on todella kuluttava joten raskas paluumatka Rovaniemelle tulee jos miehiä ei jostain nyt revitä. Särkymävara oli kauden alkaessa nolla ja nyt se on pakkasen puolella.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Onnittelut joukkueelle eilisen illan johdosta! Täällä ainakin odoteltiin about viiden maalin tappiota, mutta niin vain pääsi keltapaita kairaamaan täydet kolme pistettä Turusta mukaansa. Ilmeisesti jääkiekon kolme tärkeää teesiä (luisteluvoima, taistelutahto ja maalien edessä pelaaminen) on iskostettu Rokin poikien takaraivoon ja lihaksistoon niin hyvin, että tuollaisella taitotasoltaan heikohkolla rosterilla kyetään haastamaan Mestiksessä kenet vain. Ja eipä siitä ole kauankaan, kun Napapiirin pojat hakkasivat kaudesta toiseen päätä seinään laukomalla hirmuisen määrän kiekkoja hyökkäyspäässä, tekemättä niistä kuitenkaan "riittävää" määrää maaleja. ;)
 

hemppa73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
Oman joukkueen rämpiessä korpi vaellustaan, on onneksi löytynyt niitä onnistumisia ja valopilkkuja Rokin muodossa... Hyvä Roki että olette ainakin alussa näyttäneet pitkää nenää minulle ja muille epäilijöille
 
Viimeksi muokattu:

waitsneik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Yläsarjasta alasarjaan
Rokilla oli pelisysteemi eilen TuToon verrattuna paljon valmiimpi. Nyt pitää raapia kaudenalussa tärkeitä pisteitä, kun joukkueilla ei peli ole vielä ihan uomissaan. Toki Rokin peli myös kehittyy kauden kuluessa, mutta täydennystä miehistöön tarvitaan kipeästi pelkästään jo särkymävaran takia.
Tänään sitten nöyrin mielin Lempäälään.
 

guardian

Jäsen
Neljä peliä takana ja on pienen yhteenvedon aika. 5 pistettä neljästä pelistä on positiivinen yllätys, sehän on selvää etenkin, kun pisteet ovat tulleet vieraspeleistä. Erityisen positiivista tässä on ollut se, että jokaisessa pelissä on oltu hyvin mukana, täysin vastaantulijoita ei ole oltu yhdessäkään pelissä. Vastassa on ollut kuitenkin pari sarjan kärkeen veikattua joukkuetta. Tämä kertonee osaltaan mestiksen tason laskusta, sarjaa pelataan nuorten miesten toimesta ja ammattilaisstatuksella pelaavia kokeneita pelimiehiä ei sarjasta enää montaakaan löydy. Ehkä ihan hyvä näin, tässä taloustilanteessa hulluttelujen aika on ohi.

Nuorella ja kapealla rosterilla pelattaessa vaarana tietenkin on, että parin pelin tappioputki voi muuttaa tilanteen nopeasti. Rosteri kaipaa edelleen 1-2 kiekollista pakkia ja Nikkisen tulon jälkeen vähintään yhdelle kärkihyökkääjälle on edelleen tarvetta.

Se näyttää nyt selvältä, että talous edellä mennään. Tähän sisältyy omat riskinsä, menestyksen jäädessä heikoksi rovaniemeläinen yleisö tunnetusti kaikkoaa katsomoista välittömästi ja silloin ollaan myös talouden osalta vaikeuksissa. Yleisötavoitteet on kuitenkin kohtuullisen kovat ja ensimmäisen pelin 1200 katsojaa oli pieni pettymys. Näitä riskejä varmasti toimistolla on mietitty, ei mikään helppo kuvio.

Alku on kuitenkin hyvä ja pari kolme kotivoittoa lokakuun kotipeleistä antaisi hyvän pohjan kaudelle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös