RoKi Hockey 2015–2016

  • 203 316
  • 498

MiksuMan

Jäsen
Olisin mielelläni tullut katsomaan tänään Roki-HPK peliä, mutta lipun hinta on kyllä niin suolainen (12€) et en varmasti tule.
Vain hullut ja tosifanit (ne kaikki 10 ihmistä) maksaa 12 euroa päästäkseen katsomaan kovasta harjoittelusta tulleita väsyneitä jalkoja.
Ei uusia katsojia ainakaan näin Lappi Areenalle houkutella.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Olisin mielelläni tullut katsomaan tänään Roki-HPK peliä, mutta lipun hinta on kyllä niin suolainen (12€) et en varmasti tule.
Vain hullut ja tosifanit (ne kaikki 10 ihmistä) maksaa 12 euroa päästäkseen katsomaan kovasta harjoittelusta tulleita väsyneitä jalkoja.
Ei uusia katsojia ainakaan näin Lappi Areenalle houkutella.

Raha vois mennä paljon huonompaakin, 20 e menee melkein joka hallireissu ja lauantaisin voi laittaa ykköse eteen.
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Kokkolassa Hermes-Sport 16e istuma ja 12e seisoma, ja nämä on tulevan kauden lippuhinnat. Ei tuo teiän hinta nyt niin pahalta kuulosta. :)
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Se on ensimmäinen kaplakka käytynä ja aika helteessä oltiin HPK:n kanssa. Ensimmäinen 10 minuuttia oltiin ihan purjeessa ja tyydyttiin katselemaan minkälaista kiemuraa se Liigamafia tekee. Pari kertaa kolahtikin omissa josta toinen näytti menevän räpsän kautta jos en ihan väärin katsonut ja olisi näin ollut Sidorilla otettavissa. Toinen puolisko olikin sitten tasaisempaa ja saatiin pari jopa pitkää hyökkäystä sekä kovemmalla karvauksella päästiin sotkemaan HPK:n avauspeliä. Maali räppäsi Järvelän nuorempi painos hienon yhdistelmän päätteeksi, kova karvaus sekotti pakki Auvisen jakokeskusta sen verran että maalin edessä kiekko haltuun ja komean syötön päätteeksi kiekko säkkiin.

Toinen erä oli meille vaikea kun HPK lisäsi tempoa kovasti ja vaihtomatka oli pitkä. Erätauolla oltiin vissiin syöty kiekollista osaamista purkista kun yritettiin viiveellä lähteä liukkaiden HPK miesten karvatessa kerta toisensa jälkeen kiekon pois ennen oman sinisen ylitystä. Yritystä löytyi mutta henkilökohtaiset ratkaisut kiekon kanssa epäonnistuivat ja omissa soi kovasti. Näissä maaleissa Sidor ei oikein voinut mitään, varsinkin HPK:n LeBlankkikohan teki pelimiehen ratkaisuja. Ulkkarikentällinen olikin mielestä HPK:n parasta osaamista Karevaaran ja Mannisen lisäksi. Suurin harmi tapahtui kuitenkin Slovakki veskalle jonka polvi vääntyi pahan näköisesti. Itse en tapahtumaa nähnyt mutta todella harmi jos ykkösveskariksi tilattu Sidor loukkaantui, minun mielestä näytti ihan hyvältä pelaaminen ja kiekot pomppi vähemmän kuin vastapäässä virkaveli Järvisellä jolle peli oli kyllä varmasti vaikea kun monia laukauksia ei alussa tullut.

Kolmanteen erään ei suuremmin panosta ollut mutta vauhti pysyi ja mekin päästiin hyökkäämään. Rokilta vietiin yksi maali kun Sorakankaan mielestä kolahti tolppaan, itse istuin 3 muun ukkelin kanssa maaliviivan tasalla ja takaraudassa kävi mutta lieneekö tuolla suurta merkitystä. Maalille vaihdettu Ville Närhi pelasi kyllä Sidorin tilalla ennakkoluulottamasti ja hienosti tilanteeseen nähden. Pari kaappia taisi mennä mutta monta hyvää pelastusta.
2-8 HPKlle ja ihan mukava peli seurata, eiköhän siellä meidänkin konttuurissa herätty kiekollisen pelaamisen tasoon. HPK ei ollut parhaalla kokoonpanolla mutta oli valovuoden edellä kiekollisessa pelaamisessa. Jos samaan aikaan Mestiksen kärkikahinoihin lukeutuva Tuto pitää Sibiriä tiukulla häviten VL-kisassa niin kyllä me tarvitaan todellisia pelimiehiä tuohon.

Pelaajat

Pakisto
Isot pakit pelasi ihan mallikkaasti kun taasen pienemmät olivat lirissä kaksin kamppailuissa.
J-E - Männistö ehkä tasapainoisin vaikkakin lopussa väsy alkoi näkyä.
Zorec pelasi ihan ok, hieman oli vaikeaa välillä nopeiden miesten kanssa mutta tätä kaappia tarvitaan.
Tryoutti miehet ei säväyttänyt, ehkä rightin mies Tolvanen oli näistä paras mutta aika hukassa muuten.
Klytseroff kelpo peli ja hankki jäähyn hyvällä pelaamisella. Kovuutta ja röyhkeyttä lisää. Springare taas ei mutta en sano enempää ettei pahastuta.

Hyökkääjät
Fomin, Järvelä A, Korpela, Väänänen ja meän Antero oli pirteitä. Järvelä OM menee hukkaan sentterinä.
Fofa ei vastannut odotuksia ja luistelukin heikkoa. Taisi olla kunto tippunu kesän aikana kun puhallutti kovasti.
Pelto-Arvo teki riparista maalin mutta aika yössä muuten.
Muilta tasapaksua touhua, minusta paras oli Väne jolta kypsää pelaamista molempiin suuntiin ja kaapi hyvin alotuksia.
Veskarit oli molemmat ok, toivottavasti Sidor tulee kuntoon sillä vireeseen päästyään voi olla kova veskari.

5 hyökkääjää ja 3 pakkia tarvitaan jos pitää uskoa silmiä ja vanhoja havaintoja muuten pakitetaan koko kausi.
 

MiksuMan

Jäsen
Ei taida rollossa olla kovinkaan kiekkobuumi päällä, kun tällainen "sivusta seuraava roki-kannattaja" on ensimmäinen joka kommentoi jotakin Roki-HPK ottelusta.

Ottelusta ei kai hirveästi ole puhuttavaa (siksi kai on hiljaista) muuta kuin että valmentaja Hirvosella oli kuitenkin positiivinen mieli ja yltyi jop kehuskelemaan puolustajiaan.

Itsekin positiivisuuteen uskovaisena ihmisenä tykkään positiivisesta ajattelusta, mutta vituttaako tuolla Hirvosella ikinä mikään? Jos ei niin hyvä homma. Mutta ainakin tulosta ei ole tullut, eikä tule!

Tai sitten koutsi on sellainen, että suljettujen ovien takan huutaa ja haukkuu kaikki, mutta medialle hymyillään ja hierotaan.

Viime kaudella "positiitinen meininki" johti todelliseen alisuorittamiseen ja... no kyllähän te kaikki seuraajat olette Hirvosen johtaman Rokin kentällä nähneet.
 
Joukkueen suurin heikkous on tällä hetkellä pelitapa. Puolustuspelaaminen kestää jo nyt Mestiksen tason, mutta kun kiekko saadaan itselle niin homma pysähtyy kuin seinään. Viivelähdöt ja liian kiekollisen pelitavan yrittäminen pelaajien taitotasoon nähden tappaa tuosta porukasta sen parhaan vahvuuden, vauhdin. Pakit hautoo kiekkoa liikaa ja kun tulee viimeinen mahdollisuus syöttää, on joko kiekko jo vastustajalla tai omat hyökkääjät seisovat sinisellä odottaen päätykiekkoa. Tuosta porukasta löytyy luisteluvoimaa ja suoraviivaisuutta todella hyvin, harmi ettei valmennus käytä tätä potentiaalia hyväksi.

Ensi viikon Hokki-ottelu antaa jo aika hyvät suunnat siihen, mihin joukkue on kykenevä.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Kyllähän tuo HPK ottelu tietenkin kannatti pelata, kun hämeenlinnalaiset urheiluopistolla leireilivät, mutta aika mitätön sen anti oli. RoKilla oli kaudelle neljäs yhteinen jää, ja se oli sitten ottelu Liigajoukkuetta vastaan. Vielä kun, n. puolet oli try-out miehiä, niin vähän turhan kova kirittäjä tuli vastaan tässä vaiheessa, kun peli ei voinut olla tämän toisilleen tuntemattoman porukan osalta mitään muuta kuin ihan alkutekijöissään.

Positiivistäkin toki oli. Tuo Fopan & kumppaneiden kenttä on ihan kohtuu kenttä Mestikseenkin. Toinenkin jollakin mallilla ollut kenttä oli tämä missä Rupponen antoi näyttöjä (Kuka olikaan sentterinä - Väänänenkö?). Eli ne kaverit, jotka ovat aikaisemminkin pelanneet yhteen antoivat liigajoukkueellekin hyvän vastuksen. Sen sijaan kentät, joissa oli tryouttilaisia saivat lähinnä niskavaivoja päänpyörittelystä, kun eivät löytäneet paikkaansa kentällä, ei osattu sijoittua ja niinpä kiekko oli jatkuvasti omassa maalissa näiden jäällä ollessa. En nyt sitten tiedä saiko tuosta tryoutmiesten kyvyistä oikein kunnon käsitystä tällä tavalla. Jotenkin tuntuu, että lisänäyttöjä saavat antaa kaikki. Fofanoff oli pettymys, Zorecista sen sijaan pitäisin kiinni.

Eli sanoisin, että kasassa on sellainen kaksi ja puoli kentällistä suhteellisen kelvollisia ukkoja + muutama joista voidaan kouluttaa pelaajia, kun yhteistyöhön opitaan. Vähän tarvitaan vielä lisää.

Mutta missäs oli J.Tamminen?
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
HPK oli aika junnurosterilla tämän pelin ja kärkimiehet lepäsi joten kyllä se kiekkollisen pelin ero on iso vrt vaikka TuToon jossa on todella taitavia hyökkääjiä. Sentteri osasto on selviö: 1. Timantti hankinta 2. Tamminen 3. Väne 4. Korpela. Nyt senttereinä pelasi Pietilä sekä Järvelä ja olivat sillä tontilla heikkoja kun se ei ole se tuttu paikka pelata. Laitireita tarvitaan ykkös ja kakkos kenttiin ainakin kolome, mielellään jopa 4 ja pakkeja tarvitaan kolme sillä nämä nykyiset tryouttilaiset ei täytä minun silmissä kriteerejä. Jos Sidor loukkaantu niin vielä ykkös torjujakin menee listalle. Hartikainen, Mikkola ja Hirvonen saa tehdä kovasti töitä että ollaan Kokkolassa tasapäin kamppailemassa pisteistä. Tämä oli vain yksi peli mutta suurin osa pelaajista on tuttuja ja nyt kun tryouttilaisilla oli paikkaa näyttää niin sitä ei nähty mitä tarvittiin.
 

guardian

Jäsen
Paria kenttää pelimiehiä kaipailin jokunen aika sitten, mutta nyt on laskettava rimaa selkeästi. Tuoreista tryout miehistä ei kyllä apuja löydy tähän tilanteeseen. Meillä on omasta takaa suomi-sarjatason miehiä, aivan liikaakin. Ykköskenttää tämä nyt huutaa, selkeitä ykköskorin miehiä.

1. kenttä
X - X - X
X - X

2. kenttä
A. Järvelä - Tamminen - Fomin
Zoric - X

3. kenttä
O-M Järvelä - Väänänen - O-A Pietilä
Männistö - J-E

4. kenttä
Siliämaa - Korpela - Pälve
Springare - Klytseroff

Rebels -kenttä
Pietilä

MV X
MV Sidor
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Guardianin kanssa hyvin pitkälti samoilla linjoilla mutta kyllä Tamin ja Fopan vitjaan pitää saada kiekkotaitava mies kolmanneksi. Järvelän Antin kehitys on ollu huimaa mutta kiekollinen pelaaminen jää näiden kahden pelaamisesti kyllä kovin paljon joten ei balanssissa kakkoskentässä. Ehkä laittaisin ennemmin jopa vanhemman Järvelän siihen laukomaan koska Olli-Matilla on mielettömän hyvä laukaus. 4 ykköskakkoskopan hyökkääjä sekä 3 saman kastin pakkia tarvitaan sekä toinen maalivahti. Luulen että Sidor on hankittu ykköseksi tänne mutta mikä lienee tilanne loukkaantumisen kanssa. Närhi ja Kangosjärvi eivät ole vielä Mestiksessä kakkos virkaan nokko kokeneita. Ruupertilla tuossa olisi oivia nimiä tyrkyllä mutta saa nyt nähdä mitä konttori keksii tilanteelle. Jos Sidorilla on paha ongelma polvessa ja sopimus puretaan niin meillä ei ole Saarelan lähdön takia kuin Rebelsin kaksikko edes reeneihin eli tilanne on hieman huolestuttava. Ihan pintanaarmulta se HPK hyökkääjän kolaus ei vaikuttanu mutta eiköhän sieltä jotain infoa ilmene kohta.
 

devil29

Jäsen
Suosikkijoukkue
pikkuseurat
Veskaripuolelle on vielä vapaana ainakin Simon Nielsen ( linkki eliteen Eliteprospects.com - Simon Nielsen ) ja Aleksis Ahlqvist ( Eliteprospects.com - Simon Nielsen ) . Kummankaan tason riittävyydestä ykköseksi ei tosin parempaa käsitystä- kalliita tuskin ovat kumpikaan.

Kummatkin olisi heittämällä mihin tahansa tämänhetken mestisjoukkueeseen ykkösveskari. Ahlqvist lähtee ulkomaille, koska sieltä saa rahaa! Ja Liigasta ei paikkaa saa edes kakkosena.

Nielsen on olisi lähtökohtaisesti mestiksen kalleimpia pelaajia, joten tuskin lähtee Rovaniemelle kovin halvalla reissaamaan. Kun varmasti kysyntää on muualtakin ollu. Ihan hyviinkin porukoihin liigassa asti.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Eilinen peli siis ainakin omasta mielestäni ratkesi maalivahtipeliin. Närhi ei ollut yhtä hyvä kuin vastustaja, vaikkein nyt ihan sysihuonokaan. Onneksi kuitenkin Sidorin vamma ei ole paha, joten uutta maalivahtia ei ole pakko hankkia.
Näin nyt myös ensimmäistä kertaa Tammisen Sinisissä ja kyllähän hän jo väläytteli osaamistaan. Todennäköisesti joukkueen paras pelaaja. Kahta- kolmea ukkoa vielä haetaan, mutta kukaan ei tiedä saadaanko. Resursseja on, mutta ne ovat rajalliset.

RoKilla on niin hyvä jalka kuten perinteet edellyttävätkin, että varmasti tivoli saadaan Mestiksessäkin ajoittain pyörimään komeasti vastustajan päähän. Voittojen saalistamiseksi avain tulee kuitenkin olemaan oman pään pelaaminen ja toisaalta viimeistely, kun paikkoja saadaan. Voi olla, että useampi tasainen peli ratkeaa maalin erolla suuntaan tai toiseen. Voittava maalivahti on avain sarjapaikan säilyttämiseen. Mielenkiintoista nähdä onko Sidorista siihen.
 
Viimeksi muokattu:

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Joukkueen runko on urheilullinen ja nopea jota se on ollut viime kaudet mutta mutta. Tämä linja ei ole tuonut viime kausina menestystä edes suomisarjassa joten miten me kuvitellaan pärjäävämme sarjaporrasta ylempänä. On päivän selvää että tarvimme eliitin joukkueeseen. Meiltä puuttuu ratkaisuvoima, pelillinen johtajuus ja selkeä voittava maalivahti. Nuo on asioita joita ilman ei voi lähteä mihinkään sarjaan pelaamaan. Hirvosen tahtotila hankinnoille on puoltitoista kentällistä eli sama mitä mekin vaadimme. Kynnys kysymys on raha! Me pystymme tarjoamaan huippu olosuhteet ja ison roolin mutta negakupissakin on monia tekijöitä. Halu on mutta nyt pitää löytää kyky ja sen kyky luodaan Hartikaisen ja hallituksen avulla. Markkinointi ja myynti sekä uudet yhteistyökumppanit ovat ne asiat jotka pitää saada nyt kuntoon.
 

Ärräpää

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
2. Erää takana. Hokki johtaa 6-0. Ei se niin paha ole.

Kyllä tästä vielä hyvä kausi tulee. Joukkuetta kohtaan on ollut paljon kiinnostusta. Kuulemma.
Lopputulos näyttää surulliselta mutta pelissä oli varmasti paljon hyviä elementtejä!
 
Viimeksi muokattu:

Ärräpää

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
8-0 takkiin Kajaanissa! Ei jättäne hirveästi seliteltävää. Mahtaneeko 2-3 ykköskorin miestä auttaa?
Kyselyitä on ollut paljon. Joukkueessa on hyvä tekemisen meininki. Ensiviikolla järjestetään try-out tapahtuma taas kun on niin saatanasti halukkaita pelaajia.

Ei mulla muuta.
 

Rollo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi Hockey
8-0. Ei huono ollenkaan, tästä on hyvä jatkaa voittojen tielle kunhan tuo Ärrän mainitsema pelaajien kiinnostus konkretisoituu. Sarjan alkuunhan on vielä kuukausi aikaa. Siinä ajassa saadaan kyllä kentällinen pelaajia ja pelaaminen Mestistasolle. Voi elämän kevät... Uskokoon ken tahtoo, minä en enää näillä aamuilla jaksa satuja kuunnella.

Ensi viikolla Asplöven pyyhkii pöytää pari kertaa lapin ylpeydellä. Pari rökäletappiota on tiedossa satavarmasti. Asplöven osoitti HPK pelissä valmiutensa omalle sarjatasolleen pelaamalla helvetin hyvää jääkiekkoa. Saattaa olla Hartikaisella haastetta saada se tuhannen ihmistä sarja-avaukseen jos ei ihmettä tapahdu. Herää kysymys, että miksi vitussa otettiin armopala vastaan jos tiedettiin käytettävissä olevat resurssit?

Nyt täytyy sanoa, että hävettää suunnattomasti tämä helvetin hiekkalaatikko leikki. Niksulan hommaa etten sanoisi.
 

Ärräpää

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
maltan tuskin odottaa otteluraporttia. Aivan helvetin noloa oikeasti.

Pelaajia ei missään nimessä pidä syyttää. He tekevät varmasti parhaansa. Sarjataso ei vain ole monelle oikea ainakaan vielä.
 

guardian

Jäsen
Hankalaltahan tämä näyttää. Valmennus puhuu 2-3 pelaajan hankkimisesta ja rajallisista resursseista kaikkien nähdessä, että tarvitaan vähintään kentällinen ykköskorin miehiä ja vähintään yksi maalivahti. Valmennus varmasti tietää joukkueen tason ja sen mitä tähän täydennyksiä tarvitaan. Joukkue on tällä hetkellä tasoltaan keskikastin suomisarja-porukka. Tilanne on todellakin nyt se, että rahaa ei ole eikä ilmeisesti ole tulossakaan, ja seurajohto ei lähde velaksi hulluttelemaan. Tätä sarjapaikkaa ei todellakaan olisi pitänyt ottaa vastaan, nykyisellä organisaatiolla ei tarvittavia resursseja saada kasaan.
 

Lätkä

Jäsen
maltan tuskin odottaa otteluraporttia. Aivan helvetin noloa oikeasti.

Pelaajia ei missään nimessä pidä syyttää. He tekevät varmasti parhaansa. Sarjataso ei vain ole monelle oikea ainakaan vielä.

Silmiin pisti raportista, että siinä todettiin "RoKi näytti väsyneeltä"!!! Siis kaksi ja puoli peliä oli takana, kun havaittiin väsymystä! Ei hyvä tavaton... Mikäli reilun kahden matsin jälkeen pukkaa väsymystä, niin mitä se onkaan 54 pelin sarjassa, vaikkapa ensimmäisen neljänneksen jälkeen?

Itse olisin kannattajana/seurajohtajana todella huolestunut vallitsevasta tilanteesta. En nyt ihan heti menisi sanomaan, että "aikaa on reilusti kauden alkuun". Aikaa on todellisuudessa noin suuriin korjauksiin helvetin vähän.

Mestis-paikka armopalana ei taidakaan maistua niin hyvältä, kuin kuviteltiin?
 

Nixe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät,Hokki,SoJy
Pelin nähneenä toivon Rovaniemeläisten puolesta, että Roki vahvistuu eikä lähde tuolla rosterilla sarjakauteen. Vaikka harjoituspelistä olikin kyse niin jäi maku, että tuolle jengille tulee pitkiä ja synkkiä bussimatkoja kunhan sarja alkaa. Tämän päivän pelin perusteella voi sanoa että porukassa ei ole montaa mestis tasolle yltävää pelaajaa. Toivottavasti saatte vahvistuksia ja pelin taso paranee sen myötä!
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Oottakaa ja ootellaan kunnes kausi alkaa. Ei sitä koskaan tiiä. Minua kyllä harmittaa että se yheistyö Kärppien kanssa meni aikanaan puihin, koska uskon että se olisi ollut molemmille "hedelmällinen pitkässä jouksussa". Jotenkin aina toivoisi, että pohjoisen lätkä pärjäisi. No, Kajaanissa yhteistyö on pelannut nyt viime vuoden ja sinne katsellaan. Toivottovasti RoKi selviää ensi vuodesta kunnialla.
 

Sho-Nuff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, roki
Ville Närhi pelannut taas! Eikö toista maalivahtia olla hommaamassa? On se saatanan kumma jos tulee kuokkaan ku maalissa on mies joka ei viime kaudella edes 2-divarissa saanut ykkösvahdin paikkaa. Ei vaan voi olla että Sidorin jälkeen tulee tällänen mies joka päästää 4-5 helppoa maalia pelissä!

"Vetoa rokiin on ja pelaajien taso yllätti" saatana niin se yllätti minutkin !!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös