RoKi Hockey 2015–2016

  • 203 386
  • 498

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Ei taia ihan tusinaa olla vaan muutama ja ihan kelpo miehiä eikai siinä mitään eikä mitään Oululaisia vastaan. Käy hermoon tuo Erkkilän kohtelu, eipä oo tullu vielä kausaria haettua ja näin kun Mikkolat ja kumppanit jatkaa niin ei tarvikkaan. Miten se aina tulee tämä joka syksynen harmitus.
 

guardian

Jäsen
Vedähän henkeä jmexel :) Erkkilällä on ollut pariin otteeseen mahdollisuudet näyttää kykynsä mestispelaajana, eikä nyt mitään ihmeellistä saanut aikaan. Vielä kertaalleen, eihän siitä mitään tule jos aivan rivimiehille aletaan erivapauksia myöntämään.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Vedähän henkeä jmexel :) Erkkilällä on ollut pariin otteeseen mahdollisuudet näyttää kykynsä mestispelaajana, eikä nyt mitään ihmeellistä saanut aikaan. Vielä kertaalleen, eihän siitä mitään tule jos aivan rivimiehille aletaan erivapauksia myöntämään.

Onhan totta että Erkkilä on pesemätön nalle vielä Mestiksen pelaamisessa mutta jos katot nykyistä rosteria niin ei montaa pelaajaa ainakaan minun silmissä edelle mene. Tiiän mistä on kiikastanut ettei sopparia ole syntynyt ja ei siinä opiskelut ole ollut pointti ja erivapauksia ei ole haluttu. Olen ollut aika harvoja positiivisella mielellä odottajia tämän kauden osalta ja toiveet korkealla mutta eipä näytä kovin kovalta tämä touhu. Ensi viikolla pelataan ja meillä on kaksi ketjua ukkoja ja nekin on sieltä kolomos-nelos päästä.
 
Huomenna Puurulan Joni ilmoittaa ensi kauden joukkueensa. Jotenkin menisi yksi yhteen nuiden mv-leirien kanssa, että ensi kaudella myös pelaisi RoKin paita päällä. Tiedäppä sitä sitten.
 

Lätkä

Jäsen
2 div.-joukkueella ensivkl:na HPK:a vastaan! En ole ennen moista ihmettä nähnyt... Kuinkahan tuollainen höntsämatsi palvelee liigakauteen valmistuvaa HPK:a? Miel. kiinto on ainoastaan siinä....onko lukemat 2- vai 3-numeroiset?
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Mieluusti olisin nähnyt pohjoisen oman pojan (Erkkilä) ensi kaudella sinisissä, mutta ehkäpä tekemättömälle sopimukselle on joku ymmärrettävä selitys.

Tuo Mustonen -huhu kuulostaa kyllä hyvältä, muttei kovin realistiselta. Hän haki vielä viime kaudella osin rytmiä vähissä peleissään Keuruulla, mutta osoitti silti kykenevänsä kärkihyökkääjän tekoihin. Ihmettelen vain, miksi mies lähtisi istumaan bussimatkoja joukkueeseen (Roki), jossa ei löydy rinnalle ensimmäistäkään saman tason ketjukaveria? Ottajia kyllä, mikäli mies nyt sitten vielä jatkaa uraansa. Toki vanha ja vaikutusvaltainen pätäkkä voi kääntää miehen kuin miehen pään jopa Napapiirin suuntaan saakka. Pahoin kuitenkin pelkään, että pelimanne on kohta Hermeksen tai jopa erään Oululaisen suomisarjaa pelaavan porukan riveissä.

Hieman huvittaa tuo Rokin ulostulo aukiolla. Kannattaisi varmaankin raahata paikalle tapahtumaan vähintään kentällinen uusia kärkiketjun miehiä tuomaan katu-uskottavuutta toimintaan, ettei kadunmiehet intoudu liikaa kritisoimaan.
 

Ärräpää

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Huh huh. Melkoista meininkiä.

Kauden hieno avajaistapahtuma ja täydellinen uutispimento. Hyssytellään kädet taskuissa ja myydään tohinalla kausikortteja joukkueen peleihin. Joukkueen, jota ei sopimusuutisten perusteella ole.

Mikä siinä sopimusten ulosannissa tai tämänhetken tilanteen pienessä valoittamisessa on niin vaikeaa?

Ei vain pysty käsittämään.

Ostaako joku oikeasti lippuja esim. ensiviikon harkkamatsiin, jos ei ole tietoa että ketä siellä pelaa?
 

Roki6666

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Roki, TP-47 ja Wowo
Kaksi pakkiparia ja kaksi hyökkäysketjua + yksi maalivahti on tällä hetkellä kasassa. Mestiskokemusta joukkueen pelaajilla ei vielä juurikaan ole mutta kohta on. Kiire tulee kentällä ja joukkueen kasaajilla. Onhan tämä noloistakin noloin tilanne.
 

guardian

Jäsen
Kyllähän tämä farssilta alkaa näyttämään. Toimitusjohtajan puheiden mukaan laadukkaita pelaajia on vaikka kuinka paljon tarjolla. Eihän tässä oikein muuta vaihtoehtoa ole kuin, että rahaa ei kerta kaikkiaan ole joukkueen kasaamiseen. Näillä näkymin rebelsin puolelta joudutaan ottamaan kentällinen a-junnuja liigajoukkuetta vastaan.

Tämä nousu tuli vähintään vuoden verran liian aikaisin, ei voi mitään. Kyllä organisaatio olisi pitänyt saada ensin kuntoon, ja nousu tämän jälkeen. Nythän tässä kävi niin, että viimeiset pari vuotta organisaatio on vain heikentynyt. Kuviteltiin, että Hartikainen saa kaiken järjestykseen muutamassa kuukaudessa. Hyvä mies varmasti, mutta ei hänkään mikään ihmeidentekijä ole. Varmaan kaikki toivovat, että tämä jotenkin vielä saataisiin hoidettua. Usko alkaa vain loppumaan, ei se vaan näin toimi.
 

gran reserva

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Aikaa on ollut uudelle toimarille aivan riittävästi. Ei siihen vuotta tarvita, ainoastaan toimintaa ja aktiivista otetta rahavirran tuomiseen. Vanhojen poltettujen siltojen uudelleen rakentaminen ei ole helppoa ja rahan/näkyvyyden tekemiseen vaaditaan oikea tyyppi.
 

guardian

Jäsen
Gran reserva, se on siis noin helppoa ! Kerro ihmeessä vain tarkemmin mitä toiminta ja aktiivinen ote käytännössä tarkoittaa. 12 tappiota tekevää mestisjoukkueen organisaatiota ja lähes saman verran liigajoukkueita odottaa sinun ohjeita.
 

Ärräpää

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Haastattelu: Pre Game -haastattelu - 1.8.2015 - YouTube

Ihan ok soppareita. Turha kai tässä on mitään isoja tähtiä odotella.

Tällä hetkellä joukkue on hyökkäyksen osalta viime vuoden tasoa. Pakkikalusto on viimevuotista vahvempi.

Sarjassa säilyminen tulee olemaan todella iso haaste, näillä nykyeväillä.


1 ketju:
???-???-???
???-???

2 ketju:
Fomin-Tamminen-???
JokiE-Zorec

3 ketju:
Pietilä-Väänänen-Pietilä
Tolvanen-Männistö

4 ketju:
OMJärvelä-Korpela-AJärvelä
Hudec-Springare

Siliämaa, Pälve
Klytseroff, Vuorijärvi

Näistä uusista kavereista Tolvanen on nykyiseen pakkikalustoon vahvistus ehdottomasti. Kesäkuun try-outilla pisti jo positiivisella tavalla silmään. Missä ovat italian miehet? Vieläkö heillä on try-out?

Pietilän ja Väänäsen sopparit ihan hyviä vetoja tähän saumaan. Odottelin Väänäsen saavan sopimuksen jo aiemminkin, mutta on todennäköisin vaihtoehto tästä nykyporukasta kolmosen keskelle, näin ollen nelosen keskellä Korpela.

Kemijärven kiekko haalii kunnon pakettia ensikaudeksi. Sanonpahan vaan että jos KeKin ensikauden rosterista löytyy vielä näiden muiden lisäksi Erkkilä ja Iivari (niinkuin sitkeä huhu kertoo), niin vastaavaa hyökkäysmateriaalia ei kilpailijoilta löydy.

Jos ensikauden sarjana olisi suomi-sarja niin tämähän olisi erittäin lupaava sopimustilanne. Nyt mennään kuitenkin mestikseen. Toki on selvää että runko otetaan edellisen kauden jengistä mutta hyökkäyksen osilta ei olla vahvistuttu vielä yhtään. Okei, Tamminen korvannee Erkkilän mutta muuten on aika hiljaista. Pakkipuoli vahvistuu Tolvasen, Zorecin ja Erkkilän myötä huimasti mutta kovin on köykäinen ja kysymysmrekein varustettu sekin. Sellaisia pomminvarmoja suorittajia joukueesta ei löydy. Kehityskelpoista porukkaa joo, mutta ei oikein sellaista jonka varaan rahojaan löisi.

Jos RoKin tämänhetkisestä kokoonpanosta löytyisi Kosti, Inkeri, Wedu, Erkkilä, Laakko ja Iivari niin jotenkin olisi levollisempi mieli ensikauden suhteen. On se vain kumma että näitä miehiä ei joukkueeseen saada. Uskon, että nämäkin miehet RoKiin saataisiin jos haluttaisiin. Selvää on se että kukaan näistä ei ilmaiseksi tule. On elämää Lappi-areenan ulkopuolellakin.

Tyhjästä on kuitenkin paha nyhjästä.
 
Viimeksi muokattu:

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Tulipa kävästyä hallilla katsomassa joukkueen treenejä, tuttuja kurvailijoita siellä näkyi olevan. Zoreccia tuli seurattua koska tämä mies kyllä erottui kokonsa puolesta ja vrt meidän aikasempii Roki pakkeihin oli pelaaminen ihan kelvollista. Liikkuminen oli ihan hyvää isoksi mieheksi ja tämän kokoisia miehiä siellä kaivataan. Tuli mieleen edellisen Mestis kauden Ville Peltosuo ja kyllä Ville oli kelpo mies silloisessa kokoonpanossa. Hyökkäyksessä ei suuria kohahduksia aiheuttanut oikein kukaan, Foppa paineli omalla tyylillään kiekon kanssa lujaa ja oli ehkä näkyvin. Kyllähän se näkyi että ollaan eka kertaa jäällä vaikkakin vauhtia näytti olevan kovinkin paljon ja kun vauhtia riitti niin kiekon kanssa sekoiltiin senkin edestä. Ensimmäiset on ensimmäiset ja eiköhän maltti ja varmuus löydy kun päästään pidemmälle. Veskareista en tuntenut ketään joten paha sanoa mitä kukanenkin teki, näyttivät ja liikkuivat kuin maalivahdit.

Kivinen ja mäkinen on matka jos ei saada sinne kärkikenttiin miehiä. Parikin nimeä olen kuullut huhuiltavan mutta aika näyttää saadaanko miehiä tänne pitkien bussimatkojen napapiirille. Toivotaan että se raha löytyy ja tahtotila toimistolta ettei lähetä maksamaan toista kertaa oppirahoja ja sitten keväällä pelkäämään että tullaanko taas takapakkia alaspäin. Aika monta vuotta meni paikallisella futisporukalla siihen että saatiin laadukas joukkue jalkeille ja tulos näkyy nyt valtamediassa asti ja varsinkin uuden karheassa katsomossa.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Puolustaja Valtteri Parikka ja Ässät ovat purkaneet sopimuksen, kirjoittelee Jatkoajan toimitus. Tässäpä olisi nuori, ylöspäin pyrkivä ja todennäköisesti seuraa tällä hetkellä etsivä mies vapaana. Parikka pelasi viime kaudella lainalla muistaakseni Keuruulla ja Kajaanissa. Hän olisi Rokin kokonaisuudessaan heikohkoon pakistoon oiva vahvistus. Nyt puhelin käteen toimistolla, ennen kuin esimerkiksi edellämainitut joukkueet kaappaavat kaverin.

Näyttää olevan vielä roppakaupalla sopimuksettomia pelaajia pelkästään Mestiksessä..

Elite Prospects - Free Agents
 
Viimeksi muokattu:

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Pari laskevan käyrän ukkoa taas testiin, mitäköhän näillä haetaa?! Mieleen tulee muuan Valtonen joka haluaa pelata korkeissa sarjoissa neljällä nelosketjulla. Ensin ei anneta omille "staroille" soppareita ja sitten otetaan näitä toivotaan toivotaan tryouttilaisia. Vaikeaa tuntuu olevan saada pelimiehiä tänne perälle.
Linkki vie jatkoajan uutiseen.

http://www.jatkoaika.com/Uutiset/ro...edium=nosto&utm_campaign=keskustelu_ros_nosto
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Vaikuttaa tosiaan siltä, että rahat eivät riitä kuin näiden viimeisen korin miesten houkuttelemiseen Rovaniemelle. Noista kahdesta viimeisestä tuo entinen Hokin suunpieksijä voi olla roolissaan oivakin hankinta, mutta Pelto-arvon todellinen arvo jää nähtäväksi.
 

Ärräpää

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Kas kun omat "starat" ovat vaikka vailla korvausta pelaamisesta (esim. työpäivät jotka joudut olemaan reissaamisen vuoksi poissa töistä).

Kyllä ne pelimiehet liikahtaa kun päästään sopimusehdoista yhteisymmärrykseen. Ei pelimiehet tästä maasta lopu. Onhan niitä Kemijärvellekin saatu. Tämä logiikka on vain jotenkin niin erikoista että ei voi ymmärtää. Siinä on pakko piillä joku syvempi ajattelun aste.
 

Big Bear

Jäsen
Fofanov mahtuu heittämällä teidän tän hetken joukkueeseen. Suun pieksämisen lisäksi kädet ja jalat käyvät aika vilkkaasti. Tuskin on Mestiksessä mikään pistelinko, mutta oman ruutunsa hoitaa. Oliskohan kannattanut miettiä vielä toisen kerran tuon kabinettipaikan ottamista? No, toivottavasti saatte jalkeille sellaisen sakin, jolla ei tarvitse kyntää pohjamudissa.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Kyllähän tuossa ilmeisiä vaikeuksia on saada omien "starojen" osalta yhtälö toimimaan. Jos seura maksaa heidän(kin) pelaamisestaan, niin sitten on oikeus edellyttää että äijät tulevat kaikkiin harjoituksiin ja peleihin. Tähän sitoutumiseen pojat eivät ilmeisesti töiden ja opiskelujen takia pysty, mutta eivät toisaalta halua ilmaiseksikaan pelata. Mutta seura taas ei halua maksaa, jos kerran ei ole varmuutta että äijät treeneihin ja peleihin pääsevät. Toisaalta niin paljoa ei voida maksaa, että koko joukkue voisi elää korvauksilla ja toisaalta Mestis vie monta päivää viikosta, joten kaikkien työ ja opiskelu eivät tähän enään taivu, jos Suomisarjassakin teki tiukkaa. Olettaisin Mikkolan vanhana pelaajana olevan aika hyvin kartalla mitä kukanenkin miettii, mutta jos palikoista ei saada kaikkia tyydyttävää rakennelmaa kasaan, niin sitten ei saada. Mikä on vahinko.

Pelaajia toki on maailma täynnä, mutta minkä tasoisia? Huomenna on ensimmäinen harjoituspeli, mutta kolmen jääharjoituksen jälkeen sen anti on lähinnä saada ensimmäiset viitteet joidenkin try-out pelaajien tasosta. Eikä siitäkään vielä mitään lopullista totuutta saada selville, kun suurin osa ukoista on toisilleen täysin outoja. Mutta ollaanpa sentään aloitettu tämäkin projekti.
 

Ärräpää

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Niin.

Olisiko ollut sitten kohta järkevämpää jättää Mestis-nousu tekemättä? Jos paukut oikeasti on tässä. HIrvosen kykyihin luotan valmentajana, mutta melkoinen Midas pitää miehen olla jos tuosta porukasta leipoo uskottavan Mestisporukan. On kuitenkin sellainenkin tosiasia huomioitava että jos joukkue lähtee ottamaan käkättimeen oikein kunnolla niin hienot puitteet unohtuvat maksavalta yleisöltä aika nopeasti.

Se on ihan kylmä fakta että jos tuohon porukkaan ei tipahda jostain ykkökentällistä, jolla tarkoitetaan kiekkopiireissä sellaisia miehiä jotka omaavat oikeasti potentiaalia tehoihin niin kylmät käy. Onko homma kuopassa kuinka pian?

Siellä on huomennakin sellaisia pelimiehiä mukana joiden paikka ei ole Mestis-joukkueen harkkapeleissä. Ehkä kyseessä onkin enemmän näytös/ystävyysottelu. Kivahan se on pelata kovia pelimiehiä vastaan, jäähän siitä mukava muisto.

Olisiko tässä realistinen hahmotelma ketjuista tällä hetkellä?

1 ketju:
Fomin - Tamminen - Fofanov
JokiE - Zorec

2 ketju:
JPietilä - Väänänen - Pelto-Arvo
Tolvanen - Männistö

3 ketju:
OMJärvelä - Korpela - OAPietilä
Hudec - Springare

4 ketju:
Pälve- Siliämaa- AJärvelä
Klytseroff - Vuorijärvi

Rupponen, Toni Pietilä
 
Viimeksi muokattu:

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Fofonovia ja Pelto-Arvoa polkematta mutta meillä on heidän rooleihin jo 3 ketjullista ukkoja. Fofa etenkin on roolissaan varmasti hyvä pelaaja ja onhan Fofa tahkonnutkin monta peliä mutta ei me tarvita enää 3-4 ukkeleita. Tuo Ärräpään kokoonpano on varmaan se millä lähetään HPK matsiin huomenna mutta eikai nyt sentään Kokkolaan avaukseen. Hermeksen kokoonpanoa on tullut seurattua hieman, ei juuri muita. Ei se Hermekselläkään mikään älytön ole mutta onhan se kuitenkin edellä huomattavasti meidän omaa, ainakin paperilla ja uskon että kipossakin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös